Luettelo Suomen naisten jalkapallomaajoukkueen otteluista

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä luettelo sisältää Suomen naisten jalkapallomaajoukkueen ottelut. Mukana ovat kaikki ottelut, jotka Suomen Palloliitto laskee virallisiksi A-maaotteluiksi.

1973–1979[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nr. Päivä Vastustaja Tulos Paikkakunta Stadion Yleisöä Suomen maalintekijät Huom.
1973
1 25.8. Ruotsin lippu Ruotsi 0–0 Maarianhamina Idrottsparken 1 540
1974
2 26.7. Ruotsin lippu Ruotsi 0–1 Maarianhamina Idrottsparken 0 696 PM-turnaus
3 28.7. Tanskan lippu Tanska 0–5 Finström Markusböle 1 164 PM-turnaus
4 17.8. Ruotsin lippu Ruotsi 0–1 Borås Ryavallen 1 592
1975
5 25.7. Ruotsin lippu Ruotsi 0–4 Brande Brande Stadion 0 250 PM-turnaus
6 26.7. Tanskan lippu Tanska 0–9 Vejle Vejle Stadion 0 575 PM-turnaus
7 17.8. Ruotsin lippu Ruotsi 0–2 Salo Salon urheilupuisto 0 800
1976
8 12.6. Ruotsin lippu Ruotsi 2–1 Järfalla Bolindervallen 1 331 Malm, Jare
9 9.7. Tanskan lippu Tanska 0–1 Borås Hedens IP 0 430 PM-turnaus
10 10.7. Ruotsin lippu Ruotsi 1–4 Mark Hagavallen 1 380 Hartikka PM-turnaus
1977
11 8.7. Ruotsin lippu Ruotsi 0–4 Maarianhamina Idrottsparken 0 647 PM-turnaus
12 10.7. Tanskan lippu Tanska 0–1 Maarianhamina Idrottsparken 0 200 PM-turnaus
1978
13 7.7. Tanskan lippu Tanska 0–4 Kolding Kolding Stadion 0 300 PM-turnaus
14 8.7. Ruotsin lippu Ruotsi 0–0 Horsens Idrætspark 0 100 PM-turnaus
15 9.7. Norjan lippu Norja 1–0 Vejle Vejle Stadion 0 500 Sundman PM-turnaus
1979
16 5.7. Norjan lippu Norja 1–0 Fredrikstad Lisleby stadion 0 621 Leskinen PM-turnaus
17 6.7. Tanskan lippu Tanska 0–4 Aurskog-Høland Setskog stadion 0 500 PM-turnaus
18 8.7. Ruotsin lippu Ruotsi 1–1 Oslo Bislett 0 957 Kaasinen PM-turnaus
19 19.7. Englannin lippu Englanti 1–3 Sorrento Stadio Italia 0 500 Kaasinen
20 21.7. Sveitsin lippu Sveitsi 1–1 Scafati Stadio Comunale 0 300 Oma maali

1980–1989[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nr. Päivä Vastustaja Tulos Paikkakunta Stadion Yleisöä Suomen maalintekijät Huom.
1980
21 10.7. Flag of Sweden.svg Ruotsi 0–7 Mölndal Kvarnbyvallen 1 030 PM-turnaus
22 11.7. Flag of Denmark.svg Tanska 1–1 Öckerö Prästängen 1 538 Leskinen PM-turnaus
23 13.7. Flag of Norway.svg Norja 0–0 Göteborg Gamla Ullevi 0 286 PM-turnaus
1981
24 27.5 Flag of Switzerland.svg Sveitsi 2–1 Iisalmi Sankarniemi 0 987 Vanhanen, Vallasvuo
25 16.7. Flag of Denmark.svg Tanska 0–0 Helsinki Pallokenttä 0 500 PM-turnaus
26 17.7. Flag of Sweden.svg Ruotsi 0–2 Hyvinkää Urheilupuisto 0 300 PM-turnaus
27 19.7. Flag of Norway.svg Norja 3–2 Helsinki Pallokenttä 0 785 Rautianen, Jääskeläinen, oma maali PM-turnaus
1982
28 14.7. Flag of Sweden.svg Ruotsi 0–4 Kolding Kolding Stadion 0 550 PM-turnaus
29 16.7. Flag of Denmark.svg Tanska 0–1 Herning Herning Stadion 0 400 PM-turnaus
30 18.7. Flag of Norway.svg Norja 1–1 Vejle Vejle Stadion 0 500 Kaasinen PM-turnaus
31 18.8. Flag of Sweden.svg Ruotsi 0–6 Vammala Keskuskenttä 1 000 EM-karsinta
32 15.9. Flag of Norway.svg Norja 0–3 Kotka Urheilukeskus 1 500 EM-karsinta
1983
33 11.5. Flag of Switzerland.svg Sveitsi 2–1 Sankt Gallen Sportplatz Krontal 0 300 Sarlin, Väänänen
34 8.6. Flag of Sweden.svg Ruotsi 0–5 Sollefteå Nipvallen 2 800 EM-karsinta
35 18.8. Flag of Norway.svg Norja 0–3 Lilleström Åråsen stadion 1 100 EM-karsinta
36 21.8. Flag of Iceland.svg Islanti 2–0 Kópavogur Kópavogsvöllur 0 150 Vanhanen 2 EM-karsinta
37 27.8. Flag of Iceland.svg Islanti 3–0 Porvoo Keskuskenttä 0 750 Sundman, Vanhanen, Kinnunen EM-karsinta
1984
38 26.9. Flag of Norway.svg Norja 0–0 Tuusula Urheilukeskus 0 602 EM-karsinta
39 3.10. Saksan lippu Länsi-Saksa 0–1 Lüdenscheid Stadion am Nattenberg 1 450 EM-karsinta
40 24.10. Flag of Denmark.svg Tanska 1–1 Odense Odense Stadion 1 400 Sundman EM-karsinta
1985
41 11.5. Flag of Denmark.svg Tanska 0–2 Kotka Keskuskenttä 1 680 EM-karsinta
42 24.8. Flag of Belgium.svg Belgia 1–0 Pori Porin stadion 2 352 Kinnunen
43 18.9. Flag of Norway.svg Norja 0–1 Lilleström Åråsen stadion 1 200
44 5.10. Saksan lippu Länsi-Saksa 1–0 Turku Kupittaa 1 513 Puuskari EM-karsinta
1986
45 28.7. Tšekin lippu Tšekkoslovakia 0–2 Lahti Lahden stadion 1 980
46 30.7. Tšekin lippu Tšekkoslovakia 1–1 Helsinki Pallokenttä 1 480 Vanhanen
47 23.8. Flag of Belgium.svg Belgia 5–0 Knokke 00 0 450 Honkanen 2, Vanhanen 2, Puuskari
48 4.10. Flag of Norway.svg Norja 0–2 Oslo Ullevaal 1 259 EM-karsinta
