Luettelo Satakunnan kansakouluista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Näytä koordinaatit OSM-kartalla
Vie koordinaatit GeoJSON-muodossa

Tämä artikkeli on luettelo Satakunnan kansakouluista.

Ahlainen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Kellahden Alakylän kansakoulu 61.6219°N, 21.6222°E
Kellahden Ylikylän kansakoulu 61.6023°N, 21.713°E
Kirkonseudun Alakylän kansakouluselvennä 61.6752°N, 21.6185°E
Kirkonseudun Ylikylän kansakouluselvennä 61.6718°N, 21.6307°E
Lampin kansakoulu 61.6559°N, 21.7471°E
Luotojen kansakouluselvennä 61.6368°N, 21.5111°E
Pirttijärven kansakoulu (Ahlainen) 61.7282°N, 21.7303°E
Pohjajoen kansakoulu 61.7203°N, 21.6041°E
n kansakoululähde? 61.6658°N, 21.456°E Pastuskeri
Ahlaisten kansalaiskoulu

Eura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Kahalan kansakoulu 61.1878°N, 21.9897°E
Kauttuan kansakoulu 61.1201°N, 22.1573°E Kauttua tai Kauttuan kyläselvennä
Kirkonkylän kansakoulu (Eura) 61.1324°N, 22.1285°E Euran kirkonkylä
Länsi-Euran kansakouluselvennä Naarjoki
Mestilän kansakoulu 61.0513°N, 22.1373°E Mestilä
n kansakoululähde? 61.1233°N, 21.9575°E Naarjoki
n kansakoululähde? 61.0929°N, 22.0357°E Neittamo
Sorkkisten kansakoulu 61.1565°N, 22.1147°E Sorkkinen
n kansakoululähde? 61.1393°N, 21.9446°E Turajärvi
n kansakoululähde? 61.117°N, 22.1424°E Kauttua, Vähävahe
Euran apukoulu
Euran kansalaiskoulu

Eurajoki[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Harjun kansakoulu (Eurajoki)selvennä 61.243°N, 21.8071°E
Huhdan kansakoulu 61.2582°N, 21.8142°E Huhta
Kirkonkylän kansakoulu (Eurajoki) 61.1968°N, 21.7256°E
Kuivalahden kansakoulu 61.273°N, 21.5905°E Kuivalahti
Lapijoen kansakoulu 61.1808°N, 21.6346°E Lapijoki
Lavilan kansakoulu 61.2179°N, 21.7636°E
Linnamaan kansakoulu 61.217°N, 21.6267°E Linnamaa
Rikantilan kansakoulu 61.1583°N, 21.7203°E Rikantila
Saaristopiirin kansakoulu 61.211°N, 21.5587°E Hankkila
Sydänmaan kansakoulu (Eurajoki) 61.1929°N, 21.8518°E Sydänmaa
Verkkokarin kansakoulu 61.234°N, 21.5993°E
n kansakoululähde? 61.1821°N, 21.8914°E Liettinen
Eurajoen kansalaiskoulu

Harjavalta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Hiirijärven kansakoulu (Harjavalta) 61.2903°N, 22.0569°E Hiirijärvi
Keskuskansakoulupiirin kansakoulu 61.3145°N, 22.1504°E
Pirkkalan kansakoulu (Harjavalta) 61.3369°N, 22.1349°E
Pitkäjärven kansakoulu (Harjavalta) 61.404°N, 22.2056°E Pitkäjärvi
n kansakoululähde? 61.3294°N, 22.1159°E Torttila
n kansakoululähde? 61.3055°N, 22.1568°E Kreetala / Pitkäpäälä
n kansakoululähde? 61.3078°N, 22.1742°E Havinki
Harjavallan apukoulu
Harjavallan kansalaiskoulu
Harjavallan kunnallinen keskikoulu

