Luettelo suomenkielisistä mangasarjoista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Suomeksi ilmestyneet mangasarjat.

 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö 

!–9[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
.hack – Taru iltahämärän rannerenkaasta .hack//黄昏の腕輪伝説 Tatsuya Hamazaki Sangatsu Manga (2007–2008)
7 kuolemansyntiä 七つの大罪 Nakaba Suzuki Sangatsu Manga (2016–2018) (vain 13 osaa)[1]

A[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
A girl's melancholy 少女のメランコリー Taamo Sangatsu Manga (2017)[2]
Ai Ga Nakucha Ne! Meikkikeiju アイがなくちゃね! Haruka Fukushima Egmont Kustannus (2009)
Ace – Musta vaeltaja 黒猫エース Kyoukorin Sangatsu Manga (2017)[3]
Ajokoira ja muita H. P. Lovecraftin parhaita 魔犬 ラヴクラフト傑作集 Tanabe Gou Punainen jättiläinen (2015)[4]
Akame 銀牙伝説赤目 Yoshihiro Takahashi Sangatsu Manga (2016–2017)[5]
Akira アキラ Katsuhiro Ōtomo Like (1996–2006)
Alice 19th ありす19th Yū Watase Egmont Kustannus (2009–2010)
All You Need Is Kill オール ユー ニード イズ キル Hiroshi Sakurazaka, Takeshi Obata Punainen jättiläinen (2015)[6]
Animal Jungle アニマル♂ジャングル Nana Shiiba Ivrea (2016)[7]
Anju & sankarikoira Jiroomaru 銀牙伝説 杏樹と次郎丸 Yoshihiro Takahashi Punainen jättiläinen (2015)[8]
Another アナザー Yukito Ayatsuji, Hiro Kiyohara Ivrea (2016–2017)[9]
Aoha Ride アオハライド Io Sakisaka Ivrea (2016–2020)[10]
Arki 日常 Keiichi Arawi Punainen jättiläinen (2012–2018)[11]
Aron morsiamet 乙嫁語り Kaoru Mori Punainen jättiläinen (2014–)[12]
Astra – Avaruuden haaksirikkoiset 彼方のアストラ Kenta Shinohara Sangatsu Manga (2021–)[13]
Astro Boy 鉄腕アトム Akira Himekawa, alkuteos Osamu Tezuka Sangatsu Manga (2007)
At Laz Meridian ラズ・メリディアン Satoru Yuiga Sangatsu Manga (2012–2013)[14]
Azumanga Daioh あずまんが大王 Kiyohiko Azuma Punainen jättiläinen (2007–2008)

B[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
Basilisk バジリスク〜甲賀忍法帖〜 Masaki Segawa Punainen jättiläinen (2011–2012)[15]
Beyblade ベイブレード Takao Aoki Egmont Kustannus (2005–2006)
Black Lagoon ブラック・ラグーン Rei Hiroe Punainen jättiläinen (2009–)
Bleach ブリーチ Tite Kubo Sangatsu Manga (2009–)
Blood+ Blood+ Asuka Katsura Ivrea (2014–2016)[16]
Bloody kiss Bloody kiss Rina Yagami Ivrea (2014)[17]
Butterfly バタフライ Yu Aikawa Pauna Media Group (2009–)

C[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
Cherry Juice チェリージュース Haruka Fukushima Egmont Kustannus (2008)
Chi's Sweet Home チーズスイートホーム Konami Kanata Sangatsu Manga (2011–2015)[18]
Chrono Crusade クロノ クルセイド Daisuke Moriyama Punainen jättiläinen (2011)[19]

