Ero sivun ”Luettelo televisiosarjan Salatut elämät henkilöistä” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p Kumottu muokkaus 7471135, jonka teki 84.249.243.34 (keskustelu)
Rivi 41: Rivi 41:
*Cindy Rintala (es. [[Mia Ehrnrooth]]) saapuu sarjaan [[2. joulukuuta]] [[2009]].<ref name="vielä 5 vuotta"/>
*Cindy Rintala (es. [[Mia Ehrnrooth]]) saapuu sarjaan [[2. joulukuuta]] [[2009]].<ref name="vielä 5 vuotta"/>
*Tuukka Aaltonen (es. [[Antti Launonen]]) saapuu sarjaan [[9. joulukuuta]] [[2009]].<ref name="vielä 5 vuotta"/>
*Tuukka Aaltonen (es. [[Antti Launonen]]) saapuu sarjaan [[9. joulukuuta]] [[2009]].<ref name="vielä 5 vuotta"/>
*[[Niko Vainio]] palaa sarjaan takaisin kahden vuoden tauon jälkeen.<ref>{{Verkkoviite | Osoite = http://www.voice.fi/index.php?mw=voicen_viihteet&option=com_sbsarticle&cat=26&tmpl=blog&cid=8647 | Nimeke = Vanha asukas palaa Salkkareihin hämmästyttämään Pihlajakadun asukkaita | Tekijä = | Tiedostomuoto = | Selite = | Julkaisu = | Ajankohta = 21.10.2009 | Julkaisupaikka = Voice.fi | Julkaisija = | Viitattu = 22.10.2009 | Kieli = }}</ref>


==Holm, Peltonen==
==Holm, Peltonen==

Versio 22. lokakuuta 2009 kello 22.44

Tämä on luettelo Salatut elämät -televisiosarjan henkilöistä. Useista hahmoista on oma artikkelinsa Wikipediassa. Klikkaamalla henkilön nimeä pääset häntä käsittelevään kohtaan tällä sivulla tai henkilön omaan artikkeliin.

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Muut henkilöt

Tulevia henkilöitä

Holm, Peltonen

Isabella Holm

Isabella Holm on Kirsi Ståhlbergin esittämä hahmo, joka on ollut mukana sarjassa keväästä 2008 alkaen. Isabella oli ennen naimisissa Jarkko Peltosen kanssa. Heillä on teini-ikäinen poika Miro Holm. Isabella ei pidä siitä, että Miro seurustelee Oona Kivirannan kanssa, ja yrittää erottaa parin toisistaan. Nykyisin Isabella seurustelee Oonan isän, Kari Taalasmaan, kanssa ja asuu tämän luona. Isabella omisti puolet Kentauri-kahvilasta silloisen kämppäkaverinsa Jenni Vainion kanssa, mutta kahvilassa tapahtuneen räjähdyksen jälkeen Isabella osti yhdessä Helena Kuulan kanssa läheisen majatalon.

Jarkko Peltonen

Pääartikkeli: Jarkko Peltonen

Jarkko Peltonen on näyttelijä Marko Reinolan esittämä hahmo, joka on ollut mukana sarjassa tuotantokaudelta 2007 eteenpäin. Peltosella ja hänen entisellä vaimollaan Isabella Holmilla on poika, Miro Holm. Jarkko on perustanut kosmetiikkaa myyvän verkostomarkkinointiyrityksen Jacques Jardin, jolla nimellä hänet myös tunnetaan. Jarkko seurusteli vuosina 2007–2008 Salla Laitelan kanssa. Salla jätti Jarkon, koska Jarkko ei ollut valmis avioliittoon. Miro jäi kuitenkin eron jälkeen asumaan Sallan luokse, vaikka Jarkko yrittääkin houkutella Miroa luokseen asumaan. Jarkko seurusteli hetken aikaa Niina Kanervan kanssa, mutta pari erosi, kun Jarkko sai tietää Niinan olevan strippari. Kevään 2009 päätösjaksossa kahvila Kentauri räjähti vanhan kaasuhellan takia, minkä seurauksena Jarkon toinen puoli kasvoista paloi pahasti.

