Ero sivun ”Luettelo televisiosarjan Salatut elämät henkilöistä” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Rivi 66: Rivi 66:


===Sergei Kuula===
===Sergei Kuula===
'''Sergei ”Sege” Kuula''' (es. [[Tero Tiittanen]]) on [[Helena Kuula|Helena]] ja Igor Kuulan poika ja [[Sebastian Vuorela]]n sekä Niina Kanervan veli. Sergei yritti äitinsä kanssa kostaa [[Kari Taalasmaa]]lle ja [[Romeo Aro]]lle veljensä Sebastianin vankilaan joutumisen. Sergei ajautui asevälikohtaukseen, jossa hän halvaantui pitkäksi aikaa ja joutui tapahtumien seurauksena itse vankilaan. Sergei pääsi vankilasta muutaman vuoden päästä kuntoutuneena ja palasi äitinsä luokse. Vankilasta päästyään Sergei osti [[Luettelo televisiosarjan Salatut elämät yrityksistä, tuotemerkeistä ja puolueista#Cafe dAmDaM|dAmDaM-kahvilan]] ja alkoi pyörittää samalla huumebisnestä. Lopulta Sergei joutui takaisin vankilaan, kun ensin [[Jiri Viitamäki]] ja [[Heidi Aaltonen]] yrittivät saada Segeä kiinni tekosistaan, mutta lopulta Sergein ystävä [[Antti Polvijärvi]] nappasi ystävänsä taka-ajatuksenaan saada työnsä takaisin Helsingin poliisissa, joten Sergei joutui vankilaan ja jäi pois sarjasta. Sergei palasi takaisin sarjaan, kun Peppi kävi katsomassa häntä vankilassa.
'''Sergei ”Sege” Kuula''' (es. [[Tero Tiittanen]]) on [[Helena Kuula|Helena]] ja Igor Kuulan poika ja [[Sebastian Vuorela]]n sekä Niina Kanervan veli. Sergei yritti äitinsä kanssa kostaa [[Kari Taalasmaa]]lle ja [[Romeo Aro]]lle veljensä Sebastianin vankilaan joutumisen. Sergei ajautui asevälikohtaukseen, jossa hän halvaantui pitkäksi aikaa ja joutui tapahtumien seurauksena itse vankilaan. Sergei pääsi vankilasta muutaman vuoden päästä kuntoutuneena ja palasi äitinsä luokse. Vankilasta päästyään Sergei osti [[Luettelo televisiosarjan Salatut elämät yrityksistä, tuotemerkeistä ja puolueista#Cafe dAmDaM|dAmDaM-kahvilan]] ja alkoi pyörittää samalla huumebisnestä. Lopulta Sergei joutui takaisin vankilaan, kun ensin [[Jiri Viitamäki]] ja [[Heidi Aaltonen]] yrittivät saada Segeä kiinni tekosistaan, mutta lopulta Sergein ystävä [[Antti Polvijärvi]] nappasi ystävänsä taka-ajatuksenaan saada työnsä takaisin Helsingin poliisissa, joten Sergei joutui vankilaan ja jäi pois sarjasta. Sergei palasi takaisin sarjaan, kun [[Peppi Puolakka|Peppi]] kävi katsomassa häntä vankilassa.


===Sebastian Vuorela ===
===Sebastian Vuorela ===

Versio 5. maaliskuuta 2012 kello 22.38

Tämä on luettelo televisiosarjan Salatut elämät nykyisistä henkilöistä.

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Laitela, Salo

Ismo Laitela

Tiedosto:Salatut elämät Ismo Laitela.png
Ismo Laitela (Esko Kovero)
Pääartikkeli: Ismo Laitela

