Monster High

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Monster High on yhdysvaltalaisen Garrett Sanderin ja Kelly Rileyn luoma muotinukkesarja. Sarja julkistettiin virallisesti vuonna 2010, mutta tehtiin jo vuonna 2007. Hahmoja ovat inspiroineet hirviö- ja kauhuelokuvat, mikä erottaa ne muista muotinukeista. Nukkien luojia ovat inspiroineet muun muassa Dracula, muumio, ihmissusi, Medusa, zombie ja Frankensteinin hirviö.

Monster High -sarjaan kuuluu myös pehmoleluja, laukkuja, asusteita, vaatteita, elektroniikkaa ja erilaisia leluja. Suunnitteilla on myös 10 jaksoa sisältävä musikaali, jota on suunnittelemassa Universal Pictures.

Lisi Harrison (The Clique, Alphas) on kirjoittanut Monster High -kirjasarjan. Sarjan ensimmäinen romaani julkaistiin syksyllä 2010.

Kuvaus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nuket ovat 27,5 senttimetriä pitkiä. Vartalo on valmistettu ABS-muovista ja pää pehmeästä PVC-muovista. Nukkejen jalat on muotoiltu korkokenkien käyttöön sopivaan muotoon. Nukkjen ihonvärit vivahtavat useisiin eri väreihin, esimerkiksi siniseen, vihreään tai pinkkiin. Monster High-nukkejen kasvot ovat yksilöllisiä; jokaisella on omanlaisensa kasvot. Myös monet muut nukkien piirteet ovat yksilöllisiä. Nukeille on olemassa kaupasta ostettavia vaatesettejä ja muita tarvikkeita. Nukeilla on valmiiksi päällä omat asunsa, joita on monenlaisia. Nukeilla on melko luonnollisesti taipuvat nivelet, mitkä mahdollistavat nukkejen liikuttelemisen lukuisiin eri asentoihin. Nukkejen kädet voidaan irroittaa kyynär- ja rannenivelten kohdalta (CAM-nukeilta eli create a monster -nukeilla irtoavat kaikki osat.)

Nettisivu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Monster High’n kotisivut julkaistiin 5. maaliskuuta 2010. Nettisarjaa julkaistaan Monster High’n Youtube-kanavalla. Kotisivujen mainokset julkaistiin Yhdysvalloissa 5. elokuuta 2010 ja Suomessa kesällä 2011.

Monster High -musiikkivideon voi ladata iTunesista.

Kirjasarja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Monster High- kirjasarjan on kirjoittanut Lisi Harrison, joka tunnetaan myös suositusta Clique -kirjasarjasta. Mattel julkaisi ensimmäisen Monster High -romaanin 20. syyskuuta 2010. Suomeksi romaani on ilmestynyt vuonna 2011 Buster Nordicin kustantamana ja kääntäjänä toimi Sonja Lahdenranta. Kirjasarjan toisessa osassa "The Ghoul Next Door" on pääosassa muumion tytär Cleo De Nile. Kirja julkaistiin maaliskuussa. Suomeksi toinen osa, Salatut Elävät, ilmestyi helmikuussa 2012. Kolmas kirja, jonka päähenkilönä on on ihmissusi Clawdeen Wolf, julkaistiin 20. syyskuuta 2011 nimellä "Where There's a Wolf, There's a Way". Monster High-päiväkirja julkaistiin 30. lokakuuta 2011.

Henkilöt[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Päähenkilöt[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Frankie Stein - Frankie on Frankensteinin tytär. Hän on 15 päivää vanha. Hänen lemmikkieläimensä on erilaisista osista koottu koiraa muistuttava eläin nimeltä Watzit ja hänen lempiaineensa on historia. Frankien lempivärit ovat musta ja valkoinen. Hänen parhaimpina ystävinään tunnetaan Draculaura ja Clawdeen Wolf. Frankien englanninkielinen ääninäyttelijä on Kate Higgins.
 • Draculaura - Draculaura on Draculan tytär, mutta torahampaistaan huolimatta, hän ei juo eikä syö verta, koska on vegaani. Hän on 1600 vuotta. Hänen lemmikkilepakkonsa nimi on Count Fabulous. Lempiaine on luova kirjoittaminen, koska hän tykkää kirjoittaa tarinoita ystävistään, kuten parhaimmista kavereistaan Frankie Steinista ja Clawdeen Wolfista. Pinkki on hänen lempivärinsä. Draculauran englanninkielen ääninäyttelijä on Debi Derryberry.
 • Clawdeen Wolf - Clawdeen on 15-vuotias ihmissuden tytär. Clawdeenin lempiruoka on pihvi (raakana) ja lempiaine on taloustiede. Hänen lemmikkikissansa nimi on Crescent ja hänen lempivärinsä on kulta. Bestikset ovat Draculaura ja Frankie Stein, joille hän on hyvin uskollinen. Clawdeenillä on paljon koruja ja upeita vaatteita, ja hän pitää niitä päällään mielellään. Clawdeenin englanninkielen ääninäyttelijä on Salli Saffioti.
 • Lagoona Blue - Lagoona Blue on 15-vuotias merihirviön tytär. Hän on kaikkien kaveri. Hänen lempivärinsä on merensininen ja lempiaine meribiologia. Hänen lemmikkipiraijansa nimi on Neptuna. Englanninkielen ääninäyttelijä on Laura Bailey.
 • Cleo de Nile - Cleo de Nile on n. 5842-vuotias muumion tytär, joten hän on aito egyptiläinen prinsessa, joka tosin pelkää pimeää. Hänen lempivärinsä on kulta. Hänen poikaystävänsä nimi on Deuce ja hänen lemmikkikobransa nimi on Hisette. Cleolla on myös isosisko Nefera. Lempiaine on geometria. Cleon bestiksenä tunnetaan Ghoulia Yelps. Englanninkielen ääninäyttelijä on Salli Saffioti.
 • Ghoulia Yelps - Ghoulia on 16-vuotias zombien tytär. Hän pitää kaikista kouluaineista ja lukemisesta. Hän on viisain tyttö koko Monster High'ssa, mutta kuitenkin hyvin ujo. Hänen lemmikkipöllönsä nimi on Sir Hoots A Lot ja paras ystävänsä Cleo De Nile. Hän puhuu vain zombieta. Englanninkielen ääninäyttelijä on nettisarjan tuottaja Audu Paden.
 • Deuce Gorgon - Deuce on Medusan poika, hänkin 16-vuotias. Hänen tyttöystävänsä on Cleo. Deuce väittää vihaavansa kotitaloutta, mutta todellisuudessa pitää siitä. Hänen kaksihäntäisen lemmikkirottansa nimi on Perseus. Deuce tykkää skeittaamisesta ja on kiinnostunut ruoanlaitosta ja rakastaa urheilua. Englanninkielen ääninäyttelijä on Yuri Lowenthal.

