Luettelo Suomen jalkapallomaajoukkueen otteluista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Suomen jalkapallomaajoukkueen otteluista vuosilta 1911–2020. Mukana ovat kaikki ottelut, jotka Suomen Palloliitto luokittelee virallisiksi A-maaotteluiksi. Mukana ovat myös Olympiajoukkueen pelaamat ottelut vuosina 1979–1988. Lopputuloksissa Suomen maalit on aina mainittu ensin.

1911–1919[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

1920–1929[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nr. Päivä Vastustaja Tulos Paikkakunta Stadion Yleisöä Suomen maalintekijät Huom.
1920
10 30.5. Ruotsi Ruotsi 0–4 Tukholma Tukholman olympiastadion 10 000
11 19.9. Ruotsi Ruotsi 1–0 Helsinki Pallokenttä 04 500 J.Öhman
12 17.10. Viro Viro 6–0 Helsinki Pallokenttä 02 500 Eklöf 2, Tanner 2, G.Öhman, Österholm
1921
13 25.5. Norja Norja 2–3 Kristiania Gressbanen 12 000 Eklöf, Mantila
14 29.5. Ruotsi Ruotsi 3–0 Tukholma Tukholman olympiastadion 17 000 G.Öhman 2, Kelin
15 31.7. Itävalta Itävalta 2–3 Helsinki Pallokenttä 06 000 Mantila, oma maali
16 28.8. Viro Viro 3–0 Tallinna Tiigiveski spordiplats 03 000 Grannas, Hirvonen, Eklöf
17 18.9. Saksa Saksa 3–3 Helsinki Pallokenttä 06 000 Eklöf, Thorn, G.Öhman
1922
18 5.6. Ruotsi Ruotsi 1–4 Helsinki Pallokenttä 05 000 Katajavuori
19 13.7. Unkari Unkari 1–5 Helsinki Pallokenttä 05 000 Kelin
20 11.8. Viro Viro 10–2 Helsinki Pallokenttä 02 000 J.Öhman 6, Mantila 2, Eklöf 2
21 26.8. Norja Norja 1–3 Helsinki Pallokenttä 05 000 Eklöf
1923
22 17.6. Norja Norja 0–3 Kristiania Gressbanen 12 000
23 20.6. Ruotsi Ruotsi 4–5 Gävle Strömvallen 04 055 Linna 2, Kelin, Eklöf
24 12.8. Saksa Saksa 2–1 Dresden Dresdner Kampfbahn 25 000 Linna, oma maali
25 15.8. Itävalta Itävalta 1–2 Wien Hohe Warte 45 000 Eklöf
26 19.8. Unkari Unkari 1–3 Budapest Üllői úti Stadion 16 000 Linna
27 23.9. Puola Puola 5–3 Helsinki Pallokenttä 03 000 Eklöf 2, Fallström 2, Linna
28 30.9. Viro Viro 1–2 Tallinna Sport staadion 04 000 Österlund
1924
29 17.6. Turkki Turkki 2–4 Helsinki Pallokenttä 06 000 Kelin, Fallström
30 28.7. Ruotsi Ruotsi 5–7 Helsinki Pallokenttä 03 500 Fallström 2, Eklöf, Koponen, Karjagin
31 10.8. Puola Puola 0–1 Varsova Stadion Agrykola 05 000
32 10.8. Latvia Latvia 2–0 Riika LSB stadion 04 000 Fallström, Koponen
33 23.8. Norja Norja 2–0 Helsinki Pallokenttä 03 000 Kanerva, Fallström
34 14.9. Viro Viro 4–0 Helsinki Pallokenttä 04 000 Koponen 2, Kanerva, Soinio
1925
35 7.6. Norja Norja 0–1 Oslo Gressbanen 12 000
36 9.6. Ruotsi Ruotsi 0–4 Göteborg Slottsskogsvallen 07 500
37 26.6. Saksa Saksa 3–5 Helsinki Pallokenttä 03 500 Koponen 2, Kelin
38 5.7. Viro Viro 0–2 Tallinna Kalevin stadion 03 000
39 10.7. Itävalta Itävalta 1–2 Helsinki Pallokenttä 04 000 Eklöf
40 9.8. Latvia Latvia 3–1 Helsinki Pallokenttä 02 000 Fallström 2, Eklöf
41 30.8. Puola Puola 2–2 Helsinki Pallokenttä 02 500 Linna, Kulmala
42 27.9. Tanska Tanska 3–3 Aarhus Idrætspark 06 500 Eklöf 2, Koponen
1926
43 6.6. Norja Norja 2–5 Helsinki Pallokenttä 04 000 Kanerva 2
44 20.6. Tanska Tanska 3–2 Helsinki Pallokenttä 05 000 Lönnberg 2, Kelin
45 26.7. Ruotsi Ruotsi 2–3 Helsinki Pallokenttä 04 000 Kanerva, Saario
46 8.8. Puola Puola 1–7 Poznań Stadion przy ulicy Rolnej 09 000 Laaksonen
47 12.8. Latvia Latvia 4–1 Riika ASK Stadion 04 000 Koponen 2, Lönnberg, Silve
48 5.9. Viro Viro 1–1 Helsinki Pallokenttä 03 000 Koskinen
1927
49 12.6. Ruotsi Ruotsi 2–6 Tukholma Tukholman olympiastadion 17 000 Åström 2
50 15.6. Norja Norja 1–3 Oslo Ullevaal 16 000 Åström
51 10.8. Viro Viro 1–2 Tallinna Kalevin stadion 05 000 Kulmala
52 11.9. Latvia Latvia 3–1 Helsinki Pallokenttä 02 500 Koponen, Fallström, oma maali
1928
53 3.6. Norja Norja 0–6 Helsinki Pallokenttä 06 000
54 12.8. Viro Viro 2–2 Helsinki Pallokenttä 03 000 Åström, Kanerva
55 19.8. Latvia Latvia 1–2 Riika LSB stadion 01 000 Lönnberg
56 2.9. Ruotsi Ruotsi 2–3 Helsinki Pallokenttä 05 000 Kanerva, Malmgren
1929
57 14.6. Ruotsi Ruotsi 1–3 Tukholma Tukholman olympiastadion 16 982 Koponen PM-turnaus
58 18.6. Norja Norja 0–4 Oslo Ullevaal 12 000 PM-turnaus
59 25.7. Viro Viro 1–1 Tallinna Kadrioru staadion 03 000 Koponen
60 15.9. Latvia Latvia 3–1 Helsinki Pallokenttä 04 000 Svanström, Närvänen, Suontausta
61 13.10. Tanska Tanska 0–8 Kööpenhamina Idrætsparken 20 000 PM-turnaus
62 20.10. Saksa Saksa 0–4 Altona Altonaer Stadion 20 000

1930–1939[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nr. Päivä Vastustaja Tulos Paikkakunta Stadion Yleisöä Suomen maalintekijät Huom.
1930
63 1.6. Norja Norja 2–6 Oslo Ullevaal 13 000 Saario, Åström PM-turnaus
64 16.6. Tanska Tanska 1–6 Helsinki Pallokenttä 06 500 Kanerva PM-turnaus
65 4.8. Latvia Latvia 0–3 Riika JKS stadion 03 000
66 6.8. Viro Viro 0–4 Tallinna Kadrioru staadion 03 000
67 28.9. Ruotsi Ruotsi 4–4 Helsinki Pallokenttä 07 512 Lehtinen 3, Koponen PM-turnaus
1931
68 17.6. Viro Viro 3–1 Helsinki Pallokenttä 03 851 Åström 2, Strömsten
69 3.7. Ruotsi Ruotsi 2–8 Tukholma Olympiastadion 20 000 Lintamo, Grönlund PM-turnaus
70 19.8. Latvia Latvia 4–0 Helsinki Pallokenttä 03 500 Grönlund 2, Malmgren, Åström
71 6.9. Norja Norja 4–4 Helsinki Pallokenttä 00 700 Åström 2, Kanerva, Salin PM-turnaus
72 11.10. Tanska Tanska 3–2 Kööpenhamina Idrætsparken 22 000 Strömsten 2, Åström PM-turnaus
1932
73 16.5. Ruotsi Ruotsi 1–7 Tukholma Olympiastadion 20 500 Kanerva
74 10.6. Ruotsi Ruotsi 1–3 Helsinki Pallokenttä 08 000 Grönlund PM-turnaus
75 17.6. Norja Norja 1–2 Oslo Ullevaal 18 000 Grönlund PM-turnaus
76 1.7. Saksa Saksa 1–4 Helsinki Pallokenttä 03 917 Åström
77 17.8. Viro Viro 3–0 Tallinna Kadrioru staadion 05 000 Salin, Lintamo, oma maali
78 30.8. Tanska Tanska 4–2 Helsinki Pallokenttä 07 500 Malmgren 2, Lintamo 2 PM-turnaus
1933
79 14.7. Ruotsi Ruotsi 0–2 Tukholma Tukholman olympiastadion 15 246 PM-turnaus
80 9.8. Liettua Liettua 9–2 Helsinki Pallokenttä 03 196 Åström 2, Grönlund 2, Ronkanen 2,
L.Karjagin 2, Viinioksa
81 16.8. Viro Viro 2–1 Helsinki Pallokenttä 03 950 Weckström, oma maali
82 3.9. Norja Norja 1–5 Helsinki Pallokenttä 06 271 Åström PM-turnaus
83 8.10. Tanska Tanska 0–2 Kööpenhamina Idrætsparken 24 000 PM-turnaus
1934
84 3.7. Tanska Tanska 2–1 Helsinki Pallokenttä 05 722 Taipale, Salin PM-turnaus
85 8.8. Viro Viro 1–1 Tallinna Kadrioru staadion 05 000 Taipale
86 9.8. Unkari Unkari 4–3 Tallinna Kadrioru staadion 03 000 Malmgren 2, Kylmälä, Taipale Unkarilla amatöörijoukkue
87 14.8. Latvia Latvia 1–1 Riika JKS stadion 03 000 Kylmälä
88 16.8. Liettua Liettua 0–1 Kaunas Kariuomenes stadionas 05 000
89 2.9. Norja Norja 2–4 Oslo Ullevaal 15 000 Lönnberg 2 PM-turnaus
90 23.9. Ruotsi Ruotsi 5–4 Helsinki Pallokenttä 10 442 Koponen 2, Lintamo 2, Åström PM-turnaus
1935
91 6.6. Latvia Latvia 4–1 Helsinki Pallokenttä 04 000 Weckström 2, Lintamo, Kanerva
92 12.6. Ruotsi Ruotsi 2–2 Tukholma Tukholman olympiastadion 14 500 Weckström 2 PM-turnaus
93 7.8. Viro Viro 2–2 Helsinki Pallokenttä 04 259 Larvo 2
94 18.8. Saksa Saksa 0–6 München Heinrich-Zisch-Stadion 35 000
95 8.9. Norja Norja 1–5 Helsinki Pallokenttä 06 557 Larvo PM-turnaus
96 6.10. Tanska Tanska 1–5 Kööpenhamina Idrætsparken 27 000 Grönlund PM-turnaus
1936
97 30.6. Tanska Tanska 1–4 Helsinki Pallokenttä 08 357 Salin PM-turnaus
98 6.8. Peru Peru 3–7 Berliini Hertha-BSC-Platz 02 500 Kanerva, Grönlund, Larvo Olympialaiset
99 20.8. Viro Viro 2–2 Tallinna Kadrioru staadion 04 500 Weckström, Lehtonen
100 6.9. Norja Norja 0–2 Oslo Ullevaal 17 000 PM-turnaus
101 27.9. Ruotsi Ruotsi 1–2 Helsinki Pallokenttä 11 922 Kanerva PM-turnaus
1937
102 20.5. Englanti Englanti 0–8 Helsinki Pallokenttä 09 533
103 16.6. Ruotsi Ruotsi 0–4 Tukholma Råsunda 19 554 MM-karsinta/PM-turnaus
104 29.6. Saksa Saksa 0–2 Helsinki Pallokenttä 06 619 MM-karsinta
105 19.8. Viro Viro 0–1 Turku Urheilupuisto 04 797 MM-karsinta
106 5.9. Norja Norja 0–2 Helsinki Pallokenttä 07 875 PM-turnaus
107 17.10. Tanska Tanska 1–2 Kööpenhamina Idrætsparken 27 000 Mäkelä PM-turnaus
1938
108 15.6. Ruotsi Ruotsi 0–2 Tukholma Råsunda 11 044
109 17.6. Norja Norja 0–9 Oslo Ullevaal 28 000 PM-turnaus
110 4.7. Ruotsi Ruotsi 2–4 Helsinki Olympiastadion 15 301 Lintamo, Granström PM-turnaus
111 17.8. Viro Viro 3–1 Tallinna Kadrioru staadion 06 000 Weckström, Eronen, Lehtonen
112 31.8. Tanska Tanska 2–1 Helsinki Olympiastadion 11 368 Lintamo, Lehtonen PM-turnaus
113 18.9. Liettua Liettua 3–1 Helsinki Olympiastadion 06 457 Lehtonen 3
1939
114 9.6. Ruotsi Ruotsi 1–5 Tukholma Råsunda 16 989 oma maali PM-turnaus
115 15.6. Tanska Tanska 0–5 Kööpenhamina Idrætsparken 19 000
116 20.7. Italia Italia 2–3 Helsinki Olympiastadion 15 547 Lehtonen, Weckström
117 4.8. Viro Viro 4–2 Helsinki Olympiastadion 06 154 Kylmälä 3, Eronen
118 3.9. Norja Norja 1–2 Helsinki Olympiastadion 08 729 Eronen PM-turnaus
119 17.9. Tanska Tanska 1–8 Kööpenhamina Idrætsparken 20 000 Granström PM-turnaus
120 24.9. Latvia Latvia 0–3 Helsinki Olympiastadion 04 097

1940–1949[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nr. Päivä Vastustaja Tulos Paikkakunta Stadion Yleisöä Suomen maalintekijät Huom.
