Kabal

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kabal on fiktiivinen hahmo Mortal Kombat -pelisarjassa. Hänen ääninäyttelijänään toimivat Kevin Michael Richardson ja David Lodge.

Taustaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kabal esiintyi ensimmäisen kerran Mortal Kombat 3 -pelissä Black Dragon -ryhmän jäsenenä, joka oli selviytynyt Shao Kahnin teloitusjoukoista.

Vuoden 2011 pelissä Kabal oli entinen Black Dragon ryhmän jäsen, joka työskenteli poliisivoimissa Strykerin aisaparina. Taistelussa Kintaroa vastaan Kabal paloi pahasti, mutta Kano pelasti hänet asentamalla Kabaliin hengityslaitteen, joka piti Kabalia hengissä, koska hänen keuhkonsa olivat tuhoutuneet korjauskelvottomiksi. Kabal järkyttyy tästä ja pakottaa Kanon viemään tämän Shao Kahnin luo. Kabal joutuu taistelemaan Noobia ja Mileenaa vastaan voittaen heidät ja hyppää viime hetkellä Earthrealmiin vievään portaaliin. Tämän jälkeen Kabal taistelee vielä Cyber Sub-Zeroa ja Sheevaa vastaan voitokkaasti. Myöhemmin Kabal saa surmansa taistelussa Sindeliä vastaan ja myöhemmin langennut Kabal taistelee Raidenia vastaan Netherrealmissa.