Luettelo Pohjois-Pohjanmaan kansakouluista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Näytä koordinaatit OSM-kartalla
Vie koordinaatit GeoJSON-muodossa

Tämä artikkeli on luettelo Pohjois-Pohjanmaan kansakouluista.

Peruskarttojen ohella Pohjois-Pohjanmaan kansakoulujen paikkoja on etsitty myös Puolustusvoimien laatimista topografikartoista. Kyseisiä karttoja käytettäessä on mainittava Copyright Puolustusvoimat 2013, lupanro 75/2013.[1]

Alavieska[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Etelärannan kansakoulu
Jukulaisen kansakoulu
Kirkonkylän kansakoulu (Alavieska)
Kähtävän kansakoulu Kähtävä
Käännänkylän kansakoulu (Alavieska)
Saaren kansakoulu (Alavieska)
Someronkylän kansakoulu
Taluskylän kansakoulu Taluskylä
Alavieskan kansalaiskoulu
Alavieskan-Raution kunnallinen keskikoulu

Haapajärvi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Aholan kansakoulu (Haapajärvi)
Arvolan kansakoulu
Jokelan kansakoulu (Haapajärvi)
Kalakankaan kansakoulu Kalakangas
Karjalahden kansakoulu (Haapajärvi)
Kirkonkylän kansakoulu (Haapajärvi)
Kopolan kansakoulu (Haapajärvi)
Kumisevan kansakoulu
Kuusaan kansakoulu Kuusaa
Nokkouden kansakoulu
Oksavan kansakoulu Oksava
Parkkilan kansakoulu (Haapajärvi) Parkkila
Rannan kansakoulu (Haapajärvi)
Siiponkosken kansakoulu
Tiiton kansakoulu
Väliojan kansakoulu Kuona
Ylipään kansakoulu (Haapajärvi)
Haapajärven kansalaiskoulu

Haapavesi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Aittolan kansakoulu (Haapavesi)
Alakylän kansakoulu (Haapavesi) Alakylä
Apajan kansakoulu
Etelälahden kansakoulu
Humalojan kansakoulu
Karhukankaan kansakoulu Karhukangas
Karsikkaan kansakoulu
Kirkonkylän kansakoulu (Haapavesi)
Koirikiven kansakoulu
Korkatin kansakoulu
Kytökylän kansakoulu Kytökylä
Käräjäojan kansakoulu
Mieluskylän kansakoulu
Nevalanmäen kansakoulu
Ojakylän kansakoulu (Haapavesi)
Rytkyn kansakoulu (Haapavesi)
Sallilan kansakoulu (Haapavesi)
Suotulan kansakoulu
Vaitinniemen kansakoulu
Vatjusjärven kansakoulu
Vattukylän kansakoulu
Haapaveden kansalaiskoulu

Hailuoto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Hailuodon kansakoulu 65.0095°N, 24.7138°E
n kansakoululähde? 65.0393°N, 24.7771°E Ojakylä
Hailuodon kansalaiskoulu

Haukipudas[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Aseman kansakoulu (Haukipudas) Asemakylä
Jokelan kansakoulu (Haukipudas)
Jokikylän kansakoulu (Haukipudas) Jokikylä
Kellon kansakoulu
Kirkonkylän kansakoulu (Haukipudas)
Kiviniemen kansakoulu (Haukipudas)
Martinniemen kansakoulu Martinniemi
Martinniemen kansalaiskoulu Martinniemi
Onkamon kansakoulu (Haukipudas) Onkamo
Parkumäen kansakoulu (Haukipudas)
Takkurannan kansakoulu
Kirkonkylän kansalaiskoulu (Haukipudas)

Himanka[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Ainalin kansakoulu
Hillilän kansakoulu
Himankakylän kansakoulu Himankakylä
Kirkonkylän kansakoulu (Himanka)
Lahdensuun kansakoulu
Pahkalan kansakoulu (Himanka) Pahkala
Pöntiön kansakoulu Pöntiö
Rautilan kansakoulu
Tomujoen kansakoulu
Torvenkylän kansakoulu Torvenkylä