1987
49 28.6. Flag of Ireland.svg Irlanti 0–0 Dublin Tveagh Grounds 0 500
50 20.8. Tšekin lippu Tšekkoslovakia 5–0 Turnov 00 2 720 Kaasinen 2, Toikka, Ojala, Martikainen
51 10.9. Flag of Norway.svg Norja 3–3 Kerava Kalevan urheilupuisto 1 700 Sarlin, Sundman, Toikka EM-karsinta
52 25.10. Flag of England.svg Englanti 1–2 Kirkkonummi Keskuskenttä 0 600 Sarlin EM-karsinta
1988
53 26.5. Flag of Norway.svg Norja 2–0 Nesbyen Nesbyen stadion 1 700 Toikka, Järnfors EM-karsinta
54 28.5. Flag of Denmark.svg Tanska 1–3 Kööpenhamina Valby Idrætspark 0 424 Ojala EM-karsinta
55 24.8. Flag of Denmark.svg Tanska 1–2 Vantaa Hakunilan urheilupuisto 1 620 Savolainen EM-karsinta
56 4.9. Flag of England.svg Englanti 1–1 Lontoo The Den 0 600 Kaasinen EM-karsinta
1989
57 10.1 Filippiinien lippu Filippiinit 6–0 Xiamen 00 2 000 Parnila 3, Toikka 2, Anne Averio
58 12.1 Flag of Japan.svg Japani 1–0 Xiamen 00 2 200 Sarlin
59 18.1 Flag of the People's Republic of China.svg Kiina 0–5 Xiamen 00 8 000
60 26.4. Flag of Sweden.svg Ruotsi 1–4 Bromölla Strandängen 1 835 Toikka
61 8.6. Flag of Norway.svg Norja 0–8 Ålesund 00 0 439
62 10.8. Flag of Sweden.svg Ruotsi 0–2 Maalahti Petolahden urheilukenttä 0 730
63 9.9. Flag of Norway.svg Norja 0–1 Varkaus Keskuskenttä 0 740 EM-karsinta
64 1.10. Flag of England.svg Englanti 0–0 Lontoo Griffin Park 2 083 EM-karsinta

1990–1999[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nr. Päivä Vastustaja Tulos Paikkakunta Stadion Yleisöä Suomen maalintekijät Huom.
1990
65 21.3. Flag of Norway.svg Norja 0–1 Ayia Napa 00 000 70
66 23.3. Flag of Sweden.svg Ruotsi 1–4 Ayia Napa 00 000 62 Holmberg
67 25.3. Flag of Denmark.svg Tanska 0–1 Ayia Napa 00 00 100
68 26.4. Neuvostoliiton lippu Neuvostoliitto 2–1 Leningrad Zenit-halli 000 50 Kuosmanen, Lehtola
69 28.4. Neuvostoliiton lippu Neuvostoliitto 1–0 Leningrad Zenit-halli 000 50 Maisonlahti
70 12.5. Flag of Belgium.svg Belgia 3–0 Espoo Leppävaaran urheilupuisto 00 400 Toikka, Rautiainen, Ojala EM-karsinta
71 13.6. Flag of Norway.svg Norja 0–4 Porsgrunn Kjölnes stadion 00 200 EM-karsinta
72 29.9. Flag of England.svg Englanti 0–0 Tampere Ratinan stadion 0 1 000 EM-karsinta
73 13.10. Flag of Belgium.svg Belgia 0–1 Bryssel 00 00 300 EM-karsinta
1991
74 26.2. Flag of Sweden.svg Ruotsi 0–3 Grândola 00 00 100
75 28.2. Flag of Norway.svg Norja 0–1 Grândola 00 00 100
76 2.3. Flag of Denmark.svg Tanska 0–3 Grândola 00 00
77 8.6. Neuvostoliiton lippu Neuvostoliitto 0–2 Helsinki Pallokenttä 0 1 231
78 23.7. Flag of the People's Republic of China.svg Kiina 0–6 Kokemäki Pitkäjärven kenttä 0 1 022
79 24.7. Flag of the People's Republic of China.svg Kiina 0–5 Salo Salon urheilupuisto 00 627
80 21.9. Flag of Denmark.svg Tanska 1–1 Tampere Ratinan stadion 00 511 Kuosmanen EM-karsinta
1992
81 9.5. Flag of France.svg Ranska 1–1 Turku Kupittaa 00 206 Auveri EM-karsinta
82 17.5. Flag of Denmark.svg Tanska 0–5 Hjørring Hjørring Stadion 00 905 EM-karsinta
83 27.9. Flag of France.svg Ranska 1–5 Albi Stade Maurice Rigaud 0 1 000 Toikka EM-karsinta
1993
84 17.8. Flag of Russia.svg Venäjä 2–0 Kirkkonummi Keskuskenttä 00 250 Auveri, Seppänen
85 18.8. Flag of Russia.svg Venäjä 1–2 Vantaa Myyrmäen urheilupuisto 00 120 Auveri
86 26.9. Flag of Hungary.svg Unkari 1–1 Espoo Leppävaaran urheilupuisto 00 200 Holmberg EM-karsinta
1994
87 16.3. Flag of Norway.svg Norja 0–6 Portimão Estádio do Portimonense 00 462 Algarve Cup
88 17.3. Flag of Denmark.svg Tanska 0–1 Olhão Estádio José Arcanjo 00 200 Algarve Cup
89 20.3. Flag of Portugal.svg Portugali 0–2 Quarteira Estádio Municipal 00 100 Algarve Cup
90 23.4. Flag of the Czech Republic.svg Tšekki 0–0 Roudnice nad Labem Stadion Pod Lipou 00 300 EM-karsinta
91 21.5. Flag of Norway.svg Norja 2–2 Vantaa Myyrmäen urheilupuisto 00 300 Holmberg, Mäkinen EM-karsinta
92 19.6. Flag of the Czech Republic.svg Tšekki 4–0 Vantaa 00 00 450 Norppa-Rahkola, Holmberg, Mäkinen, Auveri EM-karsinta
93 4.9. Flag of Norway.svg Norja 0–4 Oslo Bislett 00 550 EM-karsinta
94 24.9. Flag of Hungary.svg Unkari 1–0 Budapest 00 00 100 Kantanen EM-karsinta
1995
95 14.3. Flag of the United States.svg Yhdysvallat 0–2 Faro Estádio de São Luís 00 170 Algarve Cup
96 16.3. Flag of Denmark.svg Tanska 0–3 Silves Estádio Dr. Francisco Vieira 00 130 Algarve Cup
97 17.3. Flag of Portugal.svg Portugali 2–0 Olhão Estádio José Arcanjo 00 160 Mäkinen, Heikari Algarve Cup
98 19.3. Alankomaiden lippu Hollanti 1–1
