Noob Saibot

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Noob Saibot Mortal Kombat: Deception -pelissä.

Noob Saibot on hahmo Mortal Kombat -pelisarjassa.

Mortal Kombatin maailmassa Noob Saibot on haamu Netherealmista ja on itse asiassa alkuperäinen Sub-Zero, nuoremman Sub-Zeron veli Bi-Han. Scorpion tappoi hänet tämän kostaessa klaaninsa puolesta. Noob Saibot on sydämetön ja kylmäverinen murhaaja, joka on valmis tappamaan jopa oman veljensä. Noob Saibot on toiminut Shao Kahnin ja Shinnokin palvelijoina. Noob Saibot oli haavoittanut Goroa kuolettavasti taistelussa. Mortal Kombat: Deception -pelissä Noob Saibot toimi yhdessä veljensä vanhan liittolaisen, Smoken, kanssa löytäen tämän kyborgiruumiin ja ohjelmoiden hänet palvelemaan häntä. Mortal Kombat: Armageddon-pelissä Noob Saibot osallistui Armageddonin taisteluun, jossa hän taisteli Sindeliä vastaan. Noob Saibot sai myöhemmin taistelussa surmansa. Noob Saibotin vaihtoehtoisessa Armageddonin lopetuksessa hän kukisti Blazen ja joutui pimeään paikkaan, jossa Sub-Zero kohtasi hänet vaatien sieluaan takaisin. Noob Saibot ja Sub-Zero taistelivat keskenään voittamatta toisiaan ja myöhemmin he yhdistyivät tuntemattomaksi olennoksi.

Vuoden 2011 Mortal Kombat -pelissä Quan Chi luo Noobin vanhemmasta Sub-Zerosta Scorpionin tapettua hänet. Noob kohtasi Liu Kangin ja Kung Laon, joka kyseenalaisti tämän henkilöllisyyden sanoen hänessä olevan jotakin tuttua. Noob pakeni Kung Laon taistellessa Goroa vastaan. Myöhemmin Noob taisteli yhdessä Mileenan kanssa Kabalia vastaan, mutta hävisi tälle. Noob kohtaa myöhemmin kyborgiksi muutetun nuoremman Sub-Zeron häviten tälle taistelussa. Taistelussa Nightwolfia vastaan Smoke heittää Noobin maagiseen tornadoon, joka räjähtää Noob mukanaan. Noobin kohtalo pelin lopussa on jäänyt epäselväksi, mutta hänen uskotaan elävän, koska Goro on jopa hukuttanut Noobin, eikä hän ole siitäkään kuollut.

Noob Saibot teki paluun Mortal Kombat 11-pelissä, jossa paljastettiin hänen selvinneen ja toimivan Kronikan hyväksi. Noob Saibot kohtaa Scorpionin ja Sub-Zeron Cyber Lin Kuein tehtaassa ja taistelee heitä vastaan, mutta joutuu pakenemaan. Myöhemmin Noob Saibot taistelee Shang Tsungin saarella Jaxia ja Jacquita vastaan, mutta hävittyään heille hän joutui pakenemaan. Noobin kohtalo jäi epäselväksi tämän jälkeen. Pelin Aftermath-lisäosassa Noob Saibot taisteli Fujinia vastaan Shang Tsungin saarella, mutta Fujin kukisti hänet. Nobb Saibotia ei tämän jälkeen enää nähty.

Hahmon nimi tulee takaperin käännetyistä Mortal Kombat -pelin luojien Ed Boonin ja John Tobiasin sukunimistä.

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.