Luettelo televisiosarjan Glee kappaleista (2. tuotantokausi)

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Glee on yhdysvaltalainen musikaalia, komediaa ja draamaa yhdistävä televisiosarja, jota esittää Yhdysvalloissa televisiokanava FOX ja Suomessa Sub. Se keskittyy glee-kerhoon Uudet Tuulet (engl. New Directions) kuvitteellisessa William McKinley High Schoolissa Limassa, Ohiossa. Sarjan loivat Ryan Murphy, Brad Falchuk ja Ian Brennan, ja se sisältää useita sarjan hahmojen laulamia cover-versioita kappaleista ruudulla laulettuina. Murphy on vastuussa valitsemaan kaikki sarjassa käytettävät kappaleet ja pyrkii pitämään tasapainon näytelmäsävellyksien ja listahittien välillä, kuten hän haluaa siellä olevan "jokaiselle jotakin, jokaisessa jaksossa". Kun Murphy valitsee kappaleen, sen oikeudet selvitetään kappaleen julkaisijalta musiikkitarkastaja P.J. Bloomin kautta, kun musiikkituottaja Adam Anders järjestäää sen uudelleen Gleen näyttelijöille esitettäväksi. Ohjelmanumerot ovat äänitetty studiossa näyttelijöiden laulamina, ennen niiden kuvaamista, kun taas koreografi Zach Woodlee rakentaa mukana olevat tanssiliikkeet, jotka sitten opetetaan näyttelijöille, jonka jälkeen kuvataan. Studiossa äänitety versiot kappaleista ovat sitten tehty. Prosessi alkaa kuusi-kahdeksan viikkoa ennen jokaisen jakson kuvauksia ja voi loppua vasta päivää ennen kuvausten alkua. Sarjan ensimmäisen tuotantokauden ensimmäiset kolmetoista jaksoa sisälsivät keskimäärin viisi kappaletta jaksoa kohden. Viimeiset yhdeksän jaksoa kasvoivat esitysmäärältään kahdeksaan. Toisessa tuotantokaudessa, Glee sisälsi keskimäärin kuusi kappaletta jaksoa kohden.

Sarjassa esitettävät kappaleet ovat saatavilla digitaaliselle lataukselle iTunes Storesta jopa kaksi viikkoa ennen uuden jakson lähetystä, ja muiden digitaalisten myyntipisteiden kautta viikkoa myöhemmin. Tuotantokausi sisältää kolme kunnianosoituksellista jaksoa: "Britney/Brittany", joka esittelee kappaleita Britney Spearsilta, "The Rocky Horror Glee Show!", joka sisältää kappaleita The Rocky Horror Showsta ja "Ruomours", joka on kunnianosoitus Fleetwood Macin Rumours-albumille. Tuotantokauden jakso "Oma biisi" sisälsi sarjan alkuperäisiä kappaleita. Glee: The Music, The Rocky Horror Glee show, EP-levy joka koostui sarjan viidennen jakson kappaleista, julkaistiin 19. lokakuuta 2010. Kaksi soundtrack-albumia, Glee: The Music, The christmas Album ja Glee: The Music, Volume 4, julkaistiin molemmat marraskuussa 2010. Sarjan kuudes soundtrack-albumi, Glee: The Music, Volume 5, julkaistiin maaliskuussa 2011, ja seitsemäs, Glee: The Music Presents the Warblers, julkaistiin sitä seuraavassa kuussa. Kahdeksas, Glee: The Music, Volume 6, julkaistiin 23. toukokuuta 2011.