Ii[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Alarannan kansakoulu Alaranta
Aseman kansakoulu (Ii) Asemankylä
Haminan kansakoulu (Ii) Iin Hamina
Ojakylän kansakoulu (Ii) Ojakylä
Olhavan kansakoulu Olhava
Pohjois-Iin kansakoulu Pohjois-Ii
Vuosiojan kansakoulu
Yli-Olhavan kansakoulu Yli-Olhava
Ylirannan kansakoulu
Iin kansalaiskoulu

Kalajoki[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Etelänkylän kansakoulu
Jokisuun kansakoulu (Kalajoki)
Jylkän kansakoulu
Kurikkalan kansakoulu Kurikkala
Käännänkylän kansakoulu (Kalajoki)
Metsäkylän kansakoulu (Kalajoki) Mehtäkylä
Pitkäsen kansakoulu Pitkäsenkylä
Pohjankylän kansakoulu (Kalajoki)
Rahjankylän kansakoulu Rahja
Rahkon kansakoulu
Tavastin kansakoulu
Tyngän kansakoulu Tynkä
Vasankarin kansakoulu Vasankari
Vuorenkallion kansakoulu
Kalajoen kansalaiskoulu

Kempele[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Ketolanperän kansakoulu
Kirkonkylän kansakoulu (Kempele)
Metsäalueen kansakoulu
Ylikylän kansakoulu
Kempeleen kansalaiskoulu

Kestilä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Hyvölän kansakoululähde? 64.2736°N, 26.3198°E Hyvölänranta
Järvikylän kansakoululähde? 64.2816°N, 26.596°E Järvikylä
Kestilän kirkonkylän kansakoululähde?selvennä 64.3524°N, 26.286°E Kestilän kirkonkylä
Lampelan kansakoululähde? 64.241°N, 26.3274°E Hyvölänranta
Leiviskän kansakoululähde? 64.4228°N, 26.3986°E Leiviskänranta
Mäläskän kansakoululähde? 64.4°N, 26.332°E Mäläskä
Rivin kansakoululähde? 64.3071°N, 26.4214°E Rivinperä
Selkälän kansakoululähde? 64.3108°N, 26.1695°E Pihkalanranta
Väyrylän kansakoululähde? 64.3236°N, 26.0604°E Väyrylänsaari

Kiiminki[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Alakylän kansakoulu (Kiiminki) Alakylä
Hannuksen kansakoulu Hannus
Huttukylän kansakoulu Huttukylä
Jäälinkylän kansakoulu Jääli
Kirkonkylän kansakoulu (Kiiminki) Kiimingin kirkonkylä
Tirinkylän kansakoulu Tirinkylä
Ylikylän kansakoulu (Kiiminki) Ylikylä
Kiimingin kansalaiskoulu

Kuivaniemi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Aseman kansakoulu (Kuivaniemi) Asemakylä
Halttulan kansakoulu (Kuivaniemi)
Heinikosken kansakoulu
Jokikylän kansakoulu (Kuivaniemi) Jokikylä
Kirkonkylän kansakoulu (Kuivaniemi) Kuivaniemi
Koivuniemen kansakoulu
Kontioahon kansakoulu
Oijärven kansakoulu Oijärvi
Ruoholan kansakoulu
Särkijärven kansakoulu (Kuivaniemi)
Kuivaniemen kansalaiskoulu
Kuivaniemen kunnallinen keskikoulu

