Luettelo WBC-liiton mestareista

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo WBC-liiton mestareista.

Korsisarja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mestari nr Nimi Kansallisuus Mestaruus alkoi Puolustusten lukumäärä
1 Hiroki Ioka Japani 18. lokakuuta 1987 13. marraskuuta 1988 2
2 Napa Kiatwanchai Thaimaan lippu Thaimaa 13. marraskuuta 1988 - 12. marraskuuta 1989 2
3 Jum Hwan Choi Korean tasavalta 12. marraskuuta 1989 - 7. helmikuuta 1990 0
4 Hideyuki Ohashi Japani 7. helmikuuta 1990 - 25. joulukuuta 1990 1
5 Ricardo Lopez Meksikon lippu Meksiko 25. lokakuuta 1990 - syyskuu 1999 21
6 Wandee Singwancha Thaimaan lippu Thaimaa syyskuu 1999 - 11. helmikuuta 2000 0
7 José Antonio Aguirre Meksikon lippu Meksiko 11. helmikuuta 2000 - 10. tammikuuta 2004 7
8 Eagle Den Junlaphan Thaimaan lippu Thaimaa 10. tammikuuta 2004 - 18. joulukuuta 2004 1
9 Isaac Bustos Meksikon lippu Meksiko 18. joulukuuta 2004 - 4. huhtikuuta 2005 0
10 Katsunari Takayama Japani 4. huhtikuuta 2005 - 6. elokuuta 2005 0
11 Eagle Den Junlaphan Thaimaan lippu Thaimaa 6. elokuuta 2005 - 29. marraskuuta 2007 4
12 Oleydong Sithsamerchai Thaimaan lippu Thaimaa 29. marraskuuta 2007 luopui 2
13 Väliaikainen Juan Palacios Nicaraguan lippu Nicaragua 2. elokuuta 2008 - luopui 1

Alempi kärpässarja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mestari nr Nimi Kansallisuus Mestaruus alkoi Puolustusten lukumäärä
1 Franco Udella Italia 4. huhtikuuta 1975 - 1975 0
2 Luis Estaba Venezuelan lippu Venezuela 13. syyskuuta 1975 19. helmikuuta 1978 11
3 Freddy Castillo Meksikon lippu Meksiko 19. helmikuuta 1978 - 6. toukokuuta 1978 0
4 Netrnoi Sor Vorasingh Thaimaan lippu Thaimaa 6. toukokuuta 1978 - 30. syyskuuta 1978 1
5 Sung Jun Kim Korean tasavalta 30. syyskuuta 1978 - 3. tammikuuta 1980 3
6 Shigeo Nakajima Japani 3. tammikuuta 1980 - 24. marraskuuta 1980 0
7 Hilario Zapata Panaman lippu Panama 24. marraskuuta 1980 - 6. helmikuuta 1982 8
8 Amado Ursua Meksikon lippu Meksiko 6. helmikuuta 1982 - 13. huhtikuuta 1982 0
9 Tadashi Tomori Japani 13. huhtikuuta 1982 - 20. heinäkuuta 1982 0
10 Hilario Zapata Panaman lippu Panama 20. heinäkuuta 1982 - 26. maaliskuuta 1983 2
11 Jung Koo Chang Korean tasavalta 26. marraskuuta 1983 - 11. joulukuuta 1988 15
12 German Torres Meksikon lippu Meksiko 11. joulukuuta 1988 - 19. marraskuuta 1989 0
13 Yul Woo Lee Korean tasavalta 19. marraskuuta 1989 - 25. heinäkuuta 1989 0
14 Humberto Gonzalez Meksikon lippu Meksiko 25. heinäkuuta 1989 - 19. joulukuuta 1990 5
15 Rolando Pascua Filippiinit 19. joulukuuta 1990 - 25. marraskuuta 1991 0
16 Melchor Cob Castro Meksikon lippu Meksiko 25. marraskuuta 1991 - 3. heinäkuuta 1991 0
17 Humberto Gonzalez Meksikon lippu Meksiko 3. heinäkuuta 1991 - 13. marraskuuta 1993 4
18 Michael Carbajal Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 13. marraskuuta 1993 - 19. helmikuuta 1994 2
19 Humberto Gonzalez Meksikon lippu Meksiko 19. helmikuuta 1994 - 15. heinäkuuta 1995 3
20 Saman Sorjaturong Thaimaan lippu Thaimaa 15. heinäkuuta 1995 - 17. lokakuuta 1999 10
21 Yo Sam Choi Korean tasavalta 17. lokakuuta 1999 - 6. heinäkuuta 2002 3
22 Jorge Armando Arce Meksikon lippu Meksiko 6. heinäkuuta 2002 - 18. joulukuuta 2004 7
23 Eric Ortiz Meksikon lippu Meksiko 11. marraskuuta 2005 - 10. syyskuuta 2005 0
24 Brian Viloria Filippiinit 10. syyskuuta 2005 - 10. elokuuta 2006 1
25 Omar Nino Meksikon lippu Meksiko 10. elokuuta 2006 - 18. marraskuuta 2006 4
26 Edgar Sosa Meksikon lippu Meksiko 14. huhtikuuta 2007 Hallitseva mestari 5

