Luettelo Japanin kaupungeista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

  Viralliset suurkaupungit
  Ydinkaupungit
  Erityiskaupungit
  Kaupungit
  Erillisalueet

Luettelo Japanin kaupungeista sisältää ne Japanin kunnat, joilla on kaupungin (jap. , shi) oikeudet. Japanissa on kolmen tyyppisiä kuntia, kaupunkeja, maaseutukaupunkeja ja kyläkuntia, joita hallinnoidaan osana maan 47 prefektuuria. Toisin kuin maaseutukaupungit ja kyläkunnat, kaupungit eivät kuulu mihinkään piirikuntaan. Käytännössä kaikilla kolmentyyppisillä kunnilla on samankaltaiset velvollisuudet.[1][2] Japanissa on 792 kaupunkia (vuonna 2018).[3]

Japanin kunnallishallinnon määrittelee maan paikallishallintolaki (地方自治法, Chihō jichihō). Sen mukaan kunnalle voidaan myöntää kaupunkioikeudet, jos siellä on yli 50 000 asukasta.[4] Tätä vaatimusta on vuoden 2004 laissa lievennetty kuntaliitosten rohkaisemiseksi.[5][6] Asukasluvultaan suurin kaupunki on yli 3,5 miljoonan asukkaan Jokohama, pienin vain noin 3 000 asukkaan kaupungiksi kutistunut Utashinai. Pinta-alaltaan suurin kaupunki on yli 2 000 neliökilometrin laajuinen Takayama, pienin vain viiden neliökilometrin kokoinen Warabi.[7]

Japanin pääkaupunki Tokio muodostaa oman prefektuurinsa. Se koostuu useista kunnista ja 23 erillisalueesta, Tokion ydinalueesta, joka muodosti Tokion kaupungin ennen vuotta 1943.[2] Tokion erillisalueita hallinnoidaan kaupunkien tavoin, ja esimerkiksi englanninkielisessä viestinnässään ne kutsuvat itseään kaupungeiksi (city).[1][8][3]

Maan muille suurille kaupungeille on perustettu kolme suurkaupunkiluokkaa, joiden kautta niille on myönnetty tavanomaista laajempia valtaoikeuksia. Virallisia suurkaupunkeja on 20 kappaletta, ja niissä tulee lain mukaan olla yli 500 000 asukasta. Ydinkaupunkeja on vuorostaan 60, ja niissä väkiluvun tulisi ylittää 200 000 asukkaan raja. Näiden luokkien alapuolella oli aiemmin erityiskaupunkien luokka, joka lakkautettiin virallisesti vuonna 2015 mutta jätettiin voimaan siihen kuuluvien kaupunkien osalta; jäljellä on 25 erityiskaupunkia.[4][2]

Japanin nykyisenkaltainen kunnallishallinto perustettiin Meiji-restauraation jälkeen vuonna 1889, kun maa jaettiin 15 859 kuntaan. Niistä vain 39:lle myönnettiin kaupunkioikeudet. Myöhemmin 1900- ja 2000-luvuilla kaupunkien määrä on jatkuvasti kasvanut, etenkin Shōwa-kauden suurissa kuntaliitoksissa 1950-luvulla, kun niiden määrä nousi yli 500:aan, ja Heisei-kauden liitoksissa 2000-luvun ensikymmenellä. Vuonna 2014 jäljellä oli 1 718 kuntaa, joista 790 oli kaupunkeja.[9]

Luettelo kaupungeista[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kaupungin tyyppi Japaniksi Lukumäärä Lähde
政令指定都市
20
[10]
中核市
60
[11]
特例市
25
[12]
Kaupunki
687
Kaupunki Symboli Japaniksi Prefektuuri Asukasluku
(10/2015)
Pinta-ala
(km²)
Väestötiheys
(as./km²)
Huomautuksia
Abashiri
網走市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&&039077.&&&&0039 077 &&&&&&&&&&&&0471.&&&&00471,00 &&&&&&&&&&&&&083.&&&&0083,0
Abiko
我孫子市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&0131606.&&&&00131 606 &&&&&&&&&&&&&043.015000043,15 &&&&&&&&&&&03050.&&&&003 050,0
Agano
阿賀野市 Niigatan prefektuuri &&&&&&&&&&043415.&&&&0043 415 &&&&&&&&&&&&0192.0740000192,74 &&&&&&&&&&&&0225.0300000225,3
Ageo
上尾市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&0225196.&&&&00225 196 &&&&&&&&&&&&&045.051000045,51 &&&&&&&&&&&04948.03000004 948,3
Aioi
相生市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&&030129.&&&&0030 129 &&&&&&&&&&&&&090.040000090,40 &&&&&&&&&&&&0333.0300000333,3
Aira
姶良市 Kagoshiman prefektuuri &&&&&&&&&&075173.&&&&0075 173 &&&&&&&&&&&&0231.0250000231,25 &&&&&&&&&&&&0325.0100000325,1
Aisai
愛西市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&&063088.&&&&0063 088 &&&&&&&&&&&&&066.070000066,70 &&&&&&&&&&&&0945.0800000945,8
Aizu-Wakamatsu
会津若松市 Fukushiman prefektuuri &&&&&&&&&0124062.&&&&00124 062 &&&&&&&&&&&&0382.0970000382,97 &&&&&&&&&&&&0323.0900000323,9
Akabira
赤平市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&&011105.&&&&0011 105 &&&&&&&&&&&&0129.0880000129,88 &&&&&&&&&&&&&085.050000085,5
Akaiwa
赤磐市 Okayaman prefektuuri &&&&&&&&&&043214.&&&&0043 214 &&&&&&&&&&&&0209.0360000209,36 &&&&&&&&&&&&0206.0400000206,4
Akashi
明石市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&0293409.&&&&00293 409 &&&&&&&&&&&&&049.042000049,42 &&&&&&&&&&&05937.&&&&005 937,0 Ydinkaupunki
Aki
安芸市 Kōchin prefektuuri &&&&&&&&&&017577.&&&&0017 577 &&&&&&&&&&&&0317.0210000317,21 &&&&&&&&&&&&&055.040000055,4
Aki-Takata
安芸高田市 Hiroshiman prefektuuri &&&&&&&&&&029488.&&&&0029 488 &&&&&&&&&&&&0537.0750000537,75 &&&&&&&&&&&&&054.080000054,8
Akiruno
あきる野市 Tokion metropoli &&&&&&&&&&080954.&&&&0080 954 &&&&&&&&&&&&&073.047000073,47 &&&&&&&&&&&01101.09000001 101,9
Akishima
昭島市 Tokion metropoli &&&&&&&&&0111539.&&&&00111 539 &&&&&&&&&&&&&017.034000017,34 &&&&&&&&&&&06432.05000006 432,5
Akita
秋田市 Akitan prefektuuri &&&&&&&&&0315814.&&&&00315 814 &&&&&&&&&&&&0906.090000906,09 &&&&&&&&&&&&0348.0500000348,5 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Akō
赤穂市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&&048567.&&&&0048 567 &&&&&&&&&&&&0126.0860000126,86 &&&&&&&&&&&&0382.0800000382,8
Akune
阿久根市 Kagoshiman prefektuuri &&&&&&&&&&021198.&&&&0021 198 &&&&&&&&&&&&0134.0290000134,29 &&&&&&&&&&&&0157.0900000157,9
Ama
あま市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&&086898.&&&&0086 898 &&&&&&&&&&&&&027.049000027,49 &&&&&&&&&&&03161.01000003 161,1
Amagasaki
尼崎市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&0452563.&&&&00452 563 &&&&&&&&&&&&&050.072000050,72 &&&&&&&&&&&08922.08000008 922,8 Ydinkaupunki
Amakusa
天草市 Kumamoton prefektuuri &&&&&&&&&&082739.&&&&0082 739 &&&&&&&&&&&&0683.0780000683,78 &&&&&&&&&&&&0121.&&&&00121,0
Amami
奄美市 Kagoshiman prefektuuri &&&&&&&&&&043156.&&&&0043 156 &&&&&&&&&&&&0308.0270000308,27 &&&&&&&&&&&&0140.&&&&00140,0
Anan
阿南市 Tokushiman prefektuuri &&&&&&&&&&073019.&&&&0073 019 &&&&&&&&&&&&0279.0250000279,25 &&&&&&&&&&&&0261.0500000261,5
Anjō
安城市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&0184140.&&&&00184 140 &&&&&&&&&&&&&086.05000086,05 &&&&&&&&&&&02139.09000002 139,9
Annaka
安中市 Gunman prefektuuri &&&&&&&&&&058531.&&&&0058 531 &&&&&&&&&&&&0276.0310000276,31 &&&&&&&&&&&&0211.0800000211,8
Aomori
青森市 Aomorin prefektuuri &&&&&&&&&0287648.&&&&00287 648 &&&&&&&&&&&&0824.0610000824,61 &&&&&&&&&&&&0348.0800000348,8 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Arao
荒尾市 Kumamoton prefektuuri &&&&&&&&&&053407.&&&&0053 407 &&&&&&&&&&&&&057.037000057,37 &&&&&&&&&&&&0930.0900000930,9
Arida
有田市 Wakayaman prefektuuri &&&&&&&&&&028470.&&&&0028 470 &&&&&&&&&&&&&036.089000036,89 &&&&&&&&&&&&0771.0800000771,8
Asago
朝来市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&&030805.&&&&0030 805 &&&&&&&&&&&&0403.060000403,06 &&&&&&&&&&&&&076.040000076,4
Asahi
旭市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&&066586.&&&&0066 586 &&&&&&&&&&&&0130.0450000130,45 &&&&&&&&&&&&0510.0400000510,4
Asahikawa
旭川市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&0339605.&&&&00339 605 &&&&&&&&&&&&0747.0660000747,66 &&&&&&&&&&&&0454.0200000454,2 Ydinkaupunki
Asaka
朝霞市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&0136299.&&&&00136 299 &&&&&&&&&&&&&018.034000018,34 &&&&&&&&&&&07431.08000007 431,8
Asakuchi
浅口市 Okayaman prefektuuri &&&&&&&&&&034235.&&&&0034 235 &&&&&&&&&&&&&066.046000066,46 &&&&&&&&&&&&0515.0100000515,1
Asakura
朝倉市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&&052444.&&&&0052 444 &&&&&&&&&&&&0246.0710000246,71 &&&&&&&&&&&&0212.0600000212,6
Ashibetsu
芦別市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&&014676.&&&&0014 676 &&&&&&&&&&&&0865.040000865,04 &&&&&&&&&&&&&017.&&&&0017,0
Ashikaga
足利市 Tochigin prefektuuri &&&&&&&&&0149452.&&&&00149 452 &&&&&&&&&&&&0177.0760000177,76 &&&&&&&&&&&&0840.0800000840,8
Ashiya
芦屋市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&&095350.&&&&0095 350 &&&&&&&&&&&&&018.047000018,47 &&&&&&&&&&&05162.04000005 162,4
Aso
阿蘇市 Kumamoton prefektuuri &&&&&&&&&&027018.&&&&0027 018 &&&&&&&&&&&&0376.0300000376,30 &&&&&&&&&&&&&071.080000071,8
Atami
熱海市 Shizuokan prefektuuri &&&&&&&&&&037544.&&&&0037 544 &&&&&&&&&&&&&061.078000061,78 &&&&&&&&&&&&0607.0700000607,7
Atsugi
厚木市 Kanagawan prefektuuri &&&&&&&&&0225714.&&&&00225 714 &&&&&&&&&&&&&093.084000093,84 &&&&&&&&&&&02405.03000002 405,3 Erityiskaupunki
Awa
阿波市 Tokushiman prefektuuri &&&&&&&&&&037202.&&&&0037 202 &&&&&&&&&&&&0191.0110000191,11 &&&&&&&&&&&&0194.0700000194,7
Awaji
淡路市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&&043977.&&&&0043 977 &&&&&&&&&&&&0184.0350000184,35 &&&&&&&&&&&&0238.0600000238,6
Awara
あわら市 Fukuin prefektuuri &&&&&&&&&&028729.&&&&0028 729 &&&&&&&&&&&&0116.0980000116,98 &&&&&&&&&&&&0245.0600000245,6
Ayabe
綾部市 Kioton prefektuuri &&&&&&&&&&033821.&&&&0033 821 &&&&&&&&&&&&0347.0100000347,10 &&&&&&&&&&&&&097.040000097,4
Ayase
綾瀬市 Kanagawan prefektuuri &&&&&&&&&&084460.&&&&0084 460 &&&&&&&&&&&&&022.014000022,14 &&&&&&&&&&&03814.08000003 814,8
Azumino
安曇野市 Naganon prefektuuri &&&&&&&&&&095282.&&&&0095 282 &&&&&&&&&&&&0331.0780000331,78 &&&&&&&&&&&&0287.0200000287,2
Bandō
坂東市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&&054087.&&&&0054 087 &&&&&&&&&&&&0123.030000123,03 &&&&&&&&&&&&0439.0600000439,6
Beppu
別府市 Ōitan prefektuuri &&&&&&&&&0122138.&&&&00122 138 &&&&&&&&&&&&0125.0340000125,34 &&&&&&&&&&&&0974.0500000974,5
Bibai
美唄市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&&023035.&&&&0023 035 &&&&&&&&&&&&0277.0690000277,69 &&&&&&&&&&&&&083.&&&&0083,0
Bizen
備前市 Okayaman prefektuuri &&&&&&&&&&035179.&&&&0035 179 &&&&&&&&&&&&0258.0170000258,17 &&&&&&&&&&&&0136.0300000136,3
Bungo-Ōno
豊後大野市 Ōitan prefektuuri &&&&&&&&&&036584.&&&&0036 584 &&&&&&&&&&&&0603.0140000603,14 &&&&&&&&&&&&&060.070000060,7
Bungo-Takada
豊後高田市 Ōitan prefektuuri &&&&&&&&&&022853.&&&&0022 853 &&&&&&&&&&&&0206.0240000206,24 &&&&&&&&&&&&0110.0800000110,8
Buzen
豊前市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&&025940.&&&&0025 940 &&&&&&&&&&&&0111.0100000111,10 &&&&&&&&&&&&0233.0500000233,5
Chiba
千葉市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&0971882.&&&&00971 882 &&&&&&&&&&&&0271.0760000271,76 &&&&&&&&&&&03576.03000003 576,3 Virallinen suurkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Chichibu
秩父市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&&063555.&&&&0063 555 &&&&&&&&&&&&0577.0830000577,83 &&&&&&&&&&&&0110.&&&&00110,0
Chigasaki
茅ヶ崎市 Kanagawan prefektuuri &&&&&&&&&0239348.&&&&00239 348 &&&&&&&&&&&&&035.070000035,70 &&&&&&&&&&&06704.04000006 704,4 Erityiskaupunki
Chikugo
筑後市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&&048339.&&&&0048 339 &&&&&&&&&&&&&041.078000041,78 &&&&&&&&&&&01157.&&&&001 157,0
Chikuma
千曲市 Naganon prefektuuri &&&&&&&&&&060298.&&&&0060 298 &&&&&&&&&&&&0119.0790000119,79 &&&&&&&&&&&&0503.0400000503,4
Chikusei
筑西市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&0104573.&&&&00104 573 &&&&&&&&&&&&0205.0300000205,30 &&&&&&&&&&&&0509.0400000509,4
Chikushino
筑紫野市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&0101081.&&&&00101 081 &&&&&&&&&&&&&087.073000087,73 &&&&&&&&&&&01152.02000001 152,2
Chino
茅野市 Naganon prefektuuri &&&&&&&&&&055912.&&&&0055 912 &&&&&&&&&&&&0266.0590000266,59 &&&&&&&&&&&&0209.0700000209,7
Chiryū
知立市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&&070501.&&&&0070 501 &&&&&&&&&&&&&016.031000016,31 &&&&&&&&&&&04322.06000004 322,6
Chita
知多市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&&084617.&&&&0084 617 &&&&&&&&&&&&&045.090000045,90 &&&&&&&&&&&01843.05000001 843,5
Chitose
千歳市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&&095648.&&&&0095 648 &&&&&&&&&&&&0594.0500000594,50 &&&&&&&&&&&&0160.0900000160,9
Chōfu
調布市 Tokion metropoli &&&&&&&&&0229061.&&&&00229 061 &&&&&&&&&&&&&021.058000021,58 &&&&&&&&&&010614.050000010 614,5
Chōshi
銚子市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&&064415.&&&&0064 415 &&&&&&&&&&&&&084.019000084,19 &&&&&&&&&&&&0765.0100000765,1
Chūō
中央市 Yamanashin prefektuuri &&&&&&&&&&031124.&&&&0031 124 &&&&&&&&&&&&&031.069000031,69 &&&&&&&&&&&&0982.0100000982,1
Daisen
大仙市 Akitan prefektuuri &&&&&&&&&&082783.&&&&0082 783 &&&&&&&&&&&&0866.0770000866,77 &&&&&&&&&&&&&095.050000095,5
Daitō
大東市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&0123217.&&&&00123 217 &&&&&&&&&&&&&018.027000018,27 &&&&&&&&&&&06744.02000006 744,2
Date
伊達市 Fukushiman prefektuuri &&&&&&&&&&062400.&&&&0062 400 &&&&&&&&&&&&0265.0120000265,12 &&&&&&&&&&&&0235.0400000235,4
