Luettelo suomalaisista uimaseuroista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo suomalaisista uimaseuroista maakunnittain.

Ahvenanmaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Seura Lyhenne Paikkakunta
Ålands Simförening ÅSF Maarianhamina

Etelä-Karjala[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Seura Lyhenne Paikkakunta
Lappeenrannan Kisa-Toverit LrKT Lappeenranta
Lappeenrannan Uimarit LrU Lappeenranta
Uinti Imatra UI Imatra

Etelä-Pohjanmaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Seura Lyhenne Paikkakunta
Alavuden Urheilijat AU Alavus
Ilmajoen Kisailijat IK Ilmajoki
Kauhajoen Karhu KaKa Kauhajoki
Kurikan Ryhti KuRy Kurikka
Lapuan Virkiä Virkiä Lapua
Seinäjoen Uimarit -58 SeUi Seinäjoki
Uintiseura Härmän Hylkeet UHH Kauhava

Etelä-Savo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Seura Lyhenne Paikkakunta
Mikkelin Uimaseura MiUS Mikkeli
Pieksän Kuutit PieKu Pieksämäki
Punkaharjun Urheilijat PuU Savonlinna
Savonlinnan Uimaseura SUS Savonlinna

Kainuu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Seura Lyhenne Paikkakunta
Kajaanin Uimaseura KaUS Kajaani
Kuhmon Kiva Uintiseura KuKi Kuhmo
Suomussalmen Rasti SuRa Suomussalmi
Swimming Club Vuokatti SCV Sotkamo

Kanta-Häme[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Seura Lyhenne Paikkakunta
Hämeenlinnan Mastersuimarit HMU Hämeenlinna
Hämeenlinnan Uimaseura HäUS Hämeenlinna
Riihimäen Uimaseura RiUS Riihimäki
Vesihelmen Uimaseura VeUS Forssa

Keski-Pohjanmaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Seura Lyhenne Paikkakunta
Kokkolan Työväen Urheilijat KTU Kokkola
Kokkolan Uimaseura KUS-GSS Kokkola

Keski-Suomi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Seura Lyhenne Paikkakunta
Jyväskylän Saukot JySa Jyväskylä
Jämsänkosken Ilves JIlves Jämsä
Kampuksen Plaani Plaani Jyväskylä
Keuruun Toverit KeuTo Keuruu
Swimming Jyväskylä SWIM Jyväskylä
Vaajakosken Uimaseura VaajUS Jyväskylä

Kymenlaakso[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Seura Lyhenne Paikkakunta
Haminan Uimaseura HaUS Hamina
Kouvolan Uimarit KoU Kouvola
Uimaseura Aquila Aquila Kotka
Voikkaan Viesti VoVi Kouvola

Lappi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Seura Lyhenne Paikkakunta
Kemijärven Kaiku KemijK Kemijärvi
Kemin Työväen Uimarit KemTU Kemi
Kemin Uimaseura KemUS Kemi
Kuusamon Erä-Veikot KEV Kuusamo
Lapin Veikot LV Sodankylä
Rovaniemen Uimaseura RoiUS Rovaniemi
Swimming Club Rovaniemi SCR Rovaniemi
Tornion Uimaseura TorUS Tornio

Pirkanmaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Seura Lyhenne Paikkakunta
Kangasalan Urheilijat KU-68 KU-68 Kangasala
Koovee KOOVEE Tampere
Mansen Molskis Molskis Tampere
Nokian Pyry Pyry Nokia
S.C. Pingviinit S.C.P. Tampere
TaTU Tampere TaTU Tampere
Uimaseura Kangasalan Kuohu UKK Kangasala
Uinti Tampere UiTa Tampere
Valkeakosken Uimaseura ValkUS Valkeakoski

Pohjanmaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Seura Lyhenne Paikkakunta
Jakobstads Simmare - Pietarsaaren Uimarit JS-PU Pietarsaari
Kristiinan Urheilijat KrU Kristiinankaupunki
Vaasan Uimarit -96 VaU-96 Vaasa
Vaasan Uimaseura - Vasa Simsällskap VUS-VSS Vaasa

Pohjois-Karjala[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Seura Lyhenne Paikkakunta
Brahean Uimarit - Lieksa BraUi Lieksa
Joensuun Uimaseura JoUS Joensuu
Kiteen Urheilijat KitU Kitee

