Luettelo Etelä-Pohjanmaan kansakouluista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Näytä koordinaatit OSM-kartalla
Vie koordinaatit GeoJSON-muodossa

Tämä artikkeli on luettelo Etelä-Pohjanmaan kansakouluista.

Alahärmä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Ekolan kansakoulu 63.331°N, 22.7734°E Ekola
Hakolan kansakoulu 63.1654°N, 22.8212°E Hakola
Hanhimäen kansakoulu 63.2463°N, 22.7524°E Hanhimäki
Huhtamäen kansakoulu 63.2717°N, 22.7115°E Huhtamäki
Kirkonkylän kansakoulu 63.2496°N, 22.8536°E Kirkonkylä
Kivihuhdan kansakoulu 63.1908°N, 22.7923°E Kivihuhta
Kojolan kansakoulu 63.3163°N, 22.8068°E Kojola
Kuoppalan kansakoulu 63.2306°N, 22.6489°E Kuoppala
Ojalan kansakoulu 63.2204°N, 22.8344°E Ojala
Pelkkalan kansakoulu 63.3434°N, 22.894°E Pelkkala
Perkiömäen kansakoulu 63.3141°N, 22.9391°E Perkiömäki
Pesolan kansakoulu 63.2237°N, 22.8983°E Pesola
Voltin kansakoulu 63.2793°N, 22.8132°E Voltti
Yliviitalan kansalaiskoulu 63.1646°N, 22.8558°E Yliviitala

Alajärvi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Alakylän kansakoulu 63.0239°N, 23.6822°E Alakylä
Hoiskon kansakoulu 63.0276°N, 23.8592°E Hoisko
Iiruun kansakoulu 63.0334°N, 24.062°E Iiruu
Kansalaiskoulu 63.0077°N, 23.8192°E Kirkonkylä
Kaartusen kansakoulu 63.0375°N, 23.7946°E Kaartunen
Kirkonkylän kansakoulu 62.9994°N, 23.8187°E Kirkonkylä
Koivumäen kansakoulu 63.0927°N, 24.0739°E Koivumäki
Kortekylän kansakoulu 62.9867°N, 24.0372°E Kortekylä
Koskenvarren kansakoulu 62.9801°N, 23.7491°E Koskenvarsi
Levijoen kansakoulu 62.9834°N, 23.9472°E Levijoki
Luoma-ahon kansakoulu 63.0837°N, 23.8558°E Luoma-aho
Menkijärven kansakoulu 62.9588°N, 23.5348°E Menkijärvi
Myllykankaan kansakoulu 63.0152°N, 23.6383°E Myllykangas
Möksyn kansakoulu 63.0395°N, 24.2457°E Möksy
Paalijärven kansakoulu 63.0631°N, 23.9087°E Paalijärvi
Saukonkylän kansakoulu 62.9493°N, 23.7379°E Saukonkylä
Teerinevan kansakoulu 63.1031°N, 23.9482°E Teerineva
Uudenkylän kansakoulu 63.0505°N, 24.1247°E Uusikylä
Ylikylän kansakoulu 62.9987°N, 23.7063°E Kurejoki

Alavus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Aseman kansakoulu 62.6197°N, 23.6051°E Asemanseutu
Edesjärven kansakoulu 62.5207°N, 23.5441°E Edesjärvi
Hukkalan kansakoulu 62.6847°N, 23.2976°E Hukkala
Itärannan kansakoulu 62.6486°N, 23.6508°E Itäranta
Jokivarren kansakoulu 62.5289°N, 23.6281°E Jokivarsi
Kansalaiskoulu
Katteluksen kansakoulu 62.479°N, 23.7691°E Kattelus
Kaukolan kansakoulu 62.5104°N, 23.3648°E Kaukola
Kirkonkylän kansakoulu Kirkonkylä
Kontiaisten kansakoulu 62.5413°N, 23.453°E Kontiainen
Kuivasmäen kansakoulu 62.5927°N, 23.4677°E Kuivaskylä
Kuorasjärven kansakoulu 62.6579°N, 23.2608°E Sydänmaa
Kätkänjoen kansakoulu 62.7025°N, 23.6601°E Kätkänjoki
Lapinkylän kansakoulu 62.6125°N, 23.6754°E Lapinkylä
Niinimaan kansakoulu 62.6424°N, 23.4129°E Niinimaa
Pollarin kansakoulu 62.5068°N, 23.6863°E Pollari
Rantamäen kansakoulu 62.4138°N, 23.4222°E Seinäjärvi
Rantatöysän kansakoulu 62.6542°N, 23.6248°E Rantatöysä
Rinteen kansakoulu 62.5482°N, 23.6172°E Jokivarsi
Ritarin kansakoulu 62.4817°N, 23.6212°E Ritarinperä
Saarijärven kansakoulu 62.627°N, 23.3074°E Saarijärvi
Salonkylän kansakoulu 62.5408°N, 23.7673°E Salonkylä
Sapsalammin kansakoulu 62.4442°N, 23.6303°E Sapsalampi
Sulkavan kansakoulu 62.4508°N, 23.5446°E Sulkavankylä
Taipaleen kansakoulu 62.5788°N, 23.3508°E Taipaleenkylä
Timanttimaan kansakoulu 62.5502°N, 23.2674°E Timanttimaa
Vetämäjärven kansakoulu 62.6346°N, 23.5159°E Vetämäjärvi

