Sindel

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Sindel Mortal Kombat: Deceptionissa

Sindel on fiktiivinen henkilö Mortal Kombat -tappelupelisarjassa.

Sindelin elämäkerta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sindelin kertomus alkaa traagisesti 10 000 vuotta sitten, kun hänen valtakuntansa, Edenia, joutui Shao Kahnin valtaamaksi. Sindel joutui katsomaan, kun hänen puolisonsa, kuningas Jerrod, murhattiin, hänen kansansa orjuutettiin ja Shao Kahn adoptoi hänen lapsensa, Kitanan. Tämä oli liian paljon hänelle ja Sindel teki itsemurhan.

Tämä ei kuitenkaan ollut hänen loppunsa, sillä hänet herätettiin myöhemmin henkiin. Tämä ei kuitenkaan tapahtunut Outworldissa eikä Edeniassa vaan Earthrealmissa, koska tällä tavalla Shao Kahn kykeni alkamaan valloittamaan Earthrealmia. Hänet myös aivopestiin samalla, eikä Sindel ollut tietoinen aiemmista tapahtumista ja oli täydellisen lojaali Kahnille. Suunnitelma ei kuitenkaan onnistunut sillä Earthrealmin sankarit onnistuivat voittamaan Kahnin joukot.

Kahn ei menettänyt ainoastaan Earthrealmia sillä Kitana sai tietää äitinsä olevan hengissä ja kertoi hänelle oikean menneisyytensä, mikä sai Sindelin Kahnia vastaan. Kahnin häviö myös erotti Outworldin Edeniasta ja Sindel palasi valtaistuimelle haluten uudelleenrakentaa maailmaansa.

Tämä suunnitelma sai kuitenkin odottaa sillä Tanya petti kotimaailmansa ja antoi langenneen jumalan, Shinnokin, vallata palatsin Netherealmista tulleiden joukkojensa avulla. Kitana pääsi karkuun, mutta Sindel jäi kiinni ja hänet vangittiin omaan vankityrmäänsä kunnes Shinnokin joukot voitettiin. Vihoissaan tästä viimeisimmästä kuningaskuntansa valtauksesta, Sindel käski Kitanaa johtaa armeijaa heikentynyttä Shao Kahnia vastaan jääden itse rakentamaan Edeniaa entiseen kauneuteensa.

Hänen epäonnekseen Edenia joutui taas hyökkäyksen kohteeksi. Tällä kertaa hyökkääjä oli lohikäärmekuningas Onaga, joka oli voittanut Kitanan joukot ja hänen armeijansa, muuttaen heidät omaksi armeijakseen. Sindel vangittiin jälleen omaan vankilaansa ja tällä kertaa häntä vartioi oma tyttärensä. Jade kuitenkin onnistui vapauttamaan hänet. Pelissä Mortal Kombat: Armageddon Sindel taisteli hyvien puolella Armageddonin taistelussa ja sai taistelussa surmansa jouduttuaan miekan lävistämäksi. Sindelin vaihtoehtoisessa Armageddonin lopetuksessa hän kukistaa Blazen ja saa uuden kyvyn, jonka avulla hän hakee Jerrodin sielun taivaasta ja herättää hänet henkiin. Sindel, Jerrod ja Kitana toimivat yhdessä tuhotakseen Shao Kahnin lopullisesti ja suojellakseen realmeja täysin.

Vuoden 2011 Mortal Kombat -pelissä Quan Chi herättää Sindelin henkiin ja manipuloi hänet pahaksi. Shao Kahn antaa Sindelille Shang Tsungin voimat vahvistaakseen häntä. Aivopesty Sindel hyökkää Earthrealmin puolustajien piilopaikkaan jossa Sindel tappaa Jaxin, Kurtis Strykerin, Kabalin, Smoken, Jaden ja Cyber Sub-Zeron heti. Kitana yritti puhua Sindelille järkeä, mutta Sindel haavoitti Kitanaa kuolettavasti ennen kuin Nightwolf uhrasi henkensä tuhotakseen Sindelin loitsullaan. Myöhemmin Sindel nähdään Netherealmissa Quan Chin orjana yhdessä muiden kuolleiden Earthrealmin puolustajien lisäksi.

