Luettelo suomenkielisistä mangasarjoista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Suomeksi ilmestyneet mangasarjat.

 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö 


!–9[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
.hack – Taru iltahämärän rannerenkaasta .hack//黄昏の腕輪伝説 Tatsuya Hamazaki Sangatsu Manga (2007-2008)

A[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
Ai Ga Nakucha Ne! Meikkikeiju アイがなくちゃね! Haruka Fukushima Egmont Kustannus (2009)
Akira アキラ Katsuhiro Ōtomo Like (1996–2006)
Alice 19th ありす19th Yū Watase Egmont Kustannus (2009–2010)
Astro Boy 鉄腕アトム Akira Himekawa, alkuteos Osamu Tezuka Sangatsu Manga (2007)
Azumanga Daioh あずまんが大王 Kiyohiko Azuma Punainen Jättiläinen (2007–2008)

B[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
Beyblade ベイブレード Takao Aoki Egmont Kustannus (2005–2006)
Black Lagoon ブラック・ラグーン Rei Hiroe Punainen Jättiläinen (2009–)
Bleach ブリーチ Tite Kubo Sangatsu Manga (2009–)
Butterfly バタフライ Yu Aikawa Pauna Media Group (2009–)

C[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
Cherry Juice チェリージュース Haruka Fukushima Egmont Kustannus (2008)

D[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
Death Note デスノート Tsugumi Ōba, Takeshi Obata Egmont Kustannus (2008–2009)
Doors of Chaos グレンツェン・テューア Ryōko Mitsuki Pauna Media Group (2009)
Dragon Ball ドラゴンボール Akira Toriyama Sangatsu Manga (2003-2007)
Dragon Ball Z ドラゴンボールZ Akira Toriyama Sangatsu Manga (2010-2011)
Dream Kiss 夢chu↑ Kazumi Ōya Sangatsu Manga (2007)

E[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
Emma エマ Kaoru Mori Sangatsu Manga (2006-2010)

F[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
Fruits Basket フルーツバスケット Natsuki Takaya Sangatsu Manga (2008–2010)
Fullmetal Alchemist 鋼の練金術師 Hiromu Arakawa Sangatsu Manga (2007–2011)
Full Moon wo Sagashite フルムーンを探して Arina Tanemura Egmont Kustannus (2007-2008)
Fushigi Yuugi ふしぎ遊戯 Yū Watase Egmont Kustannus (2007-2008)

G[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
Ghost! ゴースト! Shuri Shiozu Sangatsu Manga (2010)
Gravitation グラビテーション Maki Murakami Pauna Media Group (2009-)
Gunnm 銃夢 Yukito Kishiro Punainen Jättiläinen (2006-2007)

H[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
Hellsing ヘルシング Kōta Hirano Egmont Kustannus (2008-2010)
Hiroshiman poika はだしのゲン Keiji Nakazawa Jalava (1985, 2006)
Hirviöprinsessa Hime 怪物王女 Yasunori Mitsunaga Egmont Kustannus (2008–2011)
Hopeanuoli 銀牙〜流れ星銀〜 Yoshihiro Takahashi Punainen Jättiläinen (2010-2011)
Horoskooppimysteerit 十二宮でつかまえて Natsumi Andō Sangatsu Manga (2007-2008)

I[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
Inuyasha 犬夜叉 Rumiko Takahashi Egmont Kustannus (2005–2010)

K[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
Karin かりん Yuna Kagesaki Punainen Jättiläinen (2009-2010)
Kajika カジカ Akira Toriyama Sangatsu Manga (2006)
Kamikaze Kaitou Jeanne 神風怪盗ジャンヌ Arina Tanemura Egmont Kustannus (2006)
Kekkaishi 結界師 Yellow Tanabe Editorial Ivrea (2008-)

L[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
Liikkuva linna ハウルの動く城 Hayao Miyazaki Sangatsu Manga (2006)
Love Celeb ラブセレブ Mayu Shinjō Editorial Ivrea (2009-)
La Esperança エスペランサ Chigusa Kawai Punainen Jättiläinen (2010-2011)