Kärpässarja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mestari nr Nimi Kansallisuus Mestaruus alkoi Puolustusten lukumäärä
1 Hiroyuki Ebihara Japani 18. syyskuuta 1963 - 23. tammikuuta 1964 0
2 Pone Kingpetch Thaimaan lippu Thaimaa 23. tammikuuta 1964 - 23. huhtikuuta 1965 3
3 Salvatore Burruni Italia 23. huhtikuuta 1965 - 18. marraskuuta 1965 0
4 Horacio Accavallo Argentiinan lippu Argentiina 1. maaliskuuta 1966 - 2. lokakuuta 1968 3
5 Chartchai Chionoi Thaimaan lippu Thaimaa 10. marraskuuta 1968 - 23. helmikuuta 1969 0
6 Efren Torres Meksikon lippu Meksiko 23. helmikuuta 1969 - 20. marraskuuta 1970 0
7 Chartchai Chionoi Thaimaan lippu Thaimaa 20. marraskuuta 1970 - 7. joulukuuta 1970 0
8 Erbito Salavarria Filippiinit 7. joulukuuta 1970 - 1972 2
9 Betulio González Venezuelan lippu Venezuela 3. heinäkuuta 1972 - 29. syyskuuta 1972 0
10 Venice Borkhorsor Thaimaan lippu Thaimaa 29. syyskuuta 1972 - 1973 1
11 Betulio González Venezuelan lippu Venezuela 4. elokuuta 1973 - 1. lokakuuta 1974 2
12 Shoji Oguma Japani 1. lokakuuta 1974 - 8. tammikuuta 1975 0
13 Miguel Canto Meksikon lippu Meksiko 8. tammikuuta 1975 - 18. maaliskuuta 1979 14
14 Chan Hee Park Korean tasavalta 18. maaliskuuta 1979 - 9. syyskuuta 1979 1
15 Miguel Canto Meksikon lippu Meksiko 9. syyskuuta 1979 - 1979 0
16 Chan Hee Park Korean tasavalta 16. joulukuuta 1979 - 18. joulukuuta 1980 2
17 Shoji Oguma Japani 18. toukokuuta 1980 - 12. toukokuuta 1981 3
18 Antonio Avelar Meksikon lippu Meksiko 12. toukokuuta 1981 - 20. marraskuuta 1982 1
19 Prudencio Cardona Kolumbia Marraskuun 20, 1982 - Heinäkuun 24, 1982 20. marraskuuta 1982 - 24. heinäkuuta 1982 0
20 Freddy Castillo Meksikon lippu Meksiko 24. heinäkuuta 1982 - 6. marraskuuta 1982 0
21 Eleoncio Mercedes Dominikaanisen tasavallan lippu Dominikaaninen tasavalta 6. marraskuuta 1982 - 15. maaliskuuta 1983 0
22 Charlie Magri Iso-Britannia 15. maaliskuuta 1983 - 27. syyskuuta 1983 0
23 Frank Cedeno Filippiinit 27. syyskuuta 1983 - 18. tammikuuta 1984 0
24 Koji Kobayashi Japani 18. tammikuuta 1984 - 9. huhtikuuta 1984 0
25 Gabriel Bernal Meksikon lippu Meksiko 9. huhtikuuta 1984 - 8. lokakuuta 1984 1
26 Sot Chitalada Thaimaan lippu Thaimaa 8. lokakuuta 1984 - 24. heinäkuuta 1988 6
27 Yong Kang Kim Korean tasavalta 24. heinäkuuta 1988 - 3. heinäkuuta 1989 2
28 Sot Chitalada Thaimaan lippu Thaimaa 3. heinäkuuta 1989 - 15. helmikuuta 1991 4
29 Muangchai Kittikasem Thaimaan lippu Thaimaa 15. helmikuuta 1991 - 23. heinäkuuta 1993 3
30 Yuri Arbachakov Venäjän lippu Venäjä 23. heinäkuuta 1993 - 1997 9
31 Chatchai Sasakul Thaimaan lippu Thaimaa 9. toukokuuta 1997 - 4. joulukuuta 1998 2
32 Manny Pacquiao Filippiinit 4. joulukuuta 1998 - 17. syyskuuta 1999 1
33 Medgoen Singsurat Thaimaan lippu Thaimaa 17. syyskuuta 1999 - 19. toukokuuta 2000 1
34 Malcolm Tunacao Filippiinit 19. toukokuuta 2000 - 2. maaliskuuta 2001 1
35 Pongsaklek Wonjongkam Thaimaan lippu Thaimaa 2. marraskuuta 2001 - 18. heinäkuuta 2007 17
36 Daisuke Naito Japani 18. heinäkuuta 2007 - 30. marraskuuta 2009 4
37 Koki Kameda Japani 30. marraskuuta 2009 - 27. maaliskuuta 2010 0
38 Pongsaklek Wonjongkam Thaimaan lippu Thaimaa Maaliskuun 27, 2010 - Hallitseva 27. maaliskuuta 2010 0

Ylempi kärpässarja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mestari nr Nimi Kansallisuus Mestaruusaika Puolustusten lukumäärä
1 Payao Pulltarat Thaimaan lippu Thaimaa 27. marraskuuta 1983 - 1. marraskuuta 1984 1
2 Cristian Mijares Meksikon lippu Meksiko 6. joulukuuta 2006 - 1. marraskuuta 2008 5
3 Vic Darchinyan Armenian lippu Armenia 1. marraskuuta 2008 0


