Luettelo Etelä-Savon kansakouluista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Näytä koordinaatit OSM-kartalla
Vie koordinaatit GeoJSON-muodossa

Tämä artikkeli on luettelo Etelä-Savon kansakouluista.

Anttola[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Hauhalan kansakoulu
Kirkonkylän kansakoulu (Anttola)
Kääriälän kansakoulu
Pitkälahden kansakoulu (Anttola)
Ruokolan kansakoulu (Anttola)
Saukonsalon kansakoulu
Yliveden kansakoulu
Anttolan kansalaiskoulu

Enonkoski[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Hanhijärven kansakoulu (Enonkoski) Hanhijärvi
Ihamaniemen kansakoulu
Kirkonkylän kansakoulu (Enonkoski)
Paakkunalan kansakoulu
Simanalan kansakoulu Simanala
Pihlasmäen kansakoulu
Suurenmäen kansakoulu
Paakkunalan kansalaiskoulu ja apukoulu

Haukivuori[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Aseman kansakoulu (Haukivuori)
Häkkilän kansakoulu (Haukivuori)
Kantalan kansakoulu
Kirkonkylän kansakoulu (Haukivuori)
Moilalan kansakoulu
Nykälän kansakoulu
Pitkäahon kansakoulu
Pohjalahden kansakoulu
Taipaleen kansakoulu (Haukivuori)
Tervalahden kansakoulu
Haukivuoren kansalaiskoulu

Heinävesi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Kerman kansakoulu Kerma
Kirkonkylän kansakoulu (Heinävesi) Heinäveden kirkonkylä
Kuittuan kansakoulu Kuittua
Kypärän kansakoulu
Lajunlahden kansakoulu
Lammun kansakoulu (Heinävesi)
Lepikkomäen kansakoulu
Malkkilan kansakoulu
Palokin kansakoulu Palokki
Petruman kansakoulu Petruma
Pyylin kansakoulu
Pölläkän kansakoulu
Rummukkalan kansakoulu Rummukkala
Sapun kansakoulu
Sarvikummun kansakoulu Sarvikumpu
Suurmäen kansakoulu
Särkelän kansakoulu (Heinävesi)
Tetrivaaran kansakoulu Tetrivaara
Torvelan kansakoulu
Varistaipaleen kansakoulu Varistaipale
Vihtarin kansakoulu Vihtari
Viitalahden kansakoulu
Heinäveden kansalaiskoulu

Hirvensalmi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Hirvenlahden kansakoulu Hirvenlahti
Kilkin kansakoulu Kilkinkylä
Kirkonkylän kansakoulu (Hirvensalmi) Hirvensalmi
Kissakosken kansakoulu Kissakoski
Kuitulan kansakoulu (Hirvensalmi) Kuitula
Lahnaniemen kansakoulu
Mainiemen kansakoulu
Malvaan kansakoulu
Monikkalan kansakoulu
Paavolan kansakoulu (Hirvensalmi)
Pöyryn kansakoulu Pöyry
Ripatin kansakoulu Ripatti
Suonsalmen kansakoulu Suonsalmi
Syväsmäen kansakoulu
Tuukkalan kansakoulu Tuukkala
Vahvamäen kansakoulu
Väisälän kansakoulu (Hirvensalmi)
Hirvensalmen kansalaiskoulu

Joroinen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Hallamäen kansakoulu
Huutokosken kansakoulu
Kaitaisten kansakoulu
Katajamäen kansakoulu (Joroinen)
Kerisalon kansakoulu
Kiekan kansakoulu
Kirkonkylän kansakoulu (Joroinen)
Kolman kansakoulu
Koskenkylän kansakoulu (Joroinen)
Lahnalahden kansakoulu
Lapinmäen kansakoulu
Maaveden kansakoulu
Palviaisten kansakoulu
Saaren kansakoulu (Joroinen)
Savuniemen kansakoulu
Sydänmaan kansakoulu (Joroinen)
Tahkorannan kansakoulu
Joroisten kansalaiskoulu

