Luettelo Pohjois-Savon kansakouluista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Näytä koordinaatit OSM-kartalla
Vie koordinaatit GeoJSON-muodossa

Tämä artikkeli on luettelo Pohjois-Savon kansakouluista.

Iisalmen mlk[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Haapajärven kansakoulu (Iisalmen mlk)
Hernejärven kansakoulu
Huotarin kansakoulu
Jokelan kansakoulu (Iisalmen mlk)
Joutsenjoen kansakoulu
Kihlovirran kansakoulu
Kilpijärven kansakoulu 63.5771°N, 27.2127°E Kilpijärven koulu on purettu alkuvuodesta 2020
Kirkonkylän kansakoulu (Iisalmen mlk)
Korpijoen kansakoulu (Iisalmen mlk)
Koukunjoen kansakoulu
Laidinmäen kansakoulu
Lammasahon kansakoulu
Lappetelän kansakoulu (Iisalmen mlk)
Levämäen kansakoulu
Mankon kansakoulu
Nerohvirran kansakoulu
Niemisen kansakoulu (Iisalmen mlk)
Paaslahden kansakoulu
Partalan kansakoulu (Iisalmen mlk)
Peltosalmen kansakoulu
Poroveden kansakoulu
Pörsänmäen kansakoulu
Runnin kansakoulu
Ruotaanmäen kansakoulu
Ryhälänmäen kansakoulu
Siikalahden kansakoulu (Iisalmen mlk)
Soinlahden kansakoulu (Iisalmen mlk) 63.6216°N, 27.2068°E
Ulmalan kansakoulu
Varpasen kansakoulu (Iisalmen mlk)
Viitaan kansakoulu
Iisalmen mlk:n kansalaiskoulu

Iisalmi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Kangaslammin kansakoulu (Iisalmi) 63.5457°N, 27.2252°E
Keskuskansakoulun kansakoulu (Iisalmi)
Iisalmen kansalaiskoulu

Juankoski[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Akonveden kansakoulu
Juantehtaan kansakoulu 63.0652°N, 28.3258°E
Juankosken kansalaiskoulu

Kaavi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Ahosenniemen kansakoulu
Hirvisaaren kansakoulu
Kirkonkylän kansakoulu (Kaavi)
Kortteisen kansakoulu Kortteinen
Kosulanniemen kansakoulu
Luikonlahden kansakoulu Luikonlahti
Luumäen kansakoulu
Maarianvaaran kansakoulu Maarianvaara
Mäntyjärven kansakoulu (Kaavi)
Niinivaaran kansakoulu (Kaavi)
Potkun kansakoulu
Rasimäen kansakoulu (Kaavi)
Rauantaipaleen kansakoulu
Retusen kansakoulu
Rovevaaran kansakoulu
Sivakkavaaran kansakoulu (Kaavi)
Suovaaran kansakoulu
Syrjävaaran kansakoulu
Vehkalahden kansakoulu (Kaavi)
Ylä-Vehkalahden kansakoulu
Kaavin kansalaiskoulu
Kaavin kunnallinen keskikoulu

Kangaslampi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
n kansakoululähde? 62.2568°N, 28.0912°E Harjuranta
n kansakoululähde? 62.2885°N, 28.1532°E Piiroonmäki
n kansakoululähde? 62.2954°N, 28.2544°E Kangaslammin kirkonkylä
n kansakoululähde? 62.3056°N, 28.3618°E Kilpilahti
n kansakoululähde? 62.2477°N, 28.4882°E Viljolahti
n kansakoululähde? 62.2239°N, 28.4387°E Erolansaari
n kansakoululähde? 62.23°N, 28.5721°E Hevonlahti

Karttula[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Airakselan kansakoulu
Hirvijärven kansakoulu (Karttula)
Kemppaanmäen kansakoulu
Kirkonkylän kansakoulu (Karttula)
Koskenkylän kansakoulu (Karttula)
Luvenniemen kansakoulu
Paljakan kansakoulu (Karttula)
Pihkainmäen kansakoulu
Punnonmäen kansakoulu Punnonmäki
Pysäkin kansakoulu (Karttula)
Riuttalan kansakoulu (Karttula) Riuttala
Saitan kansakoulu
Soinlahden kansakoulu (Karttula)
Sourun kansakoulu
Syvänniemen kansakoulu Syvänniemi
Vakkakuusen kansakoulu
Virmaanpään kansakoulu
Karttulan kansalaiskoulu