D[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
Daa! Daa! Daa! だぁ!だぁ!だぁ! Mika Kawamura Sangatsu Manga (2011–2012)[20]
Darren Shan ダレン・シャン Darren Shan (tarina), Takahiro Arai (taide) Sangatsu Manga (2013–2015)[21]
Deadman Wonderland デッドマンワンダーランド Jinsei Kataoka, Kazuma Kondou Ivrea (2014–2016)[22]
Death Note デスノート Tsugumi Ōba, Takeshi Obata Egmont Kustannus (2008–2009)
Doors of Chaos グレンツェン・テューア Ryōko Mitsuki Pauna Media Group (2009)
Doubt ダウト Yoshiki Tonogai Punainen jättiläinen (2013)[23]
Dragon Ball ドラゴンボール Akira Toriyama Sangatsu Manga (2003-2007)
Dragon Ball Z ドラゴンボールZ Akira Toriyama Sangatsu Manga (2010-2011)
Dream Kiss 夢chu↑ Kazumi Ōya Sangatsu Manga (2007)

E[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
Eläimiä kerrakseen 干支☆えとせとら Konomi Wagata Sangatsu Manga (2013)[24]
Emma エマ Kaoru Mori Sangatsu Manga (2006-2010)
Etsiväkoira Sherdock 探偵犬シャードック Yuki Sato Sangatsu Manga (2013–2014)[25]

F[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
Fallen Moon 堕天の月 Toui Hasumi Egmont Kustannus (2010)[26]
Fang Akira Ito, Yoshihiro Takahashi Egmont Kustannus (2014)[27]
Finlandia フィンランディア―サンタ養成学校― Mei Noguchi Sangatsu Manga (2012–2013)[28]
First Wars ぎんが~THE FIRST WARS~ Yoshihiro Takahashi, Tsukasa Tsuji Punainen jättiläinen (2020–)[29]
Fruits Basket フルーツバスケット Natsuki Takaya Sangatsu Manga (2008–2010)
Fullmetal Alchemist 鋼の練金術師 Hiromu Arakawa Sangatsu Manga (2007–2011)
Full Moon wo Sagashite フルムーンを探して Arina Tanemura Egmont Kustannus (2007-2008)
Fushigi Yuugi ふしぎ遊戯 Yū Watase Egmont Kustannus (2007-2008)

G[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
Gabriel Dropout ガヴリールドロップアウト Ukami Sangatsu Manga (2018–)[30]
Ghost! ゴースト! Shuri Shiozu Sangatsu Manga (2010)
Gon ゴン Masashi Tanaka Sangatsu Manga (2012–2013)[31]
Gravitation グラビテーション Maki Murakami Pauna Media Group (2009-)
Gunnm 銃夢 Yukito Kishiro Punainen Jättiläinen (2006-2007)

H[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
Hamsteripäiväkirjat ハムスター倶楽部 Medetai Sangatsu Manga (2010–2011)[32]
Hamtaro ja ystävät とっとこハム太郎 Kawai Ritsuko Sangatsu Manga (2010–2011)[33]
Happy Happy Clover はぴはぴクローバー Sayuri Tatsuyama Sangatsu Manga (2011–2012)[34]
Hellsing ヘルシング Kōta Hirano Egmont Kustannus (2008-2010)
Hero Tales 獣神演武 Hiromu Arakawa Sangatsu Manga (2011–2012)[35]
Hiroshiman poika はだしのゲン Keiji Nakazawa Jalava (1985, 2006)
Hirviöprinsessa Hime 怪物王女 Yasunori Mitsunaga Egmont Kustannus (2008–2011)
Hopeanuoli 銀牙〜流れ星銀〜 Yoshihiro Takahashi Punainen Jättiläinen (2010-2011)
Hopeasokerimestari ja musta keiju 銀砂糖師と黒の妖精 〜シュガーアップル・フェアリーテイル〜 Miri Mikawa, Alto Yukimura Sangatsu Manga (2016–2017)[36]
Horoskooppimysteerit 十二宮でつかまえて Natsumi Andō Sangatsu Manga (2007-2008)
Häntä pystyyn! 犬部! ボクらのしっぽ戦記 Yuka Katano, Haruki Takakura Ivrea (2015–2016)[37]

