Luettelo muslimienemmistöisistä valtioista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Muslimiväestö eri maissa.

Tämän on luettelo valtioista, joissa enemmistö väestöstä on islaminuskoisia. Listalla ei ole Palestiinalaishallintoa, Pohjois-Kyproksen turkkilaista tasavaltaa sekä Saharan demokraattista arabitasavaltaa.

Luettelo valtioista[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

valtio valtiomuoto asukasluku muslimeja  % pääsuuntaus valtio ja uskonto
Indonesia tasavalta[1] &&&&&&0245613043.&&&&00245 613 043[1] &&&&&&&&&&&&&086.010000086,1 %[1] Sunni [2] Ei virallista kantaa[3]
Pakistanin lippu Pakistan islamilainen tasavalta[4] &&&&&&0187342721.&&&&00187 342 721[4] &&&&&&&&&&&&&095.&&&&0095 %[4] Sunni 75% /Shiia 20%[4] Islamilainen valtio [5]
Bangladeshin lippu Bangladesh tasavalta[6] &&&&&&0156000000.&&&&00156 000 000[7] &&&&&&&&&&&&&083.&&&&0083 % [8] Sunni Valtionuskonto[9]
Nigerian lippu Nigeria liittotasavalta[10] &&&&&&0155215573.&&&&00155 215 573 [11] &&&&&&&&&&&&&050.&&&&0050 % [12] Sunni sekulaarinen [13]
Egyptin lippu Egypti tasavalta [14] &&&&&&&082079636.&&&&0082 079 636 [15] &&&&&&&&&&&&&090.&&&&0090 %[16] Sunni[17] Valtionuskonto[18]
Iran islamilainen tasavalta[19] &&&&&&&077891220.&&&&0077 891 220 [20] &&&&&&&&&&&&&098.&&&&0098 %[21] Shiia [22] Islamilainen valtio[23]
Turkin lippu Turkki tasavalta[24] &&&&&&&078785548.&&&&0078 785 548[25] &&&&&&&&&&&&&099.&&&&0099 %[26] Sunni[27] sekulaarinen [28]
Sudanin lippu Sudan tasavalta[29] &&&&&&&045047502.&&&&0045 047 502[30] &&&&&&&&&&&&&070.&&&&0070 %[31] Sunni [32] Ei virallista kantaa [33]
Algerian lippu Algeria tasavalta[34] &&&&&&&034994937.&&&&0034 994 937 [35] &&&&&&&&&&&&&099.&&&&0099 %[36] Sunni [37] Valtionuskonto[38]
Marokon lippu. Marokko perustuslaillinen monarkia[39] &&&&&&&031968361.&&&&0031 968 361 [40] &&&&&&&&&&&&&099.&&&&0099 %[41] Sunni[42] Valtionuskonto[43]
Irak tasavalta[44] &&&&&&&030399572.&&&&0030 399 572 [45] &&&&&&&&&&&&&097.&&&&0097 %[46] Shiia/Sunni [47] valtionuskonto[48]
Afganistanin lippu Afganistan islamilainen tasavalta[49] &&&&&&&029835392.&&&&0029 835 392 [50] &&&&&&&&&&&&&080.&&&&0080 %[51] Sunni[52] Islamilainen valtio[53]
Malesian lippu Malesia perustuslaillinen monarkia[54] &&&&&&&028728607.&&&&0028 728 607[55] &&&&&&&&&&&&&060.040000060,4 %[56] Sunni Valtionuskonto[57]
Uzbekistanin lippu Uzbekistan tasavalta[58] &&&&&&&028128600.&&&&0028 128 600 [59] &&&&&&&&&&&&&088.&&&&0088 %[60] Sunni [61] sekulaarinen [62]
Saudi-Arabia Saudi-Arabia absoluuttinen monarkia[63] &&&&&&&026131703.&&&&0026 131 703 [64] &&&&&&&&&&&&0100.&&&&00100 %[65] Sunni [66] Islamilainen valtio[67]
Jemen tasavalta[68] &&&&&&&024133492.&&&&0024 133 492 [69] &&&&&&&&&&&&&099.&&&&0099 %[70] Sunni/Shiia [71] valtionuskonto[72]
Syyrian lippu Syyria tasavalta[73] &&&&&&&022517750.&&&&0022 517 750 [74] &&&&&&&&&&&&&090.&&&&0090 %[75] Sunni [76] valtionuskonto [77]
Burkina Fason lippu Burkina Faso tasavalta[78] &&&&&&&016751455.&&&&0016 751 455 [79] &&&&&&&&&&&&&060.&&&&0060 %[80] Sunni [81] sekulaarinen [82]
