Sheeva

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Sheeva on kuvitteellinen henkilö Mortal Kombat -pelisarjassa.

Sheevan elämäkerta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Goron saatua Mortal Kombat -turnauksen suurmestarin tittelin shokaneista tuli Outworldin eliittikansaa. He saivat arvostusta ja olivat keisari Shao Kahnin arvokkaimpia sotilaita taistelukentällä. Yksi hänen sotureistaan, joka sai Kahnin huomion, oli naispuolinen Sheeva. Hän pinosi viholliset maahan nyrkein ja nylki heidät hetkessä paljain käsin.

Kun Shang Tsung herätti Kahnin entisen kuningattaren, Sindelin, henkiin mahdollistaakseen Earthrealmin valtauksen, Kahn käski Sheevan tämän henkivartijaksi. Sheevasta tuli kuitenkin epäluotettava, Kahnin valitessa kentauri Motaron johtamaan hänen erikoisjoukkojaan taistelussa. Sheeva näki tämän loukkauksena, koska shokanit ja kentaurit olivat olleet pitkään vihollisia.

Sheevan palatessa Outworldiin, hän järkyttyi saadessaan tietää Kahnin pettäneet shokanit ja alkaen vihamieliseksi heitä kohtaan. Sheeva päätti liittyä omiensa pariin taistellakseen Kahnia vastaan ja tappaakseen Motaron. Sheeva hiippaili Kahnin palatsiin Earthrealmissa ja sai tietää, että Motaro paransi Kanoa tämän kärsimistä haavoista. Sheeva lähestyi salaa Kanoa ja ehdotti tälle sopimusta. Hän pyysi Kanoa auttamaan häntä Kahnin tappamisessa ja Kano suostui.

Jonkin aikaa myöhemmin Motaro palasi palatsiin raportoimaan Kahnille. Sheeva piileskeli varjoissa ja, Kanon seuratessa tapahtumia sellistään, hyökkäsi yllättäen Motaron kimppuun. Sheeva voitti Motaron ja toivoi pääsevänsä tekemään saman Kahnille. Hän myös vapautti Kanon, joka lupasi kertoa Sheevalle, milloin tämä voisi hyökätä Kahnin kimppuun.

Kano kuitenkin petti Sheevan kertoen Kahnille hänen suunnitelmistaan. Kun Kano neuvoi Sheevaa hyökkäämään, Sheeva saapui huoneeseen, missä Shao Kahn tappoi hänet välittömästi miekallaan.

Taven tapasi myöhemmin Sheevan Netherealmissa, missä yhdessä Kintaron, Havikin ja demoniarmeijan kanssa toimi syrjäyttääkseen Shinnokin valtaistuimeltaan. Shinnok kuitenkin paljasti myöhemmin tämän olleen testi Tavenille eikä tehnyt selväksi oliko kyseessä oikea Sheeva.

Sheevan armageddonin lopussa, hän voittaa Blazen ja tapaa jumalten vanhimmat. Hänestä tulee tuhon jumalatar, tuhoten realmseja käyttämällä Kamidogua.

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.