Yoshi’s Universal Gravitation

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Yoshi’s Universal Gravitation (ヨッシーの万有引力 Yosshī no Banyū Inryoku) joka tunnetaan myös nimellä Yoshi Topsy-Turvy on Game Boy Advance -peli, jonka päähenkilö on Yoshi. Pelissä käytetään pelikasetin sisäänrakennettua kallistustunnistinta (Tilt Sensor). Pelissä on yhteensä 52 tasoa.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Bowser on suututtanut Hongo-nimisen hengen. Hongo sulkee Bowserin Yoshi-saarelle (Yoshi’s Island) ja muuttaa koko saaren näyttämökirjaksi (pop-up book). Bowserin lisäksi vankina kirjan sisällä ovat myös kaikki muut Yoshi-saaren asukkaat.

Yoshi tapaa yllätyksiä rakastavan hengen, joka antaa hänelle kyvyn kallistaa näyttämökirjan maailmaa. Henki kertoo, että jos Yoshi pystyy vangitsemaan Bowserin kirjan viimeiselle sivulle uuden kykynsä avulla, Hongo vapauttaa varmasti kaikki henkilöt näyttämökirjan sisältä.

Yoshi lähtee etsimään Bowseria. Matkan varrella hän tapaa erilaisia henkiä, jotka antavat Yoshille erilaisia tehtäviä suoritettavaksi. Yoshin tavoitteena on suorittaa henkien tehtäviä ja lopuksi vangita Bowser kirjan viimeiselle sivulle.

Juonipaljastukset päättyvät tähän.
Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.