Esitykset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suurimman osan kappaleista esittävät Uudet Tuulet, joka koostuu sen jäsenistä Artie Abramsista (Kevin McHale), Rachel Berrysta (Lea Michele), Mike Changista (Harry Shum Jr.), Tina Cohen-Changista (Jenna Ushkowitz), Quinn Fabraysta (Dianna Agron), Finn Hudsonista (Cory Monteith), Kurt Hummelista (Chris Colfer), Mercedes Jonesista (Amber Riley), Santana Lopezista (Naya Rivera), Brittany Piercesta (Heather Morris), Noah "Puck" Puckermanista (Mark Salling), sekä kerhon ohjaajasta Will Schuesterista (Matthew Morrison). Jakson "Furt" lopussa, kuitenkin, Kurt hakee Dalton Academy -kouluun ja liittyy Kultakurkkuihin (eng. Warblers); McKinley -lukion oppilas Lauren Zizes (Ashley Fink) ottaa hänen paikkansa, ja jää silti Uusiin Tuuliin, vaikka Kurt siirtyy takaisin McKinleyyn jaksossa "Born This Way". Toisen tuotantokauden aikana, Uusiin Tuuliin liittyy siirtyvä oppilas ja urheilullinen Sam Evans (Chord Overstreet), ja McKinleyn entinen vaihto-oppilas Sunshine Corazon (Charice) yrittää Uusiin Tuuliin, mutta vaikka hänet hyväksytään, hän siirtyy Carmel High -lukioon ja liittyy sen glee-kerhoon, Vocal Adrenalineen. Jayma Mays esittää koulun opinto-ohjaajaa Emma Pillsburya, ja vierailevat tähdet John Stamos, Dot-Marie Jones ja Kristin Chenoweth esittävät hammaslääkäri Carl Howellia, jalkapallovalmentaja Shannon Beistea, ja April Rhoedsia, vastaavasti. Darren Criss esiintyy Blaine Andersonina, glee-kerhon Kultakurkut (eng. Dalton Academy Warblers) pää-laulajana, ja Gwyneth Paltrow vierailevana tähtenä ja esittäen Holly Holidayta, koulun sijaisopettajaa. Huutosakin valmentaja Sue Sylvester (Jane Lynch) esiintyy äitinsä Dorisin (Carol Burnett) ja kerran Uusien Tuulien kanssa. Kuten ensimmäisessä tuotantokaudessa, Lynch ja Mays ovat sisällytetty vokalisteiksi joissakin soundtrack-albumeilla, vaikka he eivät ole esiintyneet kappaleissa ruudulla.

Tuotantokauden kappaleet ovat sisällytettyinä albumeihin Glee: The Music, Rocky Horror Glee Show sisältäen ylimääräisiä vokalisteja, ei näyttelijöiltä Adam Andersilta, Nikki Andersilta, Kamari Copelandilta, Tim Davisilta, Missi Halelta, Tobias Kampe-Flygarelta, Storm Leelta, David Loucksilta ja Windy Wagnerilta. Nämä esiintyjät esiintyvät uudelleen albmuilla Glee: The Music, Volume 4, johon lisättiin myös vokalistit Kala Balch, Colin Benward, Ravaughn Brown, John Hall, Samantha Jade, Jeanette Olsson, Zac Poor, Drew Ryan Scott ja Onitsha Shaw. Kaikki muut, paitsi Benward, Jade, Kampe-Flygare, Olsson ja Poor ovat mukana albumilla Glee: The Music, Volume 5, joka sisältää myös vokaaleja Alex Andersilta. Kappaleet, jotka esittävät Kultakurkut, sisältävät vokaaleja Beelzebubsilta, a cappella ryhmältä Tuftsin yliopistolta. Jäsenet, jotka laulavat taustamusiikin vokaalit, koostuu Sam Cantorista, Conor Flynnista, Michael Grantista, John Kwonista, Cailin Mackenziesta, Kent McCannista, Eric Morrisseysta, Evan Powellista, Penn Rosenista, Eli Seidmanista ja Jack Thomasista. Vain yksi kolmestatoista kappaleesta albumilla Glee: The Music Presents the Warblers ei sisällä Beelzebubseja: "Blackbird", jonka lauloi Chris Colfer yhdessä muiden taustalaulajien kanssa; albumi sisältää ylimääräisiä vokaaleja Adam Andersilta, Nikki Andersilta, Shoshana Beanilta, Davisilta, Leelta, Loucksilta, Olssonilta, Shawilta ja Wagnerilta. Nämä esiintyjät, poiketen Beanista, sekä Alex Andersista, Bachista, Brownista, Copelandista ja Scottista, ovat mukana albumilla Glee: The Music, Volume 6. Vaikka toistuvat näyttelijät Shum Jr. ja Fink esiintyvät kerhon ohjelmissa ruudulla, kumpikaan heistä ei ole mainittuina albumien krediteissä esiintyen vokalistina millään soundtrack-albumilla.