Date
伊達市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&&034995.&&&&0034 995 &&&&&&&&&&&&0444.0210000444,21 &&&&&&&&&&&&&078.080000078,8
Dazaifu
太宰府市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&&072168.&&&&0072 168 &&&&&&&&&&&&&029.060000029,60 &&&&&&&&&&&02438.01000002 438,1
Ebetsu
江別市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&0120636.&&&&00120 636 &&&&&&&&&&&&0187.0380000187,38 &&&&&&&&&&&&0643.0800000643,8
Ebina
海老名市 Kanagawan prefektuuri &&&&&&&&&0130190.&&&&00130 190 &&&&&&&&&&&&&026.059000026,59 &&&&&&&&&&&04896.02000004 896,2
Ebino
えびの市 Miyazakin prefektuuri &&&&&&&&&&019538.&&&&0019 538 &&&&&&&&&&&&0282.0930000282,93 &&&&&&&&&&&&&069.010000069,1
Echizen
越前市 Fukuin prefektuuri &&&&&&&&&&081524.&&&&0081 524 &&&&&&&&&&&&0230.0700000230,70 &&&&&&&&&&&&0353.0400000353,4
Ena
恵那市 Gifun prefektuuri &&&&&&&&&&051073.&&&&0051 073 &&&&&&&&&&&&0504.0240000504,24 &&&&&&&&&&&&0101.0300000101,3
Eniwa
恵庭市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&&069702.&&&&0069 702 &&&&&&&&&&&&0294.0650000294,65 &&&&&&&&&&&&0236.0600000236,6
Etajima
江田島市 Hiroshiman prefektuuri &&&&&&&&&&024339.&&&&0024 339 &&&&&&&&&&&&0100.0700000100,70 &&&&&&&&&&&&0241.0700000241,7
Fuchū
府中市 Hiroshiman prefektuuri &&&&&&&&&&040069.&&&&0040 069 &&&&&&&&&&&&0195.0750000195,75 &&&&&&&&&&&&0204.0700000204,7
Fuchū
府中市 Tokion metropoli &&&&&&&&&0260274.&&&&00260 274 &&&&&&&&&&&&&029.043000029,43 &&&&&&&&&&&08843.08000008 843,8
Fuefuki
笛吹市 Yamanashin prefektuuri &&&&&&&&&&069559.&&&&0069 559 &&&&&&&&&&&&0201.0920000201,92 &&&&&&&&&&&&0344.0500000344,5
Fuji
富士市 Shizuokan prefektuuri &&&&&&&&&0248399.&&&&00248 399 &&&&&&&&&&&&0244.0950000244,95 &&&&&&&&&&&01014.01000001 014,1 Erityiskaupunki
Fujieda
藤枝市 Shizuokan prefektuuri &&&&&&&&&0143605.&&&&00143 605 &&&&&&&&&&&&0194.060000194,06 &&&&&&&&&&&&0740.&&&&00740,0
Fujiidera
藤井寺市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&&065438.&&&&0065 438 &&&&&&&&&&&&&&08.08900008,89 &&&&&&&&&&&07360.09000007 360,9
Fujimi
富士見市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&0108102.&&&&00108 102 &&&&&&&&&&&&&019.077000019,77 &&&&&&&&&&&05468.&&&&005 468,0
Fujimino
ふじみ野市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&0110970.&&&&00110 970 &&&&&&&&&&&&&014.064000014,64 &&&&&&&&&&&07579.09000007 579,9
Fujinomiya
富士宮市 Shizuokan prefektuuri &&&&&&&&&0130770.&&&&00130 770 &&&&&&&&&&&&0389.080000389,08 &&&&&&&&&&&&0336.0100000336,1
Fujioka
藤岡市 Gunman prefektuuri &&&&&&&&&&065708.&&&&0065 708 &&&&&&&&&&&&0180.0290000180,29 &&&&&&&&&&&&0364.0500000364,5
Fujisawa
藤沢市 Kanagawan prefektuuri &&&&&&&&&0423894.&&&&00423 894 &&&&&&&&&&&&&069.057000069,57 &&&&&&&&&&&06093.01000006 093,1
Fujiyoshida
富士吉田市 Yamanashin prefektuuri &&&&&&&&&&049003.&&&&0049 003 &&&&&&&&&&&&0121.0740000121,74 &&&&&&&&&&&&0402.0500000402,5
Fukagawa
深川市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&&021909.&&&&0021 909 &&&&&&&&&&&&0529.0420000529,42 &&&&&&&&&&&&&041.040000041,4
Fukaya
深谷市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&0143811.&&&&00143 811 &&&&&&&&&&&&0138.0370000138,37 &&&&&&&&&&&01039.03000001 039,3
Fukuchiyama
福知山市 Kioton prefektuuri &&&&&&&&&&078935.&&&&0078 935 &&&&&&&&&&&&0552.0540000552,54 &&&&&&&&&&&&0142.0900000142,9
Fukui
福井市 Fukuin prefektuuri &&&&&&&&&0265904.&&&&00265 904 &&&&&&&&&&&&0536.0410000536,41 &&&&&&&&&&&&0495.0700000495,7 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Fukuoka
福岡市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&01538681.&&&&001 538 681 &&&&&&&&&&&&0343.0390000343,39 &&&&&&&&&&&04480.09000004 480,9 Virallinen suurkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Fukuroi
袋井市 Shizuokan prefektuuri &&&&&&&&&&085789.&&&&0085 789 &&&&&&&&&&&&0108.0330000108,33 &&&&&&&&&&&&0791.0900000791,9
Fukushima
福島市 Fukushiman prefektuuri &&&&&&&&&0294247.&&&&00294 247 &&&&&&&&&&&&0767.0720000767,72 &&&&&&&&&&&&0383.0300000383,3 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Fukutsu
福津市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&&058781.&&&&0058 781 &&&&&&&&&&&&&052.076000052,76 &&&&&&&&&&&01114.01000001 114,1
Fukuyama
福山市 Hiroshiman prefektuuri &&&&&&&&&0464811.&&&&00464 811 &&&&&&&&&&&&0518.0140000518,14 &&&&&&&&&&&&0897.0100000897,1 Ydinkaupunki
Funabashi
船橋市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&0622890.&&&&00622 890 &&&&&&&&&&&&&085.062000085,62 &&&&&&&&&&&07275.01000007 275,1 Ydinkaupunki
Furano
富良野市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&&022936.&&&&0022 936 &&&&&&&&&&&&0600.0710000600,71 &&&&&&&&&&&&&038.020000038,2
Fussa
福生市 Tokion metropoli &&&&&&&&&&058395.&&&&0058 395 &&&&&&&&&&&&&010.016000010,16 &&&&&&&&&&&05747.05000005 747,5
Futtsu
富津市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&&045601.&&&&0045 601 &&&&&&&&&&&&0205.0530000205,53 &&&&&&&&&&&&0221.0900000221,9
Gamagōri
蒲郡市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&&081100.&&&&0081 100 &&&&&&&&&&&&&056.095000056,95 &&&&&&&&&&&01424.01000001 424,1
Gero
下呂市 Gifun prefektuuri &&&&&&&&&&033585.&&&&0033 585 &&&&&&&&&&&&0851.0210000851,21 &&&&&&&&&&&&&039.050000039,5
Gifu
岐阜市 Gifun prefektuuri &&&&&&&&&0406735.&&&&00406 735 &&&&&&&&&&&&0203.0600000203,60 &&&&&&&&&&&01997.07000001 997,7 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Ginowan
宜野湾市 Okinawan prefektuuri &&&&&&&&&&096243.&&&&0096 243 &&&&&&&&&&&&&019.080000019,80 &&&&&&&&&&&04860.08000004 860,8
Gobō
御坊市 Wakayaman prefektuuri &&&&&&&&&&024801.&&&&0024 801 &&&&&&&&&&&&&043.091000043,91 &&&&&&&&&&&&0564.0800000564,8
Gojō
五條市 Naran prefektuuri &&&&&&&&&&030997.&&&&0030 997 &&&&&&&&&&&&0292.020000292,02 &&&&&&&&&&&&0106.0100000106,1
Gose
御所市 Naran prefektuuri &&&&&&&&&&026868.&&&&0026 868 &&&&&&&&&&&&&060.058000060,58 &&&&&&&&&&&&0443.0500000443,5
Gosen
五泉市 Niigatan prefektuuri &&&&&&&&&&051404.&&&&0051 404 &&&&&&&&&&&&0351.0910000351,91 &&&&&&&&&&&&0146.0100000146,1
Goshogawara
五所川原市 Aomorin prefektuuri &&&&&&&&&&055181.&&&&0055 181 &&&&&&&&&&&&0404.0180000404,18 &&&&&&&&&&&&0136.0500000136,5
Gotenba
御殿場市 Shizuokan prefektuuri &&&&&&&&&&088078.&&&&0088 078 &&&&&&&&&&&&0194.0900000194,90 &&&&&&&&&&&&0451.0900000451,9
Gotō
五島市 Nagasakin prefektuuri &&&&&&&&&&037327.&&&&0037 327 &&&&&&&&&&&&0420.050000420,05 &&&&&&&&&&&&&088.090000088,9
Gōtsu
江津市 Shimanen prefektuuri &&&&&&&&&&024468.&&&&0024 468 &&&&&&&&&&&&0268.0240000268,24 &&&&&&&&&&&&&091.020000091,2
Gujō
郡上市 Gifun prefektuuri &&&&&&&&&&042090.&&&&0042 090 &&&&&&&&&&&01030.07500001 030,75 &&&&&&&&&&&&&040.080000040,8
Gyōda
行田市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&&082113.&&&&0082 113 &&&&&&&&&&&&&067.049000067,49 &&&&&&&&&&&01216.07000001 216,7
Habikino
羽曳野市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&0112683.&&&&00112 683 &&&&&&&&&&&&&026.045000026,45 &&&&&&&&&&&04260.02000004 260,2
Hachimantai
八幡平市 Iwaten prefektuuri &&&&&&&&&&026355.&&&&0026 355 &&&&&&&&&&&&0862.0300000862,30 &&&&&&&&&&&&&030.060000030,6
Hachinohe
八戸市 Aomorin prefektuuri &&&&&&&&&0231257.&&&&00231 257 &&&&&&&&&&&&0305.0540000305,54 &&&&&&&&&&&&0756.0900000756,9 Ydinkaupunki
Hachiōji
八王子市 Tokion metropoli &&&&&&&&&0577513.&&&&00577 513 &&&&&&&&&&&&0186.0380000186,38 &&&&&&&&&&&03098.06000003 098,6 Ydinkaupunki
Hadano
秦野市 Kanagawan prefektuuri &&&&&&&&&0167378.&&&&00167 378 &&&&&&&&&&&&0103.0760000103,76 &&&&&&&&&&&01613.01000001 613,1
Hagi
萩市 Yamaguchin prefektuuri &&&&&&&&&&049560.&&&&0049 560 &&&&&&&&&&&&0698.0310000698,31 &&&&&&&&&&&&&071.&&&&0071,0
Hakodate
函館市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&0265979.&&&&00265 979 &&&&&&&&&&&&0677.0860000677,86 &&&&&&&&&&&&0392.0400000392,4 Ydinkaupunki
Hakui
羽咋市 Ishikawan prefektuuri &&&&&&&&&&021729.&&&&0021 729 &&&&&&&&&&&&&081.085000081,85 &&&&&&&&&&&&0265.0500000265,5
Hakusan
白山市 Ishikawan prefektuuri &&&&&&&&&0109287.&&&&00109 287 &&&&&&&&&&&&0754.0930000754,93 &&&&&&&&&&&&0144.0800000144,8
Hamada
浜田市 Shimanen prefektuuri &&&&&&&&&&058105.&&&&0058 105 &&&&&&&&&&&&0690.0660000690,66 &&&&&&&&&&&&&084.010000084,1
Hamamatsu
浜松市 Shizuokan prefektuuri &&&&&&&&&0797980.&&&&00797 980 &&&&&&&&&&&01558.0600001 558,06 &&&&&&&&&&&&0512.0200000512,2 Virallinen suurkaupunki
Hamura
羽村市 Tokion metropoli &&&&&&&&&&055833.&&&&0055 833 &&&&&&&&&&&&&&09.09000009,90 &&&&&&&&&&&05639.07000005 639,7
Hanamaki
花巻市 Iwaten prefektuuri &&&&&&&&&&097702.&&&&0097 702 &&&&&&&&&&&&0908.0390000908,39 &&&&&&&&&&&&0107.0600000107,6
Handa
半田市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&0116908.&&&&00116 908 &&&&&&&&&&&&&047.042000047,42 &&&&&&&&&&&02465.04000002 465,4
Hannan
阪南市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&&054276.&&&&0054 276 &&&&&&&&&&&&&036.017000036,17 &&&&&&&&&&&01500.06000001 500,6
Hannō
飯能市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&&080715.&&&&0080 715 &&&&&&&&&&&&0193.050000193,05 &&&&&&&&&&&&0418.0100000418,1
Hanyū
羽生市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&&054874.&&&&0054 874 &&&&&&&&&&&&&058.064000058,64 &&&&&&&&&&&&0935.0800000935,8
Hashima
羽島市 Gifun prefektuuri &&&&&&&&&&067337.&&&&0067 337 &&&&&&&&&&&&&053.066000053,66 &&&&&&&&&&&01254.09000001 254,9
Hashimoto
橋本市 Wakayaman prefektuuri &&&&&&&&&&063621.&&&&0063 621 &&&&&&&&&&&&0130.0550000130,55 &&&&&&&&&&&&0487.0300000487,3
Hasuda
蓮田市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&&062380.&&&&0062 380 &&&&&&&&&&&&&027.028000027,28 &&&&&&&&&&&02286.07000002 286,7
Hatsukaichi
廿日市市 Hiroshiman prefektuuri &&&&&&&&&0114906.&&&&00114 906 &&&&&&&&&&&&0489.0480000489,48 &&&&&&&&&&&&0234.0800000234,8
Hekinan
碧南市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&&071346.&&&&0071 346 &&&&&&&&&&&&&036.068000036,68 &&&&&&&&&&&01945.01000001 945,1
Hida
飛驒市 Gifun prefektuuri &&&&&&&&&&024696.&&&&0024 696 &&&&&&&&&&&&0792.0530000792,53 &&&&&&&&&&&&&031.020000031,2
Hidaka
日高市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&&056520.&&&&0056 520 &&&&&&&&&&&&&047.048000047,48 &&&&&&&&&&&01190.04000001 190,4
Higashi-Hiroshima
東広島市 Hiroshiman prefektuuri &&&&&&&&&0192907.&&&&00192 907 &&&&&&&&&&&&0635.0160000635,16 &&&&&&&&&&&&0303.0700000303,7
Higashi-Kagawa
東かがわ市 Kagawan prefektuuri &&&&&&&&&&031031.&&&&0031 031 &&&&&&&&&&&&0152.0830000152,83 &&&&&&&&&&&&0203.&&&&00203,0
Higashi-Kurume
東久留米市 Tokion metropoli &&&&&&&&&0116632.&&&&00116 632 &&&&&&&&&&&&&012.088000012,88 &&&&&&&&&&&09055.03000009 055,3
Higashi-Matsushima
東松島市 Miyagin prefektuuri &&&&&&&&&&039503.&&&&0039 503 &&&&&&&&&&&&0101.0360000101,36 &&&&&&&&&&&&0389.0700000389,7
Higashi-Matsuyama
東松山市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&&091437.&&&&0091 437 &&&&&&&&&&&&&065.035000065,35 &&&&&&&&&&&01399.02000001 399,2
Higashi-Murayama
東村山市 Tokion metropoli &&&&&&&&&0149956.&&&&00149 956 &&&&&&&&&&&&&017.014000017,14 &&&&&&&&&&&08748.09000008 748,9
Higashi-Ōmi
東近江市 Shigan prefektuuri &&&&&&&&&0114180.&&&&00114 180 &&&&&&&&&&&&0388.0370000388,37 &&&&&&&&&&&&0294.&&&&00294,0
Higashi-Ōsaka
東大阪市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&0502784.&&&&00502 784 &&&&&&&&&&&&&061.078000061,78 &&&&&&&&&&&08138.03000008 138,3 Ydinkaupunki
Higashi-Yamato
東大和市 Tokion metropoli &&&&&&&&&&085157.&&&&0085 157 &&&&&&&&&&&&&013.042000013,42 &&&&&&&&&&&06345.05000006 345,5
Higashine
東根市 Yamagatan prefektuuri &&&&&&&&&&047768.&&&&0047 768 &&&&&&&&&&&&0206.0940000206,94 &&&&&&&&&&&&0230.0800000230,8
Hikari
光市 Yamaguchin prefektuuri &&&&&&&&&&051369.&&&&0051 369 &&&&&&&&&&&&&092.013000092,13 &&&&&&&&&&&&0557.0600000557,6
Hikone
彦根市 Shigan prefektuuri &&&&&&&&&0113679.&&&&00113 679 &&&&&&&&&&&&0196.0870000196,87 &&&&&&&&&&&&0577.0400000577,4
Himeji
姫路市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&0535664.&&&&00535 664 &&&&&&&&&&&&0534.0470000534,47 &&&&&&&&&&&01002.02000001 002,2 Ydinkaupunki
Himi
氷見市 Toyaman prefektuuri &&&&&&&&&&047992.&&&&0047 992 &&&&&&&&&&&&0230.0560000230,56 &&&&&&&&&&&&0208.0200000208,2
Hino
日野市 Tokion metropoli &&&&&&&&&0186283.&&&&00186 283 &&&&&&&&&&&&&027.055000027,55 &&&&&&&&&&&06761.06000006 761,6
Hioki
日置市 Kagoshiman prefektuuri &&&&&&&&&&049249.&&&&0049 249 &&&&&&&&&&&&0253.010000253,01 &&&&&&&&&&&&0194.0700000194,7
Hirado
平戸市 Nagasakin prefektuuri &&&&&&&&&&031920.&&&&0031 920 &&&&&&&&&&&&0235.080000235,08 &&&&&&&&&&&&0135.0800000135,8
Hirakata
枚方市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&0404152.&&&&00404 152 &&&&&&&&&&&&&065.012000065,12 &&&&&&&&&&&06206.03000006 206,3 Ydinkaupunki
Hirakawa
平川市 Aomorin prefektuuri &&&&&&&&&&032106.&&&&0032 106 &&&&&&&&&&&&0346.010000346,01 &&&&&&&&&&&&&092.080000092,8
Hiratsuka