I[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
Imadoki! イマドキ! Yuu Watase Egmont Kustannus (2010–2011)[38]
Inuyasha 犬夜叉 Rumiko Takahashi Egmont Kustannus (2005–2010)

J[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
Judge JUDGE Yoshiki Tonogai Punainen jättiläinen (2021–)[39]
Jumping ジャンピング Asahi Tsutsui Egmont Kustannus (2018–2019)[40]

K[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
K-On! けいおん! Kakifly Punainen jättiläinen (2011–2013)[41]
Kajika カジカ Akira Toriyama Sangatsu Manga (2006)[42]
Kamikaze Kaitou Jeanne 神風怪盗ジャンヌ Arina Tanemura Egmont Kustannus (2006)[43]
Kani nimeltä Mulko うさギョロ! Mame Moyashi Sangatsu Manga (2014)[44]
Karin かりん Yuna Kagesaki Punainen jättiläinen (2009–2010)[45]
Kekkaishi 結界師 Yellow Tanabe Editorial Ivrea (2008–2010)[46]
Kesäyön tarinat 白夜草子 Tooko Miyagi Sangatsu Manga (2016)[47]
Kiiluvat kulmahampaat 薔薇と銃弾 Kayoru Editorial Ivrea (2014)[48]
Kill la Kill キルラキル Kazuki Nakashima, Ryo Akizuki Editorial Ivrea (2014)[49]
Kill Me Baby キルミーベイベー Kaduho Sangatsu Manga (2012–2013)[50]
Kingdom Hearts 358/2 Days キングダム ハーツ 358/2Days Shiro Amano Sangatsu Manga (2022–)[51]
Kingdom Hearts Chain of Memories キングダム ハーツ チェイン オブ メモリーズ Shiro Amano Sangatsu Manga (2022)[52]
Kingdom Hearts Final Mix キングダムハーツ ファイナルミックス Shiro Amano Sangatsu Manga (2021–2022)[53]
Kirjeitä koirien maasta ある日 犬の国から手紙が来て Sayuri Tatsuyama Sangatsu Manga (2014)[54]
Kirottu suudelma 夜ごと、悪魔とkissをする Rina Yagami Editorial Ivrea (2013)[55]
Kitchen Princess キッチンのお姫さま Miyuki Kobayashi, Natsumi Ando Egmont Kustannus (2010–2011)[56]
Koirasoturi Gamu 甲冑の戦士雅武 Yoshihiro Takahashi Punainen jättiläinen (2015)[57]
Koiria ja isäntiä 少年と犬 Yoshihiro Takahashi Punainen jättiläinen (2016)[58]
Kuinka maailma pelastetaan 月夜田定の世界の救い方 Ryu Usui, Shigahaku Punainen jättiläinen (2017)[59]
Kuinka susi kesytetään オオカミたちの飼育法 Nana Shiiba Editorial Ivrea (2014)[60]
Kummituskokelas うしろの光子ちゃん Emi Ishikawa Sangatsu Manga (2016)[61]
Kun jälleensynnyin hirviönä 転生したらスライムだった件 Taiki Kawakami Sangatsu Manga (2020–)[62]
Kuroshitsuji – Piru hovimestariksi 黑管家 Yana Toboso Punainen jättiläinen (2012–)[63]
Kuumaa kahvia ja kuumia tunteita 美味しい恋カフェ Mie Washio Editorial Ivrea (2014)[64]

L[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
La Esperança エスペランサ Chigusa Kawai Punainen jättiläinen (2010–2011)[65]
Lament of the Lamb 羊のうた Kei Toume Pauna Media Group (2009–2010) (vain kaksi osaa)[66]
Lassie ラッシー Yoshihiro Takahashi Punainen jättiläinen (2019)[67]
Last Wars 銀牙~THE LAST WARS~ Yoshihiro Takahashi Punainen jättiläinen (2019–2021)[68]
Lindbergh リンドバーグ Ahndongshik Sangatsu Manga (2016–2017)[69]
Liikkuva linna ハウルの動く城 Hayao Miyazaki Sangatsu Manga (2006)
Love Celeb ラブセレブ Mayu Shinjō Editorial Ivrea (2009–2013)[70]