1940
121 29.8. Ruotsi Ruotsi 2–3 Helsinki Olympiastadion 15 578 Weckström, Beijar
122 1.9. Saksa Saksa 0–13 Leipzig VfB-Stadion 40 000
123 22.9. Ruotsi Ruotsi 0–5 Tukholma Råsunda 22 092
1941
124 5.10. Saksa Saksa 0–6 Helsinki Olympiastadion 07 138
1943
125 15.9. Unkari Unkari 0–3 Helsinki Olympiastadion 09 662
126 3.10. Ruotsi Ruotsi 1–1 Helsinki Olympiastadion 10 644 Teräs
1945
127 26.8. Ruotsi Ruotsi 2–7 Göteborg Ullevi 18 532 Beijar 2
128 30.9. Ruotsi Ruotsi 1–6 Helsinki Olympiastadion 15 981 Sotiola
1946
129 28.6. Norja Norja 0–12 Bergen Brann Stadion 22 000
130 1.9. Tanska Tanska 2–5 Helsinki Olympiastadion 17 778 Svahn, Beijar
131 15.9. Ruotsi Ruotsi 0–7 Helsinki Olympiastadion 18 521
1947
132 26.6. Norja Norja 1–2 Helsinki Olympiastadion 14 806 Hasso
133 24.8. Ruotsi Ruotsi 0–7 Borås Ryavallen 20 585 PM-turnaus
134 7.9. Norja Norja 3–3 Helsinki Olympiastadion 13 533 Reunanen, Myntti 2 PM-turnaus
135 17.9. Puola Puola 1–4 Helsinki Olympiastadion 12 315 Forsman
136 5.10. Tanska Tanska 1–4 Aarhus Aarhus stadion 22 300 Stolpe PM-turnaus
1948
137 15.6. Tanska Tanska 0–3 Helsinki Olympiastadion 20 464 PM-turnaus
138 2.7. Islanti Islanti 0–2 Reykjavík Melavöllurinn 08 000
139 5.9. Norja Norja 0–2 Oslo Ullevaal 25 000 PM-turnaus
140 19.9. Ruotsi Ruotsi 2–2 Helsinki Olympiastadion 15 407 Lehtovirta, Rytkönen PM-turnaus
141 17.10. Puola Puola 0–1 Varsova Stadion Wojska Polskiego 40 000
1949
142 15.5. Englanti Englanti 0–4 Helsinki Olympiastadion 22 116 Englannin B-maajoukkue
143 16.6. Alankomaat Alankomaat 1–4 Helsinki Olympiastadion 07 782 Reunanen
144 8.7. Norja Norja 1–1 Helsinki Olympiastadion 11 264 Vaihela PM-turnaus
145 8.9. Irlanti Irlanti 0–3 Dublin Dalymount Park 22 479 MM-karsinta
146 11.9. Tanska Tanska 2–0 Kööpenhamina Idrætsparken 25 700 Asikainen, Rytkönen PM-turnaus
147 2.10. Ruotsi Ruotsi 1–8 Malmö Malmö stadion 18 247 Vaihela MM-karsinta/PM-turnaus
148 9.10. Irlanti Irlanti 1–1 Helsinki Olympiastadion 13 437 Vaihela MM-karsinta

1950–1959[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nr. Päivä Vastustaja Tulos Paikkakunta Stadion Yleisöä Suomen maalintekijät Huom.
1950
149 11.6. Alankomaat Alankomaat 4–1 Helsinki Olympiastadion 16 654 Myntti, Asikainen, Rytkönen, Vaihela
150 27.8. Tanska Tanska 1–2 Helsinki Olympiastadion 20 062 Asikainen PM-turnaus
151 7.9. Jugoslavia Jugoslavia 3–2 Helsinki Olympiastadion 16 897 Vaihela, Asikainen, Lehtovirta
152 10.9. Norja Norja 1–4 Oslo Ullevaal 25 780 Lilja PM-turnaus
153 24.9. Ruotsi Ruotsi 0–1 Helsinki Olympiastadion 25 784 PM-turnaus
1951
154 10.5. Englanti Englanti 2–3 Swindon County Ground 14 499 Vaihela, Lahti Englannin amatöörimaajoukkue
155 16.8. Norja Norja 1–1 Helsinki Olympiastadion 22 415 Vaihela PM-turnaus
156 2.9. Ruotsi Ruotsi 2–3 Tukholma Råsunda 19 202 Vaihela, Lehtovirta PM-turnaus
157 30.9. Tanska Tanska 0–1 Kööpenhamina Idrætsparken 31 700 PM-turnaus
158 27.10. Alankomaat Alankomaat 4–4 Rotterdam De Kuip 65 000 Lehtovirta 2, Rytkönen, Vaihela
159 4.11. Luxemburg Luxemburg 0–3 Luxemburg Stade Municipal 10 000
160 18.11. Unkari Unkari 0–8 Budapest Megyeri úti 45 000
1952
161 10.6. Norja Norja 2–1 Oslo Ullevaal 21 732 Rikberg 2
162 13.6. Ruotsi Ruotsi 3–1 ja. Oslo Ullevaal 19 766 Rikberg 2, Vaihela
163 22.6. Unkari Unkari 1–6 Helsinki Olympiastadion 17 634 Lehtovirta
164 19.7. Itävalta Itävalta 3–4 Helsinki Olympiastadion 33 053 Stolpe 2, Rytkönen Olympialaiset
165 4.8. Kiina Kiina 4–0 Helsinki Pallokenttä 04 821 Vaihela 2, Stolpe, Pelkonen
166 31.8. Norja Norja 2–7 Oslo Ullevaal 24 025 Rikberg, Lehtovirta PM-turnaus
167 21.9. Ruotsi Ruotsi 1–8 Helsinki Olympiastadion 20 832 Pelkonen PM-turnaus
168 5.10. Tanska Tanska 2–1 Helsinki Olympiastadion 09 022 Rikberg, Rytkönen PM-turnaus
1953
169 25.5. Belgia Belgia 2–4 Helsinki Olympiastadion 22 051 Lehtovirta 2 MM-karsinta
170 5.8. Ruotsi Ruotsi 3–3 Helsinki Olympiastadion 13 849 Lehtovirta, Lahtinen, Rikberg MM-karsinta
171 16.8. Ruotsi Ruotsi 0–4 Tukholma Råsunda 27 132 MM-karsinta/PM-turnaus
172 30.8. Norja Norja 1–4 Helsinki Olympiastadion 20 819 Lahtinen PM-turnaus
173 23.9. Belgia Belgia 2–2 Bryssel Heysel 13 804 Lahtinen, Vaihela MM-karsinta
174 4.10. Tanska Tanska 1–6 Kööpenhamina Idrætsparken 32 200 Oma maali PM-turnaus
1954
175 25.5. Skotlanti Skotlanti 1–2 Helsinki Olympiastadion 21 685 Lahtinen
176 4.6. Ruotsi Ruotsi 0–6 Göteborg Ullevi 24 809
177 13.6. Tanska Tanska 2–2 Helsinki Olympiastadion 17 539 Myntti, Hiltunen PM-turnaus
178 15.8. Ruotsi Ruotsi 1–10 Helsinki Olympiastadion 15 049 Lahtinen PM-turnaus
179 29.8. Norja Norja 1–3 Oslo Ullevaal 21 048 Hiltunen PM-turnaus
1955
180 19.5. Unkari Unkari 1–9 Helsinki Olympiastadion 29 233 Hiltunen
181 19.6. Tanska Tanska 1–2 Kööpenhamina Idrætsparken 22 000 Lehmusvirta PM-turnaus
182 14.8. Norja Norja 1–3 Helsinki Olympiastadion 16 916 Hiltunen PM-turnaus
183 28.8. Ruotsi Ruotsi 0–3 Hälsingborg Olympia 19 539 PM-turnaus
184 11.9. Puola Puola 1–3 Helsinki Olympiastadion 12 961 Asikainen
185 13.11. Jugoslavia Jugoslavia 0–8 Split Stadion pod Marjanom 10 000 Jugoslavian B-maajoukkue
1956
186 20.5. Englanti Englanti 1–5 Helsinki Olympiastadion 20 177 Forsgren
187 10.6. Ruotsi Ruotsi 1–3 Helsinki Olympiastadion 15 465 Lahtinen PM-turnaus
188 29.6. Islanti Islanti 2–1 Helsinki Olympiastadion 11 108 Forsgren 2
189 26.8. Norja Norja 1–1 Oslo Ullevaal 20 345 Forsgren PM-turnaus
190 16.9. Tanska Tanska 0–4 Helsinki Olympiastadion 14 914 PM-turnaus
191 4.11. Puola Puola 0–5 Krakova Wisły Kraków -stadion 40 000
1957
192 18.6. Tanska Tanska 2–0 Helsinki Olympiastadion 11 870 Pahlman, Vanhanen
193 19.6. Ruotsi Ruotsi 1–5 ja. Helsinki Olympiastadion 13 956 Myntti
194 5.7. Puola Puola 1–3 Helsinki Olympiastadion 09 137 Vanhanen MM-karsinta
195 27.7. Neuvostoliitto Neuvostoliitto 1–2 Moskova Dynamo stadion 60 000 Lahtinen MM-karsinta
196 15.8. Neuvostoliitto Neuvostoliitto 0–10 Helsinki Olympiastadion 18 154 MM-karsinta
197 1.9. Norja Norja 0–4 Helsinki Olympiastadion 15 723 PM-turnaus
198 15.9. Englanti Englanti 4–3 Helsinki Olympiastadion 07 975 Lehtovirta 2, Rajala, Sundelin Englannin amatöörimaajoukkue
199 22.9. Ruotsi Ruotsi 1–5 Tukholma Råsunda 22 192 Sundelin PM-turnaus
200 13.10. Tanska Tanska 0–3 Kööpenhamina Idrætsparken 33 200 PM-turnaus
201 3.11. Puola Puola 0–4 Varsova Stadion Dziesięciolecia 90 000 MM-karsinta
1958
202 15.6. Norja Norja 0–2 Oslo Ullevaal 19 000 PM-turnaus
203 20.8. Ruotsi Ruotsi 1–7 Helsinki Olympiastadion 13 418 Korpela PM-turnaus
204 14.9. Tanska Tanska 1–4 Helsinki Olympiastadion 09 272 Pahlman PM-turnaus
205 11.10. Englanti Englanti 2–3 Lontoo Champion Hill 07 500 Ekman, Kumpulampi Englannin amatöörimaajoukkue
1959
206 28.6. Norja Norja 2–4 Helsinki Olympiastadion 11 915 Kankkonen 2 PM-turnaus
207 2.8. Ruotsi Ruotsi 1–3 Malmö Malmö stadion 19 555 Nevalainen PM-turnaus
208 6.9. Itä-Saksa DDR 3–2 Helsinki Olympiastadion 07 055 Pahlman, Hiltunen, Rosqvist
209 4.10. Tanska Tanska 0–4 Kööpenhamina Idrætsparken 35 000 PM-turnaus
210 18.10. Puola Puola 1–3 Helsinki Olympiastadion 10 818 Kankkonen Olympiakarsinta
211 8.11. Puola Puola 2–6 Chorzów Stadion Śląski 24 000 Österlund, Peltonen Olympiakarsinta
212 11.11. Saksa Länsi-Saksa 1–2 Siegen Leimbachstadion 25 000 Kankkonen Olympiakarsinta

1960–1969[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nr. Päivä Vastustaja Tulos Paikkakunta Stadion Yleisöä Suomen maalintekijät Huom.