Monster High oppilaat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Holt Hyde - Holt on Hra ja Rva Hyden poika. Hänen lempivärinsä on oranssi ja hänen lemmikkikameleonttinsa nimi on Crossfade. Holt Hyden ääninäyttelijänä toimii Cindy Robinson.
 • Jackson Jekyll - Jackson on ihminen ja Holt Hyden alter-ego. Hän on myös Heath Burnsin serkku. Hänen ääninäyttelijänsä on Cindy Robinson.
 • Heat Burns - Heat Burnsin ääninäyttelijänä toimi ensimmäisellä tuotantokaudella Yuri Lowenthal ja toisella tuotantokaudella Sam Clarke.
 • Clawd Wolf - Clawd on Clawdeenin isoveli ja seurustelee Draculauran kanssa. Hänen ääninäyttelijänsä oli ensimmäisellä tuotantokaudella Yuri Lowenthal ja toisella tuotantokaudella on Ogie Banks.
 • Nefera de Nile - Nefera on muumion tytär, joten pikkusiskonsa Cleon lailla hänkin on myös oikea prinsessa. Neferalla on lemmikkikuoriainen Azura. Hänen ääninäyttelijänsä on Wendee Lee.
 • Abbey Bominable - Abbey on lumihirviö jetin tytär. Abbeylla on lemmikkinä pieni mammutti, jonka nimi on Shiver.
 • Operetta - Operetta on Oopperan kummituksen (engl.the Phantom of the Opera) tytär. Operettan lemmikki on hämähäkki, Memphis "Daddy O" Longlegs.
 • Spectra Vondergeist - Spectra on haamun tytär. Hänen lemmikkinsä on haamufretti Rhuen. Hänen ääninäyttelijänsä on Erin Fitzgerald.
 • Venus McFlytrap - Venus on kasvihirviön tytär. Hänen lemmikkinsä on lihansyöjäkasvi. Venus rakastaa luonnonsuojelua.
 • Robecca Steam - Robecca on kyborgi, jonka mekaanisen lemmikkipingviinin nimi on Captain Penny. Robeccalla on todella huono ajantaju.
 • Rochelle Goyle - Rochelle on gargoilien tytär, ja hänen gargoilikotkansa nimi on Roux.
 • Howleen Wolf - Howleen on ihmissusi sekä Clawd ja Clawdeen Wolfin pikkusisko.
 • Catrine DeMew - ihmiskissa
 • Draculogan -Draculauran serkkupoika
 • Skelita Calaveras - värikäs luurankotyttö
 • Jinafire Long - kiinalainen lohikäärme
 • Toralei Stripe - ihmiskissa. Toralein parhaimmat ystävät ovat Meowlody ja Purrsephone. Lemmikki on sapelihammastiikeri nimeltään Sweet Fangs.
 • Meowlody ja Purrsephone - ihmiskissakaksoset. Toralein parhaat ystävät. Purrsephonella on mustat hiukset, joissa on valkoinen raita, Meowlodylla taas valkoiset hiukset mustalla raidalla.
 • Gillington Webber "Kidus" - makeanvedenhirviö, joka haluaisi seurustella Lagoona Bluen kanssa. Kiduksen vanhemmat eivät kuitenkaan anna siihen lupaa, sillä Lagoona on merihirviö.
 • Twyla - mörön tytär, jolla on lemmikkinä jänis nimeltä Dustin.
 • Gigi Grant - lampunhenki, joka voi toteuttaa 13 toivetta sille joka vapauttaa hänet lampusta. Gigin lemmikkiskorpionin nimi on Sultan Sting.
 • Catty Noir - yksi monsterimaailman kuuluisimmista pop-artisteista.

Nukkeja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nukkeversioita on muun muassa: Basic, eli siis tavalliset (Päiväkirja, seisontatuki ja lemmikki) Kaikki, paitsi Gil. (Kidus)

Volum 0.2, tai School's Out, eli siis koulu-pukuisia tyttöjä. Ei sisällä lemmikkiä. Nuket: Frankie Stein, Clawdeen Wolf, Draculaura, Cleo De Nile ja Lagoona Blue.

Dead Tired, siis nukkeja, mutta uni-asuisia. Isommassa paketissa voi tulla sänky. Nuket: Frankie Stein, Clawdeen Wolf, Draculaura, Lagoona Blue, Cleo De Nile, Abbey Bominable ja Ghoulia Yelps.Sänkyjä mukana: Frankie's Mirror Bed, Clawdeen's Room To Howl, Draculaura's coffin bed ja Lagoona's Hydration Station.

Skull Shores, perustuu Monster High elokuvaan Escape from Skull Shores. Sisältää ranta-asuihin pukeutuneet hahmot Draculaura, Lagoona Blue, Ghouliua Yelps, Gil ja mustavalkoinen Frankie Stein.

Dance Class, nukeilla on tanssiasut yllään. Sarjaan kuuluvat Howleen Wolf, Robecca Steam, Operetta ja Lagoona Blue.

Ghouls Rule, perustuu Monster High elokuvaan Ghouls Rule (suom. Monsterit määrää). Nukeilla on yllään halloweenasut, ja sarjaan kuuluvat Draculaura, Frankie Stein, Clawdeen Wolf, Cleo De Nile sekä exclusive Abbey Bominable. Nukkejen mukana tulee myös maski, sekä jokin pieni esine, kuten Draculauran Skulette-luuranko, ja Frankiella kattila täynnä vihreää keitosta.

Dot Dead Gorgeus, hahmot ovat pukeutuneet juhla-asuihin, ja jokaisen mukana tulee ICoffin (puhelin) sekä meikkejä. Sarjaan kuuluvat Spectra Vondergeist, Operetta, Lagoona Blue ja exclusive 3 pack, Draculaura, Ghoulia Yelps ja Abbey Bonimable. Scaris: City of Frights -nukeilla on muotiasut. Sarjaan kuuluu Lagoona Blue, Draculaura, Cleo de Nile, Ghoulia Yelps, Abbey Bominable sekä Clawdeen Wolf.


Scaris, hahmot lähtevät Scarisiin matkalle. Sarjaan kuuluu Deluxe - sarja jonka mukana tulee matkavihkoset ja upeat matkalaukut. Siihen kuuluvat Frankie Stein, Rochelle Goyle, Clawdeen Wolf, Skelita Calaveras, Jinafire sekä Catrine DeMew. Toisena on taas pikkupaketit, jonka mukana nukeille tulee kauniit kassit. Sarjaan kuuluu: Draculaura, Deuce Gorgon, Abbey Bominable sekä Ghoulia Yelps. On myös Toys R us exclusive, johon kuuluu yhteispaketissa olevat Cleo De Nile ja Lagoona Blue.

Exclusivet ovat nukkeja jotka ilmestyvät kerran vuodessa. 2011 nukke on Frankie Stein mustavalkoisena. 2012 nukke on Dead Fast Ghoulia. 2013 on Power Ghouls Wydowna Spider "Webarella". 2014 on Iris Clops ja Manny Taur.

Gloom Beach on ensimmäinen rantasarja, johon kuuluu: Draculaura, Cleo De Nile, Clawdeen Wolf, Jackson Jekyll ja Frankie Stein. Lisäksi on myös 5-pack, johon kuuluu Frankie Stein, Draculaura, Ghoulia Yelps, Clawdeen Wolf ja Cleo De Nile.

Dawn of the Dance on ensimmäinen diskosarja. Wave 1 kuuluu Frankie Stein, Cleo De Nile ja Clawdeen Wolf. Wave 2 kuuluu Cleo De Nile, Deuce Gorgon, Lagoona Blue sekä Ghoulia Yelps. Lisäksi on 3-pack, johon kuuluu Frankie, Clawdeen ja Draculaura.

Classroom ovat nukkeja, jotka ovat pukeutuneet koulun tunneille. Sarjaan kuuluu Frankie Stein, Lagoona Blue ja Ghoulia Yelps.

Ghouls Alive on nukkesarja jossa nuket heräävät eloon! Wave 1 kuuluu Spectra Vondergeist, jonka jalat hohtaa ja Spectrasta kuuluu ääniä. Clawdeen Wolf taas ulvoo, nostaa kädet ylös ja sulkee silmänsä. Frankie Steinin paitaan ja päähän ilmestyy luut, ja nukesta kuuluu säkenöintiä. Wave 2 kuuluu Toralei Stripe, joka raapaisee kädellä ja silmät vilkkuvat. Deuce Gorgon nostaa lasinsä ja tämän silmät vilkkuvat. Robecca Steam on harvinaisuus, ja sillä avautuu vartalon yläosa ja syädn tulee näkyviin. Nuken kengistä tulee "tulta".