(rpk. 4–3)
Portimão Estádio do Portimonense 00 120 Mäkinen Algarve Cup
99 28.4. Flag of the United States.svg Yhdysvallat 0–2 Decatur 00 0 5 432
100 30.4. Flag of the United States.svg Yhdysvallat 0–6 Davidson 00 0 3 295
101 30.8. Flag of Sweden.svg Ruotsi 1–3 Pietarsaari Keskuskenttä 0 1 253 Parnila
102 20.9. Flag of Germany.svg Saksa 0–3 Tampere Ratinan stadion 0 1 100 EM-karsinta
103 11.10. Flag of Slovakia.svg Slovakia 0–0 Bardejov Mestský štadión Bardejov 0 2 400 EM-karsinta
1996
104 11.3. Flag of Iceland.svg Islanti 1–3 Lagos Estádio Municipal 000 90 Mäkinen Algarve Cup
105 13.3. Flag of Sweden.svg Ruotsi 0–7 Lagos Estádio Municipal 00 131 Algarve Cup
106 15.3. Flag of Denmark.svg Tanska 0–2 Olhão Estádio José Arcanjo 000 90 Algarve Cup
107 17.3. Flag of Portugal.svg Portugali 0–3 Albufeira Hotel Montechoro 00 Algarve Cup
108 5.5. Flag of Germany.svg Saksa 0–6 Gifhorn Stadion Carl-Diem-Straße 0 3 700 EM-karsinta
109 25.5. Flag of Norway.svg Norja 0–2 Espoo Leppävaaran urheilupuisto 00 100 EM-karsinta
110 6.7. Flag of Norway.svg Norja 0–7 Oppegård Sofiemyr stadion 0 1 415 EM-karsinta
111 14.8. Flag of Slovakia.svg Slovakia 2–1 Kauniainen Keskusurheilukenttä 00 623 Heikari, Sarlin EM-karsinta
112 7.9. Flag of France.svg Ranska 0–2 Vantaa Myyrmäen urheilupuisto 00 276 EM-karsinta
113 28.9. Flag of France.svg Ranska 0–3 Avranches Stade René Fenouillère 0 1 900 EM-karsinta
1997
114 10.3. Flag of Norway.svg Norja 1–5 Silves Estádio Dr. Francisco Vieira 00 250 Heikari Algarve Cup
115 12.3. Flag of Denmark.svg Tanska 0–2 Olhão Estádio José Arcanjo 00 Algarve Cup
116 14.3. Flag of Iceland.svg Islanti 2–0 Albufeira Hotel Montechoro 00 Uusmalmi, Kalmari Algarve Cup
117 16.3. Alankomaiden lippu Hollanti 0–1 Faro Estádio de São Luís 00 100 Algarve Cup
118 26.8. Australian lippu Australia 2–0 Helsinki Puistolan urheilupuisto 00 697 Kalmari, Uusmalmi
119 6.9. Flag of Switzerland.svg Sveitsi 1–0 Pietarsaari Keskuskenttä 00 950 Uusi-Luomalahti MM-karsinta
120 18.10. Flag of France.svg Ranska 2–2 Le Creusot Stade Jean Garnier 0 3 500 Kalmari, Uusi-Luomalahti MM-karsinta
1998
121 15.3. Flag of the United States.svg Yhdysvallat 0–2 Olhão Estádio José Arcanjo 00 250 Algarve Cup
122 17.3. Flag of Norway.svg Norja 0–1 Loulé Estádio Municipal 000 80 Algarve Cup
123 19.3. Flag of the People's Republic of China.svg Kiina 0–1 Lagos Estádio Municipal 000 90 Algarve Cup
124 21.3. Flag of Portugal.svg Portugali 2–2
(rpk. 2–4)
Paderne Estádio Municipal 00 350 Kalmari, Uusi-Luomalahti Algarve Cup
125 5.5. Flag of Italy.svg Italia 0–1 Cagliari 00 00 650 MM-karsinta
126 23.5. Flag of France.svg Ranska 1–0 Helsinki Puistolan urheilupuisto 00 400 Ekström MM-karsinta
127 6.6. Flag of Switzerland.svg Sveitsi 1–0 Sursee Stadion Schlottermilch 0 1 300 Mäkinen MM-karsinta
128 27.6. Flag of Italy.svg Italia 1–2 Espoo Tapiolan urheilupuisto 0 1 120 Ekström MM-karsinta
129 12.9. Flag of Russia.svg Venäjä 1–2 Moskova Stadion Moskvitš 0 1 500 Heikari MM-karsinta
130 11.10. Flag of Russia.svg Venäjä 1–2 Helsinki Olympiastadion 0 3 326 Uusi-Luomalahti MM-karsinta
1999
131 24.2. Flag of the United States.svg Yhdysvallat 1–3 Orlando Seminole County Sports Training Center 0000 0 Mäkinen Suljettu yleisöltä
132 27.2. Flag of the United States.svg Yhdysvallat 0–2 Tampa Pepin-Rood Stadium 02 641
133 14.3. Flag of Norway.svg Norja 0–1 Silves Estádio Dr. Francisco Vieira 00 150 Algarve Cup
134 16.3. Flag of the United States.svg Yhdysvallat 0–4 Quarteira Estádio Municipal 00 250 Algarve Cup
135 18.3. Flag of Sweden.svg Ruotsi 0–0 Albufeira Estádio Municipal 000 45 Algarve Cup
136 20.3. Flag of Portugal.svg Portugali 1–2 Loulé Estádio Municipal 00 100 Uusmalmi Algarve Cup
137 14.8. Flag of Scotland.svg Skotlanti 2–0 Kauniainen Keskusurheilukenttä 00 220 Uusi-Luomalahti, Mäkinen
138 21.8. Flag of Russia.svg Venäjä 0–2 Kauniainen Keskusurheilukenttä 00 412 EM-karsinta
139 18.9. Jugoslavian lippu Jugoslavia 0–2 Niš Stadion Čair 03 000 EM-karsinta
140 3.10. Flag of Brazil.svg Brasilia 1–3 Columbus Columbus Crew Stadium 23 101 Heikari
141 7.10. Flag of the United States.svg Yhdysvallat 0–6 Kansas City Arrowhead Stadium 36 405
142 9.10. Flag of South Korea.svg Etelä-Korea 3–0 Louisville Papa John's Cardinal Stadium 35 211 Kackur, Heikari 2


2000–2009[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nr. Päivä Vastustaja Tulos Paikkakunta Stadion Yleisöä Suomen maalintekijät Huom.