M[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
Maameren tarinat ゲド戦記 Hayao Miyazaki Sangatsu Manga (2007)
Monster Hunter Orage モンスターハンター オラージュ Hiro Mashima Sangatsu Manga (2012)
MÄR メル Nobuyuki Anzai Editorial Ivrea (2008–)

N[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
Nana ナナ Ai Yazawa Egmont Kustannus (2008-)
Naruto NARUTO -ナルト- Masashi Kishimoto Sangatsu Manga (2008–2016)
Neon Genesis Evangelion 新世紀エヴァンゲリオン Yoshiyuki Sadamoto Sangatsu Manga (2006–)

O[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
Oh! My Goddess ああっ女神さまっ Kōsuke Fujishima Egmont Kustannus (2007–)
Olipa kerran... me 僕等がいた Yūki Obata Editorial Ivrea (2008-)
One Piece ワンピース Eiichirō Oda Sangatsu Manga (2005–)
Orange Planet オレンジ・プラネット Haruka Fukushima Egmont Kustannus (2009)

P[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
Pika-aikuinen - Otona Ni Nattsu! おとなにナッツ Haruka Fukushima Egmont Kustannus (2009-2010)
Pet Shop of Horrors ペットショップ オブ ホラーズ Matsuri Akino Pauna Media Group (2008–)
Pichi Pichi Pitch マーメイドメロディーぴちぴちピッチ Michiko Yokote Egmont Kustannus (2010–2011)
Pokémon Adventures ポケットモンスター SPECIAL Hidenori Kusaka, Satoshi Yamamoto, Mato Pauna Media (2014-)
Power!! Power!! Shizuru Seino Egmont Kustannus (2008–2009)
Princess Ai プリンセス·アイ物語 Misaho Kujiradō Punainen Jättiläinen (2006)

S[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
Salapoliisi Conan 名探偵 コナン Goshō Aoyama Egmont Kustannus (2004–)
Sandland サンドランド Akira Toriyama Sangatsu Manga (2005)
Sugar Sugar Rune シュガシュガルーン Moyoco Anno Sangatsu Manga (2008–2009)

T[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
The Gentlemen's Alliance Cross 紳士同盟† Arina Tanemura Egmont Kustannus (2009–2011)
Time Stranger Kyoko 時空異邦人KYOKO Arina Tanemura Egmont Kustannus (2005)
Tokyo Mew Mew 東京ミュウミュウ Reiko Yoshida Sangatsu Manga (2005-2006)
Tokyo Mew Mew à la mode 東京ミュウミュウあ・ら・もーど Reiko Yoshida Sangatsu Manga (2006)
Trinity Blood トリニティ・ブラッド Kiyo Kyūjō Sangatsu Manga (2008–)
Tuulen laakson Nausicaa 風の谷のナウシカ Hayao Miyazaki Sangatsu Manga (2008–2010)

V[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
Vagabond バガボンド Takehiko Inoue Editorial Ivrea (2008–)
Vampire Hunter D バンパイアハンターD Hideyuki Kikuchi Punainen Jättiläinen (2007–)

W[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
Wolf's Rain ウルフズレイン Keiko Nobumoto Punainen Jättiläinen (2011)
Weed ウィード Yoshihiro Takahashi Punainen Jättiläinen (2011-2016)

Y[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
Yotsuba&! よつばと! Kiyohiko Azuma Punainen Jättiläinen (2008–)
Yu-Gi-Oh 遊戯王 Kazuki Takahashi Sangatsu Manga (2006–2009)

Z[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
Zatch Bell! 金色のガッシュベル!! Makoto Raiku Editorial Ivrea (tulossa)

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Suomimanga - Tokio.fi Kattava lista suomeksi julkaistuista ja julkaistavista mangasarjoista.
  • Suomimanga.net Suunnilleen ajan tasalla oleva lista suomeksi ilmestyneistä manga- ja manhwasarjoista.