Tämä on lupaava artikkeli.

Luettelo Suomen maajoukkueessa A-maaotteluita pelanneista jalkapalloilijoista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Suomen maajoukkueessa pelanneista jalkapalloilijoista. Luettelo sisältää kaikki miesten ja naisten A-maaotteluita pelanneet pelaajat Palloliiton tilastojen mukaisesti.

Miesten maajoukkueen tilastoissa on mukana maaotteluita, jotka Palloliitto noteeraa A-maaotteluiksi, mutta eivät täytä Fifan määritelmää. Tällaisia otteluita ovat olympiajoukkueen pelaamat maaottelut vuosilta 1979–1988 sekä useat vuosina 1951–1975 pelatut maaottelut, joissa vastustajana on ollut joko amatööri- tai B-maajoukkue.[1] Kaikkiaan näitä otteluita on 47.[2] Naisten maajoukkueen osalta Palloliiton ja Fifan tilastot ovat yhtenevät.

Miesten maajoukkueen ottelumäärätilastoon on laskettu 60 v juhlaottelussa pelanneet (20.6.1967 vahvistettu Suomi–Neuvostoliitto). Tilastossa ei ole mukana Fifan virallisena maaotteluna pitämää 15.2.1995 pelattua maaottelua Trinidad & Tobago – Suomi (2–1).

Miehet pelasivat ensimmäisen virallisen maaottelun 22. lokakuuta 1911 Ruotsia vastaan. Vuoden 2008 loppuun mennessä maajoukkue on pelannut 693 maaottelua, joissa on esiintynyt 662 pelaajaa. Sataan maaotteluun ovat yltäneet Jari Litmanen, Sami Hyypiä, Jonatan Johansson ja Ari Hjelm. Litmanen on parhaana suomalaisena maailmassa eniten maaotteluita pelanneiden listalla jaetulla sijalla 21 ja eniten maaleja tehneiden listalla jaetulla sijalla 137.[3]

Naiset pelasivat ensimmäisen virallisen maaottelun 25. elokuuta 1973 Ruotsia vastaan. Vuoden 2008 loppuun mennessä maajoukkue on pelannut 240 maaottelua, joissa on esiintynyt 196 pelaajaa. Sataan maaotteluun ovat yltäneet Laura Österberg Kalmari, Sanna Valkonen, Anne Mäkinen, Jessica Julin ja Anna-Kaisa Rantanen. Österberg Kalmari on parhaana suomalaisena maailmassa eniten maaotteluita pelanneiden listalla jaetulla sijalla 67.[4]

Selite[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tilastotiedot
MO Pelatut A-maaottelut
M Tehdyt maalit
Ens. mo Ensimmäisen A-maaottelun vuosi
Viim. mo Viimeisimmän A-maaottelun vuosi

Muut merkinnät
  Aktiivinen maajoukkuepelaaja
OK Pelannut olympialaisissa.
EM Pelannut Euroopan-mestaruuskilpailuissa.
MM Pelannut maailmanmestaruuskilpailuissa.

Miehet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jari Litmanen on suomalaisista paras maalintekijä kautta aikojen.
Alexei Eremenko Jr oli 2006 MM-kisojen Euroopan karsintojen kolmanneksi paras maalintekijä 8 maalilla.[5]
Mikael Forssell on kaikkien aikojen maalintekijätilastossa kolmantena. Myös hänen siskonsa, Christina Forssell, on maajoukkuejalkapalloilija.
Roman Eremenko on Alexein pikkuveli.
Jussi Jääskeläinen oli vuosien ajan Suomen ykkösmaalivahti.
Sami Hyypiä pelasi maajoukkueessa vuosina 1992–2010.
Peter Kopteff on pelannut 39 maaottelua.
Shefki Kuqi pelasi maajoukkueessa vuosina 1999–2010. Myös hänen veljensä Njazi on esiintynyt maajoukkueessa.
Antti Niemi on eniten maaotteluita (67) pelannut maalivahti.
Petri Pasanen on kuulunut maajoukkueeseen 20-vuotiaasta lähtien.
Hannu Tihinen muodosti pitkään Sami Hyypiän kanssa maajoukkueen vakiotoppariparin.
Mika Väyrynen muodosti aikanaan Teemu Tainion kanssa taitavan keskikentän kaksikon.
Harri Ylönen esiintyi maajoukkueessa 46 kertaa.
Kari Arkivuo on tehnyt 18:ssa ottelussaan yhden maalin.

Luettelossa aktiivisia maajoukkuepelaajia ovat viimeisen vuoden aikana pelattuihin maaotteluihin nimetyt pelaajat. Päivitetty 12.9.2012.

