Nikki Fernandez

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Nikki Fernandez
Näyttelijä(t) Kiele Sanchez
Ensiesiintyminen Lisäohjeita
Viimeinen
esiintyminen
Paljastus
Keskeiset jaksot Paljastus
Henkilötiedot
Koko nimi Nikki Fernandez
Ammatti näyttelijä, huijari
Asuinpaikka Los Angeles, Yhdysvallat

Nikki Fernandez on yksi televisiosarjan Lost hahmoista. Nikkiä esittää näyttelijä Kiele Sanchez.

Taustaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Ennen onnettomuutta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nikki nauttii ateriaa vanhan miehen kanssa, joka pian kutsuu tarjoilijansa Paulon ruokahuoneeseen. Paulo tarjoilee ruokaa, kunnes vanha mies myrkyttyy ruuasta ja kuolee. Nikki repii avaimen miehen kaulasta, jolloin selviää Nikkin ja Paulon tuntevan jo ennestään toisensa. He varastavat miehen tallelokerosta timantit ja pakenevat.

Odottaessaan Sydneyn lentoasemalla Oceanic Airlinesin lentoa 815, parisuhteessa elävät Nikki ja Paulo näkevät Shannonin ja Boonen riitelevän. Nikki sanoo Paulolle, että ”lupaa, että meistä ei tule koskaan tuollaisia”. Paulo lupaa.

Onnettomuuden jälkeen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ensimmäinen ja toinen tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nikki esiintyy ensimmäisellä ja toisella tuotantokaudella muutamissa jaksoissa vain taustalla olevana henkilönä.

Kolmas tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kolmannen tuotantokauden jakso Expose keskittyy Nikkiin ja Pauloon. Jakson alussa Hurley ja Sawyer törmäävät harhautuneeseen Nikkiin, joka kaatuu maahan heidän eteensä. He kuulevat hänen sanovan ”Paulo valehtelee” (engl. Paulo lies). Tämän jälkeen Nikki kuolee. Pian Hurley ja Sawyer löytävät Nikkin poikaystävän, Paulon kuolleena. He uskovat syynä tapahtumaan olevan Toiset.

Takauma näyttää, kuinka Pauloa etsivä Nikki löytää tämän viidakosta ja kertoo haluavansa timantit. Nikki heittää Paulon päälle Arztin kokoelmasta haltuunsa ottaneen myrkyllisen hämähäkin, jonka pisto halvaannuttaa noin kahdeksaksi tunniksi. Paulon ollessa halvaantumaisillaan Nikki etsii timantteja. Hän löytää timantit Paulon housuista, jolloin Paulo sanoo Nikkille, että ”en antanut timantteja sinulle, koska sen jälkeen et olisi enää tarvinnut minua”. Nikkin huomaamatta samoja hämähäkkejä, joita hän heitti Paulon päälle, kiipeää hänen jaloilleen. Ne pistävät häntä, ja hän juoksee pois. Hätääntynyt Nikki kaivaa maahan kuopan, johon hän piilottaa timantit. Juostessaan pois viidakosta hän näkee Hurleyn ja Sawyerin. Takauma päättyy, ja jakson alussa nähty kohtaus jatkuu. Kuolleeksi luullut Nikki ja Paulo lasketaan kuoppaan, ja heidän päälle heitetään hiekkaa. Juuri kun hiekka osuu Nikkin kasvoille, hän avaa silmänsä; Nikki ja Paulo olivat vain halvaantuneita, eli Hurley ja Sawyer hautaavat heidät eläviltä. Hurleyn ja Sawyerin löydettyä harhaantuneen Nikkin, tämä sanoikin viimeisinä sanoinaan ”halvaantunut” (engl. paralysed), eikä ”Paulo lies”.

Juonipaljastukset päättyvät tähän.
Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.