平塚市 Kanagawan prefektuuri &&&&&&&&&0258227.&&&&00258 227 &&&&&&&&&&&&&067.082000067,82 &&&&&&&&&&&03807.05000003 807,5 Erityiskaupunki
Hirosaki
弘前市 Aomorin prefektuuri &&&&&&&&&0177411.&&&&00177 411 &&&&&&&&&&&&0524.0200000524,20 &&&&&&&&&&&&0338.0400000338,4
Hiroshima
広島市 Hiroshiman prefektuuri &&&&&&&&01194034.&&&&001 194 034 &&&&&&&&&&&&0906.0530000906,53 &&&&&&&&&&&01317.01000001 317,1 Virallinen suurkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Hita
日田市 Ōitan prefektuuri &&&&&&&&&&066523.&&&&0066 523 &&&&&&&&&&&&0666.030000666,03 &&&&&&&&&&&&&099.090000099,9
Hitachi
日立市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&0185054.&&&&00185 054 &&&&&&&&&&&&0225.0740000225,74 &&&&&&&&&&&&0819.0800000819,8
Hitachi-Naka
ひたちなか市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&0155689.&&&&00155 689 &&&&&&&&&&&&&099.093000099,93 &&&&&&&&&&&01558.&&&&001 558,0
Hitachi-Ōmiya
常陸大宮市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&&042587.&&&&0042 587 &&&&&&&&&&&&0348.0450000348,45 &&&&&&&&&&&&0122.0200000122,2
Hitachi-Ōta
常陸太田市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&&052294.&&&&0052 294 &&&&&&&&&&&&0371.0990000371,99 &&&&&&&&&&&&0140.0600000140,6
Hitoyoshi
人吉市 Kumamoton prefektuuri &&&&&&&&&&033880.&&&&0033 880 &&&&&&&&&&&&0210.0550000210,55 &&&&&&&&&&&&0160.0900000160,9
Hōfu
防府市 Yamaguchin prefektuuri &&&&&&&&&0115942.&&&&00115 942 &&&&&&&&&&&&0189.0370000189,37 &&&&&&&&&&&&0612.0300000612,3
Hokota
鉾田市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&&048147.&&&&0048 147 &&&&&&&&&&&&0207.0610000207,61 &&&&&&&&&&&&0231.0900000231,9
Hokuto
北斗市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&&046390.&&&&0046 390 &&&&&&&&&&&&0397.0440000397,44 &&&&&&&&&&&&0116.0700000116,7
Hokuto
北杜市 Yamanashin prefektuuri &&&&&&&&&&045111.&&&&0045 111 &&&&&&&&&&&&0602.0480000602,48 &&&&&&&&&&&&&074.090000074,9
Honjō
本庄市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&&077881.&&&&0077 881 &&&&&&&&&&&&&089.069000089,69 &&&&&&&&&&&&0868.0300000868,3
Hyūga
日向市 Miyazakin prefektuuri &&&&&&&&&&061761.&&&&0061 761 &&&&&&&&&&&&0336.0930000336,93 &&&&&&&&&&&&0183.0300000183,3
Ibara
井原市 Okayaman prefektuuri &&&&&&&&&&041390.&&&&0041 390 &&&&&&&&&&&&0243.0540000243,54 &&&&&&&&&&&&0170.&&&&00170,0
Ibaraki
茨木市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&0280033.&&&&00280 033 &&&&&&&&&&&&&076.049000076,49 &&&&&&&&&&&03661.&&&&003 661,0 Erityiskaupunki
Ibusuki
指宿市 Kagoshiman prefektuuri &&&&&&&&&&041831.&&&&0041 831 &&&&&&&&&&&&0148.0840000148,84 &&&&&&&&&&&&0281.&&&&00281,0
Ichihara
市原市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&0274656.&&&&00274 656 &&&&&&&&&&&&0368.0170000368,17 &&&&&&&&&&&&0746.&&&&00746,0
Ichikawa
市川市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&0481732.&&&&00481 732 &&&&&&&&&&&&&057.045000057,45 &&&&&&&&&&&08385.02000008 385,2
Ichiki-Kushikino
いちき串木野市 Kagoshiman prefektuuri &&&&&&&&&&029282.&&&&0029 282 &&&&&&&&&&&&0112.0300000112,30 &&&&&&&&&&&&0260.0700000260,7
Ichinomiya
一宮市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&0380868.&&&&00380 868 &&&&&&&&&&&&0113.0820000113,82 &&&&&&&&&&&03346.02000003 346,2 Erityiskaupunki
Ichinoseki
一関市 Iwaten prefektuuri &&&&&&&&&0121583.&&&&00121 583 &&&&&&&&&&&01256.04200001 256,42 &&&&&&&&&&&&&096.080000096,8
Iga
伊賀市 Mien prefektuuri &&&&&&&&&&090581.&&&&0090 581 &&&&&&&&&&&&0558.0230000558,23 &&&&&&&&&&&&0162.0300000162,3
Iida
飯田市 Naganon prefektuuri &&&&&&&&&0101581.&&&&00101 581 &&&&&&&&&&&&0658.0660000658,66 &&&&&&&&&&&&0154.0200000154,2
Iiyama
飯山市 Naganon prefektuuri &&&&&&&&&&021438.&&&&0021 438 &&&&&&&&&&&&0202.0430000202,43 &&&&&&&&&&&&0105.0900000105,9
Iizuka
飯塚市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&0129146.&&&&00129 146 &&&&&&&&&&&&0214.070000214,07 &&&&&&&&&&&&0603.0300000603,3
Ikeda
池田市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&0103069.&&&&00103 069 &&&&&&&&&&&&&022.014000022,14 &&&&&&&&&&&04655.03000004 655,3
Iki
壱岐市 Nagasakin prefektuuri &&&&&&&&&&027103.&&&&0027 103 &&&&&&&&&&&&0139.0420000139,42 &&&&&&&&&&&&0194.0400000194,4
Ikoma
生駒市 Naran prefektuuri &&&&&&&&&0118233.&&&&00118 233 &&&&&&&&&&&&&053.015000053,15 &&&&&&&&&&&02224.05000002 224,5
Imabari
今治市 Ehimen prefektuuri &&&&&&&&&0158114.&&&&00158 114 &&&&&&&&&&&&0419.0130000419,13 &&&&&&&&&&&&0377.0200000377,2
Imari
伊万里市 Sagan prefektuuri &&&&&&&&&&055238.&&&&0055 238 &&&&&&&&&&&&0255.0250000255,25 &&&&&&&&&&&&0216.0400000216,4
Imizu
射水市 Toyaman prefektuuri &&&&&&&&&&092308.&&&&0092 308 &&&&&&&&&&&&0109.0430000109,43 &&&&&&&&&&&&0843.0500000843,5
Ina
伊那市 Naganon prefektuuri &&&&&&&&&&068271.&&&&0068 271 &&&&&&&&&&&&0667.0930000667,93 &&&&&&&&&&&&0102.0200000102,2
Inabe
いなべ市 Mien prefektuuri &&&&&&&&&&045815.&&&&0045 815 &&&&&&&&&&&&0219.0830000219,83 &&&&&&&&&&&&0208.0400000208,4
Inagi
稲城市 Tokion metropoli &&&&&&&&&&087636.&&&&0087 636 &&&&&&&&&&&&&017.097000017,97 &&&&&&&&&&&04876.08000004 876,8
Inashiki
稲敷市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&&042810.&&&&0042 810 &&&&&&&&&&&&0205.0810000205,81 &&&&&&&&&&&&0208.&&&&00208,0
Inazawa
稲沢市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&0136867.&&&&00136 867 &&&&&&&&&&&&&079.035000079,35 &&&&&&&&&&&01724.09000001 724,9
Inuyama
犬山市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&&074308.&&&&0074 308 &&&&&&&&&&&&&074.090000074,90 &&&&&&&&&&&&0992.0100000992,1
Inzai
印西市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&&092670.&&&&0092 670 &&&&&&&&&&&&0123.0790000123,79 &&&&&&&&&&&&0748.0600000748,6
Iruma
入間市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&0148390.&&&&00148 390 &&&&&&&&&&&&&044.069000044,69 &&&&&&&&&&&03320.04000003 320,4
Isa
伊佐市 Kagoshiman prefektuuri &&&&&&&&&&026810.&&&&0026 810 &&&&&&&&&&&&0392.0560000392,56 &&&&&&&&&&&&&068.030000068,3
Isahaya
諫早市 Nagasakin prefektuuri &&&&&&&&&0138078.&&&&00138 078 &&&&&&&&&&&&0341.0790000341,79 &&&&&&&&&&&&0404.&&&&00404,0
Ise
伊勢市 Mien prefektuuri &&&&&&&&&0127817.&&&&00127 817 &&&&&&&&&&&&0208.0350000208,35 &&&&&&&&&&&&0613.0500000613,5
Isehara
伊勢原市 Kanagawan prefektuuri &&&&&&&&&0101514.&&&&00101 514 &&&&&&&&&&&&&055.056000055,56 &&&&&&&&&&&01827.01000001 827,1
Isesaki
伊勢崎市 Gunman prefektuuri &&&&&&&&&0208814.&&&&00208 814 &&&&&&&&&&&&0139.0440000139,44 &&&&&&&&&&&01497.05000001 497,5 Erityiskaupunki
Ishigaki
石垣市 Okinawan prefektuuri &&&&&&&&&&047564.&&&&0047 564 &&&&&&&&&&&&0229.0340000229,34 &&&&&&&&&&&&0207.0400000207,4
Ishikari
石狩市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&&057436.&&&&0057 436 &&&&&&&&&&&&0722.0420000722,42 &&&&&&&&&&&&&079.050000079,5
Ishinomaki
石巻市 Miyagin prefektuuri &&&&&&&&&0147214.&&&&00147 214 &&&&&&&&&&&&0554.0580000554,58 &&&&&&&&&&&&0265.0500000265,5
Ishioka
石岡市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&&076020.&&&&0076 020 &&&&&&&&&&&&0215.0530000215,53 &&&&&&&&&&&&0352.0700000352,7
Isumi
いすみ市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&&038594.&&&&0038 594 &&&&&&&&&&&&0157.0440000157,44 &&&&&&&&&&&&0245.0100000245,1
Itako
潮来市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&&029111.&&&&0029 111 &&&&&&&&&&&&&071.040000071,40 &&&&&&&&&&&&0407.0700000407,7
Itami
伊丹市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&0196883.&&&&00196 883 &&&&&&&&&&&&&025.&&&&0025,00 &&&&&&&&&&&07875.03000007 875,3
Itō
伊東市 Shizuokan prefektuuri &&&&&&&&&&068345.&&&&0068 345 &&&&&&&&&&&&0124.0100000124,10 &&&&&&&&&&&&0550.0700000550,7
Itoigawa
糸魚川市 Niigatan prefektuuri &&&&&&&&&&044162.&&&&0044 162 &&&&&&&&&&&&0746.0240000746,24 &&&&&&&&&&&&&059.020000059,2
Itoman
糸満市 Okinawan prefektuuri &&&&&&&&&&058547.&&&&0058 547 &&&&&&&&&&&&&046.062000046,62 &&&&&&&&&&&01255.08000001 255,8
Itoshima
糸島市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&&096475.&&&&0096 475 &&&&&&&&&&&&0215.0700000215,70 &&&&&&&&&&&&0447.0300000447,3
Iwade
岩出市 Wakayaman prefektuuri &&&&&&&&&&053452.&&&&0053 452 &&&&&&&&&&&&&038.051000038,51 &&&&&&&&&&&01388.&&&&001 388,0
Iwaki
いわき市 Fukushiman prefektuuri &&&&&&&&&0350237.&&&&00350 237 &&&&&&&&&&&01232.0200001 232,02 &&&&&&&&&&&&0284.0300000284,3 Ydinkaupunki
Iwakuni
岩国市 Yamaguchin prefektuuri &&&&&&&&&0136757.&&&&00136 757 &&&&&&&&&&&&0873.0720000873,72 &&&&&&&&&&&&0156.0500000156,5
Iwakura
岩倉市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&&047562.&&&&0047 562 &&&&&&&&&&&&&010.047000010,47 &&&&&&&&&&&04542.07000004 542,7
Iwamizawa
岩見沢市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&&084499.&&&&0084 499 &&&&&&&&&&&&0481.020000481,02 &&&&&&&&&&&&0175.0700000175,7
Iwanuma
岩沼市 Miyagin prefektuuri &&&&&&&&&&044678.&&&&0044 678 &&&&&&&&&&&&&060.045000060,45 &&&&&&&&&&&&0739.0100000739,1
Iwata
磐田市 Shizuokan prefektuuri &&&&&&&&&0167210.&&&&00167 210 &&&&&&&&&&&&0163.0450000163,45 &&&&&&&&&&&01023.&&&&001 023,0
Iyo
伊予市 Ehimen prefektuuri &&&&&&&&&&036827.&&&&0036 827 &&&&&&&&&&&&0194.0440000194,44 &&&&&&&&&&&&0189.0400000189,4
Izu
伊豆市 Shizuokan prefektuuri &&&&&&&&&&031317.&&&&0031 317 &&&&&&&&&&&&0363.0970000363,97 &&&&&&&&&&&&&086.&&&&0086,0
Izumi
出水市 Kagoshiman prefektuuri &&&&&&&&&&053758.&&&&0053 758 &&&&&&&&&&&&0329.0980000329,98 &&&&&&&&&&&&0162.0900000162,9
Izumi
和泉市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&0186109.&&&&00186 109 &&&&&&&&&&&&&084.098000084,98 &&&&&&&&&&&02190.&&&&002 190,0
Izumi-Ōtsu
泉大津市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&&075897.&&&&0075 897 &&&&&&&&&&&&&014.031000014,31 &&&&&&&&&&&05303.08000005 303,8
Izumi-Sano
泉佐野市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&0100966.&&&&00100 966 &&&&&&&&&&&&&056.051000056,51 &&&&&&&&&&&01786.07000001 786,7
Izumo
出雲市 Shimanen prefektuuri &&&&&&&&&0171938.&&&&00171 938 &&&&&&&&&&&&0624.0360000624,36 &&&&&&&&&&&&0275.0400000275,4
Izunokuni
伊豆の国市 Shizuokan prefektuuri &&&&&&&&&&048152.&&&&0048 152 &&&&&&&&&&&&&094.062000094,62 &&&&&&&&&&&&0508.0900000508,9
Jōetsu
上越市 Niigatan prefektuuri &&&&&&&&&0196987.&&&&00196 987 &&&&&&&&&&&&0973.0810000973,81 &&&&&&&&&&&&0202.0300000202,3 Erityiskaupunki
Jokohama
横浜市 Kanagawan prefektuuri &&&&&&&&03724844.&&&&003 724 844 &&&&&&&&&&&&0437.0490000437,49 &&&&&&&&&&&08514.01000008 514,1 Virallinen suurkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Jōsō
常総市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&&061483.&&&&0061 483 &&&&&&&&&&&&0123.0640000123,64 &&&&&&&&&&&&0497.0300000497,3
Jōyō
城陽市 Kioton prefektuuri &&&&&&&&&&076869.&&&&0076 869 &&&&&&&&&&&&&032.071000032,71 &&&&&&&&&&&02350.&&&&002 350,0
Kadoma
門真市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&0123576.&&&&00123 576 &&&&&&&&&&&&&012.030000012,30 &&&&&&&&&&010046.080000010 046,8
Kaga
加賀市 Ishikawan prefektuuri &&&&&&&&&&067186.&&&&0067 186 &&&&&&&&&&&&0305.0870000305,87 &&&&&&&&&&&&0219.0700000219,7
Kagoshima
鹿児島市 Kagoshiman prefektuuri &&&&&&&&&0599814.&&&&00599 814 &&&&&&&&&&&&0547.0550000547,55 &&&&&&&&&&&01095.05000001 095,5 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Kahoku
かほく市 Ishikawan prefektuuri &&&&&&&&&&034219.&&&&0034 219 &&&&&&&&&&&&&064.044000064,44 &&&&&&&&&&&&0531.&&&&00531,0
Kai
甲斐市 Yamanashin prefektuuri &&&&&&&&&&074386.&&&&0074 386 &&&&&&&&&&&&&071.095000071,95 &&&&&&&&&&&01033.09000001 033,9
Kainan
海南市 Wakayaman prefektuuri &&&&&&&&&&051860.&&&&0051 860 &&&&&&&&&&&&0101.060000101,06 &&&&&&&&&&&&0513.0200000513,2
Kaizu
海津市 Gifun prefektuuri &&&&&&&&&&035206.&&&&0035 206 &&&&&&&&&&&&0112.030000112,03 &&&&&&&&&&&&0314.0300000314,3
Kaizuka
貝塚市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&&088694.&&&&0088 694 &&&&&&&&&&&&&043.093000043,93 &&&&&&&&&&&02019.&&&&002 019,0
Kakamigahara
各務原市 Gifun prefektuuri &&&&&&&&&0144690.&&&&00144 690 &&&&&&&&&&&&&087.081000087,81 &&&&&&&&&&&01647.08000001 647,8
Kakegawa
掛川市 Shizuokan prefektuuri &&&&&&&&&0114602.&&&&00114 602 &&&&&&&&&&&&0265.0690000265,69 &&&&&&&&&&&&0431.0300000431,3
Kakogawa
加古川市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&0267435.&&&&00267 435 &&&&&&&&&&&&0138.0480000138,48 &&&&&&&&&&&01931.02000001 931,2 Erityiskaupunki
Kakuda
角田市 Miyagin prefektuuri &&&&&&&&&&030180.&&&&0030 180 &&&&&&&&&&&&0147.0530000147,53 &&&&&&&&&&&&0204.0600000204,6
Kama
嘉麻市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&&038743.&&&&0038 743 &&&&&&&&&&&&0135.0110000135,11 &&&&&&&&&&&&0286.0800000286,8
Kamagaya
鎌ケ谷市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&0108917.&&&&00108 917 &&&&&&&&&&&&&021.08000021,08 &&&&&&&&&&&05166.08000005 166,8
Kamaishi
釜石市 Iwaten prefektuuri &&&&&&&&&&036802.&&&&0036 802 &&&&&&&&&&&&0440.0340000440,34 &&&&&&&&&&&&&083.060000083,6
Kamakura