Fearleading on niin sanottu 3-pack-sarja. Tämä on suomeksi kauhusakki ja he ovat kuin cheerleadeja. Wave 1 -pakkauksessa on Draculaura, Cleo De Nile ja Ghoulia Yelps. Wave 2 kuuluu Toralei Stripe, Meowlody ja Purrsephone.

Sweet 1600 on Draculauran syntymäpäiväsarja. Siihen kuuluu Clawd Wolf, Draculaura, Frankie Stein ja Clawdeen Wolf. C.a Cupidistakin on tehty Sweet 1600 versio.

CAM eli Create-a-monster. Voit tehdä oman hirviösi! Sarjaan kuuluu erilaisia hahmoja sekä lisäpakkauksia. On myös Design Lab ja Color me creepy.

Nettisarja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sarja kertoo teinimonstereista, jotka käyvät Monster High high schoolia. Monster High sarjan pilot New Ghoul at School nähtiin Yhdysvalloissa Nickelodeonilla 31. lokakuuta 2010, joka kestää noin 23 minuuttia. Jakso kertoo Frankie Steinin ensimmäisestä viikosta Monster High koulussa. Jaksossa kuullaan Allison Irahetan kaksi laulua "Scars" ja "Friday I'll Be Over U".

Monster High: Fright On sarjan uusi halloween-erikoisjakso, joka nähtiin 30. lokakuuta 2011 Nickelodeonilla.

Sarjan jokaisen ensimmäisen tuotantokauden jakso kestää noin kaksi minuuttia ja toisen tuotantokauden noin neljä minuuttia.

Ensimmäinen tuotantokausi (2010-2011)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Webisode # Jakson nimi Jakson nimi suomeksi Julkaistu Usa:ssa
1 Jaundice Brothers Negatiivit keskiviikko 5. toukokuuta 2010
Monsterimaista fanitusta! Frankie osallistuu radioaseman kisaan, jossa on mahdollisuus voittaa megasuosittu bändi esiintymään Monster High'n bileisiin.
2 Talon Show Clawdeen-show keskiviikko 12. toukokuuta 2010
Clawdeen muuttuu vahingossa ihmissudeksi pahimmoilleen kesken muotinäytöksen. Villiintyykö yleisökin?
3 Fear Squad Kauhistusjoukot keskiviikko 19. toukokuuta 2010
Frankie osoittaa yllättävää lahjakkuutta kauhusakkikarsinnoissa. Ihme kyllä, sakin johtaja Cleo ei ole niinkään ihastunut.
4 Substitute Creature Jäykkä sijaisopettaja maanantai 10. toukokuuta 2010
Sijaisopettaja käskee Deucen ottaa aurinkolasit pois tunnilla. Tuloksena on Monster High'n kankein oppitunti.
5 Party Planners Synttärisuunnitelmia keskiviikko 26. toukokuuta 2010
Sekä Draculaura että Frankie viettävät synttäreitään. He koettavat järjestää yllätysbileitä toisilleen ja yllättyvät lopulta molemmat.
6 Blue Lagoona Lagoonan lemmitty keskiviikko 2. kesäkuuta 2010
Miten noloa! Lagoona piirtää kirjaansa hempeän kuvan ihastuksestaan ja vahingossa hukkaa sen. Mutta kuka löytää kirjan ensimmäisenä?
7 Copy Canine Lunttaamalla läpi keskiviikko 9. kesäkuuta 2010
Clawdeeniin iskee paniikki, kun hän huomaa unohtaneensa päntätä kokeeseen. Aikooko hän selvitä tilanteesta lunttaamalla?
8 The Hot Boy Kuumottava kundi keskiviikko 16. kesäkuuta 2010
Draculaura on ihastunut koulun kuumimpaan kundiin. Cleo tekee hänelle pelottavan muodonmuutoksen. Pilaako se kaiken vai syttyykö romanssi liekkeihin?
9 Bad Scare Day Sähköistä vetovoimaa keskiviikko 23. kesäkuuta 2010
Frankie on epähuomiossa laittanut virtamutterinsa väärin päin, mistä seuraa sokkeja kaikille.
10 Photo Finish Valokuvauspäivä keskiviikko 30. kesäkuuta 2010
Kauhikset koettavat lintsata hikiurheilusta ollakseen edustavampia koulukuvausta varten, mutta suunnitelma ei mene ihan putkeen.
11 Cyrano De Ghoulia Ghoulian totuudet keskiviikko 7. heinäkuuta 2010
Ghoulia on kuolettavan ihastunut erääseen zombipoikaan. Osaavatko kauhikset auttaa tämän hurmaamisessa?
12 Bad Zituation Hirvittävä näppylä keskiviikko 14. heinäkuuta 2010
Koulun karkkiautomaatin sokrusilmillä on ikäviä sivuvaikutuksia. Katso, millainen näppyläepidemia riehuu Monster High'ssa!
13 Clawditions Karmiva koe-esiintyminen keskiviikko 21. heinäkuuta 2010
Cleo ja Clawdeen kilpailevat koulunäytelmän pääosasta. Taistelun tiimellyksessä esiin astuu yllättävä voittaja.
14 Freedom Fight Sammakoiden vapautusrintama keskiviikko 28. heinäkuuta 2010
Lagoona saa sätkyn hullun tieteen tunnilla. Hän ei kerta kaikkiaan voi leikellä sammakkoa! Frankie ojentaa auttavan kätensä, ja se saa kaikkien silmät pyörimään päässä.
15 Totally Busted Patsaasta pinteeseen torstai 5. elokuuta 2010
Frankie ja Cleo joutuvat liriin koulun omaisuuden tuhoamisesta. Katso, mitä tapahtuu, kun he joutuvat päättömän rehtori Vertalan pakeille.
16 Freakout Friday Pahan onnen päivä sunnuntai 31. lokakuuta 2010
Perjantai 13. päivä, joka on samalla lokakuun viimeinen päivä, on kaikkien aikojen pahin epäonnenpäivä! Kauhikset meinaavat pimahtaa. Onnistuuko Ghoulia lievittämään tuskaa vai lietsomaan paniikkia entisestään?
Erikoisjakso New Ghoul @ School Uusi tulokas sunnuntai 31. lokakuuta 2010
Uutena oppilaana on aika kuumottavaa. Katso, miten Frankie Steinin ensimmäinen viikko Monster High'ssa oikein sujuikaan!
17 Mad Science Fair Hullu tiedekilpailu maanantai 8. marraskuuta 2010
Cleo ottaa kunnian Ghoulian aikaansaannoksista tiedekilpailussa. Ghoulia taitaa kuitenkin olla se, joka viimeisenä nauraa.
18 Shock and Awesome Sähköistävä elokuva maanantai 15. marraskuuta 2010
Kauhikset järkyttyvät, kun käy ilmi, että Frankie ei ole koskaan nähnyt elokuvaa. Katsomiskokemuksesta tulee kuitenkin sähköistävämpi, kuin kukaan osasi arvatakaan.
19 The Good, the Bat, and the Fabulous Leikiten lepakoksi maanantai 22. marraskuuta 2010
Draculaura ei ole oppinut kaikkien vampyyrien perustemppua - lepakoksi muuttumista. Onneksi kummallinen kohtalon oikku tulee apuun!
20 Rumor Run Wild Huhumylly maanantai 29. marraskuuta 2010
Cleo kuulee sattumalta, että Clawdeen havittelee Monster High'n kauhukuningattaren kruunua. Sehän ei tietenkään sovi Cleolle! Ilmassa on sabotaasin käryä.
21 Fur Will Fly Kilpa kuunvalossa maanantai 6. joulukuuta 2010
Clawdeen haastaa Harri Poltteen juoksukilpailuun. Vauhdittaako täysikuu menoa vai aiheuttaako se hirviömäisiä ongelmia?
22 Horrorscope Houruskooppi tiistai 9. helmikuuta 2010
Draculauran houruskoopissa ennustetaan, että hän tapaa unelmiensa pojan – tänään! Voivatko kauhikset auttaa häntä löytämään täydellisen pojan ennen päivän päättymistä?
23 Idol Threat Patsaan kirous tiistai 16. helmikuuta 2010
Cleo leuhkii, että muinainen egyptiläinen patsas toteuttaa kaikki hänen toiveensa. Käyvätkö hänen villeimmätkin toiveensa toteen, vai meneekö kaikki lopulta mönkään?
24 Hatch Me If You Can Munattu kotitehtävä tiistai 23. helmikuuta 2010
Kauhikset saavat koulutehtäväksi hoivata ja hautoa kuoriutumattomia gargoilin munia. Murtuvatko kauhikset ja munat paineen alla?
25 Date of the Dead Elävien kuolleiden treffit keskiviikko 2. maaliskuuta 2011
Frankie lähtee Ghoulian henkiseksi tueksi, mutta joutuu itse tulenpalavien tunteiden kohteeksi. Onnistuuko Ghoulia viilentämään tunnelmaa ja hurmaamaan samalla Lorviksen?
26 A Scare of a Dare Totuus vai tehtävä torstai 24. maaliskuuta 2011
Frankie kihisee jännityksestä ennen ensimmäisiä horrosbileitään. Auttaakohan Cleon ehdottama leikki lieventämään Frankien jännitystä?
27 Parent-Creature Conference Tätini on toista maata perjantai 1. huhtikuuta 2011
Voi kirottua! Lagoonan opettaja keksii järjestää tapaamisen huoltajaotusten kanssa, mikä ei tiedä hyvää. Onnistuvatko kauhikset huijaamaan opettajaa "Täti Lätäkön" avulla?