Kääpiösarja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mestari nr Nimi Kansallisuus Mestaruusaika Puolustusten lukumäärä
1 Eder Jofre Brasilian lippu Brasilia 4. huhtikuuta 1963 - 18. toukokuuta 1965 2
2 Fighting Harada Japani 18. toukokuuta 1965 - 27. helmikuuta 1968 4
3 Lionel Rose Australian lippu Australia 27. helmikuuta 1968 - 22. elokuuta 1969 3
4 Ruben Olivares Meksikon lippu Meksiko 22. elokuuta 1969 - 16. lokakuuta 1970 2
5 Chucho Castillo  Meksikon lippu Meksiko 16. lokakuuta 1970 - 2. huhtikuuta 1971 3
6 Ruben Olivares Meksikon lippu Meksiko 2. huhtikuuta 1971 - 19. maaliskuuta 1972 3
7 Rafael Herrera Meksikon lippu Meksiko 19. maaliskuuta 1972 - 29. heinäkuuta 1972 0
8 Enrique Pinder Panaman lippu Panama 29. heinäkuuta 1972 - 1973 0
9 Rafael Herrera Meksikon lippu Meksiko 14. huhtikuuta 1973 - 7. joulukuuta 1974 2
10 Rodolfo Martinez Meksikon lippu Meksiko 7. joulukuuta 1974 - 8. toukokuuta 1976 3
11 Carlos Zarate Meksikon lippu Meksiko May 8, 1976 - June 3, 1979 8. toukokuuta 1976 9
12 Lupe Pintor Meksikon lippu Meksiko 3. kesäkuuta 1979 - 4. toukokuuta 1985 8
13 Alberto Davila Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 1. syyskuuta 1983 - 26. toukokuuta 1984 1
14 Daniel Zaragoza Meksikon lippu Meksiko 4. toukokuuta 1985 - 9. elokuuta 1985 0
15 Miguel Lora Kolumbia 9. elokuuta 1985 - 29. lokakuuta 1988 7
16 Raul Perez Meksikon lippu Meksiko 29. lokakuuta 1988 - 25. helmikuuta 1991 7
17 Greg Richardson Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 25. helmikuuta 1991 - 19. syyskuuta 1991 1
18 Joichiro Tatsuyoshi Japani 19. syyskuuta 1991 - 17. syyskuuta 1992 0
19 (Interim) Victor Rabanales Meksikon lippu Meksiko 30. maaliskuuta 1992 - 28. maaliskuuta 1993 4
20 Jung Il Byun Etelä-Korea 28. maaliskuuta 1993 - 1993 1
21 (Interim) Joichiro Tatsuyoshi Japani 22. heinäkuuta 1993 - 4. joulukuuta 1994 0
22 Yasuei Yakushiji Japani 23. joulukuuta 1993 - 30. heinäkuuta 1995 4
23 Wayne McCullough Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 30. heinäkuuta 1995 - 10. elokuuta 1996 2
24 Sirimongkol Singwangcha Thaimaan lippu Thaimaa 10. elokuuta 1996 - 22. marraskuuta 1997 3
25 Joichiro Tatsuyoshi Japani 22. marraskuuta 1997 - 29. joulukuuta 1998 2
26 Veeraphol Sahaprom Thaimaan lippu Thaimaa 29. joulukuuta 1998 - 16. huhtikuuta 2005 14
27 Hozumi Hasegawa Japani 16. huhtikuuta 2005 - 30. huhtikuuta 2010 10
28 Fernando Montiel Meksikon lippu Meksiko April 30, 2010 - Now 30. huhtikuuta 2010 - hallitseva. 0

Ylempi kääpiösarja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mestari nr Nimi Kansallisuus Mestaruusaika Puolustusten lukumäärä
1 Rigoberto Riasco Panaman lippu Panama 3. huhtikuuta 1976 9. lokakuuta 1976 2
2 Royal Kobayashi Japani 9. lokakuuta 1976 - 24. marraskuuta 1976 0
3 Dong Kyun Yum Etelä-Korea 24. marraskuuta 1976 - 21. toukokuuta 1977 1
4 Wilfredo Gómez Puerto Ricon lippu Puerto Rico 21. toukokuuta 1977 - 1983 17
5 Jaime Garza Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 15. kesäkuuta 1983 3. marraskuuta 1984 1
6 Juan Meza Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 3. marraskuuta 1984 - 18. elokuuta 1985 1
7 Lupe Pintor Meksikon lippu Meksiko 18. elokuuta 1985 - 18. tammikuuta 1986 0
8 Samart Payakaroon Thaimaan lippu Thaimaa 18. tammikuuta 1986 - 8. toukokuuta 1987 1
9 Jeff Fenech Australian lippu Australia May 8, 1987 - 1987 8. toukokuuta 1987 - 1987 2
10 Daniel Zaragoza Meksikon lippu Meksiko 29. helmikuuta 1988 - 23. huhtikuuta 1990 5
11 Paul Banke Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 23. huhtikuuta 1990 - 5. marraskuuta 1990 1
12 Pedro Ruben Decima Argentiinan lippu Argentiina 5. marraskuuta 1990 - 23. helmikuuta 1991 0
13 Kiyoshi Hatanaka Japani 23. helmikuuta 1991 - 24. kesäkuuta 1991 0
14 Daniel Zaragoza Meksikon lippu Meksiko 24. kesäkuuta 1991 - 20. maaliskuuta 1992 2
15 Thierry Jacob Ranskan lippu Ranska 20. maaliskuuta 1992 - 23. kesäkuuta 1992 0
16 Tracy Harris Patterson Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 23. kesäkuuta 1992 - 26. elokuuta 1994 4
17 Hector Acero Sanchez Dominikaanisen tasavallan lippu Dominikaaninen tasavalta 26. elokuuta 1994 - 6. marraskuuta 1995 2
18 Daniel Zaragoza Meksikon lippu Meksiko 6. marraskuuta 1995 - 6. syyskuuta 1997 2
19 Erik Morales Meksikon lippu Meksiko 6. syyskuuta 1997 - 2000 9
20 Willie Jorrin Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 9. syyskuuta 2000 - 2002 2
21 Oscar Larios Meksikon lippu Meksiko 17. toukokuuta 2002 - 12. joulukuuta 2005 11
22 Israel Vázquez Meksikon lippu Meksiko 12. joulukuuta 2005 - 3. maaliskuuta 2007 2
23 Rafael Márquez Meksikon lippu Meksiko 3. maaliskuuta 2007 - 4. elokuuta 2007 0
24 Israel Vázquez Meksikon lippu Meksiko (mitätöity) 4. elokuuta 2007 - 2. kesäkuuta 2009 1
25 Toshiaki Nishioka Japani September 15, 2008 - Now 15. syyskuuta 2008 1