鎌倉市 Kanagawan prefektuuri &&&&&&&&&0173019.&&&&00173 019 &&&&&&&&&&&&&039.067000039,67 &&&&&&&&&&&04361.05000004 361,5
Kameoka
亀岡市 Kioton prefektuuri &&&&&&&&&&089479.&&&&0089 479 &&&&&&&&&&&&0224.0800000224,80 &&&&&&&&&&&&0398.&&&&00398,0
Kameyama
亀山市 Mien prefektuuri &&&&&&&&&&050254.&&&&0050 254 &&&&&&&&&&&&0191.040000191,04 &&&&&&&&&&&&0263.0100000263,1
Kami
香美市 Kōchin prefektuuri &&&&&&&&&&027513.&&&&0027 513 &&&&&&&&&&&&0537.0860000537,86 &&&&&&&&&&&&&051.020000051,2
Kamiamakusa
上天草市 Kumamoton prefektuuri &&&&&&&&&&027006.&&&&0027 006 &&&&&&&&&&&&0126.0910000126,91 &&&&&&&&&&&&0212.0800000212,8
Kaminoyama
上山市 Yamagatan prefektuuri &&&&&&&&&&031569.&&&&0031 569 &&&&&&&&&&&&0240.0930000240,93 &&&&&&&&&&&&0131.&&&&00131,0
Kamisu
神栖市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&&094522.&&&&0094 522 &&&&&&&&&&&&0146.0940000146,94 &&&&&&&&&&&&0643.0300000643,3
Kamo
加茂市 Niigatan prefektuuri &&&&&&&&&&027852.&&&&0027 852 &&&&&&&&&&&&0133.0720000133,72 &&&&&&&&&&&&0208.0300000208,3
Kamogawa
鴨川市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&&033932.&&&&0033 932 &&&&&&&&&&&&0191.0140000191,14 &&&&&&&&&&&&0177.0500000177,5
Kanazawa
金沢市 Ishikawan prefektuuri &&&&&&&&&0465699.&&&&00465 699 &&&&&&&&&&&&0468.0640000468,64 &&&&&&&&&&&&0993.0700000993,7 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Kani
可児市 Gifun prefektuuri &&&&&&&&&&098695.&&&&0098 695 &&&&&&&&&&&&&087.057000087,57 &&&&&&&&&&&01127.&&&&001 127,0
Kan’onji
観音寺市 Kagawan prefektuuri &&&&&&&&&&059409.&&&&0059 409 &&&&&&&&&&&&0117.0840000117,84 &&&&&&&&&&&&0504.0100000504,1
Kanoya
鹿屋市 Kagoshiman prefektuuri &&&&&&&&&0103608.&&&&00103 608 &&&&&&&&&&&&0448.0150000448,15 &&&&&&&&&&&&0231.0200000231,2
Kanuma
鹿沼市 Tochigin prefektuuri &&&&&&&&&&098374.&&&&0098 374 &&&&&&&&&&&&0490.0640000490,64 &&&&&&&&&&&&0200.0500000200,5
Kanzaki
神埼市 Sagan prefektuuri &&&&&&&&&&031842.&&&&0031 842 &&&&&&&&&&&&0125.0130000125,13 &&&&&&&&&&&&0254.0500000254,5
Karatsu
唐津市 Sagan prefektuuri &&&&&&&&&0122785.&&&&00122 785 &&&&&&&&&&&&0487.0580000487,58 &&&&&&&&&&&&0251.0800000251,8
Kariya
刈谷市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&0149765.&&&&00149 765 &&&&&&&&&&&&&050.039000050,39 &&&&&&&&&&&02972.01000002 972,1
Kasai
加西市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&&044313.&&&&0044 313 &&&&&&&&&&&&0150.0980000150,98 &&&&&&&&&&&&0293.0500000293,5
Kasama
笠間市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&&076739.&&&&0076 739 &&&&&&&&&&&&0240.0400000240,40 &&&&&&&&&&&&0319.0200000319,2
Kasaoka
笠岡市 Okayaman prefektuuri &&&&&&&&&&050568.&&&&0050 568 &&&&&&&&&&&&0136.0390000136,39 &&&&&&&&&&&&0370.0800000370,8
Kashiba
香芝市 Naran prefektuuri &&&&&&&&&&077561.&&&&0077 561 &&&&&&&&&&&&&024.026000024,26 &&&&&&&&&&&03197.01000003 197,1
Kashihara
橿原市 Naran prefektuuri &&&&&&&&&0124111.&&&&00124 111 &&&&&&&&&&&&&039.056000039,56 &&&&&&&&&&&03137.03000003 137,3
Kashima
鹿嶋市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&&067879.&&&&0067 879 &&&&&&&&&&&&0106.020000106,02 &&&&&&&&&&&&0640.0200000640,2
Kashima
鹿島市 Sagan prefektuuri &&&&&&&&&&029684.&&&&0029 684 &&&&&&&&&&&&0112.0120000112,12 &&&&&&&&&&&&0264.0800000264,8
Kashiwa
柏市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&0413954.&&&&00413 954 &&&&&&&&&&&&0114.0740000114,74 &&&&&&&&&&&03607.08000003 607,8 Ydinkaupunki
Kashiwara
柏原市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&&071112.&&&&0071 112 &&&&&&&&&&&&&025.033000025,33 &&&&&&&&&&&02807.04000002 807,4
Kashiwazaki
柏崎市 Niigatan prefektuuri &&&&&&&&&&086833.&&&&0086 833 &&&&&&&&&&&&0442.030000442,03 &&&&&&&&&&&&0196.0400000196,4
Kasuga
春日市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&0110743.&&&&00110 743 &&&&&&&&&&&&&014.015000014,15 &&&&&&&&&&&07826.04000007 826,4
Kasugai
春日井市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&0306508.&&&&00306 508 &&&&&&&&&&&&&092.078000092,78 &&&&&&&&&&&03303.06000003 303,6 Erityiskaupunki
Kasukabe
春日部市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&0232709.&&&&00232 709 &&&&&&&&&&&&&066.&&&&0066,00 &&&&&&&&&&&03525.09000003 525,9 Erityiskaupunki
Kasumigaura
かすみがうら市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&&042147.&&&&0042 147 &&&&&&&&&&&&0156.0600000156,60 &&&&&&&&&&&&0269.0100000269,1
Katagami
潟上市 Akitan prefektuuri &&&&&&&&&&033083.&&&&0033 083 &&&&&&&&&&&&&097.073000097,73 &&&&&&&&&&&&0338.0500000338,5
Katano
交野市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&&076435.&&&&0076 435 &&&&&&&&&&&&&025.055000025,55 &&&&&&&&&&&02991.06000002 991,6
Katō
加東市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&&040310.&&&&0040 310 &&&&&&&&&&&&0157.0550000157,55 &&&&&&&&&&&&0255.0900000255,9
Katori
香取市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&&077499.&&&&0077 499 &&&&&&&&&&&&0262.0350000262,35 &&&&&&&&&&&&0295.0400000295,4
Katsuragi
葛城市 Naran prefektuuri &&&&&&&&&&036635.&&&&0036 635 &&&&&&&&&&&&&033.072000033,72 &&&&&&&&&&&01086.04000001 086,4
Katsuura
勝浦市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&&019248.&&&&0019 248 &&&&&&&&&&&&&093.096000093,96 &&&&&&&&&&&&0204.0900000204,9
Katsuyama
勝山市 Fukuin prefektuuri &&&&&&&&&&024125.&&&&0024 125 &&&&&&&&&&&&0253.0880000253,88 &&&&&&&&&&&&&095.&&&&0095,0
Kawachi-Nagano
河内長野市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&0106987.&&&&00106 987 &&&&&&&&&&&&0109.0630000109,63 &&&&&&&&&&&&0975.0900000975,9
Kawagoe
川越市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&0350745.&&&&00350 745 &&&&&&&&&&&&0109.0130000109,13 &&&&&&&&&&&03214.&&&&003 214,0 Ydinkaupunki
Kawaguchi
川口市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&0578112.&&&&00578 112 &&&&&&&&&&&&&061.095000061,95 &&&&&&&&&&&09331.09000009 331,9 Ydinkaupunki
Kawanishi
川西市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&0156375.&&&&00156 375 &&&&&&&&&&&&&053.044000053,44 &&&&&&&&&&&02926.02000002 926,2
Kawasaki
川崎市 Kanagawan prefektuuri &&&&&&&&01475213.&&&&001 475 213 &&&&&&&&&&&&0143.&&&&00143,00 &&&&&&&&&&010316.020000010 316,2 Virallinen suurkaupunki
Kazo
加須市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&0112229.&&&&00112 229 &&&&&&&&&&&&0133.0300000133,30 &&&&&&&&&&&&0841.0900000841,9
Kazuno
鹿角市 Akitan prefektuuri &&&&&&&&&&032038.&&&&0032 038 &&&&&&&&&&&&0707.0520000707,52 &&&&&&&&&&&&&045.030000045,3
Kesennuma
気仙沼市 Miyagin prefektuuri &&&&&&&&&&064988.&&&&0064 988 &&&&&&&&&&&&0332.0440000332,44 &&&&&&&&&&&&0195.0500000195,5
Kikuchi
菊池市 Kumamoton prefektuuri &&&&&&&&&&048167.&&&&0048 167 &&&&&&&&&&&&0276.0850000276,85 &&&&&&&&&&&&0174.&&&&00174,0
Kikugawa
菊川市 Shizuokan prefektuuri &&&&&&&&&&046763.&&&&0046 763 &&&&&&&&&&&&&094.019000094,19 &&&&&&&&&&&&0496.0500000496,5
Kimitsu
君津市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&&086033.&&&&0086 033 &&&&&&&&&&&&0318.0810000318,81 &&&&&&&&&&&&0269.0900000269,9
Kinokawa
紀の川市 Wakayaman prefektuuri &&&&&&&&&&062616.&&&&0062 616 &&&&&&&&&&&&0228.0210000228,21 &&&&&&&&&&&&0274.0400000274,4
Kioto
京都 Kioton prefektuuri &&&&&&&&01475183.&&&&001 475 183 &&&&&&&&&&&&0827.0830000827,83 &&&&&&&&&&&01782.&&&&001 782,0 Virallinen suurkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Kirishima
霧島市 Kagoshiman prefektuuri &&&&&&&&&0125857.&&&&00125 857 &&&&&&&&&&&&0603.0180000603,18 &&&&&&&&&&&&0208.0700000208,7
Kiryū
桐生市 Gunman prefektuuri &&&&&&&&&0114714.&&&&00114 714 &&&&&&&&&&&&0274.0450000274,45 &&&&&&&&&&&&0418.&&&&00418,0
Kisarazu
木更津市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&0134141.&&&&00134 141 &&&&&&&&&&&&0138.0950000138,95 &&&&&&&&&&&&0965.0400000965,4
Kishiwada
岸和田市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&0194911.&&&&00194 911 &&&&&&&&&&&&&072.068000072,68 &&&&&&&&&&&02681.08000002 681,8 Erityiskaupunki
Kita-Akita
北秋田市 Akitan prefektuuri &&&&&&&&&&033224.&&&&0033 224 &&&&&&&&&&&01152.07600001 152,76 &&&&&&&&&&&&&028.080000028,8
Kita-Hiroshima
北広島市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&&059064.&&&&0059 064 &&&&&&&&&&&&0119.050000119,05 &&&&&&&&&&&&0496.0100000496,1
Kita-Ibaraki
北茨城市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&&044412.&&&&0044 412 &&&&&&&&&&&&0186.0800000186,80 &&&&&&&&&&&&0237.0800000237,8
Kita-Kyūshū
北九州市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&0961286.&&&&00961 286 &&&&&&&&&&&&0491.0950000491,95 &&&&&&&&&&&01954.&&&&001 954,0 Virallinen suurkaupunki
Kita-Nagoya
北名古屋市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&&084133.&&&&0084 133 &&&&&&&&&&&&&018.037000018,37 &&&&&&&&&&&04579.09000004 579,9
Kitakami
北上市 Iwaten prefektuuri &&&&&&&&&&093511.&&&&0093 511 &&&&&&&&&&&&0437.0550000437,55 &&&&&&&&&&&&0213.0700000213,7
Kitakata
喜多方市 Fukushiman prefektuuri &&&&&&&&&&049377.&&&&0049 377 &&&&&&&&&&&&0554.0630000554,63 &&&&&&&&&&&&&089.&&&&0089,0
Kitami
北見市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&0121226.&&&&00121 226 &&&&&&&&&&&01427.04100001 427,41 &&&&&&&&&&&&&084.090000084,9
Kitamoto
北本市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&&067409.&&&&0067 409 &&&&&&&&&&&&&019.082000019,82 &&&&&&&&&&&03401.01000003 401,1
Kitsuki
杵築市 Ōitan prefektuuri &&&&&&&&&&030185.&&&&0030 185 &&&&&&&&&&&&0280.080000280,08 &&&&&&&&&&&&0107.0800000107,8
Kiyose
清瀬市 Tokion metropoli &&&&&&&&&&074864.&&&&0074 864 &&&&&&&&&&&&&010.023000010,23 &&&&&&&&&&&07318.01000007 318,1
Kiyosu
清須市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&&067327.&&&&0067 327 &&&&&&&&&&&&&017.035000017,35 &&&&&&&&&&&03880.05000003 880,5
Kizugawa
木津川市 Kioton prefektuuri &&&&&&&&&&072840.&&&&0072 840 &&&&&&&&&&&&&085.013000085,13 &&&&&&&&&&&&0855.0600000855,6
Kobayashi
小林市 Miyazakin prefektuuri &&&&&&&&&&046221.&&&&0046 221 &&&&&&&&&&&&0562.0950000562,95 &&&&&&&&&&&&&082.010000082,1
Kōbe
神戸市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&01537272.&&&&001 537 272 &&&&&&&&&&&&0557.020000557,02 &&&&&&&&&&&02759.08000002 759,8 Virallinen suurkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Kōchi
高知市 Kōchin prefektuuri &&&&&&&&&0337190.&&&&00337 190 &&&&&&&&&&&&0308.0990000308,99 &&&&&&&&&&&01091.03000001 091,3 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Kodaira
小平市 Tokion metropoli &&&&&&&&&0190005.&&&&00190 005 &&&&&&&&&&&&&020.051000020,51 &&&&&&&&&&&09264.&&&&009 264,0
Kōfu
甲府市 Yamanashin prefektuuri &&&&&&&&&0193125.&&&&00193 125 &&&&&&&&&&&&0212.0470000212,47 &&&&&&&&&&&&0909.&&&&00909,0 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Koga
古賀市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&&057959.&&&&0057 959 &&&&&&&&&&&&&042.07000042,07 &&&&&&&&&&&01377.07000001 377,7
Koga
古河市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&0140946.&&&&00140 946 &&&&&&&&&&&&0123.0580000123,58 &&&&&&&&&&&01140.05000001 140,5
Koganei
小金井市 Tokion metropoli &&&&&&&&&0121396.&&&&00121 396 &&&&&&&&&&&&&011.030000011,30 &&&&&&&&&&010743.&&&&0010 743,0
Kōka
甲賀市 Shigan prefektuuri &&&&&&&&&&090901.&&&&0090 901 &&&&&&&&&&&&0481.0620000481,62 &&&&&&&&&&&&0188.0700000188,7
Kokubunji
国分寺市 Tokion metropoli &&&&&&&&&0122742.&&&&00122 742 &&&&&&&&&&&&&011.046000011,46 &&&&&&&&&&010710.050000010 710,5
Komae
狛江市 Tokion metropoli &&&&&&&&&&080249.&&&&0080 249 &&&&&&&&&&&&&&06.03900006,39 &&&&&&&&&&012558.050000012 558,5
Komagane
駒ヶ根市 Naganon prefektuuri &&&&&&&&&&032759.&&&&0032 759 &&&&&&&&&&&&0165.0860000165,86 &&&&&&&&&&&&0197.0500000197,5
Komaki
小牧市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&0149462.&&&&00149 462 &&&&&&&&&&&&&062.081000062,81 &&&&&&&&&&&02379.06000002 379,6
Komatsu
小松市 Ishikawan prefektuuri &&&&&&&&&0106919.&&&&00106 919 &&&&&&&&&&&&0371.050000371,05 &&&&&&&&&&&&0288.0200000288,2
Komatsushima
小松島市 Tokushiman prefektuuri &&&&&&&&&&038755.&&&&0038 755 &&&&&&&&&&&&&045.037000045,37 &&&&&&&&&&&&0854.0200000854,2
Komoro
小諸市 Naganon prefektuuri &&&&&&&&&&042512.&&&&0042 512 &&&&&&&&&&&&&098.055000098,55 &&&&&&&&&&&&0431.0400000431,4
Konan
湖南市 Shigan prefektuuri &&&&&&&&&&054289.&&&&0054 289 &&&&&&&&&&&&&070.040000070,40 &&&&&&&&&&&&0771.0200000771,2
Kōnan
江南市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&&098359.&&&&0098 359 &&&&&&&&&&&&&030.020000030,20 &&&&&&&&&&&03256.09000003 256,9
Kōnan
香南市 Kōchin prefektuuri &&&&&&&&&&032961.&&&&0032 961 &&&&&&&&&&&&0126.0480000126,48 &&&&&&&&&&&&0260.0600000260,6
Kōnosu
鴻巣市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&0118072.&&&&00118 072 &&&&&&&&&&&&&067.044000067,44 &&&&&&&&&&&01750.08000001 750,8
Kōriyama
郡山市 Fukushiman prefektuuri &&&&&&&&&0335444.&&&&00335 444 &&&&&&&&&&&&0757.0200000757,20 &&&&&&&&&&&&0443.&&&&00443,0 Ydinkaupunki
Kosai
湖西市 Shizuokan prefektuuri &&&&&&&&&&059789.&&&&0059 789 &&&&&&&&&&&&&086.056000086,56 &&&&&&&&&&&&0690.0700000690,7