Glee-kerhon "Uudet Tuulet" näyttelijät, jotka laulavat ohjelman numeroissa.

Chris Colfer
Darren Criss
Kevin McHale
Heather Morris
Amber Riley
Naya Rivera
Harry Shum Jr.
Cory Monteith
Chord Overstreet
Mark Salling
Ashley Fink
Jenna Ushkowitz
Dianna Agron
Lea Michele


Kappaleet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Luettelo televisiosarjan Glee toisen tuotantokauden kappaleista
Nimi Alkuperäinen esittäjä Esittäjä Jakso Single Albumi
"Empire State of Mind" Jay-Z sekä Alicia Keys Uudet Tuulet 1. "Koelaulut"
(eng. "Audition")
Kyllä Glee: The Music, Volume 4
"Every Rose Has Its Thorn" Poison Sam Evans 1. "Koelaulut"
(eng. "Audition")
Ei
"Telephone" Lady Gaga sekä Beyoncé Rachel Berry ja Sunshine Corazon 1. "Koelaulut"
(eng. "Audition")
Kyllä
"Getting to Know You" The King and I Tina Cohen-Chang 1. "Koelaulut"
(eng. "Audition")
Ei
"Billionaire" Travie McCoy sekä Bruno Mars Sam Evans sekä Uusien Tuulien miehet, paitsi Kurt Hummel 1. "Koelaulut"
(eng. "Audition")
Kyllä Glee: The Music, Volume 4
"The Power" Snap! Finn Hudson 1. "Koelaulut"
(eng. "Audition")
Ei
"Listen" Dreamgirls Sunshine Corazon 1. "Koelaulut"
(eng. "Audition")
Kyllä
"What I Did for Love" A Chorus Line Rachel Berry 1. "Koelaulut"
(eng. "Audition")
Kyllä Glee: The Music, Love Songs
"I’m a Slave 4 U" Britney Spears Brittany Pierce 2. "Britney/Brittany" Kyllä Glee: The Music, Dance Party
"Me Against the Music" Britney Spears sekä Madonna Brittany Pierce ja Santana Lopez 2. "Britney/Brittany" Kyllä Glee: The Music, Volume 4
"…Baby One More Time" Britney Spears Rachel Berry 2. "Britney/Brittany" Kyllä
"Sailing" Christopher Cross Will Schuester 2. "Britney/Brittany" Ei
"Stronger" Britney Spears Artie Abrams 2. "Britney/Brittany" Kyllä Glee: The Music, Volume 4
"Toxic" Britney Spears Uudet Tuulet ja Will Schuester 2. "Britney/Brittany" Kyllä Glee: The Music, Volume 4
"The Only Exception" Paramore Rachel Berry sekä Uudet Tuulet 2. "Britney/Brittany" Kyllä Glee: The Music, Volume 4
"Only the Good Die Young" Billy Joel Noah Puckerman sekä Uudet Tuulet 3. "Leipäjeesus"
(eng. "Grilled Cheesus")
Kyllä
"I Look to You" Whitney Houston Mercedes Jones sekä Quinn Fabray ja Tina Cohen-Chang 3. "Leipäjeesus"
(eng. "Grilled Cheesus")
Kyllä
"Papa, Can You Hear Me?" Barbra Streisand Rachel Berry 3. "Leipäjeesus"
(eng. "Grilled Cheesus")
Kyllä
"I Want to Hold Your Hand" Across the Universe Kurt Hummel 3. "Leipäjeesus"
(eng. "Grilled Cheesus")
Kyllä Glee: The Music, Volume 4
"Losing My Religion" R.E.M. Finn Hudson 3. "Leipäjeesus"
(eng. "Grilled Cheesus")
Kyllä
"Bridge over Troubled Water" Aretha Franklin Mercedes Jones 3. "Leipäjeesus"
(eng. "Grilled Cheesus")
Kyllä
"One of Us" Joan Osborne Uudet Tuulet 3. "Leipäjeesus"
(eng. "Grilled Cheesus")
Kyllä Glee: The Music, Volume 4
"Don't Go Breaking My Heart" Elton John ja Kiki Dee Rachel Berry ja Finn Hudson 4. "Duettoja"
(eng. "Duets")
Kyllä Glee: The Music, Love Songs
