Luettelo Game Boy Color -peleistä

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Game Boy Colorin peleistä.

0–9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö


Title Taaksepäin yhteensopivuus Pelimoduulin erikoistoiminnot Nintendo eShop

0-9[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

3D Pocket Pool Ei Ei
3D Ultra Pinball Thrillride Ei Ei
4x4 World Trophy Symbol OK.svg Ei
10 Pin Bowling Ei Ei
102 Dalmatians - Puppies to the Rescue Ei Ei
1942 Ei Ei
720° Symbol OK.svg Ei

A[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Action Man: Search for Base X Ei Ei
Airforce Delta Ei Ei
Aladdin (videopeli) Ei Ei
Alfred Chicken Ei Ei
Alice in Wonderland Ei Ei
Aliens: Thanatos Encounter Ei Ei
All-Star Baseball 2000 Ei Ei
All-Star Baseball 2001 Ei Ei
All-Star Tennis 2000 Ei Ei
Alone in the Dark: The New Nightmare Ei Ei
Animorphs Ei Ei
Antz Kyllä Ei
Antz Racing Ei Ei
Armada FX Racers Ei Ei
Armorines: Project Swarm Ei Ei
Army Men Ei Ei
Army Men 2 Ei Ei
Army Men: Air Combat Ei Ei
Army Men: Sarge's Heroes 2 Ei Ei
Arthur's Absolutely Fun Day Ei Ei
Astérix: Search for Dogmatix (EU: Infogrames, 2000) Ei Ei
Atlantis: The Lost Empire Ei Ei
Austin Powers: Oh Behave Ei Ei
Austin Powers: Welcome to My Underground Lair! Ei Ei
Other Life: Azure Dreams Kyllä Ei

B[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Babe and Friends Kyllä Ei
Baby Felix Halloween Ei Ei
Backgammon Kyllä Ei
Ballistic Kyllä Ei
Barbie Fashion Pack Games Kyllä Ei
Barbie Magic Genie Adventure Ei Ei
Barbie Ocean Discovery Kyllä Ei
Barbie Pet Rescue Ei Ei
Barbie Kelly Club Ei Ei
Bass Masters Classic Kyllä Ei
Batman Beyond: Return of the Joker Ei Ei
Batman: Chaos in Gotham Ei Ei
Battleship Kyllä Ei
Battletanx Ei Ei
Bear in the Big Blue House Ei Ei
Beast Wars: Transformers Kyllä Ei
Beauty and the Beast: A Board Game Adventure Kyllä Ei
Billy Bob's Huntin' 'n' Fishin' Ei Ei
Bionic Commando: Elite Forces (Nintendo, 2000) Ei Ei
Black Bass Lure Fishing (Hot-B, Majesco, 1999) Kyllä Ei
Blade (HAL, Activision, 2000) Ei Ei
Blaster Master: Enemy Below (Sunsoft, 2000) Kyllä Kyllä
Blue's Clues Alphabet Book Ei Ei
Boarder Zone (Software Creations, Atari, 1999) Ei Ei
Bob the Builder Ei Ei
Bomberman Max: Blue Champion (Hudson Soft, Vatical Entertainment, 2000) Ei Ei
Bomberman Max: Red Challenger (Hudson Soft, Vatical Entertainment, 2000) Ei Ei
Bomberman Quest Kyllä Ei
Bubble Bobble (Taito, Metro3D, 1999) Kyllä Ei
Buffy the Vampire Slayer (GameBrains, THQ, 2000) Ei Ei
Bugs Bunny Crazy Castle 3 Kyllä Ei
Bugs Bunny Crazy Castle 4 Ei Ei
A Bug's Life Kyllä Ei
Bust A Move 4 (Taito, Acclaim, 1999) Kyllä Ei
Bust A Move Millennium (Taito, Acclaim, 2000) Ei Ei
Buzz Lightyear of Star Command (Traveller's Tales, Activision, 2000) Ei Ei

