Luettelo Tuskan esiintyjistä

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Päälavan edusta Tuskassa 2007
Commons
Wikimedia Commonsissa on kuvia tai muita tiedostoja aiheesta Tuska Open Air Metal Festival.

Tämä on luettelo Tuska Open Air Metal Festivalin esiintyjistä.

Sisällysluettelo

2019[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Perjantai 28. kesäkuuta 2019[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radio Rock -lava (päälava)

  • 14.15–15.15 Arion
  • 16.15–17.15 Battle Beast
  • 18.15–19.15 Anthrax
  • 20.15–21.25 Dimmu Borgir
  • 22.30–0.00 Amorphis (Queen of Time Special)

Helsinki-lava

  • 13.30–14.15 Medeia
  • 15.15–16.15 Marko Hietala
  • 17.15–18.15 Power Trip
  • 19.15–20.15 Cult of Luna
  • 21.25–22.25 Swallow The Sun

Inferno-lava

  • 14.00–14.30 Balance Breach
  • 15.00–15.30 Goatburner
  • 16.00–16.30 Pahan Ikoni
  • 17.00–17.45 Wheel
  • 18.15–19.00 Brymir
  • 19.30–20.30 Anneke Van Giersbergen
  • 21.00–22.00 Alien Weaponry

Nimikirjoitussessiot, powered by Aku Ankka

  • 14.45 Battle Beast
  • 15.30 Anthrax
  • 16.50 Marko Hietala
  • 17.45 Amorphis
  • 18.45 Swallow The Sun
  • 19.45 Jere Lehtinen ja kultamitali

Lauantai 29. kesäkuuta 2019[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radio Rock -lava (päälava)

  • 14.15–15.15 Lost Society
  • 16.15–17.15 Stam1na
  • 18.15–19.15 Sick of It All
  • 20.15–21.25 Opeth
  • 22.30–0.00 Slayer

Helsinki-lava

  • 13.30–14.15 Fear of Domination
  • 15.15–16.15 Maj Karma
  • 17.15–18.15 Kvelertak
  • 19.15–20.15 Delain
  • 21.25–22.25 Heilung

Inferno-lava

  • 14.00–14.30 Sata Kaskelottia
  • 15.00–15.30 Wake Up Frankie
  • 16.00–16.30 Mustan Kuun Lapset
  • 17.00–17.45 Warkings
  • 18.15–19.00 Visions of Atlantis
  • 19.30–20.30 De Lirium's Order
  • 21.00–22.00 Loudness

Nimikirjoitussessiot, powered by Aku Ankka

  • 15.45 Delain
  • 18.00 Lost Society
  • 19.00 Stam1na
  • 20.00 Kvelertak

Sunnuntai 30. kesäkuuta 2019[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radio Rock -lava (päälava)

  • 14.30–15.00 Leverage
  • 16.00–17.00 Frank Carter & The Rattlesnakes
  • 18.00–19.15 Behemoth
  • 20.30–22.00 The Hellacopters

Helsinki-lava

  • 15.00–15.55 Hevisaurus
  • 17.00–18.00 Jinjer
  • 19.15–20.25 Halestorm

Inferno-lava

  • 14.25–14.55 Kaiser
  • 15.25–15.55 I Revolt
  • 16.25–17.10 Dark Sarah
  • 17.40–18.40 Palehørse
  • 19.15-20.05 Rytmihäiriö

Nimikirjoitussessiot, powered by Aku Ankka

  • 16.30 Halestorm
  • 17.20 Rytmihäiriö
  • 19.10 Jinjer

2018[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Perjantai 29. kesäkuuta 2018[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radio Rock -lava (päälava)

  • 14.45–15.35 Crowbar
  • 16.20–17.25 Turmion Kätilöt
  • 18.25–19.25 Dead Cross
  • 20.25–21.25 Arch Enemy
  • 22.30–0.00 Body Count feat. Ice-T

Helsinki-lava

  • 14.00–14.45 Baest
  • 15.35–16.20 Tribulation
  • 17.25–18.25 Moonsorrow
  • 19.25–20.25 Leprous
  • 21.25–22.30 Meshuggah

Inferno-lava

  • 14.15–14.45 Gloomy Grim
  • 15.15–15.45 Hard Action
  • 16.15–16.45 Keoma
  • 17.15–18.00 Mantar
  • 18.30–19.15 Shiraz Lane
  • 19.45–20.30 The Charm The Fury
  • 21.00–21.45 Arion

