Koti TV

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Koti TV logo

Koti TV on suomalainen vuonna 2020 perustettu televisiokanava, jonka ohjelmistoon kuuluu ikäihmisille suunnattua liikunnallista etäkuntoutusta, virikkeellistä muistikuntoutusta sekä kulttuuria ja opetuksellista sisältöä joka arkipäivä kello 11–13. Kanavan omistaja on porilainen Kuntopaikka HH Oy.[1]

Koti TV näkyy antenni-tv:n kanavapaikalla 33, DNA:n, Elisan ja Telian kaapeli-tv:n kanavapaikalla 66, sekä Ålcomin kumppanioperaattoreiden kanavapaikalla 99. Lisäksi Koti TV:tä voi seurata nettistriimauksena Koti TV:n nettisivuilta.

Koti TV palkittiin 2021 Vuoden vanhusteko -palkinnolla.[2]

Ohjelmat ja näkyvyys[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Koti TV:n kuntoutustunnista vastaa Suomen Fysiogeriatria Oy. Kulttuuri ja oppiminen -osiossa teemat vaihtelevat kuukausittain. Ohjelmistoon on sisältynyt muun muassa etäohjattuja museokierroksia, yhteislaulua, voimistelua, tanssia ja digiopetusta.[3][4] Koti TV näyttää liikunta- ja muistikuntoutusta joka arkipäivisin kello 11–12 sekä kulttuuria ja oppimista kello 12-13.

Joulukuussa 2021 Koti TV:lle myönnettiin television pitkäaikainen ohjelmistolupa, joka ei rajoita lähetysten tuntimäärää kuten aiempi lyhytaikainen toimilupa.[5]

Koti TV näkyy Etelä-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa, Pohjanmaalla, Pohjois-Karjalassa, Pohjois-Pohjanmaalla, Kymenlaaksossa, Satakunnassa ja Uudellamaalla.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]