Sindel

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Sindel on fiktiivinen henkilö Mortal Kombat -tappelupelisarjassa.

Sindelin elämäkerta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sindelin kertomus alkaa traagisesti 10 000 vuotta sitten, kun hänen valtakuntansa, Edenia, joutui Shao Kahnin valtaamaksi. Sindel joutui katsomaan, kun hänen puolisonsa, kuningas Jerrod, murhattiin, hänen kansansa orjuutettiin ja Shao Kahn adoptoi hänen lapsensa, Kitanan. Tämä oli liian paljon hänelle ja Sindel teki itsemurhan.

Tämä ei kuitenkaan ollut hänen loppunsa, sillä hänet herätettiin myöhemmin henkiin. Tämä ei kuitenkaan tapahtunut Outworldissa eikä Edeniassa vaan Earthrealmissa, koska tällä tavalla Shao Kahn kykeni alkamaan valloittamaan Earthrealmia. Hänet myös aivopestiin samalla, eikä Sindel ollut tietoinen aiemmista tapahtumista ja oli täydellisen lojaali Kahnille. Suunnitelma ei kuitenkaan onnistunut sillä Earthrealmin sankarit onnistuivat voittamaan Kahnin joukot.

Kahn ei menettänyt ainoastaan Earthrealmia sillä Kitana sai tietää äitinsä olevan hengissä ja kertoi hänelle oikean menneisyytensä, mikä sai Sindelin Kahnia vastaan. Kahnin häviö myös erotti Outworldin Edeniasta ja Sindel palasi valtaistuimelle haluten uudelleenrakentaa maailmaansa.

Tämä suunnitelma sai kuitenkin odottaa sillä Tanya petti kotimaailmansa ja antoi langenneen jumalan, Shinnokin, vallata palatsin Netherealmista tulleiden joukkojensa avulla. Kitana pääsi karkuun, mutta Sindel jäi kiinni ja hänet vangittiin omaan vankityrmäänäsä kunnes Shinnokin joukot voitettiin. Vihoissaan tästä viimeisimmästä kuningaskuntansa valtauksesta, Sindel käski Kitanaa johtaa armeijaa heikentynyttä Shao Kahnia vastaan jääden itse rakentamaan Edeniaa entiseen kauneuteensa.

Hänen epäonnekseen Edenia joutui taas hyökkäyksen kohteeksi. Tällä kertaa hyökkääjä oli lohikäärmekuningas Onaga, joka oli voittanut Kitanan joukot ja hänen armeijansa, muuttaen heidät omaksi armeijakseen. Sindel vangittiin jälleen omaan vankilaansa ja tällä kertaa häntä vartioi oma tyttärensä. Jade kuitenkin onnistui vapauttamaan hänet. Pelin Mortal Kombat: Armageddon lopussa Sindel kukistaa Blazen ja saa uuden kyvyn, jonka avulla hän hakee Jerrodin sielun taivaasta ja herättää hänet henkiin. Sindel, Jerrod ja Kitana toimivat yhdessä tuhotakseen Shao Kahnin lopullisesti ja suojellakseen realmeja täysin.

Vuoden 2011 Mortal Kombat pelissä Quan Chi herättää Sindelin henkiin ja manipuloi hänet pahaksi. Shao Kahn antaa Sindelille Shang Tsungin voimat vahvistaakseen häntä. Aivopesty Sindel hyökkää Earthrealmin puolustajien piilopaikkaan jossa Sindel tappaa Jaxin, Kurtis Strykerin, Kabalin, Smoken, Jaden ja Cyber Sub-Zeron heti. Kitana yritti puhua Sindelille järkeä, mutta Sindel haavoitti Kitanaa kuolettavasti ennen kuin Nightwolf uhrasi henkensä tuhotakseen Sindelin loitsullaan. Myöhemmin Sindel nähdään Netherrealmissa Quan Chin orjana yhdessä muiden kuolleiden Earthrealmin puolustajien lisäksi.

Edeltäjä:
Shao Kahn
Edenian hallitsija Seuraaja:
Shinnok
Edeltäjä:
Shinnok
Edenian hallitsija Seuraaja:
Onaga
Edeltäjä:
Onaga
Edenian hallitsija Seuraaja:
-
Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.