Höyhensarja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mestari nr Nimi Kansallisuus Mestaruusaika Puolustusten lukumäärä
1 Sugar Ramos Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 21. maaliskuuta 1963 - 26. syyskuuta 1964 3
2 Vicente Saldivar Meksikon lippu Meksiko 26. syyskuuta 1964 - 1967 7
3 Howard Winstone Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Yhdistynyt kuningaskunta 23. tammikuuta 1968 - 24. heinäkuuta 1968 0
4 Jose Legra Kuuba 24. heinäkuuta 1968 - 21. tammikuuta 1969 0
5 Johnny Famechon Australian lippu Australia 21. tammikuuta 1969 - 9. toukokuuta 1970 2
6 Vicente Saldivar Meksikon lippu Meksiko 9. toukokuuta 1970 - 11. joulukuuta 1970 0
7 Kuniaki Shibata Japani 11. joulukuuta 1970 - 19. toukokuuta 1972 2
8 Clemente Sanchez Meksikon lippu Meksiko 19. toukokuuta 1972 - 16. joulukuuta 1972 0
9 Jose Legra Espanjan lippu Espanja/ Kuuba 16. joulukuuta 1972 - 5. toukokuuta 1973 0
10 Eder Jofre Brasilian lippu Brasilia May 5, 1973 - 1974 5. toukokuuta 1973 - 1974 1
11 Bobby Chacon Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 7. syyskuuta 1974 - 20. kesäkuuta 1975 1
12 Ruben Olivares Meksikon lippu Meksiko 20. kesäkuuta 1975 20. syyskuuta 1975 0
13 David Kotei Ghana 20. syyskuuta 1975 - 13. marraskuuta 1976 2
14 Danny Lopez Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 13. marraskuuta 1976 - 2. helmikuuta 1980 8
15 Salvador Sanchez Meksikon lippu Meksiko 2. helmikuuta 1980 - 1982 9
16 Juan LaPorte Puerto Ricon lippu Puerto Rico 15. syyskuuta 1982 - 31. maaliskuuta 1984 2
17 Wilfredo Gómez Puerto Ricon lippu Puerto Rico 31.maaliskuuta 1984 - 8. joulukuuta 1984 0
18 Azumah Nelson Ghana 8. joulukuuta 1984 - 1987 6
19 Jeff Fenech Australian lippu Australia 7. maaliskuuta 1988 - 1990 3
20 Marcos Villasana Meksikon lippu Meksiko 2. kesäkuuta 1990 - 14. marraskuuta 1991 3
19 Paul Hodkinson Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Yhdistynyt kuningaskunta 14. marraskuuta 1991 - 28. huhtikuuta 1993 3
20 Gregorio Vargas Meksikon lippu Meksiko 28. huhtikuuta 1993 - 4. joulukuuta 1993 0
21 Kevin Kelley Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 4. joulukuuta 1993 - 7. tammikuuta 1995 2
22 Alejandro Gonzalez Meksikon lippu Meksiko 7. tammikuuta 1995 - 23. syyskuuta 1995 2
23 Manuel Medina Meksikon lippu Meksiko 23. syyskuuta 1995 - 11. joulukuuta 1995 0
24 Luisito Espinosa Filippiinit 11. joulukuuta 1995 - 15. toukokuuta 1999 7
25 Cesar Soto Meksikon lippu Meksiko 15. toukokuuta 1999 - 22. lokakuuta 1999 0
26 Naseem Hamed Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Yhdistynyt kuningaskunta October 22, 1999 - 2000 22. lokakuuta 1999 - 2000 0
27 Guty Espadas Jr. Meksikon lippu Meksiko April 14, 2000 - 2000 14. huhtikuuta 2000 - 2000 1
28 Erik Morales Meksikon lippu Meksiko 2. syyskuuta 2000 - 22. kesäkuuta 2002 2
29 Marco Antonio Barrera Meksikon lippu Meksiko 22. kesäkuuta 2002 - 2002 0
30 Erik Morales Meksikon lippu Meksiko 16. marraskuuta 2002 - 2003 1
31 In Jin Chi Etelä-Korea 10. huhtikuuta 2004 - 29. tammikuuta 2006 3
32 (Interim) Humberto Soto Meksikon lippu Meksiko August 20, 2005 - Now 20. elokuuta 2005 0
33 Takashi Koshimoto Japani 29. tammikuuta 2006 - 30. heinäkuuta 2006 0
34 Rodolfo Lopez Meksikon lippu Meksiko 30. heinäkuuta 2006 - 17. joulukuuta 2006 0
35 Jorge Linares Venezuelan lippu Venezuela (vacated) 21. heinäkuuta 2007 - 13. elokuuta 2008 1
36 Oscar Larios Meksikon lippu Meksiko toukokuu 2008 - maaliskuu 2009 2
37 Takahiro Aoh Japani 12. maaliskuuta 2009 - hallitseva 0