Miro Holm

Pääartikkeli: Miro Holm

Miro Holm on Patrik Borodavkinin esittämä hahmo, joka on ollut mukana sarjassa keväästä 2008 alkaen. Miron vanhemmat ovat Jarkko Peltonen ja Isabella Holm. Isäänsä Miro on viime aikoina saanut korjattua välejään, mutta äitiinsä tällä on vielä viileät välit, sillä Isabella ei voi sietää Miron tyttöystävää, Oonaa. Lukiota käyvä Miro asuu Oonan kanssa Ismon ja Sallan luona.

Kaukovaarat

Panu Kaukovaara

Pääartikkeli: Panu Kaukovaara

Panu Juhani Kaukovaara on Aarni Kivisen näyttelemä hahmo, joka on esiintynyt sarjassa toukokuusta 2008 lähtien. Panulla on kolme lasta, Sampo, Aino ja Otto, Iiris Kaukovaaran kanssa. Panu on lentäjä. Iiris-vaimon katoaminen oli Panulle kova paikka, mutta Panu jatkoi elämäänsä ja meni naimisiin Veera Puolakan kanssa. Liitto päättyi kuitenkin nopeasti, kun Panu petti vaimoaan Iiriksen kanssa, jonka takaisinpaluu oli jo aikaisemminkin tuottanut ongelmia. Veeran lähdettyä Panu pyysi Iiristä muuttamaan hänen ja lasten luokse, ja Iiris suostui. Pian tämän jälkeen Panu ja Iiris alkoivat seurustella uudestaan.

Iiris Kaukovaara

Pääartikkeli: Iiris Kaukovaara

Iiris Kaukovaara on Mira Kivilän esittämä hahmo, joka ollut mukana sarjassa syksystä 2008 alkaen. Iiris on Ainon, Oton ja Sampon äiti sekä Panu Kaukovaaran ex-vaimo. Iiris katosi perheeltään viideksi vuodeksi Pariisiin ja hänet ehdittiin jo julistaa kuolleeksi, kun hän yllättäen palasi perheensä luokse. Panun uuden vaimon, Veeran, lähdettyä Iiris muutti takaisin Panun ja lastensa luokse. Iiriksen ja Panun välille kehittyi jälleen suhde. Iiris maalaa tauluja ja hän on pitänyt myös näyttelyitä.

Sampo Kaukovaara

Pääartikkeli: Sampo Kaukovaara

Sampo Kaukovaara on näyttelijä Sampsa Tuomalan esittämä hahmo, joka on esiintynyt sarjassa 16. toukokuuta 2008 jaksosta eteenpäin. Sampo kuuluu Kaukovaara-Puolakka-uusioperheeseen, joka muutti Helsinkiin toukokuun alussa 2008. Sampon äiti, Iiris, katosi vuosia sitten, mutta Sampo ei koskaan menettänyt toivoaan äitinsä löytymisen suhteen. Iiris palasikin lopulta takaisin, ja tällä hetkellä Sampolla on hyvät välit äitiinsä. Sampo on rakastunut Peppiin ja asuikin tämän kanssa hetken yhdessä. Suhde kuitenkin päättyi Sampon epärehellisyyden vuoksi.

Aino Kaukovaara

Pääartikkeli: Aino Kaukovaara

Aino Kaukovaara, jota näyttelee Janna Ilmanen, on ollut sarjassa toukokuun 2008 jaksoista lähtien. Ainon vanhemmat ovat Panu ja Iiris Kaukovaara, joskin Aino mieltää Veera Puolakan äidikseen. Otto on Ainon kaksoisveli ja Sampo isoveli.

Otto Kaukovaara

Pääartikkeli: Otto Kaukovaara

Otto Kaukovaara, jota näyttelee Villem Puntonen, on ollut sarjassa toukokuun 2008 jaksoista lähtien. Oton vanhemmat ovat Panu ja Iiris Kaukovaara. Otto on Ainon kaksoisveli ja Sampo on hänen isoveljensä.