M[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
Maaginen suklaapuoti ショコラの魔法 Rino Mizuho Sangatsu Manga (2013–)[71]
Maameren tarinat ゲド戦記 Hayao Miyazaki Sangatsu Manga (2007)
Magic Kaito まじっく快斗 Gosho Aoyama Egmont Kustannus (2010) (vain neljä osaa)[72]
Magic Knight Rayearth – Taikasoturit 魔法騎士レイアース CLAMP Punainen jättiläinen (2013–2014)[73]
Meikkikeiju アイがなくちゃね! Haruka Fukushima Egmont Kustannus (2009)[74]
Minun susipoikani 私のオオカミくん Yoko Nogiri Sangatsu Manga (2019–2020)[75]
Minun Weedini ぼくの犬僕のウィード Yoshihiro Takahashi Punainen jättiläinen (2020)[76]
Mirai Nikki 未来日記 Sakae Esuno Editorial Ivrea (2014–2015)[77]
Monster Hunter Orage モンスターハンター オラージュ Hiro Mashima Sangatsu Manga (2012)[78]
Mopsi tuli taloon わんぱぐ! Ryo Mitsuya Sangatsu Manga (2015)[79]
Muotiunelmia 悪魔の苺 Kayoru Editorial Ivrea (2016)[80]
My Hero Academia 僕のヒーローアカデミア Kohei Horikoshi Sangatsu Manga (2019–)[81]
MÄR メル Nobuyuki Anzai Editorial Ivrea (2008–2010) (vain seitsemän osaa)[82]

N[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
Naapurirakkautta ラブ・シェア Nana Shiiba Editorial Ivrea (2014)[83]
Nana ナナ Ai Yazawa Egmont Kustannus (2008–2011) (vain 21 osaa)[84]
Naruto NARUTO−ナルト− Masashi Kishimoto Sangatsu Manga (2008–2016)[85]
Naruto – Seitsemäs Hokage ja uusi sukupolvi NARUTO−ナルト−外伝・七代目火影と緋色の花つ月 Masashi Kishimoto Sangatsu Manga (2016)[86]
Navi Luna 妖界ナビ・ルナ Michiyo Kikuta Sangatsu Manga (2012–2013)[87]
Neiti Koume, tiikeriraita キジトラ猫の小梅さん Natsumi Hoshino Sangatsu Manga (2013–2014) (vain seitsemän osaa)[88]
Nekomajin ネコマジン Akira Toriyama Sangatsu Manga (2013)[89]
Neon Genesis Evangelion 新世紀エヴァンゲリオン Yoshiyuki Sadamoto Sangatsu Manga (2006–2014)[90]
Nivawa ja minä ニヴァウァと斎藤 Nagabe Sangatsu Manga (2019–2020)[91]
Noah 銀牙伝説ノア Yoshihiro Takahashi Punainen jättiläinen (2021–)[92]

O[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
Odota, että rakastun 好きになるまで待って Ako Shimaki Editorial Ivrea (2012)[93]
Oh! My Goddess ああっ女神さまっ Kōsuke Fujishima Egmont Kustannus (2007–2011) (vain 36 osaa)[94]
Olet vampyyriorjani SxM Satoru Takamiya Editorial Ivrea (2013)[95]
Olipa kerran... me 僕等がいた Yūki Obata Editorial Ivrea (2008–2010) (vain viisi osaa)[96]
One Piece ワンピース Eiichirō Oda Sangatsu Manga (2005–)[97]
One-Punch Man ワンパンマン ONE, Yusuke Murata Sangatsu Manga (2020–)[98]
Orange Planet オレンジ・プラネット Haruka Fukushima Egmont Kustannus (2009)[99]
Orion 銀牙伝説ウィード オリオン Yoshihiro Takahashi Punainen jättiläinen (2016–2019)[100]