Kuusamo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Alakitkan kansakoulu 66.2966°N, 28.8637°E
Haatajan kansakoulu 66.0716°N, 28.7747°E
Heikkilän kansakoulu (Kuusamo) 65.989°N, 29.6067°E
Hiltusen kansakoulu 65.8231°N, 29.5494°E
Irnin kansakoulu 65.6258°N, 29.1235°E Irni
Jokilammin kansakoulu
Juuman kansakoulu 66.2692°N, 29.3868°E
Kallioluoman kansakoulu 65.744°N, 29.6666°E
Kallungin kansakoulu (Kuusamo) 66.3127°N, 29.2018°E
Kemilän kansakoulu
Keron kansakoulu 65.7019°N, 29.1864°E
Keskikitkan kansakoulu 66.243°N, 28.8698°E
Kesäniemen kansakoulu 66.1844°N, 28.8839°E
Kiitämän kansakoulu 66.0269°N, 29.8637°E
Kirkonkylän kansakoulu (Kuusamo)selvennä 65.9788°N, 29.1806°E
Kivijärven kansakoulu (Kuusamo) 65.9757°N, 29.955°E
Kosken kansakoulu (Kuusamo) 65.8978°N, 29.788°E
Kuolion kansakoulu 65.8209°N, 28.8107°E Kuolio
Kuontilan kansakoulu 66.1439°N, 29.0406°E
Kurkijärven kansakoulu 65.9493°N, 28.833°E
Kurvisen kansakoulu 65.577°N, 29.5708°E
Kärpän kansakoulu (Kuusamo) 65.9186°N, 29.8701°E
Käsmän kansakoulu 65.7569°N, 28.8976°E
Lehdon kansakoulu 66.076°N, 29.7002°E
Liikasen kansakoulu 66.3672°N, 29.5366°E
Lämsän kansakoulu
Maanselän kansakoulu 65.8876°N, 29.0039°E
Murtovaaran kansakoulu 65.6856°N, 29.3785°E
Mustaniemen kansakoulu 65.8812°N, 29.3645°E
Mustosen kansakoulu 66.2176°N, 28.9677°E
Mäkelän kansakoulu (Kuusamo) 66.0036°N, 29.255°E
Määttälän kansakoulu (Kuusamo) 66.086°N, 29.5149°E
Nilon kansakoulu
Nissin kansakoulu 66.0544°N, 29.15°E
Noukavaaran kansakoulu 66.0146°N, 29.0375°E
Oivangin kansakoulu 66.0753°N, 29.0142°E
Ollilan kansakoulu (Kuusamo) 66.3499°N, 29.0615°E
Penttilän kansakoulu (Kuusamo) 65.775°N, 29.0138°E
Piiloperän kansakoulu 66.336°N, 28.7904°E
Poussun kansakoulu 65.8017°N, 29.3097°E
Purnun kansakoulu 65.8857°N, 28.6957°E
Rukajärven kansakoulu 66.1298°N, 29.2094°E
Ruva-ahon kansakoulu
Salmisen kansakoulu (Kuusamo) 66.1492°N, 28.9619°E
Soivion kansakoulu 65.7496°N, 29.3991°E
Sosson kansakoulu
Suorajärven kansakoulu 66.1833°N, 29.4823°E
Säkkilän kansakoulu 66.2611°N, 29.2542°E
Sänkikankaan kansakoulu 65.9076°N, 29.2089°E
Säynäjän kansakoulu
Takkusalmen kansakoulu 66.2585°N, 29.0673°E
Törmäsen kansakoulu (Kuusamo) 65.907°N, 29.4719°E
Vaimojärven kansakoulu 66.0923°N, 29.3796°E
Vasaraperän kansakoulu 66.0972°N, 28.69°E Vasaraperä
Virkkulan kansakoulu 66.202°N, 29.3019°E
Visalan kansakoulu 65.7777°N, 28.7041°E
Vuotungin kansakoulu 66.1335°N, 29.5855°E
Ylä-Suiningin kansakoulu 66.0332°N, 29.6244°E
n kansakoululähde? 65.5251°N, 29.5332°E Teeriranta
n kansakoululähde? 65.7647°N, 29.9988°E Tammela
Kuusamon kansalaiskoulu
Kuusamon kunnallinen keskikoulu

Kärsämäki[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Jokivarren kansakoulu (Kärsämäki)
Hallan kansakoulu (Kärsämäki)
Kirkonkylän kansakoulu (Kärsämäki)
Luomajoen kansakoulu
Mehtäsaaren kansakoulu
Miilurannan kansakoulu Miiluranta
Nurmesjärven kansakoulu
Nuttulan kansakoulu
Ojalehdon kansakoulu Ojalehto-Alajoki
Porkkalan kansakoulu (Kärsämäki) Porkkala
Pyrrön kansakoulu
Rannan kansakoulu (Kärsämäki) Rannankylä
Ritomäen kansakoulu
Saviselän kansakoulu Saviselkä
Venetpalon kansakoulu Venetpalo
Kärsämäen kansalaiskoulu
Kärsämäen kunnallinen keskikoulu