Hinnerjoki[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Kirkon kansakoulu (Hinnerjoki) 60.9952°N, 21.984°E
Kivijärven kansakoulu (Hinnerjoki) 60.9832°N, 21.9109°E
Vaaljoen kansakoulu 60.9192°N, 22.0518°E
n kansakoululähde? 60.9974°N, 21.936°E Korpi

Honkajoki[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Antilan kansakoulu 61.9546°N, 22.2204°E
Jyllin-Vahon kansakoulu 62.0776°N, 22.2734°E
Katkon kansakoulu 62.0343°N, 22.2607°E
Kirkonpiirin kansakoulu (Honkajoki) 61.9982°N, 22.2643°E
Lauhalan kansakoulu 62.0862°N, 22.2465°E Lauhala
Pappilan kansakoulu (Honkajoki) 61.9987°N, 22.1992°E
Rynkäisten kansakoulu 61.9614°N, 22.0374°E
Saunaluoman kansakoulu 62.037°N, 22.3901°E
Vatajan kansakoulu (Honkajoki) 61.9263°N, 22.2375°E
Honkajoen kansalaiskoulu

Honkilahti[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Auvaisten kansakoulu (Honkilahti) 60.9968°N, 22.0769°E
Kirkonkylän kansakoulu (Honkilahti) 60.9693°N, 22.111°E
Kutin kansakoulu
Lellaisten kansakoululähde? 60.9208°N, 22.1648°E Lellainen
Mannilan kansakoulu (Honkilahti)selvennä 61.0173°N, 22.1712°E
n kansakoululähde? 60.9538°N, 22.1751°E Löyttylä

Huittinen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Huhtamon kansakoulu 61.0878°N, 22.9147°E Huhtamo
Jokisivun kansakoulu (Huittinen) 61.1185°N, 22.657°E
Jylhän kansakoulu (Huittinen)
Karhiniemen kansakoulu 61.238°N, 22.6491°E Karhiniemi
Korkeakosken kansakoulu (Huittinen) 61.1526°N, 22.7007°E
Korven kansakoulu (Huittinen) 61.1369°N, 22.6092°E
Kuninkaisten kansakoulu 61.1797°N, 22.7152°E
Lauhan kansakoulu 61.2205°N, 22.5895°E
Lauttakylän kansakoulu 61.1796°N, 22.6937°E Lauttakylä
Loimaan kansakouluselvennä 61.1519°N, 22.675°E Loima
Palojoen kansakoulu (Huittinen) 61.0846°N, 22.7568°E
Raijalan kansakoulu 61.1758°N, 22.5972°E
Rekikosken kansakoulu 61.2035°N, 22.8859°E
Riesolan kansakoulu 61.1537°N, 22.8273°E
Räikänmaan kansakoulu 61.1986°N, 22.8075°E
Sammun kansakoulu 61.2017°N, 22.6943°E
Suttilan kansakoulu 61.144°N, 22.8852°E
Vakkilan kansakoulu 61.1399°N, 22.7987°E
n kansakoululähde? 61.2248°N, 22.7741°E Suontaustanmaa
n kansakoululähde? 61.0716°N, 22.9296°E Huhtamon kirkosta länteen
n kansakoululähde? 61.1049°N, 22.8791°E Ilmiönsuosta luoteeseen
Huittisten-Keikyän kansalaiskoulu

Jämijärvi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Kauppilan kansakoulu (Jämijärvi) 61.8061°N, 22.7064°E
Kirkonkylän kansakoulu (Jämijärvi) 61.8216°N, 22.686°E
Kontin kansakoulu 61.8208°N, 22.7714°E
Kuusijoen kansakoulu 61.9025°N, 22.7091°E
Palokosken kansakoulu 61.8451°N, 22.6098°E
Suurimaan kansakoulu
Tykköön kansakoulu 61.8664°N, 22.6737°E
Vihun kansakoulu 61.815°N, 22.5879°E
n kansakoululähde? 61.8067°N, 22.7955°E Kontti / Kivisillanperä
Jämijärven kansalaiskoulu