Evijärvi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Haapajärven kansakoulu 63.3324°N, 23.4358°E Haapajärvenkylä
Inan kansakoulu 63.4517°N, 23.532°E Ina
Jokelan kansakoulu 63.351°N, 23.5422°E Jokikylä
Kansalaiskoulu
Kerttuan kansakoulu
Kirkonkylän kansakoulu Kirkonkylä
Kivijärven kansakoulu 63.3391°N, 23.302°E Kivijärvenkylä
Kosken kansakoulu 63.318°N, 23.5772°E Koski
Lahdenkylän kansakoulu 63.4207°N, 23.3538°E Vasikka-aho
Rannan kansakoulu
Sydänmaan kansakoulu 63.4712°N, 23.3911°E Sydänmaa
Särkijärven kansakoulu 63.3745°N, 23.6077°E Särkijärvi

Ilmajoki[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Ahonkylän kansakoulu 62.7666°N, 22.6775°E Ahonkylä
Harjunmäen kansakoulu 62.7963°N, 22.5723°E Könni
Herralan kansakoulu 62.736°N, 22.572°E Kirkonkylä
Honkakylän kansakoulu 62.6645°N, 22.8758°E Honkakylä
Ilomäen kansakoulu 62.763°N, 22.3665°E Huissi
Jouppilan kansakoulu 62.6805°N, 22.4093°E Jouppila
Kansalaiskoulu
Jäpin kansakoulu 62.7804°N, 22.528°E Jäppi
Kiikerin kansakoulu 62.8185°N, 22.5437°E Könni
Koskenkorvan kansakoulu 62.6808°N, 22.4633°E Koskenkorva
Lehtimäen kansakoulu 62.6556°N, 22.9226°E Lehtimäenkylä
Luoman kansakoulu 62.7134°N, 22.5027°E Luomankylä
Marjoharjun kansakoulu 62.7257°N, 22.4053°E Huissi
Munakan kansakoulu 62.8418°N, 22.7306°E Munakka
Nopankylän kansakoulu 62.7195°N, 22.2745°E Nopankylä
Palomäen kansakoulu 62.7494°N, 22.4249°E Huissi
Palonkylän kansakoulu 62.7243°N, 22.6059°E Palonkylä
Peltoniemen kansakoulu 62.7585°N, 22.5889°E Nikkola
Peuralan kansakoulu 62.7181°N, 22.5455°E Peurala
Pojanluoman kansakoulu 62.6787°N, 22.7154°E Pojanluoma
Rengon kansakoulu 62.6926°N, 22.7946°E Rengonkylä
Sahan kansakoulu 62.6776°N, 22.6431°E Sahanloukko
Tuomikylän kansakoulu 62.7287°N, 22.7168°E Tuomikylä
Ujaisten kansakoulu 62.8301°N, 22.666°E Ujaistenkylä
Varpahaiskylän kansakoulu 62.6176°N, 22.5556°E Varpahaiskylä
Västilän kansakoulu 62.6992°N, 22.4493°E Koskenkorva