C[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Caesar's Palace 2 Ei Ei
Cannon Fodder (Sensible Software, Codemasters, 2000) Ei Ei
Carl Lewis Athletics 2000 Ei Ei
Carmageddon (Sales Curve Interactive, Titus Interactive, 2000) Ei Ei
Casper the Friendly Ghost Ei Ei
Catwoman (Kemco, Vatical Entertainment, 1999) Ei Ei
Catz Ei Ei
Centipede Kyllä Ei
Championship Motocross 2001 featuring Ricky Carmichael Ei Ei
Chase H.Q.: Secret Police (Taito, Metro3D, 1999) Kyllä Ei
Chessmaster Kyllä Ei
Chicken Run Ei Ei
Colin McRae Rally Ei Ei
Commander Keen (id Software, Activision, 2001) Ei Ei
Conker's Pocket Tales (Rare, 1999) Kyllä Ei
Cool Bricks (Pukka Games, SCi Games, 1999) Ei Ei
Croc: Legend of the Gobbos (Virtucraft, THQ, 2000) Ei Ei
Croc 2 (Natsume, THQ, 2001) Ei Ei
Cruis'n Exotica (Crawfish Interactive, Midway, 2000) Ei Ei
Crystalis (Nintendo, 2000) Ei Ei
Cubix: Robots for Everyone Race n' Robots Ei Ei
Cyber Tiger Woods Golf (Xantera, Electronic Arts, 2000) Ei Ei

D[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Daffy Duck - Fowl Play Kyllä Ei
Dance Dance Revolution GB (Konami, 2000) Ei Ei
Dance Dance Revolution GB2 (Konami, 2000) Ei Ei
Dance Dance Revolution GB3 (Konami, 2001) Ei Ei
Dance Dance Revolution GB Disney Mix (Konami, 2001) Ei Ei
Oha Star Dance Dance Revolution GB (Konami, 2001) Ei Ei
Dancing Furby Kyllä Ei
Daikatana Ei Ei
Dave Mirra Freestyle BMX (NEON Software, Acclaim, 2000) Ei Ei
David Beckham Soccer Ei Ei
Deer Hunter Ei Ei
Defender/Joust Kyllä Ei
Déjà Vu I & II Ei Ei
Denki Blocks (Denki, Rage Software, 2001) Ei Ei
Dexter's Laboratory: Robot Rampage (BAM! Entertainment, 2000) Ei Ei
Dinosaur'us Ei Ei
Disney's Dinosaur Ei Ei
Diva Starz: Mall Mania (DICE, Vivendi Universal Games, 2001) Ei Ei
Dogz Ei Ei
Donald Duck: Goin' Quackers (Ubi Soft, 2000) Ei Ei
Donkey Kong Country (Rare, Nintendo, 2000) Ei Ei
Donkey Kong GB: Dinky Kong & Dixie Kong (Rare, Nintendo, 2000) Ei Ei
Doug's Big Game Ei Ei
Dracula: Crazy Vampire Ei Ei
Dragon Ball Z: Legendary Super Warriors Ei Ei
Dragon Dance Kyllä Ei
Dragon Tales Adventure Ei Ei
Dragon Tales: Dragon Wings Ei Ei
Dragon Warrior I & II (Enix, 2000) Kyllä Ei
Dragon Warrior III (Enix, 2000) Ei Ei
Dragon Warrior Monsters (Tose, Enix, 2000) Kyllä Ei
Dragon Warrior Monsters II: Cobi's Journey (Enix, 2001) Kyllä Ei
Dragon Warrior Monsters II: Tara's Adventure (Enix, 2001) Kyllä Ei
Dragon's Lair (Digital Eclipse, Capcom, 2001) Ei Ei
Driver (Crawfish Interactive, Infogrames, 2000) Ei Ei
Dropzone Kyllä Ei
Duke Nukem (Torus Games, Atari, 1999) Ei Ei
The Dukes of Hazzard Ei Ei