P[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
Pika-aikuinen - Otona Ni Nattsu! おとなにナッツ Haruka Fukushima Egmont Kustannus (2009-2010)
Pet Shop of Horrors ペットショップ オブ ホラーズ Matsuri Akino Pauna Media Group (2008–)
Pichi Pichi Pitch マーメイドメロディーぴちぴちピッチ Michiko Yokote Egmont Kustannus (2010–2011)
Pokémon Adventures ポケットモンスター SPECIAL Hidenori Kusaka, Satoshi Yamamoto, Mato Pauna Media (2014-)
Power!! Power!! Shizuru Seino Egmont Kustannus (2008–2009)
Puella Magi Madoka Magica 魔法少女まどか☆マギカ Hanokage, Magica Quartet Editorial Ivrea (2014)[101]
Puella Magi Madoka Magica: The Movie Rebellion 劇場版 魔法少女まどか☆マギカ [新編]叛逆の物語 Hanokage, Magica Quartet Editorial Ivrea (2014–2015)[102]
Princess Ai プリンセス·アイ物語 Misaho Kujiradō Punainen Jättiläinen (2006)

S[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
Salapoliisi Conan 名探偵 コナン Goshō Aoyama Egmont Kustannus (2004–)
Sandland サンドランド Akira Toriyama Sangatsu Manga (2005)
Sugar Sugar Rune シュガシュガルーン Moyoco Anno Sangatsu Manga (2008–2009)

T[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
The Gentlemen's Alliance Cross 紳士同盟† Arina Tanemura Egmont Kustannus (2009–2011)
Time Stranger Kyoko 時空異邦人KYOKO Arina Tanemura Egmont Kustannus (2005)
Tokyo Mew Mew 東京ミュウミュウ Reiko Yoshida Sangatsu Manga (2005-2006)
Tokyo Mew Mew à la mode 東京ミュウミュウあ・ら・もーど Reiko Yoshida Sangatsu Manga (2006)
Trinity Blood トリニティ・ブラッド Kiyo Kyūjō Sangatsu Manga (2008–)
Tuulen laakson Nausicaa 風の谷のナウシカ Hayao Miyazaki Sangatsu Manga (2008–2010)

V[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
Vagabond バガボンド Takehiko Inoue Editorial Ivrea (2008–)
Vampire Hunter D バンパイアハンターD Hideyuki Kikuchi Punainen Jättiläinen (2007–)

W[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
Wolf's Rain ウルフズレイン Keiko Nobumoto Punainen Jättiläinen (2011)
Weed ウィード Yoshihiro Takahashi Punainen Jättiläinen (2011-2016)

Y[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
Yotsuba&! よつばと! Kiyohiko Azuma Punainen Jättiläinen (2008–)
Yu-Gi-Oh 遊戯王 Kazuki Takahashi Sangatsu Manga (2006–2009)

Z[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomennoksen nimi Alkuperäinen nimi Tekijä Kustantaja
Zatch Bell! 金色のガッシュベル!! Makoto Raiku Editorial Ivrea (tulossa)

