Luettelo Salon kylistä

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Luettelo Salon kylistä on lista Salon seudun kuntaliitoksen 2009 jälkeen Saloon kuuluvista kylistä. Luettelossa on alussa rivejä joissa lukee "yleiset alueet". Esim Iilikenmäen yleiset alueet 734-303-*-* tarkoittaa rakennuskaavan ja ohjeellisen tonttijaon sisältävän asemakaavan mitattuja yleisiä alueita, jotka voivat olla rakennuskaavateitä, toreja, puistoja tms. Esim alue 734-303-9901-1 joka sisältää suunnilleen kaikki Iilikenmäen kadut. Yleiset alueet on samanlaisia kiinteistöjä kuin muutkin, ne voivat olla yhdessä tai useassa palstassa. Yleisestä alueesta on yleensä olemassa kartta suurin osa yleisistä alueista löytyy kiinteistörekisterikartalta [1]

Kuntaliitoksen yhteydessä monen kylän nimi muutettiin päällekkäisyyksien vuoksi.[2]

  1. Halikon keskustan yleiset alueet
  2. Halikon aseman yleiset alueet
  3. Iilikenmäen yleiset alueet
  4. Märynummen yleiset alueet
  5. Vaskion yleiset alueet
  6. Vartsalan yleiset alueet
  7. Perniön keskustan yleiset alueet
  8. Perniön aseman yleiset alueet
  9. Teijon yleiset alueet
  10. Mathildedalin yleiset alueet
  11. Muurlan keskustan yleiset alueet
  12. Perttelin yleiset alueet
  13. Kuusjoen yleiset alueet
  14. Kiikalan yleiset alueet
  15. Suomusjärven yleiset alueet
  16. Toijan yleiset alueet
  17. Särkisalon yleiset alueet
  18. Aninen
  19. Uskelan Anjala
  20. Breidilä
  21. Hakastaro
  22. Hankala
  23. Haukkala
  24. Uskelan Hämeenkylä
  25. Hämmäinen
  26. Uskelan Isokylä
  27. Joensuu
  28. Karjaskylä
  29. Kaukvuori
  30. Kavila
  31. Uskelan Kirjola
  32. Kokkola
  33. Kurjenpahna
  34. Kärkkä
  35. Kärävuori
  36. Loppi
  37. Metsäjaanu
  38. Moisio
  39. Mäenala
  40. Mököinen
  41. Närvelä
  42. Pahkavuori
  43. Paijula
  44. Uskelan Pappila
  45. Pappinen
  46. Pettilä
  47. Pukkilan kartano
  48. Putola
  49. Rauvola
  50. Salo
  51. Toijala
  52. Tottola
  53. Ulli
  54. Veitakkala
  55. Villilä
  56. Viurila
  57. Yttelä
  58. Alahäävälä
  59. Ammakko
  60. Angela
  61. Angelniemen Isokylä
  62. Angelniemen Lehtiniittu
  63. Angelniemen Marttila
  64. Angelniemen Torkkila
  65. Angelniemi
  66. Antola
  67. Asila
  68. Böylä
  69. Esselpää
  70. Hajala
  71. Halikon Ahtiala
  72. Halikon Kirjola
  73. Halikon Meisala
  74. Halikon Pappila
  75. Halikon Villikkala
  76. Hevonpää
  77. Hirvikallio
  78. Hulvela
  79. Hyyperä
  80. Häntälä
  81. Ikelä
  82. Immala
  83. Jaakola
  84. Juva
  85. Kaksunge
  86. Kalainen
  87. Kalkkila
  88. Kallmusnäs
  89. Kanamäki
  90. Kaninkola
  91. Kankari
  92. Kannisto
  93. Karvala
  94. Karviainen
  95. Kavantola
  96. Ketola
  97. Kierlä
  98. Kihinen
  99. Kinnarpyöli
  100. Konkola
  101. Korvenpää
  102. Kultola
