Tero Kuusla

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Tero Kuusla
Näyttelijä(t) Lari Halme
Kesto 2010-
Henkilötiedot
Koko nimi Tero Kuusla
Ammatti yrittäjä
Sukupuoli mies
Asuinpaikka Virtaus, Suomi
Suhteet
Vanhemmat Veikko Honkala, Rouva Honkala
Lapset Roni Sirén

Tero Kuusla on Lari Halmeen esittämä kuvitteellinen hahmo televisiosarjassa Uusi päivä.

Elämä Virtauksessa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tero Kuusla oli sarjan ensimmäisinä vuosina Sunerin kunnianhimoinen markkinointijohtaja, kunnes hän päätyi toimitusjohtajaksi Pentti Ruuskasen valittua hänet asemaan. Sittemmin Tero on työskennellyt muun muassa monikansallisella Hansson Mining Companyllä ja omassa yrityksessään TK-Palvelut. Tero oli naimisissa Sunerin entisen toimitusjohtajan Pentti Ruuskasen edesmenneen tyttären Marikan kanssa tämän kuolemaan saakka. Terolla on yhden yön jutusta alkunsa saanut poika, Roni Sirén, johon hän on tutustunut vasta Ronin ollessa teini-ikäinen, kun Roni itse etsi Teroa ja myöhemmin muutti Teron luo asumaan.

Keväällä 2016 kävi ilmi, että Teron entisen työkaverin Laurin pomo, Veikko Honkala, on Teron isä. Ensin Tero kiisti asian, mutta meni sitten tapaamaan Veikkoa sairaalaan. Veikko oli kuitenkin ehtinyt kuolla saamaansa sydäninfarktiin. Tero peri Veikon omistaman Turpiinin.

Kevään 2017 loppupuolella Tero päätyi pettämään Marika-vaimoaan Turpiinin osakkaan Sonja Ollilan kanssa. Sonja oli jo pidemmän aikaa ollut ihastunut Teroon ja heidän välillään oli ollut epämääräistä säpinää jo aiemminkin Uuden Päivän seitsemännen kauden aikana. Tapahtuman jälkeen Tero kertoi Sonjalle sen olleen virhe, mikä mursi Sonjan sydämen. Osasyynä Teron tylyyn käytökseen oli Marikalle diagnosoitu aivokasvain otsalohkossa. Kasvain saatiin leikattua lähes kokonaan pois, mutta leikkauksen jälkeen Marika kuitenkin kuoli leikkauksen jälkeisiin komplikaatioihin. Marikan kuoleman jälkeinen aika oli Terolle rankkaa. Päästyään jonkin verran jaloilleen hän päätyi uudemman kerran sänkyyn Sonjan kanssa. Sonja ehti rakastua Teroon, jolla ei kuitenkaan ollut tunteita Sonjaa kohtaan.

Syksyllä 2017 Teron omakotitalon yläkertaan muuttivat Maija Helminen ja hänen kolme lastaan.

Keväällä 2018 kun Niklas Järvelä löysi virtauksesta kiven missä luki riimukirjoitusta ja epäili että se on viikinkien tekemää. Tero sai idean tehdä viikinki kylän siitä. Kivi oli Haaviston mailla ja Tero päätti ostaa ne Aino Haavistolta.

Rakkauselämä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Laura Sirén (Suhde, päättynyt)
  • Sara Erkkilä (Suhde, päättynyt)
  • Marika Ruuskanen-Kuusla (Avioliitto, päättyi Marikan kuolemaan)
  • Sonja Ollila (Säätö, päättynyt)