Luettelo Palestiinan diplomaattisista edustustoista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Palestiinan diplomaattisista lähetystöistä

Palestiinan valtiolla on diplomaattisten edustustojen verkosto, joka on akkreditoitu maihin, jotka tunnustavat osittain tunnustetun valtion, pääasiassa Afrikassa, Aasiassa, Itä-Euroopassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Lähi-idässä. Lisäksi Palestiinaa edustavat useat valtuuskunnat ja muut edustustot, jotka edustavat Palestiinaa muille valtioille ja monenvälisille järjestöille, joiden edustajille voidaan myöntää jonkinasteinen tunnustaminen kuin muille diplomaateille.


Palestiinan diplomaattiset edustustot:
  Palestiinan valtion suurlähetystö
  Palestiinan valtion suurlähetystö. ei residenssiä
  Palestiinan valtion suurlähetystö YK:n yleiskokouksen tarkkailijana
  Palestiinan valtion suurlähetystö YK:n yleiskokouksen tarkkailijana (ei residenssiä)
  Palestiinan valtion suurlähetystö YK:n yleiskokouksen tarkkailijana delegaatio
  Palestiinan valtion suurlähetystö YK:n yleiskokouksen tarkkailijana (ei residenssiä)
  Palestiinan valtion suurlähetystö YK:n yleiskokouksen tarkkailijana muu missio

Afrikka[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Amerikka[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Palestiinan suurlähetystö Buenos Airesissa
Palestiinan erityisedustusto Bogotássa

Aasia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Eurooppa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Palestiinan edustusto Lontoossa
Palestiinan suurlähetystö Moskovassa
Palestiinan suurlähetystö Tukholmassa
Palestiinan suurlähetystö Varsovassa

Oseania[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansainväliset järjestöt[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae Palestine Embassies, Missions, Delegations Permanent Observer Mission of Palestine to the United Nations. Retrieved 11 June 2010.
  2. a b c d e Embassy World Embassy World. Arkistoitu 10.1.2011. Viitattu 5.12.2010.
  3. Overseas Embassies and Consulates of Palestine Embassiesabroad.com. Viitattu 10.9.2010.
  4. Diplomatic Missions in Ghana HomePage Ghana. Viitattu 18.7.2009.
  5. a b c d e f g h i j k l m Palestine Embassies, Missions, Delegations Permanent Observer Mission of Palestine to the United Nations. Retrieved 11 June 2010.
  6. Nigeria Business Directory and Yellow Pages: Embassies and High Commissions NigeriaGalleria.com. Viitattu 5.1.2009.
  7. Foreign Embassies in Tanzania MBONGO.com. Viitattu 18.7.2009.
  8. DPalestina — Argentine Dirección Nacional de Ceremonial — Argentine. Arkistoitu 6.7.2011. Viitattu 31.1.2011.
  9. a b c d e f g h i "Italy upgrades Palestinian delegation to mission", 16 May 2011. Luettu 3 March 2012. 
  10. General Delegation of Palestine in Canada,
  11. Embassies and Consulates in Colombia Colombia: Official Tourism Portal. Viitattu 5.1.2009.
  12. Palestina Ecuador Ministry of Foreign Affairs and Human Mobility. Viitattu 2.12.2014.
  13. a b c [1][vanhentunut linkki]
  14. Mozgovaya, Natasha (2010-07-22). "U.S. upgrades status of Palestinian mission in Washington". Haaretz. Viitattu 2010-07-23. 
  15. Embassy of Palestine Officially Opened in Baku. Retrieved 29 June 2011.
  16. FAQ:Address List of Foreign Embassies in Bangladesh Virtual Bangladesh. Arkistoitu 4.8.2009. Viitattu 18.7.2009.
  17. General Mission of Palestine - Tokyo Palst-jp.com. Viitattu 5.12.2010.
  18. Embassies/Consulates in Jordan Boomers Abroad. Viitattu 18.7.2009.
  19. a b webgaza.net webgaza.net. Viitattu 5.12.2010.
  20. Farewell reception for Palestinian ambassador, PLO representative Daily Star. Viitattu 5.1.2009.
  21. Embassy of the State of Palestine PhoneBook Online. Viitattu 18.7.2009.
  22. The Embassy of the State of Palestine — Riyadh The Embassy of the State of Palestine — Riyadh. Viitattu 5.1.2009.
  23. Sri Lanka Embassy List Pacific Prime. Viitattu 18.7.2009.
  24. The Embassy of the State of Palestine to the Turkish Republic embassyofpalestine.org.tr. Viitattu 1.9.2016.
  25. Palestine to open diplomatic mission in Turkmenistan November 14, 2016. Trend News Agency.
  26. Embassy of the State of Palestine TEN Yellow Pages. Viitattu 18.7.2009.
  27. Consulate General of Palestine - Umm Hurair 1, Dubai, United Arab Emirates (UAE) (قنصلية دولة فلسطين) - TEN Yellow Pages yp.theemiratesnetwork.com.
  28. Embassy Listings for Uzbekistan Embassy World. Arkistoitu 4.10.2008. Viitattu 18.7.2009.
  29. Palestinian FM Visits Tashkent, Unveils New Embassy Premises October 29, 2009. Jahon.
  30. Vietnam-Palestine Relations Ministry of Foreign Affairs —Vietnam. Viitattu 18.7.2009.
  31. Palestine: Embassy of the State of Palestine Ministry of Foreign Affairs of the Czech Republic.
  32. Mission de Palestine en France Palestine-diplo.com. Viitattu 10.9.2010. fr
  33. List of Embassies Hungary Tourist Info. Viitattu 18.7.2009.
  34. Mission of the State of Palestine in Dublin gdp.ie. Viitattu 26 May 2015.
  35. Palestine Ministry of Foreign Affairs — Malta. Viitattu 5.1.2009.
  36. http://www.regjeringen.no/en/dep/ud/press/news/2011/palestinian-ambassador-to-norway.html?id=651665
  37. Embassy of the State of Palestine in Romania Romania.org. Arkistoitu 16.6.2010. Viitattu 17.8.2009.
  38. Embassy of the State of Palestine in Russian Federation Embassy of the State of Palestine in Russian Federation. Viitattu 5.1.2009.
  39. Foreign Diplomatic&Consular Missions On Residential And Non-Residential Basis Mfa.gov.rs. Arkistoitu 20.2.2012. Viitattu 5.12.2010.
  40. Foreign Embassies and Consulates in Serbia TravelSerbia.info. Viitattu 18.7.2009.
  41. Embassy of the State of Palestine palestine.sk. Arkistoitu 9.8.2009. Viitattu 18.7.2009.
  42. Spanish Ministry of Foreign Affairs maec.es. Arkistoitu 22.9.2010.
  43. Palestinians open first Western European Embassy: Is this a big deal? csmonitor.com.
  44. General Delegation of Palestine in Switzerland Gdpal.tripod.com. Viitattu 5.12.2010.
  45. Arab Embassies in Ukraine Arab Gateway to Ukraine. Viitattu 5.1.2009.
  46. Abbas opens Vatican mission, warns over US embassy move Yahoo! News. Viitattu 14.1.2016. ]
  47. General Delegation of Palestine to Australia and the Pacific Palestine-australia.com. Viitattu 5.12.2010.
  48. Permanent Observer Mission of Palestine to the UN Geneva Unog.ch. Viitattu 5.12.2010.
Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:List of diplomatic missions of Palestine