Jakso "Uusi tulokas" on ensimmäisen tuotantokauden aikana julkaistu erikoisjakso, ei varsinainen nettijakso.

Toinen tuotantokausi (2011)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Webisode # Jakson nimi Jakson nimi suomeksi Julkaistu Usa:ssa
1 Scream Building Yllättävät liikkeet torstai 10. helmikuuta 2011
Kaikki kauhusakin jäsenet päättävät jättää joukkueen Cleon ankaran höykytyksen takia – kaikki paitsi Frankie. Onnistuvatko he kaksistaan luotsaamaan joukkueen Synkerannan kauhusakkileirille?
2 Why We Fright Muuttumaton Cleo torstai 17. helmikuuta 2011
Kun kauhusakin uusiksi jäseniksi ei ole tunkua, Frankie panee sähköisen persoonansa peliin värvätessään kokelaita. Onnistuuko yritys?
3 Fear-a-Mid Power Kannustamassa torstai 24. helmikuuta 2011
Cleo määrää kauhusakin esiintymään kaikkiin koulun tapahtumiin ennen tärkeää kisaa. Lisäksi yleisön joukossa on Synkerannan tuomari! Tuleeko esityksestä tyrmäävän upea vai totaalinen mahalasku?
4 Beast Friends Ystävinä torstai 3. maaliskuuta 2011
Rakkaus tekee kipeää, etenkin jos sen joutuu salaamaan bestiksiltään. Syntyykö Draculauran ihastuksesta Clawdiin kunnon monsteridraamaa?
5 Varsity Boos Henkien-nostatus keskiviikko 9. maaliskuuta 2011
Kauhusakki päättää laittaa kaiken peliin henkiennostatuksessa. Kipinöikö esitys vai iskeekö nolous?
6 Gloomsday Video Mörkötubeen torstai 17. maaliskuuta 2011
Kutsu Synkerannan leirille on evätty, ja Cleo friikkaa. Kauhisten täytyy vielä kerran yrittää parastaan!
7 Falling Spirits Kaikki keinot sallittuja torstai 24. maaliskuuta 2011
Kauhikset pettyvät, kun heidän videonsa saa vain kuusi katsojaa Mörkötubessa. Kuunteleeko kukaan Ghoulian nerokasta ideaa?
8 Fatal Error Mörkötube jumissa torstai 31. maaliskuuta 2011
Kauhisten haaveet Synkerannan leirille pääsystä vaikuttaisivat olevan murskana. Olisiko aika unohtaa koko juttu, vai onko vielä toivoa?
9 Screech to the Beach Suuntana Synkeranta torstai 7. huhtikuuta 2011
Laukut ovat pakattuina ja tunnelma katossa! Kun Synkerannan-bussi saapuu hakemaan, kauhikset lähtevät unelmiensa matkalle.
10 Witch Trials Vihamiehiä torstai 14. huhtikuuta 2011
Hurja-Murphy määrää Monster High'n kauhusakin ankeisiin askareisiin. Cleon mielestä siihen on syynsä, mutta kauhikset eivät oikein ole vakuuttuneita.
11 Don't Cheer the Reaper Uusi ohjelma keskiviikko 20. huhtikuuta 2011
Ghoulia kehittelee täydellisen ohjelman kaavan, mutta petolliset petturit koettavat pilata kaiken.
12 Road to Monster Mashionals Matkalla Hirviöhepuleihin keskiviikko 20. huhtikuuta 2011
Monster High'n sakki haluaa kauhiskepin, mutta valuuko voitto heidän hyppysistään, kun koreografia on joutunut kelmien käsiin?
13 Queen of the Scammed Huolikirjan päätoimittaja torstai 5. toukokuuta 2011
Cleo pelkää, ettei ole enää IN, joten hän kehittää suunnitelman noustakseen takaisin seurapiirien kuningattareksi.
14 Frightday the 13th Perjantai 13. päivä torstai 12. toukokuuta 2011
Cleo ja kumppanit kokevat kauhun hetkiä yöpyessään Monster High'n koulussa perjantaina 13. päivä.
15 HooDoo You Like? Draculauran poikakaveri torstai 19. toukokuuta 2011
Frankie kääntyy teinilehden puoleen poikkispulmassaan ja onnistuu luomaan melkoisen valheiden kudelman.
16 Fear Pressure Lihanpala torstai 26. toukokuuta 2011
Draculaura ja Clawd sopivat eroavaisuuksistaan huolimatta mainosti yhteen – kunnes Clawdeen lykkää lusikkansa soppaan.
17 Fear The Book Vaarallinen valokuva torstai 2. kesäkuuta 2011
Toralei juonii harmeja Monster High'n oppilaille. Hän muun muassa paljastaa Lagoonan ja Kiduksen seurustelun uudessa Huolikirjassa.
18 Desperate Hours Raivostuvat vanhemmat torstai 9. kesäkuuta 2011
Toralei paljastaa katalan juonensa. Onnistuvatko kauhikset välttämään hirveän tilanteen?
19 Miss Infearmation Kesäloma alkaa torstai 16. kesäkuuta 2011
Monster High'n käytävillä huhuillaan, kun Haamujuoruilija kutsuu kaikki Cleon bileisiin kuninkaallisen emännän tietämättä
20 Hyde and Shriek Kesäbileet torstai 23. kesäkuuta 2011
Holt Hyde nostattaa tunnelmaa Cleon bileissä mielettömillä biiteillään, kunnes kutsumaton vieras uhkaa pilata kaiken.
21 Daydream of the Dead Hartain haave torstai 14. heinäkuuta 2011
Ghoulia on jo kuopannut haaveensa Kuolomies-sarjiksen ensimmäisen numeron voittamisesta Kuolleiden messuilla, mutta sitten yllättävä supersankari pelastaa päivän.
22 Nefera Again Nefera kiristää torstai 18. elokuuta 2011
Kauhisten shoppailut menevät mönkään, kunnes he keksivät nerokkaan keinon Neferan nujertamiseksi.
23 Back-to-Ghoul Takaisin kouluun torstai 25. elokuuta 2011
Ensimmäinen koulupäivä on jäätävä kokemus etenkin Frankielle, joka joutuu napit vastakkain uuden oppilaan kanssa.
24 Abominable Impression Taika-rannekkeet torstai 1. syyskuuta 2011
Frankie ja Abbey joutuvat tutustumaan toisiinsa lähietäisyydeltä, kun väärinkäsitykset eivät ota selvitäkseen.
25 Frost Friends Jäinen ystävä torstai 8. syyskuuta 2011
Taikarannekkeen yhdistämät Frankie ja Abbey antavat kieroileville kisuille kylmää kyytiä.
26 Hyde Your Heart Salaperäinen Jackson torstai 15. syyskuuta 2011
Frankie antaa Jacksonille anteeksi Cleon bileissä tehdyt oharit, mutta ei vieläkään tiedä pojan kaksijakoisesta luonteesta.
27 Ghostly Gossip Juorujen jäljillä torstai 22. syyskuuta 2011
Frankie hajoaa saadessaan tietää huhusta, jonka mukaan hän deittailisi yhtä aikaa kahta kundia. Kauhikset virittävät ansan saadakseen Haamujuoruilijan kiinni.
28 Hiss-teria Pikkuisen paranoidia torstai 29. syyskuuta 2011
Cleo kokoaa itselleen tukijoukon, kun hän saa Deucen kiinni kummasta käytöksestä koulun katakombeissa.
29 Phantom of the Opry Operetan kuumotus torstai 6. lokakuuta 2011
Operettan yritys vokotella Deucea Cleon selän takana saa yllättävän käänteen. Frankien ja Hyden ystävyys sähköistyy.
30 The Bermuda Love Triangle Rakkauden kolmio torstai 13. lokakuuta 2011
Frankiella on monsterimurheita, joihin hän yrittää hakea apua kauhiksiltaan. Cleo saa Deucen kiinni Operettan kanssa.
31 Here Comes Treble Selvät sävelet torstai 20. lokakuuta 2011
Deuce soittaa Cleolle väsäämänsä biisin, ja Frankie kokee sähköisen yllätyksen.
32 Dueling Personality Kaksintaistelu yksin torstai 27. lokakuuta 2011
Frankie koettaa sovitella kahden täysin erilaisen kundin välejä.
33 Neferamore Neferan näännyttämät torstai 3. marraskuuta 2011
Neferan nyrpeä asenne uhkaa tuhota kauhusakin juuri ennen Hirviöhepuleita.
34 Rising From the Dead Ponnistus pohjalta torstai 10. marraskuuta 2011
Frankie kursii kasaan juonen, jonka avulla hän inspiroi Cleon ottamaan takaisin sen, mikä hänelle kuuluu.
35 Monster Mashionals Part 1 Hirviöhepulit, osa 1 torstai 17. marraskuuta 2011
Cleo ja kauhikset taistelevat Hirviöhepuleiden voitosta!
36 Monster Mashionals Part 2 Hirviöhepulit, osa 2 torstai 17. marraskuuta 2011
Cleon kauhusakki saa apua koko Monster High'n kalmokunnalta – ja hallitsee Hirviöhepuleita.

