Emmi Lukkari

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Emmi Lukkari (es. Suvi Hurme)

Emmi Lukkari on Uusi päivä -televisiosarjan hahmo, jota näyttelee Suvi Hurme. Hän esiintyi sarjassa sen alusta lähtien huhtikuuhun 2013 asti ja jälleen saman vuoden lokakuusta alkaen seuraavan vuoden lokakuuhun saakka. Hahmo palasi sarjaan jälleen huhtikuussa 2015, mutta poistui saman vuoden lopussa syyskauden päätösjakson jälkeen.

Tapahtumat sarjassa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Emmi on lupaava laululahjakkuus ja hän toimiikin Vihreiden Valojen laulajana. Emmi seurusteli Tomi Karhun kanssa, kunnes heillä ei ollut enää aikaa toisilleen. Emmi ihastui radiotyönopettajaansa Aleksi Ruuskaseen, ja seurustelikin tämän kanssa, mutta toistuvat skaandalit Kohu-lehdessä saivat Emmin jättämään Virtauksen ja muuttamaan Berliiniiin, johon Emmin isä oli järjestänyt hänelle uuden koulupaikan. Myöhemmin Berliinissä Emmille sanottiin, että hän ei olisi tarpeeksi lahjakas musiikillisesti, joten joutui palaamaan Virtaukseen. Kun Emmi oli palannut, hän uskottelli muille tulleensa auttamaan Ciccaa, joka oli myös joutunut Kohu-lehden uhriksi. Aleksi ja Emmi alkoivat jälleen seurustelemaan, Aleksi oli myös ainoa jolle Emmi kertoi totuuden Berlinistä. Myöhemmin Aleksi ja Emmi erosivat, koska Aleksi otti Diandran Emmin tilalle laulamaan Vihreiden Valojen hyväntekeväisyyssinglelle. Sittemmin Tomi ja Emmi löysivät toisensa uudelleen ja menivät syksyllä 2014 naimisiin. Pian naimisiin menon jälkeen he lähtivät Intiaan.

Palattuaan Intiasta hän ryhtyi auttamaan Kristaa ja piti huolen siitä, että Krista valitsee hänen muotinäytökseen luonnollisen näköisiä malleja. Kristan avustuksen takia hän lähti Kööpenhaminaan, jossa rakastui Jasminiin. Uusi suhde johti Tomin ja Emmin avioeroon.