  103. Kuumala
  104. Kytö
  105. Laitola
  106. Latala
  107. Lempilä
  108. Lokkila
  109. Melkola
  110. Meri-Seppälä
  111. Metsäkonkola
  112. Montola
  113. Mustamäki
  114. Mustinen
  115. Myllyperä
  116. Märy
  117. Mätikkö
  118. Naapala
  119. Nikkilä
  120. Noukkila
  121. Nummi
  122. Nurkkilanböle
  123. Paatelmaa
  124. Paavola
  125. Pailinna
  126. Paimion Meisala
  127. Paimoinen
  128. Peksala
  129. Perälä
  130. Pihkavuori
  131. Piintilä
  132. Pitkänoja
  133. Puotila
  134. Päärnäspää
  135. Riikola
  136. Rikala
  137. Ruska
  138. Ruuhikoski
  139. Saarimäki
  140. Saha
  141. Sauvonkylä
  142. Seppälä
  143. Silvola
  144. Suppala
  145. Talola
  146. Tammenpää
  147. Tavola
  148. Toivila
  149. Toppjoki
  150. Tuiskula
  151. Tunila
  152. Turila
  153. Valttila
  154. Vartsala
  155. Vartsalan Laiterla
  156. Vaskion Kuttila
  157. Vaskion Lempilä
  158. Vaskion Ruotsala
  159. Viala
  160. Viikerlä
  161. Voitilanpyöli
  162. Vuorentaka
  163. Vässilä
  164. Ylihäävälä
  165. Yöntilä
  166. Aaljoki
  167. Aimontappo
  168. Aitlahti
  169. Alaspää
  170. Alimälkkilä
  171. Asteljoki
  172. Bondtyko
  173. Eikkula
  174. Ervasto
  175. Ervelä
  176. Foula
  177. Germundsvedja
  178. Haarla
  179. Haaroinen
  180. Heikkilä
  181. Hinkkala
  182. Hirvilahti
  183. Huhti
  184. Iso Pakapyöli
  185. Isokuusto
  186. Kakola
  187. Kaukonpyöli
  188. Kestrikki
  189. Kieronperä
  190. Kirakka
  191. Kirjakkala
  192. Kivelä
  193. Knaapila
  194. Koivisto
  195. Kokkila
  196. Kollarla
  197. Kontola
  198. Korttila
  199. Kovamäki
  200. Krootila
  201. Kuhminen
  202. Kumjonpää
  203. Kuusto
  204. Kyynämäki
  205. Kyynärä
  206. Lanviiki
  207. Lapparla
  208. Lappi
  209. Lassinpyöli
  210. Latokartano
  211. Laukka
  212. Leipyöli
  213. Lemunkartano
  214. Liiri
  215. Lintilä
  216. Lupaja
  217. Makarla
  218. Merihuhti
  219. Metsäkylä
  220. Metsänoja
  221. Mussaari
  222. Mutainen
  223. Mäkisauru
  224. Mälkilä
  225. Nokoinen
  226. Nurkkila
  227. Osala
  228. Paarskylä
  229. Penttilä
  230. Perniön Anjala
  231. Perniön Arpalahti
  232. Perniön Hämeenkylä
  233. Perniön Koski
  234. Perniön Laiterla
  235. Perniön Lehtiniittu
  236. Perniön Pappila
  237. Perniön Saari
  238. Perniön Torkkila
  239. Pettälä
  240. Pohjakylä
  241. Pohjankartano
  242. Preiti
  243. Provani
  244. Puontila
  245. Puopyöli
  246. Pyhäjoki
  247. Päärinen
  248. Skoila
  249. Sormijärvi
  250. Soukka
  251. Strömma
  252. Suksenböle
  253. Suomenkylä
  254. Suomenniitty
  255. Sydänsauru
  256. Talonpoikaisteijo
  257. Teijo
  258. Tilkkala
  259. Träskböle
  260. Tuohittu
  261. Verkangas
  262. Vihiniemi
  263. Viipurinkartano
  264. Vähä Pakapyöli
  265. Vähäkuusto
