Smoke (Mortal Kombat)

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Smoke
Esiintynyt Mortal Kombat II
Mortal Kombat 3
Ultimate Mortal Kombat 3
Mortal Kombat Trilogy
Mortal Kombat Advance
MK: Deception
MK: Shaolin Monks
MK: Unchained
MK: Armageddon
Henkilötiedot
Kotimaa Earthrealm
Laji Kyborgi
Taistelulajit Mi Tzu (MK:D, MK:A)
Judo (MK:A))
Aseet Axe (UMK3, MKT)
Liittoumat Noob Saibot
Entiset liittoumat Lin Kuei

Smoke on kuvitteellinen henkilö Mortal Kombat tappelupelisarjassa.

Smoken elämäkerta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Smoke toimi alkuun ninjamurhaajana kiinalaisessa Lin Kuei klaanissa. Hän oli nuoremman Sub-Zeron ystävä ja liittolainen ja lähti tämän kanssa Outworldiin tappamaan Shang Tsungia. He eivät kuitenkaan onnistuneet ja palatessaan saivat tietää, että Lin Kuei oli päättänyt muuttaa kaikki klaaninsa parhaimmat kyborgeiksi, minkä olivat tehneet jo Sektorille ja Cyraxille. Smoke ja Sub-Zero eivät kuitenkaan hyväksyneet tätä ja pakenivat. Sub-Zero onnistuikin paeta, mutta Smoke jäi kiinni ja hänet muutettiin kyborgiksi.

Lin Kuei myös ohjelmoi hänet jahtaamaan entistä ystäväänsä. Yhdessä Sub-Zeron kanssa he kuitenkin saivat selville, että hänen sielunsa oli vielä tallella paeten ohjelmointiaan. Hän auttoikin Sub-Zeroa voittamaan Cyraxin ja Sektorin, mutta joutui Kahnin joukkojen kaappaamaksi ja lopulta hänet vangittiin Kahnin linnan vankityrmään.

Melkein vuosikymmen myöhemmin, Noob Saibot, eli vanhempi Sub-Zero, löysi hänet. Hän ohjelmoi Smoken tottelemaan ainoastaan itseään ja sai tästä liittolaisen.

Myöhemmin Smoke esiintyi Noobin kanssa hyökäten Lin Kuei-temppeliin. Ilmeni myös, että Smokella on kyky muuttaa ihmiset varjosotureiksi, pimeäksi muodoksi omasta itsestään. Temppelillä Smoke taisteli myös Tavenia vastaan, mutta hävisi teleportaten kertomaan Noobille uudesta käänteestä. On tullut ilmi että Shang Tsung voisi olla Smoken kadonnut isän isä.

Vuoden 2011 Mortal Kombat -pelissä Raiden muuttaa tulevaisuutta estämällä Smoken muuttamisen kyborgiksi. Turnauksessa Smoke kuitenkin kauhukseen näkee kuinka nuorempi Sub-Zero vangitaan ja muutetaan kyborgiksi. Myöhemmin Sindel tappaa Smoken katkaisemalla tämän niskat. Smokesta tulee kuolemansa jälkeen Quan Chin orja. Langennut Smoke nähdään cameo-roolissa Mortal Kombat X -pelissä.

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.