Luettelo Lapin kansakouluista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Näytä koordinaatit OSM-kartalla
Vie koordinaatit GeoJSON-muodossa

Tämä artikkeli on luettelo Lapin kansakouluista.

Peruskarttojen ohella Lapin kansakoulujen paikkoja on etsitty myös Puolustusvoimien laatimista topografikartoista. Kyseisiä karttoja käytettäessä on mainittava Copyright Puolustusvoimat 2013, lupanro 75/2013.[1]

Alatornio[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Alakaakamon kansakoulu Kaakamo
Alaraumon kansakoulu
Alavojakkalan kansakoulu
Arpelan kansakoulu
Kantojärven kansakoulu Kantojärvi
Kivirannan kansakoulu
Korpijärven kansakoulu (Alatornio)
Kourilehdon kansakoulu
Kyläjoen kansakoulu
Könölän kansakoulu Könölä
Lauttamaan kansakoulu
Liakan kansakoulu
Näätäsaaren kansakoulu
Pirkkiön kansakoulu Pirkkiö
Raumon kansakoulu Raumo
Ruottalan kansakoulu Ruottala
Sattajärven kansakoulu Sattajärvi
Ylikaakamon kansakoulu Kaakamo
Yliliakan kansakoulu Yli-Liakka
Ylivojakkalan kansakoulu Vojakkala
Arpelan kansalaiskoulu
Raumon kansalaiskoulu Raumo
Alatornion apukoulu

Enontekiö[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
n kansakoululähde? 68.2809°N, 23.0853°E Palojoensuu
n kansakoululähde? 68.385°N, 23.6415°E Hetta
Peltovuoman kansakoululähde? 68.3801°N, 24.1869°E Peltovuoma
n kansakoululähde? 68.3985°N, 24.5024°E Nunnanen
n kansakoululähde? 68.5131°N, 23.3082°E Leppäjärvi
n kansakoululähde? 68.1216°N, 23.8543°E Keräs-Sieppi

Inari[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Akujärven kansakoulu
Ivalon kansakoulu 68.6632°N, 27.5487°E Ivalo
Kaamasen kansakoulu 69.095°N, 27.192°E Kaamanen
Kirkonkylän kansakoulu (Inari) 68.908°N, 27.0165°E Inarin kirkonkylä
Koppelon kansakoulu 68.727°N, 27.6164°E
Menesjärven kansakoulu 68.7507°N, 26.4127°E
Nellimin kansakoulu Nellim
Partakon kansakoulu 69.1862°N, 27.9041°E
Riutulan kansakoulu 68.9431°N, 26.8124°E
Sevettijärven kansakoulu 69.5108°N, 28.6003°E Sevettijärvi
Törmäsen kansakoulu (Inari) 68.6061°N, 27.4825°E Törmänen
Etelä-Inarin kansalaiskoulu
Pohjois-Inarin-Utsjoen kansalaiskoulu
Inarin kunnallinen keskikoulu

Karunki[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Aapajoen kansakoulu 66.0113°N, 24.127°E
Aapajärven kansakoulu (Karunki) 66.0787°N, 24.1394°E Aapajärvi
Kirkonkylän kansakoulu (Karunki) 66.0336°N, 24.0292°E Karunki
Korpikylän kansakoulu (Karunki) 66.1355°N, 23.9392°E
Kukkolan kansakoulu (Karunki) 65.9775°N, 24.0704°E Kukkola
Palovaaran kansakoulu (Karunki) 66.1198°N, 24.1092°E
Ylipään kansakoulu (Karunki)selvennä 66.0817°N, 23.9708°E
Kirkonkylän kansalaiskoulu (Karunki) Karunki

