Titus the Fox

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Titus the Fox
Kehittäjä Titus Interactive
Julkaisija Titus Interactive
Julkaisuaika 1992
Lajityyppi tasohyppely
Pelimuoto yksinpeli
Alusta Amiga, Amstrad CPC, Atari ST, DOS, Game Boy, Game Boy Color
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Titus the Fox on vuonna 1992 ilmestynyt videopeli. Sen on kehittänyt Titus Interactive. Se on ilmestynyt kuudelle alustalle, Amigalle, Atari ST:lle, DOS:ille, Amstrad CPC:lle, Game Boylle ja Game Boy Colorille. Titus the Fox: To Marrakech and Back on pelin kansainvälinen versio.

Lagaf': Les Aventures de Moktar - Vol. 1 [1] pelin aikaisempi versio, jossa ketun tilalta pelissä seikkailee arabimies.

Pelaaminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Titus the Fox on kaksiulotteinen tasohyppelypeli. Pelissä on viisi eri teemaa, joista jokainen sisältää kolme kenttää, kaksi mene maaliin- kenttää ja yhden bonustason, siis yhteensä 15 kenttää. Peliä on mahdollista pelata kaksin (Game Boy Colorilla), jos molemmilla pelaajilla on kyseinen peli. Silloin Titusta auttamassa on hänen serkkunsa Zorro. Jokaisen tason tavoite on päästä maaliin ja samalla kerätä bonus-neliöitä, joista saa elämiä. Pelissä ei ole tallennusmahdollisuutta, joten kaikki elämät menetettyään on peli aloitettava alusta.

Tarina[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Titus-ketun morsian Suzy/Foxy (versiosta riippuen) lähtee Saharaan tutkimaan aavikolla elävää kettulajia. Tunnettu Fox Hits Magazine -lehti haluaa artikkelin lehteensä ja antaa käskyn Foxylle mennä valokuvaamaan kettuja. Sulttaani Rabys kidnappaa hänet. Kun Titus kuulee tästä, hän päättää pelastaa morsiamensa pahan sulttaanin kynsistä.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]