"River Deep-Mountain High" Ike & Tina Turner Mercedes Jones ja Santana Lopez 4. "Duettoja"
(eng. "Duets")
Kyllä Glee: The Music, Volume 4
"Le Jazz Hot!" Victor/Victoria Kurt Hummel 4. "Duettoja"
(eng. "Duets")
Kyllä
"Sing!" A Chorus Line Mike Chang ja Tina Cohen-Chang sekä Uudet Tuulet 4. "Duettoja"
(eng. "Duets")
Kyllä
"With You I'm Born Again" Billy Preston ja Syreeta Wright Rachel Berry ja Finn Hudson 4. "Duettoja"
(eng. "Duets")
Ei
"Lucky" Jason Mraz ja Colbie Caillat Sam Evans ja Quinn Fabray 4. "Duettoja"
(eng. "Duets")
Kyllä Glee: The Music, Volume 4
"Get Happy" / "Happy Days Are Here Again" Judy Garland ja Barbra Streisand Rachel Berry ja Kurt Hummel 4. "Duettoja"
(eng. "Duets")
Kyllä
"Science Fiction/Double Feature" The Rocky Horror Show Santana Lopez 5. "Rocky Horror Glee Show" Ei Glee: The Music, The Rocky Horror Glee Show
"Over at the Frankenstein Place" The Rocky Horror Show Rachel Berry, Finn Hudson, ja Uudet Tuulet 5. "Rocky Horror Glee Show" Ei Glee: The Music, The Rocky Horror Glee Show
"Dammit Janet" The Rocky Horror Show Finn Hudson, Rachel Berry, Quinn Fabray, Kurt Hummel ja Mercedes Jones 5. "Rocky Horror Glee Show" Ei Glee: The Music, The Rocky Horror Glee Show
"Whatever Happened To Saturday Night?" The Rocky Horror Show Carl Howell ja Uudet Tuulet 5. "Rocky Horror Glee Show" Ei Glee: The Music, The Rocky Horror Glee Show
"Sweet Transvestite" The Rocky Horror Show Mercedes Jones sekä Brittany Pierce ja Santana Lopez 5. "Rocky Horror Glee Show" Ei Glee: The Music, The Rocky Horror Glee Show
"Touch-a, Touch-a, Touch-a, Touch Me" The Rocky Horror Show Emma Pillsbury, Santana Lopez, Brittany Pierce, Will Schuester, Kurt Hummel, Carl Howell, Finn Hudson 5. "Rocky Horror Glee Show" Ei Glee: The Music, The Rocky Horror Glee Show
"Time Warp" The Rocky Horror Show Uudet Tuulet 5. "Rocky Horror Glee Show" Ei Glee: The Music, The Rocky Horror Glee Show
"One Love/People Get Ready" Bob Marley & The Wailers Noah Puckerman ja Artie Abrams 6. "Ensisuudelmat"
(eng. Never Been Kissed)
Kyllä Glee: The Music, Volume 4
"Teenage Dream" Katy Perry Kultakurkut 6. "Ensisuudelmat"
(eng. Never Been Kissed)
Kyllä Glee: The Music, Volume 4
"Start Me Up" / "Livin' on a Prayer" The Rolling Stones / Bon Jovi Uusien Tuulien naiset 6. "Ensisuudelmat"
(eng. "Never Been Kissed")
Kyllä
"Stop! In the Name of Love" / "Free Your Mind" The Supremes / En Vogue Uusien Tuulien miehet 6. "Ensisuudelmat"
(eng. "Never Been Kissed")
Kyllä
"Conjunction Junction" Schoolhouse Rock! Holly Holiday 7. "Sijaisope"
(eng. "The Substitute")
Ei
"Forget You" Cee Lo Green Holly Holiday sekä Uudet Tuulet 7. "Sijaisope"
(eng. "The Substitute")
Kyllä Glee: The Music, Volume 4
"Make 'Em Laugh" Donald O'Connor Will Schuester 7. "Sijaisope"
(eng. "The Substitute")
Kyllä
"Nowadays / Hot Honey Rag" Chicago Holly Holiday ja Rachel Berry 7. "Sijaisope"
(eng. "The Substitute")
Kyllä
"Singin' in the Rain" / "Umbrella" Gene Kelly / Rihanna sekä Jay-Z Holly Holiday, Will Schuester, ja Uudet Tuulet 7. "Sijaisope"