Kuula, Vuorela

Helena Kuula

Pääartikkeli: Helena Kuula

Helena Kuula on Anneli Rannan esittämä henkilö. Helena tuli sarjaan, kun hän lahjoitti rahaa Sepon vaalikampanjaan keväällä 2008. Myöhemmin Seppo ja Helena tapailivat ja parin välille muodostui suhde. Helena teki mitä vain saadakseen Romeon Aron ja Kari Taalasmaan tilille poikansa Sebastianin vankilaan joutumisesta. Hän lavasti tilanteita, joiden mukaan Romeo ei ollut kelvollinen Maijan huoltajaksi. Rakastuminen Seppoon aiheutti huolia, ja Helena meni tunnustamaan poliiseille kaiken. Helena pidätettiin ja hän antoi Romeolle ja Rafaelille asunnossansa sijaitsevan kassakaapin tunnuskoodin, ja rahojen turvin he lähtivät maasta. Kärsittyään vankilatuomionsa Helena osti miehensä perinnöllä antiikkiliikkeen. Seppo antoi anteeksi Helenalle ja pian pari muutti yhteen asumaan. Helenan kuolleeksi luullun miehen, Igor Kuulan paluu hämmensi Helenan mieltä, mutta Helena ja Seppo pysyivät kaikesta huolimatta yhdessä. Igorin muutettua tyttärensä Niina Kanervan kanssa Turkuun menivät Helena ja Seppo kihloihin.

Sebastian Vuorela

Sebastian Vuorela (aiemmin Kuula, käytti nimeä Stuba) esiintyi sarjassa tuotantokaudella 2007 ja palasi sarjaan 14. tammikuuta 2009. Aiemmin häntä esitti Riku Korhonen, mutta Sebastianin palatessa sarjaan näyttelijäksi vaihtui Jarkko Nyman. Sebastianin äiti on Helena Kuula ja hänellä on veli, Sergei. Sebastian oli Kari Taalasmaan ja Romeo Aron pomo autovarkauksissa. Hän joutui vankilaan Kari ilmiannon seurauksena. Nyt Sebastian on vapautunut vankilasta ja vaihtanut sukunimensä Vuorelaksi, joka on Helenan tyttönimi. Sebastian aloitti välittömästi vankilasta päästyään työt kuntosalilla. Sebastian seurusteli hetken aikaa Niina Kanervan kanssa, kunnes selvisi, että Sebastianin kuolleeksi luultu isä Igor Kuula onkin elossa ja että hän on Niinan isä Olavi Kanerva. Sebastian antoi lopulta isälleen anteeksi vuosien salailun ja hyvästeli Turkuun muuttaneet Niinan ja Olavin.

Laitelat

Ismo Laitela

Pääartikkeli: Ismo Laitela

Ismo Kalervo Laitela on Esko Koveron esittämä hahmo, joka on ollut mukana sarjassa alusta lähtien. Ismo oli naimisissa Liisa Laitelan kanssa, mutta tämä kuoli syöpään ja Ismosta tuli lapsiensa, Miian ja Kallen, yksinhuoltaja. Myöhemmin Miiakin kuoli syöpään ja Kalle muutti Brasiliaan miesystävänsä kanssa. Ismo on töissä entisen naisystävänsä Tanjan omistamassa Stellans-kaupassa, jonka Ismo aiemmin omisti. Ismo meni keväällä 2009 naimisiin Sallan kanssa, mutta päällä oleva kaasuhella aiheutti häissä räjähdyksen, jonka seurauksena Salla oletettiin kuolleen. Vasta ruumiishuoneella huomattiin Sallan sydämen alkaneen toimia pysähdyksen jälkeen normaalisti.

Salla Laitela

Pääartikkeli: Salla Laitela

Salla Hannele Laitela (o.s. Mattila, ent. Tervajoki) on Hanna Karjalaisen näyttelemä hahmo, joka tuli sarjaan keväällä 2006. Salla asuu Pihlajakadulla serkkunsa Lauran entisessä asunnossa aviomiehensä Ismon ja entisen miesystävänsä Jarkon pojan Miron ja tämän tyttöystävän Oonan kanssa. Salla oli naimisissa Tuomo Tervajoen kanssa, mutta liitto päättyi, kun Salla sai tietää Tuomon petoksesta. Sittemmin Salla työskenteli Stellans-kaupassa miehensä Ismon kanssa, jonka kanssa meni myöhemmin naimisiin. Häävastaanotolla tapahtui kuitenkin räjähdys, jossa Sallan oletettiin saaneen surmansa, mutta tämän sydän olikin alkanut myöhemmin taas toimia normaalisti. Salla virkosi tajuihinsa vasta ruumishuoneella.

