Kintaro

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kintaro on fiktiivinen henkilö Mortal Kombat -tappelupelisarjassa. Kintaro on suuri shokan-lajin humanoidi, jolla on lajitoveriensa tapaan neljä kättä ja hänellä on tiikerimäiset raidat.

Kintaron elämäkerta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kuultuaan Goron kuolemasta Liu Kangin käsissä Kintaro vannoi kostavansa lajitoverinsa kuoleman tappamalla Liu Kangin. Kintaro yritti todistaa uskollisuutensa Shao Kahnille yrittäen tappaa tarkatanien kanssa Johnny Cagen. Vaikka hyökkäys muita Earthrealmin sotureita vastaan epäonnistui, Kintaro jatkoi Kahnin palvelemista.

Shang Tsungin hävittyä taas Liu Kangille Kintaro haastoi Kangin Mortal Kombat -turnaukseen. Kintaro taisteli hyvin, mutta hävisi.

Myöhemmin Taven näki Kintaron, Sheevan, Havikin ja heidän demoniarmeijansa Netherealmissa yrittämässä syrjäyttää Shinnokia Netherealmin valtaistuimelta. Shinnok paljasti kuitenkin myöhemmin, että tämän oli ainoastaan testi Tavenille eikä tiedetä oliko Kintaro oikea vai ainoastaan Shinnokin luoma illuusio. Kintaro osallistui myöhemmin Armageddonin taisteluun, jossa hän heitti Kitanan ja Kanon ilmaan. Kintaro sai myöhemmin taistelussa surmansa.

Kintaron vaihtoehtoisessa Armageddonin loppuratkaisussa, hän voitti Blazen saaden neljä maagista miekkaa, joihin hän valitsi neljän soturin voimat. Kintaro valitsi jään (Sub-Zero), tulen (Scorpion), kaaoksen (Havik) ja oikeuden (Hotaru). Nämä neljä soturia kuolivat ja heidän sielunsa siirtyivät miekkoihin. Kintaro sitten käytti miekkojaan tappaakseen vihollisensa ja saadakseen lisää voimia. Tämän vuoksi kukaan ei uskaltanut enää haastaa häntä.

Vuoden 2011 Mortal Kombat -pelissä Kintaro taistelee Kung Laoa vastaan, mutta häviää tälle. Myöhemmin Kintaro oli mukana Shao Kahnin invaasiossa Earthrealmiin ja aiheutti Kabalille 3. asteen palovammat tuli-iskullaan. Tämän jälkeen Kintaro taisteli Strykeria vastaan, mutta hävisi. Myöhemmin Kintaro taisteli yhdessä Goron kanssa Cyber Sub-Zeroa vastaan, mutta hävisi. Kintaron kohtalo jäi avoimeksi pelin lopussa, mutta hänen uskotaan selvinneen.

Mortal Kombat X-peliin pohjautuvassa sarjakuvassa paljastettiin, että Sonya Blade tappoi Kintaron repimällä tämän pään irti.

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.