1960
213 18.5. Saksa Länsi-Saksa 3–2 Helsinki Olympiastadion 07 578 Pahlman, Nevalainen, Peltonen Olympiakarsinta
214 22.6. Ruotsi Ruotsi 0–3 Helsinki Olympiastadion 16 156 PM-turnaus
215 10.8. Tanska Tanska 1–2 Kööpenhamina Idrætsparken 37 500 Oma maali PM-turnaus
216 28.8. Norja Norja 3–6 Oslo Ullevaal 17 703 Kankkonen 2, Pahlman PM-turnaus
217 25.9. Ranska Ranska 1–2 Helsinki Olympiastadion 15 572 Pahlman MM-karsinta
218 30.10. Itä-Saksa DDR 1–5 Rostock Ostseestadion 30 000 Aulis Rytkönen
1961
219 16.6. Bulgaria Bulgaria 0–2 Helsinki Olympiastadion 11 977 MM-karsinta
220 27.6. Norja Norja 4–1 Helsinki Olympiastadion 08 712 Pahlman, Mäkelä, Holmqvist, Nuoranen PM-turnaus
221 9.8. Ruotsi Ruotsi 0–4 Norrköping Idrottsparken 10 868 PM-turnaus
222 28.9. Ranska Ranska 1–5 Pariisi Parc des Princes 17 013 Pahlman MM-karsinta
223 15.10. Tanska Tanska 1–9 Kööpenhamina Idrætsparken 35 600 Österlund PM-turnaus
224 29.10. Bulgaria Bulgaria 1–3 Sofia Vasil Levski Stadion 50 000 Pietiläinen MM-karsinta
1962
225 19.6. Ruotsi Ruotsi 0–3 Helsinki Olympiastadion 17 555 PM-turnaus
226 26.8. Norja Norja 1–2 Bergen Brann Stadion 20 500 Mäkelä PM-turnaus
227 16.9. Tanska Tanska 1–6 Helsinki Olympiastadion 09 276 Virtanen PM-turnaus
1963
228 3.6. Tanska Tanska 1–1 Kööpenhamina Idrætsparken 21 600 Pahlman PM-turnaus
229 27.6. Norja Norja 2–0 Helsinki Olympiastadion 11 603 Pahlman, Lyytikäinen PM-turnaus
230 22.7. Neuvostoliitto Neuvostoliitto 0–7 Kiova Tsentralnyi Stadion 48 000 Olympiakarsinta
231 1.8. Neuvostoliitto Neuvostoliitto 0–4 Helsinki Olympiastadion 06 485 Olympiakarsinta
232 14.8. Ruotsi Ruotsi 0–0 Tukholma Råsunda 07 778 PM-turnaus
1964
233 7.6. Saksa Länsi-Saksa 1–4 Helsinki Olympiastadion 11 056 Peltonen
234 2.8. Ruotsi Ruotsi 1–0 Helsinki Olympiastadion 15 551 Järvi PM-turnaus
235 20.8. Norja Norja 0–2 Trondheim Lerkendal 17 056 PM-turnaus
236 23.8. Islanti Islanti 2–0 Reykjavík Laugardalsvöllur 06 000 Järvi, Kestilä
237 6.9. Tanska Tanska 2–1 Helsinki Olympiastadion 16 319 Järvi, Peltonen PM-turnaus
238 21.10. Skotlanti Skotlanti 1–3 Glasgow Hampden Park 55 332 Peltonen MM-karsinta
239 4.11. Italia Italia 1–6 Genova Stadio Luigi Ferraris 22 778 Peltonen MM-karsinta
1965
240 27.5. Skotlanti Skotlanti 1–2 Helsinki Olympiastadion 20 162 Hyvärinen MM-karsinta
241 9.6. Tanska Tanska 1–3 Kööpenhamina Idrætsparken 33 400 Tolsa PM-turnaus
242 23.6. Italia Italia 0–2 Helsinki Olympiastadion 19 995 MM-karsinta
243 8.8. Norja Norja 4–0 Helsinki Olympiastadion 16 525 Pahlman, Mäkilä, Kumpulampi, Lindholm PM-turnaus
244 22.8. Ruotsi Ruotsi 2–2 Luulaja Skogsvallen 13 970 Pahlman, Mäkilä PM-turnaus
245 26.9. Puola Puola 2–0 Helsinki Olympiastadion 07 859 Peltonen, Nuoranen MM-karsinta
246 24.10. Puola Puola 0–7 Szczecin Stadion Pogońi 30 500 MM-karsinta
247 27.10. Saksa Länsi-Saksa 2–6 Wiesbaden Stadion an der
Berliner Straße
07 000 Mäkilä, Pahlman Länsi-Saksan
amatöörimaajoukkue
1966
248 8.5. Israel Israel 0–3 Helsinki Olympiastadion 14 788
249 4.6. Ruotsi Ruotsi 1–0 Helsinki Olympiastadion 29 622 Lindholm PM-turnaus
250 26.6. Englanti Englanti 0–3 Helsinki Olympiastadion 12 899
251 14.8. Norja Norja 1–1 Stavanger Stavanger Stadion 11 500 Lindholm PM-turnaus
252 18.9. Tanska Tanska 2–1 Helsinki Olympiastadion 19 222 Mäkipää, Laine PM-turnaus
253 2.10. Itävalta Itävalta 0–0 Helsinki Olympiastadion 10 070 EM-karsinta
254 16.10. Kreikka Kreikka 1–2 Thessaloniki Kaftanzoglio stadion 27 932 Mäkipää EM-karsinta
1967
255 10.5. Kreikka Kreikka 1–1 Helsinki Olympiastadion 14 056 Peltonen EM-karsinta
256 24.5. Alankomaat Alankomaat 0–0 Helsinki Olympiastadion 19 181 Olympiakarsinta
257 1.6. Norja Norja 0–2 Helsinki Olympiastadion 06 672 PM-turnaus
258 14.6. Alankomaat Alankomaat 1–0 Arnhem Nieuw-Monnikenhuize 05 000 Laine Olympiakarsinta
259 10.8. Ruotsi Ruotsi 0–2 Tukholma Råsunda 11 909 PM-turnaus
260 30.8. Neuvostoliitto Neuvostoliitto 0–2 Moskova Lenin-stadion 65 000 EM-karsinta
261 6.9. Neuvostoliitto Neuvostoliitto 2–5 Turku Urheilupuisto 07 793 Peltonen, Syrjävaara EM-karsinta
262 24.9. Itävalta Itävalta 1–2 Wien Praterstadion 25 231 Peltonen EM-karsinta
263 15.10. Ranska Ranska 1–1 Helsinki Olympiastadion 07 691 Laine Olympiakarsinta
264 22.10. Tanska Tanska 0–3 Kööpenhamina Idrætsparken 35 500 PM-turnaus
265 29.10. Ranska Ranska 1–3 Pariisi Parc des Princes 05 702 Lindholm Olympiakarsinta
1968
266 4.6. Tanska Tanska 1–3 Helsinki Olympiastadion 16 082 Tolsa PM-turnaus
267 19.6. Belgia Belgia 1–2 Helsinki Olympiastadion 10 578 Flink MM-karsinta
268 18.8. Norja Norja 1–4 Oslo Ullevaal 18 276 Tolsa PM-turnaus
269 11.9. Ruotsi Ruotsi 0–3 Helsinki Olympiastadion 16 839 PM-turnaus
270 25.9. Jugoslavia Jugoslavia 1–9 Belgrad Stadion JNA 06 810 Tolsa MM-karsinta
271 9.10. Belgia Belgia 1–6 Waregem Regenboogstadion 08 052 Lindholm MM-karsinta
1969
272 2.4. Alankomaat Alankomaat 0–2 Rotterdam Sportpark De Vaan 03 800 Hollannin
amatöörimaajoukkue
273 15.5. Alankomaat Alankomaat 3–1 Helsinki Olympiastadion 06 717 Lehtolainen 2, Nummelin Hollannin
amatöörimaajoukkue
274 22.5. Ruotsi Ruotsi 0–4 Växjö Värendsvallen 15 678 PM-turnaus
275 4.6. Jugoslavia Jugoslavia 1–5 Helsinki Olympiastadion 08 740 Tolsa MM-karsinta
276 25.6. Espanja Espanja 2–0 Helsinki Olympiastadion 11 838 Lindholm, Tolsa MM-karsinta
277 24.7. Islanti Islanti 3–1 Helsinki Olympiastadion 08 380 Rissanen, Lindholm, oma maali
278 24.8. Norja Norja 2–2 Helsinki Olympiastadion 10 727 Tolsa, Lindholm PM-turnaus
279 10.9. Tanska Tanska 2–5 Kööpenhamina Idrætsparken 22 600 Lindholm, Tolsa PM-turnaus
280 15.10. Espanja Espanja 0–6 La Línea Estadio José Antonio
Primo de Rivera
20 904 MM-karsinta

1970–1979[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nr. Päivä Vastustaja Tulos Paikkakunta Stadion Yleisöä Suomen maalintekijät Huom.