E[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Earthworm Jim: Menace 2 the Galaxy (David A. Palmer Productions, Crave Entertainment, 1999) Kyllä Ei
ECW Hardcore Revolution (Acclaim, 2000) Ei Ei
Elevator Action EX Ei Ei
Elmo in Grouchland Kyllä Ei
Elmo's 123s Kyllä Ei
Elmo's ABCs Kyllä Ei
The Emperor's New Groove Ei Ei
ESPN International Track & Field (Konami, 2000) Ei Ei
ESPN National Hockey Night (Konami, 2001) Ei Ei
ET and the Cosmic Garden Ei Ei
ET Digital Companion Ei Ei
ET Escape From Planet Earth Ei Ei
European Super League (Aqua Pacific, Virgin Interactive, 2001) (Europe only) Ei Ei
Evel Knievel Kyllä Ei
Extreme Ghostbusters Ei Ei
Extreme Sports with the Berenstain Bears Ei Ei

F[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

F1 Championship Season 2000 Ei Ei
F1 Racing Championship Ei Ei
F1 World Grand Prix Ei Ei
F1 World Grand Prix II Ei Ei
F-18 Thunder Strike Ei Ei
FA Premier League Stars 2001 Ei Ei
FIFA 2000 Kyllä Ei
The Fish Files (7th Sense, MC2-Microïds, 2001) Ei Ei
Fisher Price Rescue Heroes Fire Frenzy Ei Ei
Fix and Foxi Ei Ei
The Flintstones Starring in Burgertime in Bedrock Ei Ei
Flipper and Lopaka Ei Ei
Force 21 (Code Monkeys, Red Storm Entertainment, 2000) Ei Ei
Formula One 2000 Ei Ei
Fort Boyard Ei Ei
Frogger Kyllä Ei
Frogger 2: Swampy's Revenge Ei Ei

G[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Galaga Ei Ei
Game & Watch Gallery 2 Kyllä Kyllä
Game & Watch Gallery 3 Kyllä Kyllä
Gex: Enter the Gecko Kyllä Ei
Gex: Deep Cover Gecko Ei Ei
Ghosts 'n Goblins (Capcom, 1999) Kyllä Ei
Gift Ei Ei
Gobs of Games Ei Ei
Godzilla: The Series Kyllä Ei
Godzilla: The Series - Monster Wars Ei Ei
Gold and Glory: The Road to El Dorado Ei Ei
Golden Goal Kyllä Ei
Grand Theft Auto Kyllä Ei
Grand Theft Auto 2 Ei Ei
Gremlins Unleashed Ei Ei
The Grinch Ei Ei

H[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Halloween Racer Ei Ei
Hamtaro: Tomodachi Daisakusen Dechu Ei Ei
Hamtaro: Ham-Hams Unite! Ei Ei
Hands of Time Ei Ei
Harley Davidson: Race Across America Ei Ei
Harry Potter and the Chamber of Secrets Ei Ei
Harry Potter and the Philosopher's Stone Ei Ei
Harvest Moon Kyllä Kyllä
Harvest Moon 2 Ei Ei
Harvest Moon 3 Ei Ei
Hello Kitty's Cube Frenzy Kyllä Ei
Hercules: The Legendary Journeys Ei Ei
Heroes of Might and Magic Ei Ei
Heroes of Might and Magic 2 Ei Ei
Hexcite Kyllä Ei
Hole in One Golf Kyllä Ei
Hollywood Pinball Kyllä Ei
Hot Wheels Stunt Track Driver Kyllä Ei
Hoyle Card Games Ei Ei
Hoyle Casino Ei Ei
Hugo 2½ Kyllä Kyllä
Hugo: Black Diamond Fever Ei Ei
Hugo: The Evil Mirror Ei Ei
Hype: The Time Quest Ei Ei