Ismo Kalervo Laitela on Esko Koveron esittämä hahmo, joka on ollut mukana sarjassa alusta lähtien. Ismo oli naimisissa Liisa Laitelan kanssa, mutta tämä kuoli syöpään ja Ismosta tuli lapsiensa, Miian ja Kallen yksinhuoltaja. Myöhemmin Miiakin kuoli syöpään ja Kalle muutti Brasiliaan miesystävänsä kanssa. Ismolla on ollut vaimonsa kuoleman jälkeen pitkäaikaiset parisuhteet muuan muassa Tanja Jääskeläisen ja Salla Mattilan kanssa. Sallan kanssa Ismo ehti jopa olla hetken aikaa naimisissa, kunnes Salla muutti pois Helsingistä. Myöhemmin Ismo sai miljoonaluokan perinnön Elsa Toivion testamentattua koko omaisuutensa Ismolle. Perintöasioiden myötä Ismo tutustui myös Elsan tyttäreksi esittäytyneeseen Liisa Saloon, joka yritti huijata Ismolta koko perinnön itselleen. Liisa kuitenkin tunnusti juonittelunsa rakastuttuansa Ismoon. Pari oli pitkään avoliitossa, kunnes Ismo sai tietää, ettei Liisa Salo ole Elsa Toivion tytär. Myös Siru Honkanen joutui jättämään Helsingin, kun tieto Liisan valehtelusta tuli julki.

Liisa Salo

Pääartikkeli: Liisa Salo

Liisa Salo (es. Susanna Mikkonen) on Venla Salon äiti. Liisa tuli sarjaan syksyllä 2010 saadaksen Ismo Laitelan Elsa Toiviolta perimät rahat itselleen. Liisa kuitenkin rakastui oikeasti Ismoon ja tunnusti kaiken. Ismo antaessa anteeksi Liisa muutti tämän luokse asumaan. Pian yhteenmuuton jälkeen Liisa paljasti ystävälleen Isabella Holmille, ettei oikeasti ole mitään sukua Elsa Toiviolle, muttei ollut aikeissa kertoa henkilöllisyyttään Ismolle. Tämäkin valhe paljastui Ismolle, kun tämä kohtasi luostarissa oikean Liisa Toivion.

Puolakat, Rintala

Ossi Puolakka

Pääartikkeli: Ossi Puolakka

Ossi Petteri Puolakka on Sami Sarjulan esittämä hahmo, joka on ollut sarjassa keväästä 2004 alkaen. Urheilullinen ja huolettoman tyylikäs Ossi on energinen seikkailija. Ossi oli Riku Jääskeläisen paras ystävä, minkä vuoksi Rikun kuolema satutti Ossia kovasti. Ossilla on useita sisaruksia, joista Veera on läheisin. Ossi omistaa majatalo Amandan yhteydessä olevan kuntosali Amadeuksen. Ossi meni naimisiiin Jenni Vainion kanssa keväällä 2011. Pari on ollut aiemminkin naimisissa, mutta tuolloin liitto päättyi nopeasti eroon. Ossin ja Jennin häissä selvisi, että Cindy Rintala odottaa Ossin lasta, mikä aiheutti riidan Ossin ja Jennin välille. Ossin ja Cindyn lapsen synnyttyä Ossi jätti Jennin, joka katkeroitui ja vaihtoi Ossin ja Cindyn sekä Isabella Holmin ja Sebastian Vuorelan poikalapset keskenään.

Ossi Junior Puolakka

Ossi Junior ”OJ” Puolakka (es. Olivia Paldanius) on Isabella Holmin ja Sebastian Vuorelan poika. Jenni Vainion salaa suorittaman vauvanvaihdoksen takia Ossi Junioria kasvattavat Ossi Puolakka ja Cindy Rintala.

Peppi Puolakka

Pääartikkeli: Peppi Puolakka

Peppi Puolakka (es. Sara Säkkinen) on Veera Puolakan tytär. Ossi Puolakka on Pepin eno. Peppi on seurustellut muun muassa Sampo Kaukovaaran, Konsta Nurmen ja Niko Vainion kanssa. Pepin äidin lähdettyä Pihlajakadulta Peppi muutti enonsa Ossin luokse ja päätyi myöhemmin Heidi Aaltosen kämppäkaveriksi. Heidi jätti Pepin asunnottomaksi saadessan tietää tämän harrastaneen seksiä ex-poikaystävänsä Tobias Nylundin kanssa. Huumausaineiden takia vieroitushoitoon joutunut Peppi pakeni hoitolasta ja päätyi majailemaan kahvila dAmDaMin salahuoneeseen, mutta pian Ossi otti Pepin luokseen asumaan.