Pelaaja MO M Ens. mo Viim. mo Arvokisat Huomautukset
Aaltonen, Mika A.Mika A. Aaltonen 12 0 1988 1994
Aaltonen, Mika J.Mika J. Aaltonen 7 1 1990 1994
Aho, JoniJoni Aho 3 0 2009 2012 [6]
Aho, RainerRainer Aho 7 0 1966 1968
Ahonen, MattiMatti Ahonen 4 0 1976 1980
Airola, KeijoKeijo Airola 2 0 1959 1960
Aitio, TaunoTauno Aitio 1 0 1943 1943
Alaja, PerttiPertti Alaja 29 0 1973 1983
Alakari, KarlKarl Alakari 2 0 1925 1931
Alatensiö, JarmoJarmo Alatensiö 19 1 1987 1989
Alila, JoukoJouko Alila 4 1 1980 1980 OK 1980[7]
Andelmin, TeuvoTeuvo Andelmin 2 0 1969 1969
Annunen, JuhaJuha Annunen 16 2 1980 1987
Arajuuri, PaulusPaulus Arajuuri 3 0 2010 2012 [8]
Arkivuo, KariKari Arkivuo 18 1 2005 2012 [9]
Asikainen, HannuHannu Asikainen 1 0 1972 1972
Asikainen, ToivoToivo Asikainen 2 0 1940 1940
Asikainen, VeikkoVeikko Asikainen 56 0 1938 1955 OK 1952[10]
Asikainen, YrjöYrjö Asikainen 9 5 1949 1955
Backman, AndersAnders Backman 4 1 1979 1982
Bahne, MagnusMagnus Bahne 2 0 2000 2000
Beijar, ErikErik Beijar 37 4 1939 1952 OK 1952[10]
Bergqvist, KariKari Bergqvist 6 0 1980 1981
Bergroth, FjalarFjalar Bergroth 1 0 1914 1914
Bergström, HenryHenry Bergström 4 0 1971 1972
Bogomoloff, OlegOleg Bogomoloff 3 0 1939 1948
Boström, SixtenSixten Boström 14 2 1983 1986
Dahllund, JuhaJuha Dahllund 22 0 1976 1984 OK 1980[7]
Eckerman, Dan-OlaDan-Ola Eckerman 4 0 1989 1989
Eklöf, VernerVerner Eklöf 32 17 1919 1927
Ekman, Carl-MagnusCarl-Magnus Ekman 5 1 1958 1959
Elevuo, HaraldHarald Elevuo 11 0 1921 1926
Elo, RaimoRaimo Elo 3 0 1963 1971
Enberg, TomTom Enberg 5 0 1995 1995
Enckelman, GöranGöran Enckelman 22 0 1973 1978
Enckelman, PeterPeter Enckelman 12 0 2000 2010 [11]
Englund, ArthurArthur Englund 13 0 1919 1923
Eremenko Jr, AlexeiAlexei Eremenko Jr 55 14 2003 2012 [12]
Eremenko, RomanRoman Eremenko 46 2 2007 2012 [13]
Eriksson, AndersAnders Eriksson 15 1 1992 1995
Eronen, PenttiPentti Eronen 15 3 1935 1939
Europaeus, JariJari Europaeus 56 0 1983 1991
Fallström, KalleKalle Fallström 19 10 1923 1928
Flink, JarmoJarmo Flink 13 0 1968 1975
Flink, TuroTuro Flink 1 1 1968 1968
Forsberg, ÅkeÅke Forsberg 1 0 1952 1952
Forsblom, VeikkoVeikko Forsblom 8 0 1946 1948
Forsgren, OlliOlli Forsgren 10 4 1952 1956
Forsman, ÅkeÅke Forsman 4 1 1947 1948
Forss, RainerRainer Forss 18 0 1951 1960
Forssell, HenryHenry Forssell 15 0 1969 1975
Forssell, MikaelMikael Forssell 85 29 1999 2014 [14]
Forsell, PetteriPetteri Forsell 17 1 2013 2018
Fredrikson, OttoOtto Fredrikson 13 0 2008 2012 [15]
Furuholm, TimoTimo Furuholm 8 2 2010 2012 [16]
Grannas, EinarEinar Grannas 1 1 1921 1921
Grannas, IvarIvar Grannas 1 0 1923 1923
Granskog, MikaelMikael Granskog 24 0 1982 1986
Granström, HolgerHolger Granström 12 2 1938 1940
Gröndahl, JouniJouni Gröndahl 9 0 1959 1964
Grönholm, NiclasNiclas Grönholm 17 2 1990 1994
Grönlund, ErnstErnst Grönlund 37 10 1931 1940 OK 1936[17]
Grönlund, TommiTommi Grönlund 36 2 1995 2002
Gustafsson, ErkkiErkki Gustafsson 3 0 1936 1939 OK 1936[17]
Haahti, MattiMatti Haahti 25 0 1957 1962
Haapa, TuomoTuomo Haapa 1 0 1973 1973
Haapala, TuomasTuomas Haapala 3 0 2005 2006
Haarala, HannuHannu Haarala 2 0 2005 2005
Haaskivi, KaiKai Haaskivi 12 3 1977 1984
Haavisto, JuhaniJuhani Haavisto 1 0 1968 1968
Hagström, RaimoRaimo Hagström 4 0 1956 1956
Haikonen, PerttiPertti Haikonen 3 0 1968 1969
Hakala, TuomoTuomo Hakala 11 1 1979 1984
Hakanpää, RamiRami Hakanpää 5 1 2003 2004
Hakkarainen, KaukoKauko Hakkarainen 10 0 1956 1959
Hakola, JuhaJuha Hakola 1 0 2009 2009 [6]
Halme, MarttiMartti Halme 14 0 1964 1969
Halme, ViljoViljo Halme 30 0 1932 1939
Halonen, ArtoArto Halonen 3 0 1997 1997
Halsti, MarkusMarkus Halsti 9 0 2008 2012 [18]
Harell, ErkkiErkki Harell 8 0 1957 1957
Hasso, AnatolAnatol Hasso 3 1 1943 1948
Heikkilä, PekkaPekka Heikkilä 24 0 1968 1973
Heikkinen, AriAri Heikkinen 4 0 1979 1980 OK 1980[7]
Heikkinen, AriAri Heikkinen 51 1 1989 1994
Heikkinen, MarkusMarkus Heikkinen 61 0 2002 2011 [19]
Heikkinen, TeppoTeppo Heikkinen 12 1 1976 1977
Heinikangas, JarnoJarno Heinikangas 3 0 2004 2005
Heinola, AnttiAntti Heinola 12 0 1994 2001
Heinonen, OlliOlli Heinonen 29 0 1957 1965
Heinonen, PaavoPaavo Heinonen 13 0 1968 1972
Heinonen, ViljoViljo Heinonen 3 0 1940 1946
Heinänen, PetriPetri Heinänen 3 0 2002 2004
Heiskanen, AkiAki Heiskanen 32 7 1974 1978
Heiskanen, EsaEsa Heiskanen 8 3 1976 1976
Helin, GunnarGunnar Helin 1 0 1914 1914
Helin, JuhaJuha Helin 24 1 1976 1981 OK 1980[7]
Helin, PenttiPentti Helin 1 0 1960 1960
Helin, PetriPetri Helin 27 2 1992 2002
Heltola, EskoEsko Heltola 3 0 1961 1963
Henriksson, IbertIbert Henriksson 3 0 1954 1954
Herrman, BörjeBörje Herrman 1 0 1946 1946
Hestenaes, ArthurArthur Hestenaes 2 0 1930 1931
Hetemaj, MehmetMehmet Hetemaj 2 0 2009 2010 [6]
Hetemaj, PerparimPerparim Hetemaj 16 2 2009 2012 [20]
Hieta, PekkaPekka Hieta 3 0 1977 1979
Hietanen, JanneJanne Hietanen 16 0 2000 2005
Hiltunen, MattiMatti Hiltunen 21 5 1953 1959
Himanka, JuhaniJuhani Himanka 22 3 1979 1982 OK 1980[7]
Hintsa, ReinoReino Hintsa 1 0 1928 1928
Hirvonen, VilhoVilho Hirvonen 1 1 1921 1921
Hiukka, MattiMatti Hiukka 2 0 1999 1999
Hjelm, AriAri Hjelm 100 20 1983 1996
Holli, HarriHarri Holli 2 0 1974 1974
Hollmén, EdvardEdvard Hollmén 2 0 1928 1928
Holmberg, CharlesCharles Holmberg 12 0 1928 1930
Holmgren, ErikErik Holmgren 60 2 1986 1995
Holmqvist, StigStig Holmqvist 21 1 1959 1965
Holmström, AlexanderAlexander Holmström 1 0 1914 1914
Holmström, GustafGustaf Holmström 1 0 1911 1911
Holopainen, JalmariJalmari Holopainen 6 0 1911 1912 OK 1912[21]
Honka, AntonAnton Honka 4 0 1939 1945
Houtsonen, LeoLeo Houtsonen 48 1 1978 1986
Hovivuori, VeikkoVeikko Hovivuori 1 0 1970 1970
Hradecky, LukasLukas Hradecky 12 0 2010 2012 [22]
Huhtamäki, JyrkiJyrki Huhtamäki 13 0 1988 1996
Hukka, RaimoRaimo Hukka 2 0 1974 1974
Hurme, JarkkoJarkko Hurme 2 0 2012 2012 [23]
Hurri, KeijoKeijo Hurri 5 0 1956 1956
Huttunen, OlaviOlavi Huttunen 61 0 1980 1992
Huttunen, ToniToni Huttunen 11 0 1994 2002
Huusko, KeijoKeijo Huusko 8 2 2004 2006
Hyryläinen, AkiAki Hyryläinen 25 1 1992 1997
Hyttinen, AnteroAntero Hyttinen 1 0 1966 1966
Hyvärinen, MarkkuMarkku Hyvärinen 11 0 1966 1969
Hyvärinen, MarttiMartti Hyvärinen 17 1 1959 1967
Hyypiä, SamiSami Hyypiä 105 5 1992 2010 [24]
Hyyrynen, MikkoMikko Hyyrynen 2 0 2005 2005
Hägg, Per-ErikPer-Erik Hägg 3 0 1948 1949
Hämäläinen, HannuHannu Hämäläinen 5 0 1975 1976
Hämäläinen, KasperKasper Hämäläinen 27 5 2008 2012 [25]
Hännikäinen, JyrkiJyrki Hännikäinen 16 0 1986 1989
Häyhä, LauriLauri Häyhä 1 0 1958 1958
Höglander, AdolfAdolf Höglander 2 0 1921 1924
Iivarinen, TimoTimo Iivarinen 1 0 1956 1956
Ikäläinen, JukkaJukka Ikäläinen 59 4 1980 1989 Valmentajana 1994–1996[26]
Ikävalko, MikaMika Ikävalko 3 0 1987 1988
Ilola, JariJari Ilola 30 1 1998 2007
Ilola, JarmoJarmo Ilola 1 0 1977 1977
Ismail, AtikAtik Ismail 26 7 1978 1983
Isoaho, OlliOlli Isoaho 20 0 1979 1986 OK 1980[7]
Jaakkola, AnssiAnssi Jaakkola 1 0 2011 2011 [27]
Jaakonsaari, PasiPasi Jaakonsaari 11 4 1980 1982
Jaale, PaavoPaavo Jaale 1 0 1919 1919
Jakonen, PetriPetri Jakonen 26 0 1990 1998
Jalasto, VilleVille Jalasto 3 0 2010 2011 [6]
Jalasvaara, AriAri Jalasvaara 5 0 1980 1986
Jalava, ReijoReijo Jalava 21 0 1955 1961
Jalo, TomiTomi Jalo 2 0 1980 1980 OK 1980[7]
Jalonen, JasseJasse Jalonen 6 0 1995 1996
Jalonen, JouniJouni Jalonen 6 0 1968 1969
Jansson, MartinMartin Jansson 3 0 1921 1923
Jantunen, PerttiPertti Jantunen 26 1 1975 1978
Jerima, PaulPaul Jerima 1 1 1911 1911
Johansson, ArthurArthur Johansson 1 0 1914 1914
Johansson, HelgeHelge Johansson 1 0 1947 1947
Johansson, JonatanJonatan Johansson 105 22 1996 2010 [28]
Johansson, KnutKnut Johansson 1 1 1914 1914
Jokela, PenttiPentti Jokela 1 0 1955 1955
Jokinen, MattiMatti Jokinen 7 0 1953 1957
Joronen, JesseJesse Joronen 1 0 2013 2013
Juntunen, MiikaMiika Juntunen 2 0 1986 1986
Jäntti, HannuHannu Jäntti 2 0 1990 1990
Järvi, HarriHarri Järvi 5 3 1964 1964
Järvinen, AulisAulis Järvinen 1 0 1959 1959