Isojoki[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Heikkilän kansakoulu (Isojoki) 62.1911°N, 21.9461°E
Kirkonkylän kansakoulu (Isojoki) 62.1175°N, 21.9566°E
Kodesjärven kansakoulu 62.0523°N, 22.0709°E
Kortteen kansakoulu (Isojoki) 62.0872°N, 22.0008°E
Kärjenkosken kansakoulu 62.127°N, 21.6801°E
Sarviluoman kansakoulu 62.1248°N, 22.0545°E
Siiron kansakoulu 62.0901°N, 21.7217°E
Suojoen kansakoulu 62.0606°N, 21.8069°E
Vanhakylän kansakoulu (Isojoki) 62.1833°N, 21.803°E
Villamon kansakoulu 62.1643°N, 21.8716°E
n kansakoululähde? 62.1143°N, 21.9613°E Isojoen kirkonkylä

Jalasjärvi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jurva[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Harjun kansakoulu (Jurva)
Jyryn kansakoulu
Järvenpään kansakoulu (Jurva)
Kirkonkylän kansakoulu (Jurva)
Koskimäen kansakoulu Koskimäki
Metsäkylän kansakoulu (Jurva) Metsäkylä
Niemenkylän kansakoulu (Jurva) Niemenkylä
Närvijoen kansakoulu Närvijoki
Peltolan kansakoulu (Jurva)
Sarvijoen kansakoulu Sarvijoki
Tainuksen kansakoulu
Tupen kansakoulu Tupenkylä
Jurvan kansalaiskoulu

Karijoki[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Alakylän kansakoulu (Karijoki) 62.2722°N, 21.7094°E
Järvikylän kansakoulu (Karijoki) 62.3395°N, 21.7074°E
Kankalon kansakoulu 62.3262°N, 21.844°E
Keskikylän kansakoulu (Karijoki) 62.3159°N, 21.7169°E
Mannilan kansakoulu (Karijoki) 62.3221°N, 21.7521°E
Myrkyn kansakoulu 62.3801°N, 21.5547°E Myrkky
Ohriluoman kansakoulu 62.2314°N, 21.7595°E
Viidan kansakoulu 62.2912°N, 21.7283°E
Karijoen kansalaiskoulu

Kauhajoki[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Aron kansakoulu (Kauhajoki) Aronkylä
Hakokallion kansakoulu
Hangaskylän kansakoulu
Harjan kansakoulu Harjankylä
Ikkeläjärven kansakoulu
Jokimäen kansakoulu
Kainaston kansakoulu (Kauhajoki) Kainasto
Kauhajärven kansakoulu (Kauhajoki) Kauhajärvi
Kirkonkylän kansakoulu (Kauhajoki)
Kiviluoman kansakoulu
Kokon kansakoulu (Kauhajoki)
Kosken kansakoulu (Kauhajoki) Koskenkylä
Könnön kansakoulu
Lamminmaan kansakoulu
Luomankylän kansakoulu (Kauhajoki)
Lustilan kansakoulu Lustila
Möykyn kansakoulu
Nirvan kansakoulu
Nummijärven kansakoulu Nummijärvi
Nummikosken kansakoulu Nummikoski
Nummilahden kansakoulu
Ohmerojärven kansakoulu
Pentilän kansakoulu
Perä-Hyypän kansakoulu
Piiparin kansakoulu
Pukkilan kansakoulu (Kauhajoki)
Puskan kansakoulu
Päntäneen kansakoulu Päntäne
Sahankylän kansakoulu Sahankylä
Teevahaisen kansakoulu
Turjan kansakoulu Turjankylä
Uuron kansakoulu Uuronkylä
Yrjänäisen kansakoulu
Äijön kansakoulu
Kauhajoen kansalaiskoulu