Kōshi
合志市 Kumamoton prefektuuri &&&&&&&&&&058370.&&&&0058 370 &&&&&&&&&&&&&053.019000053,19 &&&&&&&&&&&01097.04000001 097,4
Koshigaya
越谷市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&0337498.&&&&00337 498 &&&&&&&&&&&&&060.024000060,24 &&&&&&&&&&&05602.06000005 602,6 Ydinkaupunki
Kōshū
甲州市 Yamanashin prefektuuri &&&&&&&&&&031671.&&&&0031 671 &&&&&&&&&&&&0264.0110000264,11 &&&&&&&&&&&&0119.0900000119,9
Kudamatsu
下松市 Yamaguchin prefektuuri &&&&&&&&&&055812.&&&&0055 812 &&&&&&&&&&&&&089.035000089,35 &&&&&&&&&&&&0624.0600000624,6
Kuji
久慈市 Iwaten prefektuuri &&&&&&&&&&035642.&&&&0035 642 &&&&&&&&&&&&0623.0500000623,50 &&&&&&&&&&&&&057.020000057,2
Kuki
久喜市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&0152311.&&&&00152 311 &&&&&&&&&&&&&082.041000082,41 &&&&&&&&&&&01848.02000001 848,2
Kumagaya
熊谷市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&0198742.&&&&00198 742 &&&&&&&&&&&&0159.0820000159,82 &&&&&&&&&&&01243.05000001 243,5 Erityiskaupunki
Kumamoto
熊本市 Kumamoton prefektuuri &&&&&&&&&0740822.&&&&00740 822 &&&&&&&&&&&&0390.0320000390,32 &&&&&&&&&&&01898.&&&&001 898,0 Virallinen suurkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Kumano
熊野市 Mien prefektuuri &&&&&&&&&&017322.&&&&0017 322 &&&&&&&&&&&&0373.0350000373,35 &&&&&&&&&&&&&046.040000046,4
Kunisaki
国東市 Ōitan prefektuuri &&&&&&&&&&028647.&&&&0028 647 &&&&&&&&&&&&0318.080000318,08 &&&&&&&&&&&&&090.010000090,1
Kunitachi
国立市 Tokion metropoli &&&&&&&&&&073655.&&&&0073 655 &&&&&&&&&&&&&&08.01500008,15 &&&&&&&&&&&09037.04000009 037,4
Kurashiki
倉敷市 Okayaman prefektuuri &&&&&&&&&0477118.&&&&00477 118 &&&&&&&&&&&&0355.0630000355,63 &&&&&&&&&&&01341.06000001 341,6 Ydinkaupunki
Kurayoshi
倉吉市 Tottorin prefektuuri &&&&&&&&&&049044.&&&&0049 044 &&&&&&&&&&&&0272.060000272,06 &&&&&&&&&&&&0180.0300000180,3
Kure
呉市 Hiroshiman prefektuuri &&&&&&&&&0228552.&&&&00228 552 &&&&&&&&&&&&0352.0800000352,80 &&&&&&&&&&&&0647.0800000647,8 Ydinkaupunki
Kurihara
栗原市 Miyagin prefektuuri &&&&&&&&&&069906.&&&&0069 906 &&&&&&&&&&&&0804.0970000804,97 &&&&&&&&&&&&&086.080000086,8
Kurobe
黒部市 Toyaman prefektuuri &&&&&&&&&&040991.&&&&0040 991 &&&&&&&&&&&&0426.0310000426,31 &&&&&&&&&&&&&096.020000096,2
Kuroishi
黒石市 Aomorin prefektuuri &&&&&&&&&&034284.&&&&0034 284 &&&&&&&&&&&&0217.050000217,05 &&&&&&&&&&&&0158.&&&&00158,0
Kurume
久留米市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&0304552.&&&&00304 552 &&&&&&&&&&&&0229.0960000229,96 &&&&&&&&&&&01324.04000001 324,4 Ydinkaupunki
Kusatsu
草津市 Shigan prefektuuri &&&&&&&&&0137247.&&&&00137 247 &&&&&&&&&&&&&067.082000067,82 &&&&&&&&&&&02023.07000002 023,7
Kushima
串間市 Miyazakin prefektuuri &&&&&&&&&&018779.&&&&0018 779 &&&&&&&&&&&&0295.0160000295,16 &&&&&&&&&&&&&063.060000063,6
Kushiro
釧路市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&0174742.&&&&00174 742 &&&&&&&&&&&01362.09200001 362,92 &&&&&&&&&&&&0128.0200000128,2
Kuwana
桑名市 Mien prefektuuri &&&&&&&&&0140303.&&&&00140 303 &&&&&&&&&&&&0136.0680000136,68 &&&&&&&&&&&01026.05000001 026,5
Kyōtanabe
京田辺市 Kioton prefektuuri &&&&&&&&&&070835.&&&&0070 835 &&&&&&&&&&&&&042.092000042,92 &&&&&&&&&&&01650.04000001 650,4
Kyōtango
京丹後市 Kioton prefektuuri &&&&&&&&&&055054.&&&&0055 054 &&&&&&&&&&&&0501.0430000501,43 &&&&&&&&&&&&0109.0800000109,8
Machida
町田市 Tokion metropoli &&&&&&&&&0432348.&&&&00432 348 &&&&&&&&&&&&&071.080000071,80 &&&&&&&&&&&06021.06000006 021,6
Maebashi
前橋市 Gunman prefektuuri &&&&&&&&&0336154.&&&&00336 154 &&&&&&&&&&&&0311.0590000311,59 &&&&&&&&&&&01078.08000001 078,8 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Maibara
米原市 Shigan prefektuuri &&&&&&&&&&038719.&&&&0038 719 &&&&&&&&&&&&0250.0390000250,39 &&&&&&&&&&&&0154.0600000154,6
Maizuru
舞鶴市 Kioton prefektuuri &&&&&&&&&&083990.&&&&0083 990 &&&&&&&&&&&&0342.0120000342,12 &&&&&&&&&&&&0245.0500000245,5
Makinohara
牧之原市 Shizuokan prefektuuri &&&&&&&&&&045547.&&&&0045 547 &&&&&&&&&&&&0111.0690000111,69 &&&&&&&&&&&&0407.0800000407,8
Makurazaki
枕崎市 Kagoshiman prefektuuri &&&&&&&&&&022046.&&&&0022 046 &&&&&&&&&&&&&074.078000074,78 &&&&&&&&&&&&0294.0800000294,8
Maniwa
真庭市 Okayaman prefektuuri &&&&&&&&&&046124.&&&&0046 124 &&&&&&&&&&&&0828.0530000828,53 &&&&&&&&&&&&&055.070000055,7
Marugame
丸亀市 Kagawan prefektuuri &&&&&&&&&0110010.&&&&00110 010 &&&&&&&&&&&&0111.0780000111,78 &&&&&&&&&&&&0984.0200000984,2
Masuda
益田市 Shimanen prefektuuri &&&&&&&&&&047718.&&&&0047 718 &&&&&&&&&&&&0733.0190000733,19 &&&&&&&&&&&&&065.010000065,1
Matsubara
松原市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&0120750.&&&&00120 750 &&&&&&&&&&&&&016.066000016,66 &&&&&&&&&&&07247.09000007 247,9
Matsudo
松戸市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&0483480.&&&&00483 480 &&&&&&&&&&&&&061.038000061,38 &&&&&&&&&&&07876.08000007 876,8
Matsue
松江市 Shimanen prefektuuri &&&&&&&&&0206230.&&&&00206 230 &&&&&&&&&&&&0572.0990000572,99 &&&&&&&&&&&&0359.0900000359,9 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Matsumoto
松本市 Naganon prefektuuri &&&&&&&&&0243293.&&&&00243 293 &&&&&&&&&&&&0978.0470000978,47 &&&&&&&&&&&&0248.0600000248,6 Erityiskaupunki
Matsusaka
松阪市 Mien prefektuuri &&&&&&&&&0163863.&&&&00163 863 &&&&&&&&&&&&0623.0660000623,66 &&&&&&&&&&&&0262.0700000262,7
Matsuura
松浦市 Nagasakin prefektuuri &&&&&&&&&&023309.&&&&0023 309 &&&&&&&&&&&&0130.0550000130,55 &&&&&&&&&&&&0178.0500000178,5
Matsuyama
松山市 Ehimen prefektuuri &&&&&&&&&0514865.&&&&00514 865 &&&&&&&&&&&&0429.0370000429,37 &&&&&&&&&&&01199.01000001 199,1 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Midori
みどり市 Gunman prefektuuri &&&&&&&&&&050906.&&&&0050 906 &&&&&&&&&&&&0208.0420000208,42 &&&&&&&&&&&&0244.0200000244,2
Mihara
三原市 Hiroshiman prefektuuri &&&&&&&&&&096194.&&&&0096 194 &&&&&&&&&&&&0471.0550000471,55 &&&&&&&&&&&&0204.&&&&00204,0
Mikasa
三笠市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&&&09076.&&&&009 076 &&&&&&&&&&&&0302.0520000302,52 &&&&&&&&&&&&&030.&&&&0030,0
Miki
三木市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&&077178.&&&&0077 178 &&&&&&&&&&&&0176.0510000176,51 &&&&&&&&&&&&0437.0200000437,2
Mima
美馬市 Tokushiman prefektuuri &&&&&&&&&&030501.&&&&0030 501 &&&&&&&&&&&&0367.0140000367,14 &&&&&&&&&&&&&083.010000083,1
Mimasaka
美作市 Okayaman prefektuuri &&&&&&&&&&027977.&&&&0027 977 &&&&&&&&&&&&0429.0290000429,29 &&&&&&&&&&&&&065.020000065,2
Minamata
水俣市 Kumamoton prefektuuri &&&&&&&&&&025411.&&&&0025 411 &&&&&&&&&&&&0163.0290000163,29 &&&&&&&&&&&&0155.0600000155,6
Minami-Alps
南アルプス市 Yamanashin prefektuuri &&&&&&&&&&070828.&&&&0070 828 &&&&&&&&&&&&0264.0140000264,14 &&&&&&&&&&&&0268.0100000268,1
Minami-Ashigara
南足柄市 Kanagawan prefektuuri &&&&&&&&&&043306.&&&&0043 306 &&&&&&&&&&&&&077.012000077,12 &&&&&&&&&&&&0561.0500000561,5
Minami-Awaji
南あわじ市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&&046912.&&&&0046 912 &&&&&&&&&&&&0229.010000229,01 &&&&&&&&&&&&0204.0800000204,8
Minami-Bōsō
南房総市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&&039033.&&&&0039 033 &&&&&&&&&&&&0230.0140000230,14 &&&&&&&&&&&&0169.0600000169,6
Minami-Kyūshū
南九州市 Kagoshiman prefektuuri &&&&&&&&&&036352.&&&&0036 352 &&&&&&&&&&&&0357.0910000357,91 &&&&&&&&&&&&0101.0600000101,6
Minami-Satsuma
南さつま市 Kagoshiman prefektuuri &&&&&&&&&&035439.&&&&0035 439 &&&&&&&&&&&&0283.0590000283,59 &&&&&&&&&&&&0125.&&&&00125,0
Minami-Shimabara
南島原市 Nagasakin prefektuuri &&&&&&&&&&046535.&&&&0046 535 &&&&&&&&&&&&0170.0110000170,11 &&&&&&&&&&&&0273.0600000273,6
Minami-Sōma
南相馬市 Fukushiman prefektuuri &&&&&&&&&&057797.&&&&0057 797 &&&&&&&&&&&&0398.0580000398,58 &&&&&&&&&&&&0145.&&&&00145,0
Minami-Uonuma
南魚沼市 Niigatan prefektuuri &&&&&&&&&&058568.&&&&0058 568 &&&&&&&&&&&&0584.0550000584,55 &&&&&&&&&&&&0100.0200000100,2
Mine
美祢市 Yamaguchin prefektuuri &&&&&&&&&&026159.&&&&0026 159 &&&&&&&&&&&&0472.0640000472,64 &&&&&&&&&&&&&055.030000055,3
Mino
美濃市 Gifun prefektuuri &&&&&&&&&&020760.&&&&0020 760 &&&&&&&&&&&&0117.010000117,01 &&&&&&&&&&&&0177.0400000177,4
Minō
箕面市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&0133411.&&&&00133 411 &&&&&&&&&&&&&047.090000047,90 &&&&&&&&&&&02785.02000002 785,2
Mino-Kamo
美濃加茂市 Gifun prefektuuri &&&&&&&&&&055384.&&&&0055 384 &&&&&&&&&&&&&074.081000074,81 &&&&&&&&&&&&0740.0300000740,3
Misato
三郷市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&0136521.&&&&00136 521 &&&&&&&&&&&&&030.013000030,13 &&&&&&&&&&&04531.01000004 531,1
Misawa
三沢市 Aomorin prefektuuri &&&&&&&&&&040196.&&&&0040 196 &&&&&&&&&&&&0119.0870000119,87 &&&&&&&&&&&&0335.0300000335,3
Mishima
三島市 Shizuokan prefektuuri &&&&&&&&&0110046.&&&&00110 046 &&&&&&&&&&&&&062.02000062,02 &&&&&&&&&&&01774.04000001 774,4
Mitaka
三鷹市 Tokion metropoli &&&&&&&&&0186936.&&&&00186 936 &&&&&&&&&&&&&016.042000016,42 &&&&&&&&&&011384.070000011 384,7
Mito
水戸市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&0270783.&&&&00270 783 &&&&&&&&&&&&0217.0320000217,32 &&&&&&&&&&&01246.&&&&001 246,0 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Mitoyo
三豊市 Kagawan prefektuuri &&&&&&&&&&065524.&&&&0065 524 &&&&&&&&&&&&0222.0710000222,71 &&&&&&&&&&&&0294.0200000294,2
Mitsuke
見附市 Niigatan prefektuuri &&&&&&&&&&040608.&&&&0040 608 &&&&&&&&&&&&&077.091000077,91 &&&&&&&&&&&&0521.0200000521,2
Miura
三浦市 Kanagawan prefektuuri &&&&&&&&&&045289.&&&&0045 289 &&&&&&&&&&&&&032.05000032,05 &&&&&&&&&&&01413.01000001 413,1
Miyako
宮古市 Iwaten prefektuuri &&&&&&&&&&056676.&&&&0056 676 &&&&&&&&&&&01259.01500001 259,15 &&&&&&&&&&&&&045.&&&&0045,0
Miyakojima
宮古島市 Okinawan prefektuuri &&&&&&&&&&051186.&&&&0051 186 &&&&&&&&&&&&0204.0200000204,20 &&&&&&&&&&&&0250.0700000250,7
Miyakonojō
都城市 Miyazakin prefektuuri &&&&&&&&&0165029.&&&&00165 029 &&&&&&&&&&&&0653.0360000653,36 &&&&&&&&&&&&0252.0600000252,6
Miyama
みやま市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&&038139.&&&&0038 139 &&&&&&&&&&&&0105.0210000105,21 &&&&&&&&&&&&0362.0500000362,5
Miyawaka
宮若市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&&028112.&&&&0028 112 &&&&&&&&&&&&0139.0990000139,99 &&&&&&&&&&&&0200.0800000200,8
Miyazaki
宮崎市 Miyazakin prefektuuri &&&&&&&&&0401138.&&&&00401 138 &&&&&&&&&&&&0643.0670000643,67 &&&&&&&&&&&&0623.0200000623,2 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Miyazu
宮津市 Kioton prefektuuri &&&&&&&&&&018426.&&&&0018 426 &&&&&&&&&&&&0172.0740000172,74 &&&&&&&&&&&&0106.0700000106,7
Miyoshi
みよし市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&&061810.&&&&0061 810 &&&&&&&&&&&&&032.019000032,19 &&&&&&&&&&&01920.02000001 920,2
Miyoshi
三次市 Hiroshiman prefektuuri &&&&&&&&&&053615.&&&&0053 615 &&&&&&&&&&&&0778.0140000778,14 &&&&&&&&&&&&&068.090000068,9
Miyoshi
三好市 Tokushiman prefektuuri &&&&&&&&&&026836.&&&&0026 836 &&&&&&&&&&&&0721.0420000721,42 &&&&&&&&&&&&&037.020000037,2
Mizuho
瑞穂市 Gifun prefektuuri &&&&&&&&&&054354.&&&&0054 354 &&&&&&&&&&&&&028.019000028,19 &&&&&&&&&&&01928.01000001 928,1
Mizunami
瑞浪市 Gifun prefektuuri &&&&&&&&&&038730.&&&&0038 730 &&&&&&&&&&&&0174.0860000174,86 &&&&&&&&&&&&0221.0500000221,5
Mobara
茂原市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&&089688.&&&&0089 688 &&&&&&&&&&&&&099.092000099,92 &&&&&&&&&&&&0897.0600000897,6
Monbetsu
紋別市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&&023109.&&&&0023 109 &&&&&&&&&&&&0830.0780000830,78 &&&&&&&&&&&&&027.080000027,8
Mooka
真岡市 Tochigin prefektuuri &&&&&&&&&&079539.&&&&0079 539 &&&&&&&&&&&&0167.0340000167,34 &&&&&&&&&&&&0475.0300000475,3
Moriguchi
守口市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&0143042.&&&&00143 042 &&&&&&&&&&&&&012.071000012,71 &&&&&&&&&&011254.030000011 254,3
Morioka
盛岡市 Iwaten prefektuuri &&&&&&&&&0297631.&&&&00297 631 &&&&&&&&&&&&0886.0470000886,47 &&&&&&&&&&&&0335.0700000335,7 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Moriya
守谷市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&&064753.&&&&0064 753 &&&&&&&&&&&&&035.071000035,71 &&&&&&&&&&&01813.03000001 813,3
Moriyama
守山市 Shigan prefektuuri &&&&&&&&&&079859.&&&&0079 859 &&&&&&&&&&&&&055.074000055,74 &&&&&&&&&&&01432.07000001 432,7
Motomiya
本宮市 Fukushiman prefektuuri &&&&&&&&&&030924.&&&&0030 924 &&&&&&&&&&&&&088.02000088,02 &&&&&&&&&&&&0351.0300000351,3
Motosu
本巣市 Gifun prefektuuri &&&&&&&&&&033995.&&&&0033 995 &&&&&&&&&&&&0374.0650000374,65 &&&&&&&&&&&&&090.070000090,7
Mukō
向日市 Kioton prefektuuri &&&&&&&&&&053380.&&&&0053 380 &&&&&&&&&&&&&&07.07200007,72 &&&&&&&&&&&06914.05000006 914,5
Munakata
宗像市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&&096516.&&&&0096 516 &&&&&&&&&&&&0119.0910000119,91 &&&&&&&&&&&&0804.0900000804,9
Murakami
村上市 Niigatan prefektuuri &&&&&&&&&&062442.&&&&0062 442 &&&&&&&&&&&01174.02600001 174,26 &&&&&&&&&&&&&053.020000053,2