Cindy Rintala

Pääartikkeli: Cindy Rintala

Ritva ”Cindy” Rintala (es. Mia Ehrnrooth) on ammatiltaan kosmetologi ja sivutoimisesti tanssinopettaja. Cindy tuli sarjaan mukaan joulukuussa 2009. Miro Holm palkkasi Cindyn Salla Laitelan avuksi Jardin Day Spa -kauneushoitolaan. Myöhemmin Salla sai potkut mustamaalattuaan Cindya. Miron muutti Ranskaan ja jätti Day Span Cindyn hoitoon, joka palkkasi avukseen tuote-esittelijä Jenni Vainion. Cindy on nuoruudessaan seurustellut Sebastian Vuorelan kanssa, mutta suhde päättyi Cindyn tahdosta. Parilla on yhteinen poika, Elias Vikstedt, jonka he antoivat adoptoitavaksi. Cindy asui avoliitossa Tuukka Aaltosen kanssa, mutta suhde päättyi eroon, kun vastoin Tuukan toivetta Cindy ei ollut valmis perustamaan perhettä. Cindy ja Ossi Puolakka päätyivät harrastamaan seksiä, ja pian Cindy huomasi olevansa raskaana. Cindy harkitsi sekä aborttia että adoptiota, mutta päätti lopulta pitää lapsen. Poikalapsen synnyttänyt Cindy alkoi seurustelemaan Ossin kanssa. Ossin jättämä Jenni katkeroitui, jonka seurauksena hän vaihtoi sairaalassa Cindyn ja Ossin sekä Sebastianin ja Isabella Holmin vauvat keskenään.

Matleena Rintala

Matleena Rintala (es. Pauliina Jokinen) on Cindyn pikkusisko. Matleena saapui Pihlajakadulle tapaamaan siskoaan helmikuussa 2012. Matleenan oli tarkoitus saada siskonsa palaamaan heidän lapsuudenkotiinsa kertomalla, että heidän Martta-äitinsä sairastaisi syöpää ja olisi kuolemassa pian. Sairaus kuitenkin paljastui pelkäksi valheeksi. Matleena ja hänen vanhempansa kuuluvat Johannesveljet-uskonlahkoon, jonka on perustanut Matleenan ja Cindyn isä Johannes.

Sievinen, Lepistöt, Viitamäki

Joonatan Sievinen

Pääartikkeli: Joonatan Sievinen

Joonatan Sievinen (Markku Pulli) on Leo Sievisen poika, joka muutti Pihlajakadulle Nurmeksesta koulukiusaamisen vuoksi. Pihlajakadulla hän seurusteli Sofia Salinin kanssa, mutta suhteen kariutuessa hän ihastui Oona Kivirantaan. Oonan ihastuttua Miro Holmiin ja suhteen päätyttyä Joonatan tutustui Kaukovaarojen kotibileissä Juulia Autioon. Suhde päättyi Juulian kuollessa Kentaurin räjähdyksessä. Myöhemmin Joonatan tutustui paremmin entiseen luokkatoveriinsa Heidi Aaltoseen, jonka kanssa hänellä muodostui suhde. Suhde päättyi Joonatanille paljastuessa Heidin suudelleen Jiri Viitamäkeä. Jiri päätti lähteä Pihlajakadulta sotkemasta muiden asioita, mutta Joonatan ”varasti” Jirin varaaman rekkakyydin Norjaan. Joonatan palasi sarjaan takaisin marraskuussa 2011, kun poliisit toimittivat hänet samaan vieroitukseen, kuin missä Peppi Puolakkakin on.