Kankaanpää[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Alhonjärven kansakoulu[1]
Hapuan kansakoulu 61.8061°N, 22.309°E
Karhusaaren kansakoulu 61.9062°N, 22.5005°E
Kavoluoman kansakoulu
Kirkonkylän kansakoulu (Kankaanpää) 61.8035°N, 22.391°E
Kiviniemen kansakoulu (Kankaanpää) 61.7315°N, 22.6104°E
Korvaluoman kansakoulu 61.9499°N, 22.5141°E
Kyynärjärven kansakoulu 61.8387°N, 22.3524°E
Laurin kansakoulu 61.878°N, 22.2858°E
Luomajärven kansakoulu 61.812°N, 22.1088°E
Narvin kansakoulu 61.7852°N, 22.428°E
Niinisalon kansakoulu 61.8526°N, 22.5467°E
Niinisalon läntinen kansakoulu 61.8477°N, 22.465°E
Petkeleen kansakoulu 61.7837°N, 22.0855°E
Polven kansakoulu
Ruonin kansakoulu 61.7072°N, 22.5449°E
Santasten kansakoulu 61.9169°N, 22.3729°E
Venesjärven kansakoulu 61.8206°N, 22.1934°E
Veneskosken kansakoulu 61.7834°N, 22.2237°E
Verttuun kansakoulu 61.7408°N, 22.4146°E
Vihtiläjärven kansakoulu 61.7449°N, 22.5318°E
n kansakoululähde? 61.7427°N, 22.203°E Leppäruhka
Kankaanpään kansalaiskoulu I
Kankaanpään kansalaiskoulu II

Karvia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Alkavan kansakoulu 62.2533°N, 22.7102°E
Alkkian kansakoulu 62.1918°N, 22.7553°E
Jouhimaan kansakoulu 62.0775°N, 22.4192°E
Kantin kansakoulu 62.0784°N, 22.5136°E Kantti
Karviankylän kansakoulu 62.1989°N, 22.6597°E
Kirkonkylän kansakoulu (Karvia) 62.1372°N, 22.5619°E
Marjasuon kansakoulu 62.2069°N, 22.5997°E
Saran kansakoulu 62.2513°N, 22.6072°E
Sarvelan kansakoulu 62.1724°N, 22.5922°E
Suomijärven kansakoulu 62.106°N, 22.6519°E
Tuulen kansakoulu 62.1141°N, 22.7384°E
Ämmälän kansakoulu (Karvia) 62.1711°N, 22.5457°E Ämmälä
Karvian kansalaiskoulu

Kauvatsa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Jalonojan kansakoulu 61.2995°N, 22.5472°E
Kulkkilan kansakoulu 61.3855°N, 22.4326°E Kulkkila
Lähteenmäen kansakoulu 61.3349°N, 22.4875°E
Piilijoen kansakoulu 61.3999°N, 22.5233°E
Kauvatsan kansalaiskoulu

Kiukainen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Haavon kansakoulu 61.2004°N, 21.977°E
Harolan kansakoulu 61.2375°N, 22.1086°E
Hiukon kansakoulu 61.2411°N, 21.9772°E
Kirkonkylän kansakoulu (Kiukainen) 61.2113°N, 22.0963°E
Köylypolven kansakoulu 61.2275°N, 22.0662°E
Myllymaan kansakoulu (Kiukainen) 61.2641°N, 22.0288°E
Mäkelän kansakoulu (Kiukainen)selvennä 61.2019°N, 22.0769°E
Panelian kansakouluselvennä 61.2269°N, 21.9632°E Panelia
Peltomaan kansakoulu 61.2853°N, 21.9261°E
Kiukaisten kansalaiskoulu
Kiukaisten apukoulu

Kodisjoki[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
n kansakoululähde? 61.0265°N, 21.6886°E Kodisjoen kirkonkylä