1970
281 21.5. Saksa Länsi-Saksa 0–0 Helsinki Olympiastadion 05 943 Länsi-Saksan amatöörimaajoukkue
282 3.6. Tanska Tanska 1–1 Helsinki Olympiastadion 08 044 Tolsa PM-turnaus
283 17.6. Norja Norja 0–2 Bergen Brann Stadion 13 000 PM-turnaus
284 26.8. Ruotsi Ruotsi 1–2 Helsinki Olympiastadion 17 070 Lindholm PM-turnaus
285 23.9. Englanti Englanti 1–3 Helsinki Olympiastadion 02 343 Lindholm Englannin amatöörimaajoukkue
286 7.10. Tšekkoslovakia Tšekkoslovakia 1–1 Praha Stadion Letná 05 549 Paatelainen EM-karsinta
287 11.10. Romania Romania 0–3 Bukarest Stadionul 23. August 36 584 EM-karsinta
1971
288 20.5. Ruotsi Ruotsi 1–4 Borås Ryavallen 13 020 Paatelainen PM-turnaus
289 26.5. Wales Wales 0–1 Helsinki Olympiastadion 05 410 EM-karsinta
290 16.6. Tšekkoslovakia Tšekkoslovakia 0–4 Helsinki Olympiastadion 04 658 EM-karsinta
291 25.8. Norja Norja 1–1 Helsinki Olympiastadion 06 225 Suhonen PM-turnaus
292 8.9. Tanska Tanska 0–0 Kööpenhamina Idrætsparken 14 000 PM-turnaus
293 22.9. Romania Romania 0–4 Helsinki Olympiastadion 02 084 EM-karsinta
294 13.10. Wales Wales 0–3 Swansea Vetch Field 10 430 EM-karsinta
1972
295 7.3. Alankomaat Alankomaat 1–2 Voorburg Wilhelmus stadion 01 500 Tapola Hollannin amatöörimaajoukkue
296 28.5. Norja Norja 0–0 Turku Kupittaan jalkapallostadion 04 828 PM-turnaus
297 7.6. Tanska Tanska 0–3 Kööpenhamina Idrætsparken 23 301 PM-turnaus
298 21.6. Albania Albania 1–0 Helsinki Olympiastadion 01 431 Toivola MM-karsinta
299 16.7. Neuvostoliitto Neuvostoliitto 1–1 Vaasa Hietalahti 06 040 Rissanen
300 30.7. Saksa Länsi-Saksa 2–1 Lyypekki Stadion an der Lohmühle 05 643 Suomalainen, Rissanen Länsi-Saksan amatöörimaajoukkue
301 20.9. Romania Romania 1–1 Helsinki Olympiastadion 05 519 Rissanen MM-karsinta
302 7.10. Itä-Saksa DDR 0–5 Dresden Dynamo-Stadion 16 000 MM-karsinta
1973
303 4.4. Englanti Englanti 0–3 Plymouth Home Park 01 472 Englannin amatöörimaajoukkue
304 24.5. Alankomaat Alankomaat 1–0 Helsinki Olympiastadion 06 416 Paatelainen Hollannin amatöörimaajoukkue
305 6.6. Itä-Saksa DDR 1–5 Tampere Ratina 06 104 Manninen MM-karsinta
306 8.7. Ruotsi Ruotsi 1–1 Halmstad Örjans vall 16 547 Suomalainen PM-turnaus
307 29.8. Ruotsi Ruotsi 1–2 Helsinki Olympiastadion 18 552 Suhonen PM-turnaus
308 10.10. Albania Albania 0–1 Tirana Qemal Stafa 16 581 MM-karsinta
309 14.10. Romania Romania 0–9 Bukarest Stadionul 23. August 25 000 MM-karsinta
1974
310 6.6. Tanska Tanska 1–1 Oulu Raatti 09 210 Paatelainen PM-turnaus
311 15.8. Norja Norja 2–1 Oslo Ullevaal 11 000 Heiskanen, Paatelainen PM-turnaus
312 19.8. Islanti Islanti 2–2 Reykjavík Laugardalsvöllur 03 500 Paatelainen, Laine
313 1.9. Puola Puola 1–2 Helsinki Olympiastadion 18 795 Rahja EM-karsinnat
314 25.9. Alankomaat Alankomaat 1–3 Helsinki Olympiastadion 20 449 Rahja EM-karsinnat
315 9.10. Puola Puola 0–3 Poznań Stadion Warty Poznań 38 724 EM-karsinnat
1975
316 16.4. Alankomaat Alankomaat 1–1 Rijswijk RVC-stadion 01 000 Rissanen Hollannin amatöörimaajoukkue
317 15.5. Norja Norja 3–5 Helsinki Olympiastadion 12 301 Toivola 2, Heiskanen Olympiakarsinta/PM-turnaus
318 5.6. Italia Italia 0–1 Helsinki Olympiastadion 17 732 EM-karsinnat
319 18.6. Norja Norja 1–1 Stavanger Stavanger Stadion 12 387 Manninen Olympiakarsinta
320 25.6. Tanska Tanska 0–2 Kööpenhamina Idrætsparken 13 600 PM-turnaus
321 3.9. Alankomaat Alankomaat 1–4 Nijmegen De Goffert 19 189 Paatelainen EM-karsinnat
322 27.9. Italia Italia 0–0 Rooma Rooman olympiastadion 29 203 EM-karsinnat
1976
323 19.5. Sveitsi Sveitsi 1–0 Kuopio Väinölänniemi 07 007 Jantunen
324 1.6. Ruotsi Ruotsi 0–2 Helsinki Olympiastadion 16 116 PM-turnaus
325 13.6. Englanti Englanti 1–4 Helsinki Olympiastadion 24 336 Paatelainen MM-karsinta
326 14.7. Islanti Islanti 1–0 Helsinki Olympiastadion 06 769 E.Heiskanen
327 11.8. Ruotsi Ruotsi 0–6 Malmö Malmö stadion 11 737 PM-turnaus
328 25.8. Turkki Turkki 2–1 Helsinki Olympiastadion 05 240 A.Heiskanen, Paatelainen
329 8.9. Skotlanti Skotlanti 0–6 Glasgow Hampden Park 16 338
330 22.9. Luxemburg Luxemburg 7–1 Helsinki Olympiastadion 04 555 E.Heiskanen 2, Rissanen 2,
A.Heiskanen, Heikkinen, Mäkynen
MM-karsinta
331 13.10. Englanti Englanti 1–2 Lontoo Wembley 92 000 Nieminen MM-karsinta
1977
332 6.4. Turkki Turkki 2–1 Ankara 19 Mayıs Stadyumu 45 000 Paatelainen, Nieminen
333 26.5. Luxemburg Luxemburg 1–0 Luxemburg Stade Municipal 01 700 A.Heiskanen MM-karsinta
334 8.6. Italia Italia 0–3 Helsinki Olympiastadion 17 539 MM-karsinta
335 22.6. Tanska Tanska 1–2 Helsinki Olympiastadion 09 783 Nieminen PM-turnaus
336 18.8. Norja Norja 1–1 Oslo Ullevaal 10 263 Paatelainen PM-turnaus
337 7.9. Saksa Länsi-Saksa 0–1 Helsinki Olympiastadion 14 324
338 5.10. Sveitsi Sveitsi 0–2 Zürich Hardturm 07 800
339 15.10. Italia Italia 1–6 Torino Stadio Comunale 62 888 Haaskivi MM-karsinta
1978
340 5.4. Neuvostoliitto Neuvostoliitto 2–10 Jerevan Hrazdan 11 700 A.Heiskanen, Nieminen
341 3.5. Meksiko Meksiko 0–1 Helsinki Olympiastadion 06 054
342 24.5. Kreikka Kreikka 3–0 Helsinki Olympiastadion 07 740 Ismail 2, Nieminen EM-karsinta
343 28.6. Ruotsi Ruotsi 1–2 Borås Ryavallen 06 600 Ismail PM-turnaus
344 9.8. Norja Norja 1–1 Helsinki Olympiastadion 07 481 Ismail PM-turnaus
345 30.8. Puola Puola 0–1 Helsinki Olympiastadion 04 242
346 20.9. Unkari Unkari 2–1 Helsinki Olympiastadion 04 797 Ismail, Pyykkö EM-karsinta
347 11.10. Kreikka Kreikka 1–8 Ateena Stadion Apostolos Nikolaidis 08 000 A.Heiskanen EM-karsinta
1979
348 5.2. Irak Irak 0–1 Bagdad Al-Shaab 12 000
349 7.2. Irak Irak 0–2 Bagdad Al-Shaab 08 000
350 9.2. Bahrain Bahrain 1–0 Manama Stād al-Watanī 05 000 Backman
351 10.5. Tanska Tanska 1–1 Aalborg Aalborg Stadion 02 700 Lindholm Olympiakarsinta
352 7.6. Tanska Tanska 4–1 Kotka Urheilukeskus 03 581 Helin, Rosenberg, Rajaniemi,
K.Nieminen
Olympiakarsinta
353 4.7. Neuvostoliitto Neuvostoliitto 1–1 Helsinki Olympiastadion 13 119 Ismail EM-karsinta
354 9.8. Norja Norja 0–1 Kuopio Väinölänniemi 06 129 Olympiakarsinta
355 29.8. Tanska Tanska 0–0 Mikkeli Urheilupuisto 04 433 PM-turnaus
356 13.9. Saksa Länsi-Saksa 0–2 Oberhausen Stadion Niederrhein 00 Olympiakarsinta
357 26.9. Tanska Tanska 0–1 Kööpenhamina Idrætsparken 24 400 PM-turnaus
358 10.10. Saksa Länsi-Saksa 0–0 Helsinki Olympiastadion 02 602 Olympiakarsinta
359 17.10. Unkari Unkari 1–3 Debrecen Oláh Gábor utcai stadion 18 000 Toivola EM-karsinta
360 26.10. Norja Norja 1–1 Stavanger Stavanger Stadion 09 400 Rautiainen Olympiakarsinta
361 31.10. Neuvostoliitto Neuvostoliitto 2–2 Moskova Lenin-stadion 01 500 Haaskivi, Hakala EM-karsinta
382 20.11. Meksiko Meksiko 1–1 México Azteca-stadion 30 000 J.Nieminen
363 25.11. Bermuda Bermuda 2–0 Hamilton National Stadium 03 000 J.Nieminen, Himanka

1980–1989[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nr. Päivä Vastustaja Tulos Paikkakunta Stadion Yleisöä Suomen maalintekijät Huom.
1980
364 22.5. Ruotsi Ruotsi 0–2 Helsinki Olympiastadion 09 196 PM-turnaus
365 4.6. Bulgaria Bulgaria 0–2 Helsinki Olympiastadion 07 805 MM-karsinta
366 25.6. Islanti Islanti 1–1 Reykjavík Laugardalsvöllur 06 625 Tissari
367 21.7. Jugoslavia Jugoslavia 0–2 Minsk Dinamo-stadion 50 000 Olympialaiset
368 23.7. Irak Irak 0–0 Kiova Respublikanskij stadion 40 000 Olympialaiset
369 25.7. Costa Rica Costa Rica 3–0 Kiova Respublikanskij stadion 50 000 Tissari, Alila, Soini Olympialaiset
370 21.8. Norja Norja 1–6 Oslo Ullevaal 10 640 Himanka PM-turnaus
371 3.9. Albania Albania 0–2 Tirana Qemal Stafa 25 000 MM-karsinta
372 24.9. Itävalta Itävalta 0–2 Helsinki Olympiastadion 08 099 MM-karsinta
373 30.11. Bolivia Bolivia 0–3 La Paz Estadio Hernando Siles 08 000
374 4.12. Bolivia Bolivia 2–2 Santa Cruz Estadio Ramón Tahuichi Aguilera 11 238 Jaakonsaari, Valvee
375 8.12. Uruguay Uruguay 0–6 Montevideo Estadio Luis Tróccoli 10 000
1981
376 1.3. Ruotsi Ruotsi 2–1 Lahti Lahden suurhalli 01 500 Rajaniemi, Ikäläinen
377 13.5. Bulgaria Bulgaria 0–4 Sofia Stadion Vasil Levski 10 000 MM-karsinta
378 24.5. Saksa Länsi-Saksa 0–4 Lahti Lahden stadion 10 030 MM-karsinta
379 17.6. Itävalta Itävalta 1–5 Linz Linzer Stadion 27 500 Valvee MM-karsinta
380 2.7. Norja Norja 3–1 Helsinki Olympiastadion 09 941 Kousa, Rajaniemi, Turunen PM-turnaus
381 29.7. Ruotsi Ruotsi 0–1 Halmstad Örjans vall 09 595 PM-turnaus
382 12.8. Tanska Tanska 1–2 Tampere Ratina 04 444 Valvee PM-turnaus
383 2.9. Albania Albania 2–1 Kotka Urheilukeskus 06 830 Houtsonen, Kousa MM-karsinta
384 23.9. Saksa Länsi-Saksa 1–7 Bochum Ruhrstadion 42 000 Turunen MM-karsinta
1982
385 20.2. Ruotsi Ruotsi 2–2 Lahti Lahden suurhalli 01 100 Jaakonsaari 2
386 21.2. Ruotsi Ruotsi 2–1 Lahti Lahden suurhalli 01 000 Jaakonsaari, Ikäläinen
387 28.4. Norja Norja 1–1 Stavanger Stavanger Stadion 05 700 Nieminen PM-turnaus
388 3.6. Englanti Englanti 1–4 Helsinki Olympiastadion 21 521 Haaskivi
389 11.7. Islanti Islanti 3–2 Helsinki Olympiastadion 07 491 Ismail, Himanka, Kousa
390 11.8. Tanska Tanska 2–3 Kööpenhamina Idrætsparken 05 700 Valvee, Turunen PM-turnaus
391 8.9. Puola Puola 2–3 Kuopio Väinölänniemi 02 845 Valvee, Kousa EM-karsinta
392 22.9. Portugali Portugali 0–2 Helsinki Olympiastadion 03 132 EM-karsinta
393 13.10. Neuvostoliitto Neuvostoliitto 0–2 Moskova Lenin-stadion 18 086 EM-karsinta
1983
394 16.3. Itä-Saksa DDR 1–3 Magdeburg Ernst-Grube-Stadion 15 000 Hjelm
395 17.4. Puola Puola 1–1 Varsova Stadion Dziesięciolecia 83 000 Oma maali EM-karsinta
396 4.5. Puola Puola 0–4 Helsinki Olympiastadion 03 130 Olympiakarsinta
397 18.5. Itä-Saksa DDR 0–1 Kokkola Keskuskenttä 04 500 Olympiakarsinta
398 25.5. Puola Puola 2–3 Białystok Stadion Gwardii 35 000 Hjelm 2 Olympiakarsinta
