Super Mario’s Wacky Worlds

Wikipediasta
(Ohjattu sivulta Super Mario's Wacky Worlds)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Super Mario’s Wacky Worlds oli suunnitteilla ollut Mario-sarjan kaksiulotteinen seikkailupeli, joka oli tarkoitus julkaista Philips CD-i:lle. Peliä kehitti NovaLogic.

Pelistä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Peli pyrki olemaan ikään kuin duplikaatti pelille Super Mario World, joka oli SNES-peli. Vaikka pelin spritet ovat pohjautuneet Super Mario Worldiin, jaksojen ulkoasut ovat pohjautuneet Maan sijainteihin sen sijaan, että seikkailtaisiin Mushroom Kingdomissa tai Mushroom Worldissa.

Jotkin jaksot pohjautuivat oikeisiin maihin, kuten Kreikka ja Egypti, mutta monet, kuten Pipeworks ja Land 'n' Plaid, ovat alkuperäisiä jaksoja.

Peruuntuminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

CD-in rajoitteisuuden takia muutamia ominaisuuksia ei voitu sisällyttää peliin, kuten esimerkiksi valtavaa näytöllä olevien spritejen määrää, Mode 7:ää, ja monta muuta visuaalista efektiä. Ohjain luonnostaan olisi ollut hankala Marion ohjaamiseen, ja tämä koitui myös ongelmaksi. Peli siis hyllytettiin ja tilalle kehitettiin peli Hotel Mario, joka sai huonon pelattavuutensa vuoksi murska arvostelut sekä heikon myynnin.

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.