Kazakstan tasavalta[83] &&&&&&&015522373.&&&&0015 522 373 [84] &&&&&&&&&&&&&070.&&&&0070 %[85] Sunni [86] sekulaarinen[87]
Nigerin lippu Niger tasavalta[88] &&&&&&&015204000.&&&&0015 204 000[89] &&&&&&&&&&&&&097.&&&&0097 %[90] Sunni [91] sekulaarinen[92]
Malin lippu. Mali tasavalta[93] &&&&&&&014159904.&&&&0014 159 904[94] &&&&&&&&&&&&&090.&&&&0090 %[95] Sunni [96] sekulaarinen[97]
Senegalin lippu Senegal tasavalta[98] &&&&&&&012643799.&&&&0012 643 799[99] &&&&&&&&&&&&&094.&&&&0094 %[100] sufi[101] sekulaarinen[102]
Tšadin lippu Tšad tasavalta[103] &&&&&&&010758945.&&&&0010 758 945 [104] &&&&&&&&&&&&&053.&&&&0053 %[105] sufi [106] sekulaarinen [107]
Tunisian lippu Tunisia tasavalta[108] &&&&&&&010629186.&&&&0010 629 186 [109] &&&&&&&&&&&&&098.&&&&0098 %[110] Sunni[111] Valtionuskonto[112]
Guinea tasavalta[113] &&&&&&&010601009.&&&&0010 601 009 [114] &&&&&&&&&&&&&085.&&&&0085 %[115] Sunni[116] sekulaarinen [117]
Somalian lippu Somalia tasavalta[118] &&&&&&&&09558666.&&&&009 558 666 [119] &&&&&&&&&&&&&099.&&&&0099 %[120] Sunni [121] Islamilainen valtio[122]
Azerbaidžanin lippu Azerbaidžan tasavalta[123] &&&&&&&&09676000.&&&&009 676 000[124] &&&&&&&&&&&&&093.040000093,4 %[125] Shiia [126] sekulaarinen[127]
Tadžikistanin lippu Tadžikistan tasavalta[128] &&&&&&&&07627200.&&&&007 627 200 [129] &&&&&&&&&&&&&085.&&&&0085 %[130] Sunni [131] sekulaarinen[132]
Libya tasavalta[133] &&&&&&&&06597960.&&&&006 597 960[134] &&&&&&&&&&&&&097.&&&&0097 %[135] Sunni [136] Valtionuskonto
Jordania perustuslaillinen monarkia[137] &&&&&&&&06508271.&&&&006 508 271[138] &&&&&&&&&&&&&092.&&&&0092 %[139] Sunni[140] Valtionuskonto[141]
Sierra Leonen lippu Sierra Leone tasavalta[142] &&&&&&&&05363669.&&&&005 363 669[143] &&&&&&&&&&&&&060.&&&&0060 %[144] Sunni Ei virallista kantaa[145]
Yhdistyneiden arabiemiirikuntien lippu Yhdistyneet arabiemiirikunnat federalistinen monarkia [146] &&&&&&&&05148664.&&&&005 148 664 [147] &&&&&&&&&&&&&096.&&&&0096 %[148] Sunni [149] Valtionuskonto[150]
Kirgisia tasavalta[151] &&&&&&&&05587443.&&&&005 587 443 [152] &&&&&&&&&&&&&075.&&&&0075 %[153] Sunni [154] sekulaarinen[155]
Turkmenistanin lippu Turkmenistan tasavalta[156] &&&&&&&&04997503.&&&&004 997 503[157] &&&&&&&&&&&&&089.&&&&0089 %[158] Sunni [159] sekulaarinen[160]
Libanon tasavalta[161] &&&&&&&&04143101.&&&&004 143 101[162] &&&&&&&&&&&&&059.070000059,7 %[163] Sunni/Shiia [164] sekulaarinen[165]
Kuwait perustuslaillinen monarkia[166] &&&&&&&&03632009.&&&&003 632 009[167] &&&&&&&&&&&&&085.&&&&0085 %[168] Sunni/Shiia [169] valtionuskonto [170]
Mauritanian lippu. Mauritania islamilainen tasavalta[171] &&&&&&&&03281634.&&&&003 281 634[172] &&&&&&&&&&&&0100.&&&&00100 %[173] Sunni [174] Islamilainen valtio[175]
Omanin lippu Oman absoluuttinen monarkia [176] &&&&&&&&03027959.&&&&003 027 959 [177] &&&&&&&&&&&&&075.&&&&0075 %[178] Ibadi[179] Valtionuskonto[180]
Albanian lippu Albania tasavalta [181] &&&&&&&&02994667.&&&&002 994 667[182] &&&&&&&&&&&&&070.&&&&0070 %[183] Sunni[184] sekulaarinen[185]
Kosovon lippu Kosovo tasavalta[186] &&&&&&&&01825632.&&&&001 825 632[187] &&&&&&&&&&&&&090.&&&&0090 % Sunni sekulaarinen[188]