Puolakat

Ossi Puolakka

Pääartikkeli: Ossi Puolakka

Ossi Puolakka on Sami Sarjulan näyttelemä hahmo, joka on ollut sarjassa keväästä 2004 alkaen. Ossi on hiihdonopettaja Rakkavaarasta, Lapista. Urheilullinen ja huolettoman tyylikäs Ossi on energinen seikkailija, joka on kiertänyt maailmaa myös hiihtopummina. Ossi oli Rikun paras ystävä, ja Rikun kuolema satuttikin Ossia kovasti. Ossilla on useita sisaruksia, joista Veera on läheisin. Ossi avioitui Jenni Vainion kanssa vuonna 2009, mutta liitto päättyi eroon, kun Ossi menetti muistinsa aivoverenvuodon seurauksena eikä enää muistanut vaimoaan. Ossi on nykyisin Miika Mäkelän kämppäkaveri. Myös Ossi siskontyttön Peppi asuu kanssaan.

Peppi Puolakka

Pääartikkeli: Peppi Puolakka

Peppi Puolakka on hahmo, jota näyttelee Sara Säkkinen. Peppi on opettaja Veera Puolakan tytär ja Veeran veli Ossi on Pepin eno. Peppi seurusteli Sampo Kaukovaaran kanssa, ja he asuivat yhdessä. Hän erosi Samposta tämän petettyä hänen luottamuksensa useaan kertaan. Pepin äidin lähdettyä Helsingistä Peppi muutti enonsa Ossin luokse. Peppi on seurustellut myös Konsta Nurmen kanssa, mutta suhde päättyi lopullisesti Konstan lähdettyä vaihto-oppilaaksi Japaniiin.

Sieviset, Lepistö

Lasse Sievinen

Pääartikkeli: Lasse Sievinen

Lasse Simo Sakari Sievinen on Timo Jurkan esittämä hahmo, joka on ollut mukana sarjassa syksystä 2004 alkaen. Lasse oli vuosien ajan naimisissa Paulan kanssa, mutta liitto päättyi eroon. Parilla on kolme yhteistä tytärtä - Katri, Heli ja Annika - joista jälkimmäinen kuoli onnettomuudessa. Eron jälkeen Lasse oli avoliitossa Tanja Jääskeläisen kanssa, mutta sekin suhde päättyi eroon. Eron jälkeen Lasse asui hetken hotellissa, mutta Eero Vanalan kuoleman jälkeen hän muutti takaisin entisen vaimonsa Paulan luokse tämän tueksi. Lasse uskoo olevansa Paulan pienen poikavauvan, Severin, isä, mutta asiasta ei ole edelleenkään varmuutta. Toistaiseksi Lasse ei kuitenkaan halua isyystestiä.

Paula Lepistö

Pääartikkeli: Paula Lepistö

Paula Lepistö (ent. Sievinen) on Johanna Nurmimaan näyttelemä hahmo, joka tuli sarjaan keväällä 2004. Paula oli vuosien ajan naimisissa Lasse Sievisen kanssa, mutta liitto päättyi eroon vuonna 2008. Parilla on kolme yhteistä tytärtä (Katri, Heli ja Annika), joista jälkimmäisin kuoli vuonna 2007. Lisäksi Paula on pienen poikavauvan, Severin, äiti, mutta vauvan isästä ei olla varmoja. Lasse kuitenkin pitää lasta omanaan. Paula asuu yhdessä Lassen ja tämän veljenpojan Joonatanin kanssa. Paula kääntää rakkausromaaneja suomen kielelle ja hän on toiminut myös tulkkina.

Joonatan Sievinen

Joonatan Sievinen on Markku Pullin esittämä hahmo, joka on ollut sarjassa syksystä 2007 alkaen. Joonatan on Lassen veljenpoika. Hän seurusteli Juulia Aution kanssa, mutta suhde päättyi traagisesti Juulian kuollessa Ismo ja Salla Laitelan häävastaanotolla sattuneessa räjähdyksessä. Joonatanin isä kuoli sydänkohtaukseen alkuvuodesta 2009, minkä seurauksena Joonatan alkoi purkaa pahaa oloaan kuntosalilla käymiseen ja sortui käyttämään anabolisia steroideja. Nyt Joonatan on ystävystynyt Heidi Aaltosen kanssa.

