Luettelo Kanta-Hämeen kansakouluista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Näytä koordinaatit OSM-kartalla
Vie koordinaatit GeoJSON-muodossa

Tämä artikkeli on luettelo Kanta-Hämeen kansakouluista.

Forssa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Haudankorvan kansakoulu 60.8062°N, 23.6261°E Haudankorva
Heikan kansakoulu 60.8214°N, 23.6484°E
Kalsun kansakoulu 60.8699°N, 23.5671°E Kalsu
Keskuskansakoulun kansakoulu (Forssa) 60.8132°N, 23.6287°E
Kuhalan kansakoulu (Forssa)lähde? 60.8149°N, 23.6166°E
Lempään kansakoulu (Forssa) 60.8808°N, 23.6427°E
Linikkalan kansakoululähde? 60.8151°N, 23.6469°E
Ojakadun kansakoulu 60.8088°N, 23.6225°E
Talsoilan kansakoulu 60.8212°N, 23.6038°E Talsoila
Vieremän kansakoulu (Forssa) 60.8353°N, 23.5809°E Vieremä
Forssan kansalaiskoulu

Hattula[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Halkorven kansakoulu 61.0305°N, 24.1819°E
Hurttalan kansakoulu (Hattula) 61.0501°N, 24.3986°E
Kosken kansakoulu (Hattula) 60.9952°N, 24.2391°E Koski
Kylmälahden kansakoulu[1] 60.8896°N, 24.0151°E
Merven kansakoulu 61.0834°N, 24.3226°E Mervi
Nihattulan kansakoulu (Hattula) 61.0227°N, 24.3492°E
Parolan kansakoulu 61.0552°N, 24.3619°E Parola
Pekolan kansakoulu (Hattula) 61.0466°N, 24.4445°E Pekola
Pelkolan kansakoulu (Hattula) 61.0453°N, 24.2802°E
Rahkoilan kansakoulu 61.073°N, 24.3993°E Rahkoila
Salimäen kansakoulu 61.0914°N, 24.4471°E
Viialan kansakoulu (Hattula)[1] 60.8698°N, 24.1348°E
Vuohiniemen kansakoulu 60.9451°N, 24.0976°E
Hattulan kansalaiskoulu

Hauho[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Alvettulan kansakoulu 61.199°N, 24.4871°E Alvettula
Eteläisten kansakoulu 61.0729°N, 24.6826°E Eteläinen
Hahkialan kansakoulu 61.0971°N, 24.6228°E
Hankalan kansakoulu 61.1386°N, 24.6486°E
Hauhontaustan kansakoulu 61.114°N, 24.5356°E
Hyömäen kansakoulu 61.1844°N, 24.4458°E Hyömäki
Ilmoilan kansakoulu 61.2098°N, 24.3924°E
Kirkonkylän kansakoulu (Hauho) 61.1721°N, 24.5643°E Hauhon kirkonkylä
Miehoilan kansakoulu 61.2501°N, 24.5559°E
Mustilan kansakoulu (Hauho) 61.2133°N, 24.7315°E
Portaan kansakoulu (Hauho) 61.1787°N, 24.6406°E
Sappeen kansakoulu (Hauho) 61.2517°N, 24.7075°E
Tuittulan kansakoulu[1]
Hauhon kunnallinen keskikoulu

Hausjärvi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Humppila[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Huhtaan kansakoulu (Humppila) 60.9057°N, 23.3989°E
Kirkonkulman kansakoulu (Humppila) 60.9305°N, 23.3676°E
Koenkulman kansakoulu 60.9496°N, 23.4387°E
Murron kansakoulu (Humppila)[1] 60.9766°N, 23.2437°E
Myllynkulman kansakoulu[1] 60.9598°N, 23.3772°E
Taipaleen kansakoulu (Humppila) 60.8949°N, 23.3379°E
Venäjän kansakoulu 60.963°N, 23.3126°E
Humppilan kansalaiskoulu