Lasse Sievinen

Pääartikkeli: Lasse Sievinen

Lasse Simo Sakari Sievinen on Timo Jurkan esittämä hahmo, joka on ollut mukana sarjassa syksystä 2004 alkaen. Lasse oli vuosien ajan naimisissa Paula Sievisen kanssa, mutta liitto päättyi eroon. Parilla on kolme yhteistä tytärtä: Katri, Heli ja edesmennyt Annika. Eron jälkeen Lassella oli jonkin aikaa suhde Tanja Jääskeläisen kanssa, mutta suhde päättyi eroon. Paulan silloisen miesystävän Eero Vanalan kuoltua Lasse muutti takaisin Paulan luokse. Lasse luuli pitkään olevansa Paulan Severi-pojan isä, kunnes selvisi Eeron olevan todellisuudessa lapsen isä. Myöhemmin Lasselle kuitenkin selvisi, että hän on Paulan siskonpojan Jiri Viitamäen biologinen isä. Lasse ja Paula ovat kaikesta huolimatta pysyneet edelleenkin yhdessä ja ovat tällä hetkellä kihloissa.

Paula Lepistö

Pääartikkeli: Paula Lepistö

Paula Orvokki Lepistö (ent. Sievinen, o.s. Lepistö) on Johanna Nurmimaan esittämä hahmo, joka on ollut mukana sarjassa keväästä 2004 alkaen. Paula oli vuosien ajan naimisissa Lasse Sievisen kanssa, mutta liitto päättyi eroon vuonna 2008. Parilla on kolme yhteistä tytärtä: Katri, Heli ja edesmennyt Annika. Lisäksi Paula on tarhaikäisen pojan, Severin äiti. Severin biologinen isä on nyt jo edesmennyt Paulan avomies Eero Vanala, vaikka Lasse huolehtiikin Severistä kuin omasta pojastaan. Syksyllä 2009 Paula ja Lasse palasivat yhteen. Nykyisin Paula asuu yhdessä Lassen, Severin sekä sisarenpoikansa ja Lassen biologisen pojan Jiri Viitamäen kanssa. Ammatikseen Paula kääntää rakkausromaaneja suomen kielelle. Hän on toiminut myös tulkkina.

Severi Lepistö

Severi Rikhard Lepistö (es. Rufus Rusanen) on Paula Lepistön ja Eero Vanalan syksyllä 2009 syntynyt poika. Severin biologinen isä on nyt jo edesmennyt Eero Vanala, tosin Eero ei ehtinyt nähdä lastaan ennen kuolemaansa. Lasse Sievinen pitää kuitenkin Severiä omana lapsenaan, vaikkei tämän biologinen isä olekaan. Katri, Heli ja edesmennyt Annika Sievinen ovat Severin siskopuolia. Jiri Viitamäki on Severin serkku.

Jiri Viitamäki

Pääartikkeli: Jiri Viitamäki

Jiri Viitamäki (es. Mikko Parikka) on Lasse Sievisen poika ja Paula Lepistön siskonpoika. Paula törmäsi Jiriin sattumalta Vilnassa. Myöhemmin Jiri tuli Suomeen ja muutti Sievisille. Vilnassa tavanneet Jiri ja Heidi Aaltonen kohtasivat toisensa Pihlajakadulla. Jirille selvisi Heidin olevan Joonatan Sievisen tyttöystävä, jonka vuoksi Jiri lupasi jättää Heidin rauhaan. Jiri ja Heidi alkoivat seurustelemaan Joonatanin lähdettyä Suomesta. Pari on eronnut, mutta he ovat pitäneet jonkin aikaa yllä seksisuhdetta. Pihlakadun 100-vuotisjuhlassa Jirin ja Lassen välille syttyi käsirysy, jonka seurauksena Jiri putosi parvekkeelta ja loukkaantui pahasti. Fysioterapeutti Tobias Nylundin avulla Jiri toipui ennalleen.

Taalasmaat, Kuulat, Vuorela, Vikstedt

Seppo Taalasmaa

Tiedosto:Salatut elämät Seppo Taalasmaa.png
Seppo Taalasmaa (Jarmo Koski)
Pääartikkeli: Seppo Taalasmaa

Seppo Taalasmaa on Jarmo Kosken esittämä hahmo, joka on ollut mukana sarjassa alusta lähtien. Seppo oli vuosikymmenien ajan naimisissa Ulla Taalasmaan kanssa, mutta liitto päättyi eroon, kun Seppo sai kuulla, että Elina Taalasmaa onkin Martti Viljasen tytär. Pari meni vielä eronsa jälkeen kihloihin, mutta kihlaus purkautui pian. Kaikesta huolimatta Seppo pitää Elinaa yhä tyttärenään ja Elina pitää Seppoa isänään. Sepolla ja Ullalla on lisäksi yhteinen poika, Kari. Seppo avioitui Helena Kuulan kanssa keväällä 2010. Seppo kärsii sydänvaivoista ja hän onkin saanut monta kertaa sydänkohtauksen.