Liminka[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Alatemmeksen kansakoulu Ala-Temmes
Kedonperän kansakoulu Kedonperä
Ketunmaan kansakoulu Ketunmaa
Kirkonkylän kansakoulu (Liminka) Limingan kirkonkylä
Koskelankylän kansakoulu
Lapinkankaan kansakoulu (Liminka)
Rantakylän kansakoulu (Liminka) Rantakylä
Tupoksen kansakoulu Tupos
Ylitalon kansakoulu
Limingan kansalaiskoulu

Lumijoki[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Hirvasniemen kansakoulu
Kirkonkylän kansakoulu (Lumijoki)
Lapinniemen kansakoulu (Lumijoki)
Ylipään kansakoulu (Lumijoki) Ylipää
Lumijoen kansalaiskoulu

Merijärvi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
n kansakoululähde? 64.3046°N, 24.2935°E Saukonperä
n kansakoululähde? 64.2956°N, 24.3801°E Niemelänperä
n kansakoululähde? 64.2792°N, 24.486°E Keltamaa
n kansakoululähde? 64.2977°N, 24.4418°E Merijärven kirkonkylä
n kansakoululähde? 64.3465°N, 24.4363°E Pyhänkoski
n kansakoululähde? 64.3331°N, 24.5525°E Ylipää
n kansakoululähde? 64.3042°N, 24.5477°E Kalapudas
n kansakoululähde? 64.369°N, 24.5995°E Pahkasalo

Muhos[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Honkalan kansakoulu
Huikolan kansakoulu
Huovilan kansakoulu
Hyrkin kansakoulu
Keskuskansakoulun kansakoulu (Muhos)
Korivaaran kansakoulu
Laitasaaren kansakoulu
Leppiniemen kansakoulu Leppiniemi
Mäntyrannan kansakoulu
Pyhänsivun kansakoulu
Saarelan kansakoulu (Muhos)
Sanginjoen kansakoulu (Muhos) Sanginjoki
Tapanilan kansakoulu (Muhos)
Muhoksen kansalaiskoulu

Nivala[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Ahteen kansakoulu
Aittolan kansakoulu (Nivala)
Erkkilän kansakoulu (Nivala)
Haapalan kansakoulu (Nivala)
Haikaran kansakoulu
Harjun kansakoulu (Nivala)
Jokikylän kansakoulu (Nivala)
Junnon kansakoulu
Junttilan kansakoulu
Järvikylän kansakoulu (Nivala) Järvikylä
Karvoskylän kansakoulu Karvoskylä
Katajasaaren kansakoulu
Kirkonkylän kansakoulu (Nivala)
Korkeakosken kansakoulu (Nivala)
Makolan kansakoulu
Malilan kansakoulu Maliskylä
Padingin kansakoulu
Pahkalan kansakoulu (Nivala)
Ruuskan kansakoulu
Sarjankylän kansakoulu
Vilkunan kansakoulu
Yliojan kansakoulu
Ypyän kansakoulu
Nivalan kansalaiskoulu

Oulainen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Ahonperän kansakoulu
Hanhelan kansakoulu
Honkarannan kansakoulu (Oulainen) Honkaranta
Jauhinkankaan kansakoulu
Juusolan kansakoulu
Kirkonkylän kansakoulu (Oulainen)
Kuljun kansakoulu (Oulainen)
Käpylän kansakoulu (Oulainen)
Laulumaan kansakoulu
Lehtimäen kansakoulu (Oulainen)
Lehtopään kansakoulu
Matkanivan kansakoulu Matkaniva
Mäyrän kansakoulu
Rautiorannan kansakoulu
Rautosen kansakoulu
Turulan kansakoulu
Oulaisten kansalaiskoulu