Kokemäki[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Haavasojan kansakoulu 61.3153°N, 22.3135°E
Järilän kansakoulu 61.2735°N, 22.2431°E
Kakkulaisen kansakoulu 61.2874°N, 22.3663°E
Kankaantaustan kansakoulu 61.2146°N, 22.4744°E Kankaantausta
Korkeaojan kansakoulu Korkeaoja
Kuurolan kansakoulu 61.2829°N, 22.2631°E Kuurola
Kyttälän kansakoulu (Kokemäki) 61.2712°N, 22.4954°E
Peipohjan kansakoulu 61.2529°N, 22.3016°E Peipohja
Raition kansakoulu 61.3021°N, 22.3809°E
Rajaojan kansakoulu 61.2197°N, 22.3788°E
Risten kansakoulu 61.2668°N, 22.4279°E Riste
Sääksjärven kansakoulu (Kokemäki) 61.4506°N, 22.3984°E
Tulkkilan kansakoulu 61.2568°N, 22.3506°E Tulkkila
Tuomaalan kansakoulu (Kokemäki) 61.2219°N, 22.3089°E
Kokemäen kansalaiskoulu

Kullaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Ahmauksen kansakoululähde? 61.4662°N, 22.3073°E Ahmaus
Järventaustan kansakoulu (Kullaa) 61.5495°N, 22.0882°E Järventausta
Kullaan kansakoulu 61.4683°N, 22.1825°E
Leineperin kansakoulu 61.4442°N, 22.0998°E Leineperi
Levanpellon kansakoululähde? 61.4468°N, 22.1932°E Levanpelto
Paluksen kansakoulu 61.506°N, 22.0724°E Palus
n kansakoululähde? 61.5179°N, 22.3168°E Karhukallio (lähellä Lavian rajaa)
Kullaan kansalaiskoulu

Köyliö[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Kakkurin kansakoulu 61.1038°N, 22.4641°E
Kankaanpään kansakoulu (Köyliö) 61.0903°N, 22.3853°E Kankaanpää
Kepolan kansakoulu 61.0983°N, 22.322°E Kepola
Pajulan kansakoulu (Köyliö) 61.1239°N, 22.2988°E
Tuiskulan kansakoulu (Köyliö) 61.1783°N, 22.2249°E Tuiskula
Vinnarin kansakoulu 61.1529°N, 22.3013°E
Voitoisten kansakoulu 61.2088°N, 22.1815°E Voitoinen
Vuorenmaan kansakoulu (Köyliö) 61.0735°N, 22.5279°E Vuorenmaa
Yttilän kansakoulu 61.1092°N, 22.3724°E Yttilä
n kansakoululähde? 61.1356°N, 22.3741°E Tuohiniemi
Köyliön kunnan kansalaiskoulu

Lappi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Kauklaisten kansakoulu 61.0806°N, 21.7814°E
Kirkonkylän kansakoulu (Lappi) 61.1028°N, 21.838°E
Kodiksamin kansakoulu 61.046°N, 21.9529°E
Kullanperän kansakoulu 61.1209°N, 21.7258°E
Kuolimaan kansakoulu 61.0277°N, 21.9538°E
Ruonan kansakoulu (Lappi) 61.047°N, 21.8775°E
n kansakoululähde? 61.0634°N, 21.9159°E Kaukola
n kansakoululähde? 61.0994°N, 21.7854°E Ala-Kieri
Lapin kunnan kansalaiskoulu