Onni Taalasmaa

Onni ”Tale” Taalasmaa (es. Väinö Ahonen 2007–2008, Emil Hallberg 2011–) on Elina Taalasmaan ja Tuomo Tervajoen teini-ikäinen poika. Onni sai alkunsa, kun Tuomo päätyi harrastamaan seksiä Elinan kanssa, vaikka Tuomo oli naimisissa Salla Mattilan kanssa. Onni syntyi Tampereella, mutta muutti pian Elinan kanssa Helsinkiin. Elinan ja Tuomon alettua seurustelemaan perhe muutti Tuomon töiden perässä takaisin Tampereelle. Elinan saatua töitä Göteborgista ja Onnin vanhempien muutettua sinne, halusi jo teini-ikään ehtinyt Onni jäädä Suomeen ja muuttaa asumaan Seppo-vaarin luokse.[1]

Helena Kuula

Pääartikkeli: Helena Kuula

Helena Kuula on Anneli Rannan esittämä henkilö. Helena tuli sarjaan lahjoittaessaan rahaa Seppo Taalasmaan vaalikampanjaan keväällä 2008. Myöhemmin Seppo ja Helena tapailivat ja parin välille muodostui parisuhde. Todellisuudessa Helena oli ujuttautunut Sepon elämään vain kostaakseen Sepon pojan, Karin teot ja saadakseen Karin ja Romeo Aron vankilaan. Helena kuitenkin rakastui Seppoon oikeasti, ja lopulta Helena tunnusti poliisille tekemänsä rikokset ja joutui vankilaan. Kärsittyään vankilatuomionsa Helena osti miehensä perinnöllä antiikkiliikkeen. Seppo antoi anteeksi Helenalle ja pian pari muutti yhteen asumaan. Helenan kuolleeksi luullun miehen, Igor Kuulan paluu hämmensi Helenan mieltä, mutta Helena ja Seppo pysyivät kaikesta huolimatta yhdessä. Igorin muutettua tyttärensä Niina Kanervan kanssa Turkuun menivät Helena ja Seppo kihloihin eikä edes Sepon entisen vaimon, Ulla Taalasmaan paluu onnistunut rikkomaan parin suhdetta. Helenan Sebastian-pojan ajauduttua jälleen rikollisille teille Sebastian joutui lavastamaan oman kuolemansa ja muuttamaan pois, ja pian sen jälkeen Helenan vastikään vapautunut toinen poika, Sergei palasi takaisin kuvioihin.

Sergei Kuula

Sergei ”Sege” Kuula (es. Tero Tiittanen) on Helena ja Igor Kuulan poika ja Sebastian Vuorelan sekä Niina Kanervan veli. Sergei yritti äitinsä kanssa kostaa Kari Taalasmaalle ja Romeo Arolle veljensä Sebastianin vankilaan joutumisen. Sergei ajautui asevälikohtaukseen, jossa hän halvaantui pitkäksi aikaa ja joutui tapahtumien seurauksena itse vankilaan. Sergei pääsi vankilasta muutaman vuoden päästä kuntoutuneena ja palasi äitinsä luokse. Vankilasta päästyään Sergei osti dAmDaM-kahvilan ja alkoi pyörittää samalla huumebisnestä. Lopulta Sergei joutui takaisin vankilaan, kun ensin Jiri Viitamäki ja Heidi Aaltonen yrittivät saada Segeä kiinni tekosistaan, mutta lopulta Sergein ystävä Antti Polvijärvi nappasi ystävänsä taka-ajatuksenaan saada työnsä takaisin Helsingin poliisissa, joten Sergei joutui vankilaan ja jäi pois sarjasta. Sergei palasi takaisin sarjaan, kun Peppi kävi katsomassa häntä vankilassa.