Kemi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Karihaaran kansakoulu 65.7556°N, 24.5584°E
Karjalahden kansakoulu (Kemi) 65.7467°N, 24.5643°E
Kivikon kansakoulu 65.75°N, 24.5887°E
Paattion kansakoulu 65.7698°N, 24.547°E
Pajusaaren kansakoulu 65.7673°N, 24.5297°E
Ritikan kansakoulu 65.7249°N, 24.6209°E
Sauvosaaren kansakoulu 65.7328°N, 24.5648°E
Syväkankaan kansakoulu 65.7275°N, 24.6022°E
Veitsiluodon kansakoulu 65.6817°N, 24.6506°E
Karihaaran kansalaiskoulu
Syväkankaan kansalaiskoulu
Erityiskoulun apu- ja tarkkailuluokat

Kemijärven mlk[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Hyypiön kansakoulu 66.7241°N, 26.9667°E
Isokylän kansakoulu (Kemijärven mlk) 66.6912°N, 27.5553°E
Javaruksen kansakoulu 66.9054°N, 26.9685°E
Joutsijärven kansakoulu 66.6825°N, 27.9779°E
Juujärven kansakoulu 66.3804°N, 27.3035°E
Kalkiaisen kansakoulu 66.848°N, 27.5696°E
Kostamon kansakoulu (Kemijärven mlk) 66.786°N, 27.4673°E
Kuusivaaran kansakoulu 66.6667°N, 27.0126°E
Lehtolan kansakoulu (Kemijärven mlk) 66.5656°N, 27.72°E
Levärannan kansakoulu 66.8075°N, 27.4051°E
Luusuan kansakoulu 66.4809°N, 27.3235°E
Oinaan kansakoulu
Pyhätunturin kansakouluselvennä 66.9819°N, 27.3299°E
Raajärven kansakoulu
Räisälän kansakoulu 66.5747°N, 27.9331°E
Soppelan kansakoulu 66.6497°N, 27.6451°E
Tapionniemen kansakoulu 66.9039°N, 27.4448°E
Tonkopuron kansakoulu 66.5546°N, 28.0891°E
Ulkuniemen kansakoulu 66.5142°N, 27.2457°E
Vuostimon kansakoulu 66.9704°N, 27.5192°E
Isokylän kansalaiskoulu
Luusuan kansalaiskoulu
Kemijärven apukoulu
Kemijärven kunnallinen keskikoulu

Kemijärvi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Halosenrannan kansakoulu 66.6624°N, 27.4803°E
Keskuskansakoulun kansakoulu (Kemijärvi)
Särkelän kansakoulu (Kemijärvi)
Tohmon kansakoulu 66.7627°N, 27.3657°E
Kemijärven kansalaiskoulu

Kemin mlk[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
n kansakoululähde? 65.9215°N, 25.0785°E Puukkokumpu
n kansakoululähde? 65.893°N, 24.6962°E Maula
n kansakoululähde? 65.8995°N, 24.6588°E Törmä
n kansakoululähde? 65.933°N, 24.7204°E Itäkoski
n kansakoululähde? 65.9278°N, 24.7°E Länsikoski
n kansakoululähde? 65.9411°N, 24.5547°E Viitakoski
n kansakoululähde? 65.869°N, 24.6198°E Ilmola
n kansakoululähde? 65.8562°N, 24.5911°E Liedakkala
n kansakoululähde? 65.8091°N, 24.5921°E Lautiosaari
n kansakoululähde? 65.8118°N, 24.5431°E Kemin maaseurakunnan kirkosta länteen
n kansakoululähde? 65.8194°N, 24.5618°E Kemin maaseurakunnan kirkolta pohjoiseen
n kansakoululähde? 65.7917°N, 24.5104°E Laurila, Lassila