Mortal Kombat X -pelissä langennut Sindel nähtiin Netherealmin hyökkäysjoukoissa. Sindel melkein tappoi Fujinin, mutta Raiden kukisti Sindelin taistelussa. Myöhemmin Sindel taisteli Jaxia vastaan, mutta hävisi. Sindel kohtaa Cassien, joka kysyi tältä tunteeko hän syyllisyyttä Kitanan tappamisesta, mihin Sindel vastasi heidän palanneen kuoleman avulla taas perheeksi. Sindel tarjoutuu ohjeistamaan Cassieta tämän kuoleman jälkeen, mutta Cassie kieltäytyi ja kukisti Sindelin taistelussa. Myöhemmin Sindel avusti muita langenneita Earthrealmin puolustajia taistelussa Cassien liittolaisia vastaan. Shinnokin kukistumisen jälkeen Sindel palasi Netherealmiin muiden kanssa ja ryhtyi myöhemmin Liu Kangin ja Kitanan palvelijaksi heidän tultua Netherealmin uusiksi hallitsijoiksi.

Sindel esiintyy Mortal Kombat 11 -pelissä ladattavana bonushahmona. Pelin Aftermath-lisäosassa menneisyyden Shang Tsung ehdottaa Fujinille ja Nightwolfille Sindelin palauttamista entiselleen sanoen hänen olevan avuksi tulevassa suunnitelmassaan. Kolmikon jouduttua vangiksi Netherealmissa, langennut Sindel totesi haluavansa kostaa Nightwolfille aiemman kuolemansa. Nightwolfin onnistuttua kukistamaan langenneen Sindelin Shinnokin temppelissä, kolmikko tuo Sindelin ruumiin arkussa Sheevan eteen pyytäen hänen apuaan Sindelin henkiinherättämisessä. Sindel vietiin Sielujen Kammioon, missä Shang Tsung ja Fujin herättivät Sindelin henkiin ja palauttivat hänet normaaliksi Jinsein energian avulla. Sindel kiitti Sheevaa tämän avusta ja kertoi Kitanalle Quan Chin aiemmin murhanneen hänet ja lavastaneen sen itsemurhaksi. Myöhemmin Sindel kukisti Cetrionin taistelussa Shang Tsungin saarella pelastaen Nightwolfin hengen. Myöhemmin paljastui, että Shang Tsung oli tarjonnut liittoa Sindelille ja Sindel paljastui pahaksi ja korruptoituneeksi. Sindel vapautti sokaistun Shao Kahnin vankilasta ja tappoi Sheevan ja väitti shokaneille Kitanan olevan syyllinen saaden Shokanit puolelleen. Sindel myöhemmin paransi sokaistun Shao Kahnin vammat ja kaksikko matkasivat Netherealmiin Kronikan linnoitukseen. Sindel kohdattuaan Kitanan paljasti tälle valehdelleensa hänelle alusta saakka ja murhanneensa Jerrodin ja liittyneensä Shao Kahnin puolelle tämän vallattua Edenian. Sindel kukisti taistelussa menneisyyden Jaden ja Kitanan, joka murtui saatuaan tietää totuuden äidistään. Myöhemmin Sindelin ja Shao Kahnin päästyä Kronikan linnoitukseen ja kukistettua Kronikan puolustajat, Sindel tappoi langenneen Jaden ja langenneen Kitanan Kronikan linnoituksessa. Tämän jälkeen Shang Tsung petti Sindelin ja Shao Kahnin ja kukisti heidät taistelussa imien heidän sielut itseensä tappaen heidät.

Elokuvassa Mortal Kombat: Annihilation Shao Kahn oli herättänyt voimillaan Sindelin henkiin ja manipuloinut hänet puolelleen. Myöhemmin Jumaltan Vanhimmat sanoivat Raidenille, että Sindel voidaan palauttaa hyväksi Kitanan avulla. Myöhemmin Earthrealmin puolustajat onnistuivat kukistamaan Sindelin taistelussa, mutta Sindel onnistui pakenemaan väijytyksen seurauksena. Myöhemmin Liu Kangin onnistuttua kukistamaan Shao Kahnin tämän ote Sindelistä katkesi ja Sindel palasi takaisin hyväksi ja Kitanan luo.

Edeltäjä:
Shao Kahn
Edenian hallitsija Seuraaja:
Shinnok
Edeltäjä:
Shinnok
Edenian hallitsija Seuraaja:
Onaga
Edeltäjä:
Onaga
Edenian hallitsija Seuraaja:
-
Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.