2000
143 12.3. Flag of Norway.svg Norja 0–2 Lagos Estádio Municipal 00 100 Algarve Cup
144 14.3. Flag of the People's Republic of China.svg Kiina 1–4 Albufeira Estádio Municipal 000 50 Forssell Algarve Cup
145 16.3. Flag of Canada.svg Kanada 1–2 Portimão Estádio do Portimonense 00 150 Thorn Algarve Cup
146 18.3. Flag of Portugal.svg Portugali 3–0 Albufeira Hotel Montechoro 00 100 Algarve Cup
147 12.4. Flag of Denmark.svg Tanska 1–3 Odense Odense Stadion 00 350 Ekström EM-karsinta
148 20.5. Flag of Russia.svg Venäjä 0–3 Seljatino Stadion Stroitel' 00 350 EM-karsinta
149 1.6. Flag of Denmark.svg Tanska 2–1 Mikkeli Urheilupuisto 00 849 Lappi-Seppälä, Julin EM-karsinta
150 1.7. Jugoslavian lippu Jugoslavia 2–0 Pietarsaari Keskuskenttä 00 947 Ekström, Kalmari EM-karsinta
151 28.9. Flag of England.svg Englanti 1–2 Lontoo Leyton Stadium 0 3 000 Kackur
152 18.10. Flag of Sweden.svg Ruotsi 1–5 Jönköping Stadsparksvallen 0 3 746 Seppänen EM-karsinta
153 5.11. Flag of Sweden.svg Ruotsi 2–5 Vantaa Myyrmäen urheilupuisto 00 590 Kalmari, Sarapää EM-karsinta
2001
154 11.3. Flag of Norway.svg Norja 1–5 Vila Real de Santo António Estádio Municipal 00 100 Kackur Algarve Cup
155 13.3. Flag of Denmark.svg Tanska 0–6 Olhão Estádio José Arcanjo 00 200 Algarve Cup
156 15.3. Flag of the People's Republic of China.svg Kiina 0–3 Portimão Estádio do Portimonense 00 100 Algarve Cup
157 17.3. Flag of Portugal.svg Portugali 3–1 Albufeira Hotel Montechoro 00 120 Julin, Kackur, Ekström Algarve Cup
158 17.6. Flag of Italy.svg Italia 0–2 Tavarone Centro Sportivo Tavarone 00
159 13.8. Alankomaiden lippu Hollanti 1–2 Wormerveer Sportpark WFC 00 200 Ekström
160 15.8. Alankomaiden lippu Hollanti 2–0 De Goorn 00 00 100 Ekström, Forssell
161 4.9. Flag of Switzerland.svg Sveitsi 0–1 Baar Sportplatz Lättich 00 850 MM-karsinta
162 9.9. Flag of Sweden.svg Ruotsi 1–8 Uumaja Gammliavallen 0 8 800 Uusi-Luomalahti MM-karsinta
163 13.10. Flag of Denmark.svg Tanska 0–6 Vantaa Pohjola Stadion 00 635 MM-karsinta
2002
164 1.3. Flag of the People's Republic of China.svg Kiina 1–4 Portimão Estádio do Portimonense 00 212 Mustonen Algarve Cup
165 3.3. Flag of Denmark.svg Tanska 0–2 Vila Real de Santo António Estádio Municipal 00 205 Algarve Cup
166 5.3. Flag of Germany.svg Saksa 0–2 Olhão Estádio José Arcanjo 00 180 Algarve Cup
167 7.3. Flag of Canada.svg Kanada 3–0 Lagoa 00 00 212 Kalmari, Mäkinen, Mustonen Algarve Cup
168 27.4. Flag of the United States.svg Yhdysvallat 0–3 San José Spartan Stadium 11 990
169 5.5. Flag of Switzerland.svg Sveitsi 1–0 Vantaa Pohjola Stadion 0 1 322 Mustonen MM-karsinta
170 26.5. Flag of Denmark.svg Tanska 2–4 Odense Odense Stadion 00 713 Heikari, Kalmari MM-karsinta
171 26.6. Flag of Sweden.svg Ruotsi 0–5 Pietarsaari Keskuskenttä 0 2 633 MM-karsinta
2003
172 14.3. Flag of the People's Republic of China.svg Kiina 0–0 Silves Estádio Dr. Francisco Vieira 00 200 Algarve Cup
173 16.3. Flag of Denmark.svg Tanska 0–0 Lagos Estádio Municipal 00 100 Algarve Cup
174 18.3. Flag of France.svg Ranska 0–1 Albufeira Estádio Municipal 000 50 Algarve Cup
175 20.3. Flag of Sweden.svg Ruotsi 0–5 Ferreiras Estádio Ferreiras 000 50 Algarve Cup
176 19.4. Flag of the Czech Republic.svg Tšekki 1–2 Praha Sportcentrum U Drahušky 00 300 Valkonen
177 1.6. Flag of Switzerland.svg Sveitsi 1–1 Espoo Leppävaaran urheilupuisto 00 940 Valkonen EM-karsinta
178 19.7. Flag of Italy.svg Italia 1–1 Vaasa Hietalahti 0 2 350 Mustonen EM-karsinta
179 9.8. Flag of Sweden.svg Ruotsi 1–2 Eskilstuna Tunavallen 0 5 562 Valkonen EM-karsinta
180 27.9. Serbia ja Montenegron lippu Serbia ja Montenegro 1–0 Subotica Gradski stadion Subotica 00 100 Kackur EM-karsinta