Kauhava[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Perustettu Koordinaatit Paikka
Hahtomaan kansakoulu 1937 63.0501°N, 23.0093°E Hahtomaa
Hirvijoen kansakoulu 1899 63.0888°N, 23.1932°E Hirvijoki
Kansalaiskoulu 1958 63.1057°N, 23.089°E Nahkala
Kantolan kansakoulu 1907 63.0945°N, 23.3145°E Kantola
Karjanlahden kansakoulu 1917 63.1688°N, 23.1329°E Karjanlahti
Keskuskansakoulu 1953 63.1046°N, 23.049°E Fräntilä
Kettulan kansakoulu 1949 63.1239°N, 23.0891°E Kettula
Kirkonkylän kansakoulu 1874 63.1057°N, 23.089°E Nahkala
Kleemolan kansakoulu 1908 63.1146°N, 22.8974°E Kleemola
Kosolan kansakoulu 1916 63.0946°N, 23.0255°E Kosola
Lummukan kansakoulu 1928 63.1362°N, 23.3957°E Lummukka
Mäenpään kansakoulu 1909 63.1511°N, 23.0151°E Mäenpää
Oravan kansakoulu 1924 63.0516°N, 23.2428°E Orava
Pelkkikankaan kansakoulu 1927 63.0535°N, 23.3662°E Pelkkikangas
Pelkolan kansakoulu 1916 63.1108°N, 23.1217°E Pelkola
Pernaan kansakoulu 1891 63.0903°N, 22.9663°E Pernaa
Ruotsalan kansakoulu 1927 63.0938°N, 23.1007°E Ruotsala
Varvaan kansakoulu 1949 63.1305°N, 22.9623°E Varvas
Viinikan kansakoulu 1922 63.1697°N, 23.2996°E Viinikka
Ylikylän kansakoulu 1895 63.1259°N, 23.2035°E Ylikylä

Kortesjärvi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Fräntilän kansakoulu Fräntilä
Kirkonkylän kansakoulu (Kortesjärvi)
Purmojärven kansakoulu
Ylikosken kansakoulu
Ylikylän kansakoulu (Kortesjärvi)
Kortesjärven kansalaiskoulu
Kortesjärven kunnallinen keskikoulu

Kuortane[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Heikkilän kansakoulu (Kuortane) Heikkilä
Herojan kansakoulu
Isomäen kansakoulu
Kirkonkylän kansakoulu (Kuortane) Kuortaneen kirkonkylä
Leppälän kansakoulu (Kuortane) Leppälä
Länsirannan kansakoulu (Kuortane) Länsiranta
Löyän kansakoulu
Mäyryn kansakoulu Mäyry
Ruismäen kansakoulu
Ruonan kansakoulu (Kuortane) Ruona
Salmen kansakoulu (Kuortane) Salmi
Saranpään kansakoulu
Sarvikkalan kansakoulu
Ylijoen kansakoulu (Kuortane) Ylijoki
Kuortaneen kansalaiskoulu

Kurikka[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Juonen kansakoulu
Kampin kansakoulu
Kankaan kansakoulu (Kurikka)
Kirkon kansakoulu (Kurikka)
Koiviston kansakoulu (Kurikka)
Korven kansakoulu (Kurikka)
Levin kansakoulu
Lohiluoman kansakoulu
Luovan kansakoulu (Kurikka) Luopa
Miedon kansakoulu Mieto
Myllykylän kansakoulu (Kurikka)
Oppaan kansakoulu
Pitkämön kansakoulu Pitkämönkylä
Polvenkylän kansakoulu Polvenkylä
Salonkylän kansakoulu (Kurikka)
Santin kansakoulu
Tuiskulan kansakoulu (Kurikka) Tuiskula
Viitalan kansakoulu (Kurikka) Viitala
Kurikan kansalaiskoulu

Lappajärvi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Karvalan kansakoulu 63.1418°N, 23.5432°E Karvala
Kirkonkylän kansakoulu (Lappajärvi) Lappajärven kirkonkylä
Kuoppalan kansakoulu (Lappajärvi) Kuoppala, Itäkylä
Kärnän kansakoulu (Lappajärvi) Kärnä
Lamminkylän kansakoulu (Lappajärvi) Lamminkylä
Mattilan kansakoulu (Lappajärvi) Mattila, Itäkylä
Ollin kansakoulu
Rantakankaan kansakoulu Itäkylä
Sepän kansakoulu
Tarvolan kansakoulu Tarvola
Ylipään kansakoulu (Lappajärvi) Ylipää
Lappajärven kansalaiskoulu

