Paulo (Lost)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Paulo
Näyttelijä(t) Rodrigo Santoro
Ensiesiintyminen Lisäohjeita
Viimeinen
esiintyminen
Paljastus
Keskeiset jaksot Paljastus
Henkilötiedot
Koko nimi Paulo
Ammatti tarjoilija, huijari
Asuinpaikka Brasilia

Paulo on yksi televisiosarjan Lost hahmoista. Pauloa esittää näyttelijä Rodrigo Santoro.

Taustaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ennen onnettomuutta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Brasilialainen Paulo on huijari, joka esittää toimivan erään vanhan ja rikkaan miehen tarjoilijana. Tilaisuuden tullen hän tappaa miehen myrkyttää tämän ruoan, ja yhdessä naisystävänsä Nikkin kanssa Paulo varastaa miehen arvokkaat timantit kassakaapista.

Odottaessaan Sydneyn lentoasemalla Oceanicin lentoa 815, parisuhteessa elävät Nikki ja Paulo näkevät Shannonin ja Boonen riitelevän. Nikki sanoo Paulolle, että ”lupaa, että meistä ei tule koskaan tuollaisia”. Paulo lupaa.

Onnettomuuden jälkeen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ensimmäinen ja toinen tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Paulo ei esiinny paljoa ensimmäisellä ja toisella tuotantokaudella. Ensimmäisellä tuotantokaudella Paulo on mukana pelastusporukassa ja tutkii saarta muiden kanssa. Paulo löytää selviytyneistä alun perin ensimmäisenä maanalaisen Helmi-aseman, jonka WC:hen hän piilottaa varastetut timantit. Locken ja muutaman muun löytäessä aseman ja lähtiessä tutkimaan sitä, Paulo lähtee heidän mukaansa. Hän ottaa WC:stä timantit takaisin haltuunsa, jottei kukaan muu löytäisi niitä.

Kolmas tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kolmannen tuotantokauden jakso Expose keskittyy sekä Pauloon että Nikkiin. Jakson alussa Hurley ja Sawyer törmäävät harhautuneeseen Nikkiin, joka kaatuu maahan heidän eteensä. He kuulevat hänen sanovan "Paulo valehtelee" (engl. Paulo lies). Tämän jälkeen Nikki kuolee. Pian Hurley ja Sawyer löytävät Nikkin poikaystävän, Paulon kuolleena. He uskovat syynä tapahtumaan olevan Toiset.

Takauma paljastaa, kuinka Pauloa etsivä raivostunut Nikki löytää tämän viidakosta ja kertoo haluavansa timantit. Nikki heittää Paulon päälle Arztin kokoelmasta haltuunsa ottaneen myrkyllisen hämähäkin, jonka pisto halvaannuttaa noin kahdeksaksi tunniksi. Paulon ollessa halvaantumaisillaan Nikki etsii timantteja. Hän löytää timantit Paulon housuista, jolloin Paulo sanoo Nikkille, että ”en antanut timantteja sinulle, koska sen jälkeen et olisi enää tarvinnut minua”. Nikkin huomaamatta samoja hämähäkkejä, joita hän heitti Paulon päälle, kiipeää hänen jaloilleen. Ne pistävät häntä, ja hän juoksee pois. Hätääntynyt Nikki kaivaa maahan kuopan, johon hän piilottaa timantit. Juostessaan pois viidakosta hän näkee Hurleyn ja Sawyerin. Takauma päättyy, ja jakson alussa nähty kohtaus jatkuu. Kuolleeksi luullut Nikki ja Paulo lasketaan kuoppaan, ja heidän päälle heitetään hiekkaa. Juuri kun hiekka osuu Nikkin kasvoille, hän avaa silmänsä; Nikki ja Paulo olivat vain halvaantuneita, eli Hurley ja Sawyer hautaavat heidät eläviltä. Hurleyn ja Sawyerin löydettyä harhaantuneen Nikkin, tämä sanoikin viimeisinä sanoinaan ”halvaantunut” (engl. paralysed), eikä ”Paulo lies”.

Juonipaljastukset päättyvät tähän.
Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.