Oulu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Heinätorin kansakoulu
Hietasaaren kansakoulu
Hintan kansakoulu
Kajaanintullin kansakoulu
Keskuskansakoulun kansakoulu (Oulu)
Kiviniemen kansakoulu (Oulu)
Korvenkylän kansakoulu (Oulu)
Korvensuoran kansakoulu
Koskelan kansakoulu (Oulu)
Kuivasjärven kansakoulu (Oulu)
Laanilan kansakoulu
Lapinkankaan kansakoulu (Oulu)
Madekosken kansakoulu
Nokelan kansakoulu
Nuottasaaren kansakoulu
Oulujoen kansakoulu
Oulunsuun kansakoulu
Patamäen kansakoulu (Oulu)
Pateniemen kansakoulu
Paulaharjun kansakoulu
Pikkaralan kansakoulu
Raajarikkoisten lastenkodin kansakoulu
Sanginjoen kansakoulu (Oulu)
Sanginsuun kansakoulu
Sanginsuun apukoulu
Svenska privatskolans folkskola
Teuvo Pakkalan kansakoulu
Tuiran kansakoulu
Yliopiston opettajainvalmistuslaitoksen kansakoulu
Yliopiston opettajainvalmistuslaitoksen kansalaiskoulu
Kirkontorin apukoulu
Aleksanterintorin kansalaiskoulu
Keskustan kansalaiskoulu (Oulu)
Oulujoen kansalaiskoulu
Pateniemen kansalaiskoulu

Oulujoki[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Kiviniemen kansakoulu
Oulujoen kirkonkylän kansakoulu
Madekosken kansakoulu
Pikkaralan kansakoulu
Sanginjoen kansakoulu

Oulunsalo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Keskipiirin kansakoulu (Oulunsalo)
Kirkonkylän kansakoulu (Oulunsalo)
Kylänpuolen kansakoulu Kylänpuoli
Salonpään kansakoulu Salonpää
Oulunsalon kansakouluselvennä

Paavola[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Heinolan kansakoulu (Paavola)
Huumolan kansakoulu
Kirkonkylän kansakoulu (Paavola)
Lapin kansakoulu (Paavola)
Luohuan kansakoulu
Pohjolan kansakoulu (Paattinen)
Rankisen kansakoulu
Ruukin kansakoulu
Saarikosken kansakoulu (Paavola)
Tikkalan kansakoulu (Paavola)
Paavolan kansalaiskoulu

Pattijoki[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Jokelankylän kansakoulu Jokela
Kirkonkylän kansakoulu (Pattijoki) Pattijoki
Kopsan kansakoulu Kopsa
Olkijoen kansakoulu Olkijoki
Ylipään kansakoulu (Pattijoki)
Pattijoen kansalaiskoulu

Piippola[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Kirkonkylän kansakoulu (Piippola)
Lamun kansakoulu Lamu
Leskelän kansakoulu Leskelä
Piippolan kansalaiskoulu

Pudasjärvi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Aittojärven kansakoulu (Pudasjärvi) Aittojärvi
Ala-Siuruan kansakoulu Ala-Siurua
Ervastin kansakoulu Ervasti
Haapalan kansakoulu (Pudasjärvi)
Hetekylän kansakoulu Hetekylä
Hirvaskosken kansakoulu Hirvaskoski
Iinatin kansakoulu Iinattijärvi
Jaalangan kansakoulu (Pudasjärvi) Jaalanka
Jaurakan kansakoulu Jaurakkajärvi
Jongun kansakoulu Jonku
Kantolan kansakoulu (Pudasjärvi)
Kipinän kansakoulu Kipinä
Konttilan kansakoulu
Korpisen kansakoulu
Kouvan kansakoulu
Kurenalan kansakoulu
Kuren kansakoulu Kurki
Latvan kansakoulu (Pudasjärvi)
Levo-ojan kansakoulu Levo-oja
Livon kansakoulu (Pudasjärvi) Livo
Länsirannan kansakoulu (Pudasjärvi)
Metsälän kansakoulu
Ohtalan kansakoulu
Pajulan kansakoulu (Pudasjärvi)
Paukkerinharjun kansakoulu
Pintamon kansakoulu Pintamo
Pirinrannan kansakoulu
Pisteen kansakoulu
Poijulan kansakoulu Poijula
Puhoksen kansakoulu (Pudasjärvi) Puhos
Pärjänsuon kansakoulu Pärjänsuo
Sarakylän kansakoulu
Saukkomaan kansakoulu
Seulan kansakoulu
Siivikon kansakoulu Siivikko
Siuruan kansakoulu Siurua
Suvannon kansakoulu (Pudasjärvi)
Särkelän kansakoulu (Pudasjärvi)
Taapelin kansakoulu
Taipaleen kansakoulu (Pudasjärvi) Taipaleenharju
Viinikosken kansakoulu
Virtalan kansakoulu
Pudasjärven kansalaiskoulu
Pudasjärven kunnallinen keskikoulu