(eng. "The Substitute")
Kyllä
"Ohio" Wonderful Town Sue Sylvester ja Doris Sylvester 8. "Furt" Kyllä
"Marry You" Bruno Mars Uudet Tuulet 8. "Furt" Kyllä Glee: The Music, Volume 4
"Sway" Michael Bublé Will Schuester 8. "Furt" Kyllä Glee: The Music, Volume 4
"Just the Way You Are" Bruno Mars Finn Hudson ja Uudet Tuulet 8. "Furt" Kyllä Glee: The Music, Volume 4
"Don't Cry for Me Argentina" Evita Rachel Berry ja Kurt Hummel 9. "Tukiopetusta"
(eng. "Special Education")
Kyllä
"The Living Years" Mike + The Mechanics The Hipsters 9. "Tukiopetusta"
(eng. "Special Education")
Kyllä
"Hey, Soul Sister" Train Kultakurkut 9. "Tukiopetusta"
(eng. "Special Education")
Kyllä Glee: The Music, Presents the Warblers
"(I've Had) The Time of My Life" Bill Medley ja Jennifer Warnes Sam Evans ja Quinn Fabray sekä Uudet Tuulet 9. "Tukiopetusta"
(eng. "Special Education")
Kyllä Glee: The Music, Volume 4
"Valerie" Mark Ronson sekä Amy Winehouse Santana Lopez sekä Uudet Tuulet 9. "Tukiopetusta"
(eng. "Special Education")
Kyllä Glee: The Music, Volume 4
"Dog Days Are Over" Florence and the Machine Tina Cohen-Chang ja Mercedes Jones sekä Uudet Tuulet 9. "Tukiopetusta"
(eng. "Special Education")
Kyllä
"The Most Wonderful Day of the Year" Rudolph the Red-Nosed Reindeer Uudet Tuulet 10. "Kuorojoulu"
(eng. "A Very Glee Christmas")
Ei Glee: The Music, The Christmas Album
We Need a Little Christmas" Mame Uudet Tuulet 10. "Kuorojoulu"
(eng. "A Very Glee Christmas")
Ei Glee: The Music, The Christmas Album
"Merry Christmas Darling" The Carpenters Rachel Berry 10. "Kuorojoulu"
(eng. "A Very Glee Christmas")
Ei Glee: The Music, The Christmas Album
"Baby, It’s Cold Outside" Frank Loesser ja Lynn Garland Kurt Hummel ja Blaine Anderson 10. "Kuorojoulu"
(eng. "A Very Glee Christmas")
Ei The Christmas Album
"You're a Mean One, Mr. Grinch" How the Grinch Stole Christmas! k.d. lang 10. "Kuorojoulu"
(eng. "A Very Glee Christmas")
Ei Glee: The Music, The Christmas Album
"Last Christmas" Wham! Rachel Berry ja Finn Hudson 10. "Kuorojoulu"
(eng. "A Very Glee Christmas")
Kyllä Glee: The Music, The Christmas Album
"Welcome Christmas" How the Grinch Stole Christmas! Uudet Tuulet 10. "Kuorojoulu"
(eng. "A Very Glee Christmas")
"California Gurls" Katy Perry sekä Snoop Dogg McKinley High Cheerios 11. "Elävien kuolleiden kenttä"
(eng. "The Sue Sylvester Shuffle")
Ei
"Need You Now" Lady Antebellum Rachel Berry ja Noah Puckerman 11. "Elävien kuolleiden kenttä"
(eng. "The Sue Sylvester Shuffle")
Kyllä Glee: The Music, Volume 5
"She's Not There" The Zombies Finn Hudson sekä McKinley High Titans 11. "Elävien kuolleiden kenttä"
(eng. "The Sue Sylvester Shuffle")
Kyllä Glee: The Music, Volume 5
"Bills, Bills, Bills" Destiny's Child Kultakurkut 11. "Elävien kuolleiden kenttä"
(eng. "The Sue Sylvester Shuffle")
Kyllä Glee: The Music Presents the Warblers
