Erron Black

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Erron Black on kuvitteellinen hahmo Mortal Kombat -pelisarjassa. Hahmo teki ensiesiintymisensä Mortal Kombat X -pelissä. Hahmon ääninäyttelijänä toimii Troy Baker.

Taustaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Erron Black on cowboy-tyylinen palkkasoturi ja käyttää aseinaan colt-pistoolia ja kivääriä. Takauma paljasti että Shang Tsung palkkasi Erronin 150 vuotta ennen Mortal Kombat -pelin tapahtumia surmaamaan Earthrealmin puolustajia vastineeksi ikääntymisen hidastumisesta. Erron myöhemmin oli Black Dragon klaanin jäsenenä Kanon petokseen saakka. Erron oli myös Kanon kanssa käydyn keskustelun perusteella tappanut Kobran ennen Mortal Kombat X -pelin tapahtumia. Mortal Kombat X-peliin perustuvassa sarjakuvassa Erron oli läsnä Kotalin kuulusteltua Sonyaa ja yritti saada hänet liittoutumaan kanssaan. Myöhemmin paljastui Erronin avustaneen Tasiaa ja Jarekia Cassien ja Jacquin vangitsemisessa. Myöhemmin Erron oli läsnä kun Mavado saapui paikalle joukkojensa kanssa ja Erron vapautti vangitut Cassien ja Jacquin, mutta Jacqui potkaisi Erronia päähän ja Mavado haavoitti Erronia koukkuaseillaan. Myöhemmin Erron sidottiin puuhun kiinni ja Johnny ja Sonya löysivät hänet ja vapauttivat hänet ja Erron välitti heille viestin, jonka mukaan Havik ja Reiko pitivät tyttöjä vankina Shang Tsungin saarella. Erron vietiin Kotalin eteen ja Kotal nuhteli Erronia tämän teoista ja Erron vangittiin tyrmään. Myöhemmin D'Vorah vapautti Erronin vankilasta ja vei hänet Shang Tsungin saarelle avustamaan muita taistelussa ja Erron ampui Shinnokin amuletin pois Havikin kädestä aseellaan. Erron taisteli Havikin loitsun vallassa ollutta Raidenia vastaan jääden tappiolle, mutta Raidenin vapauduttua loitsun vallasta Erron menetti tajuntansa. Mortal Kombat X-pelissä Erron nähtiin Kotal Kahnin palvelijana. Erron puolusti Kotalia hyökkääviltä Tarkataneilta ja Kotal määräsi Erronin tappamaan Rainin, mutta Mileena esti sen heittämällä miekkansa Erronin aseeseen. Myöhemmin Erron oli haluton avustamaan Cassien tiimiä heidän yrittäessä kertoa Mileenan teoista, mutta suostui viemään heidät Kotalin luo. Kung Jin joutui taistelemaan Erronia vastaan estettyään rosvon teloituksen Outworldissa ja voitti hänet. Erron taisteli myöhemmin Takedaa vastaan mutta hävisi. Myöhemmin Erron oli läsnä Kotalin hyökätessä joukkoineen Earthrealmiin, mutta Erron joutui palaamaan takaisin Outworldiin Sub-Zeron klaanin ajettua heidät pois. Pelaajan pelattua haastetornin Erronilla paljastuu, että Erron yritti surmata Cassien tiimin ja ampui Jacquita, mutta Jax heittäytyi luodin eteen mikä antoi muille aikaa kukistaa Erronin.

Mortal Kombat 11-pelissä paljastettiin Erronin aiheuttaneen Kollectorin sukulaisen kuoleman menneisyydessä. Erron nähtiin seisomassa Kotal Kahnin vieressä todistamassa Kollectorin teloitusta, kun Kronikan luoma aikamyrsky tuo paikalle nuoremman Erronin eri aikajanasta. Menneisyyden Erron liittoutuu Shao Kahnin kanssa tulevaisuuden Erronin jäädessä Kotalin rinnalle taistelemaan. Kotal voitti menneisyyden Erronin taistelussa ja myöhemmin Erron taisteli tulevaisuuden itseään vastaan. Menneisyyden Erron pakeni myöhemmin D'Vorahin avulla ja liittoutui menneisyyden Kanon kanssa. Erron oli läsnä hyökkäyksessä erikoisjoukkojen tukikohtaan ja taisteli vanhempaa Johnny Cagea vastaan häviten taistelun. Tulevaisuuden Erron nähtiin myöhemmin kolosseumilla todistamassa Kitanan voittoa Shao Kahnista ja tämän julistamista Outworldin uudeksi hallitsijaksi. Myöhemmin menneisyyden Erron nähtiin Kanon taistelukerholla todistamassa menneisyyden Sonyan ja Johnnyn kamppailua. Cassien hyökättyä paikalle Kano lähetti Erronin hoitelemaan Sonyan ja Johnnyn. Erron ampui Johnnya käteen, mutta Sonya esti Erronia tappamasta Johnnya ja voitti Erronin taistelussa. Molempien Erronien kohtalo jäi epäselväksi Kronikan kukistumisen jälkeen. Pelin Aftermath-lisäosassa tulevaisuuden Erron Black ilmestyi paikalle Sheevan kukistettua Barakan ja vaati heitä luovuttamaan Shang Tsungin vangittavaksi. Erron yritti ampua Nightwolfin, mutta tämä halkaisi tämän luodin kirveellään, minkä jälkeen Sheeva kukisti Erronin taistelussa. Erronia ei tämän jälkeen enää nähty.

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.