Hämeenlinna[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Janakkala[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jokioinen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Keskustan kansakoulu (Jokioinen) 60.8023°N, 23.4886°E
Jänhijoen-Terävän kansakouluselvennä 60.8694°N, 23.4771°E
Kalakosken kansakoulu 60.8194°N, 23.4793°E
Kiipun kansakoulu 60.8421°N, 23.4237°E
Latovainion kansakouluselvennä 60.9004°N, 23.5015°E
Luodesuon kansakoulu 60.7539°N, 23.4752°E
Rehtijärven kansakoulu 60.8487°N, 23.4993°E
Terävän kansakoululähde? 60.8773°N, 23.5174°E
Vaulammin kansakoulu 60.7877°N, 23.4231°E
Jokioisten kansalaiskoulu

Kalvola[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Ahlajärven kansakoulu 61.0563°N, 23.8583°E
Heinun kansakoulu 61.1026°N, 24.2099°E
Kotkajärven kansakoulu 60.9995°N, 24.024°E
Kutilan kansakoulu 61.0696°N, 24.1388°E
Ohtisen kansakoulu 61.0587°N, 23.9453°E
Pirttikosken kansakoulu (Kalvola) 61.0056°N, 23.9242°E
Sauvolan kansakoulu 61.0899°N, 24.1266°E
Taljalan kansakoulu 61.0952°N, 24.0371°E
Kalvolan kansalaiskoulu

Koijärvi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Harjun kansakoulu (Koijärvi) 60.9642°N, 23.7658°E
Kojon kansakoulu 60.9359°N, 23.6388°E
Kokon kansakoulu (Koijärvi) 61.0176°N, 23.6787°E
Matkun kansakoulu 60.965°N, 23.5047°E
Saviniemen kansakoulu (Koijärvi) 60.9811°N, 23.6755°E
Tiirin kansakoulu 60.9899°N, 23.5696°E
Vuollun kansakoulu 60.9357°N, 23.5774°E
Koijärven kansalaiskoulu

Lammi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Iso-Evon kansakoulu 61.1796°N, 25.0523°E Iso-Evo
Kataloisten kansakoulu 61.0201°N, 24.9141°E
Kirkonkylän kansakoulu (Lammi) 61.0703°N, 25.0103°E
Kostilan kansakoulu 61.118°N, 25.1461°E Kostila
Lieson kansakoulu 61.1676°N, 24.9253°E
Mommilan kansakoulu 60.9033°N, 25.0495°E
Porkkalan kansakoulu (Lammi) 61.1222°N, 24.9809°E
Porraskosken kansakoulu 61.2489°N, 24.9339°E Porraskoski
Riikoisten kansakoulu 60.984°N, 25.0194°E
Syrjäntaustan kansakoulu 61.0712°N, 24.9225°E
Vilkkilän kansakoulu 61.0827°N, 25.0711°E
Ylänteen kansakoulu 61.1246°N, 25.2212°E
Lammin kansalaiskoulu

Loppi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Hautahuhdan kansakoulu[1] 60.6106°N, 24.4278°E
Heikkilän kansakoulu (Loppi)[1] 60.7126°N, 24.4124°E
Hevosojan kansakoulu (Loppi) 60.6842°N, 24.3602°E
Hirvijärven kansakoulu (Loppi)[1] 60.6757°N, 24.5718°E
Joentaan kansakoulu 60.7125°N, 24.4996°E
Järventaustan kansakoulu (Loppi) 60.6494°N, 24.4448°E
Kirkonkylän kansakoulu (Loppi) 60.7169°N, 24.4501°E
Kormun kansakoulu 60.7441°N, 24.6516°E
Launosten kansakoulu 60.7493°N, 24.5808°E Launonen
Läyliäisten kansakoulu 60.6077°N, 24.4776°E Läyliäinen
Metsäkylän kansakoulu (Loppi) 60.5844°N, 24.5029°E
Mustajoen kansakoulu (Loppi) 60.6283°N, 24.5535°E
Pilpalan kansakoulu 60.6219°N, 24.2856°E Pilpala
Ruotsinkylän kansakoulu (Loppi)[1] 60.6738°N, 24.1759°E
Räyskälän kansakoulu 60.737°N, 24.1607°E Räyskälä
Sajaniemen kansakoulu 60.6793°N, 24.479°E Sajaniemi
Salon kansakoulu (Loppi)[1]
Sääksjärven kansakoulu (Loppi)[1] 60.644°N, 24.1203°E
Tevännön kansakoulu[1]
Topenon kansakoulu 60.7657°N, 24.2975°E Topeno
Vojakkalan kansakoulu 60.7804°N, 24.1565°E Vojakkala
Lopen kansalaiskoulu