Sebastian Vuorela

Pääartikkeli: Sebastian Vuorela

Sebastian Olavi Vuorela (es. Jarkko Nyman) on Helena Kuulan poika ja Sergein veli. Sebastian vaihtoi sukuniensä Kuulan Vuorelaksi päästyään vankilasta, koska halusi aloittaa elämänsä puhtaalta pöydältä. Sebastian onnistuikin pysymään kaudalla polulla, kunnes ajautui Talotaikureihin palkkaamiensa Esa Leivon ja Kimmo Kylmälän kanssa tekemään murtoja Talotaikureiden huollettavien taloyhtiöiden asuntoihin. Sebastian yritti päästä irti rikollisesta toiminnasta, mutta bisnestä pyörittänyt Korppi ei tähän suostunut. Sebastian poistui syksyllä 2010 Pihlajakadulta, kun hän joutui lavastamaan kuolemansa, ettei Korppi pääsisi hänen jäljilleen. Ainoastaan Helena ja Seppo tiesivät Sebastianin olevan elossa. Sebastian vietti aikaa Brysselissä poikansa Elias Vikstedtin luona. Sami Hietalana esiintynyt Sebastian alkoi seurustelemaan Maria Mustosen kanssa ja palasi takaisin Suomeen.

Elias Vikstedt

Pääartikkeli: Elias Vikstedt

Elias Vikstedt (es. Niilo Heinonen 2010, Petteri Paavola 2011–) on Sebastian Vuorelan ja Cindy Rintalan lapsi, jonka he antoivat heti lapsen synnyttyä adoptioon. Elias muutti syksyllä 2010 adoptioäitinsä Merin kanssa Brysseliin, mutta palasi Pihlajakadulle teini-ikään kasvaneena 3. marraskuuta 2011. Isabella Holm kertoi Sebastianille olevan varma Eliaksen homoseksuaalisuudesta, jonka Elias myönsi Sebastianille.

Muut henkilöt

Heidi Aaltonen

Pääartikkeli: Heidi Aaltonen

Heidi Aaltonen on Venla Savikujan esittämä hahmo, joka on esiintynyt sarjassa tammikuusta 2009 alkaen. Heidin ja hänen veljensä Tuukan vanhemmat kuolivat joitakin vuosia sitten, kun heidän isänsä tappoi ensin äidin ja sitten itsensä. Heidi on ollut parisuhteessa Konsta Nurmen, Joonatan Sievisen, Jiri Viitamäen ja Tobias Nylundin kanssa. Peppi Puolakka on kaksikon välillä olleista riidoista huolimatta Heidin paras ystävä. Heidi päätyi myös Janne Haukkalan kanssa sänkyyn Sergein DamdAmissa järjestettyjen bileiden jälkeen. Tämän seurauksena Heidi joutuu oikeuteen lapsiin sekaantumisesta.

Janne Haukkala

Janne Haukkala (es. Hemmo Karja) opiskelee samassa koulussa Iida Mustosen, Onni Taalasmaan ja Elias Vikstedtin kanssa. Jääkiekkoa harrastava Janne on parisuhteessa Iidan kanssa. Janne päätyi Heidin kanssa sänkyyn Sergein DamdAmissa järjestettyjen bileiden jälkeen.

Janne on myös sivuhenkilönä Salattujen elämien spin-off-sarjassa Tuuliranta.