Julkaisemattomat jaksot toiselta tuotantokaudelta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Seuraavia jaksoja ei ole julkaistu suomeksi Internetissä.

Webisode # Jakson nimi Jakson nimi suomeksi Julkaistu Usa:ssa
35 Monster Mashionals Part 1 Hirviöhepulit, osa 1 torstai 17. marraskuuta 2011
Cleo ja kauhikset taistelevat Hirviöhepuleiden voitosta!

Kolmas tuotantokausi (2011-2013)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Webisode # Jakson nimi Jakson nimi suomeksi Julkaistu Usa:ssa
1 Dodgeskull Polttokallo torstai 8. joulukuuta 2011
Ghoulia ja Frankie keksivät keinon, jolla todistaa koko koululle, että zombit eivät pelkää koviakaan vastustajia.
2 Game of DeNile Päättymätön peli-ilta torstai 15. joulukuuta 2011
Kauhikset miettivät järkevintä siirtoa Cleon loputtomassa pelimaratonissa.
3 Uncommon Cold Hirviöflunssa torstai 5. tammikuuta 2012
Hirviömäinen flunssa-aalto uhkaa Monster High'n oppilaiden luokkaretkeä Monte Scarloon.
4 Ghosts with Dirty Faces Kovaksikeitetyt kalmot torstai 19. tammikuuta 2012
Spectra tekee salapoliisityötä puhdistaakseen Harrin maineen.
5 Hickmayleeun Cleon tyylikoulu torstai 2. helmikuuta 2012
Cleo sekoittaa Operettan pään käytösopeillaan, mutta pian kauhikset oppivat, että parhaan vaikutuksen tekee olemalla oma itsensä.
6 No Place Like Nome Hyytävä koti-ikävä torstai 16. helmikuuta 2012
Abbeyllä on mieli maassa, joten kauhikset koettavat saada tämän tuntemaan olonsa kotoisammaksi.
7 Sibling Rivalry Sisarkateutta torstai 1. maaliskuuta 2012
Clawd usuttaa torailevat siskonsa kilpailemaan keskenään saadakseen apua kotitöissä.
8 The Nine Lives of Toralei Toralein yhdeksän elämää torstai 15. maaliskuuta 2012
Spectra käyttää reportterintaitojaan selvittääkseen Toralein salaisuuden.
9 Unlife to Live Päivä epäkuolemastani torstai 29. maaliskuuta 2012
Ghoulialla on yllättävän iso rooli Monster High'n päivittäisen elämän pyörittämisessä.
10 Abyss Adventure Seikkailu syvyyksissä torstai 12. huhtikuuta 2012
Lagoona ja Frankie sukeltavat Monster High'n uima-altaan syvään päähän hakemaan Draculauran kadonnutta korua ja löytävät mitä moninaisimpia aarteita.
11 Unearthed Day Pelästyttäkää planeetta perjantai 20. huhtikuuta 2012
Frankie auttaa Venusta kehittämään sähäkän suunnitelman, jolla muut oppilaat saadaan innostumaan kierrätyksestä.
12 Creepfast Club Epäillyt torstai 26. huhtikuuta 2012
Herra Mätä määrää kauhikset jälki-istuntoon, vaikka heillä ei ole harmainta hajuakaan siitä, mitä kauheuksia ovat tehneet ansaitakseen rangaistuksen.
13 Home Ick Kotituhous torstai 10. toukokuuta 2012
Frankie panee taitonsa peliin ällistyttääkseen kotituhousopettaja Kindergrübberin.
14 HooDoo That VooDoo That You Do Jos voodoota uupuu… torstai 24. toukokuuta 2012
Toralei käyttää Hoodudea koston välikappaleena piinatakseen oppilaita, joten kauhisten on koetettava pysäyttää tämän kattistrofisen kauheat suunnitelmat.
15 I Know What You Did Last Fright Ykkösepäilty Holt torstai 7. kesäkuuta 2012
Jackson yrittää palauttaa mieleensä, mitä hurjaa hänelle – tai todennäköisemmin Holtille – tapahtui yön aikana
16 Honey, I Shrunk the Ghouls Kultsi, kutistin kauhikset torstai 21. kesäkuuta 2012
Kun Harri epähuomiossa kutistaa oppilaat hullun tieteen tunnilla opettajan poissa ollessa, luokalle tulee kiire kasvaa kokoa ennen kuin herra Hakku palaa.
17 HooDude Voodoo HooDuden voodoota torstai 5. heinäkuuta 2012
Hoodude seuraa kauhisten vanavedessä katakombeihin ja saa uuden yllättävän ystävän
18 Undo the Voodoo Jaettu tuska… torstai 12. heinäkuuta 2012
Scarah auttaa kauhiksia kohentamaan Hooduden itsetuntoa.
19 Night of a Thousand Dots Pilkkuja silmissä torstai 23. elokuuta 2012
Draculauralta menee niin pahasti fiilis, että hän aikoo jättää Cleon eeppiset bileet väliin – joten kauhisten on taas ojennettava auttavat kätensä.
20 Beast Ghoulfriend Kauhiksista parhain torstai 6. syyskuuta 2012
Huhun mukaan Frankie on voittanut keikkaliput itselleen ja bestikselleen, mutta kuka tuo onnekas monsteri mahtaakaan olla?
21 Aba-Kiss Me Deadly Vanhassa vaara pahempi torstai 20. syyskuuta 2012
Kun tekniikka pettää Monster High'ssa, Robecca todistaa, että vanhat konstit ovat parempia kuin pussillinen uusia.
22 Bean Scare Done That Kupponen kauhua torstai 4. lokakuuta 2012
Nefera yrittää sabotoida kauhusakin hyväntekeväisyystempauksen, mutta onneksi kauhiksilla on konstit estää eeppinen munaus.
23 A Perfect Match Toisilleen luodut torstai 18. lokakuuta 2012
Abbey kokeilee pikatreffejä ruokauhulassa ja löytää yllättävän kavaljeerin tansseihin.
24 Hiss-toria Hiss-toria torstai 1. marraskuuta 2012
Monster High'n historiakatsauksessa selviää, kuinka hirviöoppilaat oppivat arvostamaan erilaisuutta.
25 The Need for Speed Vauhtikuume torstai 15. marraskuuta 2012
Zombit raahautuvat apuun, kun eräs kiero kissaeläin kähveltää Ghoulian skootterin.
26 The Halls Have Eyes Käytävien kivikasvo torstai 29. marraskuuta 2012
Rochelle ottaa kouluvalvojan tehtävänsä vakavasti ja saa huomata pian joutuvansa paimentamaan häirikkökavereitaan.
27 Mauled Ostarin vangit torstai 13. joulukuuta 2012
Kauhiksille selviää, että ostarilla on muutakin kuin mielettömiä muotivaatteita.