Kittilä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Alakylän kansakoulu (Kittilä) 67.3547°N, 24.891°E
Hanhimaan-Rauduskylän kansakoulu 67.9268°N, 25.0534°E Hanhimaa
Jeesiöjärven kansakoulu 67.7117°N, 25.4177°E
Kallon kansakoulu 67.4274°N, 24.4956°E Kallo
Kaukosen kansakoulu 67.4847°N, 24.9063°E Kaukonen
Kelontekemän kansakoulu 67.5098°N, 25.6065°E Kelontekemä
Kiistalan kansakoulu 67.864°N, 25.3451°E
Kinisjärven kansakoulu 67.2051°N, 25.1849°E
Kirkonkylän kansakoulu (Kittilä) 67.6512°N, 24.9146°E
Kokkovaaran kansakoulu 67.2942°N, 24.8848°E
Kuivasalmen kansakoulu 67.7729°N, 25.2343°E
Kuutajoen kansakouluselvennä 67.6131°N, 25.204°E
Könkään kansakoulu 67.8752°N, 24.8685°E Köngäs
Lompolon kansakoulu 68.0946°N, 24.8234°E Lompolo
Molkojärven kansakoulu 67.2851°N, 25.2657°E Molkojärvi
Porkkaojan kansakoulu
Raattaman kansakoulu 68.1384°N, 24.2185°E Raattama
n kansakoululähde? 67.8656°N, 24.9763°E Rautuskylä
Sirkan kansakoulu (Kittilä) 67.8181°N, 24.8223°E Sirkka
Tepaston kansakoulu 68.0013°N, 24.6753°E Tepasto
Tepsan kansakoulu 67.5616°N, 25.6746°E
Vittakummun kansakoulu 67.6881°N, 25.0758°E
Vuoman kansakoulu 67.2152°N, 24.928°E
Kittilän kansalaiskoulu
Kittilän kunnallinen keskikoulu

Kolari[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Aitamännikön kansakoulu 67.0414°N, 24.0276°E Aitamännikkö
Kolarin kansakouluselvennä 67.334°N, 23.7939°E
Kurtakon kansakoulu 67.4°N, 24.1793°E Kurtakko
Lappean kansakoulu
Nuottavaaran kansakoulu 67.0777°N, 24.4961°E
Pasmajärven kansakoulu 67.1015°N, 24.3729°E Pasmajärvi
Ruokojärven kansakoulu (Kolari) 67.1676°N, 24.4149°E
Saarenputaan kansakoulu 67.3907°N, 23.7481°E
Sieppijärven kansakoulu 67.1518°N, 23.9847°E
Teurajärven kansakoulu
Vaattojärven kansakoulu 67.224°N, 24.139°E Vaattojärvi
Venetjärven kansakoulu 67.2799°N, 24.2284°E
Venetti-Vaaran kansakoulu 67.208°N, 23.9105°E Venetti
Väylänpään kansakoulu 67.0292°N, 23.735°E
Äkäsjoensuun kansakoulu 67.4507°N, 23.7003°E Äkäsjokisuu
Äkäslompolon kansakoulu 67.6121°N, 24.1368°E Äkäslompolo
Kolarin kansalaiskoulu

Muonio[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Järvialueen kansakoulu 67.8602°N, 24.1103°E Muonion järvialue
Kangosjärven kansakoulu 67.8166°N, 23.6818°E Kangosjärvi
Kihlangin kansakoulu 67.5856°N, 23.5577°E Kihlanki
Kirkonkylän kansakoulu (Muonio) 67.9619°N, 23.6753°E Muonion kirkonkylä
Kätkäsuvannon kansakoulu 68.1151°N, 23.3364°E Kätkäsuvanto
Särkijärven kansakoulu (Muonio) 67.9102°N, 23.9213°E Särkijärvi
Ylimuonion kansakoulu 68.0228°N, 23.5164°E Ylimuonio
Muonion kansalaiskoulu

Pelkosenniemi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Aapajärven kansakoulu (Pelkosenniemi) 67.2557°N, 27.2856°E
Kairalan kansakoulu 67.1923°N, 27.4421°E
Kirkonkylän kansakoulu (Pelkosenniemi) 67.1112°N, 27.512°E
Luiron kansakoulu 67.22°N, 27.5363°E
Pyhäjärven kansakoulu 67.067°N, 27.2258°E
Saukkoaavan kansakoulu 67.0485°N, 27.3992°E Saukkoaapa
Saunavaaran kansakoulu 67.0545°N, 27.5377°E
Suvannon kansakoulu (Pelkosenniemi) 67.153°N, 27.2836°E Suvanto
Pelkosenniemen kansalaiskoulu
Pelkosenniemen kunnallinen keskikoulu