Lapua[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Alahellan kansakoulu Hellanmaa
Alanurmon kansakoulu
Haapakosken kansakoulu (Lapua)
Hellanmaan kansakoulu Hellanmaa
Hirvijoen kansakoulu (Lapua)
Hyypän kansakoulu
Kauhajärven kansakoulu (Lapua) Kauhajärvi
Kirkonkylän kansakoulu (Lapua)
Lakaluoman kansakoulu Lakaluoma
Liuhtarin kansakoulu
Mustamaan kansakoulu
Männikön kansakoulu
Ojalan kansakoulu (Lapua)
Ojutkankaan kansakoulu
Paavolan kansakoulu (Lapua)
Poutun kansakoulu
Prepulan kansakoulu
Ritamäen kansakoulu
Ruhan kansakoulu (Lapua)
Tampparin kansakoulu
Tiistenjoen kansakoulu
Toijanniemen kansakoulu Hellanmaa
Ylikylän kansakoulu (Lapua)
Kirkonkylän ja Mantereen kansalaiskoulu

Lehtimäki[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Kirkonkylän kansakoulu (Lehtimäki)
Lehtimäen kansalaiskoulu
Leppäsen kansakoulu (Lehtimäki)
Länsikylän kansakoulu
Rannan kansakoulu (Lehtimäki)
Rantakankan kansakoulu Rantakangas
Taimelan kansakoulu (Lehtimäki)

Nurmo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Alapään kansakoulu (Nurmo)
Kirkonkylän kansakoulu (Nurmo) Nurmon kirkonkylä
Knuuttilan kansakoulu (Nurmo)
Kouran kansakoulu Koura
Viitalan kansakoulu (Nurmo) Viitalankylä
Ylijoen kansakoulu (Nurmo)
Nurmon kansakouluselvennä

Peräseinäjoki[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Alaviitalan kansakoulu Viitala
Haapaluoman kansakoulu
Juupajärven kansakoulu
Kihniän kansakoulu
Kirkonkylän kansakoulu (Peräseinäjoki)
Luoman kansakoulu (Peräseinäjoki) Luomankylä
Paston kansakoulu
Sammatin kansakoulu
Siltalan kansakoulu
Peräseinäjoen kansalaiskoulu

Seinäjoki[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Alakylän kansakoulu (Seinäjoki) Alakylä
Joupin kansakoulu Jouppi
Kivistön kansakoulu (Seinäjoki) Kivistö
Marttilan kansakoulu (Seinäjoki) Marttila
Niemistön kansakoulu
Pohjan kansakoulu (Seinäjoki) Pohja
Törnävän kansakoulu Törnävä
Ämmälän kansakoulu (Seinäjoki) Ämmälänkylä
Seinäjoen apukoulu
Seinäjoen kansalaiskoulu

Soini[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Hautakylän kansakoulu
Jokivarren kansakoulu (Soini)
Keisalan kansakoulu (Soini)
Kirkonkylän kansakoulu (Soini)
Kivijärven kansakoulu (Soini)
Kukonkylän kansakoulu Kukonkylä
Laasalan kansakoulu
Vehun kansakoulu Vehunkylä
Vuorenmaan kansakoulu (Soini)
Soinin kansalaiskoulu
Soinin kunnallinen keskikoulu

Teuva[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Harjulan kansakoulu (Teuva)
Hirvelän kansakoulu (Teuva)
Horon kansakoulu Horonkylä
Kauppilan kansakoulu (Teuva)
Kirkonkylän kansakoulu (Teuva)
Komsin kansakoulu (Teuva)
Luovan kansakoulu (Teuva)
Norin kansakoulu
Perälän kansakoulu (Teuva)
Piikkilän kansakoulu
Riipin kansakoulu (Teuva)
Salon kansakoulu (Teuva)
Varsalan kansakoulu
Äystön kansakoulu Äystö
Teuvan kansalaiskoulu
Teuvan kunnallinen keskikoulu

Töysä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Aseman kansakoulu (Töysä) Hakojärvi
Keisalan kansakoulu (Töysä)
Kirkonkylän kansakoulu (Töysä) Töysän kirkonkylä
Mutkan kansakoulu
Niemen kansakoulu (Töysä)
Suutalan kansakoulu
Tohnin kansakoulu
Tuurin kansakoulu Tuuri
Töysän kansalaiskoulu
Töysän kunnallinen keskikoulu