Ylempi höyhensarja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mestari nr Nimi Kansallisuus Mestaruusaika Puolustusten lukumäärä
1 Gabriel "Flash" Elorde Filippiinit 16. helmikuuta 1963 - 15. kesäkuuta 1967 6
2 Yoshiaki Numata Japani 15. kesäkuuta 1967 - 14. joulukuuta 1967 0
3 Hiroshi Kobayashi Japani 14. joulukuuta 1967 - 5. lokakuuta 1968 2
4 Rene Barrientos Filippiinit 15. helmikuuta 1969 - 5. huhtikuuta 1970 0
5 Yoshiaki Numata Japani 5. huhtikuuta 1970 - 10. lokakuuta 1971 3
6 Ricardo Arredondo Meksikon lippu Meksiko 10. lokakuuta 1971 - 28. helmikuuta 1974 5
7 Kuniaki Shibata Japani 28. helmikuuta 1974 - 5. heinäkuuta 1975 3
8 Alfredo Escalera Puerto Ricon lippu Puerto Rico 5. heinäkuuta 1975 - 28. tammikuuta 1978 10
9 Alexis Arguello Nicaraguan lippu Nicaragua 28. tammikuuta 1978 - 9. elokuuta 1980 8
10 Rafael Limon Meksikon lippu Meksiko 11. joulukuuta 1980 - 8. maaliskuuta 1981 0
11 Cornelius Boza Edwards Ugandan lippu Uganda 8. maaliskuuta 1981 - 29. elokuuta 1981 1
12 Rolando Navarette Filippiinit 29. elokuuta 1981 - 29. toukokuuta 1982 1
13 Rafael Limon Meksikon lippu Meksiko 29. toukokuuta 1982 - 11. joulukuuta 1982 1
14 Bobby Chacon Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 11. joulukuuta 1982 - toukokuu 1983 1
15 Héctor Camacho Puerto Ricon lippu Puerto Rico 7. elokuuta 1983 - 1984 1
16 Julio César Chávez Meksikon lippu Meksiko 13. syyskuuta 1984 - 21. elokuuta 1987 9
17 Azumah Nelson Ghana 29. helmikuuta 1988 - 7. toukokuuta 1994 10
18 Jesse James Leija Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 7. toukokuuta 1994 - 17. syyskuuta 1994 0
19 Gabriel Ruelas Puerto Ricon lippu Puerto Rico 17. syyskuuta 1994 - 1. joulukuuta 1995 2
20 Azumah Nelson Ghana 1. joulukuuta 1995 - 22. maaliskuuta 1997 1
21 Genaro Hernandez Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 22. maaliskuuta 1997 - 3. lokakuuta 1998 3
22 Floyd Mayweather Jr. Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 3. lokakuuta 1998 - 2002 8
23 Sirimongkol Singwancha Thaimaan lippu Thaimaa 24. elokuuta 2002 - 15. elokuuta 2003 1
24 Jesús Chávez Meksikon lippu Meksiko 15. elokuuta 2003 - 28. helmikuuta 2004 0
25 Erik Morales Meksikon lippu Meksiko 28. helmikuuta 2004 - 27. marraskuuta 2004 1
26 Marco Antonio Barrera Meksikon lippu Meksiko 27. marraskuuta 2004 - 17. maaliskuuta 2007 4
27 Juan Manuel Márquez Meksikon lippu Meksiko 17. maaliskuuta 2007 - 15. maaliskuuta 2008 1
28 Manny Pacquiao Filippiinit 15. maaliskuuta 2008 - heinäkuu 2008 0
29 Humberto Soto Meksikon lippu Meksiko 20. joulukuuta 2008 0

Kevytsarja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mestari nr Nimi Kansallisuus Mestaruusaika Puolustusten lukumäärä
1 Pedro Carrasco Espanjan lippu Espanja 5. marraskuuta 1971 - 18. helmikuuta 1972 0
2 Mando Ramos Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 18. helmikuuta 1972 - 15. syyskuuta 1972 1
3 Chango Carmona Meksikon lippu Meksiko 15. syyskuuta 1972 - 10. marraskuuta 1972 0
4 Rodolfo Gato González Meksikon lippu Meksiko 10. marraskuuta 1972 - 11. huhtikuuta 1974 2
5 Guts Ishimatsu Japani 11. huhtikuuta 1974 - 8. toukokuuta 1976 5
6 Esteban De Jesús Puerto Ricon lippu Puerto Rico 8. toukokuuta 1976 - 21. tammikuuta 1978 3
7 Roberto Durán* Panaman lippu Panama 21. tammikuuta 1978 - 21. tammikuuta 1978 (luopui) 0
8 Jim Watt Skotlannin lippu Skotlanti 17. huhtikuuta 1979 - 20. kesäkuuta 1981 4
9 Alexis Argüello Nicaraguan lippu Nicaragua 20. kesäkuuta 1981 - 22. toukokuuta 1982 (luopui) 4
10 Edwin Rosario Puerto Ricon lippu Puerto Rico 1. toukokuuta 19833. marraskuuta 1984 2
11 José Luis Ramírez Meksikon lippu Meksiko 3. marraskuuta 198410. elokuuta 1985 0
12 Héctor Camacho Puerto Ricon lippu Puerto Rico 10. elokuuta 198526. syyskuuta 1986 (luopui) 2
13 José Luis Ramírez Meksikon lippu Meksiko 19. heinäkuuta 198729. lokakuuta 1988 2
14 Julio César Chávez Meksikon lippu Meksiko 29. lokakuuta 198813. toukokuuta 1989 (luopui) 0
15 Pernell Whitaker Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 20. elokuuta 19895. lokakuuta 1991 (luopui) 6
16 Miguel Ángel González Meksikon lippu Meksiko 24. elokuuta 199219. elokuuta 1995 (luopui) 10
17 Jean-Baptiste Mendy Ranskan lippu Ranska 20. huhtikuuta 19961. maaliskuuta 1997 0
18 Stevie Johnston Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 1. maaliskuuta 199713. kesäkuuta 1998 3
19 Cesar Bazan Meksikon lippu Meksiko 13. kesäkuuta 199827. helmikuuta 1999 2
20 Stevie Johnston Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 27. helmikuuta 199917. kesäkuuta 2000 4
21 José Luis Castillo Meksikon lippu Meksiko 17. kesäkuuta 200020. huhtikuuta 2002 3
22 Floyd Mayweather Jr. Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 20. huhtikuuta 20021. marraskuuta 2003 (luopui) 3
23 José Luis Castillo Meksikon lippu Meksiko 5. kesäkuuta 20047. toukokuuta 2005 2
24 Diego Corrales Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 7. toukokuuta 20057. lokakuuta 2006 0
25 Joel Casamayor Kuuba 7. lokakuuta 200620. helmikuuta 2008 0
26 David Díaz Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 20. helmikuuta 200728. kesäkuuta 2008 1
27 Manny Pacquiao Filippiinit 28. kesäkuuta 200824. helmikuuta 2009 (luopui) 0
28 Edwin Valero Venezuelan lippu Venezuela 4. huhtikuuta 2009 – hallitseva 0

Ylempi kevytsarja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mestari nr Nimi Kansallisuus Mestaruusaika Puolustusten lukumäärä
1 Saensak Muangsurin Thaimaan lippu Thaimaa 15. heinäkuuta 1975 - 29. kesäkuuta 1976 1
2 Miguel Velazques Espanjan lippu Espanja 29. kesäkuuta 1976 - 29. lokakuuta 1976 0
3 Saensak Muangsurin(2) Thaimaan lippu Thaimaa 29. lokakuuta 1976 - 30. joulukuuta 1978 7
4 Floyd Mayweather Jr. Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 25. kesäkuuta 2005 - 23. maaliskuuta 2006 (luopui) 2
5 Ricky Hatton Englannin lippu Englanti 25. kesäkuuta 2005 - 23. maaliskuuta 2006 (luopui) 4
6 Junior Witter Englannin lippu Englanti 15. syyskuuta 2006 - 10. toukokuuta 2008 3
7 Timothy Bradley Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 10. toukokuuta 2008 - 28. huhtikuuta 2009 (luopui) 2