Lavia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Hanhijoen kansakoulu 61.5168°N, 22.4103°E
Haunian kansakoulu 61.612°N, 22.4429°E Haunia
Heinolankulman kansakoulu
Jokihaaran kansakoulu (Lavia) 61.6507°N, 22.4712°E
Kirkonkylän kansakoulu (Lavia) 61.5948°N, 22.5919°E
Kiviniemen kansakoulu (Lavia) 61.5931°N, 22.4017°E
Mustajoen kansakoulu (Lavia) 61.5663°N, 22.4046°E
Myllyharjun kansakoululähde? 61.6526°N, 22.5456°E Aluskylä
Myöntäjän kansakoulu 61.5908°N, 22.3142°E
Niemen kansakoulu (Lavia) 61.6629°N, 22.5552°E
Peräkylän kansakoulu 61.6954°N, 22.3723°E
Riihon kansakoulu (Lavia)lähde? 61.6131°N, 22.5233°E Riiho
Riuttalan kansakoulu (Lavia) 61.5523°N, 22.5179°E
Lavian-Kiikoisten kansalaiskoulu

Luvia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Kirkonkylän kansakoulu (Luvia) 61.3604°N, 21.6273°E
Korvenkylän kansakoulu (Luvia) 61.3331°N, 21.6985°E
Lemlahden kansakoulu (Luvia) 61.3201°N, 21.5936°E Lemlahti
Niemenkylän kansakoulu (Luvia) 61.3916°N, 21.5648°E
Peränkylän kansakoulu 61.3211°N, 21.6651°E
n kansakoululähde? 61.363°N, 21.622°E Luvian kirkonkylä
Luvian kunnan kansalaiskoulu

Merikarvia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Alakylän kansakoulu (Merikarvia)
Honkajärven kansakoulu 61.9848°N, 21.5882°E
Kasaböles privata folkskola 61.9639°N, 21.3814°E Kasala
Kasalan kansakoulu 61.9636°N, 21.3874°E Kasala
Koittankosken kansakoulu[2] 61.9861°N, 21.7051°E
Kuvaskankaan kansakoulu 61.9415°N, 21.6277°E
Köörtilän kansakoulu 61.7759°N, 21.5279°E
Lammelan kansakoulu 61.7656°N, 21.626°E
Lankosken kansakoulu 61.8174°N, 21.6572°E Lankoski
Lauttijärven kansakoulu 61.9342°N, 21.7189°E
Peipun kansakoulu 61.8045°N, 21.5475°E
Riispyyn kansakoulu 61.9583°N, 21.4216°E
Sataman kansakoulu 61.8559°N, 21.487°E
Tuorilan kansakoulu (Merikarvia) 61.8721°N, 21.6363°E
Ylikylä-Ahlströmin kansakoulu[3] 61.8622°N, 21.5028°E
Ylikylän pohjoinen kansakoulu 61.9129°N, 21.4468°E
Merikarvian kansalaiskoulu

Nakkila[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Anolan kansakoulu Anola
Järventaustan kansakoulu (Nakkila) 61.3764°N, 21.8424°E
Kirkonseudun kansakoulu (Nakkila) 61.3686°N, 22.0158°E
Kukonharjan kansakoulu (Nakkila) 61.3451°N, 22.0645°E
Lattomeren kansakoulu 61.4152°N, 21.7807°E Lattomeri
Matomäen kansakoulu 61.3115°N, 21.9746°E
Punapakan kansakoulu 61.3384°N, 21.8521°E
Pyssykankaan kansakoulu 61.3296°N, 21.9326°E
Ruskilan kansakoulu (Nakkila) 61.3895°N, 21.9728°E
Tattaran kansakoulu 61.3523°N, 22.0028°E Tattara
Viikkalan kansakoulu 61.3714°N, 22.0409°E Viikkala
n kansakoululähde? 61.3996°N, 22.024°E Anola / Kivialho
n kansakoululähde? 61.3781°N, 21.9577°E Tervasmäki
Nakkilan kansalaiskoulu

Noormarkku[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Finpyyn kansakoulu 61.5909°N, 21.8745°E
Harjakankaan kansakoulu 61.5631°N, 21.9837°E Harjakangas
Kairilan kansakoulu 61.6584°N, 22.2957°E
Lassilan kansakoulu (Noormarkku) 61.6153°N, 22.2232°E Lassila
Noormarkun kansakoulu 61.6062°N, 21.8418°E
Rudanmaan kansakoulu 61.5862°N, 22.0945°E
Söörmarkun kansakoulu 61.5686°N, 21.813°E Söörmarkku
Noormarkun kansalaiskoulu
Noormarkun kunnallinen keskikoulu

