Luettelo lentoyhtiöholdingyhtiöistä

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo lentoyhtiöholdingyhtiöistä eli yhtiöistä, jotka joko omistavat useamman lentoyhtiön tai ovat yhden lentoyhtiön emoyhtiöitä.

Holdingyhtiöt[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aasia ja Lähi-itä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Afrikka[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Australia ja Oseania[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Eurooppa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pohjois-Amerikka[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Väli- ja Etelä-Amerikka[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. AirAsia Group CAPA. Viitattu 27.6.2015. (englanniksi)
  2. AirAsia X Group CAPA. Viitattu 27.6.2015. (englanniksi)
  3. Air India Limited CAPA. Viitattu 27.6.2015. (englanniksi)
  4. ANA Holdings Inc. CAPA. Viitattu 26.6.2015. (englanniksi)
  5. Cebu Pacific Group CAPA. Viitattu 27.6.2015. (englanniksi)
  6. China Airlines Group CAPA. Viitattu 26.6.2015. (englanniksi)
  7. China Southern Air Holding Company CAPA. Viitattu 26.6.2015. (englanniksi)
  8. Decor Aviation Air Pegasus. Viitattu 26.6.2015. (englanniksi)
  9. Emirates Group CAPA. Viitattu 26.6.2015. (englanniksi)
  10. Etihad Aviation Group CAPA. Viitattu 26.6.2015. (englanniksi)
  11. Evergreen Group CAPA. Viitattu 26.6.2015. (englanniksi)
  12. Garuda Indonesia Group CAPA. Viitattu 27.6.2015. (englanniksi)
  13. Hainan Airlines Group (HNA) CAPA. Viitattu 26.6.2015. (englanniksi)
  14. InterGlobe CAPA. Viitattu 26.6.2015. (englanniksi)
  15. Airlines Jagson Group. Viitattu 26.6.2015. (englanniksi)
  16. Japan Airlines Co., Ltd. CAPA. Viitattu 26.6.2015. (englanniksi)
  17. Affiliated companies Kumho Asiana Group. Viitattu 27.6.2015. (englanniksi)
  18. Aviation - Air Costa LEPL Group. Viitattu 27.6.2015. (englanniksi)
  19. Lion Group CAPA. Viitattu 27.6.2015. (englanniksi)
  20. Malaysia Airline System CAPA. Viitattu 27.6.2015. (englanniksi)
  21. PAL Group CAPA. Viitattu 27.6.2015. (englanniksi)
  22. Singapore Airlines Group CAPA. Viitattu 27.6.2015. (englanniksi)
  23. Aviation Swire Group. Viitattu 27.6.2015. (englanniksi)
  24. Shubhashish: 5 things you should know about Tata’s Vistara airline 9.1.2015. Mumbai: DNA India. Viitattu 27.6.2015. (englanniksi)
  25. Tiger Airways Holdings CAPA. Viitattu 27.6.2015. (englanniksi)
  26. Vietnam Airlines Corporation CAPA. Viitattu 27.6.2015. (englanniksi)
  27. GoAir CAPA. Viitattu 27.6.2015. (englanniksi)
  28. Egypt Air Holding Company CAPA. Viitattu 25.6.2015. (englanniksi)
  29. Annual report & financial statements 2013 (.pdf) Kenya Airways Limited. Viitattu 26.6.2015. (englanniksi)
  30. Qantas Group CAPA. Viitattu 27.6.2015. (englanniksi)
  31. Virgin Australia Holdings Limited CAPA. Viitattu 27.6.2015. (englanniksi)
  32. airberlin Group CAPA. Viitattu 27.6.2015. (englanniksi)
  33. Air France-KLM S.A. CAPA. Viitattu 27.6.2015. (englanniksi)
  34. Barceló GRUPO CAPA. Viitattu 19.7.2015. (englanniksi)
  35. Alitalia - Compagnia Aerea Italiana S.p.A. CAPA. Viitattu 18.7.2015. (englanniksi)
  36. DHL Aviation Group CAPA. Viitattu 18.7.2015. (englanniksi)
  37. Icelandair Group CAPA. Viitattu 18.7.2015. (englanniksi)
  38. International Airlines Group (IAG) CAPA. Viitattu 18.7.2015. (englanniksi)
  39. Deutsche Lufthansa AG CAPA. Viitattu 19.7.2015. (englanniksi)
  40. SAS Group CAPA. Viitattu 19.7.2015. (englanniksi)
  41. TAP Portugal Group CAPA. Viitattu 18.7.2015. (englanniksi)
  42. TUI Group CAPA. Viitattu 19.7.2015. (englanniksi)
  43. Turkish Airlines Group CAPA. Viitattu 19.7.2015. (englanniksi)
  44. Find a Virgin Company Virgin Group. Viitattu 19.7.2015. (englanniksi)
  45. Air Transport Services Group Inc (ATSG) CAPA. Viitattu 19.7.2015. (englanniksi)
  46. Alaska Air Group Inc. CAPA. Viitattu 19.7.2015. (englanniksi)
  47. American Airlines Group Inc. CAPA. Viitattu 19.7.2015. (englanniksi)
  48. Holdings Atlas Air Worldwide Holdings. Viitattu 19.7.2015. (englanniksi)
  49. Copa Holdings S.A. CAPA. Viitattu 19.7.2015. (englanniksi)
  50. Aeromexico Group CAPA. Viitattu 19.7.2015. (englanniksi)
  51. Delta Air Lines Inc. CAPA. Viitattu 19.7.2015. (englanniksi)
  52. Republic Airways Holdings CAPA. Viitattu 20.7.2015. (englanniksi)
  53. SkyWest, Inc. CAPA. Viitattu 20.7.2015. (englanniksi)
  54. Southwest Airlines Co. CAPA. Viitattu 20.7.2015. (englanniksi)
  55. Trans States Holdings, Inc. CAPA. Viitattu 20.7.2015. (englanniksi)
  56. United Continental Holdings Inc. CAPA. Viitattu 20.7.2015. (englanniksi)
  57. Avianca Holdings S.A. CAPA. Viitattu 21.7.2015. (englanniksi)
  58. LATAM Airlines Group S.A. CAPA. Viitattu 20.7.2015. (englanniksi)



Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:List of airline holding companies