Keitele[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Hamulan kansakoulu (Keitele) 63.043°N, 26.471°E
Kirkonkylän kansakoulu (Keitele) 63.1782°N, 26.3488°E
Koutajärven kansakoulu 63.1564°N, 26.2559°E
Kulvemäen kansakoulu 63.2507°N, 26.226°E
Kummun kansakoulu (Keitele) 63.0948°N, 26.2959°E
Kumpuselän kansakoulu 63.3875°N, 26.178°E
Leppäselän kansakoulu 63.1144°N, 26.3786°E
Pahkamäen kansakoulu (Keitele) 63.18°N, 26.1888°E
Sulkavanjärven kansakoulu 63.3356°N, 26.2054°E
Tossavanlahden kansakoulu 63.2872°N, 26.2251°E
Viinikkalan kansakoulu 63.248°N, 26.325°E
Vuonamon kansakoulu 63.2074°N, 26.3508°E
Keiteleen kansalaiskoulu
Keiteleen kunnallinen keskikoulu

Kiuruvesi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Aittojärven kansakoulu (Kiuruvesi)
Heinälammin kansakoulu
Hirvilahden kansakoulu (Kiuruvesi)
Honkarannan kansakoulu (Kiuruvesi)
Huttulan kansakoulu (Kiuruvesi)
Huutoperän kansakoulu
Jokelan kansakoulu (Kiuruvesi)
Jylängän kansakoulu
Kaislaisten kansakoulu
Kalliokylän kansakoulu
Kirkonkylän kansakoulu (Kiuruvesi)
Koivujärven kansakoulu (Kiuruvesi)
Korpijoen kansakoulu (Kiuruvesi)
Koskenjoen kansakoulu
Lahnajoen kansakoulu
Lahnasten kansakoulu
Lapinsalon kansakoulu
Lepistön kansakoulu
Luupujoen kansakoulu
Luupuveden kansakoulu
Murtomäen kansakoulu (Kiuruvesi)
Niemiskylän kansakoulu
Osmangin kansakoulu
Perhonsiiven kansakoulu
Pihlajamäen kansakoulu (Kiuruvesi)
Pirttimäen kansakoulu (Kiuruvesi)
Rapakkojoen kansakoulu Rapakkojoki
Remeskylän kansakoulu
Ruokomäen kansakoulu (Kiuruvesi)
Ruutanan kansakoulu
Rytkyn kansakoulu (Kiuruvesi)
Ryönänjoen kansakoulu
Salmenkylän kansakoulu
Savijärven kansakoulu (Kiuruvesi)
Sulkavan kansakoulu (Kiuruvesi)
Tihilän kansakoulu
Toiviaiskylän kansakoulu
Viitalammin kansakoulu
Kirkonkylän kansalaiskoulu (Kiuruvesi)
Kurssimuotoinen kansalaiskoulu

Kuopio[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Asemakoulun kansakoulu
Haapaniemen kansakoulu (Kuopio) 62.884°N, 27.6668°E
Lahdentaan kansakoulu (Kuopio)
Männistön kansakoulu 62.902°N, 27.7053°E
Niiralan kansakoulu 62.8931°N, 27.6631°E
Niuvan kansakoulu 62.9156°N, 27.6335°E
Puijon kansakoulu 62.9027°N, 27.6714°E
Puistokoulun kansakoulu
Päivärannan kansakoulu
Snellmanin kansakoulu (Kuopio)
Särkiniemen kansakoulu 62.8782°N, 27.642°E
n kansakoululähde? 62.9212°N, 27.6838°E Kettulanlahti
Hatsalan kansalaiskoulu
Maljapuron apukoulu
Männistön kansalaiskoulu