EMP-teltta (nimikirjoitussessiot)

  • 15.40 Mantar
  • 17.30 Meshuggah
  • 19.55 Body Count feat. Ice-T
  • 21.25 Shiraz Lane

Lauantai 30. kesäkuuta 2018[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radio Rock -lava (päälava)

  • 13.40–14.10 Tyrantti
  • 14.50–15.35 Beast In Black
  • 16.20–17.20 Mokoma
  • 18.05–19.10 Emperor
  • 20.05–21.20 Kreator
  • 22.30–0.00 Gojira

Helsinki-lava

  • 14.10–14.50 Galactic Empire
  • 15.35–16.20 The 69 Eyes
  • 17.20–18.05 Carpenter Brut
  • 19.10–20.05 Hallatar
  • 21.20–22.30 At The Gates

Inferno-lava

  • 14.00–14.25 Six Inch
  • 14.55–15.40 Crimfall
  • 16.10–16.40 Foreseen
  • 17.10–17.40 Red Death
  • 18.10–18.40 Feastem
  • 19.10–19.55 Hexhammer
  • 20.25–21.25 Bombus

EMP-teltta (nimikirjoitussessiot)

  • 14.15 Mokoma
  • 15.40 Emperor
  • 17.30 Beast In Black
  • 22.00 Hallatar

Sunnuntai 1. heinäkuuta 2018[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radio Rock -lava (päälava)

  • 14.10–14.40 Temple Balls
  • 15.30–16.30 Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus
  • 17.35–18.35 Europe
  • 19.40–21.00 Parkway Drive

Helsinki-lava

  • 14.45–15.30 Stick To Your Guns
  • 16.30–17.30 Ihsahn
  • 18.40–19.40 Clutch

Inferno-lava

  • 14.25–14.55 Black Royal
  • 15.25–15.55 Blind Channel
  • 16.25–17.10 Lauri Porra Flyover Ensemble
  • 17.40–18.40 Grave Pleasures

EMP-teltta (nimikirjoitussessiot)

  • 14.45
  • 16.30
  • 19.00

2017[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Perjantai 30. kesäkuuta 2017[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radio Rock -lava (päälava)

  • 14.45–15.35 Brother Firetribe
  • 16.20–17.20 Wintersun
  • 18.25–19.25 Suicidal Tendencies
  • 20.25–21.25 Devin Townsend Project
  • 22.30–0.00 Sabaton

Väkevä Tent-lava

  • 14.00–14.45 Rotten Sound
  • 15.35–16.20 Anneke Van Giersbergen's Vuur
  • 17.25–18.25 Brujeria
  • 19.25–20.25 Insomnium
  • 21.25–22.30 Mayhem

Inferno-lava

  • 14.15–14.45 Huora
  • 15.15–15.45 Kohti Tuhoa
  • 16.15–16.45 Ratface
  • 17.15–18.00 Baptism
  • 18.30–19.15 Pekko Käppi
  • 19.45–20.30 Barathrum
  • 21.00–21.45 Trap Them

EMP-teltta (nimikirjoitussessiot)

  • 15.00 Suicidal Tendencies
  • 17.30 Devin Townsend Project
  • 19.30 Brujeria
  • 21.30 Wintersun

Lauantai 1. heinäkuuta 2017[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radio Rock -lava (päälava)

  • 13.45–14.15 Lik
  • 14.55–15.40 Impaled Nazarene
  • 16.25–17.25 Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus
  • 18.10–19.10 Soilwork
  • 20.05–21.05 Amorphis
  • 22.10–0.00 HIM

Väkevä Tent-lava

  • 14.15–14.55 Avatarium
  • 15.40–16.25 Mokoma
  • 17.25–18.10 Lost Society
  • 19.10–20.05 Electric Wizard
  • 21.05–22.05 Triptykon

Inferno-lava

  • 14.00–14.25 Alabama Kush
  • 14.55–15.40 Paara
  • 16.10–16.40 Throes of Dawn
  • 17.10–17.40 Sleep of Monsters
  • 18.10–18.40 Mind Riot
  • 19.10–19.55 Fear of Domination
  • 20.25–21.25 Demonzrator

EMP-teltta (nimikirjoitussessiot)

  • 14.15 Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus
  • 15.40 Soilwork
  • 17.25 Amorphis
  • 19.10 Triptykon
  • 21.05 Lost Society

