Kill Me Baby

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kill Me Baby
キルミーベイベー
(Kiru Mī Beibē)
Genre komedia
Manga
Tekijä Kaduho
Julkaisija Japani Houbunsha

Suomi Punainen Jättiläinen

Sarjajulkaisulehti Manga Time Kirara Carat
Ensimmäinen painatus heinäkuu 2008 – jatkuu
Kirjojen lukumäärä 7
TV-anime
Ohjaaja Yoshiki Yamakawa
Studio J.C.Staff
Lähetyskanavat
Alkuperäinen lähetyskierros tammikuu 2012 – maaliskuu 2012
Jaksojen määrä 13

Kill Me Baby (jap. キルミーベイベー Kiru Mī Beibē) on japanilainen neljän ruudun mangasarja, jonka on piirtänyt ja käsikirjoittanut Kaduho. Mangaa on julkaistu vuodesta 2008 alkaen ja 2012 tehtiin myös siihen perustuva anime. Mangaa on julkaistu myös suomenkielisenä Punaisen jättiläisen kustantamana.

Kill Me Baby on vahvasti komedia- ja slapstick -tyyppinen sarja, jossa ei käytännössä ole kuin neljä hahmoa, mutta näistäkin läsnä on suurimman osan ajasta vain kaksi. Sarjan tyyli edustaa japanilaista manzai-komediaa.

Hahmot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Yasuna Oribe

Yasuna on normaali lukiolaistyttö, jolla tosin on välillä outoja ideoita. Vaikka hänen luokkatoverinsa Sonya on palkkamurhaaja, Yasuna ei pelkää häntä ollenkaan ja haluaa vain olla Sonyan ystävä. Yasuna tosin ei hyväksy Sonyan ammattia, ja yrittää välillä estää Sonyaa lähtemästä töihin. Usein Yasuna yrittää yllättää Sonyan tai tehdä tälle kepposia, mikä usein saa Sonyan hyökkäämään toistuvasti Yasunan kimppuun.

Sonya

Sonya on Yasunan ulkomaalainen luokkatoveri, joka myös työskentelee palkkamurhaajana salaperäiselle organisaatiolle. Hän on jatkuvasti valppaana, koska myös hänen henkensä voi olla vaarassa hänen ammattinsa vuoksi. Sonya pelkää torakoita, kummituksia ja koiria.

Agiri Goshiki

Agiri on omituinen, mutta aina hyvin rennosti käyttäytyvä ninjatyttö. Hän osaa monenlaisia ninjatekniikoita, joista jotkut tosin eivät toimi tai ole kovin hyödyllisiä.

Käyttämätön hahmo (engl. Unused Character)

Tällä punatukkaisella hahmolla ei ole oikeaa nimeä. Sen oli tarkoitus olla yksi päähahmoista, mutta lopulta karsiutui pois, sillä Yasuna oli perinyt kaikki hahmon luonteenpiirteet. Tästä huolimatta hahmo tekee silloin tällöin vitsinä lyhyitä esiintymisiä sarjassa, suunnitellen kostoa Sonyaa ja Yasunaa kohtaan.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä sarjakuvaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.