Juva[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Hatsolan kansakoulu Hatsola
Hirvensalon kansakoulu (Juva)
Hyötyyn kansakoulu
Härkälän kansakoulu (Juva)
Järvenpään kansakoulu (Juva)
Kaihunmäen kansakoulu
Kaislajärven kansakoulu Kaislajärvi
Kaivomäen kansakoulu
Karkeamaan kansakoulu
Kettulan kansakoulu (Juva)
Kiiskilän kansakoulu (Juva)
Kilpolan kansakoulu
Kirkonkylän kansakoulu (Juva)
Koikkalan kansakoulu Koikkala
Kuosmalan kansakoulu Kuosmala
Lautealan kansakoulu
Maivalan kansakoulu Maivala
Männynmäen kansakoulu
Narilan kansakoulu
Nevaintauksen kansakoulu
Nääringin kansakoulu
Ollikkalan kansakoulu (Juva)
Paatelan kansakoulu
Pihlajasalon kansakoulu
Soiniemen kansakoulu
Suurniemen kansakoulu
Teivaan kansakoulu
Tuhkalan kansakoulu
Vehmaan kansakoulu Vehmaa
Viisalanmäen kansakoulu
Vuorenmaan kansakoulu (Juva)
Vuorilahden kansakoulu (Juva)
Juvan kansalaiskoulu

Jäppilä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Hietakylän kansakoulu (Jäppilä)
Huhtimäen kansakoulu
Kirkonkylän kansakoulu (Jäppilä)
Kotamäen kansakoulu (Jäppilä)
Rummukan kansakoulu
Tihusniemen kansakoulu
Jäppilän kansalaiskoulu

Kangasniemi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Alajoen kansakoulu
Haarajoen kansakoulu (Kangasniemi)
Harjunmaan kansakoulu
Hokan kansakoulu Hokka
Kaihlamäen kansakoulu Kaihlamäki
Kauppilan kansakoulu (Kangasniemi)
Kirkonkylän kansakoulu (Kangasniemi)
Koittilan kansakoulu
Korholan kansakoulu (Kangasniemi)
Korholan kansakoulu (Kangasniemi)selvennä
Kortesalmen kansakoulu
Laitialan kansakoulu (Kangasniemi)
Luusniemen kansakoulu
Läsäkosken kansakoulu Rauhajärvi
Makkolan kansakoulu (Kangasniemi)
Mannilan kansakoulu (Kangasniemi)
Mäenkylän kansakoulu
Ohensalon kansakoulu
Ruokomäen kansakoulu (Kangasniemi)
Siikaselän kansakoulu
Synsiön kansakoulu
Särkimäen kansakoulu
Ukonniemen kansakoulu
Vihaven kansakoulu
Vuojalahden kansakoulu
Äkryn kansakoulu
Kangasniemen kansalaiskoulu

Kerimäki[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Alakuonan kansakoulu
Anttolan kansakoulu Anttola
Hälvän kansakoulu
Kattilamäen kansakoulu
Kaukalinnan kansakoulu
Kirkonkylän kansakoulu (Kerimäki) Kerimäen kirkonkylä
Kumpurannan kansakoulu
Kuokkalan kansakoulu (Kerimäki)
Luotojärven kansakoulu
Makkolan kansakoulu (Kerimäki) Makkola
Matkon kansakoulu
Palomäen kansakoulu (Kerimäki)
Pihlajaniemen kansakoulu (Kerimäki)
Pistalan kansakoulu
Rauvanniemen kansakoulu
Ruokojärven kansakoulu (Kerimäki)
Ruokolahden kansakoulu (Kerimäki)
Silvolan kansakoulu
Toroppalan kansakoulu Toroppala
Yläkuonan kansakoulu
Kerimäen kansalaiskoulu

Mikkeli[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Keskuskansakoulun kansakoulu (Mikkeli)
Lähemäen kansakoulu (Mikkeli)
Rouhialan kansakoulu
Urpolan kansakoulu
Mikkelin kansalaiskoulu
Mikkelin erityiskoulu

Mikkelin mlk[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Alamaan kansakoulu
Asilan kansakoulu
Harjumaan kansakoulu
Heinälahden kansakoulu
Honkamäen kansakoulu
Hännilän kansakoulu (Mikkelin mlk)
Ihastjärven kansakoulu
Kalvitsan kansakoulu
Korpijärven kansakoulu (Mikkelin mlk)
Kovalan kansakoulu
Kuvaalan kansakoulu
Liukkolan kansakoulu
Loukeen kansakoulu
Moision kansakoulu (Mikkelin mlk)
Olkkolan kansakoulu (Mikkelin mlk)
Otavan kansakoulu
Pajulan kansakoulu (Mikkelin mlk)
Parkkilan kansakoulu (Mikkelin mlk)
Pekolan kansakoulu (Mikkelin mlk)
Pullialan kansakoulu
Rahulan kansakoulu
Rantakylän kansakoulu (Mikkelin mlk)
Rämälän kansakoulu (Mikkelin mlk)
Sairilan kansakoulu
Soikkalan kansakoulu
Vanhalan kansakoulu
Vanhamäen kansakoulu
Vatilan kansakoulu
Vuolingon kansakoulu
Väärälän kansakoulu
Mikkelin mlk:n kansalaiskoulu