Pomarkku[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Haapakosken kansakoulu (Pomarkku) 61.6773°N, 22.1121°E
Honkakosken kansakoulu 61.7545°N, 22.1164°E
Kiilholman kansakoulu 61.7085°N, 21.911°E
Kirkonkylän kansakoulu (Pomarkku) 61.699°N, 22.021°E
Kivijärven kansakoulu (Pomarkku) 61.7455°N, 21.9208°E
Laitilan kansakoulu (Pomarkku) 61.7232°N, 22.2786°E
Ojakorven kansakoulu 61.7276°N, 22.0698°E
Uudenkylän kansakoulu (Pomarkku)
Veikasjärven kansakoulu
Poormarkun kansalaiskoulu

Pori[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Cygnaeuksen kansakoulu (Pori)
Kalaholman kansakoulu 61.486°N, 21.8467°E Kalaholma
Käppärän kansakoulu 61.485°N, 21.7632°E Käppärä
Mäntyluodon kansakoulu 61.5903°N, 21.4797°E Mäntyluoto
Pinomäen kansakoulu 61.4514°N, 21.7723°E
Reposaaren kansakouluselvennä 61.6142°N, 21.441°E Reposaari
Ruosniemen kansakoulu 61.513°N, 21.8628°E Ruosniemi
Toejoen kansakoulu 61.4957°N, 21.818°E Toejoki
Uusikoiviston kansakoulu Uusikoivisto
Väinölän kansakoulu (Pori) Väinölä
Vähärauman kansakoulu 61.4845°N, 21.7199°E Vähärauma
n kansakoululähde? 61.466°N, 21.8596°E Metallinkylä
n kansakoululähde? 61.468°N, 21.864°E Väinölä
n kansakoululähde? 61.471°N, 21.8409°E Vanha-Koivisto
Linnankadun apukoulu
Keskustan kansalaiskoulu (Pori)
Väinölän kansalaiskoulu Väinölä

Porin mlk[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Kokemäensaaren kansakouluselvennä 61.5355°N, 21.6754°E
Lyttylän kansakoulu 61.5905°N, 21.662°E Lyttylä
Pihlavan kansakoulu (Porin mlk) 61.5613°N, 21.6046°E Pihlava
Preiviikin kansakoulu 61.4958°N, 21.591°E Preiviiki
Toukarin kansakoulu 61.5328°N, 21.7694°E
Tuorsniemen kansakoulu 61.4605°N, 21.7284°E Tuorsniemi
Ulasoorin kansakoulu 61.5085°N, 21.7035°E Ulasoori
Viasveden kansakoulu 61.441°N, 21.6188°E
Viikerin kansakoulu 61.5398°N, 21.8802°E
Yyterin kansakoulu 61.5659°N, 21.5677°E Yyteri
n kansakoululähde? 61.552°N, 21.6322°E Enäjärvi
Porin mlk:n apukoulu
Porin mlk:n kansalaiskoulu

Rauma[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Karin kansakoulu (Rauma)
Nanun kansakoulu
Otan kansakoulu
Syvärauman kansakoulu
Tarvonsaaren kansakoulu
n kansakoululähde? 61.1083°N, 21.5061°E Sampaanala
Rauman kansalaiskoulu
Rauman apukoulu

Rauman mlk[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Kaaron kansakoulu 61.1669°N, 21.5372°E
Kortelan kansakoulu 61.0951°N, 21.4999°E
Kulamaan kansakoulu 61.034°N, 21.5024°E
Nihattulan kansakoulu (Rauman mlk) 61.0998°N, 21.6384°E
Sorkan kansakouluselvennä 61.1818°N, 21.5608°E
Unajan kansakoulu 61.0705°N, 21.5122°E
Uotilan kansakoulu (Rauman mlk) 61.1303°N, 21.569°E
Vasaraisten kansakoulu 61.0888°N, 21.5996°E
Vermuntilan kansakoulu 61.0372°N, 21.5485°E
Voiluodon kansakoulu
n kansakoululähde? 61.1078°N, 21.6385°E Kolla
Rauman mlk:n ja Kodisjoen kansalaiskoulu