Kuopion mlk[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Haminalahden kansakoulu 62.8507°N, 27.5328°E
Hiltulanlahden kansakoulu 62.8074°N, 27.6129°E Hiltulanlahti
Hirvilahden kansakoulu (Kuopion mlk) 63.0132°N, 27.3448°E
Jynkän kansakoulu 62.8376°N, 27.6703°E Jynkkä
Kaislastenlahden kansakoulu 62.8952°N, 27.4238°E
Kehvon kansakoulu 63.0027°N, 27.553°E
Kurkiharjun kansakoulu 62.9177°N, 27.8661°E
Kurkimäen kansakoulu 62.7812°N, 27.4881°E
Lamperilan kansakoulu 62.9636°N, 27.3896°E
Leväsen kansakoulu (Kuopion mlk) 62.859°N, 27.6212°E Levänen
Niemisjärven kansakoulu (Kuopion mlk) 62.9789°N, 27.244°E
Niittylahden kansakoulu (Kuopion mlk) 62.8794°N, 27.9332°E
Pitkälahden kansakoulu (Kuopion mlk) 62.8355°N, 27.6183°E Pitkälahti
Puutossalmen kansakoulu 62.7549°N, 27.696°E
Ranta-Toivolan kansakoulu 62.9499°N, 27.7439°E
Rytkyn kansakoulu (Kuopion mlk) 62.8452°N, 27.421°E
Sotkanniemen kansakoulu 62.7073°N, 27.6515°E
Vaajasalon kansakoulu 62.9202°N, 27.7864°E
Vehmasmäen kansakoulu 62.7527°N, 27.5617°E
Väänälänrannan kansakoulu 63.0266°N, 27.4297°E
Kuopion mlk:n kansalaiskoulu

Lapinlahti[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Alapitkän kansakoulu Alapitkä
Heinäahon kansakoulu (Lapinlahti)
Horsmanmäen kansakoulu
Juurikan kansakoulu
Karvasalmen kansakoulu
Keskimmäisen kansakoulu
Kirkonkylän kansakoulu (Lapinlahti)
Koivulahden kansakoulu
Lahdenperän kansakoulu (Lapinlahti)
Lammasvirran kansakoulu
Martikkalan kansakoulu
Mäkikylän kansakoulu (Lapinlahti)
Mäntylahden kansakoulu
Nerkoon kansakoulu Nerkoo
Pajujärven kansakoulu (Lapinlahti)
Peltomäen kansakoulu
Pitkälänmäen kansakoulu
Puolivälin kansakoulu
Pällikkään kansakoulu
Savonjärven kansakoulu
Lapinlahden kansalaiskoulu (Lapinlahti)

Leppävirta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Haapamäen kansakoulu (Leppävirta)
Hartikansalon kansakoulu
Huovilansalmen kansakoulu
Hyvärilänniemen kansakoulu
Itä-Saamaisen kansakoulu
Kalmalahden kansakoulu
Keltun kansakoulu
Kirkonkylän kansakoulu (Leppävirta)
Konnuslahden kansakoulu
Kotalahden kansakoulu (Leppävirta)
Kurjalanrannan kansakoulu Kurjalanranta
Moninmäen kansakoulu
Mustinmäen kansakoulu
Mustinsalon kansakoulu
Niinimäen kansakoulu (Leppävirta)
Näädänmaan kansakoulu
Oravikosken kansakoulu Oravikoski
Osmajärven kansakoulu
Palokankaan kansakoulu
Paukarlahden kansakoulu
Petromäen kansakoulu
Poijinpellon kansakoulu
Puponmäen kansakoulu
Reinikkalan kansakoulu
Riihirannan kansakoulu
Sarkamäen kansakoulu
Soinilansalmen kansakoulu Soinilansalmi
Sorsakosken kansakoulu Sorsakoski
Särkijärven kansakoulu (Leppävirta)
Takkulan kansakoulu
Timolan kansakoulu Timola
Tuppurinmäen kansakoulu
Leppävirran kansalaiskoulu

Maaninka[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Haapamäen kansakoulu (Maaninka)
Haatalan kansakoulu
Halolan kansakoulu
Kinnulanlahden kansakoulu
Kurolanlahden kansakoulu
Käärmelahden kansakoulu
Lappetelän kansakoulu (Maaninka)
Leppälahden kansakoulu (Maaninka)
Patamäen kansakoulu (Maaninka)
Petsamon kansakoulu
Pohjois-Haatalan kansakoulu
Pulkonkosken kansakoulu
Tavinsalmen kansakoulu Tavinsalmi
Tuovilanlahden kansakoulu
Varpasmaan kansakoulu
Viannan kansakoulu
Maaningan kansalaiskoulu