28 Scare-Born Infection Pöpöjä ilmassa sunnuntai 23. joulukuuta 2012
Pöpöhysteria saa Monster High'n kalmokunnan elämän sekaisin, joten Frankien on pantava piste hölmöilylle.
29 Boo Year's Eve Uudenvuodenkammo tiistai 1. tammikuuta 2013
Uudenvuodenbileet ovat hyvässä vauhdissa, ja Monster High'n kalmokunta odottaa hirveän innoissaan tulevaa vuotta – kaikki paitsi yksi.
30 Franken-Styled Frankenstailaus perjantai 11. tammikuuta 2013
Kauhikset etsivät täydellistä koulukuvausasua kuin riivattuina.
31 Defending Your Lagoona Lagoonan ylistys torstai 24. tammikuuta 2013
Kidus pitää puolensa vanhempiaan vastaan ja paljastaa tunteensa erästä suolaveden asukkia kohtaan.
32 Freaky Fridate Tuomion tuplatreffit torstai 7. helmikuuta 2013
Kammottava kirous vaihtaa Cleon ja Ghoulian vartalot keskenään. Kuinkahan se vaikuttaa tuplatreffeihin Deucen ja Lorviksen kanssa?
33 The Ghoulest Season Kevättalven kauhistukset torstai 21. helmikuuta 2013
Abbey liputtaa talven puolesta, ja Cupid puolestaan rakastaa kevättä, mutta saako Frankie soviteltua eriäviä mielipiteitä, ettei ryhmätyö vaarannu?
34 Fright Dance Aavetanssi torstai 7. maaliskuuta 2013
InvisiBillyn avustuksella Rochelle todistaa, että kivipatsaatkin voivat liihotella tanssilattialla yllättävän kevyesti.
35 Scare - Itage Arvokkain muisto torstai 21. maaliskuuta 2013
Skelita kertoo suvussaan kulkevan arvoesineen tarinan.
36 Tough As Scales Tulinen taituri torstai 4. huhtikuuta 2013
Jinafire näyttää kundeille, että kaikkia ongelmia ei voi ratkaista voiman käytöllä.
37 Tree of Unlife Puiseva pulma sunnuntai 14. huhtikuuta 2013
Venus valjastaa koko Monster High'n kalmokunnan pelastamaan koulun vanhinta puuta.
38 No Ghouls Allowed Jätkien ilta torstai 2. toukokuuta 2013
Jätkien illasta ei tule aivan yhtä päräyttävää kuin kauhikset kuvittelevat.
39 I Scream You Scream Ajattelematonta kokkausta torstai 16. toukokuuta 2013
Cleo saa huomata, ettei telepatia toimi keittiöhommissa, kun hän värvää Scarah Screamsin auttamaan kotituhoustehtävässä.
40 Frankie's Joltin' Juice Frankien Virtamehu torstai 30. toukokuuta 2013
Frankie energisoi kalmokuntaa ponnekkailla pirtelöillään.
41 Tortoise and The Scare Zombin ja kissan kilpajuoksu torstai 13. kesäkuuta 2013
Ghoulia todistaa Toraleille, että älyllä pötkii pitkälle.
42 Fierce Crush Hirveän ihastunut torstai 27. kesäkuuta 2013
Yksipuolisen ihastuksen kourissa kärvistelevä Howleen saa huomata, että romanssit voivat olla raastavia.
43 Invasion of the Ghoul Snatchers Varastetut hirviöt torstai 11. heinäkuuta 2013
Kun Frankie ja Draculaura koettavat vakuuttaa muut oppilaat siitä, että avaruusoliot ovat valtaamassa Monster High'n, heitä ei usko kukaan. Mutta voisiko heidän väitteissään olla jotain perää?
44 Flowers for Slow Moe Neronleimaus torstai 25. heinäkuuta 2013
Lorvis nauttii taikajuomaa tullakseen fiksummaksi mutta saa pian huomata, että Ghoulian tunteita ei sanele järki vaan sydän.
45 Ready, Wheeling and Able Pysäyttämätön paahtaja torstai 8. elokuuta 2013
Kun uusi oppilas Rider rullaa pyörätuolillaan sisään Monster High'n ovista, kauhikset oppivat, ettei monsteria ole pyöriin katsominen.
46 Creature of the Year Vuoden kauhistaja torstai 22. elokuuta 2013
Vuoden kauhistajan valinta aiheuttaa rehtori Vertalalle päänvaivaa, kunnes kisaan tulee mukaan musta hevonen.
47 Party Undead Valloittajat videopelistä torstai 5. syyskuuta 2013
Harri on täysin vakuuttunut, että karmaisevat oliot aikovat vallata koulun perjantai 13. päivän bileissä.
48 Student Disembodied President Kalmokunnan puheenjohtaja torstai 19. syyskuuta 2013
Frankie pyrkii kalmokunnan puheenjohtajaksi puolustaakseen zombeja mutta joutuu huomaamaan, ettei välttämättä olekaan paras ehdokas.
49 Clawbacks Lavakammotuksia torstai 3. lokakuuta 2013
Cleo ja Toralei kilpailevat koulunäytelmän pääosasta ja päätyvät yllättävän pieniin rooleihin.
50 Field of Screams Pelätään kuin pellossa torstai 17. lokakuuta 2013
Toralei ja ihmiskissakaksoset uskovat voivansa päihittää muut Monster High'n oppilaat sokkelojuoksussa, mutta onko voittoon olemassa oikotietä?
51 Angry Ghouls Angry Ghouls torstai 31. lokakuuta 2013
Uusi kännykkäpeli saa Monster High'n oppilaat pauloihinsa – ja Robecca ja Ghoulia yhdistävät voimansa saadakseen monsterit laskemaan kauhunikaattorinsa edes hetkeksi.
52 The Stich-uation Hevosenleikkiä torstai 14. marraskuuta 2013
Operetta ja Toralei kilpailevat koulun uuden monsterin Archerin huomiosta. Mutta kumpi onkaan enemmän pojan tyyppiä?
53 Scarah-Voyant Mielitietty torstai 21. marraskuuta 2013
Scarah Screamsin ja InvisiBillyn yhteen järkkääminen vaatii muutakin kuin ajatustenlukutaitoa, mutta onneksi kauhikset ovat hyviä junailemaan asioita.
54 Inscare-itance Pahempi sinut periköön torstai 5. joulukuuta 2013
Cleo ja Nefera koettavat kilvan todistaa rakastavansa isomuumiotaan siskoaan enemmän saadakseen tämän arvokkaimman aarteen.
55 Playing the Boos Ikinuori kapinallinen tiistai 10. joulukuuta 2013
Monster High’n paha poika Johnny Spirit pääsee tuhansia vuosia kestäneestä jälki-istunnosta, ja Operettalla muuttuu pian ääni kellossa.