Gambia tasavalta[189] &&&&&&&&01797860.&&&&001 797 860[190] &&&&&&&&&&&&&090.&&&&0090 %[191] Sunni [192] sekulaarinen [193]
Qatarin lippu Qatar absoluuttinen monarkia[194] &&&&&&&&01448446.&&&&001 448 446[195] &&&&&&&&&&&&&077.&&&&0077 %[196] Sunni Valtionuskonto [197]
Bahrainin lippu Bahrain absoluuttinen monarkia[198] &&&&&&&&01214705.&&&&001 214 705[199] &&&&&&&&&&&&&098.&&&&0098 %[200] Sunni/Shiia [201] Valtionuskonto [202]
Komorit liittotasavalta[203] &&&&&&&&&0794683.&&&&00794 683[204] &&&&&&&&&&&&&098.&&&&0098 %[205] Sunni [206] Valtionuskonto [207]
Djiboutin lippu Djibouti tasavalta[208] &&&&&&&&&0757074.&&&&00757 074 [209] &&&&&&&&&&&&&094.&&&&0094 %[210] Sunni sekulaarinen [211]
Brunein lippu Brunei absoluuttinen monarkia[212] &&&&&&&&&0401890.&&&&00401 890 [213] &&&&&&&&&&&&&067.&&&&0067 % Sunni [214] Valtionuskonto [215]
Malediivien lippu Malediivit tasavalta[216] &&&&&&&&&0350000.&&&&00350 000[217] &&&&&&&&&&&&0100.&&&&00100 % Sunni [218] Valtionuskonto[219]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b c Indonesia CIA World Fact Book. Viitattu 29.12.2011.
  2. International Religious Freedom Report 2010:Indonesia US State Department. Viitattu 28.12.2011.
  3. Constitution of Republic of Indonesia Embassy of Indonesia, Washington DC. Viitattu 28.12.2011.
  4. a b c d Pakistan CIA World Fact Book. Viitattu 29.12.2011.
  5. Constitution of the Islamic Republic of Pakistan Ministry of Foreign Affairs of Pakistan. Viitattu 29.12.2011.
  6. Background Note: Bangladesh Country Profile. US State department. Viitattu 28.12.2011.
  7. Background Note: Bangladesh Country Profile. US State department. Viitattu 28.12.2011.
  8. Background Note: Bangladesh Country Profile. US State department. Viitattu 28.12.2011.
  9. Constitution of the People's Republic of Bangladesh Parliament of People's Republic of Bangladesh. Viitattu 28.12.2011.
  10. Government of Nigeria CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  11. People and Sociaty of Nigeria CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  12. People and Sociaty of Nigeria CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  13. Constitution of the Federal Republic of Nigeria International Centre for Nigerian Law. Viitattu 28.12.2011.
  14. Government of Egypt CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  15. People and Sociaty of Egypt CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  16. People and Sociaty of Egypt CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  17. People and Sociaty of Egypt CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  18. Constitution of Arab Repubic of Egypt Egyptian Cabinet. Viitattu 28.12.2011.
  19. Government of Iran CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  20. People and Sociaty of Iran CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  21. People and Sociaty of Iran CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  22. People and Sociaty of Iran CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  23. Constitution of the Islamic Repubic of Iran University of Bern. Viitattu 28.12.2011.