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. 7 kuolemansyntiä tokio.fi. Viitattu 1.8.2021.
  2. A girl's melancholy tokio.fi. Viitattu 1.8.2021.
  3. Ace - Musta vaeltaja tokio.fi. Viitattu 1.8.2021.
  4. Ajokoira ja muita H. P. Lovecraftin parhaita tokio.fi. Viitattu 1.8.2021.
  5. Akame tokio.fi. Viitattu 1.8.2021.
  6. All You Need Is Kill tokio.fi. Viitattu 1.8.2021.
  7. Animal Jungle tokio.fi. Viitattu 1.8.2021.
  8. Anju & sankarikoira Jiroomaru tokio.fi. Viitattu 1.8.2021.
  9. Another tokio.fi. Viitattu 1.8.2021.
  10. Aoha Ride tokio.fi. Viitattu 1.8.2021.
  11. Arki tokio.fi. Viitattu 1.8.2021.
  12. Aron morsiamet tokio.fi. Viitattu 1.8.2021.
  13. Astra - Avaruuden haaksirikkoiset tokio.fi. Viitattu 1.8.2021.
  14. At Laz Meridian tokio.fi. Viitattu 1.8.2021.
  15. Basilisk tokio.fi. Viitattu 11.8.2021.
  16. Blood+ tokio.fi. Viitattu 11.8.2021.
  17. Bloody kiss tokio.fi. Viitattu 11.8.2021.
  18. Chi's Sweet Home tokio.fi. Viitattu 11.8.2021.
  19. Chrono Crusade tokio.fi. Viitattu 11.8.2021.
  20. Daa! Daa! Daa! tokio.fi. Viitattu 14.8.2021.
  21. Darren Shan tokio.fi. Viitattu 14.8.2021.
  22. Deadman Wonderland tokio.fi. Viitattu 14.8.2021.
  23. Doubt tokio.fi. Viitattu 14.8.2021.
  24. Eläimiä kerrakseen tokio.fi. Viitattu 14.8.2021.
  25. Etsiväkoira Sherdock tokio.fi. Viitattu 14.8.2021.
  26. Fallen Moon tokio.fi. Viitattu 10.2.2022.
  27. Fang tokio.fi. Viitattu 10.2.2022.
  28. Finlandia tokio.fi. Viitattu 10.2.2022.
  29. First Wars tokio.fi. Viitattu 10.2.2022.
  30. Gabriel Dropout tokio.fi. Viitattu 10.2.2022.
  31. Gon tokio.fi. Viitattu 10.2.2022.
  32. Hamsteripäiväkirjat tokio.fi. Viitattu 10.2.2022.
  33. Hamtaro ja ystävät tokio.fi. Viitattu 10.2.2022.
  34. Happy Happy Clover tokio.fi. Viitattu 10.2.2022.
  35. Hero Tales tokio.fi. Viitattu 10.2.2022.
  36. Hopeasokerimestari ja musta keiju tokio.fi. Viitattu 10.2.2022.
  37. Häntä pystyyn! tokio.fi. Viitattu 10.2.2022.
  38. Imadoki! tokio.fi. Viitattu 10.2.2022.
  39. Judge tokio.fi. Viitattu 10.2.2022.
  40. Jumping tokio.fi. Viitattu 10.2.2022.
  41. K-On! tokio.fi. Viitattu 17.7.2022.
  42. Kajika tokio.fi. Viitattu 17.7.2022.
  43. Kamikaze Kaitou Jeanne tokio.fi. Viitattu 17.7.2022.
  44. Kani nimeltä Mulko tokio.fi. Viitattu 17.7.2022.
  45. Karin tokio.fi. Viitattu 17.7.2022.
  46. Keikkaishi tokio.fi. Viitattu 17.7.2022.
  47. Kesäyön tarinat tokio.fi. Viitattu 17.7.2022.
  48. Kiiluvat kulmahampaat tokio.fi. Viitattu 17.7.2022.
  49. Kill la Kill tokio.fi. Viitattu 17.7.2022.
  50. Kill Me Baby tokio.fi. Viitattu 17.7.2022.
  51. Kingdom Hearts 358/2 Days tokio.fi. Viitattu 17.7.2022.
  52. Kingdom Hearts Chain of Memories tokio.fi. Viitattu 17.7.2022.