Renko[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Haapamäen kansakoulu (Renko)[1] 60.8859°N, 24.3161°E
Kaloisten kansakoulu 60.8347°N, 24.3975°E
Kuittilan kansakoulu 60.898°N, 24.2771°E
Lietsan kansakoulu[1]
Nevilän kansakoulu 60.866°N, 24.3671°E
Nummen kansakoulu (Renko) 60.8467°N, 24.1735°E
Tuomenojan kansakoulu 60.83°N, 24.3411°E
Ylimmäisten kansakoulu 60.8217°N, 24.2579°E
Rengon kansalaiskoulu

Riihimäki[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tammela[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Kaukjärven kansakoulu 60.8296°N, 23.7149°E
Kirkonkylän kansakoulu (Tammela) 60.8083°N, 23.7505°E
Letkun kansakoulu 60.6967°N, 23.721°E Letku
Liesjärven kansakoulu (Tammela) 60.6946°N, 23.9405°E
Loimosten kansakoulu 60.8263°N, 23.9644°E
Lunkaan kansakoulu 60.7858°N, 23.8801°E
Myllykylän kansakoulu (Tammela) 60.8232°N, 23.8173°E
Patakankaan kansakoulu 60.9359°N, 23.9283°E
Portaan kansakoulu (Tammela) 60.7566°N, 23.9°E Porras
Pääjärven kansakoulu (Tammela) 60.7797°N, 24.0436°E
Riihivalkaman kansakoulu 60.7677°N, 23.6859°E
Saaren kansakoulu (Tammela) 60.7688°N, 23.839°E
Sukulan kansakoulu 60.768°N, 23.5865°E Sukula
Susikkaan kansakoulu 60.8746°N, 23.8475°E
Teuron kansakoulu 60.8608°N, 23.9241°E Teuro
Torron kansakoulu 60.7171°N, 23.5828°E Torro

Tuulos[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Juttilan kansakoulu 61.1716°N, 24.7685°E Juttila
Pohjoinen kansakoulu (Tuulos)selvennä 61.0994°N, 24.8731°E Pohjoinen
Syrjäntaan kansakoulu 61.1269°N, 24.8166°E Syrjäntaka

Tyrväntö[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Haukilan kansakoulu (Tyrväntö) 61.2275°N, 24.2349°E
Lahdentaan kansakoulu (Tyrväntö) 61.1422°N, 24.3371°E
Lepaan kansakoulu 61.1172°N, 24.3375°E Lepaa
Lusin kansakoulu (Tyrväntö)[1] 61.151°N, 24.3874°E
Retulan kansakoulu 61.1875°N, 24.3269°E

Vanaja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ypäjä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Hyrsyn kansakoulu 60.7324°N, 23.3136°E Hyrsynkulma
Kuusjoen kansakoulu 60.7637°N, 23.2167°E Kuusjoki
Levän kansakoulu 60.7794°N, 23.2974°E Levä
Mannisten kansakoulu 60.8011°N, 23.2445°E Manninen
Palikkalan kansakoulu 60.769°N, 23.3722°E Palikkala
Perttulan kansakoulu 60.8099°N, 23.2635°E Perttula
Varsanojan kansakoulu 60.8057°N, 23.3217°E Varsanoja
Ypäjänkylän kansakoulu 60.8652°N, 23.2118°E Ypäjänkylä
Ypäjän-Metsämaan kansalaiskoulu

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o Nurminen 1981