Muuruvesi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Kesämäen kansakoulu (Muuruvesi) 63.0393°N, 28.1252°E
Kirkonkylän kansakoulu (Muuruvesi) 63.0132°N, 28.2072°E
Murtolahden kansakoulu 63.076°N, 27.9122°E
Niinimäen kansakoulu (Muuruvesi) 63.1207°N, 28.0536°E
Nousionmäen kansakoulu 63.0653°N, 28.233°E
Pelonniemen kansakoulu 63.099°N, 28.1723°E
Pieksän kansakoulu 63.0638°N, 28.0838°E
Pitkänmäen kansakoulu 62.9653°N, 28.3358°E
Renulan kansakoulu
Tihvonjärven kansakoulu
Vuotjärven kansakoulu (Muuruvesi)selvennä
Västinniemen kansakoulu 62.966°N, 28.2394°E
Muuruveden kansalaiskoulu
Muuruveden kunnallinen keskikoulu

Nilsiä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Ahmapuron kansakoulu 63.3095°N, 28.4215°E
Halunan kansakoulu 63.1311°N, 28.0077°E
Keyrityn kansakoulu 63.3231°N, 28.0633°E
Kirkonkylän kansakoulu (Nilsiä) 63.2039°N, 28.0896°E
Konttimäen kansakoulu (Nilsiä) 63.2015°N, 27.9498°E
Laitisenmäen kansakoulu 63.1778°N, 28.0155°E
Lastukosken kansakoulu 63.2005°N, 28.2426°E
Lehtomäen kansakoulu (Nilsiä)
Pajujärven kansakoulu (Nilsiä) 63.2318°N, 27.776°E
Pajulahden kansakoulu (Nilsiä) 63.1402°N, 27.8466°E
Palonurmen kansakoulu 63.2929°N, 28.1847°E
Raatin kansakoulu 63.2628°N, 28.2662°E Raatti
Ranta-Sänkimäen kansakoulu
Reittiön kansakoulu 63.2949°N, 27.9265°E
Saarimäen kansakoulu (Nilsiä) 63.2973°N, 28.3183°E
Siikajärven kansakoulu (Nilsiä) 63.2738°N, 28.3491°E
Sydänmaan kansakoulu (Nilsiä) 63.1463°N, 28.1153°E
Syvärilän kansakoulu
Sänkimäen kansakoulu 63.1649°N, 27.8892°E
Tiirinlahden kansakoulu 63.1845°N, 28.1602°E
Valkeiskylän kansakoulu 63.2341°N, 28.0351°E
Vuotjärven kansakoulu (Nilsiä) 63.1427°N, 28.2326°E
n kansakoululähde? 63.1123°N, 27.9056°E Hanhisalmi
Nilsiän kansalaiskoulu

Pielavesi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Heinämäen kansakoulu (Pielavesi)
Jokivarren kansakoulu (Pielavesi)
Joutsenniemen kansakoulu
Jylhän kansakoulu (Pielavesi)
Jylängin kansakoulu
Katajamäen kansakoulu (Pielavesi)
Keski-Säviän kansakoulu
Koivujärven kansakoulu (Pielavesi)
Kotajärven kansakoulu (Pielavesi)
Kotamäen kansakoulu (Pielavesi)
Kuivaniemen kansakoulu
Lampaanjärven kansakoulu
Laukkalan kansakoulu (Pielavesi)
Länsi-Laukkalan kansakoulu
Länsi-Siviän kansakoulu
Niemisjärven kansakoulu (Pielavesi)
Ohemäen kansakoulu
Pahkamäen kansakoulu (Pielavesi)
Pajuskylän kansakoulu
Pangan kansakoulu
Penttilänlahden kansakoulu
Petäjäjärven kansakoulu
Rannankylän kansakoulu (Pielavesi)
Saarelan kansakoulu (Pielavesi)
Sarvijärven kansakoulu
Sulkavan kansakoulu (Pielavesi)
Säviän kansalaiskoulu Säviä
Taipaleen kansakoulu (Pielavesi)
Tommonmäen kansakoulu
Vaaraslahden kansakoulu
Venetmäen kansakoulu (Pielavesi)
Pielaveden kansalaiskoulu