Pello[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Jarhoisen kansakoulu 66.9625°N, 23.8329°E Jarhoinen
Juoksengin kansakoulu 66.5759°N, 23.8813°E Juoksenki
Konttajärven kansakoulu 66.8417°N, 24.3806°E
Lampsijärven kansakoulu 66.7016°N, 24.5156°E
Lankojärven kansakoulu 66.7344°N, 24.3641°E
Lempeän kansakoulu 66.8451°N, 23.9746°E
Orajärven kansakoulu (Pello) 66.9072°N, 24.0939°E Orajärvi
Pellon kansakouluselvennä 66.7905°N, 23.9923°E
Ratasjärven kansakoulu
Rattosjärven kansakoulu 66.8457°N, 24.8661°E
Ruuhijärven kansakoulu 66.8545°N, 24.6373°E
Saukkoriipin kansakoulu 66.8112°N, 24.2369°E Saukkoriipi
Sirkan kansakoulu (Pello) 66.6857°N, 24.3998°E
Turtolan kansakoulu 66.6423°N, 23.8791°E Turtola
Pellon kansalaiskoulu

Posio[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Aholan kansakoulu (Posio) Ahola
Anetjärven kansakoulu
Aittaniemen kansakoulu Aittaniemi
Hyväniemen kansakoulu
Hämeenniemen kansakoulu
Itälahden kansakoulu
Jumiskon kansakoulu Jumisko
Keskiposion kansakoulu
Kirkonkylän kansakoulu (Posio)
Kuloharjun kansakoulu Kuloharju
Kynsivaaran kansakoulu
Lehtiniemen kansakoulu
Livon kansakoulu (Posio)
Lohirannan kansakoulu
Maaninkavaaran kansakoulu Maaninkavaara
Mourujärven kansakoulu
Mäntyjärven kansakoulu (Posio)
Pernun kansakoulu
Peräposion kansakoulu
Ristilän kansakoulu
Sirniön kansakoulu Sirniö
Tolvan kansakoulu Tolva
Vääräjärven kansakoulu Nolimo
Ylikitkan kansakoulu
Posion kansalaiskoulu
Posion kunnallinen keskikoulu

Ranua[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Asmuntin kansakoulu Asmunti
Haarahiltusen kansakoulu
Hosion kansakoulu Hosio
Impiön kansakoulu Impiö
Kaiston kansakoulu
Kelan kansakoulu Kelankylä
Kirkonkylän kansakoulu (Ranua) Ranuan kirkonkylä
Kortteen kansakoulu (Ranua) Kortteenperä
Kuhan kansakoulu Kuha
Kuukassalmen kansakoulu Kuukasjärvi
Maurun kansakoulu Mauru
Nikkilän kansakoulu
Petäjän kansakoulu Petäjäjärvi
Peurajärven kansakoulu
Piittisjärven kansakoulu Pohjaslahti–Piittisjärvi
Portimojärven kansakoulu Portimo
Putkivaaran kansakoulu Putkivaara
Ruonan kansakoulu (Ranua)
Saariharjun kansakoulu Saariharju
Saukkojärven kansakoulu Saukkojärvi
Simojärven kansakoulu
Toljan kansakoulu Tolja
Ranuan kansalaiskoulu
Ranuan kunnallinen keskikoulu