Mäntyharju[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Ahveniston kansakoulu Ahvenisto
Aseman kansakoulu (Mäntyharju)
Halmeniemen kansakoulu Halmeniemi
Hietaniemen kansakoulu
Jäniskylän kansakoulu
Karankamäen kansakoulu (Mäntyharju) Karankamäki
Kinnin kansakoulu
Kirkonkylän kansakoulu (Mäntyharju)
Koirakiven kansakoulu Koirakivi
Kyttälän kansakoulu (Mäntyharju)
Käävän kansakoulu
Leppäniemen kansakoulu Leppäniemi
Mynttilän kansakoulu Mynttilä
Niinimäen kansakoulu (Mäntyharju)
Nurmaan kansakoulu
Ollikkalan kansakoulu (Mäntyharju)
Poitin kansakoulu
Pyhäkosken kansakoulu
Pärnämäen kansakoulu (Mäntyharju) Pärnämäki
Saviniemen kansakoulu (Mäntyharju)
Toivolan kansakoulu
Valtolan kansakoulu
Vanosen kansakoulu
Varpasen kansakoulu (Mäntyharju)

Pertunmaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Kirkonkylän kansakoulu (Pertunmaa)
Kuortin kansakoulu
Laukkalan kansakoulu (Pertunmaa)
Mansikkamäen kansakoulu
Nipulin kansakoulu
Ruorasmäen kansakoulu Ruorasmäki
Sydänmaan kansakoulu (Pertunmaa)
Taimelan kansakoulu (Pertunmaa)
Pertunmaan kansalaiskoulu
Pertunmaan kunnallinen keskikoulu

Pieksämäen mlk[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Haapakosken kansakoulu (Pieksämäen mlk) Haapakoski
Kylmämäen kansakoulu
Lamminmäen kansakoulu
Liperomäen kansakoulu
Mataramäen kansakoulu
Naarajärven kansakoulu Naarajärvi
Nenonpellon kansakoulu
Etelä-Niskamäen kansakoulu
Niskamäen kansakoulu
Paltasen kansakoulu
Partaharjun kansakoulu
Peiposjärven kansakoulu Siikamäki-Peiposjärvi
Porsaskosken kansakoulu
Pyhityn kansakoulu
Siikamäen kansakoulu Siikamäki-Peiposjärvi
Toikkalan kansakoulu (Pieksämäen mlk)
Vanajan kansakoulu
Vehmaskylän kansakoulu
Venetmäen kansakoulu (Pieksämäen mlk) Venetmäki
Pieksämäen mlk:n kansalaiskoulu

Pieksämäki[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Harjun kansakoulu (Pieksämäki)
Keskuskansakoulun kansakoulu (Pieksämäki)
Kontiopuiston kansakoulu
Pieksämäen apukoulu
Pieksämäen kansalaiskoulu

Punkaharju[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Enanlahden kansakoulu
Hiukkajoen kansakoulu Hiukkajoki
Kalajärven kansakoulu
Kulennoisten kansakoulu
Lahdenkylän kansakoulu (Punkaharju) Lahdenkylä
Naaralahden kansakoulu
Punkasalmen kansakoulu Punkasalmi
Putikon kansakoulu Putikko
Vaahersalon kansakoulu
Vaaran kansakoulu
Punkaharjun kansalaiskoulu

Puumala[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Harmaalan kansakoulu (Puumala) Harmaala
Haukkoniemen kansakoulu
Hurissalon kansakoulu Hurissalo
Huuhkaalan kansakoulu
Kietävälän kansakoulu
Kirkonkylän kansakoulu (Puumala) Puumalan kirkonkylä
Lieviskän kansakoulu
Lintusalon kansakoulu Lintusalo
Luukkolan kansakoulu Luukkola
Närtesalon kansakoulu
Ollilan kansakoulu (Puumala)
Rokansalon kansakoulu
Ruokotaipaleen kansakoulu
Ryhälän kansakoulu
Sepänkylän kansakoulu
Sopalan kansakoulu
Puumalan kunnallinen keskikoulu Puumalan kirkonkylä
Puumalan kansalaiskoulu Puumalan kirkonkylä