Rautalampi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Hanhitaipaleen kansakoulu 62.5576°N, 26.7238°E
Hankamäen kansakoulu (Rautalampi) 62.5263°N, 26.8262°E
Ihalaiskylän kansakoulu
Kerkonjoen kansakoulu 62.7556°N, 26.6925°E
Kirkonkylän kansakoulu (Rautalampi) 62.6246°N, 26.818°E
Koipiniemen kansakoulu 62.7245°N, 26.5683°E
Konnekosken kansakoulu 62.6181°N, 26.7045°E
Liimattalan kansakoulu (Rautalampi) 62.6746°N, 26.713°E
Pakarilan kansakoulu 62.6731°N, 26.6094°E
Palvalahden kansakoulu 62.8112°N, 26.638°E
Pirttimäen kansakoulu (Rautalampi) 62.5114°N, 26.4576°E
Pukkiharjun kansakoulu 62.6764°N, 26.7599°E
Vaajasalmen kansakoulu 62.7145°N, 26.875°E
n kansakoululähde? 62.4783°N, 26.7438°E Myhinpää
n kansakoululähde? 62.5013°N, 26.6448°E Häkkilä
n kansakoululähde? 62.7879°N, 26.7995°E Saikari
n kansakoululähde? 62.7842°N, 26.5172°E Kiesimä
Rautalammin kansalaiskoulu

Rautavaara[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Hankamäen kansakoulu (Rautavaara) 63.3475°N, 28.457°E
Harsunmäen kansakoulu
Hiirijärven kansakoulu (Rautavaara)
Höylän kansakoulu 63.4247°N, 28.5391°E
Issakan kansakoulu 63.5691°N, 28.135°E
Kangaslahden kansakoulu 63.3947°N, 28.1286°E
Karin kansakoulu (Rautavaara)
Katajamäen kansakoulu (Rautavaara)
Kellomäen kansakoulu 63.5039°N, 28.2078°E
Kirkonkylän kansakoulu (Rautavaara) 63.497°N, 28.2954°E
Korpimäen kansakoulu (Rautavaara) 63.4336°N, 28.4109°E
Lehtovaaran kansakoulu (Rautavaara) 63.2767°N, 28.619°E
Pirttipuron kansakoulu 63.3812°N, 28.2365°E
Rannankylän kansakoulu (Rautavaara)
Rasimäen kansakoulu (Rautavaara) 63.4691°N, 28.4393°E
Siikajärven kansakoulu (Rautavaara)
Suojärven kansakoulu 63.46°N, 28.234°E
Tiilikan kansakoulu
Yläluostan kansakoulu
n kansakoululähde? 63.618°N, 28.3104°E Sammakkola
n kansakoululähde? 63.5664°N, 28.4896°E Saarimäki
n kansakoululähde? 63.3731°N, 28.354°E Männikkö
Rautavaaran kansalaiskoulu
Rautavaaran kunnallinen keskikoulu

Riistavesi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Keihähniemen kansakoulu 62.9116°N, 28.109°E
Kotasalmen kansakoulu 62.9949°N, 28.0037°E
Lähemäen kansakoulu (Riistavesi) 62.9245°N, 28.258°E
Melalahden kansakoulu (Riistavesi) 62.9129°N, 28.1633°E
Riistakosken kansakoulu 62.842°N, 28.1587°E
Ryönän kansakoulu 62.9499°N, 28.0045°E
Savulahden kansakoulu 62.8857°N, 28.0257°E
Vehkalammin kansakoulu 62.9347°N, 27.9482°E
Riistaveden kansalaiskoulu

Siilinjärvi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Hamulan kansakoulu (Siilinjärvi) Hamula
Heinämäen kansakoulu (Siilinjärvi)
Hökösen kansakoulu
Jännevirran kansakoulu Jännevirta
Kasurilan kansakoulu Kasurila
Kirkonkylän kansakoulu (Siilinjärvi) Kirkonmäki
Koivumäen kansakoulu (Siilinjärvi)
Koivusaaren kansakoulu Koivusaari
Kolmisopen kansakoulu Kolmisoppi
Kumpusen kansakoulu
Kuuslahden kansakoulu (Siilinjärvi) Kuuslahti
Pohjolanmäen kansakoulu
Pöljän kansakoulu Pöljä
Saarikylän kansakoulu
Toivalan kansakoulu Toivala
Siilinjärven kansalaiskoulu
Siilinjärven apukoulu