Järvinen, MarttiMartti Järvinen 2 0 1955 1957
Järvinen, PetriPetri Järvinen 36 4 1989 1996
Jäväjä, JariJari Jäväjä 6 0 1995 1997
Jääskeläinen, JussiJussi Jääskeläinen 56 0 1998 2010 [29]
Kaijasilta, PetteriPetteri Kaijasilta 3 2 1998 1999
Kainulainen, TommiTommi Kainulainen 1 0 1997 1997
Kaivonurmi, JarmoJarmo Kaivonurmi 2 0 1979 1979
Kallio, KarlKarl Kallio 1 0 1949 1949
Kallio, MarkkuMarkku Kallio 1 0 1988 1988
Kallio, ToniToni Kallio 49 2 2000 2010 [30]
Kallio, VesaVesa Kallio 3 0 1972 1974
Kamara, GlenGlen Kamara 7 1 2017 2018
Kanerva, ArvoArvo Kanerva 1 0 1929 1929
Kanerva, MarkkuMarkku Kanerva 59 1 1986 1995
Kanerva, ReijoReijo Kanerva 17 0 1964 1967
Kanerva, WilliamWilliam Kanerva 50 13 1922 1938 OK 1936[17]
Kanerva, YrjöYrjö Kanerva 6 0 1925 1928
Kangaskorpi, JokkeJokke Kangaskorpi 11 0 1994 1997
Kangaskorpi, JuusoJuuso Kangaskorpi 7 0 2003 2006
Kankkonen, HannuHannu Kankkonen 25 6 1954 1964
Kannas, MattiMatti Kannas 9 0 1956 1959
Karhu, EinoEino Karhu 1 0 1940 1940
Karjagin, AlexanderAlexander Karjagin 8 0 1924 1925
Karjagin, FransFrans Karjagin 57 0 1929 1941 OK 1936[17]'
Karjagin, LeoLeo Karjagin 17 2 1932 1940
Karjalainen, LasseLasse Karjalainen 15 0 1994 2002
Karlsson, ArmasArmas Karlsson 4 0 1928 1931
Karvinen, JuhaJuha Karvinen 8 2 1988 1996
Kasurinen, AimoAimo Kasurinen 1 0 1953 1953
Katajavuori, ArviArvi Katajavuori 5 1 1922 1925
Kauko, JoniJoni Kauko 1 0 2012 2012
Kauppinen, RaimoRaimo Kauppinen 1 0 1966 1966
Kautonen, TimoTimo Kautonen 51 0 1964 1976
Kautonen, TommiTommi Kautonen 9 0 1998 2001
Kavén, MikkoMikko Kavén 15 0 1997 2006
Kekkonen, LeeviLeevi Kekkonen 3 0 1934 1935
Kekkonen, TaunoTauno Kekkonen 3 0 1935 1937
Kelin, HjalmarHjalmar Kelin 42 7 1920 1928
Kemi, EskoEsko Kemi 6 0 1962 1963
Kestilä, RaunoRauno Kestilä 1 1 1964 1964
Kettunen, EeroEero Kettunen 1 0 1930 1930
Kettunen, VilhoVilho Kettunen 2 0 1923 1923
Kihlman, KeijoKeijo Kihlman 1 0 1946 1946
Kilpi, EinoEino Kilpi 2 0 1937 1937
Kilponen, SeppoSeppo Kilponen 34 0 1966 1971
Kinnunen, JariJari Kinnunen 25 0 1992 1994
Kinnunen, TomiTomi Kinnunen 6 0 1998 1999
Klinga, AarreAarre Klinga 10 0 1953 1959
Koistinen, TaunoTauno Koistinen 6 0 1945 1947
Koivisto, PerttiPertti Koivisto 2 0 1954 1955
Kokko, PenttiPentti Kokko 1 0 1967 1967
Kokko, ReimaReima Kokko 7 0 1977 1981 Naisten valmentajana 1996–2000
Kokko, SimoSimo Kokko 2 0 1983 1983
Kolehmainen, ToniToni Kolehmainen 5 2 2012 2012 [31]
Kolkka, JoonasJoonas Kolkka 98 11 1994 2010 [32]
Kontkanen, HellesHelles Kontkanen 2 0 1955 1957
Koponen, AulisAulis Koponen 38 16 1924 1935
Koppinen, MiikaMiika Koppinen 18 0 2000 2006
Kopteff, PeterPeter Kopteff 39 1 2002 2006
Korhonen, EsaEsa Korhonen 1 0 1970 1970
Korhonen, IsmoIsmo Korhonen 7 0 1983 1986
Korhonen, MattiMatti Korhonen 2 0 1962 1963
Korpela, KaukoKauko Korpela 2 1 1951 1958
Koskinen, JukkaJukka Koskinen 17 1 1995 1998
Koskinen, NiiloNiilo Koskinen 28 0 1921 1930
Koskinen, TuoviTuovi Koskinen 9 0 1923 1928
Kosonen, PekkaPekka Kosonen 9 0 1971 1972
Kottila, MikaMika Kottila 31 0 1998 2004
Kousa, KeijoKeijo Kousa 18 4 1981 1986
Kuhlberg, HugoHugo Kuhlberg 2 0 1926 1926
Kuhlberg, ViljoViljo Kuhlberg 5 0 1929 1930
Kuivasto, ToniToni Kuivasto 75 1 1997 2009 [33]
Kujala, JussiJussi Kujala 4 0 2004 2009 [34]
Kulmala, UntamoUntamo Kulmala 4 2 1925 1927
Kultti, HeikkiHeikki Kultti 2 0 1938 1939
Kultti, VäinöVäinö Kultti 1 0 1943 1943
Kulves, PaulPaul Kulves 1 0 1923 1923
Kumpulampi, MarkkuMarkku Kumpulampi 19 2 1957 1967
Kupiainen, PekkaPekka Kupiainen 6 0 1953 1955
Kupiainen, PetteriPetteri Kupiainen 9 0 1979 1981
Kuqi, NjaziNjazi Kuqi 10 5 2005 2012 [35]
Kuqi, ShefkiShefki Kuqi 62 7 1999 2010 [36]
Kuuluvainen, RaimoRaimo Kuuluvainen 6 0 1975 1983 OK 1980[7]
Kuusela, MarttiMartti Kuusela 2 0 1972 1973 Valmentajana 1982–1987[26]
Kylmälä, YrjöYrjö Kylmälä 7 5 1934 1939
Kymäläinen, PaunoPauno Kymäläinen 39 0 1975 1986
Könönen, TuomoTuomo Könönen 6 0 2004 2006
Köykkä, OlaviOlavi Köykkä 2 0 1973 1975
Laakso, OlaviOlavi Laakso 2 0 1938 1938
Laaksonen, JuhaJuha Laaksonen 6 0 1986 1987
Laaksonen, LeoLeo Laaksonen 4 1 1926 1936
Laaksonen, OlaviOlavi Laaksonen 21 0 1946 1952 OK 1952[10] Valmentajana 1962–1974[26]
Laaksonen, PasiPasi Laaksonen 5 0 1999 2001
Laaksonen, SakuSaku Laaksonen 2 0 1992 1997
Laesmaa, SakariSakari Laesmaa 3 0 1928 1928
Lagerblom, PekkaPekka Lagerblom 12 0 2003 2006
Lahti, EinoEino Lahti 22 0 1936 1945 OK 1936[17]
Lahti, KalleKalle Lahti 3 1 1950 1951
Lahti, MarkkuMarkku Lahti 2 0 1964 1965
Lahtinen, AkiAki Lahtinen 56 0 1979 1989 OK 1980[7]
Lahtinen, OlaviOlavi Lahtinen 28 7 1953 1958
Laiho, AskoAsko Laiho 1 0 1956 1956
Laine, AulisAulis Laine 18 3 1963 1968
Laine, IlmariIlmari Laine 1 0 1923 1923
Laine, Juha-PekkaJuha-Pekka Laine 10 1 1974 1976
Laine, OivaOiva Laine 5 0 1930 1931
Laitinen, MarttiMartti Laitinen 2 0 1952 1953
Lamberg, ArvoArvo Lamberg 6 0 1965 1969
Lamberg, HannuHannu Lamberg 1 0 1973 1973
Lampi, HeikkiHeikki Lampi 1 0 1979 1979
Lampi, MikkoMikko Lampi 16 0 1979 1980
Lampi, VeliVeli Lampi 27 0 2006 2012 [37]
Larvo, PenttiPentti Larvo 31 4 1929 1936 OK 1936[17]
Laukkanen, KariKari Laukkanen 49 0 1985 1997
Lehkosuo, MikaMika Lehkosuo 17 1 1997 2000
Lehmusvirta, SimoSimo Lehmusvirta 3 1 1955 1955
Lehtinen, ErkkiErkki Lehtinen 2 0 1975 1975
Lehtinen, LauriLauri Lehtinen 29 0 1952 1960
Lehtinen, LauriLauri Lehtinen 8 3 1929 1940
Lehtinen, ToniToni Lehtinen 2 0 2004 2004
Lehto, VilhoVilho Lehto 1 0 1935 1935
Lehtolainen, KariKari Lehtolainen 3 2 1969 1970
Lehtonen, AatosAatos Lehtonen 19 7 1936 1941 OK 1936[17] Valmentajana 1947–1955 ja 1959–1961[26]
Lehtovaara, JukkaJukka Lehtovaara 1 0 2010 2010 [6]
Lehtovirta, KaleviKalevi Lehtovirta 44 12 1947 1959 OK 1952[10]
Leivo, LeoLeo Leivo 1 0 1922 1922
Lesch, JarlJarl Lesch 1 0 1925 1925
Leskinen, VeliVeli Leskinen 20 0 1932 1943
Lietola, ViljoViljo Lietola 5 0 1911 1912 OK 1912[21]
Lilja, KaleviKalevi Lilja 2 0 1952 1956
Lilja, OlaviOlavi Lilja 5 1 1949 1950
Lindberg, JanneJanne Lindberg 34 1 1993 1996
Lindbäck, AxelAxel Lindbäck 5 0 1929 1930
Lindbäck, RagnarRagnar Lindbäck 11 0 1927 1939
Lindbäck, UnoUno Lindbäck 1 1 1911 1911
Lindgren, BjarneBjarne Lindgren 2 0 1955 1956
Lindholm, HarriHarri Lindholm 8 1 1979 1979
Lindholm, PeterPeter Lindholm 3 0 1983 1983
Lindholm, TommyTommy Lindholm 47 11 1965 1974
Lindman, ÅkeÅke Lindman 26 0 1947 1955 OK 1952[10]
Lindroos, ArthurArthur Lindroos 1 0 1925 1925
Lindroos, ViljoViljo Lindroos 1 0 1929 1929
Lindström, StefanStefan Lindström 5 0 1979 1980
Linna, AarneAarne Linna 18 6 1919 1926
Lintamo, AlpoAlpo Lintamo 15 0 1955 1958
Lintamo, NuuttiNuutti Lintamo 23 9 1930 1939
Lipponen, KimmoKimmo Lipponen 6 0 1983 1984
Lipponen, MikaMika Lipponen 46 11 1983 1991
Litmanen, JariJari Litmanen 137 32 1989 2010 [38]
Litmanen, OlaviOlavi Litmanen 5 0 1970 1972
Lius, IsmoIsmo Lius 36 4 1984 1990
Lod, RobinRobin Lod 10 2 2017 2018
Loikkanen, OssiOssi Loikkanen 1 0 1979 1979
Lukander, RaimoRaimo Lukander 1 0 1961 1961
Lund, KnutKnut Lund 4 0 1912 1912 OK 1912[21]
Lundqvist, RudolfRudolf Lundqvist 1 0 1914 1914
Lundqvist, Thor-BjörnThor-Björn Lundqvist 3 0 1963 1963
Lydman, SvenSven Lydman 29 0 1921 1926
Lyyski, JaniJani Lyyski 3 0 2010 2010 [6]
Lyytikkä, AriAri Lyytikkä 4 0 1983 1983
Lyytikäinen, JuhaJuha Lyytikäinen 1 1 1963 1963
Lyytikäinen, PaavoPaavo Lyytikäinen 2 0 1954 1961
Löfgren, GöstaGösta Löfgren 6 0 1911 1912 OK 1912[21]
Lönnberg, AlbinAlbin Lönnberg 21 7 1925 1934
Maanoja, TomiTomi Maanoja 1 0 2009 2009 [6]
Mahlio, SamiSami Mahlio 25 0 1995 2001
Malm, EskoEsko Malm 1 0 1963 1963 Valmentajana 1979–1981[26]
Malmgren, JarlJarl Malmgren 31 6 1928 1938 OK 1936[17]
Manninen, JarmoJarmo Manninen 8 2 1973 1975
Mannström, SebastianSebastian Mannström 3 0 2011 2012
Mantila, BrunoBruno Mantila 8 4 1920 1922
Mantila, HugoHugo Mantila 17 0 1914 1924
Mantila, IlmariIlmari Mantila 2 0 1930 1930
Marjamaa, TimoTimo Marjamaa 6 1 2000 2001
Mars, VesaVesa Mars 4 0 1982 1983