Heli Sievinen

Pääartikkeli: Heli Sievinen

Heli Sievinen on Sannamaija Pekkarisen esittämä hahmo, joka on ollut sarjassa vuosina 20042007 ja uudelleen syksystä 2009 alkaen. Helin vanhemmat ovat Paula ja Lasse Sievinen. Hänellä on kaksi sisarta, nuorempi Annika (kuoli vuonna 2007) ja vanhempi Katri sekä pikkuveli (tai velipuoli) Severi, joka syntyi vuonna 2009. Heli on lesbo, mikä on aiheuttanut ongelmia hänen ja äitinsä välille. Heli on erityisesti ollut aina isänsä Lassen suosiossa ja tämän silmäterä. Syksyllä 2007 Heli muutti silloisen naisystävänsä Taru Saariston kanssa Ranskaan opiskelemaan, mutta pari on nyt eronnut ja Heli on aikeissa jäädä pysyvästi Suomeen.

Severi Lepistö

Severi Rikhard Lepistö (es. Sisu Koukkula) on Paula Lepistön ja Lasse Sievisen syksyllä 2009 syntynyt poikavauva. Severillä on kaksi siskoa; Katri, Heli ja Annika Sievinen. Vaikka Lasse onkin Severin isä, ei biologisesta isästä ole varmuutta; Lassen sijasta Severin biologinen isä voi olla nyt jo edesmennyt Eero Vanala.

Taalasmaat, Kiviranta

Seppo Taalasmaa

Pääartikkeli: Seppo Taalasmaa

Seppo Taalasmaa on Jarmo Kosken esittämä hahmo, joka on ollut mukana sarjassa alusta lähtien. Seppo oli vuosikymmenien ajan naimisissa Ulla Taalasmaan kanssa, mutta liitto päättyi eroon, kun Seppo sai kuulla, että Elina Taalasmaa onkin Martti Viljasen tytär. Pari meni vielä eronsa jälkeen kihloihin, mutta kihlaus purkautui hyvin nopeasti. Kaikesta huolimatta Seppo pitää Elinaa yhä tyttärenään ja Elina pitää Seppoa isänään. Sepolla ja Ullalla on lisäksi yhteinen poika, Kari. Seppo on kihloissa Helena Kuulan kanssa ja asuu hänen kanssaan avoliitossa. Seppo kärsii sydänvaivoista ja hän onkin saanut monta kertaa sydänkohtauksen.

Kari Taalasmaa

Pääartikkeli: Kari Taalasmaa

Kari Taalasmaa on Tommi Taurulan (keväällä 2009 Henri Halkolan) esittämä hahmo, joka on ollut sarjassa vuosina 1999 2004 ja keväästä 2007 eteenpäin. Karin vanhemmat ovat Ulla ja Seppo Taalasmaa. Karilla on lukiota käyvä tytär Oona. Kari on seurustellut muun muassa Laura Kivirannan ja Katja Vainion kanssa. Kari oli kihloissa Noora Aution kanssa, mutta kihlaus purkautui. Nooran lähdettyä Karille muodostui suhde Isabella Holmin kanssa ja pari asui hetken yhdessä. Ongelmia suhteeseen aiheutti esimerkiksi Nooran äkillinen vierailu Helsingissä, mutta lopullinen ero tuli, kun Kari sai tietää Isabellan yrittäneen lähettää Oonan vaihto-oppilasmatkalle Japaniin. Kari ei pidä tyttärensä Oonan poikaystävästä, Mirosta.

Oona Kiviranta

Pääartikkeli: Oona Kiviranta

Oona Kiviranta on Sara Lohinivan esittämä hahmo, joka on ollut sarjassa syksystä 2007 alkaen. Oona on Laura Kivirannan ja Kari Taalasmaan tytär ja hän on kihloissa Miro Holmin kanssa. Oona asuu Miron kanssa Sallan ja Ismon luona. Oona on kiinnostunut japanilaisesta kulttuurista. Oona opiskelee lukiossa.

Muut henkilöt

Heidi Aaltonen

Pääartikkeli: Heidi Aaltonen

Heidi Aaltonen on Venla Savikujan esittämä hahmo, joka on esiintynyt sarjassa tammikuusta 2009 alkaen. Hän käy samaa lukiota Pepin, Oonan ja Miron kanssa. Heidin vanhemmat ovat kuolleet muutama vuosi sitten auto-onnettomuudessa. Heidi seurusteli Konsta Nurmen kanssa, mutta pari erosi Konstan ihastuttua Peppiin. Heidi ystävystyi Joonatan Sievisen kanssa.