Sonkajärvi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Aittokosken kansakoulu
Hankamäen kansakoulu (Sonkajärvi)
Hirvijärven kansakoulu (Sonkajärvi)
Honkasalmen kansakoulu
Jyrkän kansakoulu (Sonkajärvi)
Järvenpään kansakoulu (Sonkajärvi)
Kainuunmäen kansakoulu
Kalliosuon kansakoulu
Kirkonkylän kansakoulu (Sonkajärvi)
Koirakosken kansakoulu Koirakoski
Kukkapuron kansakoulu
Luusan kansakoulu
Mansikkavirran kansakoulu
Mäkikylän kansakoulu (Sonkajärvi)
Niurunniemen kansakoulu
Oinasjärven kansakoulu (Sonkajärvi) Oinasjärvi
Paisuan kansakoulu
Pajusenmäen kansakoulu
Palosenmäen kansakoulu (Sonkajärvi)
Petäyksen kansakoulu (Sonkajärvi)
Savonvirran kansakoulu
Somerokosken kansakoulu
Sonkakosken kansakoulu Sonkakoski
Sukevan kansakoulu
Sälevän kansakoulu
Toivakon kansakoulu
Vehmasjärven kansakoulu
Vuorimäen kansakoulu
Vänninmäen kansakoulu Vänninmäki
Ylä-Varpasen kansakoulu
Sonkajärven kansalaiskoulu

Suonenjoki[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Halolanmäen kansakoulu
Heimolan kansakoulu
Herralan kansakoulu (Suonenjoki)
Hulkkolan kansakoulu
Iisveden kansakoulu Iisvesi
Jalkalan kansakoulu (Suonenjoki)
Kirkonkylän kansakoulu (Suonenjoki)
Kärkkäälän kansakoulu (Suonenjoki)
Lempyyn kansakoulu
Nuutilan kansakoulu
Pörölänmäen kansakoulu Pörölänmäki
Rieponlahden kansakoulu
Salmisen kansakoulu (Suonenjoki)
Sammalselän kansakoulu
Tyyrinmäen kansakoulu
Vaajaniemen kansakoulu
Vehvilän kansakoulu
Viipperon kansakoulu
Suonenjoen kansalaiskoulu

Säyneinen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Jyrinlahden kansakoulu 63.1795°N, 28.39°E
Kirkonkylän kansakoulu (Säyneinen) 63.2026°N, 28.4749°E
Konttimäen kansakoulu (Säyneinen) 63.1968°N, 28.5573°E
Losomäen kansakoulu 63.1484°N, 28.6301°E
Siikajärven kansakoulu (Säyneinen) 63.2319°N, 28.3845°E
Viitaniemen kansakouluselvennä 63.1388°N, 28.4749°E
Säyneisen kansalaiskoulu

Tervo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Haapamäen kansakoulu (Tervo)
Hautamäen kansakoulu
Hyvölän kansakoulu
Kirkonkylän kansakoulu (Tervo)
Kiukooahon kansakoulu
Koivujärven kansakoulu (Tervo)
Käpysalon kansakoulu
Ruokolahden kansakoulu (Tervo)
Saarismäen kansakoulu
Talluskylän kansakoulu
Utrianlahden kansakoulu
Tervon kansalaiskoulu
Tervon kunnallinen keskikoulu

Tuusniemi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Enonsalon kansakoulu (Tuusniemi)
Haurankin kansakoulu 62.9263°N, 28.3469°E
Hiidenlahden kansakoulu 62.8572°N, 28.249°E Hiidenlahti
Juojärven kansakoulu
Juurikkamäen kansakoulu 62.7536°N, 28.4086°E
Kirkonkylän kansakoulu (Tuusniemi) 62.8113°N, 28.4871°E
Konttimäen kansakoulu (Tuusniemi) 62.9025°N, 28.4904°E
Kosulan kansakoulu
Lapinjärven kansakoulu 62.9388°N, 28.4206°E
Laukansalon kansakoulu 62.5969°N, 28.5125°E
Levälahden kansakoulu 62.6376°N, 28.3907°E
Liukonpellon kansakoulu 62.8095°N, 28.6667°E
Ohtaanniemen kansakoulu 62.845°N, 28.5523°E
Pajumäen kansakoulu (Tuusniemi) 62.8343°N, 28.4133°E
Ranta-Kosulan kansakoulu 62.6413°N, 28.5811°E
Ruskilan kansakoulu (Tuusniemi) 62.7054°N, 28.44°E
Salonkylän kansakoulu (Tuusniemi)
Susimäen kansakoulu 62.7856°N, 28.628°E
Tuusjärven kansakoulu 62.8707°N, 28.3388°E
n kansakoululähde? 62.7658°N, 28.4548°E Saunaniemi
Tuusniemen kansalaiskoulu