I[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Indiana Jones and the Infernal Machine Ei Ei
Inspector Gadget Ei Ei
International Karate Ei Ei
International Rally Kyllä Ei
International Superstar Soccer '99 Kyllä Ei
International Superstar Soccer 2000 Ei Ei
International Track & Field Kyllä Ei

J[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jeff Gordon Team XS Racing Kyllä Ei
Jeremy McGrath's Supercross 2000 Ei Ei
Jimmy White's Cueball Ei Ei
Jumpstart Dino Adventure Field Trip Ei Ei
The Jungle Book: Mowgli's Wild Adventure Ei Ei

K[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Keep the Balance Ei Ei
Keitai Denju Telefang - Power Version Kyllä Ei
Keitai Denju Telefang - Speed Version Kyllä Ei
Ken Griffey Jr's Slugfest Ei Ei
Kirby Tilt 'n' Tumble Ei Erikois sensori Ei
Kirikou Ei Ei
Klax Ei Ei
Klustar Kyllä Ei
Knockout Kings Symbol oppose vote.svg Ei
Konami GB Collection Vol.1 Kyllä Ei
Konami GB Collection Vol.2 Kyllä Ei
Konami GB Collection Vol.3 Kyllä Ei
Konami GB Collection Vol.4 Kyllä Ei
Koto Battle: Tengai no Moribito Ei Ei

L[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

The Land Before Time Ei Ei
Las Vegas Cool Hand Kyllä Ei
Laura Ei Ei
Legend of the River King 2 Kyllä Kyllä
The Legend of Zelda: Link's Awakening DX Kyllä Kyllä
The Legend of Zelda: Oracle of Ages Ei GBA erikoistoiminnot Kyllä
The Legend of Zelda: Oracle of Seasons Ei GBA erikoistoiminnot Kyllä
Lego Alpha Team Ei Ei
Lego Island 2: The Brickster's Revenge Ei Ei
Lego Racers Ei Ei
Lego Stunt Rally Ei Ei
Lemmings & Oh No! More Lemmings Ei Ei
Lil' Monster Kyllä Ei
The Lion King: Simba's Mighty Adventure Ei Ei
The Little Mermaid 2: Pinball Frenzy Ei Rumble Pak Ei
Little Nicky Ei Ei
Logical Ei Ei
Looney Tunes Kyllä Ei
Looney Tunes Collector: Alert! (Martian Alert) Ei Ei
Looney Tunes: Carrot Crazy (Bugs Bunny & Lola Bunny: Operation Carrot Patch) Kyllä Ei
Looney Tunes: Marvin Strikes Back! (Martian Revenge) Ei Ei
Looney Tunes Racing Ei Ei
Looney Tunes Twouble! (Sylvester & Tweety: Breakfast on the Run) Kyllä Ei
Lucky Luke Ei Ei
Lucky Luke: Desperado Train Ei Ei
Lufia: The Legend Returns Ei Ei