Kevytsarja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mestari nr Nimi Kansallisuus Mestaruusaika Puolustusten lukumäärä
1 James McGirt Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 29. marraskuuta 1991 - 6. maaliskuuta 1993 2
2 Pernell Whitaker Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 6. maaliskuuta 1993 - 12. huhtikuuta 1997 9
3 Oscar de la Hoya Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 12. huhtikuuta 1997 - 18. syyskuuta 1999 7
4 Felix Trinidad Puerto Ricon lippu Puerto Rico 18. syyskuuta 1999 - Luopui 0
5 Shane Mosley Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 17. kesäkuuta 2000 - 6. tammikuuta 2002 3
6 Vernon Forrest Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 26. tammikuuta 2002 - 25. tammikuuta 2003 1
7 Ricardo Mayorga Nicaraguan lippu Nicaragua 25. tammikuuta 2003 - 13. joulukuuta 2003 1
8 Cory Spinks Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 13. joulukuuta 2003 - 5. helmikuuta 2005 2
9 Zab Judah Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 5. helmikuuta 2005 - 7. tammikuuta 2006 1
10 Carlos Manuel Baldomir Argentiinan lippu Argentiina 7. tammikuuta 2006 - 4. marraskuuta 2006 1
11 Floyd Mayweather Jr. Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 4. marraskuuta 2006 - 5. joulukuuta 2007 (luopui) 1
12 Andre Berto Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat June 21, 2008 - current 21. kesäkuuta 2008 - tämänhetkinen. 1

Ylempi välisarja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mestari nr Nimi Kansallisuus Mestaruusaika Puolustusten lukumäärä
1 Oscar De La Hoya Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 6. toukokuuta 2006 - 5. toukokuuta 2007 4
2 Floyd Mayweather Jr. Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 5. toukokuuta 2007 - luopui 0
3 Vernon Forrest Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 28. heinäkuuta 2007 - 7. kesäkuuta 2008 luopui 2
4 Sergio Mora Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 7. kesäkuuta 2008 - 14. syyskuuta 2008 1
5 Vernon Forrest Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 14. syyskuuta 2008 - 21. toukokuuta 2009 0
6 Sergio Martinez Argentiinan lippu Argentiina 21. toukokuuta 2009 - hallitseva 0

Keskisarja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mestari nr Nimi Kansallisuus Mestaruusaika Puolustusten lukumäärä
1 Terry Downes Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Yhdistynyt kuningaskunta 11. heinäkuuta 1961 - 7. huhtikuuta 1962 0
2 Paul Pender Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 7. huhtikuuta 1962 - 1962 0
3 Dick Tiger Nigerian lippu Nigeria 10. elokuuta 1963 - 7. joulukuuta 1963 0
4 Joey Giardello Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 7. joulukuuta 1963 - 21. lokakuuta 1965 1
5 Dick Tiger Nigerian lippu Nigeria 21. lokakuuta 1965 - 25. huhtikuuta 1966 0
6 Emile Griffith Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 25. huhtikuuta 1966 - 17. huhtikuuta 1967 2
7 Nino Benvenuti Italia 17. huhtikuuta 1967 - 29. syyskuuta 1967 0
8 Emile Griffith Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 29. syyskuuta 1967 - 4. maaliskuuta 1968 0
9 Nino Benvenuti Italia 4. maaliskuuta 1968 - 7. marraskuuta 1970 4
10 Carlos Monzon Argentiinan lippu Argentiina 7. marraskuuta 1970 - 1974 9
11 Rodrigo Valdez Kolumbia 25. toukokuuta 1974 - 26. kesäkuuta 1976 4
12 Carlos Monzon Argentiinan lippu Argentiina 26. kesäkuuta 1976 - 5. marraskuuta 1977 1
13 Rodrigo Valdez Kolumbia 5. marraskuuta 1977 - 22. huhtikuuta 1978 0
14 Hugo Corro Argentiinan lippu Argentiina 22. huhtikuuta 1978 - 30. kesäkuuta 1979 2
15 Vito Antuofermo Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 30. kesäkuuta 1979 - 16. maaliskuuta 1980 0
16 Alan Minter Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Yhdistynyt kuningaskunta 16. maaliskuuta 1980 - 27. syyskuuta 1980 1
17 Marvin Hagler Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 27. syyskuuta 1980 - 6. huhtikuuta 1987 12
18 Sugar Ray Leonard Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 6. huhtikuuta 1987 - 1987 0
19 Thomas Hearns Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 29. lokakuuta 1987 - 6. kesäkuuta 1988 0
20 Iran Barkley Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 6. kesäkuuta 1988 - 24. helmikuuta 1989 0
21 Roberto Duran Panaman lippu Panama 24. helmikuuta 1989 - 1990 0
22 Julian Jackson Yhdysvaltain Neitsytsaarten lippu Yhdysvaltain Neitsytsaaret 24. marraskuuta 1990 - 8. toukokuuta 1993 4
23 Gerald McClellan Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 8. toukokuuta 1993 - 1995 3
24 Julian Jackson Yhdysvaltain Neitsytsaarten lippu Yhdysvaltain Neitsytsaaret 17. maaliskuuta 1995 - 19. elokuuta 1995 0
25 Quincy Taylor Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 19. elokuuta 1995 - 16. maaliskuuta 1996 0
26 [Keith Holmes]] Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 16. maaliskuuta 1996 - 2. toukokuuta 1998 2
27 Hassine Cherifi Ranskan lippu Ranska 2. toukokuuta 1998 - 24. huhtikuuta 1999 0
28 Keith Holmes Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 24. huhtikuuta 1999 - 14. huhtikuuta 2001 2
29 Bernard Hopkins Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 14. huhtikuuta 2001 - 16. heinäkuuta 2005 7
30 Jermain Taylor Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 16. heinäkuuta 2005 - 29. syyskuuta 2007 4
31 Kelly Pavlik Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 29. syyskuuta 2007 - Hallitseva 0

