Mario vs. Donkey Kong 2: March of the Minis

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Mario vs. Donkey Kong 2: March of the Minis
Kehittäjä Nintendo Software Technology Corporation
Julkaisija Nintendo
Tuottaja Kensuke Tanabe (en)
Julkaistu
  • NA 25. syyskuuta 2006
Lajityyppi Pulmapeli
Pelimuoto yksinpeli
Ikäluokitus ESRB: Everyone
Alusta Nintendo DS
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Mario vs. Donkey Kong 2: March of the Minis on Nintendon kehittämä ja julkaisema pulmapeli Nintendo DS:lle. Se julkaistiin vuonna 2006 Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa 2007. Peli on jatkoa vuonna 2004 Game Boy Advancelle julkaistulle pelille Mario vs. Donkey Kong. Uutta verrattuna edelliseen peliin on muun muassa Mini-Mariojen liikuttaminen stylus-kynällä Marion sijaan, yli 80 mutkikasta ja haastavaa kenttää sekä erityisesti DS:lle suunniteltu tasoeditori. Lisäksi peli hyödyntää Nintendo Wi-Fi Connection-nettipalvelua. Nintendo DSi:n DSiWaressa on pelille myös kolmas osa: Mario vs. Donkey Kong: Minis March Again.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mario on mainostamassa uuden Super Mini-Mario World-huvipuiston avajaisia VIP-vieraansa Paulinen kanssa. Yleisön joukossa oleva Donkey Kong äkki-ihastuu Paulineen ja tarjoaa Mini-Donkey Kongia huipuiston maskotiksi kun taas Mario tarjoaa Mini-Marioa maskotiksi. Pauline valitsee Mini-Marion, mistä Donkey Kong suuttuu. Donkey Kong kaappaa Paulinen ja vie tämän rakennuksen korkeimpaan kerrokseen. Tällä kertaa Mario taritsee Mini-Mariojen avun pelastaakseen päivän.

Nintendo Wi-Fi connection[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Peli tukee WFC-nettipalvelua. Pelissä ei ole varsinaista moninpelitilaa, mutta pelaajat voivat luoda omia kenttiätasoeditorin avulla ja lähettää niitä Wi-Fi:n kautta muille pelaajille ympäri maailmaa.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.