M[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

M&M's Mini Madness Ei Ei
Madden NFL 2000 Kyllä Ei
Madden NFL 2001 Ei Ei
Madden NFL 2002 Ei Ei
Magical Drop Ei Ei
Magical Tetris Challenge Ei Ei
Magi-Nation Ei Ei
Marble Madness Ei Ei
Mario Golf Ei Transfer Pak Kyllä
Mario Tennis Ei Transfer Pak Kyllä
Mary-Kate & Ashley Crush Course Ei Ei
Mary-Kate & Ashley Get a Clue Kyllä Ei
Mary-Kate & Ashley Pocket Planner Kyllä Ei
Mary-Kate & Ashley Winner's Circle Ei Ei
Mask of Zorro Ei Ei
Mat Hoffman's Pro BMX Ei Ei
Matchbox Caterpillar Construction Zone Kyllä Ei
Matchbox Emergency Patrol Ei Ei
Maya The Bee & Her Friends Kyllä Ei
Maya The Bee - Garden Adventures Ei Ei
Mega Man Xtreme (Rockman X Cyber Mission Japanissa) Kyllä Kyllä
Mega Man Xtreme 2 (Rockman X2 Soul Eraser Japanissa) Ei Kyllä
Men in Black: The Series Kyllä Ei
Men in Black: The Series 2 Ei Ei
Merlin Ei Ei
Metal Gear: Ghost Babel (Metal Gear Solid Yhdysvalloissa j a Euroopassa) Ei Ei
Metal Walker Kyllä Ei
Mia Hamm Soccer Shootout Ei Ei
Mickey's Racing Adventure Ei Ei
Mickey's Speedway USA Ei Ei
Micro Machines 1&2 Twin Turbo Ei Ei
Micro Machines V3 Ei Ei
Micro Maniacs Symbol oppose vote.svg Symbol oppose vote.svg
Microsoft Entertainment Pak Ei Ei
Microsoft Pinball Arcade Ei Ei
Microsoft Puzzle Collection Ei Ei
Millennium Winter Sports Ei Ei
Missile Command Ei Ei
Mission: Impossible (Rebellion Developments, Infogrames, 2000) Ei Ei
Mobile Golf Ei
Monkey Puncher Ei
Monopoly Kyllä Ei
Monopoly Ei
Monster Rancher BattleCard GB Kyllä Ei
Monster Rancher Explorer Ei Ei
Monsters, Inc (Natsume, Buena Vista Games, 2001) Ei Ei
Montezuma's Return Ei
Moomin's Tale Ei Ei
Moon Patrol & Spy Hunter Ei
Moorhen 3 - The Chicken Chase! Ei Ei
Mortal Kombat 4 Kyllä Ei
Motocross Maniacs 2 Ei Ei
Mr. Driller Ei Ei
Mr. Nutz Ei Ei
Ms. Pac-Man Kyllä Ei
MTV Sports: BMX Ei Ei
MTV Sports: Pure Ride Ei Ei
MTV Sports: Skateboarding Ei Ei
The Mummy Ei Ei
The Mummy Returns Ei Ei
The Muppets Ei Ei

N[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

NASCAR 2000 Ei Ei
NASCAR Challenge Ei Rumble Pak Ei
NASCAR Heat Ei Ei
NASCAR Racers Ei Ei
The Nations: Land of Legends Ei Ei
NBA 3 on 3 featuring Kobe Bryant Kyllä Ei
NBA Hoopz Ei Ei
NBA In the Zone Kyllä Ei
NBA In the Zone 2000 Ei Ei
NBA Jam '99 Kyllä Ei
NBA Jam 2001 Ei Ei
NBA Showtime Ei Ei
The New Adventures of Mary-Kate & Ashley Kyllä Ei
NFL Blitz Kyllä Ei
NFL Blitz 2000 Ei Ei
NFL Blitz 2001 Ei Ei
NHL 2000 Kyllä Ei
NHL Blades of Steel '99 Ei Ei
NHL Blades of Steel 2000 Ei Ei
Nicktoons Racing Ei Ei
No Fear: Downhill Mountain Biking Ei Ei
Noddy and the Birthday Party Ei Ei
NSYNC: Get to the Show Ei Ei
NYR: New York Race Ei Ei

O[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Oide Rascal Ei Ei
Obelix Kyllä Ei
Oddworld Adventures II Kyllä Ei
O'Leary Manager 2000 Ei Ei
Other Life: Azure Dreams Kyllä Ei