Murayama
村山市 Yamagatan prefektuuri &&&&&&&&&&024684.&&&&0024 684 &&&&&&&&&&&&0196.0980000196,98 &&&&&&&&&&&&0125.0300000125,3
Muroran
室蘭市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&&088564.&&&&0088 564 &&&&&&&&&&&&&080.088000080,88 &&&&&&&&&&&01095.&&&&001 095,0
Muroto
室戸市 Kōchin prefektuuri &&&&&&&&&&013524.&&&&0013 524 &&&&&&&&&&&&0248.0180000248,18 &&&&&&&&&&&&&054.050000054,5
Musashi-Murayama
武蔵村山市 Tokion metropoli &&&&&&&&&&071229.&&&&0071 229 &&&&&&&&&&&&&015.032000015,32 &&&&&&&&&&&04649.04000004 649,4
Musashino
武蔵野市 Tokion metropoli &&&&&&&&&0144730.&&&&00144 730 &&&&&&&&&&&&&010.098000010,98 &&&&&&&&&&013181.020000013 181,2
Mutsu
むつ市 Aomorin prefektuuri &&&&&&&&&&058493.&&&&0058 493 &&&&&&&&&&&&0864.0160000864,16 &&&&&&&&&&&&&067.070000067,7
Myōkō
妙高市 Niigatan prefektuuri &&&&&&&&&&033199.&&&&0033 199 &&&&&&&&&&&&0445.0630000445,63 &&&&&&&&&&&&&074.050000074,5
Nabari
名張市 Mien prefektuuri &&&&&&&&&&078795.&&&&0078 795 &&&&&&&&&&&&0129.0770000129,77 &&&&&&&&&&&&0607.0200000607,2
Nagahama
長浜市 Shigan prefektuuri &&&&&&&&&0118193.&&&&00118 193 &&&&&&&&&&&&0681.020000681,02 &&&&&&&&&&&&0173.0600000173,6
Nagai
長井市 Yamagatan prefektuuri &&&&&&&&&&027757.&&&&0027 757 &&&&&&&&&&&&0214.0670000214,67 &&&&&&&&&&&&0129.0300000129,3
Nagakute
長久手市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&&057598.&&&&0057 598 &&&&&&&&&&&&&021.055000021,55 &&&&&&&&&&&02672.08000002 672,8
Nagano
長野市 Naganon prefektuuri &&&&&&&&&0377598.&&&&00377 598 &&&&&&&&&&&&0834.0810000834,81 &&&&&&&&&&&&0452.0300000452,3 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Nagaoka
長岡市 Niigatan prefektuuri &&&&&&&&&0275133.&&&&00275 133 &&&&&&&&&&&&0891.060000891,06 &&&&&&&&&&&&0308.0800000308,8 Erityiskaupunki
Nagaokakyō
長岡京市 Kioton prefektuuri &&&&&&&&&&080090.&&&&0080 090 &&&&&&&&&&&&&019.017000019,17 &&&&&&&&&&&04177.09000004 177,9
Nagareyama
流山市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&0174373.&&&&00174 373 &&&&&&&&&&&&&035.032000035,32 &&&&&&&&&&&04936.09000004 936,9
Nagasaki
長崎市 Nagasakin prefektuuri &&&&&&&&&0429508.&&&&00429 508 &&&&&&&&&&&&0405.0860000405,86 &&&&&&&&&&&01058.03000001 058,3 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Nagato
長門市 Yamaguchin prefektuuri &&&&&&&&&&035439.&&&&0035 439 &&&&&&&&&&&&0357.0290000357,29 &&&&&&&&&&&&&099.020000099,2
Nago
名護市 Okinawan prefektuuri &&&&&&&&&&061674.&&&&0061 674 &&&&&&&&&&&&0210.0900000210,90 &&&&&&&&&&&&0292.0400000292,4
Nagoya
名古屋市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&02295638.&&&&002 295 638 &&&&&&&&&&&&0326.0450000326,45 &&&&&&&&&&&07032.01000007 032,1 Virallinen suurkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Naha
那覇市 Okinawan prefektuuri &&&&&&&&&0319435.&&&&00319 435 &&&&&&&&&&&&&039.057000039,57 &&&&&&&&&&&08072.07000008 072,7 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Naka
那珂市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&&054276.&&&&0054 276 &&&&&&&&&&&&&097.082000097,82 &&&&&&&&&&&&0554.0900000554,9
Nakagawa[13]
那珂川市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&&050004.&&&&0050 004 &&&&&&&&&&&&&074.095000074,95 &&&&&&&&&&&&0667.0200000667,2
Nakama
中間市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&&041796.&&&&0041 796 &&&&&&&&&&&&&015.096000015,96 &&&&&&&&&&&02618.08000002 618,8
Nakano
中野市 Naganon prefektuuri &&&&&&&&&&043909.&&&&0043 909 &&&&&&&&&&&&0112.0180000112,18 &&&&&&&&&&&&0391.0400000391,4
Nakatsu
中津市 Ōitan prefektuuri &&&&&&&&&&083965.&&&&0083 965 &&&&&&&&&&&&0491.0530000491,53 &&&&&&&&&&&&0170.0800000170,8
Nakatsugawa
中津川市 Gifun prefektuuri &&&&&&&&&&078883.&&&&0078 883 &&&&&&&&&&&&0676.0450000676,45 &&&&&&&&&&&&0116.0600000116,6
Namegata
行方市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&&034909.&&&&0034 909 &&&&&&&&&&&&0222.0480000222,48 &&&&&&&&&&&&0156.0900000156,9
Namerikawa
滑川市 Toyaman prefektuuri &&&&&&&&&&032755.&&&&0032 755 &&&&&&&&&&&&&054.063000054,63 &&&&&&&&&&&&0599.0600000599,6
Nanao
七尾市 Ishikawan prefektuuri &&&&&&&&&&055325.&&&&0055 325 &&&&&&&&&&&&0318.0320000318,32 &&&&&&&&&&&&0173.0800000173,8
Nanjō
南城市 Okinawan prefektuuri &&&&&&&&&&042016.&&&&0042 016 &&&&&&&&&&&&&049.094000049,94 &&&&&&&&&&&&0841.0300000841,3
Nankoku
南国市 Kōchin prefektuuri &&&&&&&&&&047982.&&&&0047 982 &&&&&&&&&&&&0125.0300000125,30 &&&&&&&&&&&&0382.0900000382,9
Nantan
南丹市 Kioton prefektuuri &&&&&&&&&&033145.&&&&0033 145 &&&&&&&&&&&&0616.0400000616,40 &&&&&&&&&&&&&053.080000053,8
Nanto
南砺市 Toyaman prefektuuri &&&&&&&&&&051327.&&&&0051 327 &&&&&&&&&&&&0668.0640000668,64 &&&&&&&&&&&&&076.080000076,8
Nan’yō
南陽市 Yamagatan prefektuuri &&&&&&&&&&032285.&&&&0032 285 &&&&&&&&&&&&0160.0520000160,52 &&&&&&&&&&&&0201.0100000201,1
Nara
奈良市 Naran prefektuuri &&&&&&&&&0360310.&&&&00360 310 &&&&&&&&&&&&0276.0940000276,94 &&&&&&&&&&&01301.&&&&001 301,0 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Narashino
習志野市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&0167909.&&&&00167 909 &&&&&&&&&&&&&020.097000020,97 &&&&&&&&&&&08007.01000008 007,1
Narita
成田市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&0131190.&&&&00131 190 &&&&&&&&&&&&0213.0840000213,84 &&&&&&&&&&&&0613.0500000613,5
Naruto
鳴門市 Tokushiman prefektuuri &&&&&&&&&&059101.&&&&0059 101 &&&&&&&&&&&&0135.0660000135,66 &&&&&&&&&&&&0435.0700000435,7
Nasu-Karasuyama
那須烏山市 Tochigin prefektuuri &&&&&&&&&&027047.&&&&0027 047 &&&&&&&&&&&&0174.0350000174,35 &&&&&&&&&&&&0155.0100000155,1
Nasu-Shiobara
那須塩原市 Tochigin prefektuuri &&&&&&&&&0117146.&&&&00117 146 &&&&&&&&&&&&0592.0740000592,74 &&&&&&&&&&&&0197.0600000197,6
Natori
名取市 Miyagin prefektuuri &&&&&&&&&&076668.&&&&0076 668 &&&&&&&&&&&&&098.017000098,17 &&&&&&&&&&&&0781.&&&&00781,0
Nayoro
名寄市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&&029048.&&&&0029 048 &&&&&&&&&&&&0535.0200000535,20 &&&&&&&&&&&&&054.030000054,3
Nemuro
根室市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&&026917.&&&&0026 917 &&&&&&&&&&&&0506.0250000506,25 &&&&&&&&&&&&&065.040000065,4
Neyagawa
寝屋川市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&0237518.&&&&00237 518 &&&&&&&&&&&&&024.070000024,70 &&&&&&&&&&&09616.01000009 616,1 Ydinkaupunki
Nichinan
日南市 Miyazakin prefektuuri &&&&&&&&&&054090.&&&&0054 090 &&&&&&&&&&&&0536.0110000536,11 &&&&&&&&&&&&0100.0900000100,9
Nihonmatsu
二本松市 Fukushiman prefektuuri &&&&&&&&&&058162.&&&&0058 162 &&&&&&&&&&&&0344.0420000344,42 &&&&&&&&&&&&0168.0900000168,9
Niigata
新潟市 Niigatan prefektuuri &&&&&&&&&0810157.&&&&00810 157 &&&&&&&&&&&&0726.0450000726,45 &&&&&&&&&&&01115.02000001 115,2 Virallinen suurkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Niihama
新居浜市 Ehimen prefektuuri &&&&&&&&&0119903.&&&&00119 903 &&&&&&&&&&&&0234.0460000234,46 &&&&&&&&&&&&0511.0400000511,4
Niimi
新見市 Okayaman prefektuuri &&&&&&&&&&030658.&&&&0030 658 &&&&&&&&&&&&0793.0290000793,29 &&&&&&&&&&&&&038.060000038,6
Niiza
新座市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&0162122.&&&&00162 122 &&&&&&&&&&&&&022.078000022,78 &&&&&&&&&&&07116.09000007 116,9
Nikaho
にかほ市 Akitan prefektuuri &&&&&&&&&&025324.&&&&0025 324 &&&&&&&&&&&&0241.0130000241,13 &&&&&&&&&&&&0105.&&&&00105,0
Nikkō
日光市 Tochigin prefektuuri &&&&&&&&&&083386.&&&&0083 386 &&&&&&&&&&&01449.08300001 449,83 &&&&&&&&&&&&&057.050000057,5
Ninohe
二戸市 Iwaten prefektuuri &&&&&&&&&&027611.&&&&0027 611 &&&&&&&&&&&&0420.0420000420,42 &&&&&&&&&&&&&065.070000065,7
Nirasaki
韮崎市 Yamanashin prefektuuri &&&&&&&&&&030680.&&&&0030 680 &&&&&&&&&&&&0143.0690000143,69 &&&&&&&&&&&&0213.0500000213,5
Nishi-Tōkyō
西東京市 Tokion metropoli &&&&&&&&&0200012.&&&&00200 012 &&&&&&&&&&&&&015.075000015,75 &&&&&&&&&&012699.020000012 699,2
Nishinomiya
西宮市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&0487850.&&&&00487 850 &&&&&&&&&&&&&099.096000099,96 &&&&&&&&&&&04880.05000004 880,5 Ydinkaupunki
Nishinoomote
西之表市 Kagoshiman prefektuuri &&&&&&&&&&015967.&&&&0015 967 &&&&&&&&&&&&0205.0660000205,66 &&&&&&&&&&&&&077.060000077,6
Nishio
西尾市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&0167990.&&&&00167 990 &&&&&&&&&&&&0161.0220000161,22 &&&&&&&&&&&01042.&&&&001 042,0
Nishiwaki
西脇市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&&040866.&&&&0040 866 &&&&&&&&&&&&0132.0440000132,44 &&&&&&&&&&&&0308.0600000308,6
Nisshin
日進市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&&087977.&&&&0087 977 &&&&&&&&&&&&&034.091000034,91 &&&&&&&&&&&02520.01000002 520,1
Nobeoka
延岡市 Miyazakin prefektuuri &&&&&&&&&0125159.&&&&00125 159 &&&&&&&&&&&&0868.020000868,02 &&&&&&&&&&&&0144.0200000144,2
Noboribetsu
登別市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&&049625.&&&&0049 625 &&&&&&&&&&&&0212.0210000212,21 &&&&&&&&&&&&0233.0800000233,8
Noda
野田市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&0153583.&&&&00153 583 &&&&&&&&&&&&0103.0550000103,55 &&&&&&&&&&&01483.02000001 483,2
Nōgata
直方市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&&057146.&&&&0057 146 &&&&&&&&&&&&&061.076000061,76 &&&&&&&&&&&&0925.0300000925,3
Nomi
能美市 Ishikawan prefektuuri &&&&&&&&&&048881.&&&&0048 881 &&&&&&&&&&&&&084.014000084,14 &&&&&&&&&&&&0580.0900000580,9
Nonoichi
野々市市 Ishikawan prefektuuri &&&&&&&&&&055099.&&&&0055 099 &&&&&&&&&&&&&013.056000013,56 &&&&&&&&&&&04063.03000004 063,3
Noshiro
能代市 Akitan prefektuuri &&&&&&&&&&054730.&&&&0054 730 &&&&&&&&&&&&0426.0950000426,95 &&&&&&&&&&&&0128.0200000128,2
Numata
沼田市 Gunman prefektuuri &&&&&&&&&&048676.&&&&0048 676 &&&&&&&&&&&&0443.0460000443,46 &&&&&&&&&&&&0109.0800000109,8
Numazu
沼津市 Shizuokan prefektuuri &&&&&&&&&0195633.&&&&00195 633 &&&&&&&&&&&&0186.0960000186,96 &&&&&&&&&&&01046.04000001 046,4 Erityiskaupunki
Ōami-Shirasato
大網白里市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&&049184.&&&&0049 184 &&&&&&&&&&&&&058.08000058,08 &&&&&&&&&&&&0846.0800000846,8
Obama
小浜市 Fukuin prefektuuri &&&&&&&&&&029670.&&&&0029 670 &&&&&&&&&&&&0233.090000233,09 &&&&&&&&&&&&0127.0300000127,3
Obanazawa
尾花沢市 Yamagatan prefektuuri &&&&&&&&&&016953.&&&&0016 953 &&&&&&&&&&&&0372.0530000372,53 &&&&&&&&&&&&&045.050000045,5
Obihiro
帯広市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&0169327.&&&&00169 327 &&&&&&&&&&&&0619.0340000619,34 &&&&&&&&&&&&0273.0400000273,4
Ōbu
大府市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&&089157.&&&&0089 157 &&&&&&&&&&&&&033.066000033,66 &&&&&&&&&&&02648.08000002 648,8
Ōda
大田市 Shimanen prefektuuri &&&&&&&&&&035166.&&&&0035 166 &&&&&&&&&&&&0435.0710000435,71 &&&&&&&&&&&&&080.070000080,7
Ōdate
大館市 Akitan prefektuuri &&&&&&&&&&074175.&&&&0074 175 &&&&&&&&&&&&0913.0220000913,22 &&&&&&&&&&&&&081.020000081,2
Odawara
小田原市 Kanagawan prefektuuri &&&&&&&&&0194086.&&&&00194 086 &&&&&&&&&&&&0113.0810000113,81 &&&&&&&&&&&01705.04000001 705,4 Erityiskaupunki
Ōfunato
大船渡市 Iwaten prefektuuri &&&&&&&&&&038058.&&&&0038 058 &&&&&&&&&&&&0322.0500000322,50 &&&&&&&&&&&&0118.&&&&00118,0
Oga
男鹿市 Akitan prefektuuri &&&&&&&&&&028375.&&&&0028 375 &&&&&&&&&&&&0241.090000241,09 &&&&&&&&&&&&0117.0700000117,7
Ōgaki
大垣市 Gifun prefektuuri &&&&&&&&&0159879.&&&&00159 879 &&&&&&&&&&&&0206.0570000206,57 &&&&&&&&&&&&0774.&&&&00774,0
Ogi
小城市 Sagan prefektuuri &&&&&&&&&&044259.&&&&0044 259 &&&&&&&&&&&&&095.081000095,81 &&&&&&&&&&&&0461.0900000461,9
Ogōri
小郡市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&&057983.&&&&0057 983 &&&&&&&&&&&&&045.051000045,51 &&&&&&&&&&&01274.01000001 274,1
Ōita
大分市 Ōitan prefektuuri &&&&&&&&&0478146.&&&&00478 146 &&&&&&&&&&&&0502.0390000502,39 &&&&&&&&&&&&0951.0700000951,7 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Ojiya
小千谷市 Niigatan prefektuuri &&&&&&&&&&036498.&&&&0036 498 &&&&&&&&&&&&0155.0190000155,19 &&&&&&&&&&&&0235.0200000235,2
Ōkawa
大川市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&&034838.&&&&0034 838 &&&&&&&&&&&&&033.062000033,62 &&&&&&&&&&&01036.02000001 036,2
Okaya
岡谷市 Naganon prefektuuri &&&&&&&&&&050128.&&&&0050 128 &&&&&&&&&&&&&085.010000085,10 &&&&&&&&&&&&0589.&&&&00589,0
Okayama
岡山市 Okayaman prefektuuri &&&&&&&&&0719474.&&&&00719 474 &&&&&&&&&&&&0789.0960000789,96 &&&&&&&&&&&&0910.0800000910,8 Virallinen suurkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Okazaki
岡崎市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&0381051.&&&&00381 051 &&&&&&&&&&&&0387.0200000387,20 &&&&&&&&&&&&0984.0100000984,1 Ydinkaupunki
Okegawa
桶川市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&&073936.&&&&0073 936 &&&&&&&&&&&&&025.035000025,35 &&&&&&&&&&&02916.06000002 916,6
Okinawa
沖縄市 Okinawan prefektuuri &&&&&&&&&0139279.&&&&00139 279 &&&&&&&&&&&&&049.072000049,72 &&&&&&&&&&&02801.03000002 801,3
Ōmachi