399 1.6. Neuvostoliitto Neuvostoliitto 0–1 Helsinki Olympiastadion 16 966 EM-karsinta
400 15.6. Norja Norja 1–1 Lahti Lahden stadion 02 153 Annunen Olympiakarsinta
401 22.6. Tanska Tanska 0–3 Århus Århus stadion 02 150 Olympiakarsinta
402 24.8. Tanska Tanska 0–0 Rovaniemi Keskuskenttä 02 677 Olympiakarsinta
403 7.9. Ruotsi Ruotsi 0–3 Helsinki Olympiastadion 08 513 PM-turnaus
404 21.9. Portugali Portugali 0–5 Lissabon Estádio José Alvalade 15 136 EM-karsinta
405 5.10. Itä-Saksa DDR 0–1 Rostock Ostseestadion 05 000 Olympiakarsinta
406 26.10. Norja Norja 2–4 Moss Melløs Stadion 02 067 Boström, Annunen Olympiakarsinta
1984
407 20.2. Yhdysvallat Yhdysvallat 0–1 Lahti Lahden suurhalli 00 526 Olympiajoukkueet
408 9.3. Kuwait Kuwait 0–1 Kuwait Stād Al-Sadaqua Walsalam 05 200
409 15.5. Neuvostoliitto Neuvostoliitto 1–3 Kouvola Keskusurheilukenttä 06 700 Rantanen
410 27.5. Pohjois-Irlanti Pohjois-Irlanti 1–0 Pori Porin stadion 08 115 Valvee MM-karsinta
411 16.8. Meksiko Meksiko 0–3 Helsinki Olympiastadion 05 796
412 12.9. Puola Puola 0–2 Helsinki Olympiastadion 03 500
413 17.10. Englanti Englanti 0–5 Lontoo Wembley 47 234 MM-karsinta
414 31.10. Turkki Turkki 2–1 Antalya Atatürk Stadyumu 10 000 Hjelm, Lipponen MM-karsinta
415 14.11. Pohjois-Irlanti Pohjois-Irlanti 1–2 Belfast Windsor Park 25 000 Lipponen MM-karsinta
416 20.11. Saudi-Arabia Saudi-Arabia 1–2 Jubail Stād Al-Jubayl 03 000 Hjelm
417 22.11. Qatar Qatar 2–2 Doha Stād Khalifa 01 000 Pekonen, Remes
418 24.11. Qatar Qatar 1–1 Doha Stād Khalifa 01 500 Hjelm
1985
419 23.1. Espanja Espanja 1–3 Alicante Estadio José Rico Pérez 36 000 Lipponen
420 8.2. Chile Chile 0–2 Viña del Mar Estadio Sausalito 08 220
421 14.2. Uruguay Uruguay 1–2 Montevideo Estadio Centenario 29 735 Valvee
422 17.2. Ecuador Ecuador 1–3 Ambato Estadio Bellavista 12 000 Nieminen
423 26.2. Meksiko Meksiko 1–2 Acapulco Estadio Unidad Deportiva 15 000 Pekonen
424 17.4. Puola Puola 1–2 Opole Stadion Odry Opole 12 500 Ukkonen
425 22.5. Englanti Englanti 1–1 Helsinki Olympiastadion 30 311 Rantanen MM-karsinta
426 6.6. Romania Romania 1–1 Helsinki Olympiastadion 24 863 Lipponen MM-karsinta
427 28.8. Romania Romania 0–2 Timișoara Stadionul 1. Mai 35 000 MM-karsinta
428 25.9. Turkki Turkki 1–0 Tampere Ratina 05 616 Rantanen MM-karsinta
1986
429 22.1. Portugali Portugali 1–1 Leiria Estádio Municipal de Leiria 10 000 Hjelm
430 21.2. Bahrain Bahrain 0–0 Manama Stād Al-Ahly 02 000
431 24.2. Bahrain Bahrain 4–0 Manama Stād Al-Ahly 01 500 Valvee, Törnvall,
Ikäläinen, Rasimus
432 28.2. Saudi-Arabia Saudi-Arabia 1–0 Dammam Stād Prins Mohamed bin Fahd 16 000 Virtanen
433 17.4. Brasilia Brasilia 0–3 Brasília Estádio Mané Garrincha 44 597
434 7.5. Neuvostoliitto Neuvostoliitto 0–0 Moskova Lenin-stadion 35 000
435 5.8. Ruotsi Ruotsi 1–3 Iisalmi Sankarniemi 02 044 Niinimäki Olympiajoukkueet
436 6.8. Ruotsi Ruotsi 1–3 Helsinki Olympiastadion 07 040 Lipponen
437 20.8. Itä-Saksa DDR 1–0 Lahti Lahden stadion 03 325 Hjelm
438 9.9. Itä-Saksa DDR 1–0 Lappeenranta Kimpinen 01 488 Boström Olympiajoukkueet
439 10.9. Wales Wales 1–1 Helsinki Olympiastadion 09 849 Hjelm EM-karsinta
440 14.10. Belgia Belgia 0–2 Tampere Ratina 00 878 Olympiakarsinta
441 15.10. Tšekkoslovakia Tšekkoslovakia 0–3 Brno Stadion Za Lužánkami 25 600 EM-karsinta
442 29.10. Tanska Tanska 0–1 Kööpenhamina Idrætsparken 40 300 EM-karsinta
1987
443 18.3. Puola Puola 1–3 Rybnik Stadion ROWu 22 000 Ikäläinen
444 1.4. Wales Wales 0–4 Wrexham Racecourse Ground 07 696 EM-karsinta
445 29.4. Tanska Tanska 0–1 Helsinki Olympiastadion 29 197 EM-karsinta
446 12.5. Itävalta Itävalta 2–1 Pori Porin stadion 03 912 Myyry, Niinimäki Olympiakarsinta
447 28.5. Brasilia Brasilia 2–3 Helsinki Olympiastadion 37 018 Hjelm, Lius
448 10.6. Tšekkoslovakia Tšekkoslovakia 0–2 Äänekoski Urheilukenttä 01 511 Olympiakarsinta
449 2.9. Jugoslavia Jugoslavia 0–5 Banja Luka Gradski stadion 15 000 Olympiakarsinta
450 9.9. Tšekkoslovakia Tšekkoslovakia 3–0 Helsinki Olympiastadion 06 430 Hjelm, Lius, Tiainen EM-karsinta
451 23.9. Tšekkoslovakia Tšekkoslovakia 0–2 Dunajská Streda DAC štadión 04 000 Olympiakarsinta
452 28.10. Belgia Belgia 0–1 Liège Stade Vélodrome de Rocourt 00 600 Olympiakarsinta
453 12.1. Tšekkoslovakia Tšekkoslovakia 2–0 Maspalomas Estadio Insular 02 000 Paatelainen, Alatensiö
1988
454 15.1. Ruotsi Ruotsi 0–1 Maspalomas Estadio Insular 04 129
455 7.2. Malta Malta 0–2 Ta' Qali Ta' Qali National Stadium 05 000
456 13.2. Tunisia Tunisia 3–0 Ta' Qali Ta' Qali National Stadium 01 000 Lipponen 3
457 18.5. Jugoslavia Jugoslavia 1–2 Mikkeli Urheilupuisto 01 543 Nikkilä Olympiakarsinta
458 19.5. Kolumbia Kolumbia 1–3 Helsinki Olympiastadion 05 548 Rantanen
459 31.5. Itävalta Itävalta 2–0 Wolfsberg Sportzentrum Wolfsberg-Gries 04 100 Nikkilä, Lius Olympiakarsinta
460 4.8. Bulgaria Bulgaria 1–1 Vaasa Kaarlen kenttä 05 823 Myyry
461 17.8. Neuvostoliitto Neuvostoliitto 0–0 Turku Kupittaa 06 758
462 31.8. Saksa Länsi-Saksa 0–4 Helsinki Olympiastadion 31 693 MM-karsinta
463 19.10. Wales Wales 2–2 Swansea Vetch Field 09 603 Ukkonen, Paatelainen MM-karsinta
464 3.11. Kuwait Kuwait 0–0 Kuwait Stād Al-Sadaqua Walsalam 20 000
465 6.11. Kuwait Kuwait 0–0 Kuwait Stād Al-Sadaqua Walsalam 15 000
1989
466 11.1. Egypti Egypti 1–2 Al Maḥalla al Kubrā Stād Al Mahalla 35 000 Paatelainen
467 13.1. Egypti Egypti 1–2 Kairo Stad El-Qahira El-Dawly 15 000 Tarkkio
468 8.2. Algeria Algeria 0–2 Ta' Qali Ta' Qali National Stadium 01 500
469 10.2. Tanska Tanska 0–0 Ta' Qali Ta' Qali National Stadium 02 500
470 12.2. Malta Malta 0–0 Ta' Qali Ta' Qali National Stadium 06 000
471 22.3. Itä-Saksa DDR 1–1 Dresden Dynamo-Stadion 15 000 Lipponen
472 31.5. Alankomaat Alankomaat 0–1 Helsinki Olympiastadion 46 217 MM-karsinta
473 23.8. Jugoslavia Jugoslavia 2–2 Kuopio Väinölänniemi 06 386 Tarkkio, Ukkonen
474 6.9. Wales Wales 1–0 Helsinki Olympiastadion 07 480 Lipponen MM-karsinta
475 4.10. Saksa Länsi-Saksa 1–6 Dortmund Westfalenstadion 40 000 Lipponen
476 22.10. Trinidad ja Tobago Trinidad ja Tobago 1–0 Port of Spain National Stadium 15 000 Lius
477 25.10. Trinidad ja Tobago Trinidad ja Tobago 0–2 Port of Spain National Stadium 08 000
478 15.11. Alankomaat Alankomaat 0–3 Rotterdam De Kuip 49 500 MM-karsinta

1990–1999[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nr. Päivä Vastustaja Tulos Paikkakunta Stadion Yleisöä Suomen maalintekijät Huom.
1990
479 12.2. Arabiemiirikunnat Arabiemiirikunnat 1–1 Dubai Stād Al-Shabab 03 500 Tiainen
480 15.2. Kuwait Kuwait 1–0 Kairo Stad El-Qahira El-Dawly 00 500 Aaltonen
481 10.3. Yhdysvallat Yhdysvallat 1–2 Tampa Tampa Stadium 22 647 Tarkkio
482 16.5. Irlanti Irlanti 1–1 Dublin Lansdowne Road 31 556 Tauriainen
483 27.5. Ruotsi Ruotsi 0–6 Tukholma Råsunda 12 914
484 29.8. Tšekkoslovakia Tšekkoslovakia 1–1 Kuusankoski Urheilupuisto 01 822 Järvinen
485 12.9. Portugali Portugali 0–0 Helsinki Olympiastadion 10 240 EM-karsinta
486 11.11. Tunisia Tunisia 2–1 Tunis Stade El Menzah 08 000 Paatelainen, Tegelberg
487 25.11. Malta Malta 1–1 Ta' Qali Ta' Qali National Stadium 07 200 Holmgren EM-karsinta
488 13.3. Puola Puola 1–1 Varsova Stadion Wojska Polskiego 03 000 Paatelainen
1991
489 17.4. Alankomaat Alankomaat 0–2 Rotterdam De Kuip 21 426 EM-karsinta
490 16.5. Malta Malta 2–0 Helsinki Olympiastadion 05 150 Järvinen, Litmanen EM-karsinta
491 5.6. Alankomaat Alankomaat 1–1 Helsinki Olympiastadion 21 207 Holmgren EM-karsinta
492 11.9. Portugali Portugali 0–1 Porto Estádio das Antas 30 000 EM-karsinta
493 9.10. Kreikka Kreikka 1–1 Helsinki Olympiastadion 05 255 Ukkonen EM-karsinta
494 30.10. Kreikka Kreikka 0–2 Ateena Stádio "Spiros Louis" 26 000 EM-karsinta
1992
495 12.2. Turkki Turkki 1–1 Adana 5. Ocak Stadyumu 20 000 Karvinen
496 25.3. Skotlanti Skotlanti 1–1 Glasgow Hampden Park 09 275 Litmanen
497 15.4. Brasilia Brasilia 1–3 Cuiabá Estádio José Fragelli 35 000 Vanhala
498 14.5. Bulgaria Bulgaria 0–3 Helsinki Olympiastadion 08 602 MM-karsinta
499 3.6. Englanti Englanti 1–2 Helsinki Olympiastadion 16 101 Hjelm
500 26.8. Puola Puola 0–0 Pietarsaari Keskuskenttä 03 000
501 9.9. Ruotsi Ruotsi 0–1 Helsinki Olympiastadion 13 617 MM-karsinta
502 7.11. Tunisia Tunisia 1–1 Tunis Stade El Menzah 05 000 Hjelm Rangaistuspotkukilpailu 4–3
503 14.11. Ranska Ranska 1–2 Pariisi Parc des Princes 28 630 Järvinen MM-karsinta
1993
504 20.1. Intia Intia 0–0 Madras Jawaharlal Nehru Stadium 10 000
505 22.1. Kamerun Kamerun 0–0 Madras Jawaharlal Nehru Stadium 08 000
506 26.1. Intia Intia 2–0 Madras Jawaharlal Nehru Stadium 12 000 Tauriainen, Rajamäki
507 28.1. Kamerun Kamerun 0–2 Madras Jawaharlal Nehru Stadium 07 000
508 31.1. Pohjois-Korea Pohjois-Korea 2–3 Madras Jawaharlal Nehru Stadium 20 000 Karvinen, Rajamäki
509 20.2. Viro Viro 0–0 Vantaa Myyrmäki-halli 00 650 Rangaistuspotkukilpailu 4–3
510 21.2. Liettua Liettua 3–0 Vantaa Myyrmäki-halli 00 600 Grönholm, Ruhanen, Kinnunen
511 13.4. Puola Puola 1–2 Radom Stadion Radomiaka 08 000 Heikkinen
512 28.4. Bulgaria Bulgaria 0–2 Sofia Stadion Vasil Levski 25 000 MM-karsinta
513 13.5. Itävalta Itävalta 3–1 Turku Urheilupuisto 04 909 Paatelainen, Rajamäki, Hjelm MM-karsinta
514 16.6. Israel Israel 0–0 Lahti Lahden stadion 04 620 MM-karsinta
515 25.8. Itävalta Itävalta 0–3 Wien Ernst-Happel-Stadion 21 000 MM-karsinta
516 8.9. Ranska Ranska 0–2 Tampere Ratina 07 218 MM-karsinta
517 13.10. Ruotsi Ruotsi 2–3 Tukholma Råsunda 30 177 Suominen, Litmanen MM-karsinta
518 10.11. Israel Israel 3–1 Tel Aviv Itztadion Ramat Gan 15 000 Hyryläinen, Paavola, Hjelm MM-karsinta