Martin, KurtKurt Martin 36 0 1945 1954
Moilanen, TeuvoTeuvo Moilanen 4 0 1997 2003
Moisander, NiklasNiklas Moisander 29 1 2008 2012 [39]
Moisio, VäinöVäinö Moisio 1 0 1923 1923
Motturi, MikaMika Motturi 3 0 1997 1997
Multaharju, MiikkaMiikka Multaharju 6 0 2003 2005
Mustonen, PenttiPentti Mustonen 2 0 1955 1956
Myntti, Stig-GöranStig-Göran Myntti 61 5 1945 1958 OK 1952[10]
Myrttinen, GunnarGunnar Myrttinen 3 0 1948 1952
Myyry, MarkoMarko Myyry 60 2 1986 1997
Mäenpää, NikiNiki Mäenpää 8 0 2008 2012 [40]
Mäkelä, EinoEino Mäkelä 4 1 1937 1938
Mäkelä, IlkkaIlkka Mäkelä 12 0 1987 1990
Mäkelä, JanneJanne Mäkelä 20 0 1994 1997
Mäkelä, JuhoJuho Mäkelä 7 0 2004 2010 [41]
Mäkelä, MattiMatti Mäkelä 35 2 1961 1972
Mäkelä, SeppoSeppo Mäkelä 3 0 1969 1971
Mäkilä, AskoAsko Mäkilä 5 3 1965 1967
Mäkinen, OlliOlli Mäkinen 5 0 1960 1963
Mäkipää, PerttiPertti Mäkipää 56 2 1962 1970
Mäkynen, AriAri Mäkynen 22 0 1971 1978
Möller, AllanAllan Möller 1 0 1947 1947
Nabb, Carl-GustafCarl-Gustaf Nabb 3 0 1960 1961
Nadbornik, JoshuaJoshua Nadbornik 3 0 1925 1930
Nevalainen, UntoUnto Nevalainen 24 2 1957 1961
Nevanperä, TimoTimo Nevanperä 8 0 1969 1973
Niemi, AnttiAntti Niemi 67 0 1992 2007
Niemi, ArmasArmas Niemi 1 0 1947 1947
Niemi, JariJari Niemi 23 3 2000 2005
Nieminen, AnttiAntti Nieminen 3 0 1955 1960
Nieminen, JyrkiJyrki Nieminen 46 9 1976 1986 Naisten valmentajana 1989–1992
Nieminen, KalleKalle Nieminen 8 1 1975 1979
Nieminen, RamiRami Nieminen 14 0 1993 1996
Niilonen, KaarloKaarlo Niilonen 3 0 1943 1946
Niinimäki, AarnoAarno Niinimäki 2 0 1954 1955
Niinimäki, JariJari Niinimäki 9 2 1986 1987
Nikander, VienoVieno Nikander 1 0 1925 1925
Nikkanen, AnteroAntero Nikkanen 10 0 1968 1974
Nikkilä, SeppoSeppo Nikkilä 4 2 1988 1988
Niska, AlgotAlgot Niska 6 0 1911 1912 OK 1912[21]
Niskakoski, IsmoIsmo Niskakoski 2 0 1968 1968
Nordback, FredrikFredrik Nordback 7 0 2003 2005
Nordberg, EmilEmil Nordberg 1 0 1930 1930
Nordlund, ArnoArno Nordlund 2 0 1961 1961
Nummelin, TimoTimo Nummelin 14 1 1967 1971
Nummila, ReimaReima Nummila 22 0 1964 1968
Nuoranen, SemiSemi Nuoranen 33 2 1961 1972
Nuorela, JussiJussi Nuorela 20 1 1994 2003
Nupponen, KaleviKalevi Nupponen 4 0 1961 1970
Nurmela, MikaMika Nurmela 71 4 1992 2007
Nurmi, MaunoMauno Nurmi 5 0 1959 1966
Nurmio, PekkaPekka Nurmio 2 0 1980 1980
Nygård, BörjeBörje Nygård 1 0 1954 1954
Nylund, AlfonsAlfons Nylund 5 0 1929 1931
Nylund, VilleVille Nylund 21 0 1996 2004
Nylund, KurtKurt Nylund 2 0 1926 1926
Nyman, AriAri Nyman 22 0 2004 2010 [42]
Nyyssönen, ArtturiArtturi Nyyssönen 5 0 1912 1912 OK 1912[21]
Nyyssönen, HarriHarri Nyyssönen 5 0 1991 1992
Nyyssönen, KaiKai Nyyssönen 2 0 1996 1997
Närhinen, GunnarGunnar Närhinen 3 0 1930 1932
Närvä, MarkkuMarkku Närvä 3 0 1977 1977
Närvänen, ArvoArvo Närvänen 42 1 1924 1936 OK 1936[17]
Näsman, LarsLars Näsman 37 0 1965 1971
Oinas, JanneJanne Oinas 2 0 1998 1998
Ojala, JuhaniJuhani Ojala 4 0 2011 2012 [43]
Ojala, MikaMika Ojala 4 0 2010 2012 [44]
Okkonen, AnttiAntti Okkonen 13 0 2003 2006
Oksanen, IlmariIlmari Oksanen 5 0 1937 1941
Oksanen, KaarloKaarlo Oksanen 39 0 1929 1937
Ollila, HannuHannu Ollila 3 0 1990 1990
Ollila, JuhaniJuhani Ollila 1 0 1957 1957
Oravainen, PetriPetri Oravainen 2 0 2004 2004
Ovaska, ToivoToivo Ovaska 4 0 1926 1928
Paananen, KalervoKalervo Paananen 1 0 1965 1965
Paananen, MattiMatti Paananen 1 0 1948 1948
Paananen, ToivoToivo Paananen 1 0 1945 1945
Paatelainen, MattiMatti Paatelainen 47 10 1970 1977
Paatelainen, MixuMixu Paatelainen 70 18 1986 2000
Paavilainen, MauriMauri Paavilainen 3 0 1963 1969
Paavola, TommiTommi Paavola 23 1 1986 1994
Paavolainen, OlaviOlavi Paavolainen 2 0 1973 1973
Pahlman, KaiKai Pahlman 56 13 1954 1968
Pajunen, VäinöVäinö Pajunen 3 0 1955 1956
Palmroos, MarkkuMarkku Palmroos 8 0 1983 1988
Parikka, JariJari Parikka 14 0 1982 1985
Parikka, JarnoJarno Parikka 1 0 2009 2009 [6]
Parkkinen, SuloSulo Parkkinen 2 0 1953 1955
Partanen, UrhoUrho Partanen 2 0 1967 1967
Parviainen, KalleKalle Parviainen 1 0 2010 2010 [6]
Pasanen, PetriPetri Pasanen 70 1 2000 2012 [45]
Pasanen, TuomoTuomo Pasanen 1 0 1986 1986
Pasoja, JuhaJuha Pasoja 15 0 2003 2008 [46]
Patrikainen, SeppoSeppo Patrikainen 4 0 1969 1969
Patronen, HannuHannu Patronen 2 0 2011 2012
Pekonen, EsaEsa Pekonen 60 2 1981 1989
Pelkonen, SeppoSeppo Pelkonen 16 2 1951 1955
Peltonen, JuhaniJuhani Peltonen 68 10 1955 1970
Peltonen, VernerVerner Peltonen 1 0 1941 1941
Pelvas, AkseliAkseli Pelvas 1 0 2012 2012
Penttilä, TeroTero Penttilä 5 0 2000 2003
Perovuo, JoelJoel Perovuo 2 0 2010 2010 [6]
Pettersson, RutgerRutger Pettersson 2 0 1974 1974
Pettersson, ÅkeÅke Pettersson 3 0 1947 1956
Petäjä, ErkkaErkka Petäjä 84 0 1983 1994
Pietiläinen, SauliSauli Pietiläinen 6 1 1961 1961
Pirinen, JuhaJuha Pirinen 10 0 2017 2018
Pirinen, JukkaJukka Pirinen 3 0 1975 1977
Pitko, MattiMatti Pitko 2 0 1967 1967
Pohja, AnttiAntti Pohja 23 2 1996 2008 [47]
Porokara, RoniRoni Porokara 22 5 2006 2012 [48]
Poutiainen, JariJari Poutiainen 1 0 1988 1988
Priha, VilleVille Priha 2 0 1999 1999
Puhakainen, SakuSaku Puhakainen 3 2 1997 1997
Pukki, TeemuTeemu Pukki 68 15 2009 2018 [49]
Pulkkinen, AimoAimo Pulkkinen 8 0 1953 1958
Pulkkinen, HeikkiHeikki Pulkkinen 2 0 2004 2004
Pulliainen, VesaVesa Pulliainen 6 0 1980 1980 OK 1980[7]
Putkonen, ErkkiErkki Putkonen 4 0 1987 1988
Puustinen, RistoRisto Puustinen 11 0 1983 1988
Pylkkönen, TapioTapio Pylkkönen 25 0 1948 1952
Pyy, ArmasArmas Pyy 14 0 1937 1943
Pyykkö, SeppoSeppo Pyykkö 30 1 1976 1981
Pärnänen, YrjöYrjö Pärnänen 4 0 1961 1963
Raatikainen, TapioTapio Raatikainen 1 0 1971 1971
Rahja, TimoTimo Rahja 7 2 1970 1974
Rainio, TapaniTapani Rainio 1 0 1971 1971
Raitala, JukkaJukka Raitala 15 0 2009 2012 [50]
Rajala, OlliOlli Rajala 3 1 1957 1963
Rajamäki, MarkoMarko Rajamäki 16 3 1993 1995
Rajaniemi, HannuHannu Rajaniemi 11 3 1979 1987
Rajantie, VilhoVilho Rajantie 20 0 1970 1972
Rannankari, TuomasTuomas Rannankari 1 0 2012 2012
Ranta, EskoEsko Ranta 68 0 1969 1980
Rantala, TimoTimo Rantala 1 0 1963 1963
Rantanen, JariJari Rantanen 36 4 1983 1989
Rantanen, RamiRami Rantanen 18 1 1993 2001
Rasimus, PasiPasi Rasimus 11 1 1983 1986
Rastio, TeppoTeppo Rastio 1 0 1958 1958
Rautiainen, PasiPasi Rautiainen 29 1 1979 1987
Reini, JuhaJuha Reini 23 0 1997 2004
Remes, IlkkaIlkka Remes 34 1 1982 1992
Reunanen, HarryHarry Reunanen 4 2 1947 1949
Riihilahti, AkiAki Riihilahti 69 11 1998 2007
Riippa, JuhaJuha Riippa 1 0 1996 1996
Rikberg, NilsNils Rikberg 15 7 1952 1960 OK 1952[10]
Ring, AlexanderAlexander Ring 11 0 2011 2012 [51]
Rinne, AarnoAarno Rinne 8 0 1964 1965
Rinne, AnteroAntero Rinne 13 0 1935 1939
Rinne, JariJari Rinne 24 0 1986 1994
Rinne, RistoRisto Rinne 2 0 1935 1935
Rintanen, MaunoMauno Rintanen 7 0 1946 1954
Riski, RikuRiku Riski 7 1 2011 2012 [52]
Rissanen, EeroEero Rissanen 1 0 1975 1975
Rissanen, JuhaJuha Rissanen 8 0 1979 1980 OK 1980[7]
Rissanen, KariKari Rissanen 25 1 1987 1998
Rissanen, OlaviOlavi Rissanen 40 7 1969 1979
Roiha, PaulusPaulus Roiha 20 4 2001 2010 [53]
Ronkainen, AnttiAntti Ronkainen 13 0 1978 1981
Ronkanen, EeroEero Ronkanen 4 2 1932 1934
Rosenberg, RistoRisto Rosenberg 2 1 1979 1979
Roslund, Karl-ErikKarl-Erik Roslund 1 0 1937 1937
Rosqvist, RolfRolf Rosqvist 2 1 1959 1959
Rotenberg, BorisBoris Rotenberg 1 0 2015 2015
Roth, AndersAnders Roth 7 0 1989 1990
Ruhanen, JukkaJukka Ruhanen 14 3 1992 1995
Ruippo, TaistoTaisto Ruippo 1 0 1958 1958
Ruotsalainen, RaunoRauno Ruotsalainen 8 0 1962 1965
Rytkönen, AulisAulis Rytkönen 37 7 1948 1964 OK 1952[10] Valmentajana 1975–1978[26]
Räsänen, JanneJanne Räsänen 1 0 2004 2004
Räsänen, JouniJouni Räsänen 2 0 1999 1999
Saari, RaimoRaimo Saari 2 0 1974 1979
Saarilahti, HeimoHeimo Saarilahti 6 0 1927 1929
Saarinen, HelgeHelge Saarinen 1 0 1949 1949
Saarinen, JanneJanne Saarinen 42 0 2000 2008 [54]
Saarinen, JormaJorma Saarinen 1 0 1948 1948
Saario, SuloSulo Saario 9 3 1926 1930
Saarnio, EeroEero Saarnio 7 0 1946 1949