大町市 Naganon prefektuuri &&&&&&&&&&028041.&&&&0028 041 &&&&&&&&&&&&0565.0150000565,15 &&&&&&&&&&&&&049.060000049,6
Omaezaki
御前崎市 Shizuokan prefektuuri &&&&&&&&&&032578.&&&&0032 578 &&&&&&&&&&&&&065.056000065,56 &&&&&&&&&&&&0496.0900000496,9
Ōme
青梅市 Tokion metropoli &&&&&&&&&0137381.&&&&00137 381 &&&&&&&&&&&&0103.0310000103,31 &&&&&&&&&&&01329.08000001 329,8
Ōmi-Hachiman
近江八幡市 Shigan prefektuuri &&&&&&&&&&081312.&&&&0081 312 &&&&&&&&&&&&0177.0450000177,45 &&&&&&&&&&&&0458.0200000458,2
Omitama
小美玉市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&&050911.&&&&0050 911 &&&&&&&&&&&&0144.0740000144,74 &&&&&&&&&&&&0351.0700000351,7
Ōmura
大村市 Nagasakin prefektuuri &&&&&&&&&&092757.&&&&0092 757 &&&&&&&&&&&&0126.0620000126,62 &&&&&&&&&&&&0732.0600000732,6
Ōmuta
大牟田市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&0117360.&&&&00117 360 &&&&&&&&&&&&&081.045000081,45 &&&&&&&&&&&01440.09000001 440,9
Ono
小野市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&&048580.&&&&0048 580 &&&&&&&&&&&&&092.094000092,94 &&&&&&&&&&&&0522.0700000522,7
Ōno
大野市 Fukuin prefektuuri &&&&&&&&&&033109.&&&&0033 109 &&&&&&&&&&&&0872.0430000872,43 &&&&&&&&&&&&&038.&&&&0038,0
Ōnojō
大野城市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&&099525.&&&&0099 525 &&&&&&&&&&&&&026.089000026,89 &&&&&&&&&&&03701.02000003 701,2
Onomichi
尾道市 Hiroshiman prefektuuri &&&&&&&&&0138626.&&&&00138 626 &&&&&&&&&&&&0285.090000285,09 &&&&&&&&&&&&0486.0300000486,3
Osaka
大阪市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&02691185.&&&&002 691 185 &&&&&&&&&&&&0225.0210000225,21 &&&&&&&&&&011949.070000011 949,7 Virallinen suurkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Ōsaka-Sayama
大阪狭山市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&&057792.&&&&0057 792 &&&&&&&&&&&&&011.092000011,92 &&&&&&&&&&&04848.03000004 848,3
Ōsaki
大崎市 Miyagin prefektuuri &&&&&&&&&0133391.&&&&00133 391 &&&&&&&&&&&&0796.0760000796,76 &&&&&&&&&&&&0167.0400000167,4
Ōshū
奥州市 Iwaten prefektuuri &&&&&&&&&0119422.&&&&00119 422 &&&&&&&&&&&&0993.0300000993,30 &&&&&&&&&&&&0120.0200000120,2
Ōta
太田市 Gunman prefektuuri &&&&&&&&&0219807.&&&&00219 807 &&&&&&&&&&&&0175.0540000175,54 &&&&&&&&&&&01252.02000001 252,2 Erityiskaupunki
Ōtake
大竹市 Hiroshiman prefektuuri &&&&&&&&&&027865.&&&&0027 865 &&&&&&&&&&&&&078.066000078,66 &&&&&&&&&&&&0354.0200000354,2
Otaru
小樽市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&0121924.&&&&00121 924 &&&&&&&&&&&&0243.0830000243,83 &&&&&&&&&&&&0500.&&&&00500,0
Ōtawara
大田原市 Tochigin prefektuuri &&&&&&&&&&075457.&&&&0075 457 &&&&&&&&&&&&0354.0360000354,36 &&&&&&&&&&&&0212.0900000212,9
Ōtsu
大津市 Shigan prefektuuri &&&&&&&&&0340973.&&&&00340 973 &&&&&&&&&&&&0464.0510000464,51 &&&&&&&&&&&&0734.&&&&00734,0 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Ōtsuki
大月市 Yamanashin prefektuuri &&&&&&&&&&025419.&&&&0025 419 &&&&&&&&&&&&0280.0250000280,25 &&&&&&&&&&&&&090.070000090,7
Owari-Asahi
尾張旭市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&&080787.&&&&0080 787 &&&&&&&&&&&&&021.03000021,03 &&&&&&&&&&&03841.05000003 841,5
Owase
尾鷲市 Mien prefektuuri &&&&&&&&&&018009.&&&&0018 009 &&&&&&&&&&&&0192.0710000192,71 &&&&&&&&&&&&&093.050000093,5
Oyabe
小矢部市 Toyaman prefektuuri &&&&&&&&&&030399.&&&&0030 399 &&&&&&&&&&&&0134.070000134,07 &&&&&&&&&&&&0226.0700000226,7
Oyama
小山市 Tochigin prefektuuri &&&&&&&&&0166760.&&&&00166 760 &&&&&&&&&&&&0171.0760000171,76 &&&&&&&&&&&&0970.0900000970,9
Ōzu
大洲市 Ehimen prefektuuri &&&&&&&&&&044086.&&&&0044 086 &&&&&&&&&&&&0432.0220000432,22 &&&&&&&&&&&&0102.&&&&00102,0
Rikuzen-Takata
陸前高田市 Iwaten prefektuuri &&&&&&&&&&019758.&&&&0019 758 &&&&&&&&&&&&0231.0940000231,94 &&&&&&&&&&&&&085.020000085,2
Rittō
栗東市 Shigan prefektuuri &&&&&&&&&&066749.&&&&0066 749 &&&&&&&&&&&&&052.069000052,69 &&&&&&&&&&&01266.08000001 266,8
Rumoi
留萌市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&&022221.&&&&0022 221 &&&&&&&&&&&&0297.0830000297,83 &&&&&&&&&&&&&074.060000074,6
Ryūgasaki
龍ケ崎市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&&078342.&&&&0078 342 &&&&&&&&&&&&&078.055000078,55 &&&&&&&&&&&&0997.0400000997,4
Sabae
鯖江市 Fukuin prefektuuri &&&&&&&&&&068284.&&&&0068 284 &&&&&&&&&&&&&084.059000084,59 &&&&&&&&&&&&0807.0200000807,2
Sado
佐渡市 Niigatan prefektuuri &&&&&&&&&&057255.&&&&0057 255 &&&&&&&&&&&&0855.0610000855,61 &&&&&&&&&&&&&066.090000066,9
Saga
佐賀市 Sagan prefektuuri &&&&&&&&&0236372.&&&&00236 372 &&&&&&&&&&&&0431.0840000431,84 &&&&&&&&&&&&0547.0400000547,4 Erityiskaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Sagae
寒河江市 Yamagatan prefektuuri &&&&&&&&&&041256.&&&&0041 256 &&&&&&&&&&&&0139.030000139,03 &&&&&&&&&&&&0296.0700000296,7
Sagamihara
相模原市 Kanagawan prefektuuri &&&&&&&&&0720780.&&&&00720 780 &&&&&&&&&&&&0328.0660000328,66 &&&&&&&&&&&02193.01000002 193,1 Virallinen suurkaupunki
Saijō
西条市 Ehimen prefektuuri &&&&&&&&&0108174.&&&&00108 174 &&&&&&&&&&&&0509.0980000509,98 &&&&&&&&&&&&0212.0100000212,1
Saikai
西海市 Nagasakin prefektuuri &&&&&&&&&&028691.&&&&0028 691 &&&&&&&&&&&&0241.0590000241,59 &&&&&&&&&&&&0118.0800000118,8
Saiki
佐伯市 Ōitan prefektuuri &&&&&&&&&&072211.&&&&0072 211 &&&&&&&&&&&&0903.0110000903,11 &&&&&&&&&&&&&080.&&&&0080,0
Saitama
さいたま市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&01263979.&&&&001 263 979 &&&&&&&&&&&&0217.0430000217,43 &&&&&&&&&&&05813.03000005 813,3 Virallinen suurkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Saito
西都市 Miyazakin prefektuuri &&&&&&&&&&030683.&&&&0030 683 &&&&&&&&&&&&0438.0790000438,79 &&&&&&&&&&&&&069.090000069,9
Sakado
坂戸市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&0101679.&&&&00101 679 &&&&&&&&&&&&&041.02000041,02 &&&&&&&&&&&02478.08000002 478,8
Sakai
堺市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&0839310.&&&&00839 310 &&&&&&&&&&&&0149.0820000149,82 &&&&&&&&&&&05602.01000005 602,1 Virallinen suurkaupunki
Sakai
坂井市 Fukuin prefektuuri &&&&&&&&&&090280.&&&&0090 280 &&&&&&&&&&&&0209.0670000209,67 &&&&&&&&&&&&0430.0600000430,6
Sakaide
坂出市 Kagawan prefektuuri &&&&&&&&&&053164.&&&&0053 164 &&&&&&&&&&&&&092.049000092,49 &&&&&&&&&&&&0574.0800000574,8
Sakaiminato
境港市 Tottorin prefektuuri &&&&&&&&&&034174.&&&&0034 174 &&&&&&&&&&&&&029.02000029,02 &&&&&&&&&&&01177.06000001 177,6
Sakata
酒田市 Yamagatan prefektuuri &&&&&&&&&0106244.&&&&00106 244 &&&&&&&&&&&&0602.0970000602,97 &&&&&&&&&&&&0176.0200000176,2
Saku
佐久市 Naganon prefektuuri &&&&&&&&&&099368.&&&&0099 368 &&&&&&&&&&&&0423.0510000423,51 &&&&&&&&&&&&0234.0600000234,6
Sakura
佐倉市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&0172739.&&&&00172 739 &&&&&&&&&&&&0103.0690000103,69 &&&&&&&&&&&01665.09000001 665,9
Sakura
さくら市 Tochigin prefektuuri &&&&&&&&&&044901.&&&&0044 901 &&&&&&&&&&&&0125.0630000125,63 &&&&&&&&&&&&0357.0400000357,4
Sakuragawa
桜川市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&&042632.&&&&0042 632 &&&&&&&&&&&&0180.060000180,06 &&&&&&&&&&&&0236.0800000236,8
Sakurai
桜井市 Naran prefektuuri &&&&&&&&&&057244.&&&&0057 244 &&&&&&&&&&&&&098.091000098,91 &&&&&&&&&&&&0578.0700000578,7
Sanda
三田市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&0112691.&&&&00112 691 &&&&&&&&&&&&0210.0320000210,32 &&&&&&&&&&&&0535.0800000535,8
Sanjō
三条市 Niigatan prefektuuri &&&&&&&&&&099192.&&&&0099 192 &&&&&&&&&&&&0431.0970000431,97 &&&&&&&&&&&&0229.0600000229,6
Sanmu
山武市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&&052222.&&&&0052 222 &&&&&&&&&&&&0146.0770000146,77 &&&&&&&&&&&&0355.0800000355,8
Sano
佐野市 Tochigin prefektuuri &&&&&&&&&0118919.&&&&00118 919 &&&&&&&&&&&&0356.040000356,04 &&&&&&&&&&&&0334.&&&&00334,0
Sanuki
さぬき市 Kagawan prefektuuri &&&&&&&&&&050272.&&&&0050 272 &&&&&&&&&&&&0158.0630000158,63 &&&&&&&&&&&&0316.0900000316,9
San’yō-Onoda
山陽小野田市 Yamaguchin prefektuuri &&&&&&&&&&062671.&&&&0062 671 &&&&&&&&&&&&0133.090000133,09 &&&&&&&&&&&&0470.0900000470,9
Sapporo
札幌市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&01952356.&&&&001 952 356 &&&&&&&&&&&01121.02600001 121,26 &&&&&&&&&&&01741.02000001 741,2 Virallinen suurkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Sasebo
佐世保市 Nagasakin prefektuuri &&&&&&&&&0255439.&&&&00255 439 &&&&&&&&&&&&0426.060000426,06 &&&&&&&&&&&&0599.0500000599,5 Ydinkaupunki
Satsuma-Sendai
薩摩川内市 Kagoshiman prefektuuri &&&&&&&&&&096076.&&&&0096 076 &&&&&&&&&&&&0682.0920000682,92 &&&&&&&&&&&&0140.0700000140,7
Satte
幸手市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&&052524.&&&&0052 524 &&&&&&&&&&&&&033.093000033,93 &&&&&&&&&&&01548.&&&&001 548,0
Sayama
狭山市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&0152405.&&&&00152 405 &&&&&&&&&&&&&048.099000048,99 &&&&&&&&&&&03110.09000003 110,9
Seiyo
西予市 Ehimen prefektuuri &&&&&&&&&&038919.&&&&0038 919 &&&&&&&&&&&&0514.0340000514,34 &&&&&&&&&&&&&075.070000075,7
Seki
関市 Gifun prefektuuri &&&&&&&&&&089153.&&&&0089 153 &&&&&&&&&&&&0472.0330000472,33 &&&&&&&&&&&&0188.0800000188,8
Senboku
仙北市 Akitan prefektuuri &&&&&&&&&&027523.&&&&0027 523 &&&&&&&&&&&01093.05600001 093,56 &&&&&&&&&&&&&025.020000025,2
Sendai
仙台市 Miyagin prefektuuri &&&&&&&&01082159.&&&&001 082 159 &&&&&&&&&&&&0786.0300000786,30 &&&&&&&&&&&01376.03000001 376,3 Virallinen suurkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Sennan
泉南市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&&062438.&&&&0062 438 &&&&&&&&&&&&&048.098000048,98 &&&&&&&&&&&01274.08000001 274,8
Seto
瀬戸市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&0129046.&&&&00129 046 &&&&&&&&&&&&0111.0400000111,40 &&&&&&&&&&&01158.04000001 158,4
Setouchi
瀬戸内市 Okayaman prefektuuri &&&&&&&&&&036975.&&&&0036 975 &&&&&&&&&&&&0125.0450000125,45 &&&&&&&&&&&&0294.0700000294,7
Settsu
摂津市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&&085007.&&&&0085 007 &&&&&&&&&&&&&014.087000014,87 &&&&&&&&&&&05716.07000005 716,7
Shibata
新発田市 Niigatan prefektuuri &&&&&&&&&&098611.&&&&0098 611 &&&&&&&&&&&&0533.0100000533,10 &&&&&&&&&&&&0185.&&&&00185,0
Shibetsu
士別市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&&019914.&&&&0019 914 &&&&&&&&&&&01119.02200001 119,22 &&&&&&&&&&&&&017.080000017,8
Shibukawa
渋川市 Gunman prefektuuri &&&&&&&&&&078391.&&&&0078 391 &&&&&&&&&&&&0240.0270000240,27 &&&&&&&&&&&&0326.0300000326,3
Shibushi
志布志市 Kagoshiman prefektuuri &&&&&&&&&&031479.&&&&0031 479 &&&&&&&&&&&&0290.0280000290,28 &&&&&&&&&&&&0108.0400000108,4
Shijōnawate
四條畷市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&&056075.&&&&0056 075 &&&&&&&&&&&&&018.069000018,69 &&&&&&&&&&&03000.03000003 000,3
Shiki
志木市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&&072676.&&&&0072 676 &&&&&&&&&&&&&&09.0500009,05 &&&&&&&&&&&08030.05000008 030,5
Shikokuchūō
四国中央市 Ehimen prefektuuri &&&&&&&&&&087413.&&&&0087 413 &&&&&&&&&&&&0421.0240000421,24 &&&&&&&&&&&&0207.0500000207,5
Shima
志摩市 Mien prefektuuri &&&&&&&&&&050341.&&&&0050 341 &&&&&&&&&&&&0178.0940000178,94 &&&&&&&&&&&&0281.0300000281,3
Shimabara
島原市 Nagasakin prefektuuri &&&&&&&&&&045436.&&&&0045 436 &&&&&&&&&&&&&082.097000082,97 &&&&&&&&&&&&0547.0600000547,6
Shimada
島田市 Shizuokan prefektuuri &&&&&&&&&&098112.&&&&0098 112 &&&&&&&&&&&&0315.0700000315,70 &&&&&&&&&&&&0310.0800000310,8
Shimanto
四万十市 Kōchin prefektuuri &&&&&&&&&&034313.&&&&0034 313 &&&&&&&&&&&&0632.0290000632,29 &&&&&&&&&&&&&054.030000054,3
Shimoda
下田市 Shizuokan prefektuuri &&&&&&&&&&022916.&&&&0022 916 &&&&&&&&&&&&0104.0380000104,38 &&&&&&&&&&&&0219.0500000219,5
Shimonoseki
下関市 Yamaguchin prefektuuri &&&&&&&&&0268517.&&&&00268 517 &&&&&&&&&&&&0715.0890000715,89 &&&&&&&&&&&&0375.0100000375,1 Ydinkaupunki
Shimotsuke
下野市 Tochigin prefektuuri &&&&&&&&&&059431.&&&&0059 431 &&&&&&&&&&&&&074.059000074,59 &&&&&&&&&&&&0796.0800000796,8
Shimotsuma
下妻市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&&043293.&&&&0043 293 &&&&&&&&&&&&&080.088000080,88 &&&&&&&&&&&&0535.0300000535,3
Shingū
新宮市 Wakayaman prefektuuri &&&&&&&&&&029331.&&&&0029 331 &&&&&&&&&&&&0255.0230000255,23 &&&&&&&&&&&&0114.0900000114,9
Shinjō
新庄市 Yamagatan prefektuuri &&&&&&&&&&036894.&&&&0036 894 &&&&&&&&&&&&0222.0850000222,85 &&&&&&&&&&&&0165.0600000165,6
Shinshiro
新城市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&&047133.&&&&0047 133 &&&&&&&&&&&&0499.0230000499,23 &&&&&&&&&&&&&094.040000094,4
Shiogama
塩竈市 Miyagin prefektuuri &&&&&&&&&&054187.&&&&0054 187 &&&&&&&&&&&&&017.037000017,37 &&&&&&&&&&&03119.06000003 119,6
Shiojiri
塩尻市 Naganon prefektuuri &&&&&&&&&&067135.&&&&0067 135 &&&&&&&&&&&&0289.0980000289,98 &&&&&&&&&&&&0231.0500000231,5
Shirakawa
白河市 Fukushiman prefektuuri &&&&&&&&&&061913.&&&&0061 913 &&&&&&&&&&&&0305.0320000305,32 &&&&&&&&&&&&0202.0800000202,8
Shiraoka