P[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pac-Man Kyllä Ei
Paperboy Ei Ei
Papyrus Ei Ei
Perfect Dark Ei Ei
Pitfall 3D: Beyond the Jungle Kyllä Ei
Planet of the Apes Ei Ei
Player Manager 2001 Ei Ei
Pocket Bomberman Kyllä Ei
Pocket Bowling Kyllä Ei
Pocket GT Racer Ei Ei
Pocket Music Ei Ei
Pocket Racing Ei Ei
Pocket Soccer Ei Ei
Pokémon Card GB2 Ei Ei
Pokémon Crystal Ei Kyllä
Pokémon Gold Kyllä Kyllä
Pokémon Pinball Rumble Pak Ei
Pokémon Puzzle Challenge Ei Kyllä
Pokémon Silver Kyllä Kyllä
Pokémon Trading Card Game Kyllä Kyllä
Pokémon Yellow Kyllä Kyllä
Polaris Snocross Ei Rumble Pak Ei
Pong Ei Ei
Pooh and Tigger's Hunny Safari Ei Ei
Pop'n Music Ei Ei
Pop'n Pop Ei Ei
Portal Runner Ei Ei
Power Quest Kyllä Ei
Power Rangers Time Force Ei Ei
Power Rangers Lightspeed Rescue Ei Ei
Power Spike Pro Beach Volleyball (Beach'n Ball) Ei Ei
The Powerpuff Girls: Bad Mojo Jojo Ei Ei
The Powerpuff Girls: Battle Him Ei Ei
The Powerpuff Girls: Paint the Townsville Green Ei Ei
Prince Naseem Boxing Ei Ei
Prince of Persia Kyllä Kyllä
Project S-11 Ei Ei
Pro Darts Ei Ei
Pro Pool Ei Ei
Puchi Carat Kyllä Ei
Puyo Puyo SUN Kyllä Ei
Puyo Puyo~n Ei Ei
Puzzle Master Kyllä Ei
Puzzled Ei Ei

Q[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Q-Bert Ei Ei
Qix Adventure Ei Ei
Quest: Brian's Journey Kyllä Ei
Quest: Fantasy Challenge Kyllä Ei
Quest for Camelot Kyllä Ei
Qui Qui Kyllä Ei

R[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

R-Type DX Kyllä Ei
Rainbow Six Ei Ei
Rainbow Islands Ei Ei
Rampage: World Tour Kyllä Ei
Rampage 2: Universal Tour Ei Ei
Rampart Ei Ei
Rats! Kyllä Ei
Rayman Ei Kyllä
Rayman 2 Ei Ei
Razor Freestyle Scooter Ei Ei
Ready 2 Rumble (Crawfish Interactive, Midway, 1999) Ei Ei
Reservoir Rat Kyllä Ei
Resident Evil Gaiden Ei Ei
Return of the Ninja Ei Ei
Revelations: The Demon Slayer Kyllä Ei
Rhino Rumble Ei Ei
Rip-Tide Racer Kyllä Ei
Road Champs: BXS Stunt Biking Ei Ei
Road Rash Ei Ei
Roadsters '98 Kyllä Ei
Roadsters Trophy Kyllä Ei
Robin Hood Ei Ei
Robopon Sun, Star, and Moon Versions Kyllä Ei
RoboCop Ei Ei
Robot Wars: Metal Mayhem Ei Ei
Rocket Power: Gettin Air Ei Ei
Rocky Mountain Trophy Hunter Ei Ei
Roland Garros French Open Ei Ei
Ronaldo V-Soccer (UEFA 2000) Kyllä Ei
Roswell Conspiracies: Aliens, Myths & Legends Ei Ei
Rox Kyllä Ei
The Rugrats Movie Kyllä Ei
Rugrats in Paris: The Movie Ei Ei
Rugrats: Time Travelers Kyllä Ei
Rugrats: Totally Angelica Ei Ei