Vimpeli[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Hallapuron kansakoulu 63.1858°N, 24.1145°E Hallapuro
Kirkonkylän kansakoulu (Vimpeli) 63.162°N, 23.8317°E
Lakaniemen kansakoulu 63.1218°N, 23.8012°E
Rantakylän kansakoulu (Vimpeli) 63.1747°N, 23.7781°E
Sääksjärven kansakoulu (Vimpeli) 63.2217°N, 23.9825°E
Vinnin kansakoulu 63.2089°N, 23.9265°E
Vimpelin kansalaiskoulu

Ylihärmä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Perustettu Koordinaatit Paikka
Kankaan kansakoulu 1911 63.078°N, 22.8517°E Kangas
Keskikunnan kansakoulu 1930 63.1176°N, 22.7879°E Keskikunta
Kirkonkylän kansakoulu 1881 63.1503°N, 22.7905°E Kirkonkylä
Kosolan kansakoulu 1906 63.0925°N, 22.772°E Kosola
Luoman kansakoulu 1929 63.0663°N, 22.7777°E Luoma
Vesiluoman kansakoulu 1909 63.1248°N, 22.689°E Vesiluoma
Yliluoman kansakoulu 1931 63.0908°N, 22.7028°E Yliluoma
Ylihärmän kansalaiskoulu 1958 63.1503°N, 22.7905°E Kirkonkylä

Ylistaro[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Alhojoen kansakoulu 62.9198°N, 22.4346°E Alhojoki
Aseman kansakoulu (Ylistaro)
Halkosaaren kansakoulu
Hietikon kansakoulu
Hööpakan kansakoulu
Isonkylän kansakoulu (Ylistaro)
Järvirannan kansakoulu
Kainaston kansakoulu (Ylistaro) Kainasto
Kirkonkylän kansakoulu (Ylistaro)
Kitinojan kansakoulu Kitinoja
Kosken kansakoulu (Ylistaro)
Kärkimäen kansakoulu
Lauttajärven kansakoulu
Malkamäen kansakoulu
Myllykosken kansakoulu (Ylistaro)
Rajaman kansakoulu
Topparlan kansakoulu Topparla
Untamalan kansakoulu (Ylistaro) Untamala
Ylistaron kansalaiskoulu

Ähtäri[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Alastaipaleen kansakoulu 62.4438°N, 23.9514°E Alastaipale
Huikurin kansakoulu 62.6804°N, 24.1218°E Itä-Ähtäri
Inhan aseman kansakoulu 62.549°N, 24.1537°E Inha
Inhan tehtaan kansakoulu 62.5179°N, 24.1521°E Inhan tehtaat
Katajamäen kansakoulu 62.6201°N, 24.0547°E Ruokonen
Kirkonkylän kansakoulu 62.5632°N, 24.0834°E Hankola
Korsumäen kansakoulu 62.6541°N, 24.302°E Korsukylä
Myllymäen kansakoulu 62.5227°N, 24.2722°E Myllymäki
Mäkisalon kansakoulu 62.5227°N, 24.2722°E Mäkisalo
Niemisveden kansakoulu 62.6035°N, 24.2422°E Niemisvesi
Peränteen kansakoulu 62.4731°N, 23.9839°E Peränne
Ruhan kansakoulu 62.5027°N, 24.1243°E Mäkikylä
Rämälän kansakoulu 62.5896°N, 24.367°E Rämälä
Sipilän kansakoulu 62.4595°N, 24.0724°E Sipilänkylä
Tuhkion kansakoulu 62.5631°N, 24.4284°E Tuhkio
Vuorimäen kansakoulu 62.5203°N, 23.8933°E Vuorimäki
Vääräkosken kansakoulu 62.5227°N, 24.0316°E Vääräkoski
Ähtärinrannan kansakoulu 62.7011°N, 24.007°E Ähtärinranta
Ähtärin kansalaiskoulu

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b c Nevala, Aino (toim.): Keskikylän kyläkirja. Muisteluksia Kolmostien varresta Keskikylästä, s. 39–41. Jalasjärvi: Jalasjärven kansalaisopiston Keskikylän kylähistoriatyöryhmä, 1998. ISBN 952-90-9273-3.
  2. a b c d e Hakala, Pirkko ym.: Hirvijärven kylähistoria. Yhdyssiden menneiden ja tulevien sukupolvien välillä, s. 60–63. Jalasjärvi: Jalasjärven kansalaisopiston Hirvijärven kylähistoriaryhmä, 1996. ISBN 952-90-8147-2.