  24. Government of Turkey CIA World Fact Book. Viitattu 29.12.2011.
  25. People and Society of Turkey CIA World Fact Book. Viitattu 29.12.2011.
  26. People and Society of Turkey CIA World Fact Book. Viitattu 29.12.2011.
  27. People and Society of Turkey CIA World Fact Book. Viitattu 29.12.2011.
  28. Constitution of Republic of Turkey University of Bern. Viitattu 28.12.2011.
  29. Government of Sudan CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  30. People and Sociaty of Sudan CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  31. Sudan: Location, Population, Religion, Membership, Currency Arab German Consulting. Viitattu 28.12.2011.
  32. People and Sociaty of Sudan CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  33. Constitution of Republic of Sudan Embassy of Sudan, Berlin. Viitattu 28.12.2011.
  34. Government of Algeria CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  35. People and Sociaty of Algeria CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  36. People and Sociaty of Algeria CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  37. People and Sociaty of Algeria CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  38. The Constitution of the People's Democratic Republic of Algeria University of Bern. Viitattu 28.12.2011.
  39. Government of Morocco CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  40. People and Sociaty of Morocco CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  41. People and Sociaty of Morocco CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  42. Morocco: Location, Population, Religion, Membership, Currency Arab German Consulting. Viitattu 28.12.2011.
  43. The Constitution of Kingdom of Morocco University of Bern. Viitattu 28.12.2011.
  44. Government of Iraq CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  45. People and Sociaty of Iraq CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  46. People and Sociaty of Iraq CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  47. People and Sociaty of Iraq CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  48. The Constitution of Republic of Iraq United Nations Assistance Mission for Iraq. Viitattu 28.12.2011.
  49. Government of Afghanistan CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  50. People and Sociaty of Afghanistan CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  51. People and Sociaty of Afghanistan CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  52. People and Sociaty of Afghanistan CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  53. The Constitution of the Islamic Republic of Afghanistan The Embassy of Afghanistan, Washington DC. Viitattu 28.12.2011.
  54. Government of Malaysia CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  55. People and Sociaty of Malaysia CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  56. People and Sociaty of Malaysia CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  57. The Constitution of Malaysia Judical Appointments Commission of Malaysia. Viitattu 28.12.2011.
  58. Government of Uzbekistan CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  59. People and Sociaty of Uzbekistan CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  60. People and Sociaty of Uzbekistan CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  61. People and Sociaty of Uzbekistan CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  62. Constitution of Republic of Uzbekistan University of Bern. Viitattu 28.12.2011.
  63. Government of Saudi Arabia CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  64. People and Sociaty of Saudi Arabia CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  65. People and Sociaty of Saudi Arabia CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  66. Saudi Arabia: Location, Population, Religion, Membership, Currency Arab German Consulting. Viitattu 28.12.2011.
  67. Basic Law of Kingdom of Saudi Arabia University of Bern. Viitattu 28.12.2011.
  68. Government of Yemen CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  69. People and Sociaty of Yemen CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  70. Islam and Muslims in Yemen Islam Awareness Homepage. Viitattu 28.12.2011.
  71. People and Sociaty of Yemen CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  72. Constitution of Republic of Yemen University of Bern. Viitattu 28.12.2011.
  73. Government of Syria CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  74. People and Sociaty of Syria CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  75. People and Sociaty of Syria CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  76. People and Sociaty of Syria CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  77. Constitution of Republic of the Syrian Arab Republic University of Bern. Viitattu 28.12.2011.
  78. Government of Burkina Faso CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  79. People and Sociaty of Burkina Faso CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  80. People and Sociaty of Burkina Faso CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  81. International Religious Freedom Report 2010:Burkina Faso US State Department. Viitattu 28.12.2011.
  82. Constitution du République du Niger United Nations Public Administration Network. Viitattu 28.12.2011.
  83. Government of Kazakhstan CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  84. People and Sociaty of Kazakhstan CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  85. The results of the national population census in 2009 Agency of the Statistics of Republic of Kazakhstan. Viitattu 2.1.2012.
  86. Background Note: Kazakhstan US State Department. Viitattu 28.12.2011.
  87. Constitution of Republic of Kazakhstan Constitutional Council of Kazakhstan. Viitattu 28.12.2011.
  88. Background Note: Niger US State Department. Viitattu 28.12.2011.
  89. Background Note: Niger US State Department. Viitattu 28.12.2011.
  90. Background Note: Niger US State Department. Viitattu 28.12.2011.
  91. International Religious Freedom Report 2007: Niger US State Department. Viitattu 28.12.2011.
  92. Constitution du République du Niger Organisation internationale de la Francophonie. Viitattu 28.12.2011.
  93. Government of Mali CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  94. People and Society of Mali CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  95. People and Society of Mali CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  96. International Religious Freedom Report 2010:Mali US State Department. Viitattu 28.12.2011.