S[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sabrina the Animated Series: Spooked! Ei Ei
Sabrina the Animated Series: Zapped! Ei Ei
San Francisco Rush 2049 Ei Ei
Santa Claus Junior Ei Ei
Scrabble Ei Ei
Scooby Doo! Classic Creep Capers Ei Ei
Sesame Street Sports Ei Ei
Sgt Rock: On the Frontline Ei Ei
Shadowgate Classic Kyllä Ei
Shamus Kyllä Ei
Shanghai Pocket Symbol OK.svg Ei
Shantae Ei GBA erikoisominaissus Kyllä
Shaun Palmer's Pro Snowboarding Ei Ei
Shrek: Fairytale Freakdown Ei Ei
The Simpsons: Treehouse of Horror Ei Ei
Smurfs Nightmare Ei Ei
Snoopy Tennis Ei Ei
Snow White and the Seven Dwarves Ei Ei
Soccer Manager Ei Ei
Space Invaders Kyllä Ei
Space Marauder Ei Ei
Space Station Silicon Valley Kyllä Ei
Spawn Ei Ei
Speedy Gonzales: Aztec Adventure Kyllä Ei
Spider-Man Ei Ei
Spider-Man 2: The Sinister Six Ei Ei
Spike and Suzy Ei Ei
Spirou: The Robot Invasion Ei Ei
SpongeBob SquarePants: The Legend of the Lost Spatula Ei Ei
Spy vs. Spy Ei Ei
Star Wars Episode I: Obi-Wan's Adventures Ei Symbol oppose vote.svg
Star Wars: Episode I Racer Ei Rumble Pak Ei
Star Wars: Yoda Stories Kyllä Ei
Street Fighter Alpha Ei Ei
Stuart Little The Journey Home Ei Ei
Super Breakout Kyllä Ei
Supercross Freestyle Ei Ei
Suzuki Alstare Extreme Racing Ei Ei
Super Mario Bros. Deluxe Ei Kyllä
Super Robot Wars – Link Battler Kyllä Ei
Survival Kids Kyllä Ei
Survival Kids 2 Kyllä Ei
SWIV Ei Ei

T[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Taxi 2 Ei Ei
Taxi 3 Ei Ei
Tazmanian Devil: Munching Madness Symbol OK.svg Symbol oppose vote.svg
Disney's Tarzan (Digital Eclipse, Activision, 1999) Symbol oppose vote.svg Symbol oppose vote.svg
Teck Deck Skateboarding Ei Ei
Test Drive 6 Symbol OK.svg Ei
Test Drive 2001 Ei Ei
Test Drive Cycles Ei Ei
Test Drive Le Mans Ei Ei
Test Drive Off-Road 3 Kyllä Ei
Tetris DX Kyllä Ei
Thomas the Tank Engine & Friends Symbol oppose vote.svg Symbol oppose vote.svg
Three Lions (Tarantula Studios, Take-Two Interactive, 1999) Kyllä Ei
Thunderbirds (SCI Interactive, 2000) Symbol oppose vote.svg Symbol oppose vote.svg
Tiger Woods PGA Tour 2000 Kyllä Ei
Tintin in Tibet Symbol oppose vote.svg Symbol oppose vote.svg
Tiny Toon Adventures: Buster Saves the Day Ei Ei
Tiny Toon Adventures: Dizzy's Candy Quest Ei Ei
Titus the Fox Symbol OK.svg Symbol OK.svg
TNN Outdoors Fishing Champ Kyllä Kyllä
TOCA; Touring Car Championship Ei Ei
Toki Tori Symbol oppose vote.svg Symbol OK.svg
Tom and Jerry Symbol oppose vote.svg Symbol oppose vote.svg
Tom and Jerry in Mouse Attacks Symbol oppose vote.svg Symbol oppose vote.svg
Tom and Jerry: Mouse Hunt Symbol oppose vote.svg Symbol oppose vote.svg
Tomb Raider Symbol oppose vote.svg Symbol oppose vote.svg
Tomb Raider: Curse of the Sword Symbol oppose vote.svg Symbol oppose vote.svg
Tonic Trouble Symbol oppose vote.svg Symbol oppose vote.svg
Tonka Construction Site Symbol oppose vote.svg Symbol oppose vote.svg
Tonka Raceway Symbol oppose vote.svg Rumble Pak Symbol oppose vote.svg
Tony Hawk's Pro Skater Ei Ei
Tony Hawk's Pro Skater 2 Ei Ei
Tony Hawk's Pro Skater 3 Ei Ei
Toobin' Ei Ei
Toonsylvania Symbol oppose vote.svg Symbol oppose vote.svg
Tootuff Ei Ei
Top Gear Pocket Ei Ei
Top Gear Pocket 2 Ei Ei
Top Gun: Firestorm Ei Ei
Total Soccer 2000 Ei Ei
Towers: Lord Baniff's Deceit Ei Ei
Toy Story 2 (Tiertex, THQ, 1999) Kyllä Ei
Toy Story Racer Ei Ei
Trick Boarder Ei Ei
Triple Play 2001 Ei Ei
Trouballs Ei Ei
Turok 2: Seeds of Evil Kyllä Ei
Turok 3: Shadow of Oblivion Ei Ei
Turok: Rage Wars Ei Ei
Tweenies - Doodles' Bones Ei Ei
Tweety's High Flying Adventure Ei Ei
Tyco R/C - Racin' Ratz Ei Ei