2004
181 14.3. Flag of Norway.svg Norja 1–4 Guia Complexo Desportivo Arsénio Catuna 00 100 Julin Algarve Cup
182 16.3. Flag of the People's Republic of China.svg Kiina 0–4 Olhão Estádio José Arcanjo 000 50 Algarve Cup
183 18.3. Flag of Italy.svg Italia 1–2 Lagos Estádio Municipal 00 100 Valkonen Algarve Cup
184 20.3. Flag of Wales.svg Wales 4–0 Ferreira Estádio da Nora 000 50 Kalmari, Rantanen, Talonen, Mäkinen Algarve Cup
185 24.4. Flag of Italy.svg Italia 1–1 Andria Stadio Degli Ulivi 00 300 Kackur EM-karsinta
186 15.5. Serbia ja Montenegron lippu Serbia ja Montenegro 4–0 Helsinki Pallokenttä 00 386 Kackur, Kalmari, Julin, Rantanen EM-karsinta
187 15.8. Flag of Poland.svg Puola 2–0 Szamotuły Stadion SzOSiR 00 150 Rantanen, Kalmari
188 4.9. Flag of Switzerland.svg Sveitsi 2–0 Visp Sportplatz Mühleye 00 720 Kalmari, Kackur EM-karsinta
189 2.10. Flag of Sweden.svg Ruotsi 1–1 Vaasa Hietalahti 0 2 870 Kackur EM-karsinta
190 16.10. Flag of Russia.svg Venäjä 1–0 Pietarsaari Keskuskenttä 0 2 132 Kalmari EM-karsinta
191 20.10. Flag of Russia.svg Venäjä 3–1 Moskova Stadion Moskvitś 00 350 Mäkinen, Salmén 2 EM-karsinta
2005
192 15.2. Flag of Spain.svg Espanja 2–2 San Bartolomé de Tirajana Estadio municipal 00 100 Talonen, Uusi-Luomalahti
193 18.2. Alankomaiden lippu Hollanti 1–0 San Bartolomé de Tirajana Estadio San Fernando 00 250 Mäkinen
194 9.3. Flag of Denmark.svg Tanska 1–4 Ferreiras Estádio da Nora 00 300 Talonen Algarve Cup
195 11.3. Flag of the United States.svg Yhdysvallat 0–3 Guia Complexo Desportivo Arsénio Catuna 00 400 Algarve Cup
196 13.3. Flag of France.svg Ranska 1–2 Loulé Estádio Municipal 00 500 Mäkinen Algarve Cup
197 15.3. Flag of Mexico.svg Meksiko 1–1 Quarteira Estádio Municipal 00 200 Oma maali Algarve Cup
198 27.4. Flag of Italy.svg Italia 0–0 Fiuggi Centro Sportivo Capo i Prati-Fiugi 00 150
199 20.5. Flag of Scotland.svg Skotlanti 2–0 Turku Veritas-stadion 0 2 582 Kalmari 2
200 5.6. Flag of England.svg Englanti 2–3 Manchester City of Manchester Stadium 29 092 Rantanen, Kalmari EM-kilpailut
201 8.6. Flag of Sweden.svg Ruotsi 0–0 Blackpool Bloomfield Road 0 1 491 EM-kilpailut
202 11.6. Flag of Denmark.svg Tanska 2–1 Blackpool Bloomfield Road 0 1 481 Kalmari, Kackur EM-kilpailut
203 15.6. Flag of Germany.svg Saksa 1–4 Preston Deepdale 0 2 785 Mustonen EM-kilpailut
204 20.8. Alankomaiden lippu Hollanti 4–0 Oulu Castrenin kenttä 0 2 013 Oma maali, Kalmari, Mäkinen, Malaska
205 31.8. Flag of Belgium.svg Belgia 3–0 Strombeek-Bever Stadion de Singel 00 250 Kackur, Kalmari, Mustonen MM-karsinta
206 24.9. Flag of Poland.svg Puola 3–1 Vaasa Hietalahti 0 4 549 Salmén Kalmari, Talonen MM-karsinta
207 30.10. Flag of Spain.svg Espanja 0–1 Helsinki Olympiastadion 0 5 890 MM-karsinta
2006
208 5.2. Alankomaiden lippu Hollanti 0–1 Maspalomas 00 000 50
209 8.2. Alankomaiden lippu Hollanti 0–0 Maspalomas 00 000 70
210 9.3. Flag of Germany.svg Saksa 0–5 Loulé Estádio Municipal 00 150 Algarve Cup
211 11.3. Flag of Norway.svg Norja 0–0 Alvor Estádio da Restinga 000 80 Algarve Cup
212 13.3. Flag of Sweden.svg Ruotsi 1–4 Lagos Estádio Municipal 000 90 Valkonen Algarve Cup
213 15.3. Flag of Mexico.svg Meksiko 4–3 Ferreiras Estádio da Nora 000 11 Kalmari 2, Rantanen, Mäkinen Algarve Cup
214 22.4. Flag of Poland.svg Puola 5–1 Jaworzno Stadion Miejski w Jaworznie 00 600 Kalmari 3, Talonen 2 MM-karsinta
215 6.5. Flag of Belgium.svg Belgia 3–0 Tampere Ratinan stadion 0 3 138 Kalmari 2, Sjölund MM-karsinta
216 11.5. Flag of Spain.svg Espanja 0–0 Pozoblanco Estadio Municipal 0 1 100 MM-karsinta
217 3.8. Flag of Scotland.svg Skotlanti 0–0 Perth McDiarmid Park 00 ?