Rovaniemen mlk[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Alakemijoen kansakoulu
Alakorkalon kansakoulu
Alanamman kansakoulu
Auttin kansakoulu Autti
Hirvaan kansakoulu Hirvas
Jaatilan kansakoulu Jaatila
Juotasniemen kansakoulu
Jääskön kansakoulu
Kaukon kansakoulu
Koskenkylän kansakoulu (Rovaniemen mlk) Koskenkylä
Lehtojärven kansakoulu
Leipeen kansakoulu
Lohinivan kansakoulu
Marrasjärven kansakoulu
Marraskosken kansakoulu
Meltauksen kansakoulu
Misin kansakoulu Misi
Muurolan kansakoulu Muurola
Mäntyvaaran kansakoulu (Rovaniemen mlk)
Narkauksen kansakoulu Narkaus
Niesin kansakoulu
Nivankylän kansakoulu Nivankylä
Norvajärven kansakoulu
Oikaraisen kansakoulu Oikarainen
Olkkajärven kansakoulu
Pajulammen kansakoulu
Patokosken kansakoulu
Pekkalan kansakoulu (Rovaniemen mlk)
Perttauksen kansakoulu
Perunkajärven kansakoulu
Petäjäkosken kansakoulu
Pirttikosken kansakoulu (Rovaniemen mlk) Pirttikioski
Pisan kansakoulu
Porokarin kansakoulu
Rautiosaaren kansakoulu Rautiosaari
Saarenkylän kansakoulu (Rovaniemen mlk) Saarenkylä
Siikakämän kansakoulu
Sinetän kansakoulu Sinettä
Songan kansakoulu Sonka
Taipaleen kansakoulu (Rovaniemen mlk)
Tapion kansakoulu
Tennilän kansakoulu (Rovaniemen mlk) Tennilä
Tiaisen kansakoulu
Tolosen kansakoulu
Tuhnajan kansakoulu Tuhnaja
Vanttausjärven kansakoulu
Vanttauskosken kansakoulu Vanttauskoski
Viirin kansakoulu Viiri
Vian kansakoulu Vikajärvi
Vikajärven kansakoulu Vikajärvi
Välijoen kansakoulu (Rovaniemen mlk)
Ylikylän kansakoulu (Rovaniemen mlk) Ylikylä
Ylinamman kansakoulu Ylinampa
Ruikan apukoulu
Sinetän apukoulu Sinettä
Meltauksen kansalaiskoulu
Nivavaaran kansalaiskoulu
Sinetän kansalaiskoulu Sinettä
Yläkemijoen kansalaiskoulu
Rovaniemen maalaiskunnan kunnallinen keskikoulu

Rovaniemi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Katajarannan kansakoulu
Keskuskansakoulun kansakoulu (Rovaniemi)
Korkalovaaran kansakoulu
Rantavitikan kansakoulu
Viirinkankaan kansakoulu
Rovakadun apukoulu ja tarkkailuluokat
Rovaniemen kansalaiskoulu

Salla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Aholanvaaran kansakoulu 66.5335°N, 28.7176°E
Ahvenselän kansakoulu 66.9873°N, 28.0266°E Ahvenselkä
Hautajärven kansakoulu Hautajärvi
Hietajärven kansakoulu 66.5039°N, 28.3354°E
Hirvasvaaran kansakoulu 66.5422°N, 28.6066°E Hirvasvaara
Isoviidan kansakoulu 66.5369°N, 29.0347°E
Kallungin kansakoulu (Salla) 66.6526°N, 28.9407°E
Kelloselän kansakoulu 66.9327°N, 28.898°E
Kotalan kansakoulu (Salla) 67.0178°N, 29.0144°E
Kursun kansakoulu 66.7676°N, 28.1224°E Kursu
Lakijängän kansakoulu 66.8°N, 28.3044°E
Lapajärven kansakoulu 66.7527°N, 28.2982°E
Mälävaaran kansakoulu 66.868°N, 28.0252°E
Märkäjärven kansakoulu 66.8243°N, 28.6694°E Sallan kirkonkylä
Naruskan kansakoulu 67.1295°N, 29.165°E Naruska
Onkamon kansakoulu (Salla) 66.7473°N, 29.0975°E Onkamo
Oulangan kansakoulu 66.4527°N, 28.9894°E
Pahkakummun kansakoulu 66.9227°N, 27.9949°E
Paloperän kansakoulu 66.4516°N, 28.165°E
Raatikan kansakoulu 67.0389°N, 28.9691°E
Saijan kansakoulu 67.094°N, 28.8372°E Saija
Salmivaaran kansakoulu 66.8181°N, 28.4049°E
Selkälän kansakoulu 66.6617°N, 29.1881°E
Tuohikylän kansakoulu 66.9719°N, 28.9494°E
Vaadinselän kansakoulu 66.9151°N, 28.7507°E
Vallovaaran kansakoulu 66.8949°N, 28.4398°E Vallovaara
Varpuselän kansakoulu 66.9803°N, 28.6618°E
Varvikon kansakoulu 67.001°N, 28.2126°E
Vittikon kansakoulu 66.9474°N, 28.2261°E Vittikko
n kansakoululähde? 66.594°N, 29.002°E Niemelä
n kansakoululähde?selvennä
Sallan kunnallinen keskikoulu

