Just the Way You Are (Bruno Marsin kappale)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
”Just the Way You Are”
Bruno Mars
Singlen ”Just the Way You Are” kansikuva
Singlen tiedot
Kuuntele ääninäyte:   Katso ääninäytteen tiedot
 Albumilta Doo-Wops & Hooligans
 Nauhoitettu  2010
 Julkaistu 20. heinäkuuta 2010
 Formaatti CD, digitaalinen lataus
 Tuottaja(t) The Smeezingtons, Needlz
 Tyylilaji R&B, pop
 Kesto 03.40
 Levy-yhtiö Elektra
Bruno Marsin muut singlet
Billionaire
2010
”Just the Way You Are”
2010
Grenade
2010

Just the Way You Are” on kappale yhdysvaltalaiselta laulaja-lauluntekijältä Bruno Marsilta. Se julkaistiin ensimmäisenä singlenä hänen debyyttialbumiltaan Doo-Wops & Hooligans.[1] Single julkaistiin Yhdysvalloissa 20. heinäkuuta 2010 ja sen kirjoittivat The Smeezingtons, Khalil Walton sekä Needlz ja tuottivat The Smeezingtons ja Needlz.[2] Musiikkivideo, jonka ohjasi Ethan Lader,[1] julkaistiin 8. syyskuuta 2010[3] ja siinä näyttelee perulaissyntyinen australialainen näyttelijä Nathalie Kelley. Single julkaistiin Isossa-Britanniassa 19. syyskuuta 2010 nimellä "Just the Way You Are (Amazing)".[4][5] Kappaleen virallisessa remix-versiossa on mukana räppäri Lupe Fiasco. Versio sisältyy Doo-Wops & Hooligans -albumin deluxe-painokseen.[6] 13. helmikuuta 2010 kappale voitti Grammy-palkinnon kategoriassa Best Male Pop Vocal Performance.

Musiikkivideo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Musiikkivideossa on mukana perulais-australialainen näyttelijä Nathalie Kelley. Videon alussa Nathalia kuuntelee kappaletta "Just the Way You Are" musiikkisoittimellaan, kun Bruno astuu sisään. Hän pysäyttää soittimen, ottaa kasetin ja alkaa laulaa kappalettaan. Bruno vetää kasetin nauhan ulos ja muotoilee siitä ensin oman ja sitten kappaleensa nimen. Kappaleen edetässä hän muotoilee nauhasta erilaisia asioita. Video noudattaa koko ajan samanlaista teemaa, nauhasta muotoillaan esimerkiksi Nathalien ja Brunon muotokuvat. Suurin osa kuvista on animoituja. Kappaleen lopussa Bruno soittaa pianoa Nathalien katsoessa ja hymyillessä.

Kappalelista[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Digitaalinen single

  1. "Just the Way You Are" (Album Version) - 3:40

CD Single

  1. "Just the Way You Are" (Album Version) - 3:40
  2. "Just the Way You Are" (Skrillex Batboi Remix) - 3:50

Muita versioita[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kappaleesta on tehty useita coverversioita. Cory Monteith esitti kappaleen yhdysvaltalaisen Glee-televisiosarjan toisen tuotantokauden kahdeksannessa jaksossa. Jakso ensiesitettiin 22. marraskuuta 2010.[7] Brittien The X Factor -kilpailun voittaja Matt Cardle esitti kilpailussa oman tulkintansa ja nauhoitti myöhemmin kappaleen albuminsa B-puolelle. Myös The Saturdays ja ukrainalainen post-hardcore-yhtye Make Me Famous[8] ovat coveroineet kappaletta.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]