U[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ultimate Fighting Championship Ei Ei
Ultimate Paintball Ei Ei
Ultimate Surfing Ei Ei
UNO Kyllä Ei

V[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vegas Games Ei Ei
Vigilante 8 Ei Ei
VIP Ei Ei
Les Visiteurs Kyllä Ei
V-Rally Ei Ei

W[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Wacky Races Ei Ei
Walt Disney World Quest: Magical Racing Tour Ei Ei
Wario Land II Symbol OK.svg Symbol OK.svg
Wario Land 3 Symbol oppose vote.svg Symbol OK.svg
Warlocked Ei Ei
Warriors of Might and Magic Ei Ei
WCW Mayhem Ei Ei
Wendy: Every Witch Way Ei Malline:Yes Ei
Wetrix GB Ei Ei
Who Wants To Be A Millionaire: 2 Ei Ei
Wild Thornberry's Rambler Ei Ei
Wings of Fury Kyllä Ei
Winnie the Pooh Adventures in the 100 Acre Wood Ei Ei
Woody Woodpecker Ei Ei
Woody Woodpecker Racing Ei Ei
World Destruction League: Thunder Tanks Ei Ei
The World Is Not Enough Ei Ei
Worms: Armageddon Ei Ei
WWF: Attitude Ei Ei
WWF: Betrayal Ei Ei
WWF: WrestleMania 2000 Ei Ei

X[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

X-Men: Mutant Academy Ei Ei
X-Men: Mutant Wars Ei Ei
X-Men: Wolverine's Rage Ei Ei
Xtreme Sports Symbol oppose vote.svg Symbol OK.svg
X-Treme Wheels Symbol oppose vote.svg Symbol oppose vote.svg
Xena: Warrior Princess Symbol oppose vote.svg Symbol oppose vote.svg

Y[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Yars' Revenge Kyllä Ei
Yogi Bear: Great Balloon Blast Ei Ei
Yu-Gi-Oh! Dark Duel Stories Ei Ei
Yu-Gi-Oh! Duel Monsters II: Dark Duel Stories Kyllä Ei
Yu-Gi-Oh! Duel Monsters III: Tri-Holygod Advent Ei Ei
Yu-Gi-Oh! Duel Monsters IV: Battle of the Powerful Duelists Ei Ei
Yu-Gi-Oh! Monster Capsule GB Kyllä Ei

Z[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Zebco Fishing Symbol oppose vote.svg Symbol oppose vote.svg
Zidane Football Generation Symbol oppose vote.svg Symbol oppose vote.svg
Zoboomafoo: Playtime in Zobooland Symbol oppose vote.svg Symbol oppose vote.svg
Zoids: Jashin Fukkatsu! Genobreaker Hen Symbol OK.svg Symbol oppose vote.svg
Zoids: Shirogane no Jukishin Liger Zero Symbol oppose vote.svg Symbol oppose vote.svg

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]