Sunnuntai 2. heinäkuuta 2017[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radio Rock -lava (päälava)

  • 14.10–14.40 Where's My Bible
  • 15.30–16.30 Dirkschneider
  • 17.35–18.35 Apocalyptica
  • 19.40–21.00 Mastodon

Väkevä Tent-lava

  • 14.45–15.30 Battle Beast
  • 16.30–17.30 Baroness
  • 18.40–19.40 Sonata Arctica

Inferno-lava

  • 14.25–14.55 Amendfoil
  • 15.25–15.55 The Raven Age
  • 16.25–17.10 Jimsonweed
  • 17.40–18.40 Oranssi Pazuzu

EMP-teltta (nimikirjoitussessiot)

  • 14.45 Baroness
  • 16.30 Sonata Arctica
  • 19.00 Apocalyptica

2016[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Perjantai 1. heinäkuuta 2016[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radio Rock -lava (päälava)

  • 14.00–14.50 Cattle Decapitation
  • 15.45–16.50 Swallow The Sun
  • 17.50–18.50 Lordi
  • 19.50–20.50 Testament
  • 22.00–0.00 Avantasia

Helsinki-lava

  • 14.55–15.40 Delain
  • 16.50–17.50 Cain's Offering
  • 18.50–19.50 Kvelertak
  • 20.55–21.55 Behemoth

Inferno-lava

  • 14.15–14.45 Frosttide
  • 15.15–15.45 Whorion
  • 16.15–16.45 Blaakyum
  • 17.15–18.00 Mantar
  • 18.30–19.15 Bendover
  • 19.45–20.30 Man With A Mission
  • 21.00–21.45 Beast In Black

EMP-teltta (nimikirjoitussessiot)

  • 15.10 Testament
  • 17.20 Kvelertak
  • 19.40 Mantar

Lauantai 2. heinäkuuta 2016[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radio Rock -lava (päälava)

  • 13.45–14.15 Brymir
  • 14.55–15.55 Primordial
  • 16.40–17.40 Turmion Kätilöt
  • 18.25–19.20 Obscura
  • 20.20–21.25 Anthrax
  • 22.30–0.00 Ghost

Helsinki-lava

  • 14.15–14.55 With The Dead
  • 15.55–16.40 Tsjuder
  • 17.40–18.25 Omnium Gatherum
  • 19.20–20.15 Thunderstone
  • 21.25–22.25 Stam1na

Inferno-lava

  • 14.00–14.25 Fuck-Ushima
  • 14.55–15.40 Circle
  • 16.10–16.40 Crimson Sun
  • 17.10–17.40 Mørket
  • 18.10–18.40 Embreach
  • 19.10–19.55 Lord Vicar
  • 20.25–21.10 Jess and The Ancient Ones
  • 21.40–22.25 Havok

EMP-teltta (nimikirjoitussessiot)

  • 14.15 Tsjuder
  • 16.00 Anthrax
  • 18.00 Turmion Kätilöt
  • 19.20 Stam1na
  • 21.30 Obscura

Sunnuntai 3. heinäkuuta 2016[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radio Rock -lava (päälava)

  • 14.10–14.40 Block Buster
  • 15.30–16.30 Hatebreed
  • 17.35–18.35 Gojira
  • 19.40–21.00 Children of Bodom

Helsinki-lava

  • 14.45–15.30 Myrkur
  • 16.30–17.30 Diablo
  • 18.40–19.40 Katatonia

Inferno-lava

  • 14.25–14.55 Nuclear Omnicide
  • 15.25–15.55 Mörbid Vomit
  • 16.25–17.10 Nervosa
  • 17.40–18.40 Swallow The Sun

EMP-teltta (nimikirjoitussessiot)

  • 14.40 Katatonia
  • 16.30 Children of Bodom
  • 18.35 Diablo

2015[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Perjantai 26. kesäkuuta 2015[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radio Rock -lava (päälava)

  • 14.45–15.35 Krokodil
  • 16.25–17.25 Architects
  • 18.35–19.40 Lamb Of God
  • 20.30–22.00 Sabaton

Inferno-lava

  • 15.40–16.25 Ghost Brigade
  • 17.30–18.30 Blues Pills
  • 19.40–20.30 Exodus

Club-lava

  • 15.20–15.35 Manala Comedy
  • 16.00–16.25 Foreseen
  • 16.45–17.10 Apina
  • 17.30–18.15 Play Tuska Winner
  • 18.35–19.20 Enforcer
  • 19.40–20.25 Alfahanne