"Thriller"/ "Heads Will Roll" Michael Jackson / Yeah Yeah Yeahs Uudet Tuulet sekä McKinley High Titans 11. "Elävien kuolleiden kenttä"
(eng. "The Sue Sylvester Shuffle")
Kyllä Glee: The Music, Volume 5
"Fat Bottomed Girls" Queen Noah Puckerman sekä Uusien Tuulien miehet 12. "Hölmöt rakkauslaulut"
(eng. "Silly Love Songs")
Kyllä Glee: The Music, Volume 5
"P.Y.T. (Pretty Young Thing)" Michael Jackson Artie Abrams sekä Mike Chang 12. "Hölmöt rakkauslaulut"
(eng. "Silly Love Songs")
Kyllä Glee: The Music, Volume 5
"When I Get You Alone" Robin Thicke Kultakurkut 12. "Hölmöt rakkauslaulut"
(eng. "Silly Love Songs")
Kyllä Glee: The Music Presents the Warblers
"My Funny Valentine" Babes in Arms Tina Cohen-Chang 12. "Hölmöt rakkauslaulut"
(eng. "Silly Love Songs")
Ei
"Firework" Katy Perry Rachel Berry sekä Uusien Tuulien naiset 12. "Hölmöt rakkauslaulut"
(eng. "Silly Love Songs")
Kyllä Glee: The Music, Volume 5
"Silly Love Songs" Wings Kultakurkut 12. "Hölmöt rakkauslaulut"
(eng. "Silly Love Songs")
Kyllä Glee: The Music Presents the Warblers
"Baby" Justin Bieber sekä Ludacris Sam Evans 13. "Comeback" Kyllä Glee: The Music, Volume 5
"Somebody to Love" Justin Bieber Sam Evans, Noah Puckerman, Artie Abrams, ja Mike Chang 13. "Comeback" Kyllä Glee: The Music, Volume 5
"Take Me or Leave Me" Rent Rachel Berry ja Mercedes Jones 13. "Comeback" Kyllä Glee: The Music, Volume 5
"This Little Light of Mine" Perinnekappale Will Schuester, Sue Sylvester, ja pediatrian potilaat 13. "Comeback" Ei
"I Know What Boys Like" The Waitresses Lauren Zizes sekä Brittany Pierce ja Tina Cohen-Chang 13. "Comeback" Kyllä Glee: The Music, Dance Party
"Sing" My Chemical Romance Uudet Tuulet sekä Sue Sylvester 13. "Comeback" Kyllä Glee: The Music, Volume 5
"My Headband" Alkuperäinen esitys Rachel Berry 14. "Alkoholin vaarat"
(eng. "Blaime it on the Alcohol")
Ei
"Don't You Want Me" The Human League Rachel Berry ja Blaine Anderson 14. "Alkoholin vaarat"
(eng. "Blaime it on the Alcohol")
Kyllä Glee: The Music, Volume 5
"Blame It" Jamie Foxx sekä T-Pain Uudet Tuulet 14. "Alkoholin vaarat"
(eng. "Blaime it on the Alcohol")
Kyllä Glee: The Music, Dance Party
"One Bourbon, One Scotch, One Beer" George Thorogood Shannon Beiste ja Will Schuester 14. "Alkoholin vaarat"
(eng. "Blaime it on the Alcohol")
"Tik Tok" Kesha Brittany Pierce sekä Uudet Tuulet 14. "Alkoholin vaarat"
(eng. "Blaime it on the Alcohol")
Kyllä Glee: The Music, Dance Party
"Do You Wanna Touch Me (Oh Yeah)" Joan Jett Holly Holliday sekä Uudet Tuulet 15. "Seksikkäät"
(eng. "Sexy")
Kyllä Glee: The Music, Volume 5
"Animal" Neon Trees Blaine Anderson, Kurt Hummel ja Kultakurkut 15. "Seksikkäät"
(eng. "Sexy")
Kyllä Glee: The Music Presents the Warblers
"Kiss" Prince ja The Revolution Will Schuester ja Holly Holliday 15. "Seksikkäät"
(eng. "Sexy")
Kyllä Glee: The Music, Volume 5
"Landslide" Dixie Chicks Holly Holliday sekä Santana Lopez ja Brittany Pierce 15. "Seksikkäät"
(eng. "Sexy")
Kyllä Glee: The Music, Volume 5