  266. Vähälappi
  267. Vähäpyöli
  268. Väärlä
  269. Yliskylä
  270. Ylönkylä
  271. Öyrilä
  272. Hakola
  273. Harjula
  274. Iloniemi
  275. Järvi
  276. Kaivonpyöli
  277. Kaukelmaa
  278. Kistola
  279. Muurla
  280. Muurlan Kaukola
  281. Muurlan Koski
  282. Muurlan Ruotsala
  283. Pullola
  284. Pyöli
  285. Ranta
  286. Suoloppi
  287. Vähäpullola
  288. Äijälä
  289. Haali
  290. Hähkänä
  291. Inkeri
  292. Isohiisi
  293. Kaivola
  294. Nokkahiisi
  295. Patala
  296. Perttelin Kajala
  297. Perttelin Kaukola
  298. Pitkäkoski
  299. Pöytiö
  300. Romsila
  301. Tattula
  302. Toramäki
  303. Valkjärvi
  304. Vihmalo
  305. Vinttilä
  306. Vähähiisi
  307. Hämäläinen
  308. Impola
  309. Kanunki
  310. Kuusjoen Kuttila
  311. Kuusjoen Pappila
  312. Kuusjoenperä
  313. Kuusjoki
  314. Liiporla
  315. Raatala
  316. Tiskarla
  317. Hirvelä
  318. Hitola
  319. Johannislund
  320. Kesälä
  321. Kiikala
  322. Kiikalan Pappila
  323. Kiikalan Saari
  324. Komisuo
  325. Kruusila
  326. Kärkelä
  327. Lasikylä
  328. Lautela (Someron Lautelan kylän vanhoja eksklaaveja)
  329. Peltola
  330. Pirilä
  331. Rasvala
  332. Rekijoki
  333. Revä
  334. Satakoski
  335. Seräjärvi
  336. Silva
  337. Vanhakylä
  338. Yltäkylä
  339. Hinttala
  340. Häntelä
  341. Härmälänböle
  342. Kettula
  343. Kitula
  344. Koorla
  345. Lahnajärvi
  346. Laidike
  347. Laperla
  348. Lemula
  349. Leppäkorpi ((Nummen Leppäkorven kylän vanhoja eksklaaveja)
  350. Rautsuo
  351. Sallittu
  352. Salmi
  353. Suomusjärven Ahtiala
  354. Suomusjärven Arpalahti
  355. Suomusjärvi
  356. Taipale
  357. Vareksenböle
  358. Aijala
  359. Antskog
  360. Bergvik
  361. Haapaniemi
  362. Hongisto
  363. Honkapyöli
  364. Jyly
  365. Kaukuri
  366. Kavasto
  367. Kiskon Kajala
  368. Kiskon Kirkonkylä
  369. Kiskon Marttila
  370. Kiskon Pappila
  371. Kiskon Vilikkala
  372. Kurkela
  373. Lappinen
  374. Leilä
  375. Liponböle
  376. Liuhto
  377. Metola
  378. Orijärvi
  379. Paikkarböle
  380. Sammalo
  381. Sillanpää
  382. Sorttila
  383. Svartelanböle
  384. Tieksmäki
  385. Toija
  386. Viiari
  387. Ylätkylä
  388. Aisböle
  389. Bastböle
  390. Domarby
  391. Falkberg
  392. Finby
  393. Finnarf
  394. Förby
  395. Gråböle
  396. Hakkala
  397. Heikberg
  398. Hästö
  399. Kaukosalo
  400. Kota
  401. Mondola
  402. Murom
  403. Niksår
  404. Norrby
  405. Pensala näs
  406. Pettu
  407. Seppämäki
  408. Siksalo
  409. Stensnäs
  410. Suutarkylä
  411. Söderby
  412. Tessvärr
  413. Verkstrand


Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Salon Kaupungin karttatoimiston toimittama lista Salon kylistä
  1. Salon kaupunginkiinteistö-osastolta saatu tieto
  2. Kylien nimien muuttaminen Viitattu 30.1.2009.