Tanja Jääskeläinen

Pääartikkeli: Tanja Jääskeläinen

Tanja Jääskeläinen on Johanna Raunion esittämä hahmo, joka on ollut mukana sarjassa vuodesta 2005 alkaen. Tanja oli naimisissa Antti Jääskeläisen kanssa. Tanjalla oli kaksi lasta; Riku Jääskeläinen ex-miehensä Antin kanssa sekä Juulia Autio, joka sai alkunsa, kun Kristo Päivinen raiskasi hänet, mutta molemmat lapset ovat jo kuolleet. Riku kuoli liikenneonnettomuudessa vuonna 2006 ja Juulia kuoli nestekaasuvuodon sekä -räjähdyksen yhteydessä ravintola Kentaurissa. Tanja antoi Juulian vauvana adoptoitavaksi, mutta tutustui kuitenkin häneen tämän ollessa jo aikuinen. Tanja on seurustellut avioliittonsa jälkeen Ismo Laitelan ja Lasse Sievisen kanssa, mutta molemmat suhteet ovat jo päättyneet. Tanja omistaa Stellans-kaupan ja Happy Homes -kiinteistövälitysyrityksen.

Miika Mäkelä

Miika Mäkelä (es. Juha-Pekka Mikkola) on Elina Taalasmaan entinen luokkatoveri, joka muutti takaisin Kaliforniasta Suomeen. Miika on ostanut Elinan vanhan asunnon Pihlajakadulta ja työskentelee lääkärinä sairaalassa. Miika otti Ossi Puolakan kämppäkaverikseen. Miika on ollut naimisissa Katariina Mäkelän kanssa, mutta nykyisin hän seurustelee naapurinsa Jenni Vainion kanssa.

Noa Okada

Noa Okada (es. Tung Bui) on japanilais-suomalainen nuori mies, joka tuli Helsinkiiin vaihto-oppilaana. Hänen tarkoituksenaan oli muuttaa Isabella Holmin luokse asumaan, mutta Isabellalle tämä ei sopinutkaan, sillä hän oli allekirjoittanut asumissopimuksen huolimattomasti päästäkseen eroon Oonasta, joka ei lähtenytkään vaihto-oppilaaksi. Noa muutti asumaan Taalasmaille. Hän on ihastunut Oona Kivirantaan. Noan äiti on suomalainen, joten Noa osaa puhua sujuvasti suomea.

Sara Polvijärvi

Sara Polvijärvi (es. Saija Lentonen) on Yhdysvalloissa vuosien ajan asunut sairaanhoitaja, joka nyt on palannut takaisin Suomeen. Sara muutti juuri Jenni Vainion kämppäkaveriksi. Sara on tutustunut ulkomailla Miika Mäkelään ja tämän silloiseen vaimoon Katariinaan.

Jenni Vainio

Pääartikkeli: Jenni Vainio

Jenni Vainio (ent. Puolakka) on Anu Palevaaran esittämä hahmo, joka on ollut mukana sarjassa vuosina 19992001 ja vuodesta 2002 eteenpäin. Jennillä on poika Niko, joka käy jo lukiota toisella paikkakunnalla. Nikon oikea isä Toni Veijalainen on kuollut ja Nikon adoptioisä Ami Vainio muuttanut ulkomaille. Jenni on ollut naimisissa Amin lisäksi myös Ossi Puolakan kanssa, mutta molemmat liitot päättyivät eroon. Jenni omisti entisen kämppäkaverinsa Isabella Holmin kanssa Kentauri-kahvilan, joka kuitenkin tuhoutui täysin räjähdyksessä. Jenni seurustelee naapurinsa Miika Mäkelän kanssa ja on palaamassa takaisin mallin töihin.

Katso myös

Viitteet

  1. Jymy-yllätys: Salkkareiden Karille sijaisnäyttelijä! mtv3.fi. 20.4.2009. MTV3.fi. Viitattu 20.4.2009.
  2. Salatut elämät - jaksot viikko 44/2005 mtv3.fi. 44/2005. MTV3.fi. Viitattu 11.06.2009.
  3. a b c d e Salatut elämät jatkuu vielä viisi vuotta
  4. ma 1.6. Osa 1765:Perutaan häät, perutaan yhteinen hautapaikka?
  5. Saija Lentonen aloitti Salatuissa elämissä iltasanomat.fi. 2.10.2009. Iltasanomat.fi. Viitattu 5.10.2009.
  6. Vanha asukas palaa Salkkareihin hämmästyttämään Pihlajakadun asukkaita voice.fi. 21.10.2009. Voice.fi. Viitattu 22.10.2009.