Saastamoinen, JarmoJarmo Saastamoinen 21 0 1989 2001
Sadik, BeratBerat Sadik 7 0 2008 2012 [55]
Sairanen, SeppoSeppo Sairanen 7 0 1979 1980
Salin, HolgerHolger Salin 22 4 1931 1943
Salli, JanneJanne Salli 11 1 1999 2004
Salmelainen, MattiMatti Salmelainen 1 0 1955 1955
Salminen, PaavoPaavo Salminen 12 0 1936 1938 OK 1936[17]
Salo, AsserAsser Salo 2 0 1946 1946
Salo, LasseLasse Salo 1 0 1941 1941
Salo, SuloSulo Salo 3 0 1937 1941
Salonen, RistoRisto Salonen 11 0 1978 1984
Sand, KurtKurt Sand 5 0 1947 1947
Sandström, LauriLauri Sandström 1 0 1920 1920
Sarajärvi, JaniJani Sarajärvi 1 0 2005 2005
Sarmola, HolgerHolger Sarmola 1 0 1929 1929
Sarnola, ThureThure Sarnola 25 0 1939 1950
Sauso, JukkaJukka Sauso 5 0 2005 2006
Saviomaa, RaimoRaimo Saviomaa 32 0 1968 1974
Savolainen, JuskaJuska Savolainen 2 0 2010 2010 [6]
Saxell, IlmariIlmari Saxell 6 0 1914 1920
Scheweleff, HenriHenri Scheweleff 3 0 2004 2005
Schick, MauritzMauritz Schick 7 0 1947 1948
Schybergson, ErnstErnst Schybergson 1 0 1911 1911
Schybergson, LarsLars Schybergson 2 2 1914 1919
Schybergson, RichardRichard Schybergson 1 0 1914 1914
Schüller, RasmusRasmus Schüller 32 0 2013 2018
Setälä, PetterPetter Setälä 2 0 1986 1986
Sillanpää, HenriHenri Sillanpää 5 0 2004 2012 [56]
Silve, BertilBertil Silve 8 1 1923 1926
Sinikari, LauriLauri Sinikari 5 0 1930 1935
Sjöberg, ErikErik Sjöberg 1 0 1955 1955
Sjöberg, JohnJohn Sjöberg 2 0 1945 1947
Sjöberg, RalfRalf Sjöberg 10 0 1956 1963
Sjölund, DanielDaniel Sjölund 36 2 2003 2012 [57]
Sjöman, RafaelRafael Sjöman 2 0 1924 1924
Skrabb, SimonSimon Skrabb 10 0 2017 2018
Soini, JoukoJouko Soini 3 1 1980 1980 OK 1980[7]
Soinio, EinoEino Soinio 40 2 1912 1927 OK 1912[21]
Soinio, KaarloKaarlo Soinio 3 0 1911 1912 OK 1912[21]
Sommarberg, AimoAimo Sommarberg 15 0 1952 1957
Soiri, PyryPyry Soiri 11 4 2017 2018
Sorsa, SebastianSebastian Sorsa 2 0 2010 2012 [6]
Sotiola, YrjöYrjö Sotiola 11 1 1935 1948
Sparv, TimTim Sparv 25 1 2009 2012 [58]
Stolpe, OlofOlof Stolpe 13 4 1947 1953 OK 1952[10]
Storbom, CharlesCharles Storbom 15 0 1919 1924
Strömberg, HolgerHolger Strömberg 2 0 1960 1960
Strömsten, OlofOlof Strömsten 7 3 1929 1934
Styck, PenttiPentti Styck 1 0 1956 1956
Suhonen, HeikkiHeikki Suhonen 21 2 1971 1979
Sulonen, PetriPetri Sulonen 10 0 1986 1992
Sumiala, AnttiAntti Sumiala 38 9 1992 2004
Sumusalo, MikkoMikko Sumusalo 1 0 2012 2012
Sundberg, Sven-ErikSven-Erik Sundberg 1 0 1957 1957
Sundbäck, TurkkaTurkka Sundbäck 4 0 1954 1954
Sundelin, MattiMatti Sundelin 5 2 1956 1960
Suojanen, ReinoReino Suojanen 3 0 1951 1953
Suokonautio, JanneJanne Suokonautio 4 0 1993 1994
Suomalainen, JoukoJouko Suomalainen 54 2 1970 1978
Suominen, KimKim Suominen 39 4 1993 1996
Suontausta, YrjöYrjö Suontausta 5 1 1927 1929
Svahn, HelgeHelge Svahn 8 1 1945 1949
Svanbäck, FredrikFredrik Svanbäck 2 0 2004 2008 [59]
Svanström, TorstenTorsten Svanström 1 1 1929 1929
Syrjäläinen, AugustAugust Syrjäläinen 5 0 1912 1912 OK 1912[21]
Syrjävaara, SimoSimo Syrjävaara 26 1 1964 1968 Naisten valmentajana 1978
Tainio, TeemuTeemu Tainio 52 6 1998 2010 [60]
Taipale, LauriLauri Taipale 9 3 1934 1937
Taipale, TeroTero Taipale 1 0 2006 2006
Talaslahti, PekkaPekka Talaslahti 1 0 1969 1969
Talsi, MarkkuMarkku Talsi 1 0 1962 1962
Talvio, IlpoIlpo Talvio 2 0 1983 1983
Tamminen, TurkkaTurkka Tamminen 3 0 1953 1958
Tammisalo, NiiloNiilo Tammisalo 29 0 1919 1926 Valmentajana 1946[26]
Tanner, LauriLauri Tanner 3 2 1911 1920 OK 1912[21]
Tapola, JuhaniJuhani Tapola 2 1 1972 1972
Tarkkio, KimmoKimmo Tarkkio 33 3 1986 1992
Tarvajärvi, NiklasNiklas Tarvajärvi 4 0 2005 2009 [61]
Taulo, VilleVille Taulo 3 0 2005 2007
Tauriainen, PasiPasi Tauriainen 34 1 1986 1993
Tauriainen, VesaVesa Tauriainen 1 1 1990 1990
Tegelberg, AriAri Tegelberg 15 1 1988 1992
Tervonen, ToniToni Tervonen 4 1 1996 1999
Teräs, UrhoUrho Teräs 11 1 1938 1949
Thorn, HolgerHolger Thorn 4 2 1919 1924
Tiainen, PetriPetri Tiainen 15 2 1986 1995
Tihinen, HannuHannu Tihinen 76 5 1999 2009 [62]
Timoska, SampsaSampsa Timoska 2 0 2005 2005
Tissari, AriAri Tissari 6 2 1980 1980 OK 1980[7]
Toivanen, RaimoRaimo Toivanen 19 0 1968 1971
Toivio, JoonaJoona Toivio 15 1 2011 2012 [63]
Toivola, MiikkaMiikka Toivola 62 4 1968 1980
Toivola, PenttiPentti Toivola 9 0 1969 1974
Toivonen, PanuPanu Toivonen 1 0 1994 1994
Tolonen, AarneAarne Tolonen 3 0 1925 1925
Tolsa, ArtoArto Tolsa 77 9 1964 1981
Tornivuori, YrjöYrjö Tornivuori 4 0 1921 1922
Tuomela, MarkoMarko Tuomela 24 2 1995 2003
Turpeinen, AarnoAarno Turpeinen 16 0 1996 2002
Turunen, EinoEino Turunen 2 0 1930 1930
Turunen, HannuHannu Turunen 66 3 1979 1987 OK 1980[7]
Turunen, JukkaJukka Turunen 7 0 1989 1992
Turunen, LeoLeo Turunen 11 0 1940 1950
Turunen, TuomoTuomo Turunen 2 0 2009 2010 [6]
Tuuri, MauriMauri Tuuri 1 0 1966 1966
Tähtinen, PenttiPentti Tähtinen 3 0 1955 1955
Törnvall, MarkusMarkus Törnvall 26 1 1984 1989
Uimonen, ArtoArto Uimonen 21 0 1978 1986
Ukkonen, KariKari Ukkonen 59 4 1983 1996
Uronen, JereJere Uronen 31 1 2012 2018 [64]
Utriainen, PerttiPertti Utriainen 2 0 1963 1963
Utriainen, PeterPeter Utriainen 11 0 1981 1984
Uusimäki, TuomasTuomas Uusimäki 5 0 2005 2006
Vahtonen, AulisAulis Vahtonen 1 0 1952 1952
Vaihela, JormaJorma Vaihela 34 13 1947 1954 OK 1952[10]
Vaittinen, ReijoReijo Vaittinen 13 0 1977 1982
Valakari, SimoSimo Valakari 32 0 1996 2003
Valkama, EskoEsko Valkama 3 0 1952 1952 OK 1952[10]
Valla, ErkkiErkki Valla 3 0 1988 1988
Valtonen, VeijoVeijo Valtonen 4 0 1960 1964
Valvee, AriAri Valvee 47 8 1980 1989
Vanhala, JariJari Vanhala 23 2 1992 1997
Vanhanen, MattiMatti Vanhanen 1 0 1970 1970
Vanhanen, MauriMauri Vanhanen 3 2 1957 1957
Vanhanen, PerttiPertti Vanhanen 16 0 1954 1963
Vasara, VesaVesa Vasara 12 2 1999 2002
Veijola, SvenSven Veijola 3 0 1945 1947
Ventjärv, SvenSven Ventjärv 2 0 1949 1949
Viander, JaniJani Viander 13 0 1999 2003
Vierikko, RaimoRaimo Vierikko 2 0 1976 1978
Vihavainen, AarneAarne Vihavainen 5 0 1920 1922
Vihtilä, ErkkiErkki Vihtilä 43 0 1971 1979
Viinioksa, MaxMax Viinioksa 50 1 1926 1935
Vilen, TeuvoTeuvo Vilen 10 0 1977 1980 OK 1980[7]
Vilermo, VoittoVoitto Vilermo 3 0 1958 1958
Viljanen, VilleVille Viljanen 1 0 1999 1999
Vilppunen, OssiOssi Vilppunen 1 0 1957 1957
Virkkunen, EeroEero Virkkunen 9 0 1973 1974
Virta, LauriLauri Virta 7 0 1922 1924
Virtanen, EinoEino Virtanen 4 0 1934 1941
Virtanen, KariKari Virtanen 37 1 1979 1986 OK 1980[7]
Virtanen, PaavoPaavo Virtanen 3 0 1935 1937
Virtanen, RauliRauli Virtanen 2 1 1962 1962
Voutilainen, KeijoKeijo Voutilainen 6 0 1956 1962
Vuorela, JoukoJouko Vuorela 16 0 1987 1992
Vuorinen, HermanniHermanni Vuorinen 1 0 2010 2010 [6]
Vuorinen, ReijoReijo Vuorinen 4 0 1986 1988
Väisänen, SamiSami Väisänen 7 0 1995 1997
Väisänen, VilleVille Väisänen 5 1 2001 2003
Väyrynen, MikaMika Väyrynen 57 5 2002 2011 [65]
Väyrynen, TimTim Väyrynen 11 0 2014 2018
Weckström, KurtKurt Weckström 35 10 1931 1943 OK 1936[17]
Westerholm, AndersAnders Westerholm 10 0 1959 1961
Westerholm, GunnarGunnar Westerholm 1 0 1943 1943
Wiberg, BrorBror Wiberg 5 3 1912 1912 OK 1912[21]
Wickström, RagnarRagnar Wickström 17 2 1912 1923 OK 1912[21]
Wiss, JarkkoJarkko Wiss 45 3 1996 2007
Yaghoubi, MoshtaghMoshtagh Yaghoubi 6 1 2017 2018
Ylä-Jussila, SamiSami Ylä-Jussila 4 0 1988 2000
Ylönen, HarriHarri Ylönen 45 1 1995 2002
Yrjölä, NiiloNiilo Yrjölä 1 0 1924 1924
Åberg, ErikErik Åberg 6 0 1939 1952
Åkerberg, AarreAarre Åkerberg 2 0 1921 1922
Åström, GunnarGunnar Åström 43 16 1923 1937
Äijälä, IlariIlari Äijälä 1 0 2012 2012
Äijälä, JuhaJuha Äijälä 2 0 1980 1980
Ääritalo, MikaMika Ääritalo 6 1 2010 2012 [66]
Öhman, GunnarGunnar Öhman 8 3 1919 1921
Öhman, JarlJarl Öhman 12 9 1911 1922 OK 1912[21] Pelaajavalmentajana 1922[26]
Örn, UrhoUrho Örn 3 0 1960 1960
Österberg, KajKaj Österberg 4 0 1964 1964 Naisten valmentajana 1979–1989
Österholm, JarlJarl Österholm 4 1 1920 1922
Österlund, TorTor Österlund 8 2 1959 1962
Österlund, TorstenTorsten Österlund 1 1 1923 1923

Naiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Anne Mäkinen oli ensimmäinen naispelaaja, joka saavutti 100 maaottelun rajan.
Laura Österberg Kalmari on naisten maajoukkueen historian eniten maaleja tehnyt pelaaja.

Tilastot päivitetty 16.7.2013 asti.

Pelaaja MO M Ens. mo Viim. mo Arvokisat Huomautukset
Aalto, NinaNina Aalto 3 0 1983 1984
Aalto, TaruTaru Aalto 13 0 1995 1998
Aaltonen, MarjaMarja Aaltonen 17 0 1989 1992
Abrahamsson, NinaNina Abrahamsson 1 0 1993 1993
Aho, ErjaErja Aho 3 0 1991 1992
Ahonen, HeidiHeidi Ahonen 13 0 2004 2006 EM 2005[67]
Alakörkkö, PaulaPaula Alakörkkö 3 0 1987 1988
Alanen, EmmiEmmi Alanen 29 6 2010 2013 EM 2013[68] [69]
Auveri, PauliinaPauliina Auveri 23 4 1990 1996
Averio, AnneAnne Averio 6 1 1985 1989
Blomqvist, EilaEila Blomqvist 2 0 1973 1975
Dahlman, PiaPia Dahlman 12 0 2000 2002
Ekström, HannaHanna Ekström 37 7 1994 2001
Elovirta, KatriinaKatriina Elovirta 9 0 1986 1989
Engman, AdelinaAdelina Engman 9 1 2012 2013 [70]
Enroth, LindaLinda Enroth 8 0 2000 2001
Eskelinen, IraIra Eskelinen 15 0 1990 1996
Forssell, ChristinaChristina Forssell 70 3 1990 2002
Forsström, KarinKarin Forsström 1 0 2004 2004
Haglund, DanielaDaniela Haglund 2 0 2000 2000
Haikala, KirsiKirsi Haikala 1 0 1989 1989
Hakala, KatiKati Hakala 9 0 2006 2007
Hakkarainen, MiraMira Hakkarainen 8 0 1993 1994
Hartikainen, SoleSole Hartikainen 3 0 1980 1980
Hartikka, MarkettaMarketta Hartikka 14 1 1973 1978
Heikari, SusannaSusanna Heikari 44 8 1994 2002
Heikkilä, SusannaSusanna Heikkilä 22 0 1992 2003
Henriksson, ArjaArja Henriksson 6 0 1973 1975
Heroum, NoraNora Heroum 15 0 2012 2013 EM 2013[68] [71]
Hietanen, NinaNina Hietanen 13 1 2008 2009 [72]
Hiltunen, KirsiKirsi Hiltunen 11 0 1989 1994
Hirvonen, MaijuMaiju Hirvonen 2 0 2009 2011 [73]
Hokkanen, SusannaSusanna Hokkanen 2 0 2007 2007
Holmberg, Ing-MarieIng-Marie Holmberg 21 4 1990 1995
Holmström, SariSari Holmström 16 0 1989 1999
Hollmén, ReginaRegina Hollmén 10 0 1975 1981
Honkanen, MinnaMinna Honkanen 18 2 1984 1989
Huttunen, InkaInka Huttunen 4 0 1994 1996
Hytti, JohannaJohanna Hytti 13 0 1999 2003
Hyttinen, RiittaRiitta Hyttinen 1 0 1984 1984
Hyvärinen, JaanaJaana Hyvärinen 4 0 1984 1985
Hyvönen, NiinaNiina Hyvönen 3 0 2007 2007
Hyyrynen, TuijaTuija Hyyrynen 56 0 2007 2013 EM 2009[74]
EM 2013[68]
[75]
Häkkinen, PetraPetra Häkkinen 3 0 2004 2006 EM 2009[74]
Ikola, MarjoMarjo Ikola 8 0 2002 2003
Iso-Ahola, SirpaSirpa Iso-Ahola 2 0 1973 1974
Jantunen, TuijaTuija Jantunen 1 0 1979 1979
Jare, EvaEva Jare 15 1 1973 1978
Joki, TiinaTiina Joki 2 0 1992 1992
Julin, JessicaJessica Julin 118 4 1997 2009 EM 2005[67]
EM 2009[74]
[76]
Junkkari, VirvaVirva Junkkari 15 0 1995 2006 EM 2005[67]
Jäppinen, MinnaMinna Jäppinen 6 0 1995 1995
Järnfors, SirpaSirpa Järnfors 29 1 1985 1995
Järvenpää, PaulaPaula Järvenpää 4 0 1973 1977
Järvinen, PirkkoPirkko Järvinen 6 0 1982 1983
Jääskeläinen, EevaEeva Jääskeläinen 19 1 1979 1983
Kaaranen, HannaHanna Kaaranen 1 0 2003 2003
Kaasinen, UllaUlla Kaasinen 41 6 1975 1990
Kackur, HeidiHeidi Kackur 48 12 1999 2005 EM 2005[67]
Kalliskota, PaulaPaula Kalliskota 1 0 1986 1986
Kantanen, KatiKati Kantanen 20 1 1991 1997
Kapanen, JenniJenni Kapanen 4 0 1992 1995
Karppinen, ReginaRegina Karppinen 13 0 1974 1979
Kauppinen, TuulaTuula Kauppinen 5 0 1973 1975
Kautto, RitvaRitva Kautto 7 0 1975 1977
Keimola, SeijaSeija Keimola 6 0 1980 1983
Ketola, ArjaArja Ketola 10 0 1973 1977
Kiljunen, TainaTaina Kiljunen 1 0 1989 1989
Kilpiö, PirjoPirjo Kilpiö 3 0 1980 1980
Kinnunen, SalmeSalme Kinnunen 26 2 1979 1986
Kivelä, HeidiHeidi Kivelä 4 0 2013 2013 EM 2013[68] [77]
Kivistö, LauraLaura Kivistö 12 0 2003 2013 EM 2013[68] [78]
Koivisto, EmmaEmma Koivisto 5 0 2012 2013 [79]
Konttinen, TarjaTarja Konttinen 12 0 1978 1981
Korpela, Tinja-RiikkaTinja-Riikka Korpela 47 0 2007 2013 EM 2009[74]
EM 2013[68]
[80]
Koskela, KirsiKirsi Koskela 21 0 1978 1983
Kuikka, NataliaNatalia Kuikka 5 0 2013 2013 EM 2013[68] [81]
Kukkonen, AnnikaAnnika Kukkonen 41 1 2010 2013 EM 2013[68] [82]
Kulmanen, MariMari Kulmanen 2 0 1998 1998
Kunnas, SatuSatu Kunnas 46 0 1996 2005 EM 2005[67]
Kuosmanen, SusannaSusanna Kuosmanen 22 2 1989 1992
Kurkisuo, LeenaLeena Kurkisuo 6 0 1988 1991
Laaksonen, AnitaAnita Laaksonen 1 0 1987 1987
Lahti, PiaPia Lahti 1 0 1994 1994
Laihanen, TaruTaru Laihanen 13 1 2007 2008 [83]
Laine, HannaHanna Laine 13 0 1997 2000
Laine, KiiaKiia Laine 1 0 2012 2012 [84]
Lappi-Seppälä, RosaRosa Lappi-Seppälä 21 1 1995 2001
Lehtimäki, PiaPia Lehtimäki 7 0 1998 2000
Lehtinen, SusannaSusanna Lehtinen 71 3 2005 2013 EM 2009[74]