Savukoski[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Kirkonkylän kansakoulu (Savukoski) 67.2872°N, 28.1713°E
n kansakoululähde? 67.2304°N, 28.3877°E Kuosku
Lunkkauksen kansakoulu 67.2464°N, 27.9031°E
Martin kansakoulu (Savukoski) 67.4724°N, 28.3789°E
n kansakoululähde? 67.1596°N, 28.6228°E Nousu
Tanhuan kansakoulu 67.5259°N, 27.5389°E Tanhua
Tenniön kansakoulu
Värriön kansakoulu Värriö
Savukosken kansalaiskoulu

Simo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
n kansakoululähde? 65.6762°N, 24.7831°E Maksniemi
n kansakoululähde? 65.7957°N, 24.9836°E Pömiö
n kansakoululähde? 65.6742°N, 24.9306°E Viantie
n kansakoululähde? 65.6553°N, 24.9081°E Simoniemi
n kansakoululähde? 65.6367°N, 25.0174°E Simonkylä
n kansakoululähde? 65.6642°N, 25.0658°E Simon asemanseutu
n kansakoululähde? 65.7052°N, 25.1731°E Hamari
n kansakoululähde? 65.7283°N, 25.1769°E Hannila
n kansakoululähde? 65.7663°N, 25.2853°E Matala
n kansakoululähde? 65.845°N, 25.3316°E Alaniemi
n kansakoululähde? 65.8632°N, 25.5146°E Sankala
n kansakoululähde? 65.8309°N, 25.6537°E Saarikoski

Sodankylä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Askan kansakoulu (Sodankylä) 67.2937°N, 26.6928°E
Hinganmaan kansakoulu 67.3426°N, 25.9202°E
Jeesiön kansakoulu 67.511°N, 26.0261°E Jeesiö
Kelujärven kansakoulu 67.4661°N, 27.0341°E
Kersilön kansakoulu 67.5772°N, 26.7367°E
Kieringin kansakoulu 67.2679°N, 25.5272°E Kierinki
Kirkonkylän kansakoulu (Sodankylä)selvennä 67.4181°N, 26.597°E
Korvasen kansakoulu
Kukasjärven kansakoulu 67.1818°N, 25.5227°E
Lisman kansakoulu 67.2446°N, 26.5443°E
Lokan kansakoulu 67.8174°N, 27.7357°E Lokka
Länsirannan kansakoulu (Sodankylä)
Moskuvaaran kansakoulu 67.5986°N, 26.9407°E
Mutenian kansakoulu[2]
Orajärven kansakoulu (Sodankylä) 67.3432°N, 26.8548°E
Petkulan kansakoulu 67.6788°N, 26.7667°E Petkula
Rajalan kansakoulu (Sodankylä) 67.636°N, 26.1846°E
Raudanjoen kansakoulu 67.0182°N, 26.4084°E
Riipin kansakoulu (Sodankylä) 67.3419°N, 26.047°E
Sassalin kansakoulu 67.2666°N, 25.8265°E
Sattasen kansakoulu 67.5085°N, 26.6174°E
Seipäjärven kansakoulu 67.1466°N, 26.2522°E
Siurunmaan kansakoulu[2]
Syväjärven kansakoulu 67.2979°N, 25.9134°E
Torvisen kansakoulu 67.1954°N, 26.6486°E
Uimaniemen kansakoulu 67.1905°N, 25.7162°E
Unarin kansakoulu 67.1424°N, 25.7276°E Unari
Vaalajärven kansakoulu 67.4203°N, 26.2254°E Vaalajärvi
Vuojärven kansakoulu 67.085°N, 26.6161°E
Vuotson kansakoulu 68.1058°N, 27.1225°E Vuotso
Ylikitisen kansakoulu[2]
Sodankylän apukoulu
Kirkonkylän kansalaiskoulu (Sodankylä)
Unarin kansalaiskoulu Unari
Sodankylän kunnallinen keskikoulu