Ylempi keskisarja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mestari nr Nimi Kansallisuus Mestaruusaika Puolustusten lukumäärä
1 Sugar Ray Leonard Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 7. marraskuuta 1988 - 1990 2
2 Mauro Galvano Italia 15. joulukuuta 1990 - 3. lokakuuta 1992 2
3 Nigel Benn Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Yhdistynyt kuningaskunta 3. lokakuuta 1992 - 2. maaliskuuta 1996 8
4 Thulani Malinga Etelä-Afrikan lippu Etelä-Afrikka 2. maaliskuuta 1996 - 6. heinäkuuta 1996 0
5 Vincenzo Nardiello Italia 6. heinäkuuta 1996 - 12. lokakuuta 1996 0
6 Robin Reid Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Yhdistynyt kuningaskunta 12. lokakuuta 1996 - 19. joulukuuta 1997 3
7 Thulani Malinga Etelä-Afrikan lippu Etelä-Afrikka 19. joulukuuta 1997 - 27. maaliskuuta 1998 0
8 Richie Woodhall Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Yhdistynyt kuningaskunta 27. maaliskuuta 1998 - 23. lokakuuta 1999 2
9 Markus Beyer Saksan lippu Saksa 23. lokakuuta 1999 - 6. toukokuuta 2000 1
10 Glenn Catley Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Yhdistynyt kuningaskunta 6. toukokuuta 2000 - 1. syyskuuta 2000 0
11 Dingaan Thobela Etelä-Afrikan lippu Etelä-Afrikka 1. syyskuuta 2000 - 15. joulukuuta 2000 0
12 Dave Hilton, Jr. Kanada 15. joulukuuta 2000 - 2001 0
13 Eric Lucas Kanada 10. kesäkuuta 2001 - 5. huhtikuuta 2003 3
14 Markus Beyer Saksan lippu Saksa 5. huhtikuuta 2003 - 5. kesäkuuta 2004 2
15 Christian Sanavia Italia 5. kesäkuuta 2004 - 9. lokakuuta 2004 0
16 Markus Beyer Saksan lippu Saksa 9. lokakuuta 2004 - 14. lokakuuta 2006 3
17 Mikkel Kessler Tanskan lippu Tanska 14. lokakuuta 2006 - 3. marraskuuta 2007 1
18 Carl Froch Englannin lippu Englanti 6. joulukuuta 2008 - hallitseva 1

Raskas keskisarja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mestari nr Nimi Kansallisuus Mestaruusaika Puolustusten lukumäärä
1 Willie Pastrano Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 1. kesäkuuta 1963 - 30. maaliskuuta 1965 2
2 Jose Torres Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 30. maaliskuuta 1965 - 16. joulukuuta 1966 3
3 Dick Tiger Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 16. joulukuuta 1966 - 24. toukokuuta 1968 2
4 Bob Foster Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 24. toukokuuta 1968 - 1974 12
5 John Conteh Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Yhdistynyt kuningaskunta 1. lokakuuta 1974 - 1977 3
6 Miguel Angel Cuello Puerto Ricon lippu Puerto Rico 21. toukokuuta 1977 - 8. tammikuuta 1978 0
7 Mate Parlov Jugoslavia 8. tammikuuta 1978 - 2. joulukuuta 1978 1
8 Marvin Johnson Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 2. joulukuuta 1978 - 18. elokuuta 1979 0
9 Matthew Saad Muhammad Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 18. elokuuta 1979 - 19. joulukuuta 1981 8
10 Dwight Qawi Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 19. joulukuuta 1981 - 18. maaliskuuta 1983 3
11 Michael Spinks Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 18. maaliskuuta 1983 - 1985 4
12 JB Williamson Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 10. joulukuuta 1985 - 30. huhtikuuta 1986 0
13 Dennis Andries Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Yhdistynyt kuningaskunta 30. huhtikuuta 1986 - 7. maaliskuuta 1987 1
14 Thomas Hearns Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 7. maaliskuuta 1987 - 1987 0
15 Donnie Lalonde Kanada 27. marraskuuta 1987 - 7. marraskuuta 1988 1
16 Sugar Ray Leonard Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 7. marraskuuta 1988 - 1988 0
17 Dennis Andries Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Yhdistynyt kuningaskunta 21. helmikuuta 1989 - 24. kesäkuuta 1989 0
18 Jeff Harding Australian lippu Australia 24. kesäkuuta 1989 - 28. heinäkuuta 1990 2
19 Dennis Andries Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Yhdistynyt kuningaskunta 28. heinäkuuta 1990 - 11. syyskuuta 1991 2
20 Jeff Harding Australian lippu Australia 11. syyskuuta 1991 - 23. heinäkuuta 1994 2
21 Mike McCallum Jamaika 23. heinäkuuta 1994 - 16. kesäkuuta 1995 1
22 Fabrice Tiozzo Ranskan lippu Ranska 16. kesäkuuta 1995 - 1996 1
23 Roy Jones Jr. Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 22. marraskuuta 1996 - 1998 0
24 Graciano Rocchigiani Saksan lippu Saksa 21. maaliskuuta 1998 - 1998 0
25 Roy Jones Jr. Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 18. heinäkuuta 1998 - 2002 10
26 Antonio Tarver Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 26. huhtikuuta 2003 - 8. marraskuuta 2003 0
27 Roy Jones Jr. Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 8. marraskuuta 2003 - 15. toukokuuta 2004 0
28 Antonio Tarver Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 25. toukokuuta 2004 - 2005 0
29 Tomasz Adamek Puolan lippu Puola 21. toukokuuta 2005 - 3. helmikuuta 2007 2
30 Chad Dawson Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 3. helmikuuta 2007 - 11. heinäkuuta 2008 3
31 Adrian Diaconu Romanian lippu Romania 11. heinäkuuta 2008 - 19. kesäkuuta 2009 0
32 Jean Pascal Kanada 19. kesäkuuta 2009 - hallitseva 0