EMP-teltta (nimikirjoitussessiot)

  • 17.25 Sabaton
  • 19.40 Blues Pills

Lauantai 27. kesäkuuta 2015[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radio Rock -lava (päälava)

  • 13.45–14.35 Bloodbath
  • 15.15–16.15 Ne Obliviscaris
  • 17.00–17.45 Loudness
  • 18.20–19.25 Amorphis (Tales From The Thousand Lakes 20th Anniversary Show)
  • 20.30–22.00 In Flames

Inferno-lava

  • 14.35–15.15 Bombus
  • 16.15–17.00 Einherjer
  • 17.45–18.20 Atomirotta
  • 19.25–20.25 Abbath

Club-lava

  • 13.45–14.10 Spawn From Deceit
  • 14.30–14.55 Adamantra
  • 15.15–15.40 Shiraz Lane
  • 16.00–16.25 Tryer
  • 16.45–17.10 Red Moon Architect
  • 17.30–18.15 Morbid Evils
  • 18.35–19.20 Sotajumala
  • 19.40–20.25 Darkside Of The Mime

EMP-teltta (nimikirjoitussessiot)

  • 14.30 Ne Obliviscaris
  • 16.15 Amorphis
  • 17.45 In Flames
  • 19.25 Einherjer
  • 20.00 Loudness

Sunnuntai 28. kesäkuuta 2015[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radio Rock -lava (päälava)

  • 14.10–14.40 Mors Subita
  • 15.30–16.30 Mokoma
  • 17.35–18.35 Opeth
  • 19.40–21.00 Alice Cooper

Inferno-lava

  • 14.40–15.30 Warmen
  • 16.30–17.30 The Sirens
  • 18.40–19.40 Stratovarius (Visions Show)

Club-lava

  • 14.25–14.50 Kylmä Sota
  • 15.20–15.35 Manala Comedy
  • 16.00–16.30 At The Hollow
  • 16.50–17.35 Dr. Living Dead!
  • 17.55–18.40 Strong Scene Productions Collective

EMP-teltta (nimikirjoitussessiot)

  • 16.30 Stratovarius
  • 18.35 Mokoma

2014[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Perjantai 27. kesäkuuta 2014[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radio Rock -lava (päälava)

Inferno-lava

Club-lava

EMP-teltta (nimikirjoitussessiot)

Lauantai 28. kesäkuuta 2014[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radio Rock -lava (päälava)

Inferno-lava

Club-lava

EMP-teltta (nimikirjoitussessiot)

Sunnuntai 29. kesäkuuta 2014[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radio Rock -lava (päälava)

Inferno-lava

Club-lava

EMP-teltta (nimikirjoitussessiot)

2013[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Perjantai 28. kesäkuuta 2013[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radio Rock -lava (päälava)

Inferno-lava

Club-lava

EMP-teltta (nimikirjoitussessiot)

  • 15.30 Ihsahn
  • 17.15 Tesseract (Alun perin tähän aikaan suunniteltu Amorphis-nimmarisessio jouduttiin valitettavasti perumaan)
  • 19.30 Wintersun

Lauantai 29. kesäkuuta 2013[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radio Rock -lava (päälava)

Inferno-lava

Club-lava

EMP-teltta (nimikirjoitussessiot)

  • 14.35 Stam1na
  • 16.45 Soilwork
  • 18.00 Testament
  • 19.45 We Butter The Bread With Butter

Sunnuntai 30. kesäkuuta 2013[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radio Rock -lava (päälava)

Inferno-lava

Club-lava

EMP-teltta (nimikirjoitussessiot)

  • 15.45 Nightwish
  • 17.40 Amaranthe

2012[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Perjantai 29. kesäkuuta 2012[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Megadeth, Exodus, Edguy, Trivium, Hatebreed, Saint Vitus, Arcturus, Barren Earth, Lock Up, Suidakra, Profane Omen, Demigod, A.R.G., Unkind, Inferia.

Lauantai 30. kesäkuuta 2012[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sabaton, Sonata Arctica, Mokoma, Behemoth, Napalm Death, Insomnium, Swallow The Sun, Textures, Battle Beast, Amoral, Metsatöll, Horna, Victims, Afgrund, Winterwolf, For The Imperium, Corpsessed, Vorum, Evil-lÿn.

Sunnuntai 1. heinäkuuta 2012[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ministry, Apocalyptica, Overkill, Suicide Silence, Baroness, Skeletonwitch, Finntroll, The Man-Eating Tree, Final Assault, Jess & The Ancient Ones, One Morning Left, Bob Malmström.

2011[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Perjantai 22. heinäkuuta 2011[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lauantai 23. heinäkuuta 2011[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sunnuntai 24. heinäkuuta 2011[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

2010[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Torstai 1. heinäkuuta 2010[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pre Klubi

Virgin Oil Co.:

Perjantai 2. heinäkuuta 2010[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radio Rock -lava (päälava)

Inferno-lava

Sue-lava

Jatkoklubit

Tavastia:

Virgin Oil Co.:

Dante's Highlight:

Lauantai 3. heinäkuuta 2010[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radio Rock -lava (päälava)

Inferno-lava

Sue-lava

Jatkoklubit

Nosturi:

Virgin Oil Co.:

Dante's Highlight:

Sunnuntai 4. heinäkuuta 2010[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radio Rock -lava (päälava)

Inferno-lava

Sue-lava

Jatkoklubit

Tavastia:

Virgin Oil Co.:

Dante's Highlight:

2009[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Torstai 25. kesäkuuta 2009[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pre Klubit

Tavastia:

Virgin Oil Co.:

Perjantai 26. kesäkuuta 2009[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radio Rock -lava (päälava)

Inferno-lava

Sue-lava

Jatkoklubit

Tavastia:

Nosturi:

Virgin Oil Co.:

Lauantai 27. kesäkuuta 2009[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radio Rock -lava (päälava)

Inferno-lava

Sue-lava

Jatkoklubit

Tavastia:

Nosturi:

Virgin Oil Co.:

Sunnuntai 28. kesäkuuta 2009[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radio Rock -lava (päälava)

Inferno-lava

Sue-lava

Jatkoklubit

Tavastia:

Virgin Oil Co.:

2008[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Perjantai 27. kesäkuuta 2008[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radio Rock -lava (päälava)

Inferno-lava

Sue-lava

Jatkoklubit

Tavastia:

Nosturi:

Virgin Oil Co.:

Lauantai 28. kesäkuuta 2008[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radio Rock -lava (päälava)

Inferno-lava

Sue-lava

Jatkoklubit

Tavastia:

Nosturi:

Virgin Oil Co.:

Sunnuntai 29. kesäkuuta 2008[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radio Rock -lava (päälava)

Inferno-lava

Korpiklaani joutui peruuttamaan esiintymisensä viime hetkellä soittimien ja PA:n jäätyä Belgiaan. Tilalla soitti Before the Dawn.

Sue-lava

Jatkoklubit

Tavastia:

Virgin Oil Co.:

2007[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Perjantai 29. kesäkuuta 2007[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radio Rock -lava (päälava)

Sue-lava

Inferno-lava

Lauantai 30. kesäkuuta 2007[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radio Rock -lava (päälava)

Sue-lava

Inferno-lava

Sunnuntai 1. heinäkuuta 2007[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radio Rock -lava (päälava)

Sue-lava

Inferno-lava

2006[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Perjantai 30. kesäkuuta 2006[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Deathstars Tuskassa 2006

Radio City -lava (päälava)

Sue-lava

Inferno-lava

Jatkoklubit

Gloria:

Tavastia:

Nosturi:

Night Life Rock

Lauantai 1. heinäkuuta 2006[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Metsatöll Tuskassa 2006
Epica Tuskassa 2006

Radio City -lava (päälava)

Sue-lava

Inferno-lava

Jatkoklubit

Gloria:

Tavastia:

Nosturi:

Night Life Rock Hellsinki

Sunnuntai 2. heinäkuuta 2006[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Gojira Tuskassa 2006

Radio City -lava (päälava)

Sue-lava

Inferno-lava

Jatkoklubit

Tavastia:

2005[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

15.–17. heinäkuuta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Accept (Saksa), Ajattara, Amoral, Apocalyptica, Callisto, Children of Bodom, Deathchain, Destruction (Saksa), Dimmu Borgir (Norja), Evergrey (Ruotsi), Finntroll, Gamma Ray (Saksa), Hieronymus Bosch (Venäjä), Lake of Tears (Ruotsi), Malediction, Mnemic (Tanska), Monster Magnet (Yhdysvallat), Naglfar (Ruotsi), Pain Confessor, Paska, Primal Fear (Saksa), Rotten Sound, Scarve (Ranska), Sentenced, Skyclad (Britannia), SinKing, Stam1na, Teräsbetoni, Testament (Yhdysvallat), Thunderstone, Turmion Kätilöt, Viikate, Wintersun

Britannian Bal-Sagoth perui esiintymisensä juuri ennen festivaalia.

2004[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

16.–18. heinäkuuta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Dio (Yhdysvallat), In Flames (Ruotsi), Nightwish, Fear Factory (Yhdysvallat), Death Angel (Yhdysvallat), Kotiteollisuus, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Suburban Tribe, Sonata Arctica, Soilwork (Ruotsi), Diablo, Dark Tranquillity (Ruotsi), Charon, Dark Funeral (Ruotsi), Dismember (Ruotsi), Mokoma, Ensiferum, Dew-Scented (Saksa), Nasum (Ruotsi), Impaled Nazarene, Sinergy, Beseech (Ruotsi), Blake, Chaosbreed, Swallow the Sun, D.S.K. (Ranska), Drive, Trollheim's Grott, Machine Men, Kilpi, Twilightning, Turisas

2003[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

11.–13. heinäkuuta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Type O Negative (Yhdysvallat) Children of Bodom, Stratovarius, Soulfly (Brasilia), Ministry (USA) Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, The 69 Eyes, Sentenced, Amorphis, Edguy (Saksa), Tarot, The Haunted (Ruotsi), Arch Enemy (Ruotsi), Lordi, Finntroll, Lost Horizon (Ruotsi), Moonsorrow, Behemoth (Puola), Thunderstone, Norther, Lullacry, Rotten Sound, Barathrum, Mannhai, Immortal Souls, Horna, Mokoma, Thyrane, Mauron Maiden, Reverend Bizarre, Divine Decay

2002[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

12.–14. heinäkuuta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Bruce Dickinson (Britannia), Machine Head (Yhdysvallat), Marduk (Ruotsi), The Crown (Ruotsi), Mustasch (Ruotsi), Nightwish, Sentenced, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Sonata Arctica, Impaled Nazarene, Suburban Tribe, Ensiferum, Moonsorrow, Blake, Ajattara, Sara, Diablo, Sunride, Demigod, Verenpisara, Maj Karman Kauniit Kuvat

Yksi pääesiintyjistä, Immortal joutui perumaan, ja sitä korvasi Marduk.

2001[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

11.–13. heinäkuuta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

In Flames (Ruotsi), Amon Amarth (Ruotsi), Headplate (Ruotsi), Rhapsody (Italia), Transport League (Ruotsi), Katatonia (Ruotsi), Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Eläkeläiset, Stratovarius, Kotiteollisuus, The 69 Eyes, Impaled Nazarene, Finntroll, Amorphis, Gandalf, Yearning, Drive, Daniel Lioneye and the Rollers, 45 Degree Woman, Rotten Sound, United Underworld

2000[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

7.–8. heinäkuuta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Stone, Gamma Ray (Saksa), Satyricon (Norja), Pain (Ruotsi), The Crown (Ruotsi), Nightwish, Children of Bodom, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Finntroll, Eternal Tears of Sorrow, Sinergy, To/Die/For, Terveet Kädet, Impaled Nazarene, Babylon Whores, The Black League, Lullacry, Diablo, Metal Gods, Reduced to Ash

1999[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

6.–7. heinäkuuta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Dark Tranquillity (Ruotsi), Nightwish, Jimsonweed, Amorphis, Throne of Chaos, Lullacry, D-Ray, Gandalf, ...And Oceans, 45 Degree Woman, Afterworld, Itä-Saksa, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, The 69 Eyes, Sentenced, Barathrum, Divine Decay, Bury Me Deep, Painflow, Purity, Two Witches, Soul Above, Twilight Opera, Tarot.

Yhdeksi pääesiintyjäksi kiinnitetty The Kovenant peruutti tulonsa.

1998[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

3.–4. heinäkuuta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Impaled Nazarene, Kyyria, Hundred Years, Am I Blood, Barathrum, Gandalf, D-Ray, Crimson Midwinter, Gorgoroth, Corporal Punisment, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Babylon Whores, Nemeh's O.D., Cryhavoc ja Absurdus

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]