Julkaisemattomat jaksot kolmannelta tuotantokaudelta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Seuraavia jaksoja ei ole julkaistu suomeksi Internetissä, mutta ne löytyvät DVD:ltä Monster High - 13 toivetta (jaksot 56-58) sekä Monster High: Valot, kamera, kauhistus! (jaksot 59-61).

Webisode # Jakson nimi Jakson nimi suomeksi Julkaistu Usa:ssa
56 Department of Monster Vehicles Ajopelkohallintokeskus tiistai 8. lokakuuta 2013
57 Royal Pet Sitter Riehu, riehu lemmikkini tiistai 8. lokakuuta 2013
58 Cookie Creeper Keksikammotus tiistai 8. lokakuuta 2013
59 Monster-Morphoseas Tunteita ja tyrskyjä Ei julkaistu Usa:ssa
60 Games Ghouls Play Hiirenloukku Ei julkaistu Usa:ssa
61 Crime Scream Investigation Ruusujen sota Ei julkaistu Usa:ssa

Neljäs tuotantokausi (2013-2014)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Webisode # Jakson nimi Jakson nimi suomeksi Julkaistu Usa:ssa
1 Eye of the Boo-holder Kauheus katsojan silmässä perjantai 22. marraskuuta 2013
Kauhikset luovat jäätävän hienoja taideteoksia kilpailua varten.
2 Who's the Boo Girl? Näkymätön oppilas perjantai 29. marraskuuta 2013
Vietettyään vuosia viidakossa uusi kauhis Jane Boolittle kokee kulttuurisokin saapuessaan Monster High'hin – ja pötkii suoraa päätä katakombeihin, joista on hyvä tarkkailla koulun kalmokuntaa turvallisen etäisyyden päästä.
3 Boo Ghoul at School Tarkkaileva tulokas perjantai 6. joulukuuta 2013
Monster High'n oppilaiden lemmikit tekevät tuttavuutta Jane Boolittlen kanssa ja auttavat tätä voittamaan ujoutensa, jotta tämä voisi tutustua Monster High'n oppilaisiin – omassa tahdissaan.
4 Creature Creepers Adventures, Part 1 Hirviöeläintarinoita, osa 1 perjantai 13. joulukuuta 2013
Monster High'n kauhisten lemmikit auttavat Draculauraa välttämään kammottavan kännykkämokan.
5 Scream Spirit Joukkueen henki perjantai 3. tammikuuta 2014
Kun kauhistusjoukko ei kykene esiintymään, Frankie Stein värvää Venus McFlytrapin, Spectra Vondergeistin ja Slow-Moe Mortavitchin mukaansa kohottamaan koulun henkeä outoja ominaisuuksiaan apuna käyttäen.
6 Scareful what you wish for Toiveuusinta perjantai 10. tammikuuta 2014
Kun Toralei pyytää Gigi Grantilta yhden toivomuksen liikaa, hän saa huomata, että toivomuksilla voi olla ikäviä seuraamuksia.
7 Monsters of Music Musiikin monsterit torstai 23. tammikuuta 2014
Kurkista kulissien taakse ja tutustu monsteripoptähti Catty Noirin elämään ja uraan.
8 Tales from the Script Kauheita tarinoita torstai 6. helmikuuta 2014
Howleen Wolfin mielestä hänen siskonsa Clawdia Wolfin seikkailutarinat ovat tyrmäävän hyviä – olivatpa ne totta tai överisti liioiteltuja taruja.
9 Boogey Mansion Karmiva kartano torstai 13. helmikuuta 2014
Twylan kotona vieraileva Cleo päästää Mörön varjopainajaiset vapaalle jalalle mysteerilaatikosta. Nyt kauhisten on keksittävä keino, millä kammottavat karkulaiset saadaan takaisin laatikkoon.
10 Boolittle Too Late Tarkkaavainen tuttavuus torstai 20. helmikuuta 2014
Jane Boolittle uskaltautuu vihdoinkin ulos katakombeista Monster High'n käytäville – tietenkin lemmikkien avustuksella.
11 Jungle Boo-gie Viidakon rytmejä maanantai 10. maaliskuuta 2014
Jane Boolittle soveltaa viidakon lakeja Monster High'hin voittaakseen ujoutensa ja osallistuu ekoihin koulubileisiin.
12 Just Ghost to Show Ya Vuosisadan bileet maanantai 24. maaliskuuta 2014
Honey Swamp onnistuu kuvaamaan aavemaista matskua dokumenttiinsa, kun kauhikset eksyvät vahingossa New Goreleansin soilla.
13 Master of Hiss-guise Mestarillinen maskeeraaja maanantai 14. huhtikuuta 2014
Kun Elissabat naamioituu tuiki tavalliseksi Monster High'n oppilaaksi saadakseen tehdä rauhassa tutkimustyötä uutta rooliaan varten, asia ei pysy kauan salassa. Kuka ei saa pidettyä kieltään kurissa?
14 Zombie Shake - sunnuntai 4. toukokuuta 2014
-
15 Just One of the Ghouls Niin kuin kaikki muut sunnuntai 11. toukokuuta 2014
Catty Noir haluaa olla tavallinen oppilas faniensa tavoin, mutta Monster High'n kalmokunnalla on vaikeuksia suhtautua käytävillä hengailevaan poptähteen.
16 In Plain Fright Katoamistemppu sunnuntai 18. toukokuuta 2014
Catty Noir haluaa sulautua Monster High'hin ja olla tavallinen kauhis, joten hän liittyy Twylan ja Invisi Billyn kanssa katoamiskerhoon.
17 Join the Scream Hengessä mukana sunnuntai 25. toukokuuta 2014
Torelei liittyy Monster High'n urheilujoukkueisiin ja osoittautuu armottomaksi kilpailijaksi.
18 Monster High Orientation Tämä on Monster High torstai 26. kesäkuuta 2014
Tervetuloa ensimmäiseen koulupäivään Monster High'ssa. Tule uuden kauhiksen Catrine DeMew'n kanssa karmean ihanaan orientaatioon.
19 Creature Creepers Adventures, Part 2 Hirviöeläintarinoita, osa 2 torstai 26. kesäkuuta 2014
Monster High'n lemmikkiotukset yrittävät löytää Ghoulian kauhean arvokkaan Kuolomies-kolikon, ennen kuin Ghoulia edes huomaa kadottaneensa sen.
20 Creepateria Uusia makuelämyksiä torstai 26. kesäkuuta 2014
Kauhikset kampanjoivat ruokauhulan lounasuudistuksen puolesta ja saavat huikean uuden lounasterassin.
21 I Only Have Eye for You Värisilmää keskiviikko 23. heinäkuuta 2014
Draculaura kehittää huikean suunnitelman yrittäessään järkätä Irisiä ja Manny Tauria yhteen.
22 So You Think You Can Date Seurustelun salat keskiviikko 23. heinäkuuta 2014
Kauhikset jelppivät Manny Tauria järjestämään Irisille kuolettavan ihanat treffit katakombeissa.
23 Inner Monster 1.0 MiniHirviö 1.0 perjantai 5. syyskuuta 2014
Ghoulia luo pelottavan hienon sovelluksen, joka osaa tulkita koulun kalmokunnan tunteita ja mietteitä.
24 Inner Monster 2.0 MiniHirviö 2.0 perjantai 5. syyskuuta 2014
Iris turvautuu MiniHirviö-sovelluksen apuun yrittäessään ottaa selkoa Manny Taurista.
25 Graveball Grates Hautapallokentän ori torstai 25. syyskuuta 2014
Ikuinen penkinlämmittäjä Neighthan Rot pääsee tärkeässä pelissä kentälle auttamaan Monster High'ta voittoon.
26 Happy Howlidays Tuplasti aihetta juhlaan torstai 25. syyskuuta 2014
Lagoona ja Spectra tutustuttavat Sirena Von Boon kahteen uuteen juhlapäivään: uudenvuoksenaattoon ja kaapujaisiin.
27 Creature Creeper Adventures - Part 3 Hirviöeläintarinoita, osa 3 torstai 23. lokakuuta 2014
Monster High'n lemmikkiotukset jakavat asumuksensa uusien lemmikkiystäviensä Dustinin, Chewlianin, Cushionin ja Sweet Fangsin kanssa.
28 Boys Fright Out Tahtojen taistelu torstai 23. lokakuuta 2014
Kun kauhukundit nörttiytyvät, Deuce ja Gil heittäytyvät eeppiseen lautapelitaistoon.
29 Draculocker Hirviöhamstraaja torstai 20. marraskuuta 2014
Draculaura pimahtaa kirjakaappinsa ahtauden takia, joten kauhikset päättävät järjestää hänelle uuden kaapin.