Tervola[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Isotervon kansakoulu
Kaisajoen kansakoulu
Kiviojan kansakoulu (Tervola)
Koivun kansakoulu Koivu
Korpelan kansakoulu (Tervola)
Kätkävaaran kansakoulu
Lapinniemen kansakoulu (Tervola)
Lehmikummun kansakoulu
Louen kansakoulu Loue
Mattisen kansakoulu
Paakkolan kansakoulu (Tervola) Paakkola
Pahtaojan kansakoulu
Peuran kansakoulu
Sihtunan kansakoulu
Suolijoen kansakoulu
Suukosken kansakoulu
Varejoen kansakoulu
Venekumotun kansakoulu
Virtain kansakoulu
Vähäjoen kansakoulu
Tervolan kansalaiskoulu

Tornio[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Putaan kansakoulu 65.8399°N, 24.1759°E
Röyttän kansakoulu 65.7661°N, 24.1601°E
Suensaaren kansakoulu 65.8494°N, 24.1424°E
Tornion kansakoulu (Tornio)selvennä

Utsjoki[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Karigasniemen kansakoulu 69.4237°N, 25.8239°E Karigasniemi
Kirkonkylän kansakoulu (Utsjoki) 69.895°N, 27.0129°E
Nuorgamin kansakoulu 70.0823°N, 27.8712°E Nuorgam
Outakosken kansakoulu 69.6086°N, 25.9781°E

Ylitornio[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansakoulu Koordinaatit Paikka
Aavasaksan kansakoulu
Alkkulan kansakoulu
Etelä-Portimon kansakoulu
Hoikkaniemen kansakoulu
Kainuunkylän kansakoulu Kainuunkylä
Kantomaan kansakoulu Kantomaanpää
Kapustan kansakoulu
Kaulirannan kansakoulu
Kirkonkylän kansakoulu (Ylitornio)
Kuivakankaan kansakoulu
Lohijärven kansakoulu
Mellakosken kansakoulu Mellakoski
Meltosjärven kansakoulu
Nuotiorannan kansakoulu
Pekanpään kansakoulu
Pessalompolon kansakoulu
Pohjois-Portimon kansakoulu
Raanujärven kansakoulu Raanujärvi
Ratasvuoman kansakoulu
Tengeliön kansakoulu Tengeliö
Törmäsjärven kansakoulu
Väystäjän kansakoulu
Ainiovaaran kansalaiskoulu
Meltosharjun kansalaiskoulu
Ylitornion kunnallinen keskikoulu

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Vanhat painetut kartat: Palvelun sisältö Maanmittauslaitos. Viitattu 10.4.2018.
  2. a b c Koulujen perustamisvuodet Sodankylässä Sodankylän historiaa vuosilta 1893–1967. Viitattu 5.3.2019.