  53. Kingdom Hearts Final Mix tokio.fi. Viitattu 17.7.2022.
  54. Kirjeitä koirien maasta tokio.fi. Viitattu 17.7.2022.
  55. Kirottu suudelma tokio.fi. Viitattu 17.7.2022.
  56. Kitchen Princess tokio.fi. Viitattu 17.7.2022.
  57. Koirasoturi Gamu tokio.fi. Viitattu 17.7.2022.
  58. Koiria ja isäntiä tokio.fi. Viitattu 17.7.2022.
  59. Kuinka maailma pelastetaan tokio.fi. Viitattu 17.7.2022.
  60. Kuinka susi kesytetään tokio.fi. Viitattu 17.7.2022.
  61. Kummituskokelas tokio.fi. Viitattu 17.7.2022.
  62. Kun jälleensynnyin hirviönä tokio.fi. Viitattu 17.7.2022.
  63. Kuroshitsuji – Piru hovimestariksi tokio.fi. Viitattu 17.7.2022.
  64. Kuumaa kahvia ja kuumia tunteita tokio.fi. Viitattu 17.7.2022.
  65. La Esperanca tokio.fi. Viitattu 17.7.2022.
  66. Lament of the Lamb tokio.fi. Viitattu 17.7.2022.
  67. Lassie tokio.fi. Viitattu 17.7.2022.
  68. Last Wars tokio.fi. Viitattu 17.7.2022.
  69. Lindbergh tokio.fi. Viitattu 17.7.2022.
  70. Love Celeb tokio.fi. Viitattu 17.7.2022.
  71. Maaginen suklaapuoti tokio.fi. Viitattu 17.7.2022.
  72. Magic Kaito tokio.fi. Viitattu 17.7.2022.
  73. Magic Knight Rayearth - Taikasoturit tokio.fi. Viitattu 17.7.2022.
  74. Meikkikeiju tokio.fi. Viitattu 17.7.2022.
  75. Minun susipoikani tokio.fi. Viitattu 17.7.2022.
  76. Minun Weedini tokio.fi. Viitattu 17.7.2022.
  77. Mirai Nikki tokio.fi. Viitattu 17.7.2022.
  78. Monster Hunter Orage tokio.fi. Viitattu 17.7.2022.
  79. Mopsi tuli taloon tokio.fi. Viitattu 17.7.2022.
  80. Muotiunelmia tokio.fi. Viitattu 17.7.2022.
  81. My Hero Academia tokio.fi. Viitattu 17.7.2022.
  82. Mär tokio.fi. Viitattu 17.7.2022.
  83. Naapurirakkautta tokio.fi. Viitattu 21.7.2022.
  84. Nana tokio.fi. Viitattu 21.7.2022.
  85. Naruto tokio.fi. Viitattu 21.7.2022.
  86. Naruto - Seitsemäs Hokage ja uusi sukupolvi tokio.fi. Viitattu 21.7.2022.
  87. Navi Luna tokio.fi. Viitattu 21.7.2022.
  88. Neiti Koume, tiikeriraita tokio.fi. Viitattu 21.7.2022.
  89. Nekomajin tokio.fi. Viitattu 21.7.2022.
  90. Neon Genesis Evangelion tokio.fi. Viitattu 21.7.2022.
  91. Nivawa ja minä tokio.fi. Viitattu 21.7.2022.
  92. Noah tokio.fi. Viitattu 21.7.2022.
  93. Odota, että rakastun tokio.fi. Viitattu 21.7.2022.
  94. Oh! My Goddess tokio.fi. Viitattu 21.7.2022.
  95. Olet vampyyriorjani tokio.fi. Viitattu 21.7.2022.
  96. Olipa kerran... me tokio.fi. Viitattu 21.7.2022.
  97. One Piece tokio.fi. Viitattu 21.7.2022.
  98. One-Punch Man tokio.fi. Viitattu 21.7.2022.
  99. Orange Planet tokio.fi. Viitattu 21.7.2022.
  100. Orion tokio.fi. Viitattu 21.7.2022.
  101. Madoka Magica tokio.fi. Viitattu 17.7.2022.
  102. Madoka Magica: the Movie Rebellion tokio.fi. Viitattu 17.7.2022.