1994
519 25.1. Qatar Qatar 0–1 Doha Stād Al-Ahly 00 400
520 27.1. Qatar Qatar 0–0 Doha Stād Al-Ahly 00 200
521 30.1. Oman Oman 2–0 Masqat Stād Al-Shorta 00 500 Suominen, Kanerva
522 1.2. Oman Oman 1–1 Masqat Stād Al-Shorta 00 500 Grönholm
523 23.2. Marokko Marokko 0–0 Casablanca Stade Mohamed V 12 000
524 27.5. Italia Italia 0–2 Parma Stadio Ennio Tardini 16 714
525 2.6. Espanja Espanja 1–2 Tampere Ratina 10 250 Järvinen
526 17.8. Tanska Tanska 1–2 Kööpenhamina Parken 07 692 Suominen
527 7.9. Skotlanti Skotlanti 0–2 Helsinki Olympiastadion 12 845 EM-karsinta
528 12.10. Kreikka Kreikka 0–4 Thessaloniki Kaftanzoglio stadion 30 000 EM-karsinta
529 26.10. Viro Viro 7–0 Tallinna Kadrioru staadion 00 300 Ruhanen 2, Hjelm 2, Eriksson,
Sumiala, Kolkka
530 16.11. Färsaaret Färsaaret 5–0 Helsinki Olympiastadion 02 420 Litmanen 2, Paatelainen 2, Sumiala EM-karsinta
531 30.11. Espanja Espanja 0–2 Málaga La Rosaleda 38 190
532 14.12. San Marino San Marino 4–1 Helsinki Olympiastadion 03 140 Paatelainen 4 EM-karsinta
1995
533 16.2. Trinidad ja Tobago Trinidad ja Tobago 2–2 Port of Spain Queen's Park Oval 01 000 Helin, Kolkka
534 8.3. Tšekki Tšekki 1–4 Brno Stadion Za Lužánkami 07 745 Hjelm
535 29.3. San Marino San Marino 2–0 Serravalle Stadio Olimpico 00 824 Litmanen, Sumiala EM-karsinta
536 26.4. Färsaaret Färsaaret 4–0 Toftir Svangaskarð 01 338 Hjelm, Paatelainen, Lindberg, Helin EM-karsinta
537 31.5. Tanska Tanska 0–1 Helsinki Olympiastadion 07 112
538 11.6. Kreikka Kreikka 2–1 Helsinki Olympiastadion 10 518 Litmanen, Hjelm EM-karsinta
539 16.8. Venäjä Venäjä 0–6 Helsinki Olympiastadion 14 210 EM-karsinta
540 6.9. Skotlanti Skotlanti 0–1 Glasgow Hampden Park 35 505 EM-karsinta
541 4.10. Turkki Turkki 0–0 Helsinki Olympiastadion 03 140
542 15.11. Venäjä Venäjä 1–3 Moskova Lužniki 07 000 Suominen EM-karsinta
1996
543 9.2. Thaimaa Thaimaa 0–1 Bangkok Suphachalasai Stadium 20 000
544 11.2. Tanska Tanska 0–0 Bangkok Suphachalasai Stadium 20 000
545 13.2. Romania Romania 1–1 Bangkok Suphachalasai Stadium 30 000 Koskinen Romanian B-maajoukkue
546 16.2. Thaimaa Thaimaa 2–5 Bangkok Suphachalasai Stadium 08 000 Ylönen, Rissanen
547 16.3. Kuwait Kuwait 1–0 Kuwait Stād Al-Sadaqua Walsalam 00 300 Johansson
548 29.5. Ranska Ranska 0–2 Strasbourg Stade de la Meinau 29 304
549 2.6. Turkki Turkki 1–2 Helsinki Olympiastadion 08 521 Litmanen
550 14.8. Latvia Latvia 0–0 Riika Daugavas stadions 01 000
551 1.9. Unkari Unkari 0–1 Budapest Népstadion 12 500 MM-karsinta
552 6.10. Sveitsi Sveitsi 2–3 Helsinki Olympiastadion 07 217 Sumiala, Kolkka MM-karsinta
553 30.10. Viro Viro 2–2 Kotka Urheilukeskus 01 200 Grönlund, Pohja
1997
554 12.2. Turkki Turkki 1–1 Denizli Atatürk Stadyumu 30 000 Litmanen
555 21.2. Malesia Malesia 1–2 Kuala Lumpur Stadium Shah Alam 28 000 Tervonen
556 23.2. Kiina Kiina 1–2 Kuala Lumpur Stadium Shah Alam 28 000 Puhakainen
557 25.2. Singapore Singapore 1–0 Kuala Lumpur Stadium Shah Alam 28 000 Puhakainen
558 2.4. Azerbaidžan Azerbaidžan 2–1 Baku Tofik Bahramovin stadion 20 000 Litmanen, Paatelainen MM-karsinta
559 30.4. Norja Norja 1–1 Oslo Ullevaal 22 287 Sumiala MM-karsinta
560 8.6. Azerbaidžan Azerbaidžan 3–0 Helsinki Olympiastadion 13 417 Vanhala, Litmanen, Sumiala MM-karsinta
561 20.8. Norja Norja 0–4 Helsinki Olympiastadion 35 520 MM-karsinta
562 6.9. Sveitsi Sveitsi 2–1 Lausanne Stade Olympique de la Pontaise 15 000 Litmanen, Sumiala MM-karsinta
563 11.10. Unkari Unkari 1–1 Helsinki Olympiastadion 31 617 Sumiala MM-karsinta
1998
564 5.2. Kypros Kypros 1–1 Limassol Tsirion Stadion 01 002 Johansson
565 9.2. Slovakia Slovakia 0–2 Larnaka GSZ Stadion 00 750
566 25.3. Malta Malta 2–0 Ta' Qali Ta' Qali National Stadium 01 020 Riihilahti, Wiss
567 22.4. Skotlanti Skotlanti 1–1 Edinburgh Easter Road 14 500 Johansson
568 27.5. Saksa Saksa 0–0 Helsinki Olympiastadion 18 417
569 5.6. Ranska Ranska 0–1 Helsinki Olympiastadion 21 619
570 19.8. Slovakia Slovakia 0–0 Košice Všešportový areál 03 220
571 5.9. Moldova Moldova 3–2 Helsinki Olympiastadion 18 716 Kolkka, Johansson, Paatelainen EM-karsinta
572 10.10. Pohjois-Irlanti Pohjois-Irlanti 0–1 Belfast Windsor Park 10 002 EM-karsinta
573 14.10. Turkki Turkki 3–1 Istanbul Ali Sami Yen Stadyumu 20 420 Paatelainen, Johansson, Litmanen EM-karsinta
1999
574 3.2. Kreikka Kreikka 1–2 Larnaka GSZ Stadion 01 500 Kaijasilta
575 5.2. Kypros Kypros 1–2 ja. Paralimni Paralimni Stadion 00 250 Kaijasilta
576 10.2. Puola Puola 1–1 Ta' Qali Ta' Qali National Stadium 01 000 Johansson
577 31.3. Saksa Saksa 0–2 Nürnberg Franken-Stadion 40 587 EM-karsinta
578 28.4. Slovenia Slovenia 1–1 Ljubljana Stadion Bežigrad 01 500 Paatelainen
579 5.6. Turkki Turkki 2–4 Helsinki Olympiastadion 36 042 Tihinen, Paatelainen EM-karsinta
580 9.6. Moldova Moldova 0–0 Chișinău Stadionul Republican 06 100 EM-karsinta
581 18.8. Belgia Belgia 4–3 Brügge Jan Breydelstadion 14 000 Johansson 2, Wiss, Lehkosuo
582 4.9. Saksa Saksa 1–2 Helsinki Olympiastadion 20 189 Salli EM-karsinta
583 9.10. Pohjois-Irlanti Pohjois-Irlanti 4–1 Helsinki Olympiastadion 08 217 Kolkka 2, Johansson, Hyypiä EM-karsinta

2000–2009[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nr. Päivä Vastustaja Tulos Paikkakunta Stadion Yleisöä Suomen maalintekijät Huom.
2000
584 31.1. Färsaaret Färsaaret 1–0 La Manga La Manga Club 00 102 Sumiala PM-turnaus
585 2.2. Islanti Islanti 0–1 La Manga La Manga Club 00 500 PM-turnaus
586 4.2. Tanska Tanska 2–1 La Manga La Manga Club 00 300 Vasara 2 PM-turnaus,
Tanskan B-maajoukkue
587 20.2. Thaimaa Thaimaa 0–0 Bangkok Rajamangala National Stadium 17 000
588 23.2. Viro Viro 4–2 Bangkok Rajamangala National Stadium 20 000 Tuomela 2, Kottila, Kuqi
589 27.2. Thaimaa Thaimaa 1–5 Bangkok Rajamangala National Stadium 15 000 Kallio
590 29.3. Wales Wales 2–1 Cardiff Millennium Stadium 66 500 Litmanen, oma maali
591 26.4. Puola Puola 0–0 Poznań Stadion Lecha 20 000
592 3.6. Latvia Latvia 0–1 Riika Daugavas stadions 02 000
593 16.8. Norja Norja 3–1 Helsinki Finnair Stadium 10 748 Litmanen 2, Kuqi PM-turnaus
594 2.9. Albania Albania 2–1 Helsinki Finnair Stadium 10 770 Litmanen, Riihilahti MM-karsinta
595 7.10. Kreikka Kreikka 0–1 Ateena Stádio Spiros Louis 14 800 MM-karsinta
596 11.10. Englanti Englanti 0–0 Helsinki Olympiastadion 36 210 MM-karsinta
597 15.11. Irlanti Irlanti 0–3 Dublin Lansdowne Road 22 368
2001
598 1.2. Ruotsi Ruotsi 1–0 Jönköping Tipshallen 02 196 Marjamaa PM-turnaus
599 15.2. Kuwait Kuwait 3–4 Kuwait Stād Al-Sadaqua Walsalam 02 000 Kottila, Grönlund, Riihilahti
600 18.2. Oman Oman 2–1 Masqat Sultan Qaboos Sports Complex 01 215 Nuorela, Riihilahti
601 20.2. Oman Oman 2–0 Masqat Sultan Qaboos Sports Complex 01 000 Väisänen, Niemi
602 28.2. Luxemburg Luxemburg 1–0 Luxemburg Stade Josy Barthel 01 674 Forssell
603 24.3. Englanti Englanti 1–2 Liverpool Anfield Road 44 262 Riihilahti MM-karsinta
604 25.4. Unkari Unkari 0–0 Budapest Üllői úti Stadion 05 175
605 9.5. Viro Viro 1–1 Kuressaari Linnastaadion 01 800 Rantanen
606 2.6. Saksa Saksa 2–2 Helsinki Olympiastadion 35 774 Forssell 2 MM-karsinta
607 15.8. Belgia Belgia 4–1 Helsinki Finnair Stadium 09 250 Forssell, Kolkka, Litmanen, Tihinen
608 1.9. Albania Albania 2–0 Tirana Qemal Stafa 07 500 Tainio, Kuqi MM-karsinta
609 5.9. Kreikka Kreikka 5–1 Helsinki Olympiastadion 27 216 Forssell 2, Riihilahti, Kolkka, Litmanen MM-karsinta
610 6.10. Saksa Saksa 0–0 Gelsenkirchen Arena AufSchalke 52 333 MM-karsinta
2002
611 4.1. Bahrain Bahrain 2–0 Manama Stād al-Watanī 05 000 Kottila, Wiss
612 7.1. Albania Albania 1–1 Manama Stād al-Watanī 04 000 Ilola
613 10.1. Pohjois-Makedonia Makedonia 3–0 Manama Stād al-Watanī 04 000 Kottila 2, Niemi
614 20.3. Etelä-Korea Etelä-Korea 0–2 Cartagena Estadio Cartagonova 00 500
615 27.3. Portugali Portugali 4–1 Porto Estádio do Bessa 07 000 Litmanen 2, Kolkka, Forssell
616 17.4. Pohjois-Makedonia Makedonia 0–1 Prilep Stadion Goce Delčev 05 000
617 22.5. Latvia Latvia 2–1 Helsinki Olympiastadion 08 617 Riihilahti, Pasanen
618 21.8. Irlanti Irlanti 0–3 Helsinki Olympiastadion 12 225
691 7.9. Wales Wales 0–2 Helsinki Olympiastadion 35 833 EM-karsinta
620 12.10. Azerbaidžan Azerbaidžan 3–0 Helsinki Olympiastadion 11 853 Oma maali, Tihinen, Hyypiä EM-karsinta
621 16.10. Jugoslavia Jugoslavia 0–2 Belgrad Stadion Crvena Zvezda 35 000 EM-karsinta
2003
622 26.1. Barbados Barbados 0–0 Bridgetown Barbados National Stadium 05 000
623 29.1. Trinidad ja Tobago Trinidad ja Tobago 2–1 Port of Spain Hasely Crawford Stadium 04 000 Kottila, Niemi
624 12.2. Pohjois-Irlanti Pohjois-Irlanti 1–0 Belfast Windsor Park 06 137 Hyypiä
625 29.3. Italia Italia 0–2 Palermo Stadio Renzo Barbera 34 074 EM-karsinta
626 30.4. Islanti Islanti 3–0 Vantaa Pohjola Stadion 04 005 Litmanen, Forssell, Johansson
627 22.5. Norja Norja 0–2 Oslo Ullevaal 13 436
628 7.6. Serbia ja Montenegro Serbia ja
Montenegro
3–0 Helsinki Olympiastadion 17 343 Hyypiä, Kolkka, Forssell EM-karsinta
629 11.6. Italia Italia 0–2 Helsinki Olympiastadion 36 850 EM-karsinta
630 20.8. Tanska Tanska 1–1 Kööpenhamina Parken 14 882 Riihilahti
631 6.9. Azerbaidžan Azerbaidžan 2–1 Baku Safa Stadionu 08 000 Tainio, Nurmela EM-karsinta
632 10.9. Wales Wales 1–1 Cardiff Millennium Stadium 72 500 Forssell EM-karsinta
633 11.10. Kanada Kanada 3–2 Tampere Ratina 05 530 Forssell, Kolkka, Tainio
634 16.10. Honduras Honduras 2–1 Houston Robertson Stadium 16 000 Tainio, Hakanpää
635 19.10. Costa Rica Costa Rica 1–2 Alajuela Estadio Alejandro Morera Soto 20 000 Nurmela
2004
636 3.2. Kiina Kiina 1–2 Kanton Tianhe-stadion 15 000 Eremenko Jr.
