Takahashi Takeda

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Takahashi Takeda on fiktiivinen hahmo Mortal Kombat -pelisarjassa. Hahmo teki ensiesiintymisensä Mortal Kombat X -pelissä.

Taustaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Takahashi Takeda on Kenshiin poika. Takedan äidin Suchinin kuoltua Red Dragon -klaanin toimesta hänen ollessa nuori, Kenshi ohjasi Scorpionin kouluttamaan Takedaa Shirai Ryu -klaanin apulaisena ja opettamaan tälle taistelutaitoja valmistautumaan äitinsä murhannutta Red Dragon -klaania vastaan. Takeda omaa samat telepaattiset kyvyt kuin isänsä. Takeda oli joutunut tappamaan yhden Scorpionin oppilaista Forrest Foxin tämän jouduttua Havikin loitsun valtaan. Myöhemmin Takeda joutui taistelemaan Havikin loitsun vallassa ollutta Raidenia vastaan pelastaakseen Scorpionin hengen. Takeda myöhemmin joutui Havikin loitsun vallassa olleen Shujinkon vangiksi ja näki, kuinka Havik tappoi Scorpionin. Takeda myöhemmin vapautti vangitun Fujinin Sky Templellä, joka antoi Takedalle samanlaisen naamion ja asun, jota Scorpion käytti ja ruoskat. Takeda myöhemmin pelasti Ermacin hengen katkaisemalla Havikin käden, jossa Shinnokin amuletti oli estäen tätä imemästä kaikkia Ermacin sieluja amulettiin. Takeda myöhemmin taisteli Havikia vastaan jääden tappiolle, mutta uudelleensyntynyt Scorpion pelasti Takedan hengen mestaamalla Havikin. Takeda oli aluksi vihainen isälleen saatuaan tietää totuuden äitinsä kuolemasta mutta leppyi myöhemmin. Takeda liittyi myöhemmin Cassien johtamaan tiimiin yhdessä Jacquin ja Kung Jinin kanssa. Takedalla oli myös suhde Jacquin kanssa. Takeda myöhemmin taisteli Sub-Zeroa vastaan, mutta jäi tappiolle. Tämä osoittautui myöhemmin Johnnyn järjestämäksi selviytymistestiksi. Myöhemmin Outworldissa Cassien tiimin jäätyä Kotalin vangiksi, Takeda vapautti heidät vankilasta telepaattisilla kyvyillään ja taisteli Reptileä ja Ermacia vastaan kukistaen heidät taistelussa. Myöhemmin Kotalin hyökätessä joukkoineen Earthrealmiin, Reptile sylkee happoaan Takedan silmiin sokaisten hänet, mutta Jacqui puhdistaa Takedan silmät. Myöhemmin Ferra ja Torr yrittivät tappaa Takedan, mutta Sub-Zero pelasti hänet. Takeda myöhemmin avusti Cassieta ja muita taistelussa langenneita Kitanaa ja Sindeliä vastaan Kitanan haavoittaessa Takedaa terävillä viuhkoillaan. Takeda ja Jacqui onnistuivat pidättelemään muita tarpeeksi kauan jotta Cassie ja Kung Jin pääsivät Jinsein kammioon. Myöhemmin Shinnokin kukistuttua Jacqui ehdottaa Takedalle treffejä, minkä Takeda hyväksyy. Takedan lopetuksessa hän vapautti isänsä kanssa vangitun Tavenin, joka kertoi Daegonin tappaneen hänen äitinsä. Takeda ja Kenshi etsivät ja kukistivat Daegonin kostaen Suchinin kuoleman. Takeda teki cameo-roolin Mortal Kombat 11-pelissä esiintyen useiden hahmojen lopetuksissa. Myöhemmin Jacquin ja Scorpionin kohtaamisessa paljastuu, että Takeda ja Jacqui ovat kihloissa.

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.