Eppu Palomäki

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Eppu Palomäki
Näyttelijä(t) Eemeli Sutelainen
Kesto 2014–2016
Ensiesiintyminen Jakso 424: Uusi oppilas (5. marraskuuta 2014)
Viimeinen
esiintyminen
Jakso 567: Vaikeita valintoja (18. toukokuuta 2016)
Henkilötiedot
Koko nimi Eevert ”Eppu” Palomäki
Sukupuoli mies
Ikä 19
Kotipaikka Kaustinen
Asuinpaikka Kaustinen, Suomi
Suhteet
Vanhemmat Raili Palomäki
Paavo Palomäki
Sisarukset Karri Palomäki

Eevert ”Eppu” Palomäki on Eemeli Sutelaisen esittämä kuvitteellinen hahmo televisiosarjassa Uusi päivä. Hän oli sarjassa mukana vuosina 2014–2016 ja poistui sarjasta, koska Sutelainen halusi keskittyä opiskeluihinsa.

Yleistä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Eppu Palomäki esiintyi sarjassa ensimmäisen kerran marraskuussa 2014 jaksossa ”Uusi oppilas”, kun hän saapui uutena oppilaana Virtauksen ilmaisutaidon lukioon. Epulla on merkintä poliisin tiedoissa huumeiden käytöstä. Keväällä 2016 Eppu sai häädön asuntolasta ja muutti hetkeksi Haavistoon.

Perhe[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Eppu on Karri Palomäen pikkuveli. He molemmat ovat kotoisin Kaustiselta, missä heidän vanhempansa pitävät minkkitarhaa.

Rakkauselämä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Iris Rainio[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Iris Rainio oli ensimmäisiä ihmisiä, jonka Eppu tapasi saavuttuaan Virtaukseen. Iris kiinnostui Epusta jo heti alkuun. Myöhemmin Iris joutui sairaalaan syötyään Epun huumekeksejä, saaden niistä yliannostuksen. Eppu oli ollut jo pitkään kiinnostunut Iriksestä ja Iris hänestä. Juuri ennen Iriksen lähtöä Lontooseen he suutelivat ensimmäistä kertaa. Iriksen palatessa heillä oli muutama asia puhuttavanaan selviksi ja he saivat puhuttua. Seurustelu jatkui ennallaan, kunnes Eppu joutui jättämään Virtauksen ja muuttamaan takaisin Kaustiselle auttamaan äitiään minkkitarhan ylläpidossa perheen isän saamaan sydänkohtauksen takia.