637 7.2. Kiina Kiina 1–2 Shenzhen Shenzhen-stadion 18 000 Kopteff
638 31.3. Malta Malta 2–1 Ta' Qali Ta' Qali National Stadium 01 100 Eremenko Jr., Litmanen
639 28.4. Bosnia ja Hertsegovina Bosnia ja Hertsegovina 0–1 Zenica Bilino Polje 15 000
640 28.5. Ruotsi Ruotsi 1–3 Tampere Ratina 16 500 Litmanen
641 18.8. Romania Romania 1–2 Bukarest Stadionul Giulești – Valentin Stănescu 23 000 Eremenko Jr. MM-karsinta
642 4.9. Andorra Andorra 3–0 Tampere Ratina 07 437 Eremenko Jr. 2, Riihilahti MM-karsinta
643 8.9. Armenia Armenia 2–0 Jerevan Hrazdan-stadion 10 000 Forssell, Eremenko Jr. MM-karsinta
644 9.10. Armenia Armenia 3–1 Tampere Ratina 07 894 Kuqi 2, Eremenko Jr. MM-karsinta
645 13.10. Alankomaat Hollanti 1–3 Amsterdam Amsterdam ArenA 49 000 Tainio MM-karsinta
646 11.11. Italia Italia 0–1 Messina Stadio San Filippo 07 043
647 1.12. Bahrain Bahrain 2–1 Manama Stād al-Watanī 06 000 Pohja, Huusko
648 3.12. Oman Oman 0–0 Manama Stād al-Watanī 03 000 Rangaistuspotkuk. 3–4
2005
649 8.2. Latvia Latvia 2–1 Nikosia Neo Stadion G.S.P. 00 102 Johansson, Huusko
650 9.2. Kypros Kypros 2–1 Nikosia Neo Stadion G.S.P. 01 502 Roiha 2
651 12.3. Kuwait Kuwait 1–0 Kuwait Stād Al-Sadaqua Walsalam 01 500 N.Kuqi
652 18.3. Saudi-Arabia Saudi-Arabia 4–1 Dammam Stād Emir Mohamed bin Fahd 08 000 N.Kuqi 2, Kuivasto, Nurmela
653 26.3. Tšekki Tšekki 3–4 Teplice Na Stínadlech 16 200 Litmanen, Riihilahti, Johansson MM-karsinta
654 2.6. Tanska Tanska 0–1 Tampere Ratina 09 238
655 8.6. Alankomaat Hollanti 0–4 Helsinki Olympiastadion 37 786 MM-karsinta
656 17.8. Pohjois-Makedonia Makedonia 3–0 Skopje Gradski stadion 08 000 Eremenko Jr. 2, Roiha MM-karsinta
657 3.9. Andorra Andorra 0–0 Andorra la Vella Estadi Comunal d'Andorra la Vella 00 860 MM-karsinta
658 7.9. Pohjois-Makedonia Makedonia 5–1 Tampere Ratina 06 462 Forssell 3, Tihinen,
Eremenko Jr.
MM-karsinta
659 8.10. Romania Romania 0–1 Helsinki Olympiastadion 10 117 MM-karsinta
660 12.10. Tšekki Tšekki 0–3 Helsinki Olympiastadion 11 234 MM-karsinta
661 v12.11. Viro Viro 2–2 Helsinki Finnair Stadium 01 904 Sjölund, Arkivuo
2006
662 21.1. Saudi-Arabia Saudi-Arabia 1–1 Riad Stād Faisal bin Fahd 03 000 Roiha
663 25.1. Etelä-Korea Etelä-Korea 0–1 Riad Stād Faisal bin Fahd 00 800
664 18.2. Japani Japani 0–2 Shizuoka Ecopa-stadion 40 702
665 28.2. Kazakstan Kazakstan 0–0 Larnaka GSZ Stadion 00 100 Rangaistuspotkuk. 1–3
666 1.3. Valko-Venäjä Valko-Venäjä 2–2 Páfos Pafiako Stadion 00 120 Riihilahti, Forssell Rangaistuspotkuk. 5–4
667 25.5. Ruotsi Ruotsi 0–0 Göteborg Ullevi 25 754
668 16.8. Pohjois-Irlanti Pohjois-Irlanti 1–2 Helsinki Olympiastadion 12 500 Väyrynen
669 2.9. Puola Puola 3–1 Bydgoszcz Stadion im. Zdzisława Krzyszkowiaka 17 000 Litmanen 2, Väyrynen EM-karsinta
670 6.9. Portugali Portugali 1–1 Helsinki Olympiastadion 38 015 Johansson EM-karsinta
671 7.10. Armenia Armenia 0–0 Jerevan Hrazdan-stadion 06 000 EM-karsinta
672 11.10. Kazakstan Kazakstan 2–0 Almaty Ortalyk Tsentralnyi Stadion 17 863 Litmanen, Hyypiä EM-karsinta
673 15.11. Armenia Armenia 1–0 Helsinki Finnair Stadium 09 445 Nurmela EM-karsinta
2007
674 28.3. Azerbaidžan Azerbaidžan 0–1 Baku Tofik Bahramovin stadion 14 000 EM-karsinta
675 2.6. Serbia Serbia 0–2 Helsinki Olympiastadion 33 615 EM-karsinta
676 6.6. Belgia Belgia 2–0 Helsinki Olympiastadion 34 818 Johansson, Eremenko Jr. EM-karsinta
677 22.8. Kazakstan Kazakstan 2–1 Tampere Ratina 13 047 Eremenko Jr., Tainio EM-karsinta
678 8.9. Serbia Serbia 0–0 Belgrad Punaisen tähden stadion 15 000 EM-karsinta
679 12.9. Puola Puola 0–0 Helsinki Olympiastadion 34 088 EM-karsinta
680 13.10. Belgia Belgia 0–0 Bryssel Kuningas Baudouinin stadion 13 000 EM-karsinta
681 17.10. Espanja Espanja 0–0 Helsinki Olympiastadion 11 751
682 17.11. Azerbaidžan Azerbaidžan 2–1 Helsinki Olympiastadion 10 325 Forssell, S.Kuqi EM-karsinta
683 v21.11. Portugali Portugali 0–0 Porto Estádio do Dragão 50 000 EM-karsinta
2008
684 6.2. Kreikka Kreikka 1–2 Nikosia Neo Stadion G.S.P. 03 000 Litmanen
685 26.3. Bulgaria Bulgaria 1–2 Sofia Stadion Vasil Levski 05 000 Litmanen
686 29.5. Turkki Turkki 0–2 Duisburg MSV-Arena 15 036
687 2.6. Valko-Venäjä Valko-Venäjä 1–1 Turku Veritas-stadion 07 474 Kallio
688 20.8. Israel Israel 2–0 Tampere Ratina 04 929 Johansson 2
689 10.9. Saksa Saksa 3–3 Helsinki Olympiastadion 37 150 Johansson, Väyrynen, Sjölund MM-karsinta
690 11.10. Azerbaidžan Azerbaidžan 1–0 Helsinki Olympiastadion 22 124 Forssell MM-karsinta
691 15.10. Venäjä Venäjä 0–3 Moskova Lokomotiv stadion 28 000 MM-karsinta
692 19.11 Sveitsi Sveitsi 0–1 Sankt Gallen AFG Arena 11 500
2009
693 4.2. Japani Japani 1–5 Tokio Tokion olympiastadion 34 532 Porokara
694 11.2. Portugali Portugali 0–1 Faro Estádio Algarve 19 834
695 28.3. Wales Wales 2–0 Cardiff Millennium Stadium 22 604 Johansson, S.Kuqi MM-karsinta
696 1.4. Norja Norja 2–3 Oslo Ullevaal 15 212 Johansson, Eremenko Jr.
697 6.6. Liechtenstein Liechtenstein 2–1 Helsinki Olympiastadion 20 319 Forssell, Johansson MM-karsinta
698 10.6. Venäjä Venäjä 0–3 Helsinki Olympiastadion 37 028 MM-karsinta
699 12.8. Ruotsi Ruotsi 0–1 Tukholma Råsunda 15 212
700 5.9. Azerbaidžan Azerbaidžan 2–1 Lənkəran Lənkəran Şəhər Stadionu 12 000 Tihinen, Johansson MM-karsinta
701 9.9. Liechtenstein Liechtenstein 1–1 Vaduz Rheinpark Stadion 03 132 Litmanen MM-karsinta
702 10.10. Wales Wales 2–1 Helsinki Olympiastadion 13 301 Porokara, Moisander MM-karsinta
703 14.10. Saksa Saksa 1–1 Hampuri HSH Nordbank Arena 51 500 Johansson MM-karsinta

2010–2019[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nr. Päivä Vastustaja Tulos Paikkakunta Stadion Yleisöä Suomen maalintekijät Huom.
2010
704 18.1. Flag of South Korea.svg Etelä-Korea 0–2 Málaga Estadio La Rosaleda 00 270
705 3.3. Flag of Malta.svg Malta 2–1 Ta' Qali Ta' Qali National Stadium 01 050 Eremenko, Väyrynen
706 21.5. Flag of Estonia.svg Viro 0–2 Tallinna A. Le Coq Arena 05 650
707 29.5. Flag of Poland.svg Puola 0–0 Kielce Stadion Miejski w Kielcach 14 000
708 11.8. Flag of Belgium (civil).svg Belgia 1–0 Turku Veritas-stadion 07 451 Porokara
709 3.9. Flag of Moldova.svg Moldova 0–2 Chișinău Stadionul Zimbru 10 300 EM-karsinta
710 7.9. Flag of the Netherlands.svg Alankomaat 1–2 Rotterdam De Kuip 30 000 Forssell EM-karsinta
711 12.10. Flag of Hungary.svg Unkari 1–2 Helsinki Olympiastadion 18 532 Forssell EM-karsinta
712 17.11. Flag of San Marino.svg San Marino 8–0 Helsinki Olympiastadion 08 192 Forssell 3, Hämäläinen 2,
Väyrynen, Litmanen, Porokara
EM-karsinta
2011
713 9.2. Flag of Belgium (civil).svg Belgia 1–1 Gent Jules Ottenstadion 12 800 Porokara
714 29.3. Flag of Portugal.svg Portugali 0–2 Aveiro Estádio Municipal 13 737
715 3.6. Flag of San Marino.svg San Marino 1–0 Serravalle Stadio Olimpico di Serravalle 01 218 Forssell EM-karsinta
716 7.6. Flag of Sweden.svg Ruotsi 0–5 Tukholma Råsunda 32 128 EM-karsinta
717 10.8. Flag of Latvia.svg Latvia 2–0 Riika Skonto stadions 05 314 Hämäläinen, Furuholm
718 2.9. Flag of Moldova.svg Moldova 4–1 Helsinki Olympiastadion 09 056 Hämäläinen 2, Forssell, oma maali EM-karsinta
719 6.9. Flag of the Netherlands.svg Alankomaat 0–2 Helsinki Olympiastadion 21 580 EM-karsinta
720 7.10. Flag of Sweden.svg Ruotsi 1–2 Helsinki Olympiastadion 23 257 Toivio EM-karsinta
721 11.10. Flag of Hungary.svg Unkari 0–0 Budapest Puskás Ferenc Stadion 25 169 EM-karsinta
722 15.11. Flag of Denmark.svg Tanska 1–2 Esbjerg Blue Water Arena 14 300 Eremenko Jr.
