D’Vorah

Wikipediasta
(Ohjattu sivulta D'Vorah)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

D’Vorah on kuvitteellinen hahmo Mortal Kombat -pelisarjassa. Hahmo teki ensiesiintymisensä Mortal Kombat X -pelissä.

Taustaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

D'Vorah on naishahmo ja hyönteisen ja ihmisen risteytys, joka omaa lentokyvyn sudenkorentomaisilla siivillään. D’Vorah on Kytinn-niminen rotu, jonka kotirealm Arnyek-niminen saari yhdistyi Outworldin kanssa. Mortal Kombat X-peliin perustuvassa sarjakuvassa D'Vorah todisti, kuinka Shao Kahn valtasi hänen kotisaarensa ja päätti ryhtyä Shao Kahnin palvelijaksi pelastaen itsensä orjuudelta. Myöhemmin Shao Kahnin kuoltua D'Vorah oli palvellut tämän tytärtä Mileenaa, kunnes hän liittoutui Kotal Kahnin kanssa. D'Vorah myöhemmin hyökkäsi Sonyan kimppuun tämän oltua epäkohtelias Kotalia kohtaan, mutta Sonya kukisti hänet. D'Vorah myöhemmin oli kukistanut aavikolla Red Dragon-klaanin jäseniä ja polttanut Reikon ja Mileenan piilopaikan maan tasalle. Myöhemmin Kotal oli määrännyt D'Vorahin avustamaan Sonyaa ja Johnny Cagea Erron Blackin löytämisessä. D'Vorah myöhemmin yritti neuvotella rauhasta Kintaron kanssa tuloksetta. Myöhemmin D'Vorahin taistellessa shokaneita vastaan Reptile pelasti D'Vorahin hengen ja D'Vorah tappoi valtavan Oni-mutantin taistelussa. Myöhemmin D'Vorah todisti kuinka Tremor kukisti maanjäristyksellään Kintaron joukkoja ja vangitsi Kotalin kukistaman Kanon tyrmään. Myöhemmin Shang Tsungin saarella D'Vorah taisteli Reikoa ja Skarletia vastaan ja Reiko silminnähden tappoi D'Vorahin repimällä tämän kahtia, mutta D'Vorah selviytyi hyönteistensä avulla, jotka kokosivat hänet yhteen ja D'Vorah myöhemmin joutui taistelemaan Havikin loitsun vallassa ollutta Kotalia vastaan. Myöhemmin D'Vorah matkusti salaa Netherealmiin ja liittoutui Quan Chin ja Shinnokin kanssa.

Mortal Kombat X -pelissä D’Vorah nähdään Kotal Kahnin palvelijana toimien tämän ministerinä ja virallisena edustajana. D’Vorah avusti Reptilea ja Ermacia syrjäyttämään Mileenan vallasta tappamalla Barakan. D’Vorah oli myös menneisyydessä taistellut Raidenia vastaan, mutta hävisi kamppailun. D’Vorah puolusti Kotalia Mileenan joukkojen hyökkäykseltä tappamalla useita hyökkääviä Tarkataneja. Myöhemmin D’Vorah avusti Cassien tiimiä jäljittämään Mileenan ja D’Vorah kukisti Mileenan palvelijat Tanyan ja Rainin ennen kuin hän kohtasi Mileenan ja kukisti hänet taistelussa tuoden hänet Kahnin eteen. D’Vorah tappoi Mileenan sylkemällä lihaa syöviä hyönteisiä tämän suuhun. Tämän jälkeen D’Vorah paljastui Quan Chin kaksoisagentiksi ja varasti Shinnokin amuletin tuoden tämän Quan Chille juuri ennen kuin Scorpion ehti tappaa hänet. Shinnokin vapauduttua D’Vorah vangitsi Johnny Cagen. Cassie onnistui pelastamaan isänsä kukistettuaan D’Vorahin taistelussa. Shinnokin kukistuttua D’Vorah vangittiin. Hänen kohtalonsa jäi tämän jälkeen tuntemattomaksi.

Mortal Kombat 11-pelissä D'Vorah liittoutui Kronikan kanssa tämän luvattua pelastamaan hänen kansansa. D'Vorah vei Kronikan eri aikajanoista tuomat Shao Kahnin, Barakan, Kollectorin ja Erron Blackin turvaan pesäänsä. Shao Kahn suuttui D'Vorahille kuultuaan tämän tappaneen Mileenan, mutta D'Vorah sai puhuttua Shao Kahnin liittoutumaan Kronikan puolelle. D'Vorah taisteli Kotal Kahnia ja Jadea vastaan, mutta hävisi heille. Myöhemmin D'Vorah kidutti Kharonia yrittäen saada hänet Kronikan puolelle, mutta tulevaisuuden Scorpion taisteli D'Vorahia vastaan voittaen hänet. Myöhemmin D'Vorah haavoitti myrkkypistimellään Scorpionia kuolettavasti, mutta menneisyyden Scorpion katkaisi D'Vorahin pistimet, jonka jälkeen D'Vorah pakeni. Hänen kohtalonsa tämän jälkeen jäi tuntemattomaksi.

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.