Isabella Holm

Pääartikkeli: Isabella Holm

Isabella Holm on Kirsi Ståhlbergin esittämä hahmo, joka on ollut mukana sarjassa keväästä 2008 alkaen. Isabella oli ennen naimisissa Jarkko Peltosen kanssa. Heillä on teini-ikäinen poika, Miro Holm. Isabella ei voinut hyväksyä Miron ja Oona Kivirannan kihlausta ja olikin tyytyväinen parin erottua. Isabella omisti puolet kahvila Kentaurista silloisen kämppäkaverinsa Jenni Vainion kanssa, mutta kahvilassa tapahtuneen räjähdyksen jälkeen Isabella osti Helena Kuulan kanssa läheisen majatalon. Isabella seurusteli jonkin aikaa Kari Taalasmaan kanssa, mutta erosi hänestä juuri majatalon avajaisten kynnyksellä. Isabella alkoi pian tapailla Sebastian Vuorelaa, ja suhde syventyi pian avoliitoksi. Isabella halusi saada koko majatalon itselleen ja käytti häikäilemättömiä keinoja savustaakseen Helenan ulos. Juonten paljastuessa Isabellan avoliitto Sebastianin kanssa sekä yhtiökumppanuus Helenan kanssa päättyivät. Isabella joutui työskentelemään siivoojana, kunnes hän Jarkon ansiosta nousi Jardin Day Spa -kauneushoitolan johtajaksi. Isabella oli edelleen katkera siitä, että menetti majatalon osakkuuden, ja yritti keinolla millä hyvänsä saada majatalon kokonaan itselleen. Isabella esittikin Helenalle olevansa raskaana Sebastianille. Juoni paljastui, mutta heti sen jälkeen Isabellalta tulikin lapsivesi. Lapsen synnyttyä Isabella ja Helena pääsivät yhteisymmärrykseen, jonka seurauksena Isabella sai omistukseensa puolet majatalosta.

Iida Mustonen

Pääartikkeli: Iida Mustonen

Iida Mustonen (es. Rosa Rusanen) on Maria Mustosen tytär. Hän opiskelee samassa koulussa Onni Taalasmaan kanssa. Iida on parisuhteessa jääkiekkoilija Janne Haukkalan kanssa. Tale on myös kiinnostunut Iidasta ja yrittää saada tämän itselleen.

Katariina Mäkelä

Pääartikkeli: Katariina Mäkelä

Katariina Mäkelä (es. Jasmin Hamid) on Miika Mäkelän entinen vaimo. Parin suhde päättyi, kun heidän ystävänsä Katariina Mäkelä tappoi Sara Polvijärven. Miika myönsi tappaneensa Sara Polvijärven ja pakeni maailmalle suojellakseen Katariinaa. Katariina tapasi Saran veljen Antti Polvijärven. Katariina ja Antti seurusteli ja pian sen jälkeen Antti kosi Katariinaa, ja sen perään kauan Katariinaa vainonnut Miika sieppasi Katariinan ja piti tätä häkissä vankinaan.

Antti Polvijärvi

Pääartikkeli: Antti Polvijärvi

Antti Polvijärvi (es. Timo-Pekka Luoma) on rikospoliisi, joka tuli sarjaan etsimään kadonnutta siskoaan Saraa. Antti iski silmänsä Katariina Mäkelään, ja pian he alkoivat seurustella. Myöhemmin Antti sai tietää Katariinan tappaneen Saran ja totesi tällä olevan mielenterveysongelmia. Psykiatrisen hoidon jälkeen Antti palasi Katariinan kanssa parisuhteeseen ja kosi tätä, mutta kesken tilaisuuden Miika Mäkelä iski Antin tajuttomaksi viinipullolla ja tainnutti Katariinan nukutusaineella. Katariina palasi tajuihinsa vangittuna Miikan piilopaikan häkkiin. Pian myös Niko Vainio joutui Miikan kaappaamaksi, mutta hänen kirjoittaman salaviestin ansiosta totuus paljastui. Miikan ja Nikon äidin, Jennin välisen puhelun avulla Antti jäljitti Miikan piilopaikan ja löysi Nikon. Antin ja Katariinan suhde kuitenkin päättyi hyvin pian häkistä vapautumisen jälkeen, kun Katariina meni yhteen Nikon kanssa.

Anni Vatanen

Pääartikkeli: Anni Vatanen

Anni Vatanen on Riitta Elstelän esittämä hahmo, joka nähtiin sarjassa ensimmäisen kerran 7. joulukuuta 2011. Sosiaalityöntekijänä työskentelevä Anni yrittää auttaa Joonatania pääsemään pois pakkohoidosta ja palaamaan takaisin normaaliin elämään. Anni ystävystyi Joonatanin päästyä hoidosta Paulaan ja koko Sievisen perheeseen.

Katso myös

Viitteet

  1. Helena Ahti-Hallbergin poika Salkkareihin MTV3.fi. Viitattu 02.02.2011.