Siikainen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Hirvijärven kansakoulu (Siikainen) 61.8652°N, 21.937°E
Itäjärven kansakoulu 61.83°N, 21.8689°E
Kirkonkylän kansakoulu (Siikainen) 61.88°N, 21.822°E
Leppijärven kansakoulu 61.948°N, 21.85°E
Leväsjoen kansakoulu 61.7884°N, 21.8611°E
Marjamäen kansakoulu 61.8757°N, 22.0756°E
Otamon kansakoulu (Siikainen) 61.825°N, 21.7716°E
Pyntäisten kansakoulu 61.9116°N, 21.9222°E
Saarikosken kansakoulu (Siikainen) 61.7798°N, 21.9662°E
Samminmajan kansakoulu 61.8981°N, 22.0269°E
Vuorijärven kansakoulu (Siikainen) 61.8416°N, 21.9911°E
n kansakoululähde? 61.959°N, 21.8054°E Vähä Leppijärvi
Siikaisten kansalaiskoulu

Säkylä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Huovinrinteen kansakoulu 61.0375°N, 22.4041°E
Isosäkylän kansakoulu 61.051°N, 22.3297°E Iso-Säkylä
Karhusuon kansakoulu 61.0851°N, 22.2773°E Karhusuo
Kolvaan kansakoulu 60.9398°N, 22.2784°E
Korven kansakoulu (Säkylä) 61.0088°N, 22.4305°E
Pyhäjoen kansakoulu 61.0122°N, 22.3981°E
Sydänmaan kansakoulu (Säkylä) 60.9743°N, 22.5021°E
Vähäsäkylän kansakoulu 61.0433°N, 22.3582°E
Säkylän kansalaiskoulu

Ulvila[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Friitalan kansakoulu 61.4314°N, 21.8802°E Friitala
Haistilan kansakoulu 61.4081°N, 21.9387°E Haistila
Harjunpään kansakoulu 61.4986°N, 21.9099°E Harjunpää
Kaasmarkun kansakoulu 61.4574°N, 22.0205°E Kaasmarkku
Niittymaan kansakoulu 61.4253°N, 21.7283°E
Suosmeren kansakoulu 61.471°N, 21.8962°E Suosmeri
Vanhakylän kansakoulu (Ulvila) 61.4344°N, 21.8956°E Vanhakylä
Ulvilan apukoulu
Ulvilan kansalaiskoulu
Ulvilan kunnallinen keskikoulu

Vampula[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Huhtaan kansakoulu (Vampula) 61.0127°N, 22.7474°E
Kukonharjan kansakoulu (Vampula) 61.0659°N, 22.7989°E Kukonharja
Matkusjoen kansakoulu (Vampula) 61.0464°N, 22.6061°E
Sallilan kansakoulu (Vampula) 61.0254°N, 22.698°E
Soinilan kansakoulu (Vampula) 61.0677°N, 22.6875°E
Vehka-alhon kansakoulu 61.0047°N, 22.6233°E
Vampulan kansalaiskoulu

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Nurminen, Jouko: Alhonjärven ja Kavoluoman koulupiirien lakkauttaminen kankaanpaa.fi. 2000. Viitattu 5.7.2018.
  2. Historia. Lauri Hakosalo muistelee Koittankosken koulua.. Merikarvia Lehti, 28.5.2014. Artikkelin verkkoversio Lehtiluuku-palvelussa Viitattu 14.2.2016.
  3. Koulun esittely Ahlströmin alakoulu. Viitattu 14.2.2016.