EM 2013[68]

[85]
Lehtola, TiinaTiina Lehtola 28 1 1983 1991
Lehtonen, Anna-MariaAnna-Maria Lehtonen 17 0 1981 1988
Lehtosaari, UllaUlla Lehtosaari 2 0 1978 1979
Leppikangas, PirjoPirjo Leppikangas 2 0 2013 2013

EM 2013[68]

[86]
Leppänen, MiaMia Leppänen 1 0 1995 1995
Leskinen, IrmeliIrmeli Leskinen 22 2 1977 1982
Levänen, AnjaAnja Levänen 1 0 1973 1973
Lind, MariaMaria Lind 13 0 1997 1999
Lindell, JohannaJohanna Lindell 72 0 1990 2003
Lindholm, MarianneMarianne Lindholm 21 0 1993 1996
Lindqvist, LindaLinda Lindqvist 12 0 2004 2005 EM 2005[67]
Lindström, HeidiHeidi Lindström 21 0 2005 2008 EM 2005[67] [87]
Luomanperä, Marja-LeenaMarja-Leena Luomanperä 13 0 1973 1978
Lyytikäinen, JaanaJaana Lyytikäinen 35 2 2007 2013 EM 2013[68] [88]
Maisonlahti, RailaRaila Maisonlahti 6 0 1989 1995
Maisonlahti, SoileSoile Maisonlahti 6 1 1990 1990
Malaska, SannaSanna Malaska 37 2 2004 2010 EM 2005[67]
EM 2009[74]
[89]
Malm, SoileSoile Malm 16 1 1974 1979
Malmsten, PiaPia Malmsten 4 0 2001 2001
Martikainen, EevaEeva Martikainen 5 1 1987 1988
Matilainen, SinikkaSinikka Matilainen 5 0 1976 1977
Matinlassi, HeidiHeidi Matinlassi 10 0 2002 2005
Mattila, MillaMilla Mattila 2 0 2000 2002
Meriluoto, MinnaMinna Meriluoto 45 0 2006 2013 EM 2009[74]

EM 2013[68]

[90]
Messala, TiiaTiia Messala 20 0 1991 1996
Messala, TiinaTiina Messala 15 0 1991 1996
Miettinen, PauliinaPauliina Miettinen 26 0 1992 2004
Mustonen, KaisaKaisa Mustonen 17 0 1997 1998
Mustonen, MinnaMinna Mustonen 66 7 1996 2006 EM 2005[67]
Muuri, MarianneMarianne Muuri 1 0 1999 1999
Mäkelä, HeiniHeini Mäkelä 5 1 2008 2010 [91]
Mäkinen, AnneAnne Mäkinen 118 16 1991 2009 EM 2005[67]
EM 2009[74]
[92]
Määttä, InkeriInkeri Määttä 6 0 1975 1976
Määttänen, PauliinaPauliina Määttänen 2 0 1997 1997
Mörn, BodilBodil Mörn 1 0 1974 1974
Niemi, MarjoMarjo Niemi 1 0 1991 1991
Niemi, MiiaMiia Niemi 46 0 2003 2010 EM 2009[74] [93]
Niinimaa, NiinaNiina Niinimaa 1 0 1987 1987
Nokso-Koivisto, KatriKatri Nokso-Koivisto 77 1 1999 2013 EM 2009[74]

EM 2013[68]

[94]
Nordlund, PernillaPernilla Nordlund 22 0 2011 2013 [95]
Norppa-Rahkola, JonnaJonna Norppa-Rahkola 17 1 1991 1996
Nousia, TuijaTuija Nousia 2 0 1978 1978
Nuutinen, TaruTaru Nuutinen 1 0 1993 1993
Nybäck, KristinaKristina Nybäck 3 0 1985 1985
Ojala, Anna-KaisaAnna-Kaisa Ojala 6 0 1993 1994
Ojala, SoileSoile Ojala 59 3 1985 1996
Ojanperä, HanneHanne Ojanperä 2 0 2011 2011 [96]
Okkola, TuulaTuula Okkola 43 4 1978 1988
Palmgren, PauliinaPauliina Palmgren 5 0 2001 2001
Parikka, EveliinaEveliina Parikka 2 0 2011 2013 [97]
Parnila, AnneAnne Parnila 39 4 1988 1998
Peltonen, SatuSatu Peltonen 4 0 2000 2004
Pesonen, Sirkka-LiisaSirkka-Liisa Pesonen 3 0 1973 1974
Pilkkikangas, SatuSatu Pilkkikangas 5 0 1977 1980
Pohtola, MinnaMinna Pohtola 1 0 1999 1999
Puranen, LeenaLeena Puranen 55 6 2007 2013 EM 2013[68] [98]
Puuskari, HanneleHannele Puuskari 9 2 1983 1989
Pyhäjärvi, HannaHanna Pyhäjärvi 3 0 2007 2007
Pöysti, LeenaLeena Pöysti 3 0 1983 1986
Raitanen, MaijaMaija Raitanen 52 0 1980 1991
Ranta, SallaSalla Ranta 9 0 1999 2002
Rantanen, Anna-KaisaAnna-Kaisa Rantanen 105 8 1996 2011 EM 2005[67]
EM 2009[74]
[99]
Rantanen, AritaArita Rantanen 16 0 1982 1987
Rautiainen, JuttaJutta Rautiainen 13 2 1981 1990
Rieko, EliseElise Rieko 1 0 1973 1973
Rotko, AiraAira Rotko 2 0 1974 1974
Ruotsalainen, MaijuMaiju Ruotsalainen 1 0 2012 2012
Ruuskanen, StinaStina Ruuskanen 2 0 1996 1996
Rytkönen, MerjaMerja Rytkönen 6 0 1976 1978
Rytkönen, SannaSanna Rytkönen 20 0 1993 1997
Räsänen, SannaSanna Räsänen 48 0 1991 2000
Saari, MaijaMaija Saari 75 7 2007 2013 EM 2009[74] [100]
Saarinen, KatiKati Saarinen 2 0 1991 1991
Saario, TiinaTiina Saario 22 0 1999 2013 EM 2013[68] [101]
Sainio, EssiEssi Sainio 44 3 2006 2012 EM 2009[74] [102]
Salmén, TiinaTiina Salmén 77 4 2004 2011 EM 2005[67]
EM 2009[74]
[103]
Salminen, KirsiKirsi Salminen 1 0 1989 1989
Salomaa, SinikkaSinikka Salomaa 5 0 2000 2002
Sarapää, EveliinaEveliina Sarapää 67 1 2000 2007 EM 2005[67]
Sarlin, Hanna-MariHanna-Mari Sarlin 47 5 1979 1996
Savolainen, MerjaMerja Savolainen 30 1 1981 1990
Savonen, RiikkaRiikka Savonen 5 0 1998 1999
Seppä, SuviSuvi Seppä 8 0 1975 1977
Seppänen, SariSari Seppänen 63 2 1991 2002
Seppänen, SatuSatu Seppänen 7 0 1994 1998
Sibelius, JenniJenni Sibelius 1 0 1999 1999
Simonen, ElisaElisa Simonen 32 0 1997 2003
Sjölind, AnetteAnette Sjölind 12 0 1989 1991
Sjölund, AnnicaAnnica Sjölund 64 15 2006 2013 EM 2009[74]

EM 2013[68]

[104]
Sjöman, MerjaMerja Sjöman 41 0 1973 1985
Sulen, MarianneMarianne Sulen 22 0 1979 1989
Syrjälä, ElinaElina Syrjälä 13 0 2010 2011 [105]
Sällström, LindaLinda Sällström 55 26 2007 2013 EM 2009[74] [106]
Talonen, SannaSanna Talonen 90 24 2004 2013 EM 2005[67]
EM 2009[74]

EM 2013[68]

[107]
Teerijoki, HannaHanna Teerijoki 1 0 1986 1986
Thorn, JessicaJessica Thorn 33 1 1999 2007 EM 2005[67]
Tjeder, DanielaDaniela Tjeder 6 0 2005 2007 [108]
Toikka, AnuAnu Toikka 29 8 1979 1992
Tolvanen, MariannaMarianna Tolvanen 32 4 2011 2013 EM 2013[68] [109]
Tolvanen, TeijaTeija Tolvanen 2 0 1991 1992
Tuominen, MinnaMinna Tuominen 8 0 1999 2003
Tuunainen, SariSari Tuunainen 4 0 2003 2003
Uusi-Luomalahti, TerhiTerhi Uusi-Luomalahti 60 7 1992 2005 EM 2005[67]
Uusmalmi, JuliaJulia Uusmalmi 30 3 1995 2003
Vaelma, PetraPetra Vaelma 93 0 1999 2011 EM 2005[67]
EM 2009[74]
[110]
Vahvaselkä, RiittaRiitta Vahvaselkä 1 0 1975 1975
Valkonen, SannaSanna Valkonen 120 7 1995 2009 EM 2005[67]
EM 2009[74]
[111]
Vallasvuo, SirpaSirpa Vallasvuo 10 1 1979 1982
Vanhanen, EllaElla Vanhanen 3 0 2013 2013 EM 2013[68] [112]
Vanhanen, HelenaHelena Vanhanen 23 7 1981 1992
Vartiainen, VeeraVeera Vartiainen 14 0 2005 2010 [113]
Weckström, NinaNina Weckström 7 0 1991 1996
Wennström, ÅsaÅsa Wennström 30 0 1975 1985
Westerlund, AnnaAnna Westerlund 59 0 2008 2013 EM 2009[74]

EM 2013[68]

[114]
Widjeskog, LilianLilian Widjeskog 10 0 1989 1990
Villanen, MerjaMerja Villanen 1 0 1973 1973
Virokannas, AnneAnne Virokannas 22 0 1980 1988
Virolainen, AnnaAnna Virolainen 6 0 1999 2001
Vuorisalo, JaninaJanina Vuorisalo 1 0 2002 2002
Väänänen, LeenaLeena Väänänen 2 1 1983 1984
Ylitalo, SaniSani Ylitalo 45 0 1996 2002
Åman, AnninaAnnina Åman 1 0 2004 2004
Österberg Kalmari, LauraLaura Österberg Kalmari 130 41 1996 2011 EM 2005[67]
EM 2009[74]
[115]

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Soininen, Heidi (toim.): Jalkapallokirja 2008. Suomen Palloliitto, 2008. ISSN-0787-7188.
    • Suomen miesten ja poikien maajoukkuepelaajat kautta aikain (s. 123–158), Naisten ja tyttöjen maajoukkuepelaajat (s. 159–167), A-maaottelumaalit (s. 170–171), Naisten A-maaottelumaalit (s. 172)
  • Lautela, Yrjö & Wallén, Göran: Rakas jalkapallo. Sata vuotta suomalaista jalkapalloa. Teos, 2007. ISBN 978-951-851-068-3.
    • Miesten A-maaottelut (s. 365–405), Naisten maaottelut (s. 418–431)