2012
723 22.1. Flag of Trinidad and Tobago.svg Trinidad ja Tobago 3–2 Port of Spain Hasely Crawford Stadium 00 400 Ri. Riski, Kolehmainen, Ääritalo
724 29.2. Flag of Austria.svg Itävalta 1–3 Klagenfurt Hypo Group Arena 10 200 Furuholm
725 26.5. Flag of Turkey.svg Turkki 3–2 Salzburg Red Bull Arena 02 000 Eremenko, Pukki, P. Hetemaj
726 1.6. Flag of Estonia.svg Viro 2–1 Tartto Tamme Staadion 02 470 N. Kuqi 2 Baltic Cup
727 3.6. Flag of Latvia.svg Latvia 1–1
(rpk. 5–6)
Võru Võru staadion 00 280 Kolehmainen Baltic Cup
728 15.8. Flag of Northern Ireland.svg Pohjois-Irlanti 3–3 Belfast Windsor Park 09 575 Sparv, Pukki, P. Hetemaj
729 7.9. Flag of France.svg Ranska 0–1 Helsinki Olympiastadion 35 111 MM-karsinta
730 11.9. Flag of the Czech Republic.svg Tšekki 1–0 Teplice Na Stínadlech 09 053 Pukki
731 12.10. Flag of Georgia.svg Georgia 1–1 Helsinki Olympiastadion 12 607 Hämäläinen MM-karsinta
732 14.11. Flag of Cyprus.svg Kypros 3–0 Nikosia GSP Stadion 00 150 Pukki, P. Hetemaj, Kolehmainen
2013
733 23.1. Flag of Thailand.svg Thaimaa 3–1 Chiang Mai 700th Anniversary Stadium 23 000 Sumusalo, Forssell 2 King's Cup
734 26.1. Flag of Sweden.svg Ruotsi 0–3 Chiang Mai 700th Anniversary Stadium 05 000 King's Cup
735 6.2. Flag of Israel.svg Israel 1–2 Netanya Netanya Stadion 06 150 Forsell
736 22.3. Flag of Spain.svg Espanja 1–1 Gijón El Molinón 27 637 Pukki MM-karsinta
737 26.3. Flag of Luxembourg.svg Luxemburg 3–0 Luxemburg Stade Josy Barthel 00 856 Ring, Forssell, Toivio
738 7.6. Flag of Belarus.svg Valko-Venäjä 1–0 Helsinki Olympiastadion 24 916 oma maali MM-karsinta
739 11.6. Flag of Belarus.svg Valko-Venäjä 1–1 Gomel Centralny stadion 10 100 Pukki MM-karsinta
740 14.8. Flag of Slovenia.svg Slovenia 2–0 Turku Veritas-stadion 05 859 Moisander, Hämäläinen
741 6.9. Flag of Spain.svg Espanja 0–2 Helsinki Olympiastadion 37 492 MM-karsinta
742 10.9. Flag of Georgia.svg Georgia 1–0 Tbilisi Dinamo Arena 15 000 R. Eremenko MM-karsinta
743 15.10. Flag of France.svg Ranska 0–3 Pariisi Stade de France 65 000 MM-karsinta
744 16.11. Wales Wales 1–1 Cardiff Cardiff City Stadium 11 809 Ri. Riski
2014
745 24.1. Flag of Oman.svg Oman 0–0 Nizwa Nizwa Sports Complex ?
746 5.3. Flag of Hungary.svg Unkari 2–1 Győr ETO Park 14 000 Pohjanpalo, Eremenko
747 21.5. Flag of the Czech Republic.svg Tšekki 2–2 Helsinki Olympiastadion 06 547 Pukki 2
748 29.5. Flag of Lithuania.svg Liettua 0–1 Ventspils Ventspils Olimpiskais Stadions 00 631 Baltic Cup
749 31.5. Flag of Estonia.svg Viro 2–0 Ventspils Ventspils Olimpiskais Stadions 00 830 P. Hetemaj, Moren Baltic Cup
750 7.9. Flag of the Faroe Islands.svg Färsaaret 3–1 Tórshavn Tórsvøllur 03 300 Ri. Riski 2, Eremenko EM-karsinta
751 11.10. Flag of Greece.svg Kreikka 1–1 Helsinki Olympiastadion 26 548 Hurme EM-karsinta
752 14.10. Flag of Romania.svg Romania 0–2 Helsinki Olympiastadion 19 408 EM-karsinta
753 14.11. Flag of Hungary.svg Unkari 0–1 Budapest Groupama Arena 19 500 EM-karsinta
754 18.11. Flag of Slovakia.svg Slovakia 1–2 Žilina Štadión pod Dubňom 03 998 oma maali
2015
755 19.1. Flag of Sweden.svg Ruotsi 1–0 Abu Dhabi Zayed Sports City Stadium 00 100 Ro. Riski
756 22.1. Jemen Jemen 0–0 Dubai The Sevens Stadium ?
757 29.3. Flag of Northern Ireland.svg Pohjois-Irlanti 1–2 Belfast Windsor Park 10 264 Sadik EM-karsinta
758 9.6. Flag of Estonia.svg Viro 0–2 Turku Veritas Stadion 06 107
759 13.6. Flag of Hungary.svg Unkari 0–1 Helsinki Olympiastadion 20 434 EM-karsinta
760 4.9. Flag of Greece.svg Kreikka 1–0 Pireus Karaiskakis Stadion 17 358 Pohjanpalo EM-karsinta
761 7.9. Flag of the Faroe Islands.svg Färsaaret 1–0 Helsinki Olympiastadion 09 477 Pohjanpalo EM-karsinta
762 8.10. Flag of Romania.svg Romania 1–1 Bukarest Arena Națională 47 987 Pohjanpalo EM-karsinta
763 11.10. Flag of Northern Ireland.svg Pohjois-Irlanti 1–1 Helsinki Olympiastadion 14 550 Arajuuri EM-karsinta
2016
764 10.1. Flag of Sweden.svg Ruotsi 0–3 Abu Dhabi Armed Forces Stadium 00 150
765 13.1. Flag of Iceland.svg Islanti 0–1 Abu Dhabi Armed Forces Stadium 00 050
766 26.3. Flag of Poland.svg Puola 0–5 Wrocław Stadion Miejski 42 068
767 29.3. Flag of Norway.svg Norja 0–2 Oslo Ullevaal Stadion 04 675
768 1.6. Flag of Belgium (civil).svg Belgia 1–1 Bryssel Kuningas Baudouinin stadion 28 025 Hämäläinen
769 6.6. Flag of Italy.svg Italia 0–2 Verona Stadio Marc'Antonio Bentegodi 27 702
770 31.8. Flag of Germany.svg Saksa 0–2 Mönchengladbach Borussia-Park 30 121
771 5.9. Flag of Kosovo.svg Kosovo 1–1 Turku Veritas-stadion 07 571 Arajuuri MM-karsinta
772 6.10. Flag of Iceland.svg Islanti 2–3 Reykjavik Laugardalsvöllur 09 548 Pukki, Lod MM-karsinta
773 9.10. Flag of Croatia.svg Kroatia 0–1 Tampere Tampereen stadion 15 567 MM-karsinta
774 12.11. Flag of Ukraine.svg Ukraina 0–1 Odessa Tšornomorets-stadion 26 482 MM-karsinta
2017
775 9.1. Flag of Morocco.svg Marokko 1–0 Al Ain Tahnoun bin Mohammed Stadium 03 800 Ojala
776 13.1. Flag of Slovenia.svg Slovenia 0–2 Abu Dhabi Armed Forces Stadium 00 080
777 24.3. Flag of Turkey.svg Turkki 0–2 Antalya Antalya Arena 28 990 MM-karsinta
778 28.3. Flag of Austria.svg Itävalta 1–1 Innsbruck Tivoli Neu 13 700 Jensen
779 7.6. Flag of Liechtenstein.svg Liechtenstein 1–1 Turku Veritas-stadion 05 460 M. Hetemaj
780 11.6. Flag of Ukraine.svg Ukraina 1–2 Tampere Tampereen stadion 08 723 Pohjanpalo MM-karsinta
781 2.9. Flag of Iceland.svg Islanti 1–0 Tampere Tampereen stadion 15 835 Ring MM-karsinta
782 5.9. Flag of Kosovo.svg Kosovo 1–0 Shkodër Loro Boriçi Stadion 02 446 Pukki MM-karsinta
783 6.10. Flag of Croatia.svg Kroatia 1–1 Rijeka Stadion HNK Rijeka 07 578 Soiri MM-karsinta
784 9.10. Flag of Turkey.svg Turkki 2–2 Turku Veritas-stadion 06 612 Arajuuri, Pohjanpalo MM-karsinta
785 9.11. Flag of Estonia.svg Viro 3–0 Helsinki Telia 5G Areena 02 190 Soiri, Lod 2
2018
786 11.1. Flag of Jordan.svg Jordania 2–1 Abu Dhabi Zayed Sports City Stadium ? Toivio, Pelvas
787 23.3. Flag of North Macedonia.svg Makedonia 0–0 Belek Gloria Sports Arena ?
788 26.3. Flag of Malta.svg Malta 5–0 Belek Gloria Sports Arena 00 200 Pukki 2, Taimi, Jensen, Soiri
789 5.6. Flag of Romania.svg Romania 0–2 Ploiesti Ilie Oană Stadium 13 312
790 9.6. Flag of Belarus.svg Valko-Venäjä 2–0 Tampere Tampereen stadion 04 520 Uronen, Yaghoubi
791 8.9. Flag of Hungary.svg Unkari 1–0 Tampere Tampereen stadion 10 220 Pukki Kansojen liiga
792 11.9. Flag of Estonia.svg Viro 1–0 Turku Veritas Stadion 04 632 Pukki Kansojen liiga
793 12.10. Flag of Estonia.svg Viro 1–0 Tallinna A. Le Coq Arena 08 087 Pukki Kansojen liiga
794 15.10. Flag of Greece.svg Kreikka 2–0 Tampere Tampereen stadion 10 107 Soiri, Kamara Kansojen liiga
795 15.11. Flag of Greece.svg Kreikka 0–1 Ateena Ateenan olympiastadion 06 376 Kansojen liiga
796 18.11. Flag of Hungary.svg Unkari 0–2 Budapest Groupama Arena 09 400 Kansojen liiga
2019
797 8.1. Flag of Sweden.svg Ruotsi 1–0 Doha Jassim bin Hamad Stadium 00 326 Markkanen
798 11.1. Flag of Estonia.svg Viro 1–2 Doha Khalifa International Stadium 00 200 Karjalainen
799 23.3. Flag of Italy.svg Italia 0–2 Udine Stadio Friuli 24 000 EM-karsinta
800 26.3. Flag of Armenia.svg Armenia 2–0 Jerevan Vazgen Sargsjanin tasavaltalaisstadion 12 900 Jensen, Soiri EM-karsinta
801 8.6. Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosnia ja Hertsegovina 2–0 Tampere Tampereen stadion 16 103 Pukki 2 EM-karsinta
802 11.6. Flag of Liechtenstein.svg Liechtenstein 2–0 Vaduz Rheinpark Stadion 2 160 Pukki, Källman EM-karsinta
803 5.9. Flag of Greece.svg Kreikka 1–0 Tampere Tampereen stadion 16 163 Pukki EM-karsinta
804 8.9. Flag of Italy.svg Italia 1–2 Tampere Tampereen stadion 16 292 Pukki EM-karsinta
805 12.10. Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosnia ja Hertsegovina 1–4 Zenica Bilino Polje 8 193 Pohjanpalo EM-karsinta
806 15.10. Flag of Armenia.svg Armenia 3–0 Turku Veritas Stadion 7 231 Jensen, Pukki 2 EM-karsinta
807 15.11. Flag of Liechtenstein.svg Liechtenstein 3–0 Helsinki Telia 5G Areena 9 804 Tuominen, Pukki 2 EM-karsinta
808 18.11. Flag of Greece.svg Kreikka 1–2 Ateena Ateenan olympiastadion 5 453 Pukki EM-karsinta

2020–[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]