Pulkkila[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Jylhänrannan kansakoulu
Kirkonkylän kansakoulu (Pulkkila)
Laakkolan kansakoulu Laakkola
Laakkolan-Raatteen kansakoulu
Latva-Hyvärilän kansakoulu
Vornan kansakoulu Vorna
Pulkkilan kansalaiskoulu

Pyhäjoki[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Keskikylän kansakoulu (Pyhäjoki)
Kirkonkylän kansakoulu (Pyhäjoki)
Kopiston kansakoulu
Krekulan kansakoulu
Parhalahden kansakoulu Parhalahti
Pirttikosken kansakoulu (Pyhäjoki) Pirttikoski
Poluksen kansakoulu
Ylisenojan kansakoulu
Yppärin kansakoulu Yppäri
Pyhäjoen kansalaiskoulu
Pyhäjoen-Merijärven kunnallinen keskikoulu

Pyhäjärvi Ol[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Emolahden kansakoulu
Emoniemen kansakoulu
Haapamäen kansakoulu (Pyhäjärvi Ol)
Hietakylän kansakoulu (Pyhäjärvi Ol)
Jokikylän kansakoulu (Pyhäjärvi Ol) Jokikylä
Kirkonkylän kansakoulu (Pyhäjärvi Ol)
Komun kansakoulu (Pyhäjärvi Ol)
Kontiolan kansakoulu (Pyhäjärvi Ol)
Kuusenmäen kansakoulu
Lamminahon kansakoulu
Liittoperän kansakoulu
Lohvan kansakoulu
Maaselänlahden kansakoulu
Nyppylän kansakoulu
Niinimäen kansakoulu (Pyhäjärvi Ol)
Oravan kansakoulu (Pyhäjärvi Ol)
Parkkiman kansakoulu
Pitäjänmäen kansakoulu (Pyhäjärvi Ol
Pyhäsalmen kansakoulu
Rannan kansakoulu (Pyhäjärvi Ol)
Ruhkalan kansakoulu
Ruotasen kansakoulu Ruotanen
Vuohtomäen kansakoulu
Väätin kansakoulu
Pyhäjärven kansalaiskoulu

Pyhäntä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Ahokylän kansakoulu (Pyhäntä)
Kirkonkylän kansakoulu (Pyhäntä)
Lamujoen kansakoulu
Perukan kansakoulu (Pyhäntä)
Tavastkengän kansakoulu Tavastkenkä
Pyhännän kansalaiskoulu

Raahe[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
n kansakoululähde?

Rantsila[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Hovin kansakoulu
Jokikylän kansakoulu (Rantsila)
Kerälän kansakoulu
Kirkonkylän kansakoulu (Rantsila) Rantsila (taajama)
Koskenrannan kansakoulu
Mankilan kansakoulu Mankila
Pason kansakoulu
Pelkolan kansakoulu (Rantsila)
Sipolan kansakoulu
Rantsilan ja Temmeksen kansalaiskoulu (Rantsila)

Rautio[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Kirkonkylän kansakoulu (Rautio)
Kärkisen kansakoulu
Pöllän kansakoulu
Typön kansakoulu
Raution kansalaiskoulu

Reisjärvi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Hakasaaren kansakoulu
Hylkirannan kansakoulu
Iso-Kalajan kansakoulu
Järvelän kansakoulu (Reisjärvi)
Kangaskylän kansakoulu (Reisjärvi) Kangaskylä
Kinnulanrannan kansakoulu Kinnulanranta
Kirkonkylän kansakoulu (Reisjärvi)
Köyhänperän kansakoulu
Leppälahden kansakoulu (Reisjärvi) Leppälahti
Levonperän kansakoulu Levonperä
Lokkilan kansakoulu
Pekkalan kansakoulu (Reisjärvi)
Reisjärven kansalaiskoulu