Varkaus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Joutsenlahden kansakoulu
Kuoppakankaan kansakoulu
Könönpellon kansakoulu
Lehtoniemen kansakoulu
Luttilan kansakoulu
Pitkälänniemen kansakoulu
Puurtilan kansakoulu Puurtila
Ruokojärven kansakoulu (Varkaus)
Tehtaan kansakoulu (Varkaus)
Kuoppakankaan apukoulu
Kuoppakankaan kansalaiskoulu
Könöpellon kansalaiskoulu Könönpelto
Tehtaan erityiskoulu

Varpaisjärvi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Jonsan kansakoulu
Jumisen kansakoulu
Karsanlahden kansakoulu
Kirkonkylän kansakoulu (Varpaisjärvi)
Koivumäen kansakoulu (Varpaisjärvi)
Korpijärven kansakoulu (Varpaisjärvi)
Lukkarilan kansakoulu
Maaselän kansakoulu
Paloisten kansakoulu
Petäyksen kansakoulu (Varpaisjärvi)
Sutelan kansakoulu (Varpaisjärvi)
Urimolahden kansakoulu
Varpaisjärven kansakoulu
Varpaisjärven kunnallinen keskikoulu

Vehmersalmi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Enonlahden kansakoulu (Vehmersalmi) 62.6894°N, 28.0571°E Enonlahti
Haukijoen kansakoulu
Kirkonkylän kansakoulu (Vehmersalmi) 62.7612°N, 28.027°E
Kohin kansakoulu 62.7219°N, 28.0286°E
Kohman kansakoulu 62.7947°N, 28.2606°E
Litmaniemen kansakoulu 62.7527°N, 28.2254°E
Miettilän kansakoulu (Vehmersalmi)selvennä 62.7738°N, 28.3462°E
Mustinlahden kansakoulu 62.6972°N, 28.2864°E
Puutosmäen kansakoulu 62.7064°N, 27.7991°E
Ritoniemen kansakoulu 62.8377°N, 27.9215°E
Roikansaaren kansakoulu
Räsälän kansakoulu 62.7096°N, 27.9275°E
Ukonlahden kansakoulu
Vehmersalmen kansalaiskoulu

Vesanto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Ahvenisen kansakoulu (Vesanto)
Hanhijärven kansakoulu (Vesanto)
Harinkaan kansakoulu
Järvenpään kansakoulu (Vesanto)
Kirkonkylän kansakoulu (Vesanto)
Kuuslahden kansakoulu (Vesanto)
Niinivedenpään kansakoulu
Nurmelan kansakoulu
Närhilän kansakoulu (Vesanto)
Oinasmäen kansakoulu
Sonkarin kansakoulu
Tiitilänkylän kansakoulu
Vesamäen kansakoulu
Vesijärven kansakoulu
Vesannon kansalaiskoulu

Vieremä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Ameriikan kansakoulu
Haajaisen kansakoulu
Kaarakkalan kansakoulu
Kapeaveden kansakoulu
Karankamäen kansakoulu (Vieremä)
Kauppilanmäen kansakoulu
Kirkonkylän kansakoulu (Vieremä)
Konalanmäen kansakoulu
Marttisenjärven kansakoulu
Niemisen kansakoulu (Vieremä)
Nissilän kansakoulu Nissilä
Palosenjärven kansakoulu
Palosenmäen kansakoulu (Vieremä)
Pyöreen kansakoulu
Ratimojoen kansakoulu
Salahmin kansakoulu Salahmi
Savimäen kansakoulu
Tikanniemen kansakoulu
Valkeisten kansakoulu
Vieremän kansalaiskoulu
Vieremän kunnallinen keskikoulu

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]