  97. Constitution of Republic of Mali University of Richmond. Viitattu 28.12.2011.
  98. Government of Senegal CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  99. People and Society of Senegal CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  100. People and Society of Senegal CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  101. International Religious Freedom Report 2010:Senegal US State Department. Viitattu 28.12.2011.
  102. Constitution of Republic of Senegal Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. Viitattu 28.12.2011.
  103. Government of Chad CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  104. People and Society of Chad CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  105. People and Society of Chad CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  106. International Religious Freedom Report 2010: Chad US State Department. Viitattu 28.12.2011.
  107. Constitution of Republic of Chad Eastern Africa Centre for Consitutional Development. Viitattu 28.12.2011.
  108. Government of Tunisia CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  109. People and Society of Tunisia CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  110. People and Society of Tunisia CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  111. International Religious Freedom Report 2010: Tunisia US State Department. Viitattu 28.12.2011.
  112. Constitution of Republic of Tunisia Unversity of Richmond. Viitattu 28.12.2011.
  113. Government of Guineaa CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  114. People and Society of Guineaa CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  115. People and Society of Guinea CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  116. International Religious Freedom Report 2010:Guinea US State Department. Viitattu 28.12.2011.
  117. Constitution du République de Guinée World Intellectual Property Organization. Viitattu 29.12.2011.
  118. Government of Somalia CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  119. People and Society of Somalia CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  120. People and Society of Somalia CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  121. People and Society of Somalia CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  122. Transitional Federal Charter of the Somali Republic United Nations High Commissioner for Refugees. Viitattu 28.12.2011.
  123. Background Note: Azerbaijan US State Department. Viitattu 28.12.2011.
  124. Background Note: Azerbaijan US State Department. Viitattu 28.12.2011.
  125. Background Note: Azerbaijan US State Department. Viitattu 28.12.2011.
  126. Background Note: Azerbaijan US State Department. Viitattu 28.12.2011.
  127. Constitution of the Republic of Azerbaijan President of Azerbaijan. Viitattu 28.12.2011.
  128. Government of Tajikistan CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  129. People and Society of Tajikistan CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  130. People and Society of Tajikistan CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  131. People and Society of Tajikistan CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  132. Constitution of the Republic of Tajikistan United Nations. Viitattu 28.12.2011.
  133. Government of Libya CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  134. People and Society of Libya CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  135. People and Society of Libya CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  136. People and Society of Libya CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  137. Government of Jordan CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  138. People and Society of Jordan CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  139. People and Society of Jordan CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  140. People and Society of Jordan CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  141. Constitution of The Hashemite Kingdom of Jordan Office of the King Hussein I. Viitattu 28.12.2011.
  142. Government of Sierra Leone CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  143. People and Society of Sierra Leone CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  144. People and Society of Sierra Leone CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  145. Constitution of Republic of Sierra Leone International Committee of the Red Cross. Viitattu 28.12.2011.
  146. Government of United Arab Emirates CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  147. People and Society of United Arab Emirates CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  148. People and Society of United Arab Emirates CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  149. People and Society of United Arab Emirates CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  150. Constitution of the United Arab Emirates Worldstatesmen. Viitattu 28.12.2011.
  151. Government of Kyrgyzstan CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  152. People and Society of Kyrgyzstan CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  153. People and Society of Kyrgyzstan CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  154. International Religious Freedom Report 2010: Kyrgyz Republic US State Department. Viitattu 28.12.2011.
  155. Constitution of Republic of Kyrgyzstan US State Department. Viitattu 28.12.2011.
  156. Government of Turkmenistan CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  157. People and Society of Turkmenistan CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  158. People and Society of Turkmenistan CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  159. International Religious Freedom Report 2010: Turkmrnistan US State Department. Viitattu 28.12.2011.
  160. Constitution of Republic of Turkmenistan University of Texas. Viitattu 28.12.2011.
  161. Government of Lebanon CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  162. People and Society of Lebanon CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  163. People and Society of Lebanon CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  164. International Religious Freedom Report 2011:Lebanon US State Department. Viitattu 28.12.2011.