白岡市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&&051535.&&&&0051 535 &&&&&&&&&&&&&024.092000024,92 &&&&&&&&&&&02068.&&&&002 068,0
Shiroi
白井市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&&061674.&&&&0061 674 &&&&&&&&&&&&&035.048000035,48 &&&&&&&&&&&01738.03000001 738,3
Shiroishi
白石市 Miyagin prefektuuri &&&&&&&&&&035272.&&&&0035 272 &&&&&&&&&&&&0286.0480000286,48 &&&&&&&&&&&&0123.0100000123,1
Shisō
宍粟市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&&037773.&&&&0037 773 &&&&&&&&&&&&0658.0540000658,54 &&&&&&&&&&&&&057.040000057,4
Shizuoka
静岡市 Shizuokan prefektuuri &&&&&&&&&0704989.&&&&00704 989 &&&&&&&&&&&01411.09000001 411,90 &&&&&&&&&&&&0499.0300000499,3 Virallinen suurkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Shōbara
庄原市 Hiroshiman prefektuuri &&&&&&&&&&037000.&&&&0037 000 &&&&&&&&&&&01246.04900001 246,49 &&&&&&&&&&&&&029.070000029,7
Shūnan
周南市 Yamaguchin prefektuuri &&&&&&&&&0144842.&&&&00144 842 &&&&&&&&&&&&0656.0290000656,29 &&&&&&&&&&&&0220.0700000220,7
Sodegaura
袖ケ浦市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&&060952.&&&&0060 952 &&&&&&&&&&&&&094.093000094,93 &&&&&&&&&&&&0642.0100000642,1
Sōja
総社市 Okayaman prefektuuri &&&&&&&&&&066855.&&&&0066 855 &&&&&&&&&&&&0211.0900000211,90 &&&&&&&&&&&&0315.0500000315,5
Sōka
草加市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&0247034.&&&&00247 034 &&&&&&&&&&&&&027.046000027,46 &&&&&&&&&&&08996.01000008 996,1 Erityiskaupunki
Sōma
相馬市 Fukushiman prefektuuri &&&&&&&&&&038556.&&&&0038 556 &&&&&&&&&&&&0197.0790000197,79 &&&&&&&&&&&&0194.0900000194,9
Soo
曽於市 Kagoshiman prefektuuri &&&&&&&&&&036557.&&&&0036 557 &&&&&&&&&&&&0390.0110000390,11 &&&&&&&&&&&&&093.070000093,7
Sōsa
匝瑳市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&&037261.&&&&0037 261 &&&&&&&&&&&&0101.0520000101,52 &&&&&&&&&&&&0367.&&&&00367,0
Suita
吹田市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&0374468.&&&&00374 468 &&&&&&&&&&&&&036.09000036,09 &&&&&&&&&&010375.090000010 375,9 Ydinkaupunki
Sukagawa
須賀川市 Fukushiman prefektuuri &&&&&&&&&&077441.&&&&0077 441 &&&&&&&&&&&&0279.0430000279,43 &&&&&&&&&&&&0277.0100000277,1
Sukumo
宿毛市 Kōchin prefektuuri &&&&&&&&&&020907.&&&&0020 907 &&&&&&&&&&&&0286.0190000286,19 &&&&&&&&&&&&&073.010000073,1
Sumoto
洲本市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&&044258.&&&&0044 258 &&&&&&&&&&&&0182.0380000182,38 &&&&&&&&&&&&0242.0700000242,7
Sunagawa
砂川市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&&017694.&&&&0017 694 &&&&&&&&&&&&&078.068000078,68 &&&&&&&&&&&&0224.0900000224,9
Susaki
須崎市 Kōchin prefektuuri &&&&&&&&&&022606.&&&&0022 606 &&&&&&&&&&&&0135.0440000135,44 &&&&&&&&&&&&0166.0900000166,9
Susono
裾野市 Shizuokan prefektuuri &&&&&&&&&&052737.&&&&0052 737 &&&&&&&&&&&&0138.0120000138,12 &&&&&&&&&&&&0381.0800000381,8
Suwa
諏訪市 Naganon prefektuuri &&&&&&&&&&050140.&&&&0050 140 &&&&&&&&&&&&0109.0170000109,17 &&&&&&&&&&&&0459.0300000459,3
Suzaka
須坂市 Naganon prefektuuri &&&&&&&&&&050725.&&&&0050 725 &&&&&&&&&&&&0149.0670000149,67 &&&&&&&&&&&&0338.0900000338,9
Suzu
珠洲市 Ishikawan prefektuuri &&&&&&&&&&014625.&&&&0014 625 &&&&&&&&&&&&0247.0200000247,20 &&&&&&&&&&&&&059.020000059,2
Suzuka
鈴鹿市 Mien prefektuuri &&&&&&&&&0196403.&&&&00196 403 &&&&&&&&&&&&0194.0460000194,46 &&&&&&&&&&&01010.&&&&001 010,0
Tachikawa
立川市 Tokion metropoli &&&&&&&&&0176295.&&&&00176 295 &&&&&&&&&&&&&024.036000024,36 &&&&&&&&&&&07237.01000007 237,1
Tagajō
多賀城市 Miyagin prefektuuri &&&&&&&&&&062096.&&&&0062 096 &&&&&&&&&&&&&019.069000019,69 &&&&&&&&&&&03153.07000003 153,7
Tagawa
田川市 Fukuokan prefektuuri &&&&&&&&&&048441.&&&&0048 441 &&&&&&&&&&&&&054.055000054,55 &&&&&&&&&&&&0888.&&&&00888,0
Tahara
田原市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&&062364.&&&&0062 364 &&&&&&&&&&&&0191.0120000191,12 &&&&&&&&&&&&0326.0300000326,3
Tainai
胎内市 Niigatan prefektuuri &&&&&&&&&&030198.&&&&0030 198 &&&&&&&&&&&&0264.0890000264,89 &&&&&&&&&&&&0114.&&&&00114,0
Tajimi
多治見市 Gifun prefektuuri &&&&&&&&&0110441.&&&&00110 441 &&&&&&&&&&&&&091.025000091,25 &&&&&&&&&&&01210.03000001 210,3
Takahagi
高萩市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&&029638.&&&&0029 638 &&&&&&&&&&&&0193.0580000193,58 &&&&&&&&&&&&0153.0100000153,1
Takahama
高浜市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&&046236.&&&&0046 236 &&&&&&&&&&&&&013.011000013,11 &&&&&&&&&&&03526.08000003 526,8
Takahashi
高梁市 Okayaman prefektuuri &&&&&&&&&&032075.&&&&0032 075 &&&&&&&&&&&&0546.0990000546,99 &&&&&&&&&&&&&058.060000058,6
Takaishi
高石市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&&056529.&&&&0056 529 &&&&&&&&&&&&&011.030000011,30 &&&&&&&&&&&05002.06000005 002,6
Takamatsu
高松市 Kagawan prefektuuri &&&&&&&&&0420748.&&&&00420 748 &&&&&&&&&&&&0375.0410000375,41 &&&&&&&&&&&01120.08000001 120,8 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Takaoka
高岡市 Toyaman prefektuuri &&&&&&&&&0172125.&&&&00172 125 &&&&&&&&&&&&0209.0570000209,57 &&&&&&&&&&&&0821.0300000821,3
Takarazuka
宝塚市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&0224903.&&&&00224 903 &&&&&&&&&&&&0101.0800000101,80 &&&&&&&&&&&02209.03000002 209,3 Erityiskaupunki
Takasago
高砂市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&&091030.&&&&0091 030 &&&&&&&&&&&&&034.038000034,38 &&&&&&&&&&&02647.08000002 647,8
Takasaki
高崎市 Gunman prefektuuri &&&&&&&&&0370884.&&&&00370 884 &&&&&&&&&&&&0459.0160000459,16 &&&&&&&&&&&&0807.0700000807,7 Ydinkaupunki
Takashima
高島市 Shigan prefektuuri &&&&&&&&&&050025.&&&&0050 025 &&&&&&&&&&&&0693.050000693,05 &&&&&&&&&&&&&072.020000072,2
Takatsuki
高槻市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&0351829.&&&&00351 829 &&&&&&&&&&&&0105.0290000105,29 &&&&&&&&&&&03341.05000003 341,5 Ydinkaupunki
Takayama
高山市 Gifun prefektuuri &&&&&&&&&&089182.&&&&0089 182 &&&&&&&&&&&02177.06100002 177,61 &&&&&&&&&&&&&041.&&&&0041,0
Takehara
竹原市 Hiroshiman prefektuuri &&&&&&&&&&026426.&&&&0026 426 &&&&&&&&&&&&0118.0230000118,23 &&&&&&&&&&&&0223.0500000223,5
Takeo
武雄市 Sagan prefektuuri &&&&&&&&&&049062.&&&&0049 062 &&&&&&&&&&&&0195.0400000195,40 &&&&&&&&&&&&0251.0100000251,1
Taketa
竹田市 Ōitan prefektuuri &&&&&&&&&&022332.&&&&0022 332 &&&&&&&&&&&&0477.0530000477,53 &&&&&&&&&&&&&046.080000046,8
Takikawa
滝川市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&&041192.&&&&0041 192 &&&&&&&&&&&&0115.0900000115,90 &&&&&&&&&&&&0355.0400000355,4
Takizawa
滝沢市 Iwaten prefektuuri &&&&&&&&&&055463.&&&&0055 463 &&&&&&&&&&&&0182.0460000182,46 &&&&&&&&&&&&0304.&&&&00304,0
Taku
多久市 Sagan prefektuuri &&&&&&&&&&019749.&&&&0019 749 &&&&&&&&&&&&&096.096000096,96 &&&&&&&&&&&&0203.0700000203,7
Tama
多摩市 Tokion metropoli &&&&&&&&&0146631.&&&&00146 631 &&&&&&&&&&&&&021.01000021,01 &&&&&&&&&&&06979.01000006 979,1
Tamana
玉名市 Kumamoton prefektuuri &&&&&&&&&&066782.&&&&0066 782 &&&&&&&&&&&&0152.0600000152,60 &&&&&&&&&&&&0437.0600000437,6
Tamano
玉野市 Okayaman prefektuuri &&&&&&&&&&060736.&&&&0060 736 &&&&&&&&&&&&0103.0580000103,58 &&&&&&&&&&&&0586.0400000586,4
Tamura
田村市 Fukushiman prefektuuri &&&&&&&&&&038503.&&&&0038 503 &&&&&&&&&&&&0458.0330000458,33 &&&&&&&&&&&&&084.&&&&0084,0
Tanabe
田辺市 Wakayaman prefektuuri &&&&&&&&&&074770.&&&&0074 770 &&&&&&&&&&&01026.09100001 026,91 &&&&&&&&&&&&&072.080000072,8
Tanba
丹波市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&&064660.&&&&0064 660 &&&&&&&&&&&&0493.0210000493,21 &&&&&&&&&&&&0131.0100000131,1
Tanba-Sasayama
丹波篠山市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&&041490.&&&&0041 490 &&&&&&&&&&&&0377.0590000377,59 &&&&&&&&&&&&0109.0900000109,9
Tarumizu
垂水市 Kagoshiman prefektuuri &&&&&&&&&&015520.&&&&0015 520 &&&&&&&&&&&&0162.0120000162,12 &&&&&&&&&&&&&095.070000095,7
Tatebayashi
館林市 Gunman prefektuuri &&&&&&&&&&076667.&&&&0076 667 &&&&&&&&&&&&&060.097000060,97 &&&&&&&&&&&01257.05000001 257,5
Tateyama
館山市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&&047464.&&&&0047 464 &&&&&&&&&&&&0110.0150000110,15 &&&&&&&&&&&&0430.0900000430,9
Tatsuno
たつの市 Hyōgon prefektuuri &&&&&&&&&&077419.&&&&0077 419 &&&&&&&&&&&&0210.0870000210,87 &&&&&&&&&&&&0367.0100000367,1
Tendō
天童市 Yamagatan prefektuuri &&&&&&&&&&062194.&&&&0062 194 &&&&&&&&&&&&0113.010000113,01 &&&&&&&&&&&&0550.0300000550,3
Tenri
天理市 Naran prefektuuri &&&&&&&&&&067398.&&&&0067 398 &&&&&&&&&&&&&086.042000086,42 &&&&&&&&&&&&0779.0900000779,9
Toba
鳥羽市 Mien prefektuuri &&&&&&&&&&019448.&&&&0019 448 &&&&&&&&&&&&0107.0340000107,34 &&&&&&&&&&&&0181.0200000181,2
Tochigi
栃木市 Tochigin prefektuuri &&&&&&&&&0159211.&&&&00159 211 &&&&&&&&&&&&0331.0500000331,50 &&&&&&&&&&&&0480.0300000480,3
Toda
戸田市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&0136150.&&&&00136 150 &&&&&&&&&&&&&018.019000018,19 &&&&&&&&&&&07484.09000007 484,9
Tōgane
東金市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&&060652.&&&&0060 652 &&&&&&&&&&&&&089.012000089,12 &&&&&&&&&&&&0680.0600000680,6
Tōkai
東海市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&0111944.&&&&00111 944 &&&&&&&&&&&&&043.043000043,43 &&&&&&&&&&&02577.06000002 577,6
Tōkamachi
十日町市 Niigatan prefektuuri &&&&&&&&&&054917.&&&&0054 917 &&&&&&&&&&&&0590.0390000590,39 &&&&&&&&&&&&&093.&&&&0093,0
Toki
土岐市 Gifun prefektuuri &&&&&&&&&&057827.&&&&0057 827 &&&&&&&&&&&&0116.020000116,02 &&&&&&&&&&&&0498.0400000498,4
Tokoname
常滑市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&&056547.&&&&0056 547 &&&&&&&&&&&&&055.089000055,89 &&&&&&&&&&&01011.08000001 011,8
Tokorozawa
所沢市 Saitaman prefektuuri &&&&&&&&&0340386.&&&&00340 386 &&&&&&&&&&&&&072.011000072,11 &&&&&&&&&&&04720.04000004 720,4 Erityiskaupunki
Tokushima
徳島市 Tokushiman prefektuuri &&&&&&&&&0258554.&&&&00258 554 &&&&&&&&&&&&0191.0250000191,25 &&&&&&&&&&&01351.09000001 351,9 Prefektuurin pääkaupunki
Tomakomai
苫小牧市 Hokkaidōn prefektuuri &&&&&&&&&0172737.&&&&00172 737 &&&&&&&&&&&&0561.0570000561,57 &&&&&&&&&&&&0307.0600000307,6
Tome
登米市 Miyagin prefektuuri &&&&&&&&&&081959.&&&&0081 959 &&&&&&&&&&&&0536.0120000536,12 &&&&&&&&&&&&0152.0900000152,9
Tōmi
東御市 Naganon prefektuuri &&&&&&&&&&030107.&&&&0030 107 &&&&&&&&&&&&0112.0370000112,37 &&&&&&&&&&&&0267.0900000267,9
Tomigusuku
豊見城市 Okinawan prefektuuri &&&&&&&&&&061119.&&&&0061 119 &&&&&&&&&&&&&019.060000019,60 &&&&&&&&&&&03118.03000003 118,3
Tomioka
富岡市 Gunman prefektuuri &&&&&&&&&&049746.&&&&0049 746 &&&&&&&&&&&&0122.0850000122,85 &&&&&&&&&&&&0404.0900000404,9
Tomisato
富里市 Chiban prefektuuri &&&&&&&&&&049636.&&&&0049 636 &&&&&&&&&&&&&053.088000053,88 &&&&&&&&&&&&0921.0200000921,2
Tomiya[13]
富谷市 Miyagin prefektuuri &&&&&&&&&&051591.&&&&0051 591 &&&&&&&&&&&&&049.018000049,18 &&&&&&&&&&&01049.&&&&001 049,0
Tonami
砺波市 Toyaman prefektuuri &&&&&&&&&&049000.&&&&0049 000 &&&&&&&&&&&&0127.030000127,03 &&&&&&&&&&&&0385.0700000385,7
Tondabayashi
富田林市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&0113984.&&&&00113 984 &&&&&&&&&&&&&039.072000039,72 &&&&&&&&&&&02869.07000002 869,7
Tōno
遠野市 Iwaten prefektuuri &&&&&&&&&&028062.&&&&0028 062 &&&&&&&&&&&&0825.0970000825,97 &&&&&&&&&&&&&034.&&&&0034,0
Tōon
東温市 Ehimen prefektuuri &&&&&&&&&&034613.&&&&0034 613 &&&&&&&&&&&&0211.0300000211,30 &&&&&&&&&&&&0163.0800000163,8
Toride
取手市 Ibarakin prefektuuri &&&&&&&&&0106570.&&&&00106 570 &&&&&&&&&&&&&069.094000069,94 &&&&&&&&&&&01523.07000001 523,7
Tosa
土佐市 Kōchin prefektuuri &&&&&&&&&&027038.&&&&0027 038 &&&&&&&&&&&&&091.049000091,49 &&&&&&&&&&&&0295.0500000295,5
Tosa-Shimizu
土佐清水市 Kōchin prefektuuri &&&&&&&&&&013778.&&&&0013 778 &&&&&&&&&&&&0266.0340000266,34 &&&&&&&&&&&&&051.070000051,7
Tosu
鳥栖市 Sagan prefektuuri &&&&&&&&&&072902.&&&&0072 902 &&&&&&&&&&&&&071.072000071,72 &&&&&&&&&&&01016.05000001 016,5
Tottori
鳥取市 Tottorin prefektuuri &&&&&&&&&0193717.&&&&00193 717 &&&&&&&&&&&&0765.0310000765,31 &&&&&&&&&&&&0253.0100000253,1 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Towada
十和田市 Aomorin prefektuuri &&&&&&&&&&063429.&&&&0063 429 &&&&&&&&&&&&0725.0650000725,65 &&&&&&&&&&&&&087.040000087,4
Toyama
富山市 Toyaman prefektuuri &&&&&&&&&0418686.&&&&00418 686 &&&&&&&&&&&01241.07700001 241,77 &&&&&&&&&&&&0337.0200000337,2 Ydinkaupunki
Prefektuurin pääkaupunki
Toyoake
豊明市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&&069127.&&&&0069 127 &&&&&&&&&&&&&023.022000023,22 &&&&&&&&&&&02977.&&&&002 977,0
Toyohashi
豊橋市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&0374765.&&&&00374 765 &&&&&&&&&&&&0261.0860000261,86 &&&&&&&&&&&01431.02000001 431,2 Ydinkaupunki
Toyokawa
豊川市 Aichin prefektuuri &&&&&&&&&0182436.&&&&00182 436 &&&&&&&&&&&&0161.0140000161,14 &&&&&&&&&&&01132.02000001 132,2
Toyonaka
豊中市 Osakan prefektuuri &&&&&&&&&0395479.&&&&00395 479 &&&&&&&&&&&&&036.039000036,39 &&&&&&&&&&010867.080000010 867,8 Ydinkaupunki
Toyooka