Counter-Strike: Condition Zero

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Counter-Strike: Condition Zero
Condition Zero kansi.jpg
Kehittäjä Valve Corporation
Gearbox Software
Ritual Entertainment
Turtle Rock Studios
Julkaisija Sierra On-Line
Jakelija Sierra Entertaiment, Steam
Pelimoottori GoldSrc
Julkaisupäivä 21. maaliskuuta 2004
Lajityyppi Ensimmäisen persoonan ammuntapeli
Pelimuoto Yksinpeli, Moninpeli
Ikäluokitus ESRB: 17+, PEGI: 16+
Alusta Windows, Mac OS X, Linux
Jakelualusta CD, Steam-lataus
Laitevaatimukset 500 Mhz, 96 Mt muistia, 16 Mt näytönohjain, Windows XP, hiiri, näppäimistö, Internet-yhteys
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Counter-Strike: Condition Zero, tunnetaan myös nimellä CZ, on uudistettu versio suositusta Counter-Strike -verkkopelistä. Aseiden ulkonäköä on paranneltu ja kenttiä muokattu ja hahmomallit uusia mutta muuten peli on samanlainen kuin alkuperäinen Counter-Strike. Condition Zero:ssa on 12 valittavaa tehtävää jotka eroavat ns. "bottimatseista" erilaisilla tavoitteilla. 12 tehtävää voi kokeilla neljälkä vaikeusasteella, Easy, Medium, Hard ja Expert. Näissä tehtävissä pelataan erikoisjoukoilla, jotka pyrkivät pysäyttämään terroristit.

CZ:n moninpeli on samantapainen kuin alkuperäinen CS:n. Terroristit (Terrorists, T) yrittävät asettaa pommin pommipaikalle A tai B ja Erikoisjoukot (Counter-Terrorists ,CT) yrittävät estää pommin asettamisen tai purkaa pommin, jos se on jo asetettu. Toinen pelimuoto on panttivankien pelastaminen. Siinä Erikoisjoukot tunkeutuvat Terroristien alueelle ja kuljettavat panttivangit ulos. Samaan aikaa Terroristit yrittävät estää tämän. Kolmas pelimuoto on VIP-henkilön pelastaminen tai tappaminen, jossa kierroksen alussa yksi Erikoisjoukkojen jäsenistä on VIP-henkilö, jota muiden joukon jäsenten tulee suojella ja saattaa turva-alueelle. Terroristien tehtävä taas on eliminoida VIP-henkilö.

Deleted Scenes[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Alunperin Condition Zeron lisäosaksi tarkoitettu Deleted Scenes sijoittuu eri puolille maapalloa. Deleted Scenesin saa pelin Steam-version mukana. Condition Zero: Deleted Scenes eroaa ulkonäöltään myös CZ:stä sekä alkuperäisestä CS:stä. Aseet ovat täysin samat kuin pelin verkkoversiossa, mutta joissakin saattaa olla eroavaisuuksia, kuten USP-pistoolissa. Äänet ovat joissakin aseissa hieman erilaiset.