Alempi raskassarja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mestari nr Nimi Kansallisuus Mestaruusaika Puolustusten lukumäärä
1 Marvin Camel Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 31. maaliskuuta 1980 - 25. marraskuuta 1980 0
2 Carlos DeLeon Puerto Ricon lippu Puerto Rico 25. marraskuuta 1980 - 27. kesäkuuta 1982 1
3 S.T. Gordon Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 27. kesäkuuta 1982 - 17. heinäkuuta 1983 1
4 Carlos DeLeon Puerto Ricon lippu Puerto Rico 17. heinäkuuta 1983 - 6. kesäkuuta 1985 3
5 Alfonso Ratliff Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 6. kesäkuuta 1985 - 21. syyskuuta 1985 0
6 Bernard Benton Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 21. syyskuuta 1985 - 22. maaliskuuta 1986 0
7 Carlos DeLeon Puerto Ricon lippu Puerto Rico 22. maaliskuuta 1986 - 9. huhtikuuta 1988 3
8 Evander Holyfield Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 9. huhtikuuta 1988 - 1989 0
9 Carlos DeLeon Puerto Ricon lippu Puerto Rico 17. toukokuuta 1989 - 27. heinäkuuta 1990 3
10 Massimiliano Duran Italia 27. heinäkuuta 1990 - 20. heinäkuuta 1991 1
11 Anaclet Wamba Ranskan lippu Ranska 20. heinäkuuta 1991 - 1995 7
12 Marcelo Dominguez Argentiinan lippu Argentiina 25. heinäkuuta 1995 - 21. helmikuuta 1998 5
13 Juan Carlos Gómez Kuuba 21. helmikuuta 1998 - 2002 10
14 Wayne Braithwaite Guyana 11. lokakuuta 2002 - 2. huhtikuuta 2005 3
15 Jean-Marc Mormeck Ranskan lippu Ranska 2. huhtikuuta 2005 - 7. tammikuuta 2006 0
16 O'Neil Bell Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 7. tammikuuta 2006 - 17. maaliskuuta 2007 0
17 Jean-Marc Mormeck Ranskan lippu Ranska 17. maaliskuuta 2007 - 10. marraskuuta 2007 0
18 David Haye Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Yhdistynyt kuningaskunta 10. marraskuuta 2007 - 12. toukokuuta 2008 luopui 2
19 Giacobbe Fragomeni Italia 24. lokakuuta 2008 - hallitseva 0

Raskassarja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mestari nr Nimi Kansallisuus Mestaruusaika Puolustusten lukumäärä
1 Sonny Liston Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 1962 - 25. helmikuuta 1964 1
2 Muhammad Ali Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 25. helmikuuta 1964 - 11. maaliskuuta 1969 9
4 Joe Frazier Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 16. helmikuuta 1970 - 22. tammikuuta 1973 4
5 George Foreman Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 22. tammikuuta 1973 - 30. lokakuuta 1974 2
6 Muhammad Ali Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 30. lokakuuta 1974 - 15. helmikuuta 1978 10
7 Leon Spinks Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 15. helmikuuta 1978 - 29. maaliskuuta 1978 0
8 Ken Norton Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 29. maaliskuuta 1978 - 9. kesäkuuta 1978 0
9 Larry Holmes Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 9. kesäkuuta 1978 - 11. joulukuuta 1983 17
10 Tim Witherspoon Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 9. maaliskuuta 1984 - 31. elokuuta 1984 0
11 Pinklon Thomas Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 31. elokuuta 1984 - 22. maaliskuuta 1986 1
12 Trevor Berbick Kanada 22. maaliskuuta 1986 - 22. marraskuuta 1986 0
13 Mike Tyson Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 22. marraskuuta 1986 - 11. helmikuuta 1990 9
14 James Douglas Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 11. helmikuuta 1990 - 25. lokakuuta 1990 0
15 Evander Holyfield Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 25. lokakuuta 1990 - 13. marraskuuta 1992 3
16 Riddick Bowe Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 13. marraskuuta 1992 - 14. joulukuuta 1993 0
17 Lennox Lewis Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Yhdistynyt kuningaskunta 14. tammikuuta 1994 - 24. syyskuuta 1994 3
18 Oliver McCall Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 24. syyskuuta 1994 - 2. syyskuuta 1995 1
19 Frank Bruno Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Yhdistynyt kuningaskunta 2. syyskuuta 1995 - 16. maaliskuuta 1996 0
20 Mike Tyson Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 16. maaliskuuta 1996 - 24. syyskuuta 1996 0
21 Lennox Lewis Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Yhdistynyt kuningaskunta 7. helmikuuta 1997 - 22. huhtikuuta 2001 10
22 Hasim Rahman Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 22. huhtikuuta 2001 - 17. marraskuuta 2001 0
23 Lennox Lewis Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Yhdistynyt kuningaskunta 17. marraskuuta 2001 - 6. helmikuuta 2004 2
24 Vitali Klitschko Ukrainan lippu Ukraina 24. huhtikuuta 2004 - 9. marraskuuta 2005 1
(Väliaikainen) Hasim Rahman Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 13. elokuuta 2005 - 10. marraskuuta 2005 0
25 Hasim Rahman Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 10. marraskuuta 2005 - 12. elokuuta 2006 1
26 Oleg Maskaev Venäjän lippu Venäjä 12. elokuuta 2006 - 8. maaliskuuta 2008 1
(Väliaikainen) Samuel Peter Nigerian lippu Nigeria 24. syyskuuta 2007 - 8. maaliskuuta 2008 1
27 Samuel Peter Nigerian lippu Nigeria 8. maaliskuuta 2008 - 11. lokakuuta 2008 2
28 Vitali Klitschko Ukrainan lippu Ukraina October 11, 2008 - Present 11. lokakuuta 2008 - hallitseva 1