Pohjois-Pohjanmaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Seura Lyhenne Paikkakunta
Haapajärven Kiilat HK Haapajärvi
Haukiputaan Heitto HAHE Oulu
Kempeleen Pyrintö KemPy Kempele
Muhoksen Voitto MuVo Muhos
Nivalan Saukot NiSa Nivala
Oulun Lohet OuLo Oulu
Oulun Uinti 1906 OU Oulu
Vieskan Uimarit ViesU Ylivieska

Pohjois-Savo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Seura Lyhenne Paikkakunta
Iisalmen Uimarit IU Iisalmi
Kuopion Uimaseura KuUS Kuopio
UPOT UPOT Iisalmi
Varkauden Uimarit VarU Varkaus

Päijät-Häme[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Seura Lyhenne Paikkakunta
Heinolan Isku HeiI Heinola
Lahden Kaleva LaKa Lahti
Lahden Uimaseura LaUS Lahti
Speedo Masters Finland Speedo Lahti
Vesiveijarit VeVe Hollola

Satakunta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Seura Lyhenne Paikkakunta
Eura Swimming Team EuraST Eura
Euran Työväen Urheilijat ETU Eura
Friitalan Yritys FrY Ulvila
Harjavallan Uimaseura HarjUS Harjavalta
Kankaanpään Uimarit KU Kankaanpää
Pihlavan Työväen Urheilijat PTU Pori
Porin Pyrintö PoPy Pori
Porin Uimaseura PUS Pori
Rauman Uimaseura RaUS Rauma
Swimming Team Rauma STR Rauma
Uintiklubi Nereus Nereus Pori
Vesipalloseura Sentterit Sentterit Pori

Uusimaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Seura Lyhenne Paikkakunta
Aquatics Hyvinkää Aquatics Hyvinkää
Borgå Simmare - Porvoon Uimarit BS-PU Porvoo
Cetus Espoo Cetus Espoo
Ekenäs Simsällskap ESS Raasepori
Gamla Polare urheiluseura GP Helsinki
Gladius Kirkkonummi Gladius Kirkkonummi
H.O.T. HOT Helsinki
Helsingfors Simsällskap HSS Helsinki
Helsingin Uimarit HU Helsinki
HTU Stadi HTU Stadi Helsinki
Hydra Platypus Hydra Vihti
Hyvinkään Uimaseura HyUS Hyvinkää
Järvenpään Uintiklubi JUK Järvenpää
Keravan Uimarit KeUi Kerava
Lane 4 Swimming Triathlon Club LANE4 Helsinki
Nummelan Kisaajat NumKis Vihti
Nurmijärven Uinti NU Nurmijärvi
Octopus Lohja Octopus Lohja
ORCA Helsinki ORCA Helsinki
Pikku Delfiinit PD Helsinki
Simmis Grani SGR Kauniainen
Simmis Wanda SiWa Vantaa
Stadin Delfiinit SD Helsinki
Tuusulan Uimaseura TuUS Tuusula
Uimahyppyseura Tiirat Tiirat Helsinki
Uimahyppääjien kerho Härveli Härveli Helsinki
Uimaseura Helsinki USH Helsinki
Uinti Hyvinkää UH Hyvinkää
Uintiseura Kuhat Kuhat Helsinki
Vanders Vanders Vantaa
Vantaa Diving VanDi Vantaa
Vantaan Pyörre VanPy Vantaa

Varsinais-Suomi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Seura Lyhenne Paikkakunta
Aboa Watersports AWS Turku
Aurajoen Uinti AUi Turku
Kimito Sportförening KSF Kemiönsaari
Laitilan Jyske LaiJy Laitila
Loimaan Uimaseura LUS Loimaa
Raision Urheilijat RaisU Raisio
Salon Uimarit SalU Salo
Someron Esa SomE Somero
Someron Uimarit Somero
Turun Uimarit TU Turku
Uimaseura Kaarina UiKaa Kaarina
Uinti-Vakka Ui-Va Uusikaupunki
Åbo Simklubb - Uintiklubi Turku ÅSK Turku

Entiset uimaseurat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Seura Lyhenne Paikkakunta
Kotkan Uimaseura KoUS Kotka
Kuopion Työväen Uimarit KuTU Kuopio
Marjaniemen Uimarit MaU Helsinki
Poseidon Poseidon Vantaa
Simmis Hyvinkää SiHy Hyvinkää
Tampereen Uimaseura TaUs Tampere
Vantaan Uimarit Vantaa
Vantaan Vesikot Vantaa
Vetehiset Ve Helsinki

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]