"Afternoon Delight" Starland Vocal Band Carl Howell, Noah Puckerman, Rachel Berry, Emma Pillsbury ja Quinn Fabray 15. "Seksikkäät"
(eng. "Sexy")
Kyllä Glee: The Music, Volume 5
"Misery" Maroon 5 Kultakurkut 16. "Oma biisi"
(eng. "Original Song")
Kyllä Glee: The Music Presents the Warblers
"Only Child" Alkuperäinen esitys Rachel Berry 16. "Oma biisi"
(eng. "Original Song")
Ei
"Blackbird" The Beatles Kurt Hummel sekä Kultakurkut 16. "Oma biisi"
(eng. "Original Song")
Kyllä Glee: The Music Presents the Warblers
"Trouty Mouth" Alkuperäinen esitys Santana Lopez 16. "Oma biisi"
(eng. "Original Song")
Kyllä
"Big Ass Heart" Alkuperäinen esitys Noah Puckerman 16. "Oma biisi"
(eng. "Original Song")
"Hell to the No" Alkuperäinen esitys Mercedes Jones 16. "Oma biisi"
(eng. "Original Song")
Kyllä
"Jesus Is My Friend" Sonseed Aural Intensity 16. "Oma biisi"
(eng. "Original Song")
Ei
"Candles" Hey Monday Blaine Anderson, Kurt Hummel ja Kultakurkut 16. "Oma biisi"
(eng. "Original Song")
Kyllä Glee: The Music Presents the Warblers
"Raise Your Glass" Pink Kultakurkut 16. "Oma biisi"
(eng. "Original Song")
Kyllä Glee: The Music Presents the Warblers
"Get It Right" Alkuperäinen esitys Rachel Berry sekä Brittany Pierce ja Tina Cohen-Chang 16. "Oma biisi"
(eng. "Original Song")
Kyllä Glee: The Music, Volume 5
"Loser Like Me" Alkuperäinen esitys Uudet Tuulet 16. "Oma biisi"
(eng. "Original Song")
Kyllä Glee: The Music, Volume 5
"All by Myself" Céline Dion Sunshine Corazon 17. "Unohdettujen ilta"
(eng. "A Night Of Neglect")
Kyllä
"I Follow Rivers" Lykke Li Tina Cohen-Chang 17. "Unohdettujen ilta"
(eng. "A Night Of Neglect")
Kyllä
"Bubble Toes" Jack Johnson Mike Chang 17. "Unohdettujen ilta"
(eng. "A Night Of Neglect")
Ei
"Turning Tables" Adele Holly Holliday 17. "Unohdettujen ilta"
(eng. "A Night Of Neglect")
Kyllä Glee: The Music, Volume 6
"Ain't No Way" Aretha Franklin Mercedes Jones 17. "Unohdettujen ilta"
(eng. "A Night Of Neglect")
Kyllä
"I Feel Pretty" / "Unpretty" West Side Story / TLC Quinn Fabray ja Rachel Berry 18. "Tällaiseksi Synnyin"
(eng. "Born This Way")
Kyllä Glee: The Music, Volume 6
"I've Gotta Be Me" Sammy Davis Jr. Finn Hudson sekä Mike Chang 18. "Tällaiseksi Synnyin"
(eng. "Born This Way")
Kyllä
"Somewhere Only We Know" Keane Kultakurkut 18. "Tällaiseksi Synnyin" (eng. "Born This Way") Kyllä Glee: The Music Presents the Warblers
"As If We Never Said Goodbye" Sunset Boulevard Kurt Hummel 18. "Tällaiseksi Synnyin"
(eng. "Born This Way")
Kyllä Glee: The Music, Volume 6
"Barbra Streisand" Duck Sauce Uudet Tuulet sekä ostoskeskuksen flash mob 18. "Tällaiseksi Synnyin"
(eng. "Born This Way")
Ei
"Born This Way" Lady Gaga Uudet Tuulet 18. "Tällaiseksi Synnyin"
(eng. "Born This Way")
Kyllä Glee: The Music, Volume 6
"Dreams" Fleetwood Mac April Rhodes ja Will Schuester 19. "Juoruja"
(eng. "Rumours")
Kyllä Glee: The Music, Volume 6
"Never Going Back Again" Fleetwood Mac Artie Abrams 19. "Juoruja"
(eng. "Rumours")
Kyllä
