Luettelo Suomessa näkyvistä televisiokanavista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Suomessa näkyvistä televisiokanavista.

Suomalaiset tv-kanavat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mukana kanavat, joissa jakelualueen peitto on vähintään 70 prosenttia väestöstä.

M: maanpäällinen verkko
K: kaapeliverkko
S: satelliittijakelu

Ilmaiskanavat on merkitty vihreällä ja maksulliset punaisella.

Valtakunnalliset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kanavan nimi M K S
Yle TV1
Yle TV2
TLC
MTV3
Disney Channel
Sub
AVA  
Nelonen
Jim
Liv
Hero  
AlfaTV  
C More First
C More Series
C More Hits  
C More Stars  
C More SF Kanalen
C More Sport 1
C More Sport 2  
Animal Planet  
TV5  
Kutonen  
Fox  
Frii  
National Geographic  
Taivas TV7  
Livechat.fi    
TV Finland    
Estradi
C More Juniori
C More Max
TotoTV  


Paikalliset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]


Antenniverkon kanavat
Kanava Omistaja Tavoittavuus[10] % Kanavanumero Kuvanlaatu Maksullisuus Väestöpeitto[11] Kanavanippu[12] Lähetystekniikka
Yle TV1 Yle 66 1 SD Ilmainen 99,96 % A DVB-T
Yle TV2 Yle 64 2 SD Ilmainen 99,96 % A DVB-T
MTV3 MTV 70 3 SD Ilmainen 99,96 % A DVB-T
Nelonen Nelonen Media 64 4 SD Ilmainen 99,96 % A DVB-T
Yle Teema & Fem Yle 44 5 SD Ilmainen 99,96 % A DVB-T
Sub MTV 49 6 SD Ilmainen 98 % E DVB-T
TV5 Discovery Networks Finland 45 7 SD Ilmainen 90 % C DVB-T
Liv Nelonen Media 40 8 SD Ilmainen 98 % E DVB-T
Jim Nelonen Media 40 9 SD Ilmainen 98 % E DVB-T
Kutonen Discovery Networks Finland 33 10 SD Ilmainen 90 % C DVB-T
TLC Discovery Networks Finland 24 11 SD Ilmainen 90 % C DVB-T
Fox Fox Networks Group 33 12 SD Ilmainen 90 % C DVB-T
AVA MTV 34 13 SD Ilmainen 99,96 % A DVB-T
Hero Nelonen Media 28 14 SD Ilmainen 98 % E DVB-T
AlfaTV 15 SD Ilmainen 98 % E DVB-T
Frii Discovery Networks Finland 26 16 SD Ilmainen 90 % C DVB-T
Livechat.fi 18 SD Ilmainen 98 % E DVB-T
INEZ 19 SD Ilmainen 98 % E DVB-T
National Geographic Fox Networks Group 28 20 SD Ilmainen 90 % C DVB-T
Yle TV1 HD Yle 66 21 HD Ilmainen 99,96 % B DVB-T2
Yle TV2 HD Yle 64 22 HD Ilmainen 99,96 % B DVB-T2
MTV3 HD MTV 70 23 HD Ilmainen 99,96 % B DVB-T2
Yle Teema & Fem HD Yle 44 25 HD Ilmainen 99,96 % B DVB-T2
MT 26 SD Ilmainen 98 % E DVB-T
One Way Tv 30 SD Ilmainen 98 % E DVB-T
C More Max HD MTV 40 HD Maksullinen 90 % D DVB-T2
Eurosport 1 HD Discovery Networks Finland 41 HD Maksullinen 90 % F DVB-T2
C More Max SD MTV 42 SD Maksullinen 98 % E DVB-T
C More Juniori MTV 43 SD Maksullinen 90 % D DVB-T2
Discovery Channel Discovery Networks Finland 2 44 SD Maksullinen 90 % D DVB-T2
Eurosport 2 Discovery Networks Finland 45 SD Maksullinen 90 % F DVB-T2
Paramount Network 46 SD Maksullinen 90 % D DVB-T2
Investigation Discovery Discovery Networks Finland 47 SD Maksullinen 90 % F DVB-T2
National Geographic Wild Fox Networks Group 48 SD Maksullinen 90 % D DVB-T2
Animal Planet Discovery Networks Finland 49 SD Maksullinen 90 % D DVB-T2
Disney Junior 50 SD Maksullinen 90 % F DVB-T2
Disney XD 51 SD Maksullinen 90 % F DVB-T2
Disney Channel 52 SD Maksullinen 90 % F DVB-T2
C More First HD MTV 53 HD Maksullinen 90 % D DVB-T2
C More Series MTV 54 SD Maksullinen 90 % D DVB-T2
C More Sport 1 HD MTV 55 HD Maksullinen 90 % D DVB-T2
C More Sport 2 HD MTV 56 HD Maksullinen 90 % D DVB-T2
C More Hits MTV 57 SD Maksullinen 90 % D DVB-T2
Nick Jr. 58 SD Maksullinen 90 % D DVB-T2
V film action HD 60 HD Maksullinen 90 % F DVB-T2
V Film Premiere HD 61 HD Maksullinen 90 % D DVB-T2
V sport jalkapallo HD 62 HD Maksullinen 90 % F DVB-T2
V sport jääkiekko HD 63 HD Maksullinen 90 % F DVB-T2
V sport hockey HD 65 HD Maksullinen 90 % F DVB-T2
V sport urheilu HD 66 HD Maksullinen 90 % F DVB-T2
V sport golf HD 67 HD Maksullinen 90 % F DVB-T2
AdultTV.fi 69 SD Maksullinen 90 % F DVB-T2
Digitan Infokanava 99 SD Ilmainen 99,96 % A DVB-T
Maksu-tv-infokanava 100 SD Maksullinen 90 % F DVB-T2
V sport live 1 111 SD Maksullinen 90 % D DVB-T2
V sport live 2 112 SD Maksullinen 90 % D DVB-T2
V sport live 3 113 SD Maksullinen 90 % D DVB-T2
V sport live 4 114 SD Maksullinen 90 % D DVB-T2
V sport live 5 115 SD Maksullinen 90 % D DVB-T2


Euroopan unionin laajuiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ulkomaiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Osin tai kokonaan maksullisia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lakkautetut kanavat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Elisa Kaapeli-TV:n kanavapaikat elisa.fi. Viitattu 15.9.2020.
  2. Elisa Kaapeli-TV:n kanavapaikat elisa.fi. Viitattu 15.9.2020.
  3. Om oss | När TV www.nartv.fi. Viitattu 15.9.2020.
  4. Elisa Kaapeli-TV:n kanavapaikat elisa.fi. Viitattu 15.9.2020.
  5. Elisa Kaapeli-TV:n kanavapaikat elisa.fi. Viitattu 15.9.2020.
  6. Elisa Kaapeli-TV:n kanavapaikat elisa.fi. Viitattu 15.9.2020.
  7. Elisa Kaapeli-TV:n kanavapaikat elisa.fi. Viitattu 15.9.2020.
  8. Elisa Kaapeli-TV:n kanavapaikat elisa.fi. Viitattu 15.9.2020.
  9. Elisa Kaapeli-TV:n kanavapaikat elisa.fi. Viitattu 15.9.2020.
  10. Finnpanel - TV-mittaritutkimus www.finnpanel.fi. Viitattu 21.11.2020.
  11. AntenniTV:n kartta ja saatavuus Digita. Viitattu 21.11.2020.
  12. https://www.digita.fi/wp-content/uploads/2020/09/Digita-kanavakartta-24.09.2020.pdf

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]