Julkaisemattomat jaksot neljänneltä tuotantokaudelta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Seuraavia jaksoja ei ole julkaistu suomeksi Internetissä.

Webisode # Jakson nimi Jakson nimi suomeksi Julkaistu Usa:ssa
14 Zombie Shake - sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Viides tuotantokausi (2014-)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Webisode # Jakson nimi Jakson nimi suomeksi Julkaistu Usa:ssa
1 Casta Vote Castan äänestys torstai 2. lokakuuta 2014
Monster High'n kalmokunta äänestää kuin viimeistä päivää saadakseen popidolinsa Casta and the Spellsin pitämään halloween-konserttinsa omassa koulussaan.
2 I Casta Spell On You Lumoava laulu torstai 9. lokakuuta 2014
Toralein onnistunut harhautus saa Castan unohtamaan ramppikuumeensa Monster High'n halloween-konsertissa.
3 Sayonara Draculaura Sayonara Draculaura torstai 8. tammikuuta 2015
Draculaura ihastuu modernin suurkaupungin vilinään, mielettömään muotimaailmaan ja zenmäisen seesteisiin puutarhoihin ja päättää lähteä kauhukaudeksi Japanin Shibooyaan.
4 Lochness Lorna Loch Nessin Lorna torstai 15. tammikuuta 2015
Monsterivaihto-oppilas Lorna McNessie ei voi vastustaa kiusausta tunkea toisten valokuviin, niin kotona Rotlannissa kuin Monster High'ssakaan.
5 Meet You in Monster Picchu Terveisiä Monster Picchusta torstai 22. tammikuuta 2015
Ennen vaihto-oppilaaksi lähtöä Monster High'hin Marisol Coxi esittelee kotikylänsä päräyttävimpiä nähtävyyksiä serkulleen Abbey Bominablelle.
6 Looks Gil-ty Suomukyljet syynissä torstai 29. tammikuuta 2015
Lagoona valmistautuu viettämään kauhukauden vaihdossa Madreadissa, mutta lähtöinnostusta vesittää epäilys siitä, että Kidus olisi iskenyt silmänsä makean veden tyttöön.
7 The Agony of D’Feet Jalalla koreasti torstai 5. helmikuuta 2015
Ennen Marisol Coxi häpesi kauheasti jalkojensa kokoa, mutta nyt hän rohkaisee kauhiksia olemaan ylpeitä omista oudoista ominaisuuksistaan.
8 Gloom and Bloom, Part 1 Kevätkammotanssit, osa 1 perjantai 27. maaliskuuta 2015
Kauhikset - ja Kidus - päättävät piristää Lorna McNessieä, jonka poikakaveri jätti kännykän välityksellä.
9 Gloom and Bloom, Part 2 Kevätkammotanssit, osa 2 perjantai 3. huhtikuuta 2015
Lagoona palaa Madreadista ja näkee Kiduksen ja Lornan yhdessä Kevätkammotansseissa. Samaisissa pippaloissa raatokukka kukkii ja paljastaa Cleo de Nilen kauan kadoksissa olleen vihollisen Amanita Nightshaden.
10 Bad Tomb-mates Kelvoton kryptatoveri perjantai 10. huhtikuuta 2015
Amanita Nightshaden yhteisestä menneisyydestä Cleo de Nilen kanssa paljastuu friikkejä faktoja.

Televisiossa näytetyt special jaksot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Special # Jakson nimi englanniksi Jakson nimi suomeksi Esitetty Usa:ssa Esitetty Suomessa
1 New Ghoul @ School Uusi tulokas 31. lokakuuta 2010 3. joulukuuta 2011
2 Fright On! Vampyyrit vastaan ihmissudet 30. lokakuuta 2011 26. joulukuuta 2011
3 Why Do Ghouls Fall In Love? Yliluonnollinen ystävänpäivä 12. helmikuuta 2012 -
4 Escape From Skull Shores Pako kallosaarelta 13. huhtikuuta 2012 -
5 Friday Night Frights Perjanti-illan kauhua 13. heinäkuuta 2012 -
6 Ghouls Rule! Monsterit määrää 12. lokakuuta 2012 -

Suomessa julkaistut DVD-levyt[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Julkaisupäivä Suomessa
Monster High: Monsterit määrää 24. lokakuuta 2012
Monster High Tupla: Perjantai-illan kauhua & Yliluonnollinen ystävänpäivä 24. huhtikuuta 2013
Monster High: Scaris - Kauhujen kaupunki 10. heinäkuuta 2013
Monster High: 13 Toivetta * 23. lokakuuta 2013
Monster High: Valot, kamera, kauhistus! * 2. huhtikuuta 2014
Monster High Sähäkkä tuplajulkaisu: Vampyyrit vastaan ihmissudet & Pako kallosaarelta * 23. heinäkuuta 2014
Monster High: Kaksin aina kauheampi ** 15. syyskuuta 2014
Monster High Monster Box: Monsterit määrää & 13 Toivetta & Valot, kamera, kauhistus! 15. lokakuuta 2014
Monster High: Vain kummituksille ** 30. maaliskuuta 2015

* Saatavilla myös Blu-ray
** Saatavilla myös Blu-ray ja Digitaalinen HD

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]