Noob Saibot

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Noob Saibot Mortal Kombat: Deception -pelissä.

Noob Saibot on hahmo Mortal Kombat -pelisarjassa.

Mortal Kombatin maailmassa Noob Saibot on haamu Netherealmista ja on itse asiassa alkuperäinen Sub-Zero, nuoremman Sub-Zeron veli Bi-Han. Scorpion tappoi hänet tämän kostaessa klaaninsa puolesta. Noob Saibot on sydämetön ja kylmäverinen murhaaja, joka on valmis tappamaan jopa oman veljensä. Noob Saibot on toiminut Shao Kahnin ja Shinnokin palvelijoina. Noob Saibot oli haavoittanut Goroa kuolettavasti taistelussa. Mortal Kombat: Deception -pelissä Noob Saibot toimi yhdessä veljensä vanhan liittolaisen, Smoken, kanssa löytäen tämän kyborgiruumiin ja ohjelmoiden hänet palvelemaan häntä. Mortal Kombat: Armageddon -pelissä Noob Saibot kohtasi Tavenin Lin Kuein päämajassa ja taisteli tätä vastaan, mutta Taven kukisti hänet, minkä jälkeen Noob pakeni. Myöhemmin Noob Saibot osallistui Armageddonin taisteluun, jossa hän taisteli Sindeliä vastaan. Noob Saibot sai myöhemmin taistelussa surmansa. Noob Saibotin vaihtoehtoisessa Armageddonin lopetuksessa hän kukisti Blazen ja joutui pimeään paikkaan, jossa Sub-Zero kohtasi hänet vaatien sieluaan takaisin. Noob Saibot ja Sub-Zero taistelivat keskenään voittamatta toisiaan ja myöhemmin he yhdistyivät keskenään tuntemattomaksi olennoksi.

Vuoden 2011 Mortal Kombat -pelissä Quan Chi luo Noobin vanhemmasta Sub-Zerosta Scorpionin tapettua hänet. Noob Saibot kohtasi Liu Kangin ja Kung Laon, joka kyseenalaisti tämän henkilöllisyyden sanoen hänessä olevan jotakin tuttua. Noob pakeni Kung Laon taistellessa Goroa vastaan. Myöhemmin Noob Saibot taisteli yhdessä Mileenan kanssa Kabalia vastaan, mutta hävisi tälle. Noob Saibot myöhemmin avusti Quan Chitä Soulnadon luomisessa ja kohtaa myöhemmin kyborgiksi muutetun nuoremman veljensä Cyber Sub-Zeron todeten tälle, etteivät he enää ole veljeksiä vaikka jakavat saman veren. Noob Saibot taisteli veljeään vastaan häviten tälle taistelussa. Myöhemmin Nightwolf kukisti Noobin taistelussa ja heitti tämän Soulnadoon, joka räjähtää Noob mukanaan. Noobin kohtalo pelin lopussa on jäänyt epäselväksi, mutta hänen uskotaan elävän, koska Goro on jopa hukuttanut Noobin, eikä hän ole siitäkään kuollut.

Noob Saibot teki paluun Mortal Kombat 11 -pelissä, jossa paljastettiin hänen selvinneen ja toimivan Kronikan hyväksi. Noob Saibot kohtaa Scorpionin ja Sub-Zeron Cyber Lin Kuein tehtaassa ja toteaa heille, etteivät Quan Chin luomukset kuole helposti ja Kronikan luvanneen hänelle oman varjoklaanin hallittavaksi Uudessa Ajassa. Noob Saibot taisteli Scorpionia ja Sub-Zeroa vastaan, mutta hävisi heille ja pakeni. Myöhemmin Noob Saibot vartioi Sielujen kaivoa Shang Tsungin saarella ja taisteli Jaxia ja Jacquita vastaan, mutta hävittyään heille hän joutui pakenemaan. Noobin kohtalo jäi epäselväksi tämän jälkeen. Pelin Aftermath-lisäosassa Noob Saibot taisteli Fujinia vastaan Shang Tsungin saarella, mutta Fujin kukisti hänet, minkä jälkeen Noob pakeni. Noob Saibotia ei tämän jälkeen enää nähty.

Noob Saibot esiintyi lyhyesti Mortal Kombat: Annihilation -elokuvassa, jossa hän avusti Ermacia taistelussa Sonya Bladea vastaan, mutta Sonya onnistui kukistamaan molemmat taistelussa. Hahmon nimi tulee takaperin käännetyistä Mortal Kombat -pelin luojien Ed Boonin ja John Tobiasin sukunimistä.

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.