Shannon Rutherford

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Shannon Rutherford
Shannon Rutherford (Maggie Grace)
Shannon Rutherford (Maggie Grace)
Näyttelijä(t) Maggie Grace
Ensiesiintyminen Maahansyöksy
Viimeinen
esiintyminen
Loppu
Keskeiset jaksot Hylätty
Henkilötiedot
Koko nimi Shannon Rutherford
Ammatti tanssinopettaja
Asuinpaikka Yhdysvallat Los Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat

Shannon Rutherford on Maggie Gracen esittämä fiktiivinen hahmo yhdysvaltalaisessa draamasarjassa Lost.

Taustaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Ennen onnettomuutta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Shannon työskenteli baletinopettajana Yhdysvalloissa ja jonkin aikaa au pairina Ranskassa, jossa hän vahti kahta lasta, Laurentia ja Sophieta.

Kun Shannon oli 19-vuotias, hänen isänsä kuoli auto-onnettomuudessa. Shannonin isän vaimo peri miehensä koko omaisuuden. Shannon sai unelmiensa harjoittelupaikan New Yorkista, mutta hänellä ei ollut varaa muuttaa sinne.

Shannon joutui suunnittelemaan huijauksen saadakseen rahaa velipuoleltaan Boonelta. Shannon uskotteli Boonelle, että hänen poikaystävänsä pahoinpiteli häntä. Shannon oletti, että Boone lahjoisi poikaystävän katoamaan Shannonin elämästä, ja näin kävikin.

Shannon ja poikaystävä olivat sopineet, että Shannon saisi rahat itselleen. Poikaystävä vei kuitenkin kaikki rahat. Shannon joutui tunnustamaan totuuden Boonelle, ja he päättivät palata Yhdysvaltoihin seuraavalla lennolla. Viimeisenä iltanaan Sydneyssä Shannon ja häneen ihastunut Boone makasivat keskenään.

Onnettomuuden jälkeen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Shannon kääntää hätäviestiä

Shannon oli mukana yrittämässä yhteyden saamista ulkomaailmaan koneen radiolähettimellä. Hän onnistui kääntämään heidän vastaanottamansa ranskankielisen hätäkutsun englanniksi.

Shannon tutustuu irakilaiseen sotilaaseen Sayidiin, ja ystävyys kehittyy pian romanttiseksi suhteeksi. Shannon alkaa nähdä näkyjä Toisten kidnappaamasta Waltista. Shannon ja Sayid lähtevät jäljittämään näkyjä. Kun Shannon juoksee pusikkoon kadonneen Waltin perään, hätääntynyt Ana Lucia luulee häntä yhdeksi Toisista ja ampuu häntä rintakehään. Shannon kuolee Sayidin käsivarsille, ja hänet haudataan myöhemmässä jaksossa.

Shannon on kuolemansa jälkeen nähty vierailevana tähtenä kolmannen kauden neljännessätoista jaksossa Paljastus, jossa hän esiintyy lyhyessä lentokenttätakaumassa.

Vaihtoehtoinen aikajana[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vaihtoehtoisessa aikajanassa Shannon elää Boonen mukaan ”huonossa parisuhteessa”. Boone yrittää hakea Shannonin pois Australiasta, mutta tämä ei suostu lähtemään. Myöhemmin Boone onnistuu tuomaan Shannonin Los Angelesiin. Shannon ajautuu Hurleyn kanssa tappeluun, jonka Sayid keskeyttää. Sayidin koskiessa Shannonia he muistavat entisen elämänsä saarella. Tämän jälkeen Shannon suutelee Sayidia. Shannon on mukana kirkossa Sayidin kanssa, kun he ”siirtyivät eteenpäin” muiden selviytyneiden kanssa.