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Rakas jalkapallo, s. 365
  2. Finland - International A Matches RSSSF. Viitattu 8.2.2009. (englanniksi)
  3. Players with 100+ Caps and 30+ International Goals 25.2.2011. RSSSF. Viitattu 4.3.2011. (englanniksi)
  4. FIFA Century Club (pdf) 9.2.2011. FIFA. Viitattu 4.3.2011. (englanniksi)
  5. Eremenko kolmanneksi paras maalintekijä. Helsingin Sanomat, 14.10.2005. HS arkisto (maksullinen).
  6. a b c d e f g h i j k l m n A-maajoukkueen pelaajat Suomen Palloliitto. Viitattu 4.3.2011.
  7. a b c d e f g h i j k l m n o p XXII. Olympiad Moscow 1980 Football Tournament RSSSF. Viitattu 8.2.2009. (englanniksi)
  8. Paulus Arajuuri Suomen Palloliitto. Viitattu 6.9.2012.
  9. Kari Arkivuo Suomen Palloliitto. Viitattu 4.3.2011.
  10. a b c d e f g h i j k XV. Olympiad Helsinki 1952 Football Tournament RSSSF. Viitattu 8.2.2009. (englanniksi)
  11. Enckelman Peter Suomen Palloliitto. Viitattu 4.3.2011.
  12. Alexei Eremenko jr. Suomen Palloliitto. Viitattu 6.9.2012.
  13. Roman Eremenko Suomen Palloliitto. Viitattu 6.9.2012.
  14. Forssell Mikael Suomen Palloliitto. Viitattu 4.3.2011.
  15. Fredrikson Otto Suomen Palloliitto. Viitattu 4.3.2011.
  16. Timo Furuholm Suomen Palloliitto. Viitattu 6.9.2012.
  17. a b c d e f g h i j k XI. Olympiad Berlin 1936 Football Tournament RSSSF. Viitattu 8.2.2009. (englanniksi)
  18. Markus Halsti Suomen Palloliitto. Viitattu 6.9.2012.
  19. Heikkinen Markus Suomen Palloliitto. Viitattu 4.3.2011.
  20. Perparim Hetemaj Suomen Palloliitto. Viitattu 6.9.2012.
  21. a b c d e f g h i j k l m V. Olympiad Stockholm 1912 Football Tournament RSSSF. Viitattu 8.2.2009. (englanniksi)
  22. Lukas Hradecky Suomen Palloliitto. Viitattu 6.9.2012.
  23. Jarkko Hurme Suomen Palloliitto. Viitattu 6.9.2012.
  24. Hyypiä Sami Suomen Palloliitto. Viitattu 4.3.2011.
  25. Kasper Hämäläinen Suomen Palloliitto. Viitattu 6.9.2012.
  26. a b c d e f g h Jalkapallokirja 2008, s. 190
  27. Jaakkola Anssi Suomen Palloliitto. Viitattu 13.10.2011.
  28. Johansson Jonatan Suomen Palloliitto. Viitattu 4.3.2011.
  29. Jääskeläinen Jussi Suomen Palloliitto. Viitattu 4.3.2011.
  30. Kallio Toni Suomen Palloliitto. Viitattu 4.3.2011.
  31. Tomi Kolehmainen Suomen Palloliitto. Viitattu 6.9.2012.
  32. Kolkka Joonas Suomen Palloliitto. Viitattu 4.3.2011.
  33. Kuivasto Toni Suomen Palloliitto. Viitattu 4.3.2011.
  34. Kujala Jussi Suomen Palloliitto. Viitattu 4.3.2011.
  35. Njazi Kuqi Suomen Palloliitto. Viitattu 6.9.2012.
  36. Kuqi Shefki Suomen Palloliitto. Viitattu 4.3.2011.
  37. Lampi Veli Suomen Palloliitto. Viitattu 4.3.2011.
  38. Litmanen Jari Suomen Palloliitto. Viitattu 4.3.2011.
  39. Niklas Moisander Suomen Palloliitto. Viitattu 6.9.2012.
  40. Niki Mäenpää Suomen Palloliitto. Viitattu 6.9.2012.
  41. Mäkelä Juho Suomen Palloliitto. Viitattu 4.3.2011.
  42. Nyman Ari Suomen Palloliitto. Viitattu 4.3.2011.
  43. Juhani Ojala Suomen Palloliitto. Viitattu 6.9.2012.
  44. Mika Ojala Suomen Palloliitto. Viitattu 6.9.2012.
  45. Petri Pasanen Suomen Palloliitto. Viitattu 6.9.2012.
  46. Pasoja Juha Suomen Palloliitto. Viitattu 4.3.2011.
  47. Pohja Antti Suomen Palloliitto. Viitattu 4.3.2011.
  48. Roni Porokara Suomen Palloliitto. Viitattu 6.9.2012.
  49. Teemu Pukki Suomen Palloliitto. Viitattu 6.9.2012.
  50. Jukka Raitala Suomen Palloliitto. Viitattu 6.9.2012.
  51. Alexander Ring Suomen Palloliitto. Viitattu 6.9.2012.
  52. Riku Riski Suomen Palloliitto. Viitattu 6.9.2012.
  53. Roiha Paulus Suomen Palloliitto. Viitattu 4.3.2011.
  54. Saarinen Janne Suomen Palloliitto. Viitattu 4.3.2011.
  55. Sadik Berat Suomen Palloliitto. Viitattu 4.3.2011.
  56. Henri Sillanpää Suomen Palloliitto. Viitattu 6.9.2012.
  57. Daniel Sjölund Suomen Palloliitto. Viitattu 6.9.2012.
  58. Tim Sparv Suomen Palloliitto. Viitattu 6.9.2012.
  59. Svanbäck Fredrik Suomen Palloliitto. Viitattu 4.3.2011.
  60. Tainio Teemu Suomen Palloliitto. Viitattu 4.3.2011.
  61. Tarvajärvi Niklas Suomen Palloliitto. Viitattu 4.3.2011.
  62. Tihinen Hannu Suomen Palloliitto. Viitattu 4.3.2011.
  63. Joona Toivio Suomen Palloliitto. Viitattu 6.9.2012.
  64. Jere Uronen Suomen Palloliitto. Viitattu 6.9.2012.
  65. Väyrynen Mika Suomen Palloliitto. Viitattu 4.3.2011.
  66. Mika Ääritalo Suomen Palloliitto. Viitattu 6.9.2012.
  67. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s European Women Championship 2005 RSSSF. Viitattu 14.2.2009. (englanniksi)
  68. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t Women's EURO - Finland - UEFA.com UEFA. Viitattu 29.8.2013. (englanniksi)
  69. Emmi Alanen Suomen Palloliitto. Viitattu 22.4.2012.
  70. Adelina Engman Suomen Palloliitto. Viitattu 29.8.2013.
  71. Nora Heroum Suomen Palloliitto. Viitattu 29.8.2013.
  72. Nina Hietanen Suomen Palloliitto. Viitattu 24.2.2011.
  73. Maiju Hirvonen Suomen Palloliitto. Viitattu 22.4.2012.
  74. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u Laitila, Johannes: Naisten EM-kisajoukkueessa ei yllätyksiä. Helsingin Sanomat, 13.8.2009. Artikkelin verkkoversio Viitattu 1.9.2009.
  75. Tuija Hyyrynen Suomen Palloliitto. Viitattu 22.4.2012.
  76. Jessica Julin Suomen Palloliitto. Viitattu 22.4.2012.
  77. Heidi Kivelä Suomen Palloliitto. Viitattu 29.8.2013.
  78. Laura Kivistö Suomen Palloliitto. Viitattu 22.4.2012.
  79. Emma Koivisto Suomen Palloliitto. Viitattu 29.8.2013.
  80. Tinja-Riikka Korpela Suomen Palloliitto. Viitattu 22.4.2012.
  81. Natalia Kuikka Suomen Palloliitto. Viitattu 29.8.2013.
  82. Annika Kukkonen Suomen Palloliitto. Viitattu 22.4.2012.
  83. Taru Laihanen Suomen Palloliitto. Viitattu 22.4.2012.
  84. Kiia Laine Suomen Palloliitto. Viitattu 29.8.2013.
  85. Susanna Lehtinen Suomen Palloliitto. Viitattu 29.8.2013.
  86. Pirjo Leppikangas Suomen Palloliitto. Viitattu 29.8.2013.
  87. Heidi Lindström Suomen Palloliitto. Viitattu 22.4.2012.
  88. Jaana Lyytikäinen Suomen Palloliitto. Viitattu 29.8.2013.
  89. Sanna Malaska Suomen Palloliitto. Viitattu 22.4.2012.
  90. Minna Meriluoto Suomen Palloliitto. Viitattu 29.8.2013.
  91. Heini Mäkelä Suomen Palloliitto. Viitattu 24.2.2011.
  92. Anne Mäkinen Suomen Palloliitto. Viitattu 22.4.2012.
  93. Miia Niemi Suomen Palloliitto. Viitattu 22.4.2012.
  94. Katri Nokso-Koivisto Suomen Palloliitto. Viitattu 29.8.2013.
  95. Pernilla Nordlund Suomen Palloliitto. Viitattu 22.4.2012.
  96. Hanne Ojanperä Suomen Palloliitto. Viitattu 22.4.2012.
  97. Eveliina Parikka Suomen Palloliitto. Viitattu 29.8.2013.
  98. Leena Puranen Suomen Palloliitto. Viitattu 29.8.2013.
  99. Anna-Kaisa Rantanen Suomen Palloliitto. Viitattu 22.4.2012.
  100. Maija Saari Suomen Palloliitto. Viitattu 22.4.2012.
  101. Tiina Saario Suomen Palloliitto. Viitattu 29.8.2013.
  102. Essi Sainio Suomen Palloliitto. Viitattu 22.4.2012.
  103. Tiina Salmén Suomen Palloliitto. Viitattu 22.4.2012.
  104. Annica Sjölund Suomen Palloliitto. Viitattu 29.8.2013.
  105. Elina Syrjälä Suomen Palloliitto. Viitattu 22.4.2012.
  106. Linda Sällström Suomen Palloliitto. Viitattu 29.8.2013.
  107. Sanna Talonen Suomen Palloliitto. Viitattu 22.4.2012.
  108. Daniela Tjeder Suomen Palloliitto. Viitattu 24.2.2011.
  109. Marianna Tolvanen Suomen Palloliitto. Viitattu 29.8.2013.
  110. Petra Vaelma Suomen Palloliitto. Viitattu 22.4.2012.
  111. Sanna Valkonen Suomen Palloliitto. Viitattu 22.4.2012.
  112. Ella Vanhanen Suomen Palloliitto. Viitattu 29.8.2013.
  113. Veera Vartiainen Suomen Palloliitto. Viitattu 22.4.2012.
  114. Anna Westerlund Suomen Palloliitto. Viitattu 29.8.2013.
  115. Laura Österberg Kalmari Suomen Palloliitto. Viitattu 22.4.2012.