Revonlahti[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Alapään kansakoulu (Revonlahti)
Revonlahden kansakoulu
Ylipään kansalaiskoulu (Revonlahti)

Saloinen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Haapajoen kansakoulu Haapajoki
Keskikylän kansakoulu (Saloinen)
Kirkonkylän kansakoulu (Saloinen)
Palon kansakoulu Palonkylä
Tikkalan kansakoulu (Saloinen) Mattilanperä
Ylipään kansakoulu (Saloinen) Ylipää
Saloisten kansalaiskoulu

Sievi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Ahonpään kansakoulu
Huhtalan kansakoulu
Jokikylän kansakoulu (Sievi) Jokikylä
Jyrängin kansakoulu
Järvikylän kansakoulu (Sievi)
Kallion kansakoulu (Sievi)
Kangasojan kansakoulu
Karjulan kansakoulu (Sievi)
Kiiskilän kansakoulu (Sievi) Kiiskilä
Kirkonkylän kansakoulu (Sievi)
Korhosen kansakoulu
Kukon kansakoulu (Sievi)
Leppälän kansakoulu (Sievi)
Vanhankirkon kansakoulu Sievinkylä
Sievin kansalaiskoulu
Sievin kunnallinen keskikoulu

Siikajoki[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Karinkannan kansakoulu Karinkanta
Merikylän kansakoulu
Siikajoen kansakoulu
Ylipään kansakoulu (Siikajoki)
Siikajoen kansalaiskoulu
Siikajoen kunnallinen keskikoulu

Taivalkoski[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Asutusalueen kansakoulu
Horsman kansakoulu
Hutun kansakoulu
Inkeen kansakoulu Inkee
Jokijärven kansakoulu Jokijärvi
Jurmun kansakoulu Jurmu
Kirkonkylän kansakoulu (Taivalkoski) Taivalkosken kirkonkylä
Koitilan kansakoulu Koitila
Koston kansakoulu
Kurtin kansakoulu Kurtti
Loukusan kansakoulu Loukusa
Metsäkylän kansakoulu (Taivalkoski) Metsäkylä
Parviaisen kansakoulu Parviainen
Piston kansakoulu Pisto
Polon kansakoulu
Tyrämäen kansakoulu Tyrävaara
Virkkusen kansakoulu
Taivalkosken kansalaiskoulu
Taivalkosken kunnallinen keskikoulu
Taivalkosken apukoulu

Temmes[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Haurukylän kansakoulu Haurukylä
Kirkonkylän kansakoulu (Temmes)
Kärsämänkylän supistettu kansakouluselvennä
Rantsilan ja Temmeksen kansalaiskoulu (Temmes)

Tyrnävä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Jokisillan kansakoulu Jokisilta
Kirkonkylän kansakoulu (Tyrnävä) Tyrnävän kirkonkylä
Koivikon kansakoulu (Tyrnävä)
Kolmikannan kansakoulu
Markkuun kansakoulu
Murron kansakoulu (Tyrnävä) Murto (Tyrnävä)
Partaan kansakoulu Parras
Suutarinkylän kansakoulu
Ylipään kansakoulu (Tyrnävä)
Ängeslevän kansakoulu Ängeslevä
Tyrnävän kansalaiskoulu

Utajärvi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Ahmaskylän kansakoulu Ahmas
Aution kansakoulu (Utajärvi) Autio
Juorkunan kansakoulu Juorkuna
Keskiniskan kansakoulu
Kirkonkylän kansakoulu (Utajärvi)
Marttisjärven kansakoulu Marttisjärvi
Naaman kansakoulu Naamankylä
Ojakylän kansakoulu (Utajärvi)
Sangin kansakoulu Sanginkylä
Sotkan kansakoulu Sotka
Särkijärven kansakoulu (Utajärvi) Särkijärvi
Utoslahden kansakoulu
Yli-Utoksen kansakoulu Yli-Utos
Utajärven kansalaiskoulu
Utajärven kunnallinen keskikoulu

