David Shephard

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

David Shephard on fiktiivinen hahmo televisiosarjassa Lost. Häntä näyttelee Dylan Minnette. David esiintyy neljässä jaksossa.

Taustaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

David Shephard on Jack Shephardin ja Juliet Carlsonin poika. Kun Jack ja Juliet eroavat, David alkaa vieraantua isästään ja Jack tapaa häntä keskimäärin kerran kuussa. Kun Jack hakee Davidin koulusta, hän yrittää keskustella Davidin kanssa mutta tuloksetta. Lopulta Jack lähtee äitinsä luokse lukemaan isänsä testamenttia. Jackin äiti paljastaa Davidin pelkäävän Jackiä ja olevan pettynyt Christianin hautajaisista.

Palattuaan kotiinsa Jack huomaa Davidin lähteneen. Jack lähtee Julietin asunnolle etsimään Davidiä, mutta ketään ei ole paikalla. Jack huomaa Davidin huoneessa valokuvan hänestä ja Davidistä. Jack kuuntelee vastaajan viestit, joista toinen kertoo Davidin musiikkiharjoitusten koe-esiintymisestä. Jack lähtee Davidin koe-esiintymiseen. Esiintymisessä Jack näkee Davidin soittavan pianoa. Jack kohtaa Dogenin, joka kehuu Davidiä sanoen pojalla olevan lahjoja. Jack kohtaa Davidin ulkona ja kysyy miksei tämä kertonut esiintymisestä. David vastaa, ettei hän halunnut epäonnistua Jackin silmissä. Jack sanoo isänsä tehneen samoin hänelle ja sanoneen, ettei Jackillä ole mitä se vaatii. Jack sanoo, ettei hän aio tehdä samaa virhettä minkä hänen isänsä teki ja ettei David koskaan epäonnistu hänen silmissään. David ymmärtää ja antaa Jackille anteeksi.

Myöhemmin David on isänsä kanssa lukemassa Christianin testamenttia. Ilana esittelee Clairen heille, jolloin Claire paljastuu Jackin siskopuoleksi ja Davidin tätipuoleksi. Jackin joutuessa lähtemään kiirelliseen leikkaukseen, David sanoo Christianin todella pitäneen kaiken omana tietonaan. David toivottaa Jackille onnea leikkaukseen.

Myöhemmin aamulla David sanoo laittaneensa Jackille aamiaista. Jack vitsailee, ettei murolaatikon avaaminen ole aamiaista. David kertoo Jackille illalla olevasta konsertista ja ehdottaa että Julietkin tulisi mukaan. Clairen saavuttua aamiaispöytään Jack saa puhelun, jossa kerrottiin Christianin arkun löytyneen.

David nähdään myöhemmin sairaalassa, jossa Jack ja Juliet työskentelevät.Jack kysyy heiltä, kuka saisi ylimääräisen lipun, kun Jack joutuu jäämään leikkaukseen. Jack ehdottaa Clairea, minkä Juliet hyväksyy. Konsertissa Claire alkaa saada supistuksia, minkä vuoksi hän joutuu menemään takahuoneeseen ja jättämään Davidin yksin. Tämän jälkeen Davidiä ei enää nähdä.

Locken saatua leikkauksen jälkeen muistinsa takaisin, hän huomauttaa Jackiä ettei tällä ole poikaa.