  165. Constitution of Lebanon University of Bern. Viitattu 28.12.2011.
  166. Background Note: Kuwait US State Department. Viitattu 28.12.2011.
  167. Background Note: Kuwait US State Department. Viitattu 28.12.2011.
  168. Background Note: Kuwait US State Department. Viitattu 28.12.2011.
  169. Background Note: Kuwait US State Department. Viitattu 28.12.2011.
  170. Constitution of State of Kuwait University of Bern. Viitattu 28.12.2011.
  171. Government of Mauritania CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  172. People and Society of Mauritania CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  173. People and Society of Mauritania CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  174. International Religious Freedom Report 2010: Mauritania US State Department: Mauritania. Viitattu 28.12.2011.
  175. Constitution of Republic of Mauritania University of Bern. Viitattu 28.12.2011.
  176. Government of Oman CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  177. People and Society of Oman CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  178. People and Society of Oman CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  179. People and Society of Oman CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  180. Constitution of Sultanate of Oman University of Bern. Viitattu 28.12.2011.
  181. Background Note: Albania US State Department. Viitattu 28.12.2011.
  182. Background Note: Albania US State Department. Viitattu 28.12.2011.
  183. Background Note: Albania US State Department. Viitattu 28.12.2011.
  184. Background Note: Albania US State Department. Viitattu 28.12.2011.
  185. Constitution of Republic of Albania University of Berne. Viitattu 28.12.2011.
  186. Government of Kosovo CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  187. People and Society of Kosovo CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  188. Constitution of Republic of Kosovo University of Bern. Viitattu 28.12.2011.
  189. Government of the Gambia CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  190. People and Society of the Gambia CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  191. People and Society of the Gambia CIA World Fact Book. Viitattu 28.12.2011.
  192. International Religious Freedom Report 2010: Gambia Viitattu 28.12.2011.
  193. Constitution of Republic of the Gambia National Council for Civic Education. Viitattu 28.12.2011.
  194. Government of Qatar CIA World Fact Book. Viitattu 29.12.2011.
  195. Background Note: Qatar US State Department. Viitattu 29.12.2011.
  196. People and Society of Qatar CIA World Fact Book. Viitattu 29.12.2011.
  197. Constitution of State of Qatar Embassy of the State of Qatar, Washington DC. Viitattu 29.12.2011.
  198. Background Note: Bahrain US State Department. Viitattu 28.12.2011.
  199. Background Note: Bahrain US State Department. Viitattu 28.12.2011.
  200. Background Note: Bahrain US State Department. Viitattu 28.12.2011.
  201. Background Note: Bahrain US State Department. Viitattu 28.12.2011.
  202. Constitution of Kingdom of Bahrain National Council for Civic Education. Viitattu 28.12.2011.
  203. Government of the Comoros CIA World Fact Book. Viitattu 29.12.2011.
  204. People and Society of Comoros CIA World Fact Book. Viitattu 29.12.2011.
  205. People and Society of Comoros CIA World Fact Book. Viitattu 29.12.2011.
  206. People and Society of Comoros CIA World Fact Book. Viitattu 29.12.2011.
  207. Constitution of the Union of Comoros Constitutionnet. Viitattu 29.12.2011.
  208. Government of Djibouti CIA World Fact Book. Viitattu 29.12.2011.
  209. People and Society of Djibouti CIA World Fact Book. Viitattu 29.12.2011.
  210. People and Society of Djibouti CIA World Fact Book. Viitattu 29.12.2011.
  211. Constitution of Republic of Djibouti United Nations Development Programme. Viitattu 29.12.2011.
  212. Government of Brunei CIA World Fact Book. Viitattu 29.12.2011.
  213. People and Society of Brunei CIA World Fact Book. Viitattu 29.12.2011.
  214. International Religious Freedom Report 2010:Brunei US State Department. Viitattu 29.12.2011.
  215. Constitution of Brunei Darussalam Worldstatesmen. Viitattu 29.12.2011.
  216. Government of Maldives CIA World Fact Book. Viitattu 29.12.2011.
  217. People and Society of Maldives CIA World Fact Book. Viitattu 29.12.2011.
  218. International Religious Freedom Report 2010: Maldives US State Department. Viitattu 29.12.2011.
  219. Constitution of Republic of the Maldives President's Office of the Republic of Maldives. Viitattu 29.12.2011.

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]