"Songbird" Fleetwood Mac Santana Lopez 19. "Juoruja"
(eng. "Rumours")
Kyllä Glee: The Music, Volume 6
"I Don't Want to Know" Fleetwood Mac Quinn Fabray ja Finn Hudson 19. "Juoruja"
(eng. "Rumours")
Kyllä
"Nice to Meet You, Have I Slept with You?" April Rhodes ja Will Schuester 19. "Juoruja"
(eng. "Rumours")
Ei
"Go Your Own Way" Fleetwood Mac Rachel Berry 19. "Juoruja"
(eng. "Rumours")
Kyllä Glee: The Music, Volume 6
"Don't Stop" Fleetwood Mac Uudet Tuulet 19. "Juoruja"
(eng. "Rumours")
Kyllä Glee: The Music, Volume 6
"Rolling in the Deep" Adele Rachel Berry ja Jesse St. James sekä AV kerho 20. "Tanssiaisten Kuningatar"
(eng. "Prom Queen")
Kyllä Glee: The Music, Volume 6
"Isn't She Lovely?" Stevie Wonder Artie Abrams sekä Finn Hudson, Sam Evans, Noah Puckerman ja Mike Chang 20. "Tanssiaisten Kuningatar"
(eng. "Prom Queen")
Kyllä Glee: The Music, Volume 6
"Friday" Rebecca Black Artie Abrams, Sam Evans, ja Noah Puckerman 20. "Tanssiaisten Kuningatar"
(eng. "Prom Queen")
"Jar of Hearts" Christina Perri Rachel Berry 20. "Tanssiaisten Kuningatar"
(eng. "Prom Queen")
Kyllä
"I'm Not Gonna Teach Your Boyfriend How to Dance with You" Black Kids Blaine Anderson sekä Tina Cohen-Chang ja Brittany Pierce 20. "Tanssiaisten Kuningatar"
(eng. "Prom Queen")
Kyllä Glee: The Music, Dance Party
"Dancing Queen" ABBA Santana Lopez ja Mercedes Jones 20. "Tanssiaisten Kuningatar"
(eng. "Prom Queen")
Kyllä Glee: The Music, Volume 6
"Back to Black" Amy Winehouse Santana Lopez 21. "Hautajaiset"
(eng. "Funeral")
Kyllä
"Some People" Gypsy: A Musical Fable Kurt Hummel 21. "Hautajaiset"
(eng. "Funeral")
Kyllä
"Try a Little Tenderness" Otis Redding Mercedes Jones 21. "Hautajaiset"
(eng. "Funeral")
Kyllä Glee: The Music, Volume 6
"My Man" Barbra Streisand Rachel Berry 21. "Hautajaiset"
(eng. "Funeral")
Kyllä Glee: The Music, Volume 6
"Pure Imagination" Jali ja suklaatehdas Uudet Tuulet 21. "Hautajaiset"
(eng. "Funeral")
Kyllä Glee: The Music, Volume 6
"My Cup" Alkuperäinen esitys Brittany Pierce ja Artie Abrams 22. "New York" Kyllä
"I Love New York" / "New York, New York" Madonna / On the Town Uudet Tuulet 22. "New York" Kyllä
"Still Got Tonight" Matthew Morrison Will Schuester 22. "New York" Ei Matthew Morrison
"Bella Notte" Kaunotar ja Kulkuri Noah Puckerman, Sam Evans, Mike Chang ja Artie Abrams 22. "New York" Kyllä Glee: The Music, Volume 6
"For Good" Wicked Rachel Berry ja Kurt Hummel 22. "New York" Kyllä
"Yeah!" Usher sekä Lil Jon ja Ludacris Tuntematon naisten a cappella ryhmä 22. "New York" Kyllä Glee: The Music, Dance Party
"As Long as You're There" Alkuperäinen esitys Sunshine Corazon sekä Vocal Adrenaline 22. "New York" Kyllä Glee: The Music, Volume 6
"Pretending" Alkuperäinen esitys Rachel Berry ja Finn Hudson 22. "New York" Kyllä Glee: The Music, Volume 6
"Light Up the World" Alkuperäinen esitys Uudet Tuulet 22. "New York" Kyllä Glee: The Music, Volume 6

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]