Vaala[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Enonlahden kansakoulu (Vaala) 64.3513°N, 26.7633°E
Itärannan kansakoulu (Vaala) 64.5113°N, 27.2229°E
Jaalangan kansakoulu (Vaala) 64.5536°N, 27.1722°E
Järvikylän kansakoulu (Vaala) 64.5902°N, 26.7671°E Järvikylä
Kankarin kansakoulu 64.5575°N, 27.0178°E
Länsirannan kansakoulu (Vaala) 64.5385°N, 27.1248°E
Manamansalon kansakoulu 64.3819°N, 27.1248°E Manamansalo
Neittävän kansakoulu 64.5067°N, 26.6674°E Neittävä
Oterman kansakoulu 64.6782°N, 27.0581°E Oterma
Pelson kansakoulu 64.5076°N, 26.4392°E Pelso
Suntarinkylän kansakouluselvennä 64.4768°N, 26.5149°E
Säräisniemen kansakoulu 64.4454°N, 26.7682°E Säräisniemi
Vaalan kansakoulu
Venetheiton kansakoulu 64.4433°N, 26.5484°E Veneheitto
Ylisuvannon kansakoulu 64.5894°N, 26.6628°E
n kansakoululähde? 64.5715°N, 26.7649°E Jyrhämä
n kansakoululähde? 64.6029°N, 27.1566°E Vaivaissuo
n kansakoululähde? 64.5194°N, 26.771°E Nimisjärvi
n kansakoululähde? 64.4306°N, 26.4584°E Nuutila
Vaalan kansalaiskoulu

Vihanti[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Alpuan kansakoulu 64.428°N, 25.2253°E Alpua
Kilpuan kansakoulu 64.3459°N, 24.9833°E Kilpua
Kirkonkylän kansakoulu 64.4796°N, 24.9933°E Kirkonkylä
Korvenkylän kansakoulu (Vihanti)
Kuusiratin kansakoulu
Lumimetsän kansakoulu Lumimetsä
Perukan kansakoulu (Vihanti) Perukka
Ristonahon kansakoulu Lampinsaari
Seppälän kansakoulu (Vihanti)
Vilmingon kansakoulu
Vihannin kansalaiskoulu

Yli-Ii[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Karjalankylän kansakoulu
Kirkonkylän kansakoulu (Yli-Ii)
Kollajan kansakoulu
Kotalan kansakoulu (Yli-Ii)
Maalismaan kansakoulu
Pahkalan kansakoulu (Yli-Ii)
Tannilan kansakoulu
Ylitannilan kansakoulu
Yli-Iin kansalaiskoulu
Yli-Iin kunnallinen keskikoulu

Ylikiiminki[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Alavuoton kansakoulu
Jokelan kansakoulu (Ylikiiminki)
Jokikokon kansakoulu
Jaloskylän kansakoulu
Juopulin kansakoulu
Karahkan kansakoulu
Kirkonkylän kansakoulu (Ylikiiminki)
Niemikylän kansakoulu
Nuorittan kansakoulu
Vepsän kansakoulu (Ylikiiminki)
Vesalan kansakoulu
Yliperän kansakoulu
Ylivuoton kansakoulu
Ylikiimingin kansalaiskoulu
Ylikiimingin kunnallinen keskikoulu

Ylivieska[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Isokosken kansakoulu
Kantokylän kansakoulu
Katajan kansakoulu
Keskustan kansakoulu (Ylivieska)
Kiviojan kansakoulu (Ylivieska)
Kortteen kansakoulu (Ylivieska)
Löytyn kansakoulu (Ylivieska)
Niemelän kansakoulu (Ylivieska)
Ojakylän kansakoulu (Ylivieska)
Pylvään kansakoulu
Rannan kansakoulu (Ylivieska)
Raudaskosken kansakoulu
Saaren kansakoulu (Ylivieska)
Sorviston kansakoulu Sorvisto
Teikon kansakoulu
Tuomelan kansakoulu (Ylivieska)
Vähäkankaan kansakoulu Vähäkangas
Ylivieskan kansalaiskoulu

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Vanhat painetut kartat: Palvelun sisältö Maanmittauslaitos. Viitattu 10.4.2018.