Ero sivun ”Ralph Wiggum” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
81 merkkiä lisätty ,  11 vuotta sitten
ei muokkausyhteenvetoa
(palautus)
 
Ralph käy Springfieldin ala-astetta, jossa hän pärjää huonosti. Ralph valittaa opettajalleen usein asioista, jotka eivät välttämättä ole edes totta, kuten sarjakuvahahmojen näkemisestä tai lattian tärinästä. Ralph on kutsunut opettajaansa [[Elizabeth Hoover]]ia äidikseen.
Hän on tullut tunnetuksi omintakeisista käytöstavoistaan; hän saattaa syödä [[liima]]a, hammastahnaa ja muuta syötäväksi kelpaamatonta. Hänellä on tapana kaivaa nenää ja esittää absurdeja, erikoisia tai asiaan kuulumattomia huomautuksia. Hän tykkää myöskin pissata housuihin, mihin on monessa jaksossa viitattu. Jaksossa ''Lisan ratsu'' Ralphilla oli virheellisesti [[Nelson Muntz]]in ääni.
 
Ralph kuvataan lähes aina iloiseksi, mutta toisinaan myös hyvin pelokkaaksi ja araksi. Hänellä ei ole pitkiä, syvällisiä ystävyyssuhteita, vaikkakin eräässä jaksossa hänestä tehdään [[Bart Simpson]]in kaveri. Jostain syystä Springfieldin koulukiusaajat eivät kohdista erityistä mielenkiintoa häneen. Ralphin äänenä toimii Bart Simpsonin äänestä paremmin tunnettu [[Nancy Cartwright]].
Rekisteröitymätön käyttäjä

Navigointivalikko