Rantasalmi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Asikkalan kansakoulu
Hiismäen kansakoulu
Hiltulan kansakoulu
Joutsenmäen kansakoulu
Kolkontaipaleen kansakoulu
Lahdenkylän kansakoulu (Rantasalmi)
Mielojärven kansakoulu
Osikonmäen kansakoulu Osikonmäki
Parkumäen kansakoulu (Rantasalmi) Parkumäki
Peltueen kansakoulu
Pirilän kansakoulu
Rantasalon kansakoulu
Teemassaaren kansakoulu
Torasalon kansakoulu
Tuusmäen kansakoulu
Voinsalmen kansakoulu
Rantasalmen kansalaiskoulu
Rantasalmen kunnallinen keskikoulu

Ristiina[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Hangastenmaan kansakoulu
Hartikkalan kansakoulu
Himalansaaren kansakoulu
Huttulan kansakoulu (Ristiina)
Järvenpään kansakoulu (Ristiina)
Kirkonkylän kansakoulu (Ristiina)
Koivakkalan kansakoulu
Kuomion kansakoulu Kuomiokoski
Kylälahden kansakoulu
Mahkolan kansakoulu
Närhilän kansakoulu (Ristiina)
Puntalan kansakoulu (Ristiina)
Sattilan kansakoulu
Suurlahden kansakoulu
Sydänmaan kansakoulu (Ristiina)
Toijolan kansakoulu
Vitsiälän kansakoulu
Ristiinan kansalaiskoulu

Savonlinna[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Kirkkoniemen kansakoulu
Mertalan kansakoulu
Nätkin kansakoulu
Puistokadun kansakoulu
Mertalan apukoulu
Puistokadun kansalaiskoulu

Savonranta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Hanhijärven kansakoulu (Savonranta)
Hankavaaran kansakoulu
Kirkonkylän kansakoulu (Savonranta)
Lapinlahden kansakoulu (Savonranta) Lapinlahti
Leivonmäen kansakoulu
Pirttimäen kansakoulu (Savonranta)
Rönkönvaaran kansakoulu Rönkönvaara
Sönkän kansakoulu
Vasaran kansakoulu
Savonrannan kansalaiskoulu

Sulkava[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Auvilan kansakoulu
Heikkurilan kansakoulu
Kaartilan kansakoulu
Kaartilanmäen kansakoulu
Kaipolan kansakoulu (Sulkava)
Kammolan kansakoulu
Karjulanmäen kansakoulu
Kirkonkylän kansakoulu (Sulkava)
Leipämäen kansakoulu
Lohilahden kansakoulu
Mäntysen kansakoulu
Partalan kansakoulu (Sulkava)
Rahkolan kansakoulu (Sulkava)
Rauhaniemen kansakoulu
Telataipaleen kansakoulu
Tunnilan kansakoulu
Väätälänmäen kansakoulu
Sulkavan kansalaiskoulu

Suomenniemi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Halisen kansakoulu 61.3707°N, 27.3618°E
Kakkolan kansakoulu 61.2905°N, 27.3839°E
Kirkonkylän kansakoulu (Suomenniemi)selvennä 61.3296°N, 27.4405°E
Laamalan kansakoulu (Suomenniemi) 61.3588°N, 27.697°E
Luotolahden kansakoulu 61.3145°N, 27.5426°E
Sydänmaan kansakoulu (Suomenniemi) 61.3625°N, 27.1942°E

Sääminki[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Aholahden kansakoulu
Ahvionsaaren kansakoulu
Ahvensalmen kansakoulu Ahvensalmi
Haapalahden kansakoulu (Sääminki)
Haukiniemen kansakoulu Haukiniemi
Kallislahden kansakoulu
Kellarpellon kansakoulu
Kosolan kansakoulu (Sääminki)
Laukansaaren kansakoulu
Lähteelän kansakoulu
Moinsalmen kansakoulu
Niittylahden kansakoulu (Sääminki)
Nojamaan kansakoulu
Oravin kansakoulu Oravi
Pihlajalahden kansakoulu (Sääminki) Pihlajalahti
Pihlajaniemen kansakoulu (Sääminki)
Piojärven kansakoulu
Pitkälän kansakoulu
Ruhvanan kansakoulu
Salorannan kansakoulu
Saukonsaaren kansakoulu
Särkilahden kansakoulu (Sääminki) Särkilahti
Tuohisaaren kansakoulu
Utrasniemen kansakoulu
Vuosiniemen kansakoulu
Säämingin kansalaiskoulu

Virtasalmi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Hällinmäen kansakoulu
Kirkonkylän kansakoulu (Virtasalmi)
Längelmäen kansakoulu
Montolan kansakoulu Montola
Valkeamäen kansakoulu
Väisälän kansakoulu (Virtasalmi)
Virtasalmen kansalaiskoulu

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]