218 26.8. Flag of Denmark.svg Tanska 2–1 Tampere Ratinan stadion 00 ? Kalmari, Mustonen MM-karsinta
219 27.9. Flag of Denmark.svg Tanska 0–1 Viborg Viborg Stadion 0 9 337 MM-karsinta
2007
220 7.3. Flag of Sweden.svg Ruotsi 0–3 Faro Estádio Algarve 00 ? Algarve Cup
221 9.3. Flag of the United States.svg Yhdysvallat 0–1 Ferreiras Estádio da Nora 00 500 Algarve Cup
222 12.3. Flag of the People's Republic of China.svg Kiina 2–0 Portimão Estádio do Portimonense 00 ? Rantanen, Talonen Algarve Cup
223 14.3. Flag of Norway.svg Norja 0–2 Lagos Estádio Josino Costa 00 ? Algarve Cup
224 31.5. Flag of Norway.svg Norja 1–1 Kongsvinger Gjemselund stadion 00 ? Talonen
225 25.8. Flag of the United States.svg Yhdysvallat 0–4 Carson The Home Depot Center 0 7 118
226 26.9. Flag of Scotland.svg Skotlanti 1–0 Turku Veritas-stadion 00 ? Valkonen
227 29.6. Flag of Scotland.svg Skotlanti 4–1 Helsinki Olympiastadion 00 ? Sällström, Valkonen, Talonen, Sjölund
2008
228 16.1. Flag of the People's Republic of China.svg Kiina 0–2 Kanton Kantonin olympiastadion 00 500
229 18.1 Flag of the United States.svg Yhdysvallat 1–4 Kanton Kantonin olympiastadion 00 450 Puranen
230 20.1. Flag of Canada.svg Kanada 1–1 Kanton Kantonin olympiastadion 0 1 870 Nokso-Koivisto
231 5.3. Flag of Sweden.svg Ruotsi 1–3 Lagos Estádio Municipal 00 150 Puranen
232 7.3. Flag of Germany.svg Saksa 0–3 Faro Estádio Algarve 00 350
233 10.3. Flag of Denmark.svg Tanska 0–1 Lagos Estádio Municipal 000 70
234 12.3. Flag of Iceland.svg Islanti 0–3 Loulé Estádio Municipal 000 120
235 4.5. Flag of Iceland.svg Islanti 1–1 Espoo Tapiolan urheilupuisto 0 1 647 Laihanen
236 7.5. Flag of Iceland.svg Islanti 0–0 Lahti Lahden stadion 00 603
237 24.8. Flag of Scotland.svg Skotlanti 3–0 Pietarsaari Keskuskenttä 0 1 368 Sainio, oma maali, Hietanen
238 27.8. Flag of Scotland.svg Skotlanti 1–1 Vaasa Hietalahti 0 1 337 Oma maali
239 12.11. Flag of Wales.svg Wales 2–1 Carmarthen Richmond Park 00 249 Sjölund 2
240 14.11. Flag of Wales.svg Wales 1–1 Port Talbot The GenQuip Stadium 00 314 Lehtinen
2009
241 10.1. Flag of South Korea.svg Etelä-Korea 0–4 Kanton Kantonin olympiastadion 00 750
242 12.1. Flag of the People's Republic of China.svg Kiina 0–1 Kanton Kantonin olympiastadion 0 1 750
243 14.1. Flag of New Zealand.svg Uusi-Seelanti 2–0 Kanton Kantonin olympiastadion 00 819 Puranen, Lehtinen
244 9.2. Flag of England.svg Englanti 2–2 Larnaka Alpha Sports Centre 000 35 Puranen, Mäkinen
245 11.2. Flag of England.svg Englanti 1–4 Larnaka Alpha Sports Centre 000 43 Sjölund
246 4.3. Flag of Germany.svg Saksa 0–2 Albufeira Estádio Municipal 00 150 Algarve Cup
247 6.3. Flag of Sweden.svg Ruotsi 0–1 Lagos Estádio Municipal 00 170 Algarve Cup
248 9.3. Flag of the People's Republic of China.svg Kiina 0–1 Vila Real de Santo António Estádio Municipal 000 95 Algarve Cup
249 11.3. Flag of Portugal.svg Portugali 1–1
(rpk. 5–3)
Lagos Estádio Municipal 00 215 Lehtinen Algarve Cup
250 28.5. Flag of Italy.svg Italia 3–2 Helsinki Olympiastadion 00 668 Sällström 2, Talonen
251 22.7. Flag of Sweden.svg Ruotsi 1–3 Pori Porin stadion 0 2 712 Sällström
252 10.8. Pohjois-Irlannin lippu Pohjois-Irlanti 4–0 Helsinki Finnair Stadium 00 712 Talonen, Sainio, Kalmari, Sjölund
253 23.8. Flag of Denmark.svg Tanska 1–0 Helsinki Olympiastadion 16 334 Saari EM-kilpailut
254 26.8. Alankomaiden lippu Hollanti 2–1 Helsinki Olympiastadion 16 178 Kalmari 2 EM-kilpailut
255 29.8. Ukrainan lippu Ukraina 0–1 Helsinki Olympiastadion 15 318 EM-kilpailut
256 3.9. Flag of England.svg Englanti 2–3 Turku Veritas-stadion 0 7 247 Sjölund, Sällström EM-kilpailut
257 19.9. Armenian lippu Armenia 4–0 Jerevan Hrazdan-stadion 00 420 Talonen 2, Saari, Malaska MM-karsinta
258 24.10. Slovenian lippu Slovenia 3–0 Krško Stadion Matije Gubca 00 190 Kalmari, Salmén, Sjölund MM-karsinta
259 28.10. Flag of Portugal.svg Portugali 1–0 Tondela Estádio João Cardoso 0 2 150 Saari MM-karsinta
260 21.11. Armenian lippu Armenia 7–0 Helsinki Finnair Stadium 00 551 Kalmari 3, Sjölund 3, Rantanen MM-karsinta

2010–[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nr. Päivä Vastustaja Tulos Paikkakunta Stadion Yleisöä Suomen maalintekijät Huom.
2010
261 24.2. Flag of the People's Republic of China.svg Kiina 1–1 Lagos Estádio Municipal 000 32 Sällström Algarve Cup
262 26.2. Flag of Germany.svg Saksa 0–7 Parchal Complexo Desportivo Belavista 00 198 Algarve Cup
263 1.3. Flag of Denmark.svg Tanska 1–2 Albufeira Estádio Municipal 000 67 Kalmari Algarve Cup
264 3.3. Flag of Romania.svg Romania 0–1 Silves Estádio Francisco Vieira 000 12 Algarve Cup
265 31.3. Flag of Italy.svg Italia 1–1 Ascoli Piceno Stadio Cino e Lillo Del Duca 0 2 200 Mäkelä MM-karsinnat
266 19.6. Flag of Portugal.svg Portugali 4–1 Vantaa ISS Stadion 0 1 408 Kalmari 3, Sällström MM-karsinnat
267 23.6. Flag of Italy.svg Italia 1–3 Vantaa ISS Stadion 0 3 108 Sällström MM-karsinnat
268 25.8. Slovenian lippu Slovenia 4–1 Maarianhamina Wiklöf Holding Arena 0 1 145 Sällström 3, Sjölund MM-karsinnat
2011
269 16.2. Flag of Russia.svg Venäjä 5–4 Tammela Eerikkilän urheiluopisto 000 67 Sällström 3, Sjölund, Saari
270 2.3. Flag of Norway.svg Norja 1–2 Lagos Estádio Municipal 00 120 Kalmari Algarve Cup
271 4.3. Flag of Japan.svg Japani 0–5 Lagos Estádio Municipal 000 60 Algarve Cup
272 7.3. Flag of the United States.svg Yhdysvallat 0–4 Quarteira Estádio Municipal 00 190 Algarve Cup
273 9.3. Flag of Portugal.svg Portugali 1–2 Loulé Estádio Municipal 000 60 Sainio Algarve Cup
274 19.5. Flag of Norway.svg Norja 1–5 Bærum Nadderud stadion 00 256 Rantanen
275 18.9. Flag of Scotland.svg Skotlanti 1–0 Helsinki Sonera Stadium 00 527 Sällström
276 21.9. Flag of Scotland.svg Skotlanti 2–7 Edinburgh Tynecastle Stadium 00 649 Oma maali, Tolvanen
277 22.10. Viron lippu Viro 6–0 Vantaa ISS Stadion 0 1 212 Sällström 3, Saari 2, Sjölund EM-karsinta
278 27.10. Flag of Belarus.svg Valko-Venäjä 2–2 Maladzetšna Garadzki stadion Maladzetšna 0 2 250 Sällström 2 EM-karsinta
2012
279 16.2. Flag of Russia.svg Venäjä 1–3 Tammela Eerikkilän urheiluopisto 00 ? Alanen
280 28.2. Flag of England.svg Englanti 1–3 Nikosia GSP Stadion 00 ? Tolvanen Kypros Cup
281 1.3. Flag of France.svg Ranska 1–2 Larnaka GSZ Stadion 00 ? Sällström Kypros Cup
282 4.3. Flag of Switzerland.svg Sveitsi 3–1 Larnaka GSZ Stadion 00 ? Sällström 3 Kypros Cup
283 6.3. Flag of South Korea.svg Etelä-Korea 1–1
(rpk. 7–8)
Larnaka GSZ Stadion 00 ? Sällström Kypros Cup
284 31.3. Flag of Slovakia.svg Slovakia 1–0 Senec NTC Senec 00 860 Oma maali EM-karsinta
285 5.4. Flag of Slovakia.svg Slovakia 2–0 Vantaa ISS Stadion 0 1 210 Alanen, Tolvanen EM-karsinta
286 27.5. Flag of Belgium.svg Belgia 1–0 Espoo Leppävaaran urheilupuisto 00 ? Talonen
287 16.6. Flag of Ukraine.svg Ukraina 2–1 Tšernihiv State Olympic Educational Sport Centre 0 1 100 Talonen 2 EM-karsinta
288 20.6. Valko-Venäjän lippu Valko-Venäjä 4–0 Helsinki Sonera Stadium 0 1 450 Kukkonen, Puranen, Talonen, Sjölund EM-karsinta
289 15.9. Viron lippu Viro 5–0 Tallinna A. Le Coq Arena 00 438 Talonen 3, Puranen, Saari EM-karsinta
290 19.9. Flag of Ukraine.svg Ukraina 0–1 Helsinki Sonera Stadium 00 915 EM-karsinta
2013
291 14.2. Flag of Russia.svg Venäjä 5–0 Tammela Eerikkilän urheiluopisto 00 Tolvanen, Lyytikäinen, Alanen, Sällström, Engman
292 6.3. Alankomaiden lippu Hollanti 1–1 Larnaka GSZ Stadion 00 Talonen Kypros Cup
293 8.3. Flag of Canada.svg Kanada 1–2 Nikosia GSP Stadion 00 Alanen Kypros Cup
294 11.3. Flag of Switzerland.svg Sveitsi 2–3 Larnaka GSZ Stadion 00 Lyytikäinen, Talonen Kypros Cup
295 13.3. Flag of Ireland.svg Irlanti 1–0 Paralimni Stadio Tasos Markou 00 Talonen Kypros Cup
296 4.4. Flag of Slovakia.svg Slovakia 0–0 Senec NTC Senec 00 ?
297 7.4. Flag of Slovakia.svg Slovakia 1–3 Senec NTC Senec 00 ? Talonen
298 1.6. Flag of France.svg Ranska 0–3 Valenciennes Stade du Hainaut 11 400
299 19.6. Flag of Switzerland.svg Sveitsi 2–2 Helsinki Olympiastadion 00 ? Alanen 2
300 10.7. Flag of Italy.svg Italia 0–0 Halmstad Örjans Vall 0 3 011 EM-kilpailut
301 13.7. Flag of Sweden.svg Ruotsi 0–5 Göteborg Gamla Ullevi 16 414 EM-kilpailut
302 16.7. Flag of Denmark.svg Tanska 1–1 Göteborg Gamla Ullevi 0 8 360 Sjölund EM-kilpailut
303 21.9. Flag of Kazakhstan.svg Kazakstan 2–0 Astana Kazhimukan Munaitpasov stadion 000350 Kukkonen, Talonen MM-karsinta
304 25.9. Flag of Austria.svg Itävalta 2–1 Turku Veritas-stadion 001 415 Engman, Alanen MM-karsinta
305 31.10. Flag of Kazakhstan.svg Kazakstan 1–0 Helsinki Sonera-stadion 001 557 Sjölund MM-karsinta
2014
306 13.2. Flag of Scotland.svg Skotlanti 3–1 Tammela Eerikkilän urheiluopisto 00 Talonen, Kukkonen, Engman
307 5.3. Flag of Canada.svg Kanada 0–3 Nikosia GSP Stadion 00 Kypros Cup
308 7.3. Flag of England.svg Englanti 0–3 Larnaka GSZ Stadion 00 Kypros Cup
309 10.3. Flag of Italy.svg Italia 1–1 Larnaka GSZ Stadion 00 Talonen Kypros Cup
310 12.3. Flag of New Zealand.svg Uusi-Seelanti 0–1 Paralimni Stadio Tasos Markou 00 Kypros Cup
311 5.4. Flag of Hungary.svg Unkari 4–0 Györ ETO Park 00 600 Talonen 3, Westerlund MM-karsinta
312 10.4. Flag of Hungary.svg Unkari 4–0 Helsinki Telia 5G Areena 0 1 953 Talonen 2, Kemppi, Engman MM-karsinta
313 14.6. Flag of Austria.svg Itävalta 1-3 Wiener Neustadt Wiener Neustädter Stadion 00 850 Alanen MM-karsinta
314 18.6. Flag of Bulgaria.svg Bulgaria 4–0 Helsinki Telia 5G Areena 00 911 Alanen, Talonen, Hyyrynen, Saarinen MM-karsinta
315 21.8. Flag of Bulgaria.svg Bulgaria 8–0 Lovetš Lovetšin kaupunginstadion 000 80 Talonen 3, Sjölund, Saarinen, Saari, Alanen, Ruutu MM-karsinta
316 13.9. Flag of France.svg Ranska 0–2 Vantaa ISS Stadion 01 731 MM-karsinta
317 17.9. Flag of France.svg Ranska 1–3 Calais Stade de l'Épopée 08 086 Kemppi MM-karsinta
2015
318 12.2. Flag of Sweden.svg Ruotsi 0–3 Tammela Eerikkilän urheiluopisto 00183
319 4.3. Flag of England.svg Englanti 1–3 Larnaka GSZ Stadion 00 Saari Kypros Cup
320 6.3. Flag of the Netherlands.svg Alankomaat 0–0 Nikosia GSP Stadion 00 Kypros Cup
321 9.3. Flag of Australia.svg Australia 0–3 Larnaka GSZ Stadion 00 Kypros Cup
322 11.3. Flag of South Africa.svg Etelä-Afrikka 2–1 Nikosia GSP Stadion 00 Kemppi, Alanen Kypros Cup
323 6.4. Flag of Poland.svg Puola 1–3 Tammela Eerikkilän urheiluopisto 00 Engman
324 29.5. Flag of Norway.svg Norja 0–2 Drammen Marienlyst stadion 00553
325 17.9. Montenegron lippu Montenegro 1–0 Turku Veritas-stadion 01 527 Öling EM-karsinta
326 21.9. Flag of Ireland.svg Irlanti 2–0 Dublin Tallaght Stadium 02 905 Koivisto, Sällström EM-karsinta
327 27.10. Flag of Spain.svg Espanja 1–2 Helsinki Telia 5G Areena 03 270 Kuikka EM-karsinta
2016
328 2.3. Flag of Wales.svg Wales 2–2 Larnaka GSZ Stadion 00 Engman, Saari Kypros Cup
329 4.3. Flag of the Czech Republic.svg Tšekki 1–3 Paralimni Stadio Tasos Markou 00 Danielsson Kypros Cup
330 7.3. Flag of Poland.svg Puola 0–1 Larnaka GSZ Stadion 00 Kypros Cup
331 9.3. Flag of Ireland.svg Irlanti 0–2 Paralimni Stadio Tasos Markou 00 Kypros Cup
332 12.4. Montenegron lippu Montenegro 7–1 Petrovac Stadion pod Malim Brdom 00050 Oma maali, Alanen, Danielsson, Saari, Sällström, Saarinen, Heroum EM-karsinta
333 3.6. Flag of Ireland.svg Irlanti 4–1 Valkeakoski Tehtaan kenttä 01 056 Alanen, Danielsson, Kuikka, Sällström EM-karsinta
334 7.6. Flag of Portugal.svg Portugali 0–0 Helsinki Telia 5G Areena 04 792 EM-karsinta
335 16.9. Flag of Portugal.svg Portugali 2–3 Trofa Estádio Clube Desportivo Trofense 00923 Alanen, Franssi EM-karsinta
336 20.9. Flag of Spain.svg Espanja 0–5 Leganés Estadio Municipal de Butarque 05 100 EM-karsinta
2017
337 18.1. Flag of Russia.svg Venäjä 2–0 San Pedro del Pinatar Pinatar Arena Football Center Danielsson 2
338 22.1. Flag of Slovakia.svg Slovakia 3–0 San Pedro del Pinatar Pinatar Arena Football Center Öling, Sällström, Westerlund
339 5.3. Flag of Serbia.svg Serbia 1–2 Stara Pazova Sportski centar FSS Sällström
340 7.4. Flag of Poland.svg Puola 0–1 Pruszków Stadion Znicza
341 11.4. Flag of Denmark.svg Tanska 0–5 Slagelse Harboe Arena Slagelse 03 312
342 11.6. Flag of the People's Republic of China.svg Kiina 2–4 Changzhou Changzhou Olympic Sports Center Öling, Sällström
343 16.9. Flag of Portugal.svg Portugali 1–1 Arouca Estádio Municipal Collin
344 19.9. Flag of Portugal.svg Portugali 1–1 Oliveira de Azemeis Estádio Carlos Osório Danielsson
345 22.10. Flag of Serbia.svg Serbia 1–0 Helsinki Telia 5G Areena 01 679 Tenkov (om.) MM-karsinta
346 26.11. Flag of Israel.svg Israel 4–0 Helsinki Telia 5G Areena 01 215 Collin, Sällström 2, Alanen MM-karsinta
2018
346 22.1. Flag of Israel.svg Israel 0–0 Ramat Gan Ramat Gan Stadion MM-karsinta
347 28.2. Flag of Wales.svg Wales 0–1 Larnaka AEK Arena Kypros Cup
348 2.3. Flag of Switzerland.svg Sveitsi 0–4 Larnaka GSZ Stadion Kypros Cup
349 5.3. Flag of Italy.svg Italia 2–2 Larnaka AEK Arena Alanen 2 Kypros Cup
350 7.3. Flag of Hungary.svg Unkari 2–0 Paralimni Stadio Tasos Markou Sällström, Alanen Kypros Cup
6.4. Flag of Spain.svg Espanja Helsinki Telia 5G Areena MM-karsinta
8.6. Flag of Austria.svg Itävalta Helsinki Telia 5G Areena MM-karsinta
12.6. Flag of Serbia.svg Serbia Serbia MM-karsinta
31.8.. Flag of Spain.svg Espanja Espanja MM-karsinta
4.9. Flag of Austria.svg Itävalta Itävalta MM-karsinta

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Lautela, Yrjö & Wallén, Göran: Rakas jalkapallo. Sata